Page 1

r e t e t i l i s a f s g Trenin n!

www.trysil.no/trening

i verdensklasse

Over 500 km godt preparerte løyper vinterstid

Offisiell leverandør til Norges skiforbund, langrenn

Snøgaranti Rulleskifra trasé: 2,7 km, 30. oktober flombelyst og med anlegg for skiskyting

Topp overnatting!

Leilighet på Trysil Turistsenter – fra NOK 150 per døgn per person

Hotellopphold på Radisson Blu Resort Trysil – fra NOK 395 per person i dbl.rom Storhytte i Trysilfjellet – fra NOK 110 per døgn per person


Fantastisk skitrening – året rundt

Trysil har både trenings- og overnattingsmuligheter i verdensklasse. Det finnes ikke bedre steder å trene og hygge seg! Trysil-Knut Arena Her ligger alt til rette for langrenn og skiskyting. Arenaen er et naturlig valg for klubber og landslag i sesongoppkjøringen. Med ny rulleskitrasé og snøproduksjon tilbyr Trysil-Knut Arena meget gode treningsforhold for langrenn og skiskyting hele året. Anlegget har også garderober og toaletter. Rulleskitraseen er 2,7 kilometer lang og flombelyst. Den er seks meter bred, hvorav tre meter har asfalt. Det er også lagt asfalt ut mot hovedvegen, og dette gir ypperlig mulighet til motbakkeøkter i tilknytning til rulleskibanen. For skiskyting er det også lagt inn to strafferunder, en på 75 meter og en på 150 meter. Arenaen blir prioritert når snøproduksjonen starter. Trysil-Knut Arena er i sesongoppkjøringen prioritert for klubber, landslag og aktive løpere. For sesongen 2012/13 koster det ingenting å bruke anlegget, men i en travel forsesong kan det være nødvendig å bestille treningstid.

500 km preparerte løyper Trysil har stolte langrennstradisjoner, og noe av årsaken til dette er de mange områdene som er tilrettelagt for langrenn rundt om i kommunen. Dere har over 500 km preparerte løyper å boltre dere i. Over 100 km ligger i og rundt Trysilfjellet. Løypenettet har meget høy kvalitet, og er tilrettelagt for både klassisk og skøyting. Løypene går i vakkert skogs- og fjellterreng. Her prepareres det stort sett daglig.

Snøgaranti I Trysil har vi verdens beste snøgaranti! Vi garanterer våre treningsgjester minimum 3 km langrennsspor fra 30. oktober. Dersom vi ikke klarer å oppfylle garantien, kan dere kostnadsfritt avbestille overnatting og treningstider.

Overnatting Trysil har et bredt utvalg av overnattingsmuligheter. Dere kan leie storhytter gjennom SkiStar eller Sjumilskogen, legge dere inn på et av de mindre og koselige hotellene i bygda, eller legge hele oppholdet til Radisson Blu Resort Trysil. Hos Radisson kan dere få hjelp av event- og aktivitetsansvarlig Janette Hargin, som i tillegg til å være verdensmester i frikjøring er tidligere toppalpinist med flere deltakelser i OL og VM for Sverige. Hun kjenner treningsgruppenes behov, og kan være med og løfte deres Trysilopphold ytterligere.

Treningsfasiliteter

I Trysil kan du … … sette på deg skiene ved Trysil-Knut

Arena og gå ut i et løypenettverk med både motbakker, lange flater og utfordrende nedoverbakker.

… benytte deg av den nylagte asfaltstripa på flyplassen ved Sæteråsen om du vil ha en intervalløkt på rulleski. Du kan også ta en lengre rulleskiøkt på herlig asfalt mot Eltdalen.

… få eksperthjelp fra tidligere OL- og VM-medaljør Anita Moen. Hun driver sin egen skiskole i Trysil, og har aktiviteter både sommer og vinter.

… ta fram skiene tidlig på vinteren, ettersom det legges kunstsnø på Trysil-Knut Arena allerede i slutten av oktober.

… året rundt være med på en rekke teambuilding-aktiviteter i Trysil-naturen.

… avholde møter og konferanser, ettersom Trysil også er en av landets fremste kurs- og konferansedestinasjoner.

For bestilling av tid på Trysil-Knut Arena: Trysil Renn og Treningssenter, tlf +47 99 28 01 05, e-post: trening@trysil.com For tilbud og bestilling av overnatting: Radisson Blu Resort Trysil, tlf +47 62 44 90 00 radissonblu.no/resort-trysil Sjumilskogen, tlf +47 62 45 97 50 sjumilskogen.no SkiStar, tlf +47 62 45 20 52, skistar.com/trysil bookTrysilonline, tlf +47 954 33 011, booktrysilonline.com

Trysil er ikke bare et eldorado for langrennsløpere og skiskyttere. Norges største alpinanlegg finnes i Trysil, og kan brukes til både trening og moro. I barmarksperioden kan de gresskledde alpinbakkene brukes til harde og effektive intervalløkter, og naturen i Trysil er også flott å løpe og sykle i.

Trysil Hotell, tlf +47 62 45 08 33, trysilhotell.net

Her finnes også moderne styrketreningsfasiliteter, fysioterapeuter med toppidrettserfaring og det meste annet som treningsgrupper kan ha behov for.

TrysilGuidene, tlf +47 62 44 85 00, trysilguidene.com

Aktiviteter og læring Anita Moens skiskole, tlf +47 418 07 960, anitamoen.no

www.trysil.no/trening

Treningsgrupper: Langrenn i Trysil  

PDF produsert for å informere om tilbudet i Trysil.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you