Page 1

Enkelhe t köket, i för en l yckad serverin g

Skinkstek

honungsmarinerad

Kotlettrad

benfri med svål, snittad

Fläsknoisette opanerad

Grillklubba ölmarinerad

Kotlettrad

benfri, vitlöksmarinerad

Skinkschnitzel opanerad


TENDER PORK® är ett koncept av fläskkött att använda om du… •…vill servera kött som låter dina gäster uppleva de bästa smakerna. •…vill välja högkvalitativt kött – med extra saftighet, mörhet och god smak. •…föredrar hantverksmässig standard som ger en jämn kvalitet. •…söker kött som förenklar hanteringen och skapar mer tid i köket.

Fläsknoisette

opanerad

Art.nr: 31216061 Vikt: 80 x ca 70 g/krt Fläsknoisetterna är fantastiskt möra bitar av fläskkött! Inga tillsatta smaker vilket lämnar kreativiteten öppen att smaksätta efter den kryddning som passar bäst till den rätt du vill servera dina gäster.

Skinkstek

honungsmarinerad

Art.nr: 30109871 Vikt: 2 x ca 4,7 kg/krt TENDER PORK® är ett koncept som ger ett extra saftigt och mört fläskkött. Skinksteken är honungsmarinerad och är av hög kvalitet, som kommer göra din servering till en succé!


Kotlettrad

benfri med svål, snittad

Art.nr: 32518892 Vikt: 3 x ca 2,5 kg/krt Vill du ha ett extra mört och saftigt kött ska du välja TENDER PORK®. Kotlettraden är av högkvalitativ dansk råvara. Perfekt för att steka hel i ugn för att få en krispig svål eller använd kokpåsen för att göra din egen sous-vide!

Grillklubba

ölmarinerad

Art.nr: 34336063 Vikt: 20 x ca 230 g/krt Ölmarineringen framställs av sädeslaget hirs och smaksätts med rosmarin. Grillklubborna är perfekta att använda i en rustik skandinavisk rätt serverad med sallad och smaksättningar av exempelvis äpple eller svamp.

Kotlettrad

benfri, vitlöksmarinerad Art.nr: 38726060 Vikt: 2 x ca 4,6 kg/krt Kotletten passar lika bra att servera i både kalla och varma rätter. Lyft fram den goda smaken av vitlöksmarineringen genom att servera på ett klassiskt skandinaviskt vis med söt-sur gurksallad och rabarberkompott!

Skinkschnitzel

opanerad Art.nr: 30276062 Vikt: 25 x ca 150 g/krt

Servera dina gäster saftig skinkschnitzel, som dessutom är mycket enkel att hantera i köket. Den jämna storleken på schnitzeln ger god portionskontroll i köket.


Hela sortimentet inom TENDER PORK® är framtaget och utvalt för att kunna hållas varmt under

en längre period, utan att köttet blir torrt och oattraktivt. Vi vill förenkla din tid i köket genom att skapa ett koncept som är enkelt att hantera, både vid tillagning och under varmhållning. TENDER PORK® har en unik smakneutral lake, vilken

säkerställer hög och jämn kvalitet. Laken innehåller majsstärkelse som behåller köttsaften i köttet och skapar saftighet. TENDER PORK® lake innehåller även salt och socker som framhäver köttets naturliga smaker. För lyckade serveringar varje gång - använd TENDER PORK®!

Tulip Food Company AB, Lisa Sass gata 1, 422 53 Hisings Backa, Tel: 031-65 50 50, www.tulipfoodservice.se

05-2018 / Global Design / 14116

TENDER PORK® är ett koncept speciellt framtaget för att du ska kunna erbjuda dina gäster vällagat, extra mört och saftigt kött varje gång.

Profile for Tulip Food Company

Tender Pork Magasin - Tulip Foodservice Sverige  

Enkelhet i köket, för en lyckad servering

Tender Pork Magasin - Tulip Foodservice Sverige  

Enkelhet i köket, för en lyckad servering

Profile for tulipfood