Page 1

Hร…LLBAR A HEM Mรถnsterskrivaren, Ursvik

1


2


Välkommen till

K VA R T E R E T M Ö N S T E R S K R I VA R E N I Sundbyberg växer nu en helt ny stadsdel fram i natursköna Ursvik. Närhet till bland annat naturreservat och motionsspår kombinerat med goda kommunikationer till Stockholm som du tar dig till på cirka 15 minuter med bil och Arlanda, som inte tar dig mer än 20 minuter med bil, gör Ursvik till ett boende med unika möjligheter. Här erbjuds genomgående, påkostade och mycket väldisponerade radhus med en modern känsla. Lättskött och

barnvänligt boende med funktionella lösningar och generösa sällskapsytor. Närhet till kommunikationer, lekpark, förskola och skola. Lugnt läge med fina strövområden och naturen inpå knuten.Tanken är att skapa en småstadskänsla med mysiga kvarter för boende, arbete, skola och fritid. Trivselhus bygger 11 moderna radhus som kommer att säljas som bostadsrätter (BRF Mönsterskrivaren). Samtliga har öppen planlösning med 3 sovrum och generös uteterrass.

3


V I S K A PA R H Å L L B A R A H E M För våra kunders och för miljöns skull bygger vi trähus. Trä har den lägsta energiförbrukningen av alla byggmaterial. Det är även en förnybar resurs som kan återanvändas. Och trä bidrar till att minska koldioxidutsläppen i atmosfären. Genom att Trivselhus är en del av skogskoncernen Södra kan vi dessutom följa hela kedjan från planta till färdigt hus. Därför kan vi vara helt säkra på att allt sköts ansvarsfullt och långsiktigt. Alla våra hus har en energiförbrukning som ligger långt under kravnivå, och vi utvecklar hela tiden våra koncept för en allt effektivare energianvändning. På Trivselhus är hållbarhetsarbetet en naturlig del som genomsyrar hela vår verksamhet. Vår produktion, våra leverantörer men även den livsstil vi önskar att du som flyttar in i de bostäder vi bygger ska bli en del av.

4

Trivselhus är välkända för och månar om detaljerna - som tål att jämföras. Våra hus har genomtänkta planlösningar, är energieffektiva och håller en hög utrustningsnivå redan som standard. Helkaklade våtrum, parkettgolv, golvvärme i grundplattan, hög utrustningsgrad samt fullhöjdsskåp i kök, separat tvättmaskin och torktumlare och frånluftvärmepump i varje bostad. Handmålat gerat listverk ger en hög slutfinish och bidrar till uppskattning hos dem som tillträder bostäderna. Välkända, ofta svenska, varumärken, borgar för genomgående hög kvalitet. Tillsammans skapar vi hållbara hem!


5


RY M LI GA R ADHUS Boarea 115,9 kvm När du kommer in i lägenheten möts du av ljuset från trädgårdssidan vilket ökar känslan av rymlighet. I entrén finns en praktisk nisch där ytterkläderna kan hängas. I direkt anslutning finns WC/D som även rymmer tvättmöjligheter. Tvättdelen utgör en avskild del som gör den enklare att skärma av från övriga badrummet. Navet i lägenheten är trappan, placerad mitt i lägenheten men ändå nära entrén för bästa möjliga kommunikation mellan våningarna. Under trappan finns även ett praktiskt förvaringsutrymme. Planlösningen är i övrigt öppen och ljus med bra kontakt mellan sittgrupp, matplats och kök. Övervåningen har tre bra sovrum varav ett föräldrasovrum.

Arkitekt: Ingemar Medlöw, IMw design AB Bilderna i broschyren är inspirationsbilder, viss skillnad på färgåtergivning kan förekomma.

