Helly Hansen Workwear 2019 Norwegian

Page 1

APPAREL


OUR MISSION WE MAKE PROFESSIONAL GRADE GEAR TO HELP PEOPLE STAY AND FEEL ALIVE


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

INNHOLD BRAND INTRO......................................................... 2 VÅR ARV .................................................................. 4 IKONVEILEDNING................................................... 6 BÆREKRAFT OG ANSVAR...................................... 8 HÅNDVERKERE.................................................. 10 MAGNI .................................................................... 12 CHELSEA EVOLUTION ......................................... 18 KENSINGTON......................................................... 26 OXFORD.................................................................. 34 AKER....................................................................... 44 CHELSEA ............................................................... 50 CAMO...................................................................... 58

HI VIS................................................................. 64 ICU ......................................................................... 66 HH LIFA® ACTIVE HI VIS........................................ 72 ALNA ...................................................................... 76 ALTA ....................................................................... 84 ADDVIS................................................................... 90

BASE LAYER....................................................... 96 LIFA® MERINO ....................................................... 98 LIFA® MAX ........................................................... 104 LIFA® .................................................................... 108

REGNTØY & FISKING........................................ 112 STORM ......................................................... 114 GALE............................................................. 116 FLAMMEHEMMENDE....................................... 124 MIDLAYER........................................................ 134 BESKYTTENDE KLÆR..................................... 138 TILBEHØR......................................................... 144 STØRRELSER...................................................... 154 INDEKS................................................................ 156 VILKÅR................................................................. 160 TECH CLINIC........................................................ 162 CE-MERKING & STANDARDS............................ 176

INNHOLD

3


NYSKAPNING SIDEN 1877 Helly Hansen har laget profesjonelt utstyr fra hjemmet vårt i Norge i 140 år og har hjulpet folk med å både holde seg og føle seg i live. I 1877, etter mange år på sjøen, begynte den norske kapteinen Helly Juell Hansen og konen hans Maren Margarethe å lage jakker, bukser, sydvester og presenninger i oljelerret. Oljelerretet var laget av grovt lin som de dyppet i linolje. Arven etter Helly Hansen lever videre og har skapt og utviklet en rekke nyskapninger.

1949

DEN NESTE UTVIKLINGEN INNEN VANNTETT MATERIALE

Det vanntette Helox-materialet hadde et tynt lag av gjennomsiktig PVC-plast som ble sydd inn i jakker for å gjøre dem vanntette. Dette var revolusjonerende teknologi som ble en populær beskyttelse for utendørs bruk. Det ble en umiddelbar suksess med en produksjon på 30 000 jakker per måned, og de ble brukt av den norske delegasjonen under OL i Helsinki i 1952.

1961

FIBERPELS – DET TEKNISKE MELLOMLAGET BLIR OPPFUNNET

Helly Hansen samarbeidet med Norsk Fiberpels AS og utviklet den originale fiberpelsen – den første fleecen. Det hadde et høyt varme til vekt-forhold og beholdt sine termiske kvaliteter, selv i vått vær. Dette gjorde det til en favoritt blant tømmerhoggere og friluftsentusiaster. Konseptet lever videre, og den moderne versjonen av Propile produseres den dag i dag.

1970

LIFA – DET TEKNISKE SUPERUNDERTØYET BLIR TIL

HH LIFA® revolusjonerte bransjen med det første tekniske superundertøyet. LIFA® transporterer fuktigheten bort fra kroppen og holder brukerne varme og komfortable. Det har blitt brukt av profesjonelle på alle hav og på mange av verdens høyeste topper. I 2012 stod det på Outside Magazines liste over mest innflytelsesrike utstyr noensinne. Vi mener fortsatt at LIFA® er det beste tekniske superundertøyet tilgjengelig i dag.

1972 4

VÅR ARV

Helly Hansen lanserer PVC-skum med lukkede celler til redningsvester. Skummet er fortsatt det foretrukne flytematerialet 30 år senere.


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

1984

HELLY TECH® – EN VANNTETT OG VENTILERENDE LØSNING

Det prisbelønte vanntette og ventilerende Helly Tech®materialet ble lansert på 1980-tallet og satte en ny standard for ytelse og beskyttelse. Det ble også det siste laget i Helly Hansen 3-Layer System™ som ble lansert i 1986, det første programmet i bransjen som lærte folk hvordan de skulle kle seg for utendørsaktiviteter. Helly Tech®-materialer blir i dag utviklet for å møte de spesifikke behovene til profesjonelle skiløpere, sjømenn og arbeidere over hele verden.

1990

PROWOOL – DEN PERFEKTE BLANDINGEN AV LIFA® OG MERINO

Prowool-superundertøyet (senere kalt HH® Lifa Merino) for kalde værforhold ble lansert sent på 1990-tallet. Det bestod av Lifa® Stay Warm Technology™ og merinoull som både transporterte bort fuktighet og gav ekstra varme. Det var designet for profesjonelle som arbeidet i kalde værforhold, og ble raskt en favoritt for ytelse, varme og komfort i ekstreme omgivelser.

2012

H²FLOW™ – EN BEDRE LØSNING FOR TEMPERATURREGULERING

Helly Hansen lanserte den nye H²Flow™-teknologien i 2012 med H²Flow™-jakken. Denne ble tildelt Merket for god design av Norsk Designråd. Den patenterte H²Flow™-jakken har et ventilasjonssystem og en beskyttelsesbarriere. Den gjør det mulig for eventyrere å regulere kroppstemperaturen effektivt.

2018

LIFA® MAX – VÅRT VARMESTE SUPERUNDERTØY NÅR KULDA BITER

Helly Hansen lanserer sitt varmeste superundertøy til nå. De allerede testede og utprøvde Lifa®-fibrene er gjort enda tykkere for å gi et varmere, lettere og mer fleksibelt plagg. Den enestående varmen og komforten er grunnen til at vi mener Lifa® Max er det beste tekniske superundertøyet tilgjengelig i dag.

2019

LIFALOFT™

Økt varme, lett isolasjon og suveren fuktighetshåndtering gjør Lifaloft™-teknologien til en revolusjonerende isolasjon. Den holder deg varmere med lavere vekt og mindre størrelse sammenlignet med tradisjonell polyesterisolasjon. Lifaloft™ er utviklet i samarbeid med Primaloft® og er en kombinasjon av den unike isolasjonsstrukturen i Lifa® og Primaloft®s dype kunnskap om syntetisk isolasjon.

VÅR ARV

5


IKONVEILEDNING

2-lagsmateriale

Vanntett, ventilerende 2-lagsmateriale. Ytterlagsmaterialet er belagt med Helly Tech® og DWR-behandlet. Fôring innvendig.

2,5-lagsmateriale

Vanntett, ventilerende 2,5-lagsmateriale. Et noe tettere vevd materiale enn 2-lags, som gjør plagget mer slitesterkt. Det ekstra halve laget er dessuten behandlet for å gi ekstra god beskyttelse mot vær og vind.

3-lagsmateriale

Vanntett, ventilerende 3-lagsmateriale. Et enda tyngre og tettere vevd stoff med 3 lag som gjør at plagget blir mest mulig slitesterkt, og som gir deg maksimal beskyttelse mot vær og vind. To lag er behandlet, mens innerlaget er fôring som er lagt til for ekstra komfort.

Justerbare mansjetter

Justerbare mansjetter, enten med borrelås eller knapper.

Justerbar linning

Justerbar linning, enten med knapper eller borrelås.

Avtagbar hette, enten med trykknapper eller glidelås, slik at hetten ikke er i veien hvis den ikke trengs.

Passer fint over hjelm

En hette som er stor nok til å passe over en hjelm

Knepolstringslommer

Knepolstring som gir ekstra beskyttelse og slitestyrke.

Rom til bærbar PC

Et eget, polstret rom der du kan plassere en bærbar PC eller et nettbrett.

Life Pocket™

En lomme som er konstruert for å forlenge batterilevetiden på elektroniske enheter.

Lett materiale

Lett konstruksjon for minimal vekt og ekstra gode egenskaper.

Ingen skuldersømmer

Justerbar midje

Ingen skuldersømmer, noe som gjør plagget mindre klumpete, og du slipper ubehagelige sømmer som gnager.

CIS-kompatibel

Sammenleggbar

Justerbar midje med snøring. 3-i-1-produktene. CIS-isolasjonssystemet (Component Insulation System) gjør at du får en ytterjakke med et avtagbart isolerende mellomlag (innerjakke) som er festet med glidelås. Bruk ytterjakken når du trenger en lett jakke som puster, innerjakken når du må holde deg varm, eller bruk dem sammen for å få maksimal beskyttelse mot været.

6

Avtagbar hette

IKONVEILEDNING

Den er sammenleggbar og dermed lettere å ta med seg og tar opp mindre plass.

Hette som kan pakkes sammen

Hetten kan pakkes sammen i jakkekragen når du ikke trenger den.


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

*Feature icons for illustration purposes only

Hurtigtørkende kvalitet

Passer som håndbagasje på fly

Reflekselementer

4-veis stretch

Et praktisk, hurtigtørkende stoff som gir god komfort.

Plagget har reflekselementer, slik at du blir synlig og kan føle deg trygg.

Forsterket stoff

Ekstra, forsterket stoff på kritiske steder som gjør plagget mer slitesterkt. Disse stedene er typisk albuer, sete, knær og nederkant.

Softshellkonstruksjon

Softshellkonstruksjon som er designet for å holde deg god og varm og tørr med lett beskyttelse mot regn og vind.

Veskene er i en størrelse som gjør at de kan tas med som håndbagasje på fly.

4-veis stretchmateriale i begge retninger, på kryss og tvers og i lengderetningen. Gir økt bevegelsesfrihet og komfort.

Kile i skrittet

Forsterkning i skrittet, gir en mer behagelig passform uten at buksen går i stykker!

Vendbar

Produktet kan vendes og brukes på “vrangen” for å variere stil og farge. Dette gir deg et 2-i-1-produkt.

Ventilasjon

Løkke til ID-kort

Vanntett

Tommestokklomme

Ventilasjonsglidelåser for mekanisk ventilasjon som gir deg full kontroll på temperaturen.

100 % vanntett materiale som beskytter mot vær og vind.

Vannavstøtende

Vannavstøtende materiale og konstruksjon. Ikke 100 % vanntett, gir ikke full beskyttelse mot inntrenging av vann.

En ekstra løkke der du kan plassere ID-kortet, slik at du har det lett tilgjengelig når du trenger det.

En lomme som er utviklet spesielt for oppbevaring av tommestokken

5 cm ekstra benlengde

Mulighet for å øke benlengden med 5 cm.

Vannavvisende

Vannavvisende materiale og konstruksjon. Beskytter mot de første regndråpene.

Vannavstøtende glidelås

Vannavstøtende YKK-glidelåser som beskytter mot vær og vind.

