{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 9

Kuva Nina Andersson

2020

HALLITUKSEN JÄSENET JA PUHE- JA LÄSNÄOLO-OIKEUDEN OMAAVAT JÄSENET 2020 Edessä vasemmalta: jäsenlehtivastaava Jaana Määttälä, talousvastaava Hanna Korhonen, varapuheenjohtaja, opiskelija- ja nuorekonomivastaava Lauri Liljenbäck ja tiedotusvastaava Anu Keltaniemi. Takana vasemmalta: Suomen Ekonomien kylteriyhdyshenkilö Aku Lehojärvi, Turun kauppatieteiden ylioppilaat ry:n eli TuKY ry:n vuoden 2020 puheenjohtaja Kalle Kahanpää, puheenjohtaja Heli Hookana, työ- ja uravastaava Johanna Penttilä ja jäsenvastaava Marianne Suominen. Kuvasta puuttuu tapahtumavastaava Nina Stenström-Iivarinen.

HANNA KORHONEN,

JAANA MÄÄTTÄLÄ,

MARIANNE SUOMINEN,

TALOUSVASTAAVA (2020-2022)

JÄSENLEHTIVASTAAVA, PÄÄTOIMITTAJA (2020−2022)

JÄSENVASTAAVA (2020-2022)

Olen aloittanut kauppatieteiden opinnot vuonna 2000 ollessani kahden alta kouluikäisen tyttären äiti. Kuuluin ensimmäisten avoimen linjan kautta sisälle päässeiden opiskelijoiden kiintiöön. Aiemmin opiskelin Tukholmassa mielenterveyshoitajaksi ja sen jälkeen lähdin vielä Italiaan opiskelemaan matkaoppaaksi. Siellä työskentelin Hassen matkojen paikallisoppaana. Nämä kokemukset ovat antaneet sekä hyvän kielitaidon että avartaneet maailmankatsomusta monella tavalla. Turun kauppakorkeakoulussa pääaineeni oli laskentatoimi, jonka lisäksi opiskelin KHT -tilintarkastajan opintokokonaisuuden, sivuaineeni oli yritysjuridiikka. Valmistuttuani aloitin yritysverotarkastajana Turun tullissa, josta siirryin kolmisen vuotta sitten Verohallintoon tarkastajaksi. Turun Seudun Ekonomeissa olen ollut mukana tapahtumatyöryhmässä jo viitisen vuotta. On turvallista ja motivoivaa jatkaa talousvastaavana kollegani Marjan jalanjäljissä ja jo ennestään tutuiksi tulleiden jäseniemme kanssa. Erityisesti vapaaehtoistoimen ollessa kyseessä, arvostan työskentelyä hyvässä hengessä.

Olen Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Porin yksiköstä vuonna 2010 valmistunut, laskentatoimea pääaineena lukenut kauppatieteiden maisteri. Aikaisemmin olen opiskellut myös tradenomin tutkinnon johtamisen ja henkilöstöhallinnon pääaineesta syntymäpaikkakunnallani Raumalla. Parhaillaan olen myös Turun kauppakorkeakoulun jatko-opiskelija. Jatkuva opiskelu ja uteliaisuus ovat olleet vahvasti osana elämääni. Ekonomina olen työskennellyt luennoitsijana, tutkijana, koordinaattorina ja projektipäällikkönä erilaisissa hankkeissa kauppakorkeakoulun Porin yksikössä, turvallisuuskulttuuripäällikkönä ydinvoimalan rakennushankkeessa ja asiantuntijana pelastusalalla. Olen nyt mukana Turun Seudun Ekonomien hallituksessa toista kertaa. Edellisenä kautenani 2015−2017 toimin ensin vuoden TSE Sportin ja sitten 2 vuotta tapahtumatyöryhmän vetäjänä. Vapaaajallani toimin aktiivisesti myös urheilualan yhdistysten hallitusjäsenenä. Vapaaehtoistyö rikastuttaa elämää monella tavalla. Siksi suosittelen Turun Seudun Ekonomien toimintaan osallistumista kaikille!

Valmistuin Vaasan Kauppakorkeakoulusta ekonomiksi vuonna 1977. Olen työskennellyt koko urani Verohallinnossa, pääosin verotarkastuksessa. Olen tehnyt, kehittänyt ja johtanut verotarkastusta kolmessa alueellisessa verovirastossa sekä Konserniverokeskuksessa. Viimeiset 7 vuotta toimin Länsi-Suomen verotarkastusyksikön päällikkönä. Jäin eläkkeelle viime syksynä. Verohallinnossa kouluttauduin myös atk-verotarkastajaksi ja IT kuuluu harrastuksiini. Muut harrastukset liittyvät luontoon, käsitöihin sekä sotilaskotitoimintaan. Minulla on vahva ammattiyhdistystausta. Olen toiminut Suomen Verotarkastajat ry:n sihteerinä 12 vuotta ja yhdistyksen puheenjohtajana 7 vuotta. Puheenjohtaja-aikanani toimin myös kattojärjestömme Verovirkailijain Liiton varapuheenjohtajana ja olen ollut neuvottelemassa mm. valtion uudesta palkkausjärjestelmästä. Perheeseeni kuuluvat mies ja pääkaupunkiseudulla perheineen asuva poika. Odotan TSE:n hallituksessa mielenkiintoisia haasteita ja aktiivista yhteistyötä jäsenten hyväksi.

9

Profile for Marjatta  Postinen

TURUN SEUDUN EKONOMIEN JÄSENLEHTI 1/2020  

Jäsenlehti

TURUN SEUDUN EKONOMIEN JÄSENLEHTI 1/2020  

Jäsenlehti

Profile for tsery
Advertisement