6


Boarea 115,9 kvm EN T R ÉPL A N

ÖV ER PL A N  



 





 

  

 

 



    



 



   





   



 



 



     

   

 

   

   









 

 



 

    









   

 

 

 



7


S TA N D A R DVA L I D I T T N YA H E M

8

Exteriör

Hall

Interiör

Modern stående träpanel färdigmålad i härlig kulör med modern takpanna i grafitgrått. Aluminiumklädda fönster för minimalt underhåll, samt snygg hussiffra och brevlåda i svart. En skiljevägg kommer resas vid uteplatsen.

Via ytterdörren i modernt snitt i specialkulör och med avlångt fönster når du en välkomnande hall. Hallen är samtidigt praktisk med hatthylla och stor yta belagd med tåligt grått klinker.

3-stavsparkett i ek för vardagsrum, sovrum och passager. Trappa i vitt med eklaserade plansteg. Stilrena vita innerdörrar och handmålade lister. Vita fönster och fönsterbänkar, även väggarna är vitmålade. Vattenburen golvvärme i bottenplan. Vattenburna radiatorer på övriga plan. Infällda dimbara LED-takspotlights i entré, WC/D och kök. Comfort el-slinga i WC/D överplan.


Kök

WC/dusch

WC/dusch / Klädvård

Trevligt planerat kök med vit slät lucka och handtag i rostfritt. Förvaringen är maximerad genom fullhöjdsskåp med takanslutning. Stänkskydd i vitt kakel med förskjuten sättning, ettgreppsblandare och rostfri diskbänk samt praktisk laminatbänkskiva i ljus stenimitation. Hushållsmaksiner i rostfritt samt rostfri fläktkupa. LED-belysning under skåpen.

Helkaklat utrymme med vitt kakel 20x20 cm och grått klinker. Wc-stol och vitmålad kommod med släta lådfronter och ettgreppsblandare. Badkar i vitt med badkarsblandare och duschset. Pappers- och handdukshållare samt draperistång levereras löst. Förberett för handdukstork med el-dosa.

Utrymme med vitmålad kommod och duschhörna. Utöver normal WC/D-inredning finns utrymme för klädvård. Både tvättmaskin och torktumlare liksom tvättbänk med låsbar dörrlucka i vitt och praktisk lamninatbänkskiva i mörkgrått. Rummet är belagt med vitt kalel och grått klinker. Frånluftsvärmepump med återvinning säkrar effektiv uppvärmning av din bostad.

Trivselhus förbehåller sig rätten till ändringar, likvärdiga eller bättre, i konstruktion, leveransutförande och entreprenadarbeten utan föregående meddelande.

9


I N T E R I Ö R A M AT E R I A LVA L

Innedörrar

Trappa

Väggar

Golv

Fönsterbänk

Slät innedörr med trycke i aluminium.

Innertrappa i furu, med eklaserade plansteg och vitmålade vangstycken, stolpar, handledare, överliggare. Räckesståndare i blankpolerat stål. Vid förvaring under trappan är den tät med vita sättsteg.

Innerväggarna är isolerade och vitmålade på gips. Släta lister som målas på plats i samma kulör som vägg. Innertak av vitmålat gipsplank. Taklist i samma kulör som tak.

Vackert parkettgolv i alla torra utrymmen. Mattlackad 13 mm 3-stavsparkett i ek.

Fönsterbänk i vitmålad träfiberskiva.

10


Klinker

Kakel

Förvaring

Uppvärmning

Media/Belysning

Praktiskt klinker där ritning så visar i hall och våtutrymmen. Grått i storlek 20x20 cm, ljusgrå fog och rak läggning.

Helkaklade väggar i WC/D och kombinerad WC/D/ klädvård i vitt 20x20 cm blank.

Garderober med placering enligt ritning. Slät vit lucka i melamin 16 mm och knopp. Inredning en hylla och en klädstång. Städförvaring med medicinskåp. Hatthylla finns placerad vid entrén.

