Page 1

Välkommen till TULIPA! TULIPA är ett företag som arbetar med mark, bygg och trädgårdsanläggning inom Sundsvall-Timrå området. TULIPAS huvudsakliga kunder är bostadsrättsföreningar, företag samt privatpersoner. TULIPA utför alla förekommande arbetsuppgifter inom mark, bygg och trädgård allt från ritning och projektering till nyanläggning skötsel och underhåll.

Ett perfekt komplement till vår övriga verksamhet som till stor del är säsongsbaserad och då företrädesvis till vår, sommar och höst. I vår strävan att bli det kompletta bygg, mark samt trädgårdsföretaget så fortsätter vi att utveckla TULIPA för vart år. Vår målsättning är inte att bli störst utan vi nöjer oss med att bli bäst.

Vad TULIPA kan göra för dig Trädgårdsarbeten Markarbeten Murar Skötsel och underhållstjänster Ny- till och ombyggnationer Dräneringar

Policy! TULIPA har högt ställda krav på våra medarbetare (det kräves minst gröntkort eller yrkesbevis) vilket gör att du som kund kan känna dig 100% trygg för att arbetet skall bli ufört precis som du vill.

Ritning och design Konsultation

TULIPA hälsar dig varmt välkommen med din förfrågan. TULIPA är även återförsäljare för ST.ERIKS marksten samt betongprodukter, detta gör att vi kan hålla en högre servicenivå vilket kommer dig som kund tillgodo.

Per med personal

Historia Det började med en trädgårdsutbildning i 3 år och start av eget företag veckan efter examen. Det var då Utemiljö i Sundsvall såg dagens ljus för första gången. 2001 var det dags för ett namnbyte till Tulipa hem & trädgårdsmiljö, vi har hetat det fram till nu 2009 då vi helt kort heter TULIPA. Verksamheten innefattar idag allt från mark, bygg och trädgårdsarbeten. Vintertid har vi även del av driften i Sidsjöbacken där vi har hand om café samt skiduthyrning.

Trygghetsgaranti! TULIPA håller ingångna avtal, tider samt ser till att du som kund hos TULIPA får vad du beställt.

info  

Vad TULIPA kan göra för dig