Page 16

Kuva Fightback run

TAPAHTUMAT

Tapahtumiin ilmoittautuminen Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa www.ekonomit.fi/tapahtumat jäsensivuille kirjautumalla. Ilmoittautumiset ovat sitovia. Pakottavan syyn kohdalla voi ilmoittautumisen peruuttaa viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka Suomen Ekonomien sivujen kautta. Mikäli joudut peruuttamaan ilmoittautumisen tämän ajankohdan jälkeen, lähetäthän viestiä tapahtumanjärjestäjälle (katso tapahtumailmoitus) tai sähköpostilla osoitteeseen toimisto@turunseudunekonomit.fi. Voit myös ilmoittautua toimiston sähköpostiin, jos ilmoittautuminen järjestelmässä ei onnistu. TAPAHTUMIEN MAKSUT Maksullisten tapahtumien maksut suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Peruutustapauksissa osallistumismaksu palautetaan, mikäli peruutus on tapahtunut viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. JOS KIRJAUTUMINEN SUOMEN EKONOMIEN SIVUILLE EI ONNISTU Mikäli et ole aikaisemmin kirjautunut jäsensivuille tai olet unohtanut salasanasi, kirjaudu käyttäen Suomen Ekonomien jäsennumeroasi ja henkilötunnuksesi loppuosaa. Jäsennumerosi löydät mm. Ekonomi-lehden osoitetiedoista. Jos et pääse kirjautumaan Suomen Ekonomien sivuille, niin olethan yhteydessä Suomen Ekonomeihin (jasenrekisteri@ekonomit.fi) uuden salasanan saamiseksi.

FIGHTBACK RUN LA 7.9. KLO 11 ALKAEN

Nyt on mahdollisuus lähteä Turun Seudun Ekonomien kanssa porukalla tekemään hyvää! Tapahtuma-alue sijaitsee keskellä historiallista Turkua, Vanhalla Suurtorilla. Tapahtuman 2,7 kilometrin pituinen reitti kulkee keskellä historiallista Turkua Aurajoen rannalla Myllysillan ja Tuomiokirkkosillan välillä ja voit kiertää sen halusi mukaan kävellen, sauvakävellen tai juosten. Voit valita kahdesta vaihtoehdosta: 1)

FightBack Run Team liikuntatapahtuma/ 15 €/hlö 2) FightBack Run Team liikuntatapahtuma ja yhteinen hyväntekeväisyysillallinen hotelli Scandic Juliassa klo 19.00 alkaen (sisältää erittäin laadukkaan ja monipuolisen noutopöydän), yhteensä 75 €/hlö Yhdistyksemme arpoo osallistujien kesken kaksi hyväntekeväisyysillalliskorttia ja Fight Back Run -paitaa. (Mikäli voitat arvonnassa illalliskortin ja olet sen jo itsellesi lunastanut, palautetaan maksamasi illallismaksu 60 €). Sitovat ilmoittautumiset 31.8. mennessä. Avec -tapahtuma. Tapahtuman tuotto menee lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen päävamman saaneiden kuntoutumisen tukemiseen (www.fightbackrun.fi).

WWW

16

www.ekonomit.fi/tapahtumat

Vanha Suurtori, Turku

Profile for Marjatta  Postinen

TURUN SEUDUN EKONOMIEN JÄSENLEHTI 3/2019  

Jäsenlehti.

TURUN SEUDUN EKONOMIEN JÄSENLEHTI 3/2019  

Jäsenlehti.

Profile for tsery
Advertisement