Golvvärme med vattenburet system på entréplan. Till övervåningen, vattenburna radiatorer med dolt koppel, även i våtutrymme. En frånluftsvärmepump tar effektivt tillvara varm luft som finns i huset som annars skulle ventileras ut. Med frånluftsvärme skapas ett ekonomiskt och miljövänligt system. Bidrar även till en effektiv ventilation i huset. Ljudisolerande överskåp ingår till värmepumpen.

En kombicentral, som fördelar data, TV och telefonkommunikation placeras i varje bostad. Kombicentralen är fullkontakterad och anpassas efter fiberleverantörens system. Detta projekteras enligt svensk standard med dubbelkontakt. Varje bostad förses även med en elcentral. Belysning projekteras enligt svensk standard med uttag och strömbrytare i vitt utförande. Infällda takspotlights, dimbara i LED, för entré, badrum, WC/D och kök. I utrymme för klädvård, klädkammare och förråd monteras plafond för belysning.

Trivselhus förbehåller sig rätten till ändringar, likvärdiga eller bättre, i konstruktion, leveransutförande och entreprenadarbeten utan föregående meddelande.

11


5

Kök Kök med vit slät lucka med handtag i rostfritt med cc 128 mm. LED-belysning under köksskåpen och eluttag med hörnbox mellan vägg och skåp. Fullhöjd på överskåp med takanslutning. Softclose på alla lådor och skåp och plastmatta i vissa lådor. Stänkskydd i kök vitt blankt kakel 10x30 cm med ljusgrå fog och förskjuten sättning, 50 cm ovan bänkskiva. Laminatbänkskiva med rak framkant i ljus stenimitation. Rostfri diskbänk med två hoar, ettgreppsblandare med diskmaskinsavstängning och vattenlås.

4

Hushållsmaskiner rostfritt utförande med induktionshäll och fläktkupa i rostfritt. Energiklass enligt följande: Kylskåp A++ Frysskåp A++ Diskmaskin A+ Inbyggnadsugn A Fläktkupa D Mikrovågsugn KSV 36VI30

KSVEasyClean 36VI30

EasyClean GSN 36VI30

EasyClean GSN 36VI30

EasyClean

Kan kombineras med: GSN36VI30 Kan kombineras Kan kombineras med: GSN36VI30 Kan kombineras med: KSV36NI30 / KSV36VI30med: KSV36NI30 / KSV36VI30

