Page 1

R

www.troquelesrubio.com


TROQUELES RUBIO, S.L. Josep Pla, 163 - 08020 BARCELONA Tel. +34 93 266 27 66 - Fax +34 93 307 8131 E-mail: oficina@troquelesrubio.com


ÍNDEX LES NOSTRES APORTACIONS

pàg. 4

BENEFICIS PER ALS NOSTRES CLIENTS

pàg. 5 - 11


LES NOSTRES APORTACIONS

Som una empresa familiar fundada al 1974 a la ciutat de Barcelona, i dedicada des de l’iinici a la fabricació d´encunys a mida. Durant els últims 30 anys Encunys Rubio, ha mantingut la mateixa filosofia: implicació, tracte proper, i professionalitat.

4


BENEFICIS

PER ALS NOSTRES CLIENTS

CAPACITAT DE RESPOSTA TECNOLOGIA PROFESSIONAL Desenvolupament individual de cada treball, fabricació a mida, realitzada per un experimentat equip humà, maquinària d´última generació i components de primera qualitat, que donaran la millor eficàcia i durabilitat a l‘encuny.

5


MAQUETES Realitzem maquetes a partir d’una mostra, idea, esbòs o producte entregat pel client, el que ens permet visualitzar i verificar que el disseny s’ajusta al projecte inicial; a més, aquest suport ajuda al client a aconseguir finalment la contractació del treball.

6


ESCOLTAR ES COMPENDRE, BONA PLANIFICACIÓ Captar i interpretar correctament els objectius del client a partir de la informació que ens sigui aportada i en qualsevol de les formes: foto, plànol, mostra, esbòs, o idea

7


ALIAT IMPETUÓS (PROFESSIONALITAT / EXPERIÈNCIA) En nosaltres trobarà un col·laborador incondicional que posarà a la seva disposició el coneixement acumulat a la resolució de tot tipus de projectes.

8


COMPROMÍS D’ENTREGA Màxima serietat i compromís pel compliment de la planificació pactada amb el client, amb l’embalatge adequat i documentació exigida pel client.

9


VERSATILITAT Col·laborem amb diversos tipus de client: fabricants de capses i estotjos, impressors, estudis de disseny i arts gràfiques. Adaptem la nostra metodologia de treball a cada perfil, per oferir el servei més ajustat a les seves necessitats.

10


COMPETÈNCIA Fabriquem l’encuny i complements mes senzills fins el mes complexe, amb les característiques necessàries per cada màquina (encunyadores automàtiques i manuals) per diferents sectors com el de la cosmètica, alimentació, moda, farmacèutica, publicitària, d’automoció o marroquineria (transformació de pell). Encunys en fusta, en bisell especial, amb vuits i ganivetes alts, això ens permet el tall sense dificultat d’altres materials com la pell, plàstics de bombolla (blíster) roba, escuma i similars. Acoplament de gravats en sec per efecte relleu, així com la inserció de textos braille, per la lectura d´invidents.

11


COMPETÈNCIA Realització de complements d’encuny per optimitzar la producció com expulsors mascle i femella, amb pala de pinces, per l’extracció del retall, així com plaques de pertinax amb un registre exacte pel muntatge d’arranjament i immediata posada en màquina, tots els complements son processats amb maquinària assistida, assegurant el perfecte encaix amb l´encuny.

12


TROQUELES RUBIO, S.L. Josep Pla, 163 - 08020 BARCELONA Tel. +34 93 266 27 66 - Fax +34 93 307 8131 E-mail: oficina@troquelesrubio.com

13


www.troquelesrubio.com

ENCUNYS RUBIO CATÀLEG  

Catàleg dels serveis d'Encunys Rubio

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you