Page 1

HÅLLBAR A HEM Friliggande villor - Nordanå, Staffanstorp

1


2

Bilderna i broschyren är inspirationsbilderBilderna och innehåller i broschyren avvikelser är inspirationsbilder, från färdigt hus.viss Carport/förråd skillnad förekommer. ingår ej.


Hållbart boende i Nordanå

N AT U R S KÖ N T & N Ä R A På populära och naturskönt belägna Nordanå skapar Trivselhus en attraktiv och hållbar boendemiljö med friliggande villor som äganderätt. Husen är särskilt framtagna för att passa i området där vi tidigare också uppfört villor i bostadsrättsform. Här uppför även vårt systervarumärke Movehome friliggande villor. I Nordanå bor man lugnt och avskilt med gula rapsfält runt husknuten, endast cirka 11 km från Malmö centrum. Njut i

fridfull natur med trevliga motionsspår och direkt närhet till förskola samt busskommunikationer till bland annat Malmö. Med cykel tar det cirka 10 minuter till Stora Bernstorp som har ett stort serviceutbud. Beräknad första inflyttning sker hösten 2019. Försäljning sker genom Bjurfors som har mer information gällande husen samt försäljningsprocessen.

3


4

 

 



 





 



   





 

 





    



 





 



 



  

   

 

 

 



  

 

 



 





 

 



Trivselhus förbehåller sig rätten att göra konstruktionsförändringar. Även ändring av fönstersättning och dörrar kan förekomma.

 

 

 





Henrik Qvarnström, arkitekt SAR

 

 

 



Insidan präglas av ljus och rymd. Takfönster och öppning vid trappan skapar en luftig och ljus entré. Kapprummet nås både från huvudentrén och klädvården med groventré. Mot gatan ligger köket med plats för större matbord. Det rymliga vardagsrummet mot baksidan har fönster mot uteplats och trädgård och kan även delas av för ett fjärde sovrum. På den privata övervåningen ligger två barnrum, badrum och föräldradel med egen klädkammare. Allrummet ligger centralt och får likt entrén ljus från takfönstret. Ett funktionellt och trevligt boende som passar många.

 

De friliggande husen är särskilt framtagna för att passa området i Nordanå och dess omgivande vackert böljande rapsfält.

 

 

Boarea 139 kvm

ÖVERPLAN



 

 

RY M LI GA HUS



ENTREPLAN



 



 

 

  



 



 

 



 

 

 

        

        



 






Bilderna i broschyren är inspirationsbilder, viss skillnad förekommer.

Bilderna i broschyren är inspirationsbilder och innehåller avvikelser från färdigt hus. 5


I N G Å R I D I T T N YA H E M

MED SINNE FÖR DE TAL JER Trivselhus är välkända för och månar om detaljerna. Våra hus har genomtänkta planlösningar, är energieffektiva och håller en hög utrustningsnivå redan som standard. Helkaklade våtrum, parkettgolv, golvvärme i grundplattan, hög utrustningsgrad i kök, tvättmaskin och torktumlare samt frånluftsvärmepump i varje bostad. Platsmålat listverk ger en hög slutfinish och bidrar till uppskattning hos dem som tillträder bostäderna. Isolerade innerväggar bidrar till en tyst ljudupplevelse. Välkända, i huvudsak svenska, varumärken, borgar för genomgående hög kvalitet.

VI SK APAR HÅLLBAR A HEM

6

Exteriör

Interiör

Grundläggning – Platta på mark Stomme av trä Fasad av stående träpanel Grå takpannor Aluminiumklädda fönster Uppvärmning via frånluftsvärmepump

3-stavsparkett Vitmålade innerväggar Vitmålad gipsplank i tak Kök från Ballingslöv med vit slät lucka och vitvaror från Bosch Helkaklade badrum med vitt kakel och grått klinkergolv

Trivselhus skapar hållbara hem och vårt hållbarhetsarbete genomsyrar hela vår verksamhet. För våra kunders och för miljöns skull bygger vi trähus. Trä har den lägsta energiförbrukningen av alla byggmaterial. Trä är även en förnybar resurs som kan återanvändas och bidrar till att minska koldioxidutsläppen i atmosfären. Att Trivselhus är en del av skogskoncernen Södra gör att vi kan följa träet från frö till planta.


OM TRIVSELHUS Trivselhus är en av de största hustillverkarna i Sverige och har skapat hem åt tusentals familjer sedan 1993. Med omsorg om kvalitet i varje detalj tillverkas husen i våra småländska fabriker. De bostadsområden vi skapar innehåller ofta olika bostadstyper och flera möjligheter för dig och din familj att hitta ert drömboende. Trivselhus uppförde drygt 440 bostäder 2018 där bostadsrätter, radhus och projekthus utgör en växande andel. Utöver egen markexploatering samarbetar Trivselhus med markägare för utveckling av projekthusområden. Trivselhus säljer och tillverkar också hus under systervarumärket Movehome. Trivselhus erbjuder att ta fullt ansvar för byggnationen genom totalentreprenad.

Trivselhus ägs av skogskoncernen Södra sedan 2009. Södra är Sveriges största skogsägarförening med fler än 50 000 skogsägare som medlemmar. Södra är också en internationell skogsindustrikoncern med fokus på forskning och utveckling. Medlemmarnas skogsråvara förädlas i egna industrier till sågade och hyvlade trävaror, interiörträprodukter, biobränsle samt pappersmassa.

7


8

H US B |R0S3B8E3R-20 R I VS EL E |EE D E. LS AV ÖD T R I VS E L H UT S RAI VS B |E5L70 1 0 AKO GA8 | 0003 8| 3T-20 8 0 0H| US T R. S I VS LN H US E | ESN DR EA L AV S Ö D R A

Profile for Trivselhus AB

Nordanå  

Friliggande villor i natursköna Nordanå, Staffanstorp

Nordanå  

Friliggande villor i natursköna Nordanå, Staffanstorp