stålram

HBA 23B122S

PIE 645B17E

vit

stålram

Kylskåp, 186 cm Kylskåp, 186 cm NoFrost Frysskåp, 186 cm NoFrost Frysskåp, 186 cm – Energiklass: A++, 112 kWh/år – Energiklass: A++, 234 kWh/år – Energiklass: A++, 112 kWh/år – Energiklass: A++, 234 kWh/år – Elektronisk temperaturstyrning – Elektronisk temperaturstyrning – Elektronisk temperaturstyrning – Elektronisk temperaturstyrning – Dörr sidor rostfritt stål med–EasyClean, sidorstål Krom– Dörr isidor rostfritt stål med EasyClean, sidor i Krom– Dörr rostfritt stål med EasyClean, KromDörr i rostfritt med EasyClean, i Krominox-metallic inox-metallic inox-metallic inox-metallic – Nettovolym total: 346 –l **** -frys: 237 l nettovolym – **** -frys: 237 l nettovolym – Nettovolym total: 346 l – Dynamisk kylning med–kylfläkt – Superinfrysning med återgångsautomatik – Dynamisk kylning med kylfläkt Superinfrysning med återgångsautomatik Superkyla med automatisk återställning Infrysningskapacitet: 20 kg per dygn – Superkyla med automatisk –återställning – Infrysningskapacitet: 20 kg –per dygn – FreshSense - jämn temperatur genomvid intelligent – Lagringstid – FreshSense - jämn temperatur genom intelligent – Lagringstid strömavbrott: 19 timmar vid strömavbrott: 19 timmar sensorteknologi – 2 infrysningsfack med transparent lucka sensorteknologi – 2 infrysningsfack med transparent lucka – 7 hyllor av säkerhetsglas, varav 5 flyttbara, 6 – FreshSense - jämn temperatur genom intelligent – 7 hyllor av säkerhetsglas, varav 5 flyttbara, 6 – FreshSense - jämn temperatur genom intelligent utdragbara hyllor sensorteknologi utdragbara hyllor sensorteknologi – CrisperBox – 5front frysbackar med transparent front – CrisperBox – 5 frysbackar med transparent % * +D, E - .F/ 0 ; <N => BSC GXHYIZJför PcQ S XnYoZp [ \q]rextra ^s_t`uavb i j¡k¢l £m¤n¥o¦ § p ¨q© r sªt«u¬v®w ! "–# $Kromat % & ' ( )flaskställ * + , - . / 0 1 2 3 4 z : !; "<–#= $ >Kromat ? @&A' (B)flaskställ C G1H2I3J4K M O?P@ QARflyttbara TD UE VF Whyllor [K ^M_N ` aOb dR eflyttbara f gThUi V j kW lhyllor m wcxdyezf{g|h} ~ ¯ °x±y²z³{´| } ~ ¡ ¢ £ ¤ ¥ ¦ § ¨ © ª « ¬ ® ¯ ° ± ² ³ ´ –\ L]VarioZone, för utrymme –zL:VarioZone, extra utrymme μ¶·¸¹º»¼½¾¿ÀÁÂÃÄÅÆÇÈÉÊËÌÍÎÏÐÑÒÓÔÕÖ×ØÙÚÛÜÝÞßàáâãäåæçèéêëìíîïðñòóôõö÷øùúûüýþÿ μ¶·¸¹º»¼½¾¿ÀÁÂÃÄÅÆÇÈÉÊËÌÍÎÏÐÑÒÓÔÕÖ×ØÙÚÛÜÝÞßàáâãäåæçèéêëìíîïðñòóôõö÷øùúûüýþÿ – LED-belysning lång varningssystem – Akustisktför och optiskt varningssystem för – LED-belysning - effektiv belysning med lång - effektiv – belysning Akustiskt med och optiskt / 0G1H2I 3J 4 :M; <N=O> P? Q @ RA SBiTCfrysen FX G YHZI [J \K]L^driftstörning M U V W X Y Z [ \ ] ^ _ ` a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x° y± z² {³ |´} ~ ¡ ¢ £ ¤ ¥ ¦ § ¨ © ª « ¬ ® ¯ ° ± ² ³ ´ ! " # $hållbarhet % & ' ( ) * + , - . / 0 1 2 3 4 z :! ;"<#=$hållbarhet >%? & @' A( )B*C+ D, -E. F K zLdriftstörning UDVEW _ `NaOb Pc Q d eR fSgiTh i j k l m n o p q r s t u v w x y z { | } ~ ¡ ¢ £ ¤ ¥ ¦ § ¨ © ª « ¬ ® ¯ frysen μ¶·¸¹º»¼½¾¿ÀÁÂÃÄÅÆÇÈÉÊËÌÍÎÏÐÑÒÓÔÕÖ×ØÙÚÛÜÝÞßàáâãäåæçèéêëìíîïðñòóôõö÷øùúûüýþÿ μ¶·¸¹º»¼½¾¿ÀÁÂÃÄÅÆÇÈÉÊËÌÍÎÏÐÑÒÓÔÕÖ×ØÙÚÛÜÝÞßàáâãäåæçèéêëìíîïðñòóôõö÷øùúûüýþÿ – Vertikalt handtag – Vertikalt handtag i aluminum – Vertikalt handtag – Vertikalt handtag i aluminum – avstånd Dörröppninsvinkel avstånd till vägg – avstånd Dörröppninsvinkel – Dörröppninsvinkel 90°, inget till vägg 90°,– inget Dörröppninsvinkel 90°, inget till vägg 90°, inget avstånd till vägg rostfritt stål HBA 23B152S vit krävs krävsrostfritt stål krävs krävs HBA 23B122S HBA 23B152S Ställbara fötter framtill, – Easyöppnandet open ventilavsom underlättar öppnandet av – Ställbara fötter framtill, hjul– baktill – hjul Easybaktill open ventil som underlättar – 20% lägre energiförbrukning (0.79 kWh) – Dörrhängning vänster, omhängbar dörren – änDörrhängning vänster, omhängbar dörren – 20% lägre energiförbrukning – 20% lägre energiförbrukning (0.79 kWh) än gränsvärdet (0.99 kWh) för (0.79 kWh) än Ställbara fötter framtill, hjul baktill – Ställbara fötter framtill, hjul– baktill gränsvärdet (0.99 kWh)Aför gränsvärdet (0.99 kWh) för energieffektivitetsklass A energieffektivitetsklass A –energieffektivitetsklass XXL-ugn 67 l, med GranitEmalj – Dörrhängning höger, omhängbar – Dörrhängning höger, omhängbar Tekniska fakta Tekniska fakta Rengöringssystemet EcoClean är standard på – –XXL-ugn 67 l, med GranitEmalj – XXL-ugn 67 l, med GranitEmalj bakvägg, extrautrustning för sidoväggar och tak – Rengöringssystemet EcoClean är standard på – Rengöringssystemet EcoClean är standard på Anslutningseffekt (W): 90 Anslutningseffekt (W): 90 –bakvägg, 5 Ugnsfunktioner: över-/undervärme, varmluft, extrautrustning för sidoväggar och itak extrautrustning förixsidoväggar mm B xtak D): 1860 x 600fakta x 650 Tekniska fakta Mått mm (Hbakvägg, x B x D): 1860 xMått 600 650(H x och Tekniska undervärme, varmluftgrill, storvarmluft, variogrill – 5 separat Ugnsfunktioner: över-/undervärme, – 5 Ugnsfunktioner: över-/undervärme, varmluft, Buller (dB re 1 pW): 39 Anslutningseffekt (W): 90 Anslutningseffekt (W): 90 (dB re separat 1 pW):undervärme, 39 –separat Snabbstart, med automatisk återgång undervärme, varmluftgrill, storBuller variogrill varmluftgrill, stor variogrill Bänkskiva i ljus – Elektronisk barnspärr/funktionsspärr Mått i mm (H x B x D): 1860 xMått 600 ixmm 650(H x B x D): 1860 x 600 x 650 – Snabbstart, med automatisk återgång – Snabbstart, med automatisk återgång – Elektronisk klocka – Elektronisk barnspärr/funktionsspärr – Elektronisk barnspärr/funktionsspärr Buller (dB re 1 pW): 42 Buller (dB re stenimitation 1 pW): 42 – Värmeskyddad ugnslucka 40º C, uppmätt vid

