Page 1

Event & KonsultbolagetAB Presenterar Underh책llning 2013

www.eokab.se


Priser från: 6 000 kr exl. moms

Musicquiz

Efter ett stort antal genomförda musicquiz i olika sammanhang så vet Event & Konsultbolaget AB att detta uppskattas efter en givande konferensdag, under middagen eller till desserten. Man behöver inte vara expert på musik för att vara med i vår musicquiz. Alla kan vara med. Musicquizen kan se lite olika ut beroende på vilket gäng eller vilka gäster som ska genomföra den, men den bygger på att man spelar och sjunger mer eller mindre kända låtar och ställer tokiga, roliga frågor om årtal, artitser, grupper, filmer, schanger, mm. Vi garantera er en trevlig och underhållande tillställning Där det brukar uppstå allsång och armkrok av bara farten och stämningen blir på topp! Tidsåtgång ca 45 minuter och passar grupper på ca 5 – 200 personer Givetvis tillhandahåller Event & Konsultbolaget AB ljud och ljus i detta paket.

Event & Konsultbolaget AB www.eokab.se

info@eokab.se


Priser från: 7 000 kr exl. moms

DJ DJ Bushwanker har sedan 1991 levererat en blandning av musik som inte många discjockeys i Sverige klarar idag. Därför har han hunnit med tusentals spelningar som innefattar bröllop, födelsedagar, företagsfester, nattklubbsgolv, konferenskvällar, mingel, discokvällar, schlagerfester och mycket annat. Kan även hantera vinyl om det behövs. Ett besök av DJ Bushwanker på festen gör ingen besviken. Förutom gästerna då det är dags att gå hem förstås. Ljud och ljus tar jag med.

DJ Toby Vet vad som går hem hos olika sällskap i olika sammanhang tack vare alla hans fantastiska möten med trevliga och festglada människor. DJ Toby garantera er en trevlig och underhållande tillställning oavsett om ni är 10 eller 300 personer i sällskapet, allt från det lilla discot till det stora bröllopet! En helkväll med mig bakom spakarna vid DJ-båset blir en resa genom 50, 60,70, 80, 90-talet, schlager, salsa, pop, svenskt, hip-hop & RnB , house , club, house, dansband, mm. Givetvis tillhandahåller jag ljud och ljus med discokula, ljuseffekter på stativ, rök maskin, mm.

Event & Konsultbolaget AB www.eokab.se

info@eokab.se


Priser från: 7 000 kr exl. moms

Trubadur

Trubaduren Tobbe Efter hundratals spelningar runt om i vårt avlånga land, har trubaduren Tobbe fått med sig massor av erfarenhet och rutin tack vare alla fantastiskt trevliga möten med festglada människor. Han garantera dig/er en trevlig och underhållande tillställning oavsett om ni är 10 eller 300 personer i sällskapet! Titta in på www.trubadurentobbe.se Givetvis tillhandahålls ljud och ljus för denna helkväll

JAN TOBBEZ Behöver ni coverband till bröllop, event, examen, födelsedag, företagsfest, kickoff,? Då har ni hittat rätt! JANTOBBEZ är ett coverband, partyband, festband och bröllopsband som spelar hits från 50-talet fram till dagens hits. Boka JANTOBBEZ coverband till ert bröllop, fest, party eller kalas redan idag! Titta in på www.jantobbez.se

Event & Konsultbolaget AB www.eokab.se

info@eokab.se


Priser från: 14 000 kr exl. moms

Coverband

D.N.T Grabbarna har en fantastisk förmåga att locka fram ett ruskigt drag hos alla gäster, gammal som ung. Händerna i luften och allsången ljuder genom stället när DNT ställer sig på scenen. Detta tillsammans med glädje, humor och glimten i ögat! D.N.T har levererat shower i mer än 15 år på bl.a. konferensanläggningar, festivaler, finlandsbåtar och företagsevent. www.dntmusic.tk

It Rox är Coverbandet som erbjuder en helhet. Vi spelar allt från de klassiska rockarna som Elvis, Beatles och Dio till list- musik från EMD, avicci och Lady Gaga. Vill ni ha akustisk musik till fördrinken eller musikunderhållning till kaffet så roar vi er under hela kvällen.

Event & Konsultbolaget AB www.eokab.se

info@eokab.se


Priser från: 14 000 kr exl. moms

Coverband

Cover my soul Ett hårdsvängande soul-storband från Enköping. Kan konsten att leverera från första till sista ton. Publiken har inte en chans att sitta still utan rycks med när bandets 15 medlemmar släpper loss. En kanonrepertoar med låtar som folk känner igen. Detta mina damer och herrar är soul i den högre divisionen!

Nedomansky Gruppens repertoar passar ung som gammal. Med över ett decennium i bagaget som ger bandet oslagbar rutin på scenen och ger sin publik det dom vill ha.

Har ni andra önskemål och behov när det gäller artist, trubadur eller grupp så kan vi på Event & Konsultbolaget AB möta det! Gör en förfrågan!

Event & Konsultbolaget AB www.eokab.se

info@eokab.se


En Helkväll med D.N.T och konferensgästerna somnar med ett leende på läpparna!

Till fördrinken

så underhåller de tre välklädda herrar i D.N.T med sköna toner från förr och nu. Allt ifrån Sinatra, Vreeswijk till skön cocktailmusik evergreens, jazzstandards, svenska visor och ballader som bygger upp en skön stämning inför kvällens begivenhet!

Under middagen

så dyker D.N.T upp vid ett par tillfällen och river loss kända och fartfyllda låtar som gör det omöjligt för gästerna att inte sjunga med, klappa händerna och skaka på höfterna. Det utlovas en hejdundrande show! Besök bandets hemsida: www.dntmusic.tk

Efter middagen fortsätter vi att underhålla er med en covershow nonstop i två timmar, från 50-talet fram till dagens hits! Allt ifrån Björn Skifs, Creedence, Magnus Uggla, Lady Gaga till AC/DC och ABBA. Full fart utlovas från första till sista låten!

Det finns även möjlighet att förlänga kvällen ytterligare med Dj D.N.T har levererat shower i mer än 15 år

på bl.a. konferensanläggningar, kursgårdar, festivaler, finlandsbåtar och företagsevent.


Event & Konsultbolaget AB

kan även förmedla följande uppdrag:

Allsångsledare

Är era gäster sugna på att sjunga? Då finns det anledning att engagera en allsångsledare som leder och engagerar gruppen i musikens tecken

Sång gitarr o piano

I kyrkan vid bröllop, dop eller andra sammanhang. Antingen sångsolist, pianist eller gitarrist, tillsammans eller var för sig eller andra konstellationer efter önskemål

Uthyrning ljud & ljus

Behövs det ljud och eller ljus till föredraget, företagseventet eller andra sammanhang så fixar jag det till er, allt ifrån det lilla till det stora eventet

Har du behov som vi inte presenterat här? Tveka inte att kontakta oss, vårt nätverk är stort och täcker stora delar av Sverige och branscher!

Event & Konsultbolaget AB www.eokab.se

info@eokab.se


Event & Konsultbolagets vision är att erbjuda

kreativa och minnesvärda events med kvalitén i topp, från rena upplevelser till rekreation eller festlighet, paketerade i ett smakligt format. Vi ser möjligheter i alla sammanhang. Hur vill du ha ditt event?

För mer info och bokning kontakta

Event & Konsultbolaget AB www.eokab.se

info@eokab.se

Mobil 0707-86 68 60


eokab  

underhållning

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you