Page 1

Tuin & Terras Magazine Sfeermagazine vol inspiratie voor de aanleg van uw Tuin & Terras.

tuinenterras.nl

1


De 6 zekerheden van Tuin & Terras 1

4

Met deskundig personeel helpen wij u uw droomtuin te realiseren 2

Ongekend groot verrassend en uitgebreid assortiment 5

Wij leveren een kwalitatief goed product voor een eerlijke prijs

Wij helpen u bij het combineren van de juiste materialen 3

6

Persoonlijk advies afgestemd op uw wensen

2

Ook voor maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres


Inhoudsopgave 1

Beton bestrating & constructief

2

Gebakken bestrating & constructief

12

3

Keramische bestrating & constructief

14

4

Natuursteen bestrating & constructief

18

5

Grind, split, keien & zand / Speeltoestellen

20

6

Blokhut, tuinhuis, prieel & terrasoverkapping

24

7

Tuinhout, tuinafscheiding & composiet

28

8

Vijvers 32

9

Kunstgras & zonnedoeken

10

Tuinverlichting 36

11

Tuindecoratie 38

4

34

Colofon Tuin & Terras Sfeer Magazine is een uitgave van Tuin & Terras B.V. Copywriting en samenstelling S. Linders Vormgeving ShareDesign B.V. Oplage 4.000 exemplaren

3


Beton bestrating & constructief

4


De meeste mensen kennen beton bestrating van het dagelijkse straatbeeld. Beton bestrating wordt gemaakt van lokale Nederlandse grondstoffen zoals cement, zand, water en natuurlijke kleurstoffen. De betonfabrikanten hebben de laatste jaren niet stil gezeten en door de moderne techniek is mogelijk om beton bestrating in veel verschillende formaten, trendy kleuren en diverse afwerkingen te verkrijgen.

Beton bestrating is ook geschikt voor opritten met zware belasting.

tuinenterras.nl/assortiment/beton-bestrating

5


6


De saaie grijze betontegel is door de nieuwste kleuren en deklagen verleden tijd geworden. Een logische stap in een markt die steeds meer aan het veranderen is. De standaard 60x60 betontegel is veranderd in een terrastegel met allerlei verschillende eigenschappen en afwerkingen. Tuin & Terras biedt u een breed assortiment terrastegels, waarbij u makkelijk de juiste tegel kunt vinden.

Grote tegels maken uw terras optisch groter en ruimer

7


Kies voor uw bestrating een passend legpatroon, zoals het veelgebruikte halfsteensverband. In iedere rij verspringen de stenen steeds met een halve steen. Of kies bijvoorbeeld voor een elleboogverband. Andere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld een visgraatverband, een vlechtpatroon, een blokverband of wildverband.

Beton bestrating kent tegenwoordig vele kleuren, uitvoeringen en afmetingen. Kies hiervoor een passend bestratingspatroon. De legpatronen zijn niet alleen bedacht om samenhang te creĂŤren in uw tuin, maar een vast patroon zorgt ook nog eens voor stevigheid. 8


tuinenterras.nl/assortiment/beton-bestrating

9


Stapelbaar muurelement in diverse kleuren, strak, getrommeld of met ruwe zijde, geschikt voor het opvangen van hoogte verschillen in uw tuin of het maken van decoratieve bloembakken en bloemborders. 10


Geef uw tuin extra diepte en uitstraling met verhoogde borders in de vorm van muurblokken. Met de muurblokken van Tuin & Terras stapelt u eenvoudig verhoogde borders of maakt u fraaie bloembakken in uw tuin. Wij adviseren u om bij het stapelen van muurblokken, deze muurblokken te verlijmen met onze Tuin & Terras steenlijm.

11


Gebakken bestrating & constructief

De mooiste romantische tuinpaden, maakt u van kleine grillige steenformaten zoals keitjes of andere getrommelde stenen. Gebakken bestrating, is een Kleurbehoudende bestrating met een lange levensduur. Tuin & Terras biedt het breedste assortiment qua vorm, kleur en formaat wat zorgt voor intense en rijke kleurbeleving. Zeker niet het minst belangrijk: met gebakken bestrating kiest u voor de blijvende waarde van keramiek. Dit vertaalt zich in een economische waarde dankzij de lange levensduur. Een gebakken bestrating is ook geschikt om als oprit te gebruiken.