– 20% lägre energiförbrukning (0.79 kWh) än – TouchSelect zoner gränsvärdet (0.99 kWh) för – Boostfunktion för alla kokzoner on, gör det möjligt att energieffektivitetsklass A – PowerManagement funktion, gör det möjligt att ffekt – XXL-ugn 67 l, med GranitEmalj – Rengöringssystemet reglera hällens maximala EcoClean effekt är standard på bakvägg, extrautrustning för sidoväggar och tak – QuickStart-funktion kkärlsavkänning – 5 Ugnsfunktioner: över-/undervärme, varmluft, – Restart-funktion g för varje kokzon – 4 induktionszoner separat undervärme, varmluftgrill, stor variogrill med kokkärlsavkänning nktion per kokzon – 2-stegs – Snabbstart, med automatisk återgång restvärmeindikering för varje kokzon – Elektronisk barnspärr/funktionsspärr – Timer med avstängningsfunktion per kokzon – Elektronisk klocka – Äggklocka – Värmeskyddad ugnslucka 40º C, uppmätt vid – 17 effektlägen – Elektronisk klocka – Elektronisk klocka 180º C över- /undervärme, efter 1 timme, 180º C över/undervärme, efter 1 timme, – Glaskeramik, – Värmeskyddad 40º C, uppmätt vid – Värmeskyddad ugnslucka 40º C, uppmätt vid mätpunktutan mittdekor på ugnsluckan mätpunkt mitt ugnslucka på ugnsluckan – Barnsäkring C över- /undervärme, efter 1 timme, 180º C över- /undervärme, efter 1 timme, – Nedsänkbara vred, cylindervred –180º Nedsänkbara vred, cylindervred – Säkerhetsavstängning mitt på ugnsluckan mätpunkt mitt på ugnsluckan – Ugnsbelysning med 1 lampa ovanifrån –mätpunkt Ugnsbelysning med 1 lampa ovanifrån <=>?@ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ[\]^_`abcdefghijklmnopqrstuvwxyz{|}~¡¢£¤¥¦§¨©ª«¬®¯°±²³´ – Nedsänkbara vred, cylindervred – Nedsänkbara vred, cylindervred ÊËÌÍÎÏÐÑÒÓÔÕÖ×ØÙÚÛÜÝÞßàáâãäåæçèéêëìíîïðñòóôõö÷øùúûüýþÿ – Ugnsbelysning med 1~ lampa ovanifrån – Ugnsbelysning med 1 lampa ovanifrån ;x<583 = > ?x@513 A B C D E !F"G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [ \ ] ^ _ ` a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z { | } ¡ ¢ £ ¤ ¥ ¦ § ¨ © ª « ¬ ® ¯ ° ± ² ³ ´ # $ % & ' ( ) * + , . / 0 1 2 3 4 z : ; < = > ? @ A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [ \ ] ^ _ ` a b c d e f g h i j k l m n o pqrstuvwxyz{|}~¡¢£¤¥¦§¨©ª«¬®¯°±²³´ Tekniska Tekniska fakta Tekniska faktafakta ÑÒÓÔÕÖ×ØÙÚÛÜÝÞßàáâãäåæçèéêëìíîïðñòóôõö÷øùúûüýþÿ μ¶·¸¹º»¼½¾¿ÀÁÂÃÄÅÆÇÈÉÊËÌÍÎÏÐÑÒÓÔÕÖ×ØÙÚÛÜÝÞßàáâãäåæçèéêëìíîïðñòóôõö÷øùúûüýþÿ 54 x 560 x 490-500 Anslutningseffekt Anslutningseffekt (W): 3500 Anslutningseffekt (W): (W): 72003500 ! "Mått # $ %iMått &mm ' ( ) i(H *mm + ,x- B . / x0xD): 1B2x357.5 4 z 595 : ;x<583 =x>595 ?x@513 B C D E F G H I J Tekniska KL M N iOmm Pfakta Q(H R Sx TBUxVD): W X595 YZx [ \595 ] ^ _x`548 a b c d e f g h i j k l m Tekniska n o p q r s tfakta uvwxyz{|}~¡¢£¤¥¦§¨©ª«¬®¯°±²³´ (H D): xA 548 Mått μ¶·¸¹º»¼½¾¿ÀÁÂÃÄÅÆÇÈÉÊËÌÍÎÏÐÑÒÓÔÕÖ×ØÙÚÛÜÝÞßàáâãäåæçèéêëìíîïðñòóôõö÷øùúûüýþÿ effekt Nischmått mmx (H B x 54 D): x575-597 x 560 x 550 Anslutningseffekt Nischmått i mm (H x B3500 x D): 575-597 x 560 x 550 Nischmått i mmi (H B xx D): 560 x 490-500 (W): Anslutningseffekt (W): 3500

