Page 1

Nieuwsbrief 7 Hoe de zoektocht verloopt van de dia’s uit 1954 naar de hedendaagse tijd.

CBS en NBC Studio Op deze dia staat heel groot CBS. Er staat in kleinere letters CBS-KNX Radio Presents ‘Meet the music’ with Harry Koplan & Guests Stars— 2:30 pm Ook staat er: Lucky Strike presents ‘The Jack Benny show” - 9 pm. En American Airlines presents on the . ..‘Music til dawn’ at midnight.

Sikko heeft nog een foto gemaakt van een ‘toren’ met daarop zichtbaar nog de letters BC. Dat kan wel eens NBC zijn. Deze toren komt op een foto met Marilyn Monroe ook voor.

CBS is wel een begrip in Amerika, dat zijn de studio’s. The Jack Benny Program met Jack Benny in de hoofdrol was een radioTV comedie serie dat wel 30 jaar heeft gelopen. De uitzending bij CBS liep van 28 oktober 1950 tot 15 September 1964.

Marilyn Monroe en NBC studio op de achtgrond

NBC radiostation, sinds 1948 ook met televisie.

In de tijd dat Sikko in Amerika was liep het programma een keer per drie weken en later om de week. Met gasten als Bob Hope en Danny Kaye. CBS KNX is een nieuws radio station in Los Angelos, California, USA. Lucky Strike was een soort top 10, al in 1944. In dezelfde krant komt ook de naam Harry Koplan voor. Verder is er (nog) niet veel van die man te vinden.

Op enkele van de dia’s heeft Sikko data geschreven: September ‘54. In het logboek is inderdaad geen notitie gemaakt tussen woensdag 1 September 1954 en zondag 26 September 1954. Voldoende tijd voor een trip naar Los Angelos, California, Hollywood?

Met het schrijven van nieuwsbrief 40 leren we de toren in de achtergrond te herkennen als het taft gebouw. De situatie daar tegenwoordig is wel anders! Hieronder de situatie in 1955 (internet)

nieuwsbrief 7 CBS studio  

Sikko Steen News

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you