IKONVEILEDNING

7


FOR MENNESKENE FOR MENNESKENE Tekstil- og klesindustrien består av en sammensatt forsyningskjede som strekker seg over hele kloden. Kjeden omfatter kjemikalieleverandører, klesprodusenter og bomullsprodusenter, som ofte ligger i land med begrenset offentlig regulering. Helly Hansen har vært medlem av Initiativ for etisk handel (IEH) siden 2003. IEH hjelper oss å kartlegge forsyningskjeden vår og engasjere oss i prosjekter som forbedrer arbeidernes rettigheter og rettferdig avlønning. I tillegg samarbeider vi tett med de fleste av våre såkalte nivå 1- og nivå 2-leverandører. Samarbeid basert på gjensidig tillit og respekt har vært en av våre kjerneverdier helt siden Helly Hansen ble etablert i 1877. Videre bygger vårt etiske produksjonsregelverk, som er formidlet til og signert av samtlige nivå 1- og nivå 2-leverandører, på FNs og Den internasjonale arbeidsorganisasjonens konvensjoner og dokumenter. Vi gjennomfører årlige sosiale revisjoner med alle nivå 1-leverandører, inklusive godkjente underleverandører. Men for å sikre økonomisk fremgang og sosiale fremskritt konsentrerer vi oss mest om prosjekter innen sosial dialog. En sosial dialog er en integrert del av arbeidet med å oppnå harmoni på arbeidsplassen, som fører til bedre organisering og større produktivitet. VI KAN OPPSUMMERE VÅRT FOKUS PÅ MENNESKER INNEN FIRE OMRÅDER: 1. Vi bygger opp langvarige relasjoner basert på gjensidig tillit og respekt 2. Vårt etiske produksjonsregelverk formidles til og signeres av alle nivå 1-leverandører, inklusive underleverandører. 3. Årlige sosiale revisjoner. 4. Vi legger til rette for «sosial dialog» på arbeidsplassen for å styrke arbeidernes rettigheter så vel som ytelsen og produktiviteten.

Bærekraft og ansvar Helly Hansen har sterk tro på at langvarig kommersiell suksess bare kan oppnås ved at man respekterer, verner om og fremmer etiske verdier, menneskerettigheter, arbeiderrettigheter og miljøet. Vi jobber kontinuerlig for å forbedre retningslinjene og rutinene våre for at vi og leverandørene våre skal kunne leve opp til de høyeste standardene innen sosiale verdier og miljøverdier. Vi jobber for å oppnå forbedringer for menneskene og planeten vår og jobber for å ha en positiv innvirkning på de livene vi kommer i berøring med, og på miljøet, som vi alle er avhengige av.

8

BÆREKRAFT OG ANSVAR


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

FOR PLANETEN Helly Hansens DNA er nært knyttet til vann. Varemerket ble etablert i 1877 av en sjøkaptein som seilte i de norske fjordene, og helt til i dag har vi brukt det på klær av profesjonell kvalitet til bruk på sjøen og i snøvær over hele verden. Vår forkjærlighet for vann har fått oss til å satse på bærekraftige vannkilder. Klesproduksjon er avhengig av mye vann og står for mye av verdens vannforurensning. Derfor vil vi bruke våre forskningsressurser, vårt tekniske utviklingsarbeid og kampanjer rundt forbrukerbevissthet for å sikre at vannkilder over hele verden holder seg like rene som de norske fjordene. Vi støtter også helhjertet opp om mange andre miljøsaker og vil fortsette å jobbe proaktivt for å forbedre den generelle produksjonsstandarden for yttertøy. Innen vannforbruk ønsker vi å være nytenkende pionerer som skaper bevissthet om utfordringene ved rent vann hos forbrukere og partnere i hele verdikjeden. VÅRT MILJØFOKUS BYGGER PÅ TRE HOVEDPILARER DER VI MENER AT VI KAN HA STØRST INNVIRKNING: 1. EFFEKTIV BRUK AV VANN, KJEMIKALIER OG ENERGI • Helly Hansen har prioritert bruk av bluesign-godkjente materialer i over ti år, og i dag er nesten 90 % av stoffene vi bruker, bluesign-godkjent. Bluesign er et administrasjonssystem på leverandørsiden som kontrollerer at det bare blir brukt tillatte kjemikalier, og som reduserer vann- og energiforbruket og luftutslippene ved produksjonsanleggene. • Vannforbruket har alltid vært en utfordring i tekstilindustrien. Helt siden 1970-tallet har vi skapt endringer også ut over det forskrifter og sertifiseringer har krevd av oss, ved å bruke vannfrie fargingsteknikker for innerlag av typen LIFA®. I dag bruker vi disse teknologiene i stor skala, slik at vi sparer enda mer vann enn før. 2. SPORBARHET OG GJENNOMSIKTIGHET • Vi er stolte av det nære samarbeidet vi har med leverandørene våre, og vi sporer 100 % av materialene vi bruker i klesplaggene våre, ned til minste detalj. Vi har også en relasjon til alle materialleverandørene våre (nivå 2) som sikrer sporbarhet for alle komponentene vi bruker. • Helly Hansen har identifisert de viktigste materialene og kjemikaliene vi bruker, som krever full åpenhet i forsyningskjeden. Noen av disse materialene og kjemikaliene er dun, ull, PVC, fluorkarboner og flammehemmende midler. 3. LUKKEDE KRETSLØP • Det viktigste vi kan gjøre for miljøet, er å produsere mindre materiale og i stedet investere i produkter som har høy kvalitet og lang levetid. For oss er kvaliteten viktigst. Vi ønsker at produktene våre skal holde så lenge som mulig. Vi benytter strenge kvalitetskontroller i laboratoriet, i produksjonen og i feltarbeidet vårt, der representantene våre sikrer at produktene lever opp til forventningene og vel så det. • Revitaliseringen av materialer og produkter hjelper oss til å redusere miljøpåvirkningen, til å investere i forskning og til å videreutvikle eksisterende løsninger og teknologier som har med lukkede kretsløp å gjøre.

BÆREKRAFT OG ANSVAR

9


HÃ…NDVERKERE

10


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

HÃ…NDVERKERE

11


MAGNI SERIES

MAGNI-KOLLEKSJONEN ER EN UTTRYKKSFULL KOLLEKSJON SOM TØYER GRENSENE FOR HVA SOM ER MULIG. Alle produktene i denne kolleksjonen er fulle av unike og tekniske egenskaper som skiller dem fra andre kolleksjoner, fra den lette skalljakken til håndverkerbuksen med 4-veis stretchmateriale.

12

MAGNI SERIES


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

MAGNI SERIES

13


HÅNDVERKERE

71361

MAGNI WINTER JACKET

Favoritten blant vinterjakker for de kaldeste dagene. Magni-vinterjakken er laget av ekstra slitesterkt yttermateriale i polyamid som har vår beste beskyttelsesteknologi mot vær og vind, Helly Tech® Professional-materiale. Cordura®-forsterkning på skuldrene og albuene gjør denne jakken perfekt for hardt arbeid. Jakken er isolert med en spesiell blanding av Primaloft® og dun med vår patenterte H²Flow™-teknologi, som gjør den både varm og allsidig. COLORS: SIZES: FABRIC:

990 BLACK S-3XL Hovedmateriale: 100 % polyamid – 150 g/m² Forsterkning: Cordura®-materiale – 280 g/m² Isolasjon: Primaloft® Down Blend ® 90/10 og Primaloft® Black 120 g Fôr: 100% polyester

71161

MAGNI SHELL JACKET

• Vannsøyle: 20.000 • Pusteevne: 20.000 • Helly Tech® Professional • H²Flow™-teknologi • Primaloft®-isolasjon • Forsterket med Cordura®-stoff på skuldrene og albuene • Ingen skuldersømmer • Hempe til ID-kort

990

Magni-serien er for den moderne håndverker som ikke firer på kravene til stil og funksjon. Vi bruker kunnskapen vår om å lage frilufts- og turtøy sammen med nesten 140 års erfaring med arbeidstøy til å nå nye høyder. Dette er vår beste skalljakke for arbeidere som vil ha det beste innen beskyttelse og komfort. 3-lags Helly Tech® Professional passer perfekt i all slags vær. Det holder deg tørr når du arbeider, og ventilerer godt. Skuldrene og albuene er forsterket med Cordura®-materiale for å gi best mulig slitestyrke. Den har også hemper til hansker, vindtett skjørt og justering på innsiden. Alt dette gjør at jakken passer utmerket for selv de tøffeste forhold.

439

990

COLORS: SIZES: FABRIC:

439 DARK LIME, 990 BLACK S-3XL Hovedmateriale: 100 % polyamid – 187 g/m² Forsterkning: Cordura®-materiale – 280 g/m²

76563

MAGNI WORKPANT

Magni-serien er for den moderne håndverker som ikke firer på kravene til stil og funksjon. Vi bruker kunnskapen vår om å lage frilufts- og turtøy sammen med nesten 140 års erfaring med arbeidstøy til å nå nye høyder. Magniarbeidsbuksen passer utmerket til hardt arbeid med en tøff design og en ny type stoff med fireveis stretch. Lommer med puter på knærne, tommestokklomme og nedre linning for å gi økt slitestyrke, og alt er forsterket med Cordura®. En polstret, vanntett mobillomme og en avtagbar, hengende lomme gjør at denne buksen passer utmerket til alle typer arbeid. Den kan brukes med en Magni-jakke eller t-skjorte for å få en moderne, sporty stil. COLORS: 990 BLACK SIZES: C44-C62 D88-D116 FABRIC: Hovedmateriale: 93 % polyamid, 7 % elastan – 310 g/m² Forsterkning: Cordura®-materiale – 219 g/m² 990

14

MAGNI SERIES

• Vannsøyle: 20.000 • Pusteevne: 20.000 • EN 343 3,3 • Helly Tech® Professional • Forsterket med Cordura®-stoff på skuldrene og albuene • Ingen skuldersømmer • Heltapet konstruksjon • Forlenget rygg for bedre komfort • Fullt justerbar hette

• Håndlommer med YKK®-glidelås • Baklommer • Beltehempe midt bak i forsterket stoff • Hengende lommer som kan festes med glidelås, til allsidig bruk • Tommestokklomme • Polstret mobillomme


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

76583

990

MAGNI SHORTS

Magni-serien er for den moderne håndverker som ikke firer på kravene til stil og funksjon. Vi bruker kunnskapen vår om å lage frilufts- og turtøy sammen med nesten 140 års erfaring med arbeidstøy til å nå nye høyder. Magni-shortsen passer utmerket til hardt arbeid. Den har en tøff design og en ny type stoff med fireveis stretch. Lommer med puter på knærne, tommestokklomme og nedre linning for å gi økt slitestyrke, og alt er forsterket med Cordura®. En polstret, vanntett lomme til mobiltelefon og en avtagbar, hengende lomme gjør at denne shortsen passer utmerket til alle typer arbeid. Den kan brukes med en Magni-jakke eller t-skjorte for å få en moderne, sporty stil. COLORS: SIZES: FABRIC:

