Page 7

Nyt olemme saaneet Turkuun upean näköalapaikan.”

”Tavataan Wikken kulmalla...” HANNA KORHONEN teksti ja kuvat

on jo vuosikymmenien ajan usein ollut vastaus paikallisten kysymykseen ”missäs treffattais?”. Kysyimme muutamalta tapahtumaan osallistuneelta, mitä Wiklund juuri hänelle merkitsee ja mitä mieltä oli näkemästään? sisustustyyli on pelkistetty, koska ollaan aivan ydinkeskustassa, joka on täynnä virikkeitä. Omaan huoneeseen on siten mukava vetäytyä lepäämään.

”Wiklund on hyvin keskeinen ja tärkeä paikka. Innostuin varsinkin huvilamaisista kokoustiloista, joita olenkin jo mahdollisesti varaamassa eläkeläisporukan 30-vuotisjuhlapaikaksi. Walosta näkymät olivat kerrassaan huikeat!”, Rauni Carlson hehkutti. ”Tutustuminen oli mielenkiintoinen ja oli ihana nähdä uusi Wiklund, itselle ensimmäinen kerta.

Siirryimme seuraavaksi ylös kattobaariin, joka teki kaikkiin vaikutuksen. Nyt olemme saaneet Turkuun upean näköalapaikan, jonka kotikaupungin asukkaat ovat jo löytäneet ja ottaneet omakseen. Baari on kaksikerroksinen. Vuoden ympäri auki oleva alakerta ja valossa kylpevä yläterassi muodostavat yhdessä upean kokonaisuuden. RUOKAELÄMYS ON TÄRKEÄ OSA MATKAILUA Wiklundin alakerrassa on jo viime vuoden puolella avattu Coffee House, varsinaiset ruokaravintolat ovat toisessa kerroksessa. Vierailumme päättyi ravintola Trattoriaan, jossa saimme maistella talon viinejä ja pizzaa italialaisittain rentoon tyyliin. Samassa tilassa tarjotaan hotellivieraille aamiainen. Trattorian vieressä on VENN Wiklund, jonka nimestä tulee mieleen ruotsin vän-sana*). Tämä onkin nimenomaan ystävien kohtaamispaikka, jossa tarjolla on viiniä, cocktaileja ja pientä purtavaa. Kolmas ravintola Rapido Wiklund puolestaan tarjoaa mm. burgereita ja salaatteja. Nälkä ei siis pääse hotelli- ja kokousvieraita yllättämään. *) VENN on viini norjaksi.

Turussa on tällaista näköalapaikkaa kaivattu!”, Riitta Lehtonen kiitteli.

”Olen aikoinani tullut Turkuun opiskelemaan ja siitä asti on Wikke ollut keskeinen kauppa ja aina on puhuttu Wikken kulmasta. Muutos on hämmästyttävä, enkä osannut odottaa näin mieletöntä näkymää. Walohan oli ihan ainutlaatuinen paikka. Wikken kulma on tullut nykyaikaan ja on paikka, jossa itsekin tulen jatkossa käymään”, Tiina Ruusunen summasi monen muunkin tuntemukset.

7

Profile for Marjatta  Postinen

TURUN SEUDUN EKONOMIEN JÄSENLEHTI 3/2019  

Jäsenlehti.

TURUN SEUDUN EKONOMIEN JÄSENLEHTI 3/2019  

Jäsenlehti.

Profile for tsery
Advertisement