Page 1

I sammarbete med

presenterar

Skärgårdsupplevelser för hela företaget


Teambuilding, företagsfest och konferens – på Ridön , Elba och till sjöss. Anledningen är att vi tycker att skärgården i västra Mälaren är unik, och väl värd både ett och många besök. De senaste två åren vi har satsat hårt på att göra den vackra Ridön tillgänglig för företagsaktiviteter. Här bjuder vi in till en charmerande lantlig miljö där tiden tycks stått still sedan 1600-talet. Tack vare vårt samarbete med Event & Konsultbolaget kan vi erbjuda en rad utmanande upplägg för teambuilding och företagsaktiviteter Vi utlovar även vackra båtfärder, god mat, mysiga fest- och konferenslokaler och givande dagar.

Vad behöver din grupp utveckla? - Fylla på med arbetsglädje - Utveckla vi-andan och gemenskapen - Stärka samarbetet och tilliten i gruppen - Utveckla konsten att lyssna på varandra - Lära känna kolleger som jobbar på annan ort - Göra ett team av en samling individer - Förstå varandra ännu bättre

Såväl nybildade som etablerade grupper har nytta av ”teambuilding”. Vi utvecklar den laganda och det samarbete som ni har idag.


”Äventyret ” Dagen inleds med skärgårdskryssning från Västerås med M/S Havsörnen till Ridön där ni bjuds på morgonfralla och kaffe. Traktor & vagnar hämtar upp vid bryggan för att ta er till Kurö Gård på Ridön där vi värmer upp inför dagens aktiviteter och gör lagindelning. ”Äventyret på Ridön” bygger på att man i lag möter varandra parallellt vid olika stationer och under tidspress. Ett antal grenar genomförs i en grundomgång och allt avgörs sedan i en spännande final . Lagen måste samarbeta, kommunicera och utifrån gemensam målbild lösa stationerna. Deltagarna kommer att få nyttja sin humor, kreativitet, kommunikationsförmåga samt testa sina gränser – mer mentalt , än fysiskt. En liten presentation över en del av olika stationerna: Koll på tiden Målet är att lagets deltagare upplever tiden gemensamt.

Lyfta burken En rolig station som sätter samarbetsförmågan på prov.

Vattenkedjan Här gäller det att få vattnet att vandra från punkt A till B, varje droppe är avgörande.

Högsta tornet Här är det bra med lite ingenjörskunskaper men inte övermod.

Kulrännan Rörstumpar ska bilda en lång ränna och transportera kulor, håll tungan rätt i mun.

Efter några stationer är det dags för lunch. Varje lag tilldelas, tändstål, ved, muurikkapanna, recept och ingredienser. Sedan gör varje lag upp sin eld, tillreder lunchen och avnjuter den! Därefter återupptas äventyret som avslutas med den rafflande finalen, Legorace! Tillsammans reflekterar vi om dagen samtidigt som ni serveras kokkaffe över öppen eld och hembakt. Det vinnande laget presenteras och pokal delas ut! Därefter blir det transport med M/S Havsörnen som tar er tillbaks till kajen. Tidsåtgång: ca 7 timmar

Antal deltagare: 10 – 100 st.

Hemsida: www.eokab.se

Kontakt: Tobias Gustafsson

E-mail: info@eokab.se

Mobil: 0707-86 68 60

Pris: Offert


”RidönOlympiaden” Dagen inleds med skärgårdskryssning från Västerås med M/S Havsörnen till Ridön där ni bjuds på morgonfralla och kaffe. Traktor & vagnar hämtar upp vid bryggan för att ta er till Kurö Gård på Ridön där vi värmer upp inför dagens aktiviteter och gör lagindelning.