990 BLACK C44-C62 Hovedmateriale: 93 % polyamid, 7 % elastan – 310 g/m² Forsterkning: Cordura®-materiale – 219 g/m²

72170

MAGNI FLEECE JACKET

• Håndlommer med YKK®-glidelås • Baklommer • Beltehempe midt bak i forsterket stoff • Hengende lommer som kan festes med glidelås, til allsidig bruk • Tommestokklomme • Polstret mobillomme

Førsteklasses Polartec®-fleecejakke med god passform og komfort. Forsterkede skuldre og albuer gir bedre slitestyrke, mens det glatte stoffet i sidene gir best mulig bevegelsesfrihet og komfort. Innermansjettene gir optimal beskyttelse på kalde dager. COLORS: SIZES: FABRIC:

994 BLACK/DARK LIME S-3XL Hovedmateriale: 100 % polyester – 210 g/m² Forsterkning: 100 % polyamid – 206 g/m²

71163

MAGNI LIGHT JACKET

• Polartec®-materiale • Forsterkninger på skuldrene og ermene • Formsydde ermer • Elastiske innermansjetter • YKK® Vislon-glidelås midt foran

994

Magni-jakken er laget av lett og sammenleggbart Helly Tech® Performance-materiale. Hvorfor ta til takke med tungt utstyr når du kan bruke denne? Forsterkede skuldre gir bedre slitestyrke. COLORS: 430 DARK LIME, 530 RACER BLUE, 990 BLACK SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyamid – 75 g/m²

430

530

• Helly Tech® Performance • Tapede sømmer • Justerbar hette • YKK®-glidelås midt foran med stormklaff • Stikklommer med YKK®-glidelås og klaff

990

MAGNI SERIES

15


HÅNDVERKERE

71563

MAGNI LIGHT PANT

Magni-buksen er laget av lett og sammenleggbart Helly Tech® Performance-materiale. Hvorfor ta til takke med tungt utstyr når du kan bruke denne? COLORS: 990 BLACK SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyamid – 75 g/m²

• Helly Tech® Performance • Tapede sømmer • Justerbar i livet • Stikklommer med YKK®-glidelås og klaff • Reflekselementer

990

75162

MAGNI LONGSLEEVE

En teknisk, langermet skjorte med et uttrykksfullt design. Lifa® Flow-materialet transporterer fuktighet bort fra huden, og den innebygde UV-beskyttelsen gjør at den passer utmerket til hardt arbeid om sommeren. Den passer perfekt til Magni-arbeidsbuksen.

• Lifa® Stay Warm-teknologi • Lifa® Active-teknologi • Flatlock-sømmer • UPF 40

COLORS: 990 BLACK SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: Lifa® Active – 65 % polyester, 35 % polypropylen – 130 g/m²

990

75161

MAGNI T-SHIRT

En teknisk t-skjorte med en sterk design. Lifa® Flowmaterialet transporterer fuktighet bort fra huden, og den innebygde UV-beskyttelsen gjør at den passer utmerket til hardt arbeid om sommeren. Den passer perfekt til Magni-arbeidsbuksen. COLORS: 430 DARK LIME, 990 BLACK SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: Lifa® Active – 65 % polyester, 35 % polypropylen – 130 g/m²

430

16

MAGNI SERIES

990

• Lifa® Stay Warm-teknologi • Lifa® Active-teknologi • Flatlock-sømmer • UPF 40


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

MAGNI SERIES

17


CHELSEA EVOLUTION

COLLECTION

CHELSEA EVOLUTION HAR I LØPET AV KORT TID BLITT DET BESTSELGENDE KONSEPTET VÅRT, NOE DET ER GODE GRUNNER TIL! De stilige og enkle designlinjene kombineres med friske tøyvalg, sånn at du får et moderne konsept.

18

CHELSEA EVOLUTION COLLECTION


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

CHELSEA EVOLUTION COLLECTION

19


HÅNDVERKERE

Primaloft®-isolasjon

Avtakbar hette

YKK®glidelås

Forsterket med Cordura®-stoff

Ingen skuldersømmer

Glidelåsventilasjon under armene

Life Pocket™

Elastisk regulering i nedre linning Håndvarmer

Vann-, vindtett og ventilerende Helly Tech® Performance-materiale

71340

CHELSEA EVOLUTION WINTER JACKET

Denne jakken vil beskytte deg mot alt vinteren kan by på. Designlinjene og detaljene følger vårt populære Chelsea Evolution-konsept, mens Primaloft®-isolasjonen sørger for at du holder deg varm gjennom arbeidsdagen COLORS: SIZES: FABRIC:

950

20

CHELSEA EVOLUTION COLLECTION

950 EBONY S-4XL Hovedmateriale: 100 % polyester – 215 g/m² Forsterkning: Cordura®-materiale – 260 g/m² Isolasjon i kroppen: Primaloft® Black 133 g Isolasjon i ermene/hetten: Primaloft® Black 80 g Fôr: 100 % polyester

• Vannsøyle: 20.000 • Pusteevne: 15.000 • EN 342 m/71450 ARCTIC-BUKSE • EN 343 klasse 3,1 • EN 14058 uten bukse • Life Pocket™ • Helly Tech® Performance • Primaloft®-isolasjon • YKK®-glidelås • Ingen skuldersømmer • Avtakbar hette • Håndvarmer


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

71140

CHELSEA EVOLUTION SHELL JACKET

Chelsea Evolution-skalljakken setter en ny standard for produkter for håndverkere. Denne skalljakken kombinerer et lett, men slitesterkt 3-lags Helly Tech® Performancemateriale med ventilasjonsglidelåser, et enestående design og eksepsjonell komfort. Bli en del av evolusjonen. COLORS: SIZES: FABRIC:

950 EBONY S-4XL Hovedmateriale: 100 % polyester – 265 g/m² Forsterkning: Cordura®-materiale – 288 g/m² • Vannsøyle: 10.000 • Pusteevne: 10.000 • EN 343 3,3 • Helly Tech® Performance • Vanntett, vindtett og ventilerende • Forsterkninger i Cordura®-stoff på skuldrene • YKK®-glidelås • Justerbar hette • Hempe til ID-kort

950

74140

CHELSEA EVOLUTION HOODED SOFTSHELL JACKET

Mykt skallstoff med membran og fleece kombinert med et ryggpanel i 4-veis stretchmateriale gir deg den ultimate softshelljakken. 4-veis stretchmaterialet er strategisk plassert øverst på ryggen for å gi størst mulig bevegelighet og komfort. Stoffet gir motstand mot vann og vind, mens mangelen på skuldersøm øker vannavvisningen. Denne jakken er sannsynligvis den mest allsidige jakken du kan eie.

590

990

COLORS: 590 NAVY, 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: Forsiden: 94 % polyester, 6 % elastan, 305 g Sekundærmateriale: 93 % polyamid, 7 % elastan – 310 g

• Vannsøyle: 5.000 • Pusteevne: 5.000 • 4-veis stretch midt på ryggen gir maksimal komfort • Ingen skuldersømmer • Artikulerte ermer • Forlenget rygg for maksimal komfort • YKK®-glidelås framme på midten med ryggplate • YKK®-glidelås på brystlommen • Åpning for hodetelefonledning i brystlommen • YKK®-glidelås på håndlommene • Mansjetter med borrelåsjustering • Trekksnorjustering i hetten • Justering i nedre kant • Holder til ID-kort

TILGJENGELIG I OKTOBER

72269

CHELSEA EVOLUTION HOODED PILE JACKET

I denne jakken har vi kombinert Polartec® Thermal 300 grov fleece med Polartec® Power stretch for optimal varme, slitestyrke og bevegelsesfrihet. COLORS: 590 NAVY, 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hoveddel: 100% polyester – 366 g/m²

590

• Polartec® Pile • Polartec® Power stretch • Dobbelt stofflag i hetten • Trekksnorjusteringer i hetten • Kantbånd langs hetteåpningen og langs glidelåsen midt på framsiden

990

CHELSEA EVOLUTION COLLECTION

21


HÅNDVERKERE

72270

CHELSEA EVOLUTION PILE JACKET

I denne jakken har vi kombinert Polartec® Thermal 300 grov fleece med Polartec® Power stretch for optimal varme, slitestyrke og bevegelsesfrihet. COLORS: 590 NAVY, 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hoveddel: 100% polyester – 366 g/m²

590

990

77441

CHELSEA EVOLUTION CONSTRUCTION PANT

Chelsea Evolution-buksen vår gir deg det beste fra to verdener – en slitesterk bukse som gir stor bevegelsesfrihet. Dette er mulig takket være 4-veis stretch kombinert med fantastisk Chelsea-bomull. En moderne passform, forbedrede lommeløsninger og en enestående design sammen med våre ikoniske Chelsea-funksjoner gjør dette til en strålende arbeidsbukse. COLORS: SIZES: FABRIC:

590

• Polartec® Pile • Polartec® Power stretch • Dobbelt stofflag i kragen • Kantbånd rundt halsen og langs glidelåsen midt på framsiden • Forlengede Lycra-mansjetter med hull til tommelen

992 BLACK, 590 NAVY C44-C62, D88-D116 4-veis stretch: 93 % polyamid, 7 % elastan – 310 g/m² Sekundærmateriale: 79 % bomull, 21 % polyester – 295 g/m² Forsterkning: Cordura®-materiale – 219 g

77446

CHELSEA EVOLUTION WORK PANT

• Forsterkninger i Cordura®-materiale på knærne • 4-veis stretch • YKK®-glidelås • Artikulerte knær • Hengende lommer

992

Chelsea Evolution-arbeidsbuksen kombinerer 4-veis stretch med slitesterk Chelsea-bomull og gir deg stor bevegelsesfrihet på varme sommerdager. COLORS: SIZES: FABRIC:

590

992 BLACK, 590 NAVY C44-C62, D88-D116 4-veis stretch: 93 % polyamid, 7 % elastan – 310 g/m² Sekundærmateriale: 79 % bomull, 21 % polyester – 295 g/m² Forsterkning: Cordura®-materiale – 219 g

77445

CHELSEA EVOLUTION SERVICE PANT

• Forsterkninger i Cordura®-materiale på knærne • 4-veis stretch • YKK®-glidelås • Artikulerte knær

992

Chelsea Evolution-servicebuksen kombinerer 4-veis stretch med slitesterk Chelsea-bomull og gir deg stor bevegelsesfrihet på varme sommerdager. COLORS: SIZES: FABRIC:

590

22

992

CHELSEA EVOLUTION COLLECTION

992 BLACK, 590 NAVY C44-C62, D88-D116 4-veis stretch: 93 % polyamid, 7 % elastan – 310 g/m² Sekundærmateriale: 79 % bomull, 21 % polyester – 295 g/m²

• 4-veis stretch • YKK®-glidelås • Jeanslignende lommer foran • Ton-i-ton-logoer • Cargolommer


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

CHELSEA EVOLUTION COLLECTION

23


HÅNDVERKERE

77447

CHELSEA EVOLUTION PIRATE PANT

Chelsea Evolution-piratbuksen vår gir deg det beste fra to verdener – en slitesterk bukse som gir stor bevegelsesfrihet. Dette er mulig takket være 4-veis stretch kombinert med fantastisk Chelsea-bomull. En moderne passform, forbedrede lommeløsninger og en enestående design sammen med våre ikoniske Chelsea-funksjoner gjør dette til en strålende arbeidsbukse. COLORS: SIZES: FABRIC:

590

• Forsterkninger i Cordura®-materiale på knærne • 4-veis stretch • YKK®-glidelås • Artikulerte knær • Hengende lommer

992 BLACK, 590 NAVY C44-C62, D88-D116 4-veis stretch: 93 % polyamid, 7 % elastan – 310 g/m² Sekundærmateriale: 79 % bomull, 21 % polyester – 295 g/m² Forsterkning: Cordura®-materiale – 219 g

77443

CHELSEA EVOLUTION CONSTRUCTION SHORTS

992

Chelsea Evolution-shortsen kombinerer 4-veis stretch med slitesterk Chelsea-bomull og gir deg stor bevegelsesfrihet på varme sommerdager. COLORS: SIZES: FABRIC:

590

992 BLACK, 590 NAVY C44-C62 4-veis stretch: 93 % polyamid, 7 % elastan – 310 g/m² Sekundærmateriale: 79 % bomull, 21 % polyester – 295 g/m² Forsterkning: Cordura®-materiale – 219 g

77444

CHELSEA EVOLUTION SERVICE SHORTS

• YKK®-glidelås • 4-veis stretch • Forsterkninger i Cordura®-stoff • Hengende lommer

992

Chelsea Evolution-serviceshortsen kombinerer 4-veis stretch med slitesterk Chelsea-bomull og gir deg stor bevegelsesfrihet på varme sommerdager.

