__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

WIELRENNEN & MOUNTAINBIKEN

VOORJAARSWEEKEND 2015


VOORWOORD Beste Meetvrienden,

ten, tijdens het fietsen en er buiten.

De bloemen staan in bloei, het zonnetje laat zich steeds vaker zien en de wegen kleuren steeds meer en meer Meet-groen: het voorjaar is begonnen! Dit gaan we drie dagen lang eens goed vieren op en naast de fiets in en om Spa en Theux in de prachtige Belgische Ardennen. Er zijn verschillende routes opgesteld: voor de levensgenieters van Team Terras, de modderhappers van Team Mountainbike en voor de windhazen van Team Kleppers. Drie dagen in het teken van genie-

Dit is de ideale kans om elkaar te leren kennen en herinneringen te kweken. Voor mij persoonlijk was het voorjaarsweekend van vorig jaar de grote reden om in het bestuur te gaan, het waren geweldige dagen. Ik ben er van overtuigd dat dit jaar nog leuker gaat worden. Namens het bestuur en mij persoonlijk wens ik ieder een fantastisch weekend toe! Robbert de Buijn Praeses 2014 - 2015

2


3


INHOUD Contactgegevens Deelnemers Informatie Programma Accomodatie Routes Paklijst

DEELNEMERS 4 4 5 6 7 8 14

Er zullen dit jaar Meet-leden meegaan die hun racefiets meenemen en voor het eerst zullen er ook mountainbikes mee worden genomen op het voorjaarsweekend. Er zal dan ook in meerdere teams gereden worden op het voorjaarsweekend: een snel team op de weg, een normaal team op de weg en een mountainbike team. Hieronder vind je een (voorlopig) globaal overzicht van de verschillende deelnemers en de verschillende teams. Voel je niet beledigd als je bij het verkeerde team staat ingedeeld, dit overzicht is alles behalve bindend! De deelnemerslijst ten tijde van schrijven (14 april 2014): TEAM KLEPPERS Jens Kleijburg Nol van Loon Leo Tegelaar Ruben van Kempen Jeroen Rombouts Jakub Cervený

CONTACT BESTUUR Robbert de Buijn Jef Linksens Daan Walet Jens Kleijburg

TEAM TERRAS Dennis Bouten Martijn Kolen Jef Linskens Robbert de Bruijn Michiel van Bellen Loek Luijbregts Ron van Kuilenburg Aster Bruning Bianca van den Belt Daniëlle Strijbos Michèle Aerts

+31621839687 +31619941302 +31629407282 +31614291323

COMMISSIE Thomas den Otter +31612955625 Charlotte Bakker +31642354759 Martijn Kolen +31642194156

TEAM MOUNTAINBIKE Thomas den Otter Lucas Verschuur Jocelyn Fanoy Daan Walet

ACCOMODATIE La Brâme du Cerf Route de Tancrémont 6 4910 Pepinster België

4


INFORMATIE EIGEN RISICO We hopen natuurlijk dat er geen vervelende dingen zoals valpartijen gaan voorkomen, maar we willen toch even aangeven dat deelname aan het voorjaarsweekend op eigen risico is. TSWV de Meet is niet verantwoordelijk voor schade aan jezelf of aan enig materiaal.

ETEN De organisatie zorgt uiteraard voor onbijt, (lunch) en avondeten. Ook wordt voor versnaperingen als bananen voor op de fiets gezorgd. Sportvoeding dien je, indien gewenst, zelf mee te nemen. Eten op de terugreis in het frietkot is ook voor eigen rekening.

KOSTEN De eigen bijdrage voor het voorjaarsweekend is vastgesteld op 110 euro per persoon. Mocht het weekend goedkoper uitvallen, laten we dit weten bij de factuur. Mochten de kosten per persoon hoger uitvallen, neemt de vereniging dit voor haar rekening.

Lunchen zal hoogstwaarschijnlijk niet in het huisje gebeuren, aangezien we overdag onderweg zijn met de fiets. Neem vooral wat te eten mee: maak een paar boterhammen klaar voor het geval je honger krijgt of strandt in the middle of nowhere. Maar waarschijnlijk zullen we onderweg ergens bij een gezellig terrasje willen stoppen voor de lunch. Dit is echter wel voor eigen rekening.

MATERIAAL Zorg dat je fiets in topconditie is. Ongeacht je niveau zul je heel wat kilometers maken en daar kan van alles mis gaan. Zorg dat je materiaal je in elk geval niet tegen werkt. Dus kijk je remmen na, smeer je ketting, etc.

VERVOER We verzamelen bij het sportcentrum. Hier vertrekken we en komen we weer aan. Er is geen onderverdeling van auto’s gemaakt, dat kan gewoon ter plekke bepaald Zorg ook dat je voorbereid bent worden. Voor de laatkomers zal er op schade onderweg en neem re- nog een auto op vrijdagavond verparatiemateriaal mee. Denk aan trekken. binnenbanden, een pompje, CO2 patronen, een multitool, etc. Twee Alle fietsen worden vervoerd in de binnenbanden per persoon zijn auto of op een fietsendrager. Hier verplicht! wordt uiteraard voorzichtig mee omgegaan. Neem om eventuele We gaan meerdere dagen fietsen, beschadigingen te voorkomen een zorg dus dat je ook meerdere sets doek voor tussen de fietsen mee. fietskleding meeneemt.

