Page 1

Kolind FDF – 20. årgang

Nr. 1 - December 2011

Glædelig bag(h)jul og godt nytår

Nytårsappel søndag den 8. januar kl. 9.30

En hyggelig og gammel tradition er vores nytårsappel, hvor alle medlemmer, ledere og bestyrelse mødes til en hyggelig formiddag. Vi mødes i Hytten kl. 9.30 og går sammen til Skarresø Kirke til gudstjeneste. Efter gudstjenesten går vi tilbage til Hytten hvor vi får spaghetti og kødsovs sammen. Alle medlemmer, søskende og forældre er velkomne.

Siden sidst Siden sidst er de gamle madrasser i sovesalen skiftet ud med nye friske. Den ene forældre der hjalp med på arbejdsdag fik med ”lidt” hjælp fra ledere og bestyrelse kløvet og kørt en ordentlig dynge træ og samtidig blev Hytten gjort ren. Der er afholdt det første møde i Senior+ gruppen, som er for alle over 16 år. Næste møde bliver i januar og vil være ”alverdens primimad på alverdens måder”. Klatrevæggen er set efter og trækprøvet. Har du lyst, så kontakt Morten eller Robert for mere info.

Den nye FDF skjorte Det blev så også året hvor landsforbundet lancerede den nye skjorte. Den er blevet mødt med megen skepsis, men når først man får den prøvet og ser andre med den, ja så er den faktisk rigtig flot. Og som noget nyt, kan dame modellen fås faconsyet. Hvis ikke du allerede har fået den nye skjorte, kan den bestilles gennem vores FDF-butik.


Så er det snart tid til generalforsamling I år ved vi allerede nu at vi får brug for nye hænder i bestyrelsen. Vores formand Susanne flytter her først på året til Shanghai med hendes familie, det bliver dejligt, men samtidig mister vi 2 gode hænder. Vores kasser Pia stiller heller ikke op igen, da hendes børn ike længere er aktive i kredsen, og til sidst vores sekretær Lisbeth modtager heller ikke genvalg. Så kære forældre, vi skal minimum have fundet 3 som kunne tænke sig at arbejde i en dejlig kreds, hvor lederne er meget aktive. Vi holder ca. 6-8 møder årligt, og vi forsøger at gøre rammerne omkring hytten så rare som muligt for vores ledere og børn. Tror du det kunne være noget for dig, så kan kredsleder Brian Juul Andersen 21 70 60 90 eller kasserer Pia Mortensen 50 98 15 74 svare på dine spørgsmål. Tøv ikke med at ringe til os. Vi serverer lagkage og masser af godt humør til generalforsamlingen i marts måned.

Cykelsponsorrally Igen i år formåede vi at cykle flere penge ind end sidste år, helt nøjagtig kr. 5551,00 super godt gået børn. Det er rigtig dejligt at børn og I forældre bakker op om sådan et arrangement. Børnene havde hver især tegnet sponsorer til cykelsponsorrallyet, hvor de cyklede penge ind til Kolind FDF og Y’s Mens club. Det er en sjov måde at tjene penge på, det giver motion og så er det en super hyggelig eftermiddag… og så var der lige de seje pilte, der cyklede tilbage til Hytten

Loppemarked Tusind tak til alle de forældre som har hjulpet med at køre loppeeffekter og hjalp til med at sælge på selve dagen i byhallen. Det er så fantastisk at opleve den stemning af iver for at få solgt tingene og få en god pris. Vi kunne da næsten heller ikke få armene ned da pengene til sidst blev talt sammen, Kolind FDF fik kr. 42.000. Vi kan også allerede nu sige at datoen for næste års loppemarked er lørdag den 1. september.

Pengegivende arrangementer i FDF Vi er en lille gruppe på tre personer, som bruger en del af vores fritid, på at ”støve” nogle arrangementer op, som gør at vi i Kolind FDF kan holde vores kontingent nede, bidrage med nogle midler til indkøb af nyt grej, samt vedligeholdelse af vores dejlige Hytte. Hvis vi skal prøve at skitsere op hvad vi pusler lidt med, så prøver vi at få delt Kirke & Sogn for Kolind, Ebdrup, Skarresø og Nødager sogn ud 4 gange årligt. Det giver ca. 200 til hvert medlem på årsplan. Vi er bindeleddet mellem Y-Men´s og Kolind FDF, hvor vores opgave er at få så mange FDFére til at deltage i det årlige cykelsponsorrally. Y-Men fik vi tidligere 5000 kr. til klatreudstyr af. Så har vi jo vores årlige loppemarked, og det er noget der kan mærkes, både fysisk, psykisk og i banken, det er den største og mest tidskrævende post, samme dag som vi


