Page 95

KEOPE K2

95

yhdistää sisä- ja ulkotilan Keope K2 on suunniteltu kohteisiin, joissa sisätilan lattialaatta ja ulkotilan maapohjainen pinta halutaan toteuttaa täysin samalla kuosilla, luoden täydellisen jatkumon sisä- ja ulkotilojen välille. Sisätilan laatoista poiketen laatat voidaan kahden sentin paksuisina asentaa suoraan maahan esimerkiksi soran, hiekan tai ruohikon päälle.

Laatat on valmistettu kovakestoisesta ja tiiviistä kuivapuristetusta posliinisavijauheesta, paksuus on kaksi senttimetriä. K2 mahdollistaa kuosiltaan saman keraamisen laatan käytön sisä- ja ulkotiloissa, luoden jatkumon sisätilan ja ulkotilan välille. Samasta tuotesarjasta on saatavilla myös ohuempia, sisätiloissa käytettäviä laattoja (R9). K2 on esteettisesti hienostunut, käytännöllinen ja pakkasenkestävä ratkaisu ulkotilojen laatoituksiin, kun pohja-aines ei ole täysin stabiili.

R11

R11

Percorsi Extra 60x60 cm Percorsi Smart 60x60 cm Percorsi Quartz 60x60 cm

Pietra Di Lavis

Pietra Di Bagnolo

P. Quartz White

Pietra Di Faedis

Pietra Di Fosco

P. Quartz Black

Pietra Di Combe

Pietra Di Lavis

Pietra Di Barge

Pietra Di Brezza

Ulkotilan laatat ovat kooltaan 60x60 cm. Laattojen pinta on hyvin karhea (R11), jolloin ne luovat turvallisen kävelypinnan. Saatavilla on useita erikoiskappaleita, esimerkiksi portaanreunalaattoja ja rei-itettyjä laattoja altaanreunoihin. Saatavilla on myös laattapintaa nostavia tukia, joilla voidaan nostaa laatoitus ylös maksimissaan 10 cm, jolloin laatoituksen alle voidaan asentaa putkituksia tai sähkö-asennuksia valaistusta varten. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä projektiosastoomme puh. 09-51234788 tai projekti@kaakelikeskus.fi. Tilaa ilmainen kuvasto tai mallikansio.

Profile for Kaakelikeskus

Kaakelikeskus kuvasto 2014 web  

Tutustu uusiin keraamisiin laattoihin Kaakelikeskuksen kuvaston avulla. Saatavillasin on tuhansia tuotteita www.kaakelikeskus.net.

Kaakelikeskus kuvasto 2014 web  

Tutustu uusiin keraamisiin laattoihin Kaakelikeskuksen kuvaston avulla. Saatavillasin on tuhansia tuotteita www.kaakelikeskus.net.

Profile for tumppi01
Advertisement