Page 1

Trisa d.o.o., Mavra Schlengera 1a HR - 42204 TurÄ?in T: +385 (0) 42 500 401 F: +385 (0) 42 500 402 G: + 385 (0) 91 225 5 116 E: info@trisa.hr

www.trisa.hr


Lindner Austrijska obiteljska tvrtka Lindner proizvodi traktore i lake kamione još od 1948. Pioniri su u proizvodnji traktora sa 4WD pogonom od samog začetka. Tada kao i sada, Lindner proizvodi specijalizirana vozila koja se odlikuju svojim offroad sposobnostima, kompaktnom i robusnom konstrukcijom i kvalitetnim komponentama. Zbog svoje opredijeljenosti na proizvodnju visokokvalitetnih traktora, Lindner proizvede godišnje oko 1000 traktora i to u rasponu od 76 do 134 ks.

Hurlimann Simbol ugleda švicarske tehnologije, primjenjenog na poljoprivrednu mehanizaciju. Pravi simbol savršenstva na polju mehanike i elektronike, marka Hürlimann se okreće onima koji žele najbolje. Stupanj završne dorade, visoki stupanj udobnosti i posvećivanje naročite pažnje detaljima - utvrđena su baština švicarskog poduzeća koje je znalo predstaviti, u cijeloj svojoj dugoj povijesti, pravu sliku i priliku ugleda primjenjenog na poljoprivrednu mehanizaciju.

www.trisa.hr


Rolmako

Ursus

Rolmako je brzorastući proizvođač  poljoprivrednih strojeva i rezervni dijelova. Strategija tvrtke, dugogodišnje iskustvo i visoko kvalificirana radna omogućilo je Rolmaku da proširi ponudu fleksibilno u skladu s promjenom potražnje na tržištu.Prioritet i cilj tvrtke je proizvodnja visokokvalitetnih strojeva po cijeni prilagođenoj poljoprivrednog stvarnosti. Rolmako ima u ponudi široku paletu strojeva od sjetvospremača, grubera podrivača pa sve do ralica.

URSUS utjelovljuje više od 120 godina razvoja mehanizacije poljske poljoprivrede, prikupljanje iskustva i uzgoj industrijske tradicije na temelju nacionalnog kapitala. Ursusi strojevi koriste uzastopnih generacija. URSUS je nesumnjivo ​​ najstarija poljskom zaštitni znak vozila, strojeva i uređaja proizvedenih za potrebe poljoprivrede. Široki asortiman strojeva visoke kvalitete čine ursus najboljim izborom za svako gospodarstvo.

www.trisa.hr


Monosem Kvaliteta je oduvijek bila glavna briga Monosema. To je razlog zašto, kod proizvodnje, najveća se pažnja posvećuje kontroli kvalitete proizvoda. Širom svijeta, kvaliteta i pouzdanost su često povezane s Monosem proizvodima. To je posljedica znanja stečenog kroz više od 60 godina iskustva u poljoprivredi.

Bargam Bargam je proizvođač vrhunskih prskalica i malčera i čiji je osnovni cilj posvetiti se brizi i zaštiti usjeva zaproizvodnju kvalitetnije hrane. U današnjem svijetu, sa svojom rastućom populacijom i uzasve manje dostupne obradive zemlje za uzgoj, prskalica je bitan alat za pomoćpoljoprivrednicima u postizanju tog cilja. Bargam je predvodnik u inovacijama dugi niz godina , pružajući proizvođačima hrane diljem svijeta precizne, pouzdane i visoke učinkovitost prskalice. Bargam koristi samo najmoderniju tehnologiju za stvaranje svojih proizvoda u skladu s međunarodnim standardima za integrirane poljoprivredne metode koje poštuju na okoliš i kvalitetu naših usjeva.

www.trisa.hr


Irrimec Od 1974 g. tvrtka Irrimec je prisutna u Europi sa svojim tvornicama u Italiji i u Francuskoj, te izvozi na sve kontinente. Garanciju kvaliteta svojih proizvoda Irrimec duguje svom tehničkom osoblju unutar firme, kompletnom kontrolom projekata, proizvodnje i post prodajne usluge. Specijaliziran u proizvodnji rolomata i moto-pumpi Irrimec je u mogućnosti zadovoljiti najrazličitije zahtjeve kupaca djelujući zajedno sa svojom sestrinskom tvrtkom Otech iz Francuske koja je specijalizirana za proizvodnju linearnih strojeva tipa Ranger, kišnih krila, aluminijskih cijevi, vertikalne (dubinske) pumpe, raspršivaće, topove...

Rozmital Tvrtka sa 100 -godišnjim iskustvom u proizvodnji poljoprivrednih strojeva. U svom programu nude diskaste kose, prednje i stražnje, sakupljače sijena te okretače sijena. Diskaste kose dolaze u rasponu radne širine od 260 do 340 dok je prednja od 300 cm. Dolaze sa hidrauličnim ublažavačem i omogućuje preciznu prilagodbu idealnom plutajućem rezu. Razbacivači sijena namijenjeni su raspršivanju sijena iza kosidbe kao i zelenoj krmi. Proizvode se u dva-, četiri-, šest- i osam rotora pružajući širinu razbacivanja od 4,5 m do 8,9 m. Sakupljači sijena dolaze sa jednim rotorom, dva rotora i radijalnim sakupljanjem u nekoliko varijanti : - sakupljač sa jednim rotorom nošen je na trotočkovnoj vezi traktora dok je sakupljač sa dva rotora vučen. Radna širina sakupljača kreće se od 3,6 do 13,3 m.

www.trisa.hr


Pichon Pichon je jedan od najvećih europskih proizvođača poljoprivredne opreme sa više od 40 godina iskustva. Posebno su specijalizirani u proizvodnji cisterni i opremi za rukovanje. U Pichonu je postignuta potpuna kontrola proizvodnog procesa kako bi se zajamčila kvaliteta na kojoj se temelji njihov ugled. Pichon nudi široki spektar cisterni za tekući gnoj sa kapacitetima od 2.600 do 30.000 l koje su dizajnirane za profesionalnu upotrebu. Pichon cisterne su svestrani, sigurni i jednostavni strojevi za korištenje i održavanje. potrebama svakog korisnika počevši od načina pumpanja, raspršivanja do specijalnih zahtjeva.

