Page 1

REMA TIP TOP Material Handling Industrie


Betere prestaties, hogere bedrijfszekerheid

REMA TIP TOP MATERIAL HANDLING:

Industrie

ONDERHOUD VAN TRANSPORTINSTALLATIE Onderhoud Reparatie Optimalisatie

U heeft een weloverwogen keuze gemaakt voor het in gebruik nemen van uw nieuwe installatie. U heeft daarvoor een leverancier gekozen die gedurende de garantieperiode voor u de defecten en storingen oplost. Naarmate u de installatie langer in gebruik heeft, zult u zich steeds vaker de vraag stellen:“Voldoet de installatie nog steeds aan de eisen van de huidige operationele situatie? Is er een plan voor storingen, vooral in het geval van slijtage, mors, impact, aankoeken, corrosie, of lawaai?” Bedenkt u eens of uw installatiebouwer in dit geval nog een betrouwbare partner voor u is of wilt u profiteren van een vakkundige partner die u bij uw dagelijkse productie ter zijde staat?

Service voor transportbanden: „Om ervoor te zorgen dat uw productie op schema ligt.” De transportbandinstallatie van uw bedrijf wordt vaak vergeleken met de belangrijkste slagaders van het menselijk lichaam. Als de circulatie stopt, stopt alles. Met inspectie, onderhoud en reparatie zorgt REMA TIP TOP Material Handling ervoor dat reparatiestops vrijwel van korte duur zijn en dat uw transportinstallaties optimaal beschikbaar zijn. De service medewerkers van Rema Tip Top Material Handling zijn 24/7 voor u beschikbaar.

Service

Inspectie

Service voor slijtagevermindering: „Om ervoor te zorgen dat uw installatie optimaal beschikbaar is.” Stilstand is vaak het gevolg van defecte slijtagebescherming. Glijdoppervlakken lijden door slijtage, impact of schuiven, lasverbindingen van transportbanden zijn vaak gebrekkig gevulkaniseerd, trommelbekleding van transportinstallaties zijn soms verkeerd gekozen. REMA TIP TOP Material Handling toont u hoe de levensduur van uw installatie met preventief onderhoud kunt verlengen. Service voor molens: „Om ervoor te zorgen dat u optimaal gebruik kan maken van uw molen.” Om de levensduur van uw molen te verlengen, speelt de slijtvaste bekleding een even grote rol als het mechanisch onderhoud van de aandrijfcomponenten. Om de capaciteit van uw molen te verhogen en de operationele kosten op lange termijn te verlagen, is de keus van een juiste molenbekleding essentieel. De specialisten van REMA TIP TOP Material Handling adviseren u graag. Service voor componenten: „Om ervoor te zorgen dat uw transportband niet ontspoort.” Met een REMA TIP TOP Material Handling consultant in uw nabijheid bespaart u door advies en onderhoud zoveel mogelijk kosten voor een dure reparatie. Met inspecties, het complete onderhoud van bedrijfskritische transportbandonderdelen zoals schrapers, stuursystemen, zijgeleidingen, trommels en rollen, beschermt u uw bedrijf zo veel mogelijk tegen ongeplande stilstanden. REMA TIP TOP biedt u die service.

Uitvoering

Service voor zeeftechniek: „Om ervoor te zorgen dat uw focus blijft op uw productieproces.” Zeeftechniek is letterlijk een kwestie van interpretatie. De behoefte voor classificatie begint met een professionele inventaris van productie en doorvoer in de juiste verhouding. REMA TIP TOP Material Handling levert en monteert de juiste zeefdekken in staal, rubber en kunststof. Inspectie en onderhoud voor zeefdekken door onze specialisten geeft u de mogelijkheid zich volledig te richten op uw processen. Bescherming tegen corrosie: „Om ervoor te zorgen dat uw trechter niet corrodeert.” Het gebruik van natuurlijke en synthetische materialen is onderdeel van de dagelijkse service van de REMA TIP TOP Material Handling Service Team. Ter plaatse wordt de beslissing genomen over welke corrosiebescherming voor uw installatie wordt gebruikt - het biedt een fundamentele voorwaarde voor de goede werking van uw systeem in de toekomst en verlengt de levensduur aanzienlijk.

Ombouw

Nieuwbouw

Het doel is om de periode tussen het verlopen van de garantie en revisie tot het einde van de levensduur van de installatie te verlengen en om uw investering te beschermen. REMA TIP TOP is hiervoor de ideale partner. REMA TIP TOP heeft op dit punt meer dan 50 jaar ervaring. Gedurende deze tijd heeft REMA TIP TOP producten en diensten ontwikkeld zoals o.a. transportbandonderhoud, slijtage- en corrosiebescherming - en heeft hierdoor een grote voorsprong in de zorg voor uw installatie.


Besparen, beschermen, reinigen – en alles wat er bij hoort

BESTE ALL-ROUND SERVICE VOOR INSTALLATIES REMA TIP TOP Material Handling is gespecialiseerd in Material Handling. REMA TIP TOP heeft de kennis en producten om het functioneren van de installatie te garanderen en de prestaties duurzaam te verhogen. Als onderdeel van een landelijk uitgebreid servicenetwerk van de bekende REMA TIP TOP groep, richt REMA TIP TOP zich op de belangen van de eindgebruikers van Material Handling installaties die de relatie tussen de continuïteit en bedrijfszekerheid van de componenten in een vroeg stadium herkennen. De service-interval geeft een eerste overzicht van de gecoördineerde werkzaamheden en prioriteiten van REMA TIP TOP Material Handling. Met het oog op het optimaliseren van de continuïteit van de productie, is onze professionele service team rond de klok beschikbaar, dit vraaggerichte systeem brengt het tot een niveau dat u doet denken aan de zorgeloze tijd na de succesvolle ingebruikname.

Het doel is om de periode na dure reparaties, dure vervangingen of conversies voor u zoveel mogelijk te verlengen. De bedrijfszekerheid en de duurzaamheid van uw investering is voor REMA TIP TOP net zo belangrijk als voor u. Vraag geheel vrijblijvend advies van een REMA TIP TOP service partner in uw regio. Een gesprek met vakmensen die uw processen begrijpen is in ieder geval de moeite waard. REMA TIP TOP MATERIAL HANDLING www.rematiptop-mh.nl

Industrie

Onderhoud Reparatie Optimalisatie

Ombouw Nieuwbouw


uw lokale aanspreekpartner:

REMA TIP TOP Material Handling Nijverheidstraat 9 2984 AH Ridderkerk Telefoon: +31 (0) 180 75 11 88 Telefax: +31 (0) 180 49 91 24 www.rematiptop-mh.nl verkoop.mh@rema-tiptop.nl service.mh@rema-tiptop.nl

REMA TIP TOP Material Handling  

Company Leaflet REMA TIP TOP Material Handling

REMA TIP TOP Material Handling  

Company Leaflet REMA TIP TOP Material Handling

Advertisement