12


Gebakken klinkers geven uw tuin een klassiek karakter.

tuinenterras.nl/assortiment/gebakken-klinkers

13


Keramische bestrating & constructief

14


De keramische tegels zijn veel meer dan een buitenvloer, het is een compleet veelzijdige oplossing voor het ontwerpen van een modern buitenleven. Gegarandeerd een uitstekende prestatie, vorstbestendig, hoge sterkte en gemakkelijk in onderhoud. Tevens is de keramische tegel bestand tegen zouten, schimmels, mos en kopergroenbehandelingen. Kortom een tegel met een lange levensduur!

Keramische tegels zijn zeer gemakkelijk in onderhoud.

tuinenterras.nl/assortiment/keramische-tegels

15


Met Keramische tegels ervaart u het optimale genot van uw terras. De keramische terrastegel is een kleurvaste, krasvrije, onderhoudsarme antislip tegel. Alle gebruikersgemakken verwerkt in 1 tegel, uitermate duurzaam en een unieke sfeervolle uitstraling.

16


Keramische tegels

Wilt u het bestratingsgemak van een

zijn verkrijgbaar

betontegel met de luxe van onze keramische

in vele soorten,

tegel, dan treft u bij ons het beste van deze

kleuren en maten.

twee werelden, namelijk GeoCeramicaÂŽ.

tuinenterras.nl/assortiment/keramische-tegels

17


Natuursteen bestrating & constructief

Natuursteen is uniek in zijn kleurnuancering en structuur. Geen twee stenen zijn hetzelfde. Door het mengen van natuursteen tegels wordt de meest harmonieuze verdeling van kleuren en schakeringen van het gebruikte natuursteen verkregen.

18


Er gaat niets boven de eenvoud, de kracht en de schoonheid van de natuur. Natuursteen is functioneel, levendig en heeft een uniek uiterlijk. Miljoenen jaren geleden is deze steensoort gevormd door de natuur. Elke natuursteen is letterlijk anders.

tuinenterras.nl/assortiment/natuursteen

19


Grind, zand, split & keien U krijgt kleur en afwisseling in uw tuin door grind en split te gebruiken. Bijvoorbeeld bij het aanleggen van een decoratief looppad. Gebruik van anti-worteldoek als ondergrond is dan wel aan te raden om het pad nog onderhoudsvriendelijker te maken. Gebruik voor zwaar belaste oppervlakken, zoals opritten, Multigravel als ondergrond. Hierdoor kunnen personenauto’s probleemloos over het split of grind rijden, zonder een spoor achter te laten.

20


Grind, split en keien geven uw tuin een natuurlijke look

tuinenterras.nl/assortiment/grind-split-en-keien

21


Speeltoestellen

22


Is uw kind nog te klein om naar een openbare speeltuin te gaan en heeft u zelf de ruimte om een speeltoestel in de tuin te plaatsen, dan zijn de houten speeltoestellen hiervoor uitstekend geschikt. Een speeltoestel is ook juist bedoeld voor de particuliere tuin. De houten speeltoestellen zijn er in verschillende varianten. Er is grote keus uit diverse accessoires om het speeltoestel compleet te maken. De speeltoestellen staan garant voor onbeperkt speelplezier.

tuinenterras.nl/assortiment/speeltoestellen

23


Tuinhuizen & blokhutten

Creëer ruimte! En maak kennis met de allernieuwste ‘luxe tuinhuizen’ en ‘zomer huizen’. In de sfeertuinen van Tuin & Terras kunt u zich laten inspireren en informeren over de vele mogelijkheden op het gebied van de vervaardiging van een volledig maatwerk houtstapelbouw of houtskelet bouw tuinhuis, zomerhuis, houten garage of een eikenhout overkapping.