Stetzl Više od 75-godišnja obiteljska tradicija tvrtke STETZL iz Austrije ubraja se među najveće proizvođače traktorskih prikolica u Europi. Prikolice su u potpunosti proizvedene u Austriji i sa inovativnim i stručnim radom stvorili su veliki ugled. Svoje proizvode prodaju u Njemačkoj, Nizozemskoj, Švicarskoj, Mađarskoj, Slovačkoj, Češkoj, Austriji, Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini. U svojoj iznimno bogatoj ponudi imaju širok raspon od najmanje jednoosovinske prikolice ukupne mase od 2.500 kg i do dvije osovine i tandem prikolice 36.000 kg. Godišnje proizvode više od 3.000 traktorskih prikolica. Tvrtka STETZL vam pored bogatog dijela standardne opreme nudi velik izbor dodatne opreme, kako bi mogli zadovoljiti uglavnom sve želje svojih klijenata. STETZL ima snažan naglasak na kvalitetu. 10-godišnje jamstvo samo vam govori o iznimnoj kvaliteti prikolica STETZL.

www.trisa.hr


Ropa 1986 osnovana je tvrtka ROPA koja se etablirala na tržištu po poznatim i efikasnim beračima šećerne repe. Sa godinama je proizvodnja berača za repu dovedena do savršenstva te ROPA spada u sam vrh proizvođača opreme za vađenje i pretovar repe. Također u program ROPA je uvedena linija berača za krumpir, koji kvalitetom izrade i efikasnošću sapadaju u sam svjetski vrh.

APH APH Grupa predstavlja skupinu vrhunskih proizvođača strojeva, koji nude kompletan asortiman opreme za proizvodnju krumpira, luka i mrkve. Program koji obuhvaća je kompletan asortiman, od sadnje do strojeva za pakiranje. Osoblje APH Grupe posjeduje poljodjeljsku pozadinu i spremno će vam pomoći u odabiru prave opreme za vaše potrebe. Stoga, APH Grupa ne pruža samo vrhunske strojeve, već će vam rado pomoću u razvoju vaše tehnologije uzgoja, rukovanja i skladištenja krumpira i povrća. Među najistaknutijim u programu APH nalaze se renomirane tvrtke Dewulf, Manter, Bijlsma Hercules, Omnivent, Wifo i druge …

www.trisa.hr


BGU Krpan

Nokka Lasco

Poznata njemačka tvrtka koja je vodeća po izradi strojeva za sječu i kalanje drva. Široka paleta strojeva od pila, kombiniranih strojeva za sječu i cijepanje , samostojećih cijepača, i kompletnih linija za pakiranje cijepanog drveta će zadovoljiti svakog, od hobby drvodjelca do profi proizvođaća. BGU strojevi su proizvedeni u Njemačkoj i pružaju kupcu Europsku kvalitetu.

Nokka je vodeći proizvođač šumarskih prikolica sa tradicijom dugom 40 godina. Inovativna tehnologija i najbolji materijali osiguravaju siguran i udoban rad i u najtežim uvjetima. Širok raspon prikolica i kranova te bogata dodatna oprema i kvaliteta izrade čine Nokka stojeve pravim izborom za vaše gospodarstvo.

Krpan šumarski proizvodni program je poznat po svojoj iznimnoj kvaliteti i pristupačnoj cijeni. Posebno se tu ističu vitla i cijepači, koji će zadovoljiti svakog drvodjelca.

Lasco je austrijska tvrtka koja proizvodi visokokvalitetne strojeve na području šumarstva i obradi sjena, te također proizvodi visokokvalitetne peći na drvenu sječku i pelete. Inovativnost i kvaliteta stavljaju proizvode tvrtke Lasco u sam svjetski vrh.

www.trisa.hr


Trisa d.o.o. je tvrtka kojoj je osnovni cilj pronaći najbolje moguće rješenje za vaše potrebe. Mi želimo biti više od dobavljača! Uostalom, partner je tu da misli i radi s vama, da predviđa kretanja u dinamičnom okruženju. Ne da prati tržište, već da vodi na putu zajedno u ispunjavanju tržišnih izazova. Naši klijenti su uglavnom u sektoru u kojem je kontinuirano poboljšanje značajki kao što su točnost, kvaliteta i pouzdanost, brzina i fleksibilnost norma. Osim toga, inovativna sposobnost, niski troškovi održavanja i prateće usluge, traže se od nas isto kao i od vas. Partnerstvo za nas znači međusobnu odanost zdravo za gotovo. Partnerstvo treba stajati čvrsto naspram lica tržišnih izazova. U našoj organizaciji naglasak leži na djelotvornom ostvarivanju svojih ciljeva.

www.trisa.hr

prodaja - servis - financiranje

Trisa d.o.o., Mavra Schlengera 1a HR - 42204 Turčin PRODAJA: T: +385 (0) 42 500 401 F: +385 (0) 42 500 402 G: + 385 (0) 91 225 5 116 E: info@trisa.hr

Ovlašteni prodavač

SERVIS: G: + 385 (0) 91 225 5 127 E: servis@trisa.hr

Katalog trisa hrvaška  
Advertisement