Page 15

Poiminta tapahtumista

Innokas joukko ekonomeja pääsi kokeilemaan vierailun aikana tutun salsan lisäksi myös eksoottisempien tanssien, kuten bachatan ja merenguen, tanssiaskeleita.

ilmapiirin, jossa jokainen voi nauttia tanssista omana itsenään”, Tolppa hehkuttaa. Tanssistudio Flama avasi ovensa syyskuun alussa 2017 Turun linnan kupeeseen Linnankadulle. Toimintaa on ympäri vuoden. Säännöllisten viikkotuntien lisäksi Flamalla on joka viikonloppu erilaisia vierailevien opettajien tanssiworkshopeja, säännöllisiä lattaribileitä, polttari- ja tykytunteja sekä lasten tanssisynttäreitä. Lisäksi Flaman tilaa vuokrataan erilaisiin yksityistilaisuuksiin lauantai-iltaisin ja myös arkipäivisin esimerkiksi kokoustilaksi. Flamalla on myös esiintyviä tanssiryhmiä, jotka esiintyvät erilaisissa juhlissa, kuten yritysten pikkujouluissa.

Ei kesää ilman golfia! LOTTA SIUTLA teksti ja kuva

Pääsimme viettämään aurinkoista kevätpäivää Ruissalon Aura Golfin jatkokurssille Head Pro Sakari Ahon kanssa.

TYÖN JA VAPAA-AJAN EROTTAMINEN ON VAIKEAA ”Tanssikoulun pyörittäminen on haastavaa, mutta innostavaa työtä, jossa oppii koko ajan uutta. Tanssi on minulle koko elämä, ja työkaverit ja asiakkaat ovat ystäviäni. Parasta tässä työssä on, kun näkee ihmisten löytävän uusia ystäviä ja saavan lisää itsevarmuutta, energiaa ja voimavaroja arkeensa”, Tolppa kertoo. ”On kuitenkin vaikeaa erottaa työtä ja vapaa-aikaa. Erityisesti pitää muistaa ottaa itselleen myös vapaa-aikaa ja siihen liittyvä ei-yrittäjä-rooli, muuten saattaisi palaa loppuun ja luovuus kärsisi”, hän muistuttaa. Tämä taitaa koskea kaikkia niitä, jotka tekevät työkseen intohimoista harrastustaan. Vierailijoiden tanssijalka vipatti jo tullessa, joten siirryimmekin pian tanssilattialle, missä harjoittelimme Anna Tolpan opetuksessa salsaa, bachataa, reggaetonia, merenguea ja hieman kuubalaista rumbaa. Mukavan illan jälkeen kotimatkallakin taisi tulla otettua pari tanssiaskelta.

>

JOS ITSE KIINNOSTUIT, NIIN KLIKKAA SIVULLE flama.fi

Illan aikana keskityimme hiomaan erityisesti lähipeliharjoittelua ja muutama korillinen meni palloja myös rangella. Opimme uusia lyöntitaktiikoita ja saimme myös henkilökohtaista opastusta miten golf taipuu elämän eri vaiheisiin. Näillä vinkeillä ei bunkkereita tarvitse enää pelätä!

15

Profile for Marjatta  Postinen

TURUN SEUDUN EKONOMIEN JÄSENLEHTI 3/2019  

Jäsenlehti.

TURUN SEUDUN EKONOMIEN JÄSENLEHTI 3/2019  

Jäsenlehti.

Profile for tsery
Advertisement