5


PROGRAMMA

Het is mogelijk dat het vrijdagprogramma iets wijzigt: het zou kunnen dat we pas na het fietsen in het het huisje kunnen, dan moeten we wat anders verzinnen: bijvoorbeeld in fietskleding in de auto en na het fietsen het huisje in. Mocht dit het geval zijn, laten we dit tijdig via e-mail en Facebook weten. VRIJDAG

ZATERDAG

ZONDAG

10:00 Verzamelen sportcentrum

09:00 Ontbijt, omkleden & klaarmaken om te fietsen

09:00 Ontbijt, omkleden & klaarmaken om te fietsen

10:30 Vertrekken fietsen

10:30 Vertrekken fietsen

14:00 Vertrek alternatief programma

14:30 Terugkomst fietsen Aansluitend douchen, omkleden & inpakken tas

10:30 Vertrekken sportcentrum 12:30 Aankomst & uitladen 13:30 Lunch 14:30 Klaarmaken voor fietsen 15:00 Vertrekken fietsen 17:30 Terugkomst fietsen

17:30 Terugkomst fietsen & alternatief programma 19:00 Eten & avondprogramma

19:00 Eten & avondprogramma

16:00 Schoonmaak & inpakken auto’s 17:30 Vetrek naar huis & onderweg eten 20:30 Aankomst sportcentrum

6


ACCOMODATIE

Beschrijving van de website:

ken van de ontspanningsruimte met sauna, hammam en whirlpool De inrichting van dit vakantiehuis is voor zes personen. Voor nog meer modern, comfortabel en verzorgd. gezelligheid kun je terecht in de De vakantiewoning beschikt over speelzaal. Hier kun je gebruik matien kamers en diverse faciliteiten. ken van een biljarttafel, tafelvoetbal Het is mogelijk om gebruik te ma- en pokertafel. Verder is de woon-

7

kamer voorzien van een bar. Achter het vakantiehuis ligt een grote tuin met een zwembad met glijbaan en verschillende speeltoestellen. Verder kun je ook gebruik maken van de jeu de boulesbaan.


ROUTES TEAM KLEPPERS Vrijdag: blauw, 70km, 1170hm 400m 200m

Zaterdag: rood, 174km, 2620hm 300m 100m

Zondag: groen, 136km, 2940hm 400m 200m

8


9


ROUTES TEAM TERRAS Vrijdag: zwart, 37km, 590hm 300m 100m

Zaterdag optie 1: rood, 75km, 1330hm 400m 200m

Zaterdag optie 2 (ochtend): roze, 28km, 300hm 300m 200m

Zaterdag optie 2 (middag): groen, 39km, 540hm 300m 200m

Zondag: bruin, 52km, 950hm 400m 200m

10


11


ROUTES TEAM MOUNTAINBIKE

ACCOMM

Let op: schaal kaartje is anders dan bij wielren routes

Vrijdag: groen, 19km, 643hm

Gedownloade GPS route, mogelijk niet uitgepijld. We rijden hier met de auto naartoe. 400m 200m

Zaterdag: rood, 58km, 1040hm

MTB route Theux Rood, mogelijkheden om af te snijden genoeg. Start route 500m van accommodatie.. 400m 200m

Zondag: blauw, 35km, 700hm

MTB route Theux blauw, mogelijkheden om af te snijden genoeg. Start route 2200m van accommodatie. 300m 200m

12


MODATIE

13


PAKLIJST FIETSEN

OVERIGE

Fiets!

Twee of drie sets fietskleding (denk eraan dat we drie dagen gaan fietsen)

Helm

Handdoeken

Fietsbril

Toiletspullen

Fietsschoenen

Slaapzak

Fietssokken

Hoofdkussen

Toiletspullen

Overschoenen mocht het koud worden

Bandenplakset

Lenzenspullen

Twee binnenbanden

CO2 patronen

Multitool / imbus & schroevendraaiertje

Kettingsmeer Borsteltje

Doek voor fietsvervoer

Tie-warps Sportvoeding

Genoeg outfits voor vrijdagochtend & avond, zaterdagavond, en zondagmiddag & avond

Zwemkleding

Pompje

Zonnebrand (je weet maar nooit?)

Twee bidons en/of Camelbak

Garmin / smartphone (geen Strava = niet gefietst)

14

Eigen medicijnen


Voorjaarsweekend 2012

TOT OP HET VOORJAARSWEEKEND! Dat het maar net zo mooi mag worden als vorige jaren! We gaan in elk geval met z’n allen duimen voor goed weer!

Like onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven voor het laatste Meet nieuws! En vergeet je niet aan te melden voor de pubquiz die

op 30 april om 21:30 in Café Bolle zal plaatsvinden, hier zal onder andere je kennis over het voorjaarsweekend getest worden!

ACTIVITEITENCOMMISSIE Het voorjaarsweekend is georganiseerd door de weekendcommissie en de activiteitencommissie. Deze bestaat uit Robbert de Bruijn, Jens Kleijburg, Daan Walet, Charlotte Bakker, Martijn Kolen en Thomas den Otter.

Er gaat hier wat in veranderen: Lijkt dit je wat? Stuur dan even deze twee commissies zullen één een berichtje naar: gaan worden en er zal wat verloop van commissieleden zijn. We bestuurdemeet@hotmail.com zijn daarom op zoek naar nieuwe enthousiaste leden om leuke activiteiten voor de Meet te organiseren.

15


WIELRENNEN & MOUNTAINBIKEN DEMEETTILBURG.NL TSWVDEMEET STUDENTEN • TILBURG • GEZELLIGHEID

Profile for TSWV De Meet

TSWV De Meet Voorjaarsweekend 2015  

In het programmaboekje van het voorjaarsweekend van TSWV de Meet in 2015 vind je algemene informatie, routes, een paklijst en meer. Tot dan!

TSWV De Meet Voorjaarsweekend 2015  

In het programmaboekje van het voorjaarsweekend van TSWV de Meet in 2015 vind je algemene informatie, routes, een paklijst en meer. Tot dan!

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded