Page 1

TATA STEEL CHESS 2014 TOURNAMENT

ON TOUR EINDHOVEN

High Tech Campus 23 januari

BEZOEK DE HIGH TECH CAMPUS


Jij bent aan zet!

Bezoek de High Tech Campus

Welke vragen stel jij aan de CEO van Tata Steel? Karl Kรถhler is de CEO van Tata Steel, een wereldbedrijf met een rijke Nederlandse traditie, waar het unieke productieproces van ijzererts tot hoogwaardig staal van A tot Z wordt uitgevoerd. Op 23 januari ben jij aan zet want de CEO komt naar de High Tech Campus in Eindhoven en jij krijgt, onder leiding van Bas Haring, de gelegenheid om al je vragen aan Karl Kรถhler te stellen. Workshops Tijdens de Automotive workshop (Value engineering for Audi A6) en de Energy Efficiency workshop (Waste heat recovery) zijn wij benieuwd welke zet jij doet. In deze workshops kan jij aan de hand van praktijkgerichte cases laten zien hoe jij jouw technische kennis in meerdere disciplines kan inzetten. De beste kandidaten winnen een exclusieve rondleiding op het terrein van Tata Steel in IJmuiden. Meld je snel aan! Ben jij een HBO/WO student? Geef je dan nu op om er zeker van te zijn dat jij op donderdag 23 januari 2014 van 12.00 tot 17.00 uur kunt deelnemen aan dit unieke evenement speciaal voor HBO/WO studenten. Er is maar een beperkt aantal plaatsen. Denk jij zelf een schaak grootmeester te kunnen verslaan? Schrijf je dan in voor een simultaan schaakwedstrijd tegen Hans Bรถhm. Aanmelden kan via www.tatasteeljobs.nl/jijbentaanzet. Hier vind je ook meer informatie over het programma en vervoer naar de High Tech Campus.

TATA STEEL CHESS 2014

TOURNAMENT

www.tatasteeljobs.nl/jijbentaanzet


Karl Kรถhler, CEO Tata Steel in Europa

Bas Haring, schrijver en hoogleraar informatica

Hans Bรถhm, schaker (Internationale meester)

Programma: 12.00 - 13.00

Vragen stellen aan Karl Kรถhler, CEO van Tata Steel in Europa, onder leiding van Bas Haring

13.00 - 14.00 Verzorgde lunch 14.00 - 15.30 Workshop Automotive workshop (Value engineering for Audi A6) en Energy Efficiency workshop (Waste heat recovery) 15.30 - 16.30 Simultaan schaken tegen Hans Bรถhm 15.30 - 17.00 Afsluitende borrel en mogelijkheid om te kijken bij schaakwedstrijden van de grootmeesters

Tata Steel Chess Tournament Het evenement is onderdeel van het Tata Steel Chess Tournament dat van 10 tot en met 26 januari voor de 76ste keer plaatsvindt in Wijk aan Zee. Voor het eerst wordt er ook op twee andere locaties gespeeld. Op 15 januari wordt er gespeeld in het Rijksmuseum in Amsterdam en op 23 januari heb jij de kans om de top van de internationale grootmeesters in actie te zien op de High Tech Campus in Eindhoven.


www.tatasteelchess.com

Tata Steel Chess Tournament PO Box 10000 1970 CA IJmuiden

Invitation Chess 2014 Eindhoven  

Tata Steel Chess Tournament 2014