24


Kijk op onze website voor de vele mogelijkheden en combinaties

tuinenterras.nl/assortiment/blokhutten-en-tuinhuizen

25


Overkappingen & prieĂŤlen

U kunt ook glaspanelen toevoegen aan uw overkapping zodat u altijd comfortabel kunt zitten

Uw tuinhuis volledig afgestemd op uw wensen. Heeft u ooit de mogelijkheden gezien van een alleskunner op het gebied van houtbouwwerken, kant en klare douglasvisions of een volledig maatwerk overkapping of tuinhuis. Bij Tuin & Terras kunt u terecht voor een volledig hout assortiment en maatwerk geheel afgestemd naar uw wensen.

26


tuinenterras.nl/assortiment/terrasoverkappingen

27


Tuinhout

tuinafscheiding & composiet Tuin & Terras: voor al uw tuinhout Wanneer u op zoek bent naar tuinhout, bent u bij Tuin & Terras aan het juiste adres! Wij hebben verschillende producten als planken en tuinmeubelen in hardhout, grenen, eiken en vuren. Ook voor producten in douglas of composiet kunt u op onze website vinden!

28


tuinenterras.nl/assortiment/tuinhout

29


Om beschut, veilig en zonder inkijk te genieten, draagt een strak vormgegeven tuinafscheiding in hoge mate bij aan de uitstraling van uw tuin. Voor elke tuin, groot of klein vormen tuinschermen een oplossing. Tuinschermen zijn ook solitair te gebruiken in uw tuin, exclusief of eenvoud, Tuin & Terras biedt u een totaal assortiment tuinschermen.

30


Met schanskorven creĂŤert u een natuurlijke afscheiding van uw tuin.

tuinenterras.nl/assortiment/tuinafscheidingen-schutting

31


Vijvers

32


Een vijver is een zeer bijzonder element dat zorgt voor sfeer in uw tuin. Wat is er mooier dan op een zwoele zomeravond te kijken naar al het leven in en rond de vijver? Het geluid van een waterval of een kabbelend beekje geeft rust na een lange dag werken. Een mooie vijver is een sieraad in de tuin en een weldaad voor de mens.

tuinenterras.nl/assortiment/vijver

33


Kunstgras & zonnedoeken Onderhoudsvriendelijk is de trend van dit moment. Kunstgras biedt de oplossing voor het structureel terug komen van het onderhoud in uw tuin. Tuin & Terras biedt u kunstgras voor betaalbare prijzen dat nauwelijks van echt gras te onderscheiden is.

34


tuinenterras.nl/assortiment/kunstgras

35


Dankzij de nieuwe 12 volt technologie is het aanleggen en aansluiten van tuinverlichting een koud kunstje!

36


Tuinverlichting ook ‘s avonds sfeer in en rondom uw tuin of terras

Heeft u al lampen in uw tuin? Een goede buitenlamp kan veel doen voor uw tuin of uw terras. Goede verlichting in uw tuinhuis of uw terrasoverkapping maakt het mogelijk om langer buiten te zitten. Ook uw bloemen- en plantenbakken kun u mooier uit laten komen door een spot er op te richten!

tuinenterras.nl/assortiment/tuinverlichting

37


Tuindecoratie

38


Om uw tuin af te maken heeft Tuin & Terras een uitgebreid assortiment aan tuindecoratie!

Onze tuindecoratie bestaat niet alleen uit bloembakken of een plantenbak, maar ook uit een barbecue, tuinstoelen, een tuinbank en nog meer verschillende tuinmeubelen. Bent u op zoek naar een tuinhaard? Ook die kunt u vinden bij Tuin & Terras!

tuinenterras.nl/assortiment/tuindecoratie

39


Meer weten? Breng een bezoekje aan de sfeertuinen van ĂŠĂŠn van onze Tuin & Terras vestigingen.

40

tuinenterras.nl

twitter.com/tuinenterrasnl

facebook.com/tuinenterras

pinterest.com/tuinterras

Profile for Tuin en Terras

Tuin & Terras - Sfeermagazine 2019  

Tuin & Terras - Sfeermagazine 2019

Tuin & Terras - Sfeermagazine 2019  

Tuin & Terras - Sfeermagazine 2019

Advertisement