Olympiaden inleds med ett antal olika grenar där alla deltagare tävlar och representerar ”sitt lag”. Det kommer att utspelas ett oerhört spännande mästerskap där varje lag krigar om den åtråvärda pokalen. Givetvis ska det sjungas kamp- och nationalsång. Några typer av grenar: Luftgevärsskytte, blåsrör, yxkastning, hästskokast, bågskytte, dart, med mera. I halvtid bryter vi för lunch. Varje lag tilldelas, tändstål, ved, muurikkapanna, recept och ingredienser. Sedan gör varje lag upp sin egna eld, tillreder lunchen och avnjuter den! Därefter återupptas tävlingarna med ytteliggare några grenar. Hela Olympiaden avgörs som avslutas med den rafflande finalen, Legorace! Tillsammans reflekterar vi om dagen samtidigt som ni serveras kokkaffe över öppen eld och hembakt. Det vinnande laget presenteras och pokal delas ut! Sedan blir det transport med M/S Havsörnen som tar er tillbaks till kajen.

Tidsåtgång: ca 7 timmar

Antal deltagare: 10 – 100 st.

Hemsida: www.eokab.se

Kontakt: Tobias Gustafsson

E-mail: info@eokab.se

Mobil: 0707-86 68 60

Pris: Offert


Företagsevent på Ridön eller Elba Event & Konsulbolaget kan tillsammans med Rederi Mälarstaden arrangera ett oförglömligt event för ert företag. Vi har ett brett nätverk av kompetenta underleverantörer och samarbetspartners som lägger grunden för ett lyckat event och kan därför matcha rätt kompetens, produkt och tjänst för just dina önskemål och behov.

Vi tar fram förslag på mat & dryck, underhållning, artister, tävlingar, aktiviteter och tillhandahåller tekniska och praktiska lösningar som t.ex. ljud, ljus & bild.

Hemsida: www.eokab.se

Kontakt: Tobias Gustafsson

E-mail: info@eokab.se

Mobil: 0707-86 68 60


Kombinera Konferens & fest på Ridön eller Elba Dagen inleds med skärgårdskryssning kl. 11.oo från hamnkajen i Västerås med Rederi Mälarstaden till Ridön- Traktor & vagnar hämtar upp vid bryggan för att ta er till Kurö Gård där ni inleder er vistelse med lunch. Det serveras S O S (Sill Ost Smör) som lägger grunden för en givande och utvecklande eftermiddagskonferens. Vi har kapacitet för upp till ca 100 konferensgäster. Frukt, godis och vatten står framme och eftermiddagsfika serveras kl. 14.30. När ni har konfererat klart så finns möjlighet för reflektion och egen tid, kanske en promenad för att se sig om på ön, eller hitta sin plats för avkoppling med kollegorna med en kopp kaffe eller thé. En fördrink serveras kl. 17.00 för att därefter bjudas till bords kl. 17.30 där det serveras en grillbuffé bestående av: Nöt, piggham och kyckling som serveras med härliga tillbehör så som sallader, bröd, såser och dressingar, klyftpotatis, nachos m.m. Självklart finns det alternativ för dig som inte äter kött. Under fördrinken spelar kvällens trubadur skön trallvänlig mingelmusik. Till middagen håller han i allsången och eventuella dryckesvisor med roliga och stämningshöjande inslag som skapar en trevlig stämning hos gästerna.

Till desserten blir det en musicquiz som garanterat får fart på festdeltagarna När det vinnande laget har utsetts och mottagit publikens jubel spelar trubaduren upp till dans och trallvänlig musik med en blandad och anpassad repertoar som matchar festdeltagarnas behov och gör kvällen fulländad.

Kl. 23.00 tar Rederi Mälarstaden er tillbaks till hamnkajen i Västerås. Hemsida: www.eokab.se

Kontakt: Tobias Gustafsson

E-mail: info@eokab.se

Mobil: 0707-86 68 60


Fรถr mer information eller bokning

www.rederimalarstaden.se

Skärgårdsupplevelser för hela företaget  

Event & Konsultbolaget i samarbete med Rederi Mälarstaden

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you