12

Mått i mm (H x B x D): 595 x 595 x 548

Mått i mm (H x B x D): 595 x 595 x 548

5


WC/D och WC/D/Klädvård Kommod med vit slät lucka, en låda med handtag i krom och spegel med belysning samt eluttag placerat vid sidan om spegeln. Duschhörna och engreppsblandare med push-open-ventil till handfat och väggmonterad duschblandare och duschset med handdusch. Klassisk WC- stol i vitt porslin med mjuksits. Pappershållare och 2 st krokar levereras löst. Förberett för handdukstork med el-dosa med placering enligt ritning.

Trivselhus förbehåller sig rätten till ändringar, likvärdiga eller bättre, i konstruktion, leveransutförande och entreprenadarbeten utan föregående meddelande.

13


OM TRIVSELHUS Trivselhus är en av de största hustillverkarna i Sverige och har skapat hem åt tusentals familjer sedan 1993. Med omsorg om kvalitet i varje detalj tillverkas husen i våra småländska fabriker. De bostadsområden vi skapar innehåller ofta olika bostadstyper och flera möjligheter för dig och din familj att hitta ert drömboende. Trivselhus uppför drygt 600 bostäder 2017 där bostadsrätter, radhus och projekthus utgör en växande andel. Utöver egen markexploatering samarbetar Trivselhus med markägare för utveckling av projekthusområden. Trivselhus säljer och tillverkar också hus under systervarumärket Movehome.Trivselhus tar fullt ansvar för alla byggnationer genom totalentreprenad.

Trivselhus ägs av skogskoncernen Södra sedan oktober 2009. Södra är Sveriges största skogsägarförening med fler än 50 000 skogsägare som medlemmar. Södra är också en internationell skogsindustrikoncern med fokus på forskning och utveckling. Medlemmarnas skogsråvara förädlas i egna industrier till sågade och hyvlade trävaror, interiörträprodukter, biobränsle samt pappersmassa.

14


KÖ PA B O S TA D S R ÄT T 2

1 INTRE S SE ANMÄL AN

BOKNINGSAV TAL

Från och med angivet datum har du möjlighet att lämna in din intresseanmälan till mäklaren.

Du bokar lägenhet genom att teckna ett bokningsavtal och erlägga en bokningsavgift. Du erhåller de villkor som behöver vara uppfyllda för att byggnationen ska dra igång, till exempel att en viss täckningsgrad ska uppfyllas.

3

4

FÖRHANDSAV TAL

UPPL ÅTEL SE AV TAL

TILLTR ÄDE

När bostadsrättsföreningens kostnadskalkyl är registrerad hos bolagsverket tecknar du ett förhandsavtal. Genom detta avtal förbinder du dig att köpa bostadsrätten.

Upplåtelseavtal tecknas ca 3 månader innan du får tillträde till bostaden. Innan föreningen skriver under upplåtelseavtalet prövar den om du kan godtas som medlem i föreningen. Prövningen görs oftast med en kreditupplysning. Slutlikviden betalas i samband med tillträdet.

Perioden mellan bokningsavtal och tillträdet kan kännas lång men under den tiden sker ett intensivt arbete på fabriken och på byggplats för att kunna leverera huset i tid. Senast 3 månader innan tillträdet kommer du att meddelas exakt datum för tillträdet. Bostadsrättsföreningen och Trivselhus utser en oberoende besiktningsman för slutbesiktningen där även du kan delta. Besiktningen sker normalt sett 1 månad innan tillträdet.

5

15


16

T R I VS E L H U S A B | 5 70 1 0 KO R S B E R GA | 0 3 8 3 -20 8 0 0 | T R I VS E L H US . S E | E N D E L AV S Ã&#x2013; D R A

Ursvik, mönsterskrivaren  

I Sundbyberg växer nu en helt ny stadsdel fram i natursköna Ursvik. Närhet till bland annat naturreservat och motionsspår kombinerat med god...

Ursvik, mönsterskrivaren  

I Sundbyberg växer nu en helt ny stadsdel fram i natursköna Ursvik. Närhet till bland annat naturreservat och motionsspår kombinerat med god...