Page 1

Intensivt Individuel Læsekursus

• Da vi er ved at drukne i henvendelser fra forældre med børn med læsevanskeligheder som bor i for stor afstand fra vore sædvanlige undervisningslokaler, har vi besluttet at hjælpe disse ved oprettelsen af intensive fuldtids læseophold. Vi har fået fantastisk velbeliggende lejrskole faciliteter lige ved en af Danmark bedste badestrande, med stor bøgeskov. Med meget små hold kan vi give børnene det spark og løft som de uden held har kigget efter. Ved at gøre det som et fuldtids lejrskole ophold opnås mange fordele: læse, så bliver det • Børnene får individuel og faktisk nemmere koncentreret hjælp med deOG sjovere at lære res største problem og kan at læse. give dette udelt opmærk• Vores hidtidige somhed. dagshold forsætter • Væk fra daglige omgivelser uændret. og personer der minder dem om og måske fastholder dem i tidligere nederlag • Få succes oplevelser med læsning – når først de opdager at det kan være let at

Anbefalinger

Læsebørn in ACTION!

“ Camilla er blevet betydeligt bedre til at læse, kan nu selv læse hvad der står på de sedler hun får med hjem. Er blevet meget bedre til at stave, kan nu selv høre på ordene hvordan de skal staves. Ja - jeg vil sige at man får en god og intensiv undervisning og at man kan se et resultat næsten med det samme” G.N.

Udflugter m.m

Vi har derudover også mange andre fælles aktiviteter. Disse fælles aktiviteter er specielt udviklede lege der fremmer børnenes interesse for at læse og skrive. Selv når vi tager på udflugt er der indlagt øvelser ( udformet som sjov og pjat).

TRYLLEHUS

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

Intensiv Noget der rykker Ny chance for Dit Barn

FÅ LØST DIT LÆSEPROBLEM HER OG NU!

Ring og Reserver din plads nu! Tlf. 44 44 64 64 www.44446464.dk lejr@44446464.dk

Bønnetvej 24, Bønnet 4871 Horbelev Tlf. 44 44 64 64 lejr@44446464.dk

FÅ LØST DIT LÆSEPROBLEM HER OG NU!

Alle kan lære at læse. Også dit Barn!

“Mette (P.) er mere glad, og har fået mere selvtil id, læser undertekster på tv, og har meget mere lyst til at læse bøger/blade” B.P.

Vi leger meget.....forsat.. .

B

Læs med Lyd på Lejr

“Det virker. Det er det bedste vi har givet Nicholai. Mit barn er glad og tror på sig selv igen. Kaster sig ud i at stave på cornflakespakker og alt muligt andet.” B.O.

Stranden ved Hesnæs

A

TRYLLEHUS

N

O

P

Q

R

S

T

Send dit Barn på Læse Lejr U V X Y Z Æ Ø


Læs med Lyd Læseprogrammet

Intensivt lær-at-læse programmet er individuelt tilrettet og giver børnene det skub selvtillid de har brug for til at klare sig godt i skolen.

Indhold: Barnet bliver fortrolig med alfabetet og alle dets lyde

Der læres at afkode ord således at eleven kan se på et ord og omsætte det til lyd og dermed læse det på egen hånd.

Børn der lærer at læse bliver glade børn

Bogstaver bliver gjort til et redskab eller legetøj som er sjovt at bruge.

Børn der har svært ved at læse reagerer ofte ved ikke at have lyst til at gå i skole, være i dårligt humør,være umulige, få ondt i maven, være ukoncentrerede, være mugne, sværere at gøre tilpas og generelt være ved siden af sig selv.

Når først den grundlæggende for trolighed med lydene er opnået, arbejdes med opdeling og avancerede lyde.

TRYLLEHUS

Læs med Lyd på Lejr

Med en hel unik anvendelse af bl.a. modellervoks fås en helt anden indfaldsvinkel hvormed tågede ideer pludselig kan beskues i 3 dimensioner og give en ny forståelse.

A

B

Læs med Lyd på Lejr

C

D

E

G

H

I

Vi leger meget.......

Med lejr turs programmet ”Læs med Lyd på Lejr” opnås en hur tig og ”straks effekt” som giver barnet en markant og øjeblikkelig forbedring. Måske kommer barnet ligefrem på niveau eller bedre end sine klassekammerater.

Da lejr skolen er placeret lige ved en af danmarks bedste badestrande og en pragfuld bøgeskov ved Hesnæs er der rige muligheder for at udfolde sig.

Vender daglige ”kedelige, ”Slåskampe” med læseøvning / lektielæsning med mor/far til hyggelige stunder.

Huset ligger ca. 2 km fra skoven langt væk fra biltrafik. Vejen går lige gennem bøgeskoven til den dejlige sandstrand. Kort og godt masser af frisk luft.

Ved at give barnet nye omgivelser, frigøres det også fra andres “negative forventninger” - f.eks. en lærer der “ved” at barnet har svært ved det - derved fastlåses barnet ikke i sine tidligere fiaskoer.

Aktiviteter der inkluderes er for eks. ”Vædderfægtning” eller heste-hygge

For at blive god til at stave er det nødvendigt først at blive rigtig god til at læse.

K

L

M

N

O

P

Q

R

at hjælpe med at fremme børnenes ”boldbehandling” af bogstaver og ord.

Forskellig sports/idræts lege så som div. boldspil,

Evt. bål aftener med grill/ snobrød.

Garanti

er det vigtigste et barn skal lære. Med læsning følger nøglen til at forstå alle andre fag og tilegne sig nye færdigheder.

J

Lege og spil specielt udviklet med det formål

Spøgelses tur med “ægte grå dame”

At Læse

www.44446464.dk/lejr se website for up to date info og flere detaljer. Også online tilmelding

F

Fordele:

Gladere for at læse og gå i skole.

Vi garanterer uden forbehold, en markant forbedring i børnenes læseevner

S

T

U

V

X

Y

Z

Æ

Ø

Å

Læs Mæ Lyd LejrBrochure  
Læs Mæ Lyd LejrBrochure  

Om Læs mæ Lyd på Lejr. Læseprogrammet .Intensivt lær-at-læse programmet er individuelt tilrettet og giver børnene det skub selvtillid de har...