590

COLORS: SIZES: FABRIC:

992 BLACK, 590 NAVY C44-C62 4-veis stretch: 93 % polyamid, 7 % elastan – 310 g/m² Sekundærmateriale: 79 % bomull, 21 % polyester – 295 g/m²

79197

CHELSEA EVOLUTION HOODIE

992

Moteriktig og komfortabel. Chelsea Evo-hetten er begge deler. Tøffe linjer, kraftige YKK-glidelåser og en fargerik mesh-fôret hette som står i stil med den flotte designen til Chelsea Evo-buksene våre. COLORS: SIZES: FABRIC:

930

24

• YKK®-glidelås • 4-veis stretch • Jeanslignende lommer foran • Ton-i-ton-logoer • Cargolommer

990

CHELSEA EVOLUTION COLLECTION

930 GREY MÉLANGE, 990 BLACK S - 4XL Hovedmateriale: 80 % bomull, 20 % polyester – 320 g/m² Nettingfôr: 100 % polyester – 250 g/m²

• YKK®-glidelås • YKK®-glidelås midt foran • 3D-nettingmateriale i hetten


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

72146

CHELSEA EVOLUTION STRETCH MIDLAYER

Chelsea Evolution-stretch er et fantastisk mellomlag. Kombinasjonen av det fleksible materialet og et glatt yttermateriale gir et svært funksjonelt og komfortabelt produkt for hverdagsbruk. COLORS: 990 BLACK SIZES: S-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 94 % polyester, 6 % spandex – 280 g/m²

• YKK®-glidelås midt foran • Håndlommer med YKK®-glidelås

990

79198

CHELSEA EVOLUTION TEE

Skaff deg den nye Chelsea Evo-t-skjorten vår. Kombinasjonen av svært myk bomull og polyester gir optimal komfort. Stoffet har 5 % stretch, noe som øker komforten ytterligere.

• Normal passform • 930 Gråmelert har en melert stil

COLORS: 900 HH WHITE, 930 GREY MÉLANGE, 990 BLACK SIZES: S - 4XL FABRIC: Hovedmateriale: 57 % bomull, 38 % polyester, 5 % elastan – 160 g/m² Ribbestrikk: 97 % bomull, 3 % elastan – 220 g/m² 900

930

990

CHELSEA EVOLUTION COLLECTION

25


HÅNDVERKERE

KENSINGTON

SERIES

DET NYE UTVALGET VÅRT AV FØRSTEKLASSES OVERDELER. NØYE UTVALGTE TEKSTILER OG VARIANTER KOMBINERT MED NY TEKNOLOGI HAR FØRT TIL AT VI KAN TILBY DEG PLAGG SOM VIRKELIG FÅR DEG TIL Å SKILLE DEG UT.

26

KENSINGTON SERIES


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

KENSINGTON SERIES

27


HÅNDVERKERE

YKK®-glidelås

Hette med trekksnor

Ingen skuldersømmer

LifaLoft™-isolering

Justering av den nedre stoffkanten inni lommen

Elastiske mansjetter

Forlenget rygg for maksimal komfort

73230

590

990

KENSINGTON HOODED LIFALOFT JACKET

Lifaloft™ er en banebrytende isolasjon som gir mer varme med lavere vekt og mindre volum, takket være den unike Lifa®-garnteknologien. Lifaloft™ ble utviklet i samarbeid med PrimaLoft® og er en kombinasjon av Lifa® og den brede kunnskapen om syntetisk isolasjon som PrimaLoft® tilbyr. Lifaloft™-isolasjon er basert på garnteknologi som holder på mer luft sammenlignet med polyester, og som veier mindre. Fibrene absorberer ikke vann, men støter det i stedet bort uten behov for behandling. Dette er takket være Lifa®-fibrenes vannavstøtende egenskaper. Denne teknologien er ideell for eventyr året rundt i alle værforhold, og holder deg varm selv når du er våt. Fibrene inneholder mindre karbon og vann sammenlignet med polyester, og er dermed mer miljøvennlige. COLORS: 590 NAVY, 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester, 75 g Sekundærmateriale: Forsiden: 94 % polyester, 6 % elastan, 305 g Isolering: 70 % polypropylen, 30 % polyester, 80 g

28

KENSINGTON SERIES

TILGJENGELIG I OKTOBER

• Ingen skuldersømmer • Artikulerte ermer • Forlenget rygg for maksimal komfort • YKK®-glidelås • YKK®-glidelås på håndlommer • Innerlommer • Elastiske mansjetter • Trekksnorjustering i hetten


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

73231

590

990

KENSINGTON LIFALOFT JACKET

Lifaloft™ er en banebrytende isolasjon som gir mer varme med lavere vekt og mindre volum, takket være den unike Lifa®-garnteknologien. Lifaloft™ ble utviklet i samarbeid med PrimaLoft® og er en kombinasjon av Lifa® og den brede kunnskapen om syntetisk isolasjon som PrimaLoft® tilbyr. Lifaloft™-isolasjon er basert på garnteknologi som holder på mer luft sammenlignet med polyester, og som veier mindre. Fibrene absorberer ikke vann, men støter det i stedet bort uten behov for behandling. Dette er takket være Lifa®fibrenes vannavstøtende egenskaper. Denne teknologien er ideell for eventyr året rundt i alle værforhold, og holder deg varm selv når du er våt. Fibrene inneholder mindre karbon og vann sammenlignet med polyester, og er dermed mer miljøvennlige.

TILGJENGELIG I OKTOBER

• Ingen skuldersømmer • Artikulerte ermer • Forlenget rygg for maksimal komfort • Utvidet krage for maksimal komfort • YKK®-glidelås framme på midten med ryggplate • YKK®-glidelås på håndlommene • Innerlommer • Elastiske mansjetter

COLORS: 590 NAVY, 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester, 75 g Sekundærmateriale: Forsiden: 94 % polyester, 6 % elastan, 305 g Isolering: 70 % polypropylen, 30 % polyester, 80 g

74230

KENSINGTON HOODED SOFTSHELL JACKET

TILGJENGELIG I OKTOBER

Mykt skallstoff med membran og fleece gir deg en pustende og vanntett jakke for lange arbeidsdager. Komforten og allsidigheten til en softshelljakke gjør denne til en favoritt. COLORS: 590 NAVY, 970 DARK GREY, 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: Forsiden: 94 % polyester, 6 % elastan – 305 g

590

970

990

74231

KENSINGTON SOFTSHELL JACKET

• Vannsøyle: 5.000 • Pusteevne: 5.000 • Ingen skuldersømmer • Artikulerte ermer • Forlenget rygg for maksimal komfort • YKK®-glidelås framme på midten med ryggplate • YKK®-glidelås på brystlommen • Åpning til hodetelefonledning i brystlommen • YKK®-glidelås på håndlommene • Innerlommer • Mansjetter med borrelåsjustering • Trekksnorjustering i hetten

TILGJENGELIG I OKTOBER

Mykt skallstoff med membran og fleece gir deg en pustende og vanntett jakke for lange arbeidsdager. Komforten og allsidigheten til en softshelljakke gjør denne til en favoritt. COLORS: 590 NAVY, 970 DARK GREY, 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: Forsiden: 94 % polyester, 6 % elastan – 305 g

590

970

990

• Vannsøyle: 5.000 • Pusteevne: 5.000 • Ingen skuldersømmer • Artikulerte ermer • Forlenget rygg for maksimal komfort • Formet krage for maksimal komfort • YKK®-glidelås framme på midten med ryggplate • YKK®-glidelås på brystlommen • Åpning til hodetelefonledning i brystlommen • YKK®-glidelås på håndlommene • Innerlommer • Mansjetter med borrelåsjustering • Justering av nedre kant inni lommen

KENSINGTON SERIES

29


HÅNDVERKERE

72158

KENSINGTON FLEECE JACKET

COLORS: 590 NAVY, 930 GREY MÉLANGE, 990 BLACK SIZES: XS-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 350 g/m² • Polartec®-materiale Wind Pro® • YKK®-glidelås midt foran med klaff bak og hakebeskytter • Brystlomme med YKK®-glidelås • Håndlommer med YKK®-glidelås • Innerlommer • Forlenget rygg for maksimal komfort • Ingen sidesømmer 590

930

990

79111

KENSINGTON SHIRT

Kensington-skjorten, en kombinasjon av ekstremt behagelige tekstiler og detaljer som er nøye gjennomtenkt. Denne skjorten gir den tradisjonelle flanellsskjorten en solid ansiktsløftning og blir raskt en favoritt i klesskapet COLORS: 590 NAVY, 970 DARK GREY SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % bomull, 196 g Sekundærmateriale: 65 % polyester, 35 % bomull, 310 g 590

KENSINGTON ZIP HOODIE

Ingen slår Kensington-kolleksjonen på komfort. Blandingen av bomull og elastan gir deg et teknisk og komfortabelt stoff, mens alle de små detaljene gjør denne hettegenseren med glidelås til et unikt plagg i garderoben din. COLORS: 930 GREY MELANGE, 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 95 % bomull, 5 % elastan, børstet bakside, 330 g

30

KENSINGTON SERIES

• Trykknapplukking i front og på mansjettene • Brystlomme med klaff og borrelås • Ingen skuldersømmer • Forsterkede albuer

970

79243

930

TILGJENGELIG I OKTOBER

990

TILGJENGELIG I OKTOBER

• YKK® -glidelås framme på midten • YKK®-glidelås på håndlommene • Ribbestrikk rundt hetten gir økt komfort • Ribbestrikk nederst på ermene og nedre kant gir økt komfort • Framhevet HH WorkWear-logo


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

79245

KENSINGTON SWEATSHIRT

Ingen slår Kensington-kolleksjonen på komfort. Blandingen av bomull og elastan gir deg et teknisk og komfortabelt stoff, mens alle de små detaljene gjør denne genseren med glidelås til et unikt plagg i klesskapet.