afslutter et loppemarked, går det næste i gang, der skal samles lopper, der skal laves en ringegruppe, som hjælper med at samle lopper, da det er fuldstændig umuligt at gøre det hele selv, og der skal findes nogle som har lyst til at hjælpe med at flytte lopperne ned i Byhallen, og der skal bruges MANGE der har lyst til at give et nap med at få solgt, og så starter det igen forfra, men hvor er det skønt at se alle de gode hjælpere der troligt møder op og hjælper til. Og vi må jo ikke glemme vores juletræssalg nede i Midtpunktet, der lykkedes det os at sælge 22 juletræer, og det var vel at mærket uden at der var nogen der vidste at vi var tilstede, det kan man vist ikke klage over, og resten af træerne, de solgte sig selv hjemme på Ebdrupvej Vi håber på at du vil give et nap med i 2012. Sammen kan vi.

Kredsledelse Der kommer til at ske ”lidt” nyt i kredsledelsen. Robert får forhåbentligt om få dage ny titel som ”far”, og har derfor ikke længere tid til den post, men fortsætter som pilteleder og i gruppen sammen med Brian og Pia med at rejse penge til Kolind FDF. Brian stopper til sommer men fortsætter også i gruppen med at rejse penge til Kolind FDF, og som tovholder på loppemarkedet. Der arbejdes med at finde afløsere. Går du med en kredsleder gemt i maven, eller har på anden måde lyst til at give en hånd med, er du meget velkommen til at kontakte Brian Juul Andersen på nr. 2170 6090

Hjemmeside Vi søger en, som vil hjælpe til med hjemmesiden. Kontakt Robert eller Morten om det.

FDF-butik Husk når du bestiller ting i FDF butikken at gøre det gennem vores egen lille FDF-butik i Kolind... så sparer du fragten, og Kolind FDF modtager en årlig fortjeneste på nogle %. Mange bække små, gør i Kolind FDF en stor forskel. Kontakt Brian Juul Andersen på tlf. 2170 6090 mellem kl. 16.30 & 18.00 eller mail på fdf@dobja.dk hele døgnet.

Udsendelse af nyhedsbrev er sponsoreret af Djurslandsbank Kolind og trykning af Kolind Bogtrykkeri

K o l i n d B o g t r y kk e r i I / S


Velkommen til FDF Kolind – fritid med indhold og værdier

Flere nye medlemmer og masser af spændende aktiviteter Det er dejligt igen at kunne byde nye medlemmer velkommen i Kolind FDF. Alle er velkomne, så tag bare en god ven med. Vi håber i Kolind FDF at kunne give børn og unge nogle gode oplevelser, nogle færdigheder og tro på sig selv og andre – en god ballast til livets videre færd. Har du ris, ros ideer… så lytter vi altid gerne. Masser af spændende aktiviteter… Ja her er det kun fantasien som sætter grænser. De største var på smuglerløb, kørte go-cart, badede i udendørs spa og klatrede i træer, var på lynlejr sammen med Grenaa FDF. Puslinge er blevet bedre til at finde vej, er blevet lidt musikalske, medens tumlingene har været på julelejr og snart bliver kunstnere og ekstra seje tumlinge, når de snart tager på vinterlejr i Hytten. Hvad det næste halve år byder på… det kan du snart se på Kolindfdf.dk. Der bliver udleveret programmer til Nytårsappel.

autocenter a/s Kolind FDFs ledere og bestyrelse er alle frivillige og arbejder 100 % ulønnet. Kolind FDF har omkring 80 aktive medlemmer. Kolind FDF afholder ca. 15 lejre årligt. Hver uge syder »Hytten« af liv med ugentlige klassemøder. Kolind FDF medvirker til planlægning af arrangementer i FDF Landsdel 2, samt lokale arrangementer i Kolind by og omegn. Tak til vore sponsorer fordi i støtter børne- og ungdomsarbejdet i Kolind FDF. FDF er Fritid med indhold.

FDF Kolind Nyhedsbrev 17  

Foeningens nyhedsbrev

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you