{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 18

TAPAHTUMAT

VIERAILU: VINCIT OYJ

Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa www.ekonomit.fi/tapahtumat jäsensivuille kirjautumalla. Ilmoittautumiset ovat sitovia. Pakottavan syyn kohdalla voi ilmoittautumisen peruuttaa viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka Suomen Ekonomien sivujen kautta. Mikäli joudut peruuttamaan ilmoittautumisen tämän ajankohdan jälkeen, lähetäthän viestiä tapahtumanjärjestäjälle (katso tapahtumailmoitus) tai sähköpostilla osoitteeseen toimisto@turunseudunekonomit.fi. Voit myös ilmoittautua toimiston sähköpostiin, jos ilmoittautuminen järjestelmässä ei onnistu. TAPAHTUMIEN MAKSUT Maksullisten tapahtumien maksut suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Peruutustapauksissa osallistumismaksu palautetaan, mikäli peruutus on tapahtunut viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. JOS KIRJAUTUMINEN SUOMEN EKONOMIEN SIVUILLE EI ONNISTU Mikäli et ole aikaisemmin kirjautunut jäsensivuille tai olet unohtanut salasanasi, kirjaudu käyttäen Suomen Ekonomien jäsennumeroasi ja henkilötunnuksesi loppuosaa. Jäsennumerosi löydät mm. Ekonomi-lehden osoitetiedoista. Jos et pääse kirjautumaan Suomen Ekonomien sivuille, niin olethan yhteydessä Suomen Ekonomeihin (jasenrekisteri@ekonomit.fi) uuden salasanan saamiseksi.

WWW

18 18 I

www.ekonomit.fi/tapahtumat

Turun Seudun Ekonomit 2/2018

Turun Seudun Ekonomit järjestää ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua ohjelmistoalan kiinnostavimpaan ja Suomen mittakaavassakin poikkeukselliseen teknologiayritykseen, Vincitiin. Vincit on kuuluisa rohkeasta viestinnästään, poikkeuksellisesta henkilöstöpolitiikastaan sekä tietysti hienosta yrittäjätarinastaan. Vai miltä kuulostavat yksilölähtöinen “Leadership as a service” -johtamismalli tai avoin palkkamalli, jossa mm. työntekijät saavat päättää toimitusjohtajan palkan. Vincit on useasti valittu Suomen ja kerran jopa Euroopan parhaaksi työpaikaksi. Tulostakin aikanaan tyhjästä perustettu yhtiö teki viime tilikaudella 4,1 miljoonaa euroa ja liikevaihto oli 43,5 miljoonaa euroa. Tästä vierailusta ei kannata jäädä pois. 35 ensimmäistä mahtuu mukaan. Tule kuulemaan, mitä Vincitillä ajatellaan johtamisesta ja erilaisesta tavasta tehdä liiketoimintaa ja ohjelmistobisnestä. Tarjolla pientä purtavaa ja kahvia. Maksuton tapahtuma sekä jäsenille että aveceille, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista ti 11.2. mennessä. Helsinginkatu 15, 20500 Turku

VIERAILU: á la Elle TO 19.3. KLO 18.30–20

Toukokuussa vuonna 2019 aloitti Linnankatu 9-11:ssa toimintansa naisten vaatetusliike á la Elle. Perustajat ja omistajat Ella ja Matleena ovat innostuneita, ystävällisiä ja omistautuneita, ja heillä on alansa vankka asiantuntemus. Pääsemme tutustumaan tyylikkääseen ja kauniiseen liikkeeseen, jonka valikoima poikkeaa valtavirrasta. Hintataso ei ole edullisimmasta päästä, mutta valikoima onkin sitten laadukas ja yksilöllinen. Tilaisuudessa on muotinäytös sekä kuohuviinitarjoilu pienen suolaisen ja makean kera. Huulimeikkejä illan aikana tekee meikkaaja Sanna Koskela Stagecolor -sarjan upeilla väreillä, ja Optinäön Johanna Ja Jarkko esittelevät kevään silmä- ja aurinkolasiuutuuksia.

Kuva á la Elle

Tapahtumiin ilmoittautuminen

TO 13.2. KLO 17.30–19

Profile for Marjatta  Postinen

TURUN SEUDUN EKONOMIEN JÄSENLEHTI 1/2020  

Jäsenlehti

TURUN SEUDUN EKONOMIEN JÄSENLEHTI 1/2020  

Jäsenlehti

Profile for tsery
Advertisement