Page 1

EL GRAN VIATGE D’EN BANYET

ESCOLA SANT FRANCESC D’ASSÍS TUTOR DE 3RA: MIQUEL RAMOS PIÑERO TUTORA DE 3RB: SUSANA ISÚS VENTURA


Una vegada hi havia un monstre jovenet que no coneixia gairebé res del món que coneixem nosaltres, perquè ni anava a escola ni mirava la tele. El Banyet era un monstre de 10 anys i feia un metre i mig. Destacava perquè tenia dues banyes molt llargues al mig del cap, una darrera de l’altra. Tenia aparellats quatre ulls, dos a dalt i dos a baix. Les seves orelles eren grans com els rellotges de les esglésies d’abans. El seu nas era tan gran com un arbre i semblava el d’un elefant. El seu cos era gran i arrodonit com una pilota. En Banyet tenia quatre cames articulades com les aranyes i dos braços a cada costat acabats en una espècie de mans de tres dits amb ventoses que feia servir per enganxar el got d’aigua, el menjar... I també per dirigir la seva nau espacial MT360

de l’any 3.647 del “període

robòtic”. El seu cos era multicolor i agradava molt a tothom perquè semblava un arc de Sant Martí. En Banyet era tant curiós que era l’únic monstre que es podia camuflar i així poder canviar de color. En Banyet estava decidit a viatjar a Mart perquè volia conèixer món. Mai havia anat a escola i no sabia res sobre els planetes, el Sistema Solar, les galàxies, els asteroides i els cometes. Sense el permís dels seus pares, va agafar la nau espacial MT360 i va engegar la seva aplicació Yoursss per redreçar la nau en direcció a Mart. L’aterratge va ser molt mogut perquè li va fer una rascada a la nau en xocar amb una roca. En Banyet es va preocupar perquè els seus pares s’enfadarien amb ell. A Mart feia molta calor, només hi havia pedres i sorra. No hi havia aigua.


Hi havia uns alienígenes que eren molt sorollosos. En Banyet

no tenia paciència per aguantar aquells

alienígenes i va decidir marxar a Urà. En Banyet va activar l’aplicació Yoursss i va anar directe cap a Urà. Va trigar tres hores perquè va engegar

el

motor

LLUM

3.577 que el permetia viatjar a 30 anys llum per hora. Mentre anava cap a Urà, va menjar xocolata desfeta amb xurros. En Banyet va aterrar en un lloc molt pla i li va agradar molt perquè la nau espacial no va xocar amb res. Urà no li va agradar perquè no hi havia ningú amb qui jugar. Es va sentir molt sol. El planeta era bonic. Estava ple de rius i flors. Hi havia molt de menjar del que a ell li agradava: piruletes, pastissos i xocolata amb xurros. Va menjar una mica de tot i després, li va fer mal la panxa. Es va banyar als rius i va dormir a la nau, però estava trist perquè no trobava el seu lloc preferit. Finalment, va decidir marxar a buscar un altre planeta. El seu nou destí seria Venus. Va programar l’aplicació Yoursss i va marxar. Pel camí en direcció a Venus, va xocar contra un asteroide i va perdre el motor LLUM 3.577. La nau va quedar surant per l’espai…


La nau va quedar flotant per l’espai i en Banyet es va posar molt nerviós i es va espantar molt!! De sobte, va anar a parar al planeta Venus i de seguida van aparèixer una tribu de monstres molt simpàtics i eixerits que el van anar a auxiliar! Parlaven la mateixa llengua que en Banyet i se’l van endur a unes cabanes

robòtiques

que tenien totes les comoditats del món!

En

Banyet

es

va

posar molt content en veure

l’amabilitat

d’aquella

tribu

monstres

de tan

acollidors i tan bones persones!. Li van oferir un tortell de nata i trufa, gelats italians, trufes gelades, catànies, croissants i ensaïmades de crema... Li van preparar una habitació especial perquè descansés i recuperés forces! L’endemà, van anar a fer una excursió per tot el planeta Venus amb una nau d’últim model molt equipada que anava a gran velocitat llum.


Durant el viatge, li van presentar una monstra molt maca i supersimpà tica que es deia Iria i van connectar moltíssim...! Va ser un amor a primera vista de tal manera que es van enamorar i es van fer nuvis a l’instant!


Així, els dos van decidir casar-se i convidar als pares d’en Banyet per quedar-se a viure al planeta Venus! Quina meravella de lloc!! I van ser feliços i van menjar anissos! I vet aquí el monstre Banyet i vet aquí la monstra Iria, aquest conte s’ha acabat!

El gran viatge d’en Banyet  

Conte col·laboratiu que han realitzat els nens i nenes de 3rA i 3rB de l' Escola Sant Francesc d' Assís de Sant Joan Despí.

El gran viatge d’en Banyet  

Conte col·laboratiu que han realitzat els nens i nenes de 3rA i 3rB de l' Escola Sant Francesc d' Assís de Sant Joan Despí.

Advertisement