{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 2

Kuva Jaana Määttälä

PÄÄKIRJOITUS

Kohti uutta vuosikymmentä! JAANA MÄÄTTÄLÄ päätoimittaja 2020−2022

Suuntaviivat tällä uudelle vuosikymmenelle luotiin Turun Seudun Ekonomien sääntömääräisessä syyskokouksessa, joka pidettiin 26. marraskuuta Ravintola Suomalaisella Pohjalla. Syyskokouksessa hyväksyttiin yhdistyksen johtokunnan esitys sääntömuutoksesta, jonka myötä yhdistyksen toiminnasta vastaa jatkossa hallitus aiemman johtokunnan sijaan. Kokouksessa valittiin myös neljä uutta jäsentä yhdistyksen hallitukseen: Heli Hookana, Marianne Suominen, Hanna Korhonen ja allekirjoittanut. Uusien hallituksen jäsenten esittelyt löydät tästä vuoden 2020 ensimmäisestä jäsenlehdestä. Hallituksen jäsenistä erovuorossa olivat puheenjohtaja Tero Kuusisto, varapuheenjohtaja ja jäsenvastaava Hanna Pitkänen, jäsenlehden päätoimittaja Nina Andersson ja talousvastaava Marja Ansio. Uusi hallitus haluaa kiittää heitä kaikkia monivuotisesta työstä yhdistyksemme eteen! Henkilökohtaisesti haluan myös kiittää jäsenlehden edellistä päätoimittajaa, Ninaa, perusteellisesta perehdyttämisestä jäsenlehden tekemisen saloihin ja tietenkin ystävyydestä.

lönen. Ekonomilounaalla vieraillut Milla Wirén tuo käsitteen tutkimuksellista näkökulmaa esille tässä jäsenlehdessä. Marraskuun Ekonomilounaalla puhunut Kaisa Leiwo kertoo lisää Turun kauppakamarin kehitysideoista ylläpitää alueen elinkeinoelämä liikenneyhteyksien avulla kilpailukykyisenä. Lisäksi Turun Seudun Ekonomeille tehdyn jäsenkyselyn tulokset ovat valmiina esiteltäviksi. Uutena päätoimittajana mieltäni lämmittää erityisesti kyselyn tulos, jonka mukaan jäsenlehti on suosituin viestintäkanava, ja sitä lukee 94 prosenttia vastaajista. Turun Seudun Ekonoominen olutseura täyttää 25 vuotta maaliskuussa. Sen historiasta on yksi perustajajäsenistä, Kimmo Palonen, koostanut lyhyen esittelyn.

”EI SUL MITTÄÄ POTENTIAALI OL” ON VUODEN 2020 TEEMA Ei sul mittää potentiaali ol on valittu vuoden 2020 teemaksi Turun Vapauta potentiaalisi VUODEN ENSIMMÄISEN Seudun Ekonomeissa. Tämä tee–teema tulee näkymään LEHDEN ANTIA ma mukailee Suomen Ekonomikuluvan vuoden Käsite ”disruptio” on tullut meille en strategiaa kaudelle 2019−2022, tutuksi viime vuosien aikana. Myös joka kiteytyy sanoihin: Vapauta pokoulutus- ja tapahtumaTurun Seudun Ekonomit ovat nostentiaalisi. Nämä teemat tulevat tarjonnassa. taneet käsitettä esille Ekonominäkymään kuluvan vuoden koulounaalla ja Future Camp –tapahlutus- ja tapahtumatarjonnassa. tumassa marraskuussa 2019. Muutoinkin tarjolla tulee olemaan paikallisestikin mielenkiintoisia taPerttu Pölösen puheenvuorossa kuulimme, mikä erottaa pahtumia Turun Seudun Ekonomeille. innovaation ja disruption. ”Innovaatio kehittää yleensä jo olemassa olevaa palvelua tai tuotetta asiakkaan pyytäPerttu Pölösen ajatuksen ”Tulevaisuus on usein enemmän mällä tavalla hieman lisää. Disruptiossa on puolestaan kuin mitä me osaamme kuvitella” siivittämänä toivotan kyse sellaisen palvelun tai tuotteen kehittämisestä, mitä kaikille hyvää alkanutta uutta vuosikymmentä 2020 ja anasiakas ei osaa itse pyytää tai edes tunnistaa”, kuvaili Pötoisia lukuhetkiä jäsenlehden parissa!

2

Profile for Marjatta  Postinen

TURUN SEUDUN EKONOMIEN JÄSENLEHTI 1/2020  

Jäsenlehti

TURUN SEUDUN EKONOMIEN JÄSENLEHTI 1/2020  

Jäsenlehti

Profile for tsery
Advertisement