930

990

TILGJENGELIG I OKTOBER • Ribbestrikk rundt kragen gir økt komfort • Ribbestrikk nederst på ermene og nedre kant gir økt komfort • Framhevet HH WorkWear-logo

COLORS: 930 GREY MELANGE, 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 95 % bomull, 5 % elastan, børstet bakside, 330 g

79242

KENSINGTON LONGSLEEVE

Ingen slår Kensington-kolleksjonen på komfort. Den langermede er et lett og veldig komfortabelt alternativ når det er for kaldt for T-skjorte, men for varmt for genser

TILGJENGELIG I OKTOBER • Ribbestrikk midt på framsiden gir økt komfort • Framhevet HH WorkWear-logo

COLORS: 930 GREY MELANGE, 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 92 % bomull, 8 % elastan – 220 g 930

990

79241

KENSINGTON POLO

Når komfort møter stil – Kensington Polo er en lett jersey-polo med flotte detaljer som gjør at du skiller deg ut.

TILGJENGELIG I OKTOBER • Knappestolpe foran • Ekstraknapp er inkludert • Splitt • Framhevet HH WorkWear-logo

COLORS: 930 GREY MELANGE, 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 92 % bomull, 8 % elastan – 220 g

930

990

79246

KENSINGTON T-SHIRT

Ingen slår Kensington-kolleksjonen på komfort. Kombinasjonen av bomull og elastan sørger for komfort hele arbeidsdagen

TILGJENGELIG I OKTOBER • Framhevet HH WorkWear-logo

COLORS: 930 GREY MELANGE, 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 92 % bomull, 8 % elastan – 220 g

930

990

KENSINGTON SERIES

31


HÅNDVERKERE

79811

KENSINGTON BEANIE

En klassisk lue som holder hodet og ørene varme på kalde dager

TILGJENGELIG I OKTOBER • Strikkelue • HH WorkWear-logo

COLORS: 590 NAVY, 930 GREY MELANGE, 990 BLACK, 290 DARK ORANGE SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 100 % akryl 290

590

930

990

79806

KENSINGTON FLAT BRIM

COLORS: 990 BLACK, 992 BLACK/DARK ORANGE SIZES: STD FABRIC: 100% bomull

• Flat brem • Én størrelse som passer de fleste

990

992

79805

KENSINGTON FLAT TRUCKER

COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: 100% bomull

• Trailercaps • Én størrelse som passer de fleste

990

79802

KENSINGTON CAP

COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: 100% bomull

990

32

KENSINGTON SERIES

• Snap back • Én størrelse som passer de fleste


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

KENSINGTON SERIES

33


HÅNDVERKERE

OXFORD

SERIES

ALLEREDE ETABLERT SOM EN AV VÅRE BESTSELGENDE BOMULLKONSEPTER, OG NÅ ER DET PÅ TIDE Å TA ETT SKRITT VIDERE! Bli ny fra topp til tå med vinterjakken og tre forskjellige 2-veis stretchbukser

34

OXFORD SERIES


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

OXFORD SERIES

35


HÅNDVERKERE

Hakebeskyttelse YKK®-glidelås framme

Trekksnorjustering i hetten

Ingen skuldersømmer

Primaloft® Black Eco-isolering

YKK®-glidelås til håndlommene

Mansjetter med borrelåsjustering

Forlenget rygg for maksimal komfort

73290

OXFORD WINTER JACKET

TILGJENGELIG I OKTOBER

Oxford-vinterjakken holder deg varm og komfortabel gjennom hele den kalde vinteren. Stoffkombinasjonene sørger for at plagget er slitesterkt, samtidig som du har full bevegelsesfrihet til å få jobben gjort. COLORS: 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester, 255 g Sekundærmateriale: 79 % bomull, 21 % polyester – 295 g Isolering: Primaloft Black Eco – 100 g i hoveddelen og 80 g i ermene.

990

36

OXFORD SERIES

• Tapede sømmer på utsatte steder • Ingen skuldersømmer • Artikulerte ermer • Forlenget rygg for maksimal komfort • YKK®-glidelås framme • Hakebeskyttelse • YKK®-glidelås på håndlommene • Innerlomme • Mansjetter med borrelåsjustering • Avtakbar hette • Trekksnorjustering i hetten • Trekksnorjustering i nedre kant • Glidelås for tilgang til påføring av logoer på plagget


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

72026

OXFORD FLEECE JACKET

COLORS: 590 NAVY, 970, DARK GREY, 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hoveddel: 100% polyester – 251 g/m² • Polartec® fleece • YKK®-glidelås framme på midten med ryggplate • Hakebeskyttelse • YKK®-glidelås til brystlommen • YKK®-glidelås til håndlommene • Forlenget rygg for maksimal komfort

590

970

990

72097

OXFORD LIGHT FLEECE JACKET

COLORS: 590 NAVY, 970, DARK GREY, 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hoveddel: 100 % polyester – 159 g/m² • Polartec® fleece • YKK®-glidelås framme på midten med ryggplate • Hakebeskyttelse • YKK®-glidelås til håndlommene • Forlenget rygg for maksimal komfort

590

970

990

OXFORD SERIES

37


HÅNDVERKERE

Bred belteholder på baksiden for ekstra stabilitet og styrke

YKK®-glidelås

Hengende lomme

Kile i skrittet

Lårlomme med klaff og borrelås

Artikulerte knær

Knebeskyttere Forsterkninger på kneet og nederst på beina

5 cm benforlengelser

77461

OXFORD CONSTRUCTION PANT

TILGJENGELIG I OKTOBER

Med buksekolleksjonen Oxford er vi beredt på framtiden. Oxford er prikken over i-en i bukseserien, som nå har tre prisnivåer. Blandingen av lett bomull og 3 % elastan sørger for komfort hele arbeidsdagen COLORS: 590 NAVY, 990 BLACK SIZES: C44-C62, D88-D116 FABRIC: Hovedmateriale: 79 % bomull, 18 % polyester, 3 % elastan, 265 g Sekundærmateriale: 65 % polyester, 35 % bomull – 310 g Forsterkning: 100 % polyamid – 195 g

590

38

OXFORD SERIES

990

• YKK®-glidelås • Plastdekte metallknapper • Håndlommer • Baklommer • Løkke med dobbel borrelås på begge sider for hammerholder • Hengende lomme • Lårlomme med klaff og borrelås • Tommestokklomme • Bred belteholder på baksiden for ekstra stabilitet og styrke • Kile i skrittet • Forsterkninger på kneet og nederst på beina • Knebeskyttere • Artikulerte knær • 5 cm benforlengelser • Tonal-logoer • Holder til ID-kort


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

YKK®-glidelås

Lårlomme med klaff og borrelås

Kile i skrittet

Forsterkninger nederst på beinet

5 cm benforlengelser

77460

OXFORD SERVICE PANT

TILGJENGELIG I OKTOBER

Med buksekolleksjonen Oxford er vi beredt på framtiden. Oxford er prikken over i-en i bukseserien, som nå har tre prisnivåer. Blandingen av lett bomull og 3 % elastan sørger for komfort hele arbeidsdagen COLORS: 590 NAVY, 990 BLACK SIZES: C44-C62, D88-D116 FABRIC: Hovedmateriale: 79 % bomull, 18 % polyester, 3 % elastan, 265 g Sekundærmateriale: 65 % polyester, 35 % bomull – 310 g Forsterkning: 100 % polyamid – 195 g

590

• YKK®-glidelås • Plastdekte metallknapper • Håndlommer • Baklommer • Lårlomme med klaff og borrelås • Bred belteholder på baksiden for ekstra stabilitet og styrke • Kile i skrittet • Forsterkninger nederst på beinet • 5 cm benforlengelser • Tonal-logoer • Holder til ID-kort

990

OXFORD SERIES

39


HÅNDVERKERE

Løkke med dobbel borrelås på begge sider for hammerholder

YKK®-glidelås

Kile i skrittet Lårlomme med klaff og borrelås

Knebeskyttere

Artikulerte knær

Forsterkninger på kneet og nederst på beina

5 cm benforlengelser

77462

OXFORD WORK PANT

TILGJENGELIG I OKTOBER

Med buksekolleksjonen Oxford er vi beredt på framtiden. Oxford er prikken over i-en i bukseserien, som nå har tre prisnivåer. Blandingen av lett bomull og 3 % elastan sørger for komfort hele arbeidsdagen COLORS: 590 NAVY, 990 BLACK SIZES: C44-C62, D88-D116 FABRIC: Hovedmateriale: 79 % bomull, 18 % polyester, 3 % elastan, 265 g Sekundærmateriale: 65 % polyester, 35 % bomull – 310 g Forsterkning: 100 % polyamid – 195 g

590

40

OXFORD SERIES

990

• YKK®-glidelås • Plastdekte metallknapper • Håndlommer • Baklommer • Løkke med dobbel borrelås på begge sider for hammerholder • Lårlomme med klaff og borrelås • Tommestokklomme • Bred belteholder på baksiden for ekstra stabilitet og styrke • Kile i skrittet • Forsterkninger på kneet og nederst på beina • Lommer i knebeskytterne • Artikulerte knær • 5 cm benforlengelser • Tonal-logoer • Holder til ID-kort


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

79028

OXFORD FZ HOODIE

En hettejakke i førsteklasses bomullskvalitet med praktisk, hel glidelås foran. Komfortabel passform som kan brukes på jobben året rundt. Utformet slik at det er enkelt å sette selskapets logo på, for å gi den et unikt preg.

• Bomullssnøring på hetten • Flatlock-sømmer i kontrastfarge

COLORS: 530 RACER BLUE, 590 NAVY, 950 GREY MÉLANGE, 990 BLACK SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % bomull – 310 g/m² 530

590

950

990

79027

OXFORD HZ SWEATSHIRT

En genser i førsteklasses bomullskvalitet med praktisk glidelås foran. Komfortabel passform som kan brukes på jobben året rundt. Utformet slik at det er enkelt å sette selskapets logo på den.

• Flatlock-sømmer i kontrastfarge • Kort glidelås

COLORS: 530 RACER BLUE, 590 NAVY, 950 GREY MÉLANGE, 990 BLACK SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % bomull – 310 g/m² 530

590

950

990

79026

OXFORD SWEATSHIRT

En klassisk bomullsgenser som er varm og behagelig, og som det er enkelt å sette selskapets logo på, for å gi teamet et unikt utseende.

• Flatlock-sømmer i kontrastfarge

COLORS: 530 RACER BLUE, 590 NAVY, 950 GREY MÉLANGE, 990 BLACK SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % bomull – 310 g/m² 530

590

950

990

OXFORD SERIES

41


HÅNDVERKERE

79025

OXFORD POLO

En anvendelig bomullspolo som er myk og behagelig, og som det er enkelt å sette selskapets logo på for å gi de ansatte et unikt utseende.

• Flatlock-sømmer i kontrastfarge • To knapper i halsen

COLORS: 530 RACER BLUE, 590 NAVY, 950 GREY MÉLANGE, 990 BLACK SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % bomull – 210 g/m²

530

590

950

990

79024

OXFORD T-SHIRT

En lett og behagelig T-skjorte som det er enkelt å sette selskapets logo på for å gi de ansatte et unikt utseende.

• Flatlock-sømmer i kontrastfarge

COLORS: 530 RACER BLUE, 590 NAVY, 950 GREY MÉLANGE, 990 BLACK SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % bomull – 200 g/m²

530

590

950

990

79834

OXFORD BEANIE

COLORS: 290 DARK ORANGE, 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 150 g/m²

• Polartec® Microfleece • Full stretch • Hurtigtørkende • Lett • Dobbelt stofflag

290

990

79876

OXFORD NECK GAITER

COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 150 g/m²

• Polartec® Microfleece • Full stretch • Hurtigtørkende • Lett 990

42

OXFORD SERIES


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

OXFORD SERIES

43


AKER

COLLECTION

FUNKSJONALITET MØTER DESIGN! AKER ER EN FARGERIK OG LEKEN KOLLEKSJON SOM HAR ALT DU TRENGER TIL ARBEIDET. Fargeblokkingen og de små fargesterke detaljene gir en ny stil, samtidig som de ivaretar den høye kvaliteten

44

AKER COLLECTION


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

AKER COLLECTION

45


HÅNDVERKERE

71351

AKER WINTER JACKET

Den allsidige og lette vinterjakken med Primaloft®-isolasjon gir mye for pengene. Helly Tech® Protection holder deg tørr i tøffe forhold. Refleksstriper for ekstra sikkerhet. COLORS: 555 COBALT BLUE/EVENING BLUE, 979 DARK GREY/BLACK, 999 BLACK SIZES: S-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 150 g/m² Isolasjon: Primaloft® Black Eco – 100 g/m² i kroppen og hetten, 80 g/m² i ermene Fôr: 100 % polyamid – 66 g/m²

555

979

• Helly Tech® Protection • Primaloft® Black Eco-isolasjon • Tapede sømmer • Hette med trekksnor-justering foran og borrelås bak

999

71452

AKER WINTER PANT

Allsidig og lett vinterbukse med Primaloft®-isolasjon. Helly Tech® Protection holder deg tørr på tøffe dager. Refleksstriper for ekstra sikkerhet. COLORS: SIZES: FABRIC:

990 BLACK S-4XL Hovedmateriale: 100 % polyester – 150 g/m² Isolasjon: Primaloft® Black Eco – 60 g/m² Fôr: 100 % polyamid – 66 g/m²

73251

AKER INSULATED JACKET

• Helly Tech® Protection • Primaloft® Black Eco-isolasjon • Tapede sømmer • Justerbar i livet • Glidelås nederst på benet

990

Den nye favorittjakken din er her. Den fôrede Aker-jakken kombinerer det slitesterke Aker polyester/bomull-stoffet med en moderne og stilig design. Primaloft-isolasjon gir perfekt varme uten at jakken blir tung. En moderne klassiker fra HH WW COLORS: SIZES: FABRIC: 585

46

AKER COLLECTION

990

585 EVENING BLUE, 990 BLACK S-4XL Hovedmateriale: 100 % polyamid – 55 g/m² Sekundærmateriale: 65 % polyester, 35 % bomull – 310 g/m² Isolasjon i kroppen: Primaloft® Black 100 g Isolasjon i ermene: Primaloft® Black 80 g

• YKK®-glidelås • YKK® Vislon-glidelås midt foran • Børstet polyester på innsiden av kragen og stikklommene • Hempe til ID-kort


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

71050

AKER SHELL JACKET

Den allsidige og lette skalljakken gir mye for pengene. Helly Tech® Protection holder deg tørr i tøffe forhold. Refleksstriper for ekstra sikkerhet. COLORS: 555 COBALT BLUE/EVENING BLUE, 979 DARK GREY/BLACK, 999 BLACK SIZES: S-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 150 g/m² Fôr: 100 % polyester – 60 g/m²

555

979

• Helly Tech® Protection • Tapede sømmer • Hette med trekksnor-justering foran og borrelås bak • Stormklaff med borrelås • YKK® Vislon-glidelås midt foran

999

77200

AKER JACKET

Ny arbeidsjakke i Aker-konseptet for håndverkere. Slitesterkt og behagelig stoff, moderne passform og det nye HH WW-merket på venstre erme gjør den til et perfekt valg. COLORS: 999 BLACK/DARK GREY SIZES: S-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 65 % polyester, 35 % bomull – 310 g/m²

• YKK® Vislon-glidelås midt foran • Børstet trikot på innsiden av kragen • Brystlommer med klaff og trykknapp • Brystlomme med YKK®-glidelås • Lomme til mobiltelefon på høyre bryst • Stikklommer med trykknapper • Hempe til ID-kort

999

74051

AKER SOFTSHELL JACKET

Klassisk skalljakke som gir mye for pengene. Brystlommen og det nye HH WW-merket på venstre erme gjør at denne jakken glir rett inn i den nye produktserien vår for fagarbeidere. COLORS: 599 NAVY/DARK GREY, 555 COBALT BLUE/EVENING BLUE, 979 DARK GREY/BLACK, 999 BLACK/DARK GREY SIZES: S-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 94 % polyester, 6 % elastan – 305 g/m² 555

979

599

• YKK® Vislon-glidelås midt foran • Softshell, fleece på innsiden • Brystlomme med YKK®-glidelås • Stikklommer med borrelås • Refleksdetaljer • Hempe til ID-kort

999

AKER COLLECTION

47


HÅNDVERKERE

72155

AKER FLEECE JACKET

Supermyk og svært komfortabel Polartec® microfleece. Reflekssømmer på skuldrene for ekstra sikkerhet og det flotte, nye HH WW-merket på venstre erme gjør at denne jakken glir rett inn i den nye produktserien vår for fagarbeidere. COLORS: 550 COBALT, 585 EVENING BLUE, 970 DARK GREY, 990 BLACK SIZES: S-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 159 g/m² 550

585

970

990

77401

• Polartec®-materiale • Hakebeskyttelse • YKK® Vislon-glidelås midt foran • To håndlommer med YKK®-glidelås • Refleksdetaljer

AKER CONSTRUCTION PANT

Ny håndverkerbukse i Aker-konseptet for fagarbeidere. Slitesterkt og behagelig stoff, moderne passform og forsterkninger i Cordura®-stoff gjør denne buksen til en ny favoritt. Hengende lommer til verktøy. COLORS: 599 NAVY/DARK GREY, 979 DARK GREY/BLACK, 999 BLACK SIZES: C44- C62, D88- D116 FABRIC: Hovedmateriale: 65 % polyester, 35 % bomull – 310 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-stoff – 219 g/m²

599

979

• YKK®-glidelås midt foran • To hengende forlommer til spiker/skruer i Cordura®stoff med vinklede hjørner og dobbel bunn • Lårlomme med Vislon-glidelås • Lårlomme med klaff og borrelås • Hempe til ID-kort • Tommestokklomme • Mobillomme

999

77400

AKER WORK PANT

Ny arbeidsbukse i Aker-konseptet for fagarbeidere. Slitesterkt og behagelig stoff, moderne passform og forsterkninger i Cordura®-stoff gjør denne buksen til en ny favoritt. COLORS: 599 NAVY/DARK GREY, 979 DARK GREY/BLACK, 999 BLACK/DARK GREY SIZES: C44- C62, D88- D116 FABRIC: Hovedmateriale: 65 % polyester, 35 % bomull – 310 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-stoff – 219 g/m²

599

48

979

AKER COLLECTION

999

• YKK®-glidelås midt foran • Lårlomme med Vislon-glidelås • Lårlomme med klaff og borrelås • Hempe til ID-kort • Tommestokklomme • Mobillomme


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

77403

AKER CONSTRUCTION SHORTS

Ny håndverkershorts i Aker-konseptet for håndverkere. Slitesterkt og behagelig stoff, moderne passform og forsterkninger i Cordura®-stoff gjør denne shortsen til en ny favoritt. Hengende lommer til verktøy. COLORS: SIZES: FABRIC:

999 BLACK/DARK GREY C44-C62 Hovedmateriale: 65 % polyester, 35 % bomull – 310 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m²

77402

AKER WORK SHORTS

999

• YKK®-glidelås midt foran • To hengende forlommer til spiker/skruer i Cordura®stoff med vinklede hjørner og dobbel bunn • Lårlomme med Vislon-glidelås • Lårlomme med klaff og borrelås • Hempe til ID-kort • Tommestokklomme • Mobillomme

Ny arbeidsshorts i Aker-konseptet for håndverkere. Slitesterkt og behagelig stoff, moderne passform og forsterkninger i Cordura®-stoff gjør denne shortsen til en ny favoritt. COLORS: SIZES: FABRIC:

599 NAVY/DARK GREY, 999 BLACK/DARK GREY C44-C62 Hovedmateriale: 65 % polyester, 35 % bomull – 310 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m²

77404

AKER PIRATE PANT

999

599

• YKK®-glidelås midt foran • Lårlomme med Vislon-glidelås • Lårlomme med klaff og borrelås • Hempe til ID-kort • Tommestokklomme i Cordura®forsterkningsmateriale • Mobillomme

Ny arbeidsbukse i Aker-konseptet for fagarbeidere. Slitesterkt og behagelig stoff, moderne passform og forsterkninger i Cordura®-stoff gjør denne buksen til en ny favoritt. COLORS: SIZES: FABRIC:

999 BLACK/DARK GREY C44-C62 Hovedmateriale: 65 % polyester, 35 % bomull – 310 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m²

79160

AKER TEE

• YKK®-glidelås midt foran • Lårlomme med Vislon-glidelås • Lårlomme med klaff og borrelås • Hempe til ID-kort • Tommestokklomme • Mobillomme

999

En svært komfortabel t-skjorte i bomull som passer godt til Aker-buksene. Normal passform og påtrykt logo gir et tøft utseende.

• Bomullsmyk følelse • Normal passform • Aker-trykk på venstre erme (HiVis-gul)

COLORS: 990 BLACK SIZES: S-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % bomull – 200 g/m²

990

AKER COLLECTION

49


CHELSEA

COLLECTION

CHELSEA-KOLLEKSJONEN HAR VÆRT I SENTRUM AV TILBUDET VÅRT TIL FAGARBEIDERE SIDEN 2009 OG BRUKES AV ARBEIDERE OVER HELE VERDEN. Denne kolleksjonen er arbeidshesten som aldri stanser.

50

CHELSEA COLLECTION


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

CHELSEA COLLECTION

51


HÅNDVERKERE

71047

CHELSEA SHELL JACKET

En skalljakke for håndverkere som jobber utendørs i all slags vær. Vann- og vindtett tolags Helly Tech® Performancekonstruksjon som ventilerer. Mesh-fôr innvendig er komfortabelt både i kaldt og varmt vær. Strategisk plasserte polyamidforsterkninger i Cordura®-materiale gir beskyttelse og slitestyrke, og refleksdetaljer er lagt til for å gjøre deg tryggere og lettere å se. Vanntette YKK®-glidelåser av høy kvalitet. Glidelåser under armene slipper ut uønsket varme. Artikulerte ermer gir bevegelsesfrihet.

530

990

COLORS: SIZES: FABRIC:

530 RACER BLUE, 990 BLACK S-4XL Hovedmateriale: 100 % polyester – 175 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m² Mesh-fôr: 100 % polyester

71414

CHELSEA SHELL PANT

• EN 343 3,3 • Helly Tech® Performance • Vanntett, vindtett og ventilerende • Forsterkninger i Cordura®-materiale på skuldrene

Vanntett og godt ventilerende arbeidsbukse til dager med skiftende værforhold. Knepolstringer og verktøylommer er forsterket med Cordura®-materiale. Avtagbare bukseseler gjør dette til en anvendelig bukse til helårsbruk. COLORS: SIZES: FABRIC:

990 BLACK C44-C62 Hovedmateriale: 100 % polyester – 175 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m²

• EN 343 3,3 • Helly Tech® Performance • Vanntett, vindtett og ventilerende • Heltapet konstruksjon • Tommestokklomme • Hengende lommer

990

74014

CHELSEA SOFTSHELL JACKET

COLORS: SIZES: FABRIC:

990 BLACK XS-3XL Hovedmateriale: Vanntett softshell Forsterkning: 100 % Cordura® – 219 g/m²

• EN 343 3,2 • Heltapet konstruksjon • Ventilasjonsglidelås under armene • Reflekselementer • Mansjetter med borrelås

990

52

CHELSEA COLLECTION


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

72049

CHELSEA WIND FLEECE

Vindtett fleecejakke med klassiske detaljer fra vår mestselgende Chelsea-kolleksjon. Forsterkning på skuldrene, refleksstriper for ekstra sikkerhet og justerbare ermer gjør denne jakken behagelig hele året. COLORS: SIZES: FABRIC:

999 BLACK/CHARCOAL S-4XL Hovedmateriale: 100 % polyester – 320 g/m² Forsterkning: 100 % polyamid – 206 g/m²

76040

CHELSEA JACKET

• Vindtett stoff • YKK® Vislon-glidelås midt foran • Brystlomme med YKK®-glidelås • Forsterket ved skulderen • To håndlommer med YKK®-glidelås • Borrelås ved mansjettene • Hempe til ID-kort

999

Førsteklasses arbeidsjakke i den populære Chelseaserien. Slitesterk og myk bomull/polyester kombinert med forsterkninger i Cordura®-materiale på skuldrene, albuene og benfalden gjør den perfekt for hardt arbeid. Refleksdetaljer for ekstra sikkerhet, formsydde albuer for komfort og polstrede skuldre gjør at du har lyst til å bruke denne jakken hele dagen året rundt.

559

999

COLORS: SIZES: FABRIC:

559 COBALT/BLACK, 999 BLACK/CHARCOAL S-4XL Hovedmateriale: 79 % bomull, 21 % polyester – 295 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-stoff – 219 g/m²

76041

CHELSEA LINED JACKET

• YKK® Vislon-glidelås midt foran • Ingen skuldersømmer • Reflekselementer • Børstet Microfleece på innsiden av kragen og mansjettene

Varm og behagelig versjon av vår mestselgende arbeidsjakke fôret med fiberpels. Refleksdetaljer sørger for at du er synlig på mørke vinterdager, og kombinasjonen av formsydde albuer og stoffblandingen gjør at jakken føles lett, samtidig som den takler tøffe værforhold. COLORS: SIZES: FABRIC: 559

559 COBALT/BLACK, 999 BLACK/CHARCOAL S-4XL Hovedmateriale: 79 % bomull, 21 % polyester – 295 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-stoff – 219 g/m² Isolasjon: 100 % polyamid, 80 g/m²

• YKK® Vislon-glidelås midt foran • Ekstra 80 g isolering ved skuldrene • Ingen skuldersømmer • Reflekselementer

999

CHELSEA COLLECTION

53


HÅNDVERKERE

76441

CHELSEA CONSTRUCTION PANT

En av våre bestselgende håndverkerbukse, og det med god grunn. Buksen er behagelig med en lett, slitesterk konstruksjon i bomullsblanding. Polyamidforsterkning i 100 % Cordura®-materiale på knærne, benfalden og de hengende lommene gjør den svært slitesterk. Kilen i skrittet gir god bevegelighet og slitestyrke. Den høye baksiden gir komfort og god passform i alle stillinger. Refleksdetaljene holder deg synlig og sikker. Benlengden kan justeres etter ulike kroppsfasonger. Knepolstringens plassering kan justeres for å gi en passform som passer perfekt til arbeidet.

559

802

979

• YKK®-glidelås • Reflekselementer • Bredt beltefeste for ekstra styrke og stabilitet • Beltehemper med Click-on-funksjon for ekstra tilbehør • Hemper med dobbel borrelås på begge sider for hammerholderinnfesting • Tommestokklomme

COLORS: 559 COBALT/BLACK, 802 BLACK/RACER BLUE, 979 DARK GREY /BLACK, 999 BLACK/CHARCOAL SIZES: C44-C62, D88-D116 FABRIC: Hovedmateriale: 79 % bomull, 21 % polyester – 295 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m²

999

76451

CHELSEA WORK PANT

Den nye versjonen av vår mestselgende Chelseahåndverkerbukse passer for dem som ikke trenger hengende lommer, men som likevel vil ha egenskaper som knepolstringslommer, tommestokklomme og den klassiske passformen. COLORS: 559 COBALT/BLACK, 979 DARK GREY/BLACK, 999 BLACK/CHARCOAL SIZES: C44-C62, D88- D116 FABRIC: Hovedmateriale: 79 % bomull, 21 % polyester – 295 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-stoff – 219 g/m²

559

979

• YKK®-glidelås • Plastdekte metallknapper • Lårlomme med klaff til tilbehør/verktøy. • To baklommer, en med klaff og borrelås • Tommestokklomme med dobbel bunn i Cordura®-stoff • Tommestokklomme

999

76411

CHELSEA KEVLAR CONSTRUCTION PANT

Vår mestselgende bukse i ny versjon for dem som trenger ekstra beskyttelse. Kevlar-forsterkede knær sørger for best mulig slitestyrke, og nye, moteriktige farger og detaljer gjør at buksen skiller seg ut. COLORS: 459 ROCK/CHARCOAL SIZES: C44-C62, D88- D116 FABRIC: Hovedmateriale: 79 % bomull, 21 % polyester – 295 g/m² Forsterkning: 94 % polyamid / 6 % aramid – 676 g/m²

459

54

CHELSEA COLLECTION

• YKK®-glidelås • Plastdekte metallknapper • Lårlomme med klaff til tilbehør/verktøy. • To hengende lommer i Cordura®-stoff med nylonbelte og slitesterk, dobbel bunn • Tommestokklomme


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

76487

CHELSEA COTTON CONSTRUCTION PANT

Vår beste håndverkerbukse i 100 % bomull. Den har supermykt og behagelig stoff og er full av detaljer. Strikk i livet sørger for perfekt passform og ekstra bevegelsesfrihet, og når den i tillegg har en kile i skrittet, blir den sikkert din nye favoritt. Forsterkning i Cordura®-materiale på knepolstring og verktøylommer gjør den slitesterk i lang tid fremover. COLORS: 540 BLUE/CHARCOAL, 999 BLACK/CHARCOAL SIZES: C44-C62, D88-D116 FABRIC: Hovedmateriale: 100 % bomull – 375 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-stoff – 219 g/m²

540

• Forsterkninger i Cordura®-stoff • Strikkløsning i livet for fleksibilitet og komfort • Plastdekte metallknapper • To stikklommer • Tommestokklomme

999

76440

CHELSEA SERVICE PANT

Chelsea-servicebuksen vår er det perfekte valget uansett om du skal jobbe i gjørme, eller om du bare ser etter en arbeidsbukse som ser bra ut. Forsterkninger i Cordura®materiale på lommer og benfalden og to sidelommer gjør buksen til en slitesterk og allsidig favoritt. COLORS: 559 COBALT/BLACK, 979 DARK GREY/BLACK, 999 BLACK/CHARCOAL SIZES: C44-C62, D96- D116 FABRIC: Hovedmateriale: 79 % bomull, 21 % polyester – 295 g/m²

559

979

• YKK®-glidelås • Plastdekte metallknapper • Lårlomme med klaff til tilbehør/verktøy. • To baklommer, en med klaff og borrelås • Bred beltehempe midt på bak gir økt stabilitet og styrke • Kile i skrittet

999

76542

CHELSEA BIB

Selebukseversjonen av den nye Chelsea-arbeidsbuksen gir deg god komfort og en klassisk passform. COLORS: SIZES: FABRIC:

559

559 COBALT/BLACK, 999 BLACK/CHARCOAL C44-C62, D88-D116 Hovedmateriale: 79 % bomull, 21 % polyester – 295 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-stoff – 219 g/m²

• YKK®-glidelås • Gylf med glidelås • Justerbare, elastiske bukseseler • Justerbar i livet • Brystlomme med klaff og borrelås • Tommestokklomme

999

CHELSEA COLLECTION

55


HÅNDVERKERE

76444

CHELSEA CONSTRUCTION SHORTS

COLORS: SIZES: FABRIC:

999 BLACK/CHARCOAL C44-C62 Hovedmateriale: 79 % bomull, 21 % polyester – 295 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m²

• YKK®-glidelås • Bredt beltefeste for ekstra styrke og stabilitet • Plastdekte metallknapper • To hengende lommer i Cordura®-stoff med nylonbelte og slitesterk, dobbel bunn • Tommestokklomme

999

76443

CHELSEA SHORTS

Chelsea-shortsen er det perfekte valget uansett om du skal jobbe i gjørme, eller om du bare ser etter en arbeidsbukse som ser bra ut. Ekstra slitesterke lommer i Cordura®materiale og to sidelommer gjør dette til en allsidig favoritt på varme dager. COLORS: SIZES: FABRIC:

999 BLACK/CHARCOAL C44-C62 Hovedmateriale: 79 % bomull, 21 % polyester – 295 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m²

76442

CHELSEA CONSTRUCTION PIRATE PANT

COLORS: SIZES: FABRIC:

999 BLACK/CHARCOAL C44-C62 Hovedmateriale: 79 % bomull, 21 % polyester – 295 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m²

• YKK®-glidelås • Beltehemper med Click-on-funksjon for ekstra tilbehør • Bredt beltefeste for ekstra styrke og stabilitet • Plastdekte metallknapper

999

• YKK®-glidelås • Reflekselementer • Bredt beltefeste for ekstra styrke og stabilitet • Beltehemper med Click-on-funksjon for ekstra tilbehør • Hemper med dobbel borrelås på begge sider for hammerholderinnfesting • Tommestokklomme

999

56

CHELSEA COLLECTION


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

76341

CHELSEA CONSTRUCTION VEST

COLORS: SIZES: FABRIC:

999 BLACK/CHARCOAL S-4XL Hovedmateriale: 79 % bomull, 21 % polyester – 295 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m²

• YKK®-glidelås • Reflekselementer • Forsterkninger i 100 % Cordura®-materiale på skuldrene • Ingen skuldersømmer • Romslig passform over skuldrene med skjulte sømmer og mulighet til å legge ut 3,5 cm • Hempe til ID-kort

999

79147

CHELSEA FZ HOODIE

COLORS: 970 DARK GREY, 990 BLACK SIZES: S-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 88 % polyester, 12 % bomull – 425 g/m² • Reflekselementer • Frontglidelås • Justerbar hette • Elastisk ribbekant i falden og på mansjettene

970

990

79134

CHELSEA LONGSLEEVE

COLORS: 979 DARK GREY/BLACK SIZES: S-3XL FABRIC: 100% bomull • Ingen skuldersømmer • Lett materiale • Reflekselementer

979

CHELSEA COLLECTION

57


HÅNDVERKERE

CAMO

KJENTE STILER I EN NY INNPAKNING. SKILL DEG UT, ELLER VÆR EN DEL AV DEN GRÅ MASSEN – DET ER DITT VALG!

58

CAMO


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

79243

KENSINGTON ZIP HOODIE

Ingen slår Kensington-kolleksjonen på komfort. Blandingen av bomull og elastan gir deg et teknisk og komfortabelt stoff, mens alle de små detaljene gjør denne hettegenseren med glidelås til et unikt plagg i garderoben din. COLORS: 931 GREY MELANGE CAMO SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 95 % bomull, 5 % elastan, børstet bakside, 330 g

TILGJENGELIG I OKTOBER

• YKK® -glidelås framme på midten • YKK®-glidelås på håndlommene • Ribbestrikk rundt hetten gir økt komfort • Ribbestrikk nederst på ermene og nedre kant gir økt komfort • Framhevet HH WorkWear-logo

931

79242

KENSINGTON LONGSLEEVE

Ingen slår Kensington-kolleksjonen på komfort. Den langermede er et lett og veldig komfortabelt alternativ når det er for kaldt for T-skjorte, men for varmt for genser

TILGJENGELIG I OKTOBER • Ribbestrikk midt på framsiden gir økt komfort • Framhevet HH WorkWear-logo

COLORS: 481 CAMO SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 92 % bomull, 8 % elastan – 220 g

481

79246

KENSINGTON T-SHIRT

Ingen slår Kensington-kolleksjonen på komfort. Kombinasjonen av bomull og elastan sørger for komfort hele arbeidsdagen

TILGJENGELIG I OKTOBER • Framhevet HH WorkWear-logo

COLORS: 931 GREY MELANGE CAMO, 481 CAMO SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 92 % bomull, 8 % elastan – 220 g

931

481

79802

KENSINGTON CAP

En skikkelig cap, nå med kamuflasjemønster, designet og utformet av capsbrukere

TILGJENGELIG I OKTOBER • Snap back • Én størrelse passer de fleste

COLORS: 481 CAMO SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester

481

CAMO

59


HÅNDVERKERE

79811

KENSINGTON BEANIE

En klassisk lue som holder hodet og ørene varme på kalde dager

TILGJENGELIG I OKTOBER • Strikkelue • HH WorkWear-logo • Én størrelse passer de fleste

COLORS: 480 ARMY GREEN SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 100 % akryl

480

77441

CHELSEA EVOLUTION CONSTRUCTION PANT

De populære arbeidsbuksene våre har unike farger. Chelsea Evolution-konseptet har raskt vokst til å bli en favoritt blant arbeidsfolk, og det med god grunn. 4-veis stretchmaterialet gir optimal komfort, mens de slitesterke tekstilene sørger for at selv de tøffeste jobbene blir gjort

• Kneforsterkninger i Cordura®stoff • 4-veis-stretch • YKK®-glidelås • Artikulerte knær for perfekt passform • Hengende lommer

COLORS: 481 CAMO SIZES: C44-C62, D88-D116 FABRIC: Hovedmateriale: 93 % polyamid, 7 % elastan, 310 g Sekundærmateriale: 79 % bomull, 21 % polyester, 295 g TILGJENGELIG I OKTOBER Forsterkning: 100 % polyamid – 219 g

481

60

CAMO


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

77445

CHELSEA EVOLUTION SERVICE PANT

De populære arbeidsbuksene våre har unike farger. Chelsea Evolutionkonseptet har raskt vokst til å bli en favoritt blant arbeidsfolk, og det med god grunn. 4-veis stretchmaterialet gir optimal komfort, mens de slitesterke tekstilene sørger for at selv de tøffeste jobbene blir gjort COLORS: 481 CAMO SIZES: C44-C62, D88-D116 FABRIC: Hovedmateriale: 93 % polyamid, 7 % elastan, 310 g Sekundærmateriale: 79 % bomull, 21 % polyester, 295 g Forsterkning: 100 % polyamid – 219 g

• 4-veis stretch • YKK®-glidelås • Jeanslignende lommer foran • Tonal-logoer • Cargo-lommer

TILGJENGELIG I OKTOBER

481

75106

HH LIFA MERINO CREWNECK

Det pålitelige Lifa Merino-undertøyet i ny og spennende utgave COLORS: 481 CAMO SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 57 % merino, 43 % polypropylen, 215 g

• Lifa® Stay Warm-teknologi • Lifa® Merino • Ingen skuldersømmer • Ingen sidesømmer • Flatlock-sømmer for maksimal komfort

TILGJENGELIG I OKTOBER 481

75506

HH LIFA MERINO PANT

Det pålitelige Lifa Merino-undertøyet i ny og spennende utgave COLORS: 481 CAMO SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 57 % merino, 43 % polypropylen, 215 g

• Lifa® Stay Warm-teknologi • Lifa® Merino • Elastikk i livet for perfekt passform og bevegelsesfrihet • Kile i skrittet • Flatlock-sømmer for maksimal komfort

TILGJENGELIG I OKTOBER

481

CAMO

61


HÅNDVERKERE

79707

LIFA MERINO BALACLAVA

TILGJENGELIG I OKTOBER

Vi får det beste fra to verdener ved å blande Lifa® med merinoull. Lifa® transporterer svetten bort fra kroppen din, mens merinoullen holder deg varm. Laget for høy aktivitet på kalde dager COLORS: 481 CAMO SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 57 % merino, 43 % polypropylen – 215 g/m²

• Lifa® Stay Warm-teknologi • Lifa® Merino • Flatlock-sømmer for maksimal komfort

481

79705

LIFA MERINO BEANIE

TILGJENGELIG I OKTOBER

Vi får det beste fra to verdener ved å blande Lifa med merinoull. Lifa® transporterer svetten bort fra kroppen din, mens merinoullen holder deg varm. Laget for høy aktivitet på kalde dager ®

COLORS: 481 CAMO SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 57 % merino, 43 % polypropylen – 215 g/m²

• Lifa® Stay Warm-teknologi • Lifa® Merino • Dobbelt stofflag • Flatlock-sømmer for maksimal komfort

481

79706

LIFA MERINO NECK GAITOR

TILGJENGELIG I OKTOBER

Vi får det beste fra to verdener ved å blande Lifa med merinoull. Lifa® transporterer svetten bort fra kroppen din, mens merinoullen holder deg varm. Laget for høy aktivitet på kalde dager ®

COLORS: 481 CAMO SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 57 % merino, 43 % polypropylen – 215 g/m²

• Lifa® Stay Warm-teknologi • Lifa® Merino • Flatlock-sømmer for maksimal komfort

481

79528

HH LOGO WEBBING BELT

COLORS: 480 ARMY GREEN SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 96 % bomull, 4 % elastisk spandextwill

480

62

CAMO

TILGJENGELIG I OKTOBER • Full stretch • Spenne med HH WW-logo


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

CAMO

63


HI VIS

EN ISO 20471:2013 Denne standarden spesifiserer krav til klær som er laget for å gjøre personen synlig i farlige situasjoner, uavhengig av belysning – både om natten og dagen i strålen fra frontlykter eller annet kunstig lys (synlig 24 timer i døgnet).

64


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

HI V IS

65


ICU

COLLECTION

ICU-SERIEN TAR SIKKERHETEN TIL ET NYTT NIVÃ…. Kombinasjonen av Hi vis-materialer og 4-veis stretch gir deg trygghet og stor bevegelsesfrihet.

66

ICU COLLECTION


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

ICU COLLECTION

67


HI VIS

YKK®-glidelås

Ingen skuldersømmer Life Pocket™

H²Flow™ Technology

Glidelåsventilasjon under armene

System for regulering av livet i lommen som gir komfort og sikkerhet

3-lagsmateriale

Vanntett Isolering: PrimaLoft®

Vann-, vindtett og ventilerende Helly Tech® Performance-materiale

71372

ICU WINTER JACKET

Den nye ICU-vinterjakken holder deg synlig, komfortabel og beskyttet. Den er fullpakket med funksjoner som 3M-reflekser, Primaloft®-isolasjon og H²Flow™. COLORS: SIZES: FABRIC:

369

68

ICU COLLECTION

369 YELLOW/EBONY S-3XL Hovedmateriale: 100 % polyester – 215 g/m² Fôr: 100 % polyamid – 58 g/m² Isolasjon i kroppen: Primaloft® Black Eco – 133 g, isolasjon i ermene – 100 g

• Vannsøyle: 20.000 • Pusteevne: 15.000 • EN ISO 20471 CL 3: size L -> • EN ISO 20471 CL 2: size S - M • EN 343 3.1 • EN 342, 0,343 m² K/W m/bukse 71494 eller 71495 • Luftgjennomtrengning klasse 3 • Helly Tech® Performance • Primaloft® Black Eco-isolasjon • Life Pocket™ • H²Flow™ • 3M-refleks • YKK®-glidelås • Heltapet konstruksjon • Fullt justerbar hette • Avtakbar hette • Krage med justering midt bak • Innvendig lomme • Glidelåsventilasjon under armene


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

71172

ICU SHELL JACKET

ICU-skalljakken gir deg optimal beskyttelse mot vær og vind med fantastisk komfort og suveren bevegelsesfrihet. Mykt, 3-lags Helly Tech® Performance-materiale med påtrykte reflekser, ventilasjonsglidelåser og en justerbar hette gir deg alt du trenger. COLORS: SIZES: FABRIC:

369 YELLOW/EBONY S - 3XL Hovedmateriale: 100 % polyester Rygg: 100 % polyuretan – 265 g

77472

ICU PANT CLASS 2

• Vannsøyle: 10.000 • Pusteevne: 10.000 • EN ISO 20471 CL 3: size L -> • EN