Page 79

ECOPIEDRA koristekivet

Ecopiedra-koristekivissä on runsas struktuuripinta ja värivaihtelu, kuin luonnonkivissä.

Ecopiedra-koristekivet on valmistettu kevyistä luonnonmateriaaleista, sementistä ja lekasorasta. Ne on valettu ja värjätty vaikuttamaan luonnonkiviltä. Joitakin koristekiviä on mahdotonta erottaa luonnonkivistä. Tuotteet sopivat sisä- ja ulkoseinille. Kivillä voit toteuttaa esimerkiksi kauniin, kolmiulotteisen kiviseinän, talon kivisokkelin tai kiukaan taustan.

Ecopiedra-koristekiviä voidaan käyttää yksityisten kohteiden lisäksi myös julkisissa kohteissa. Kiviseinä koostuu suorakaiteen muotoisista, litteätaustaisista kappaleista, joiden saumoja on vaikea havaita laatoitetusta seinästä.

Miten tuotteet asennetaan? Seinät pohjustetaan Mira 4180 Primerilla (ei kiukaan taustat), jonka jälkeen vaaleat verhouskivet kiinnitetään valkoisella Mira Z-fix saneerauslaastilla, puskusaumalla. Tummat verhouskivet kiinnitetään harmaalla Mira Grespo Fixillä. Saneerauslaastia levitetään seinään ja laatan taakse. Tiililadontaan käytettäessä voidaan toteuttaa yhden senttimetrin saumaväli. Saumaus voidaan toteuttaa Mira Rustic –karkealla saumalaastilla tai saneerauslaastilla. Sisustuskiviä voidaan asentaa n. 4-6 riviä kerrallaan, jonka jälkeen saneerauslaastin annetaan kuivua. Laatat ovat paksuja, joten ne kannattelevat puskusaumaan asetettuina toisiaan. Varmista aina seinän kantavuus ennen asennusta. Kiinnostuitko? Tutustu tuotteisiin internetsivuillamme www.kaakelikeskus.fi (Ecop-tuotesarjat) ja ota yhteyttä myyntiimme puh. 09-5123470 tai myynti@kaakelikeskus.fi.

81

Profile for Kaakelikeskus

Kaakelikeskus kuvasto 2014 web  

Tutustu uusiin keraamisiin laattoihin Kaakelikeskuksen kuvaston avulla. Saatavillasin on tuhansia tuotteita www.kaakelikeskus.net.

Kaakelikeskus kuvasto 2014 web  

Tutustu uusiin keraamisiin laattoihin Kaakelikeskuksen kuvaston avulla. Saatavillasin on tuhansia tuotteita www.kaakelikeskus.net.

Profile for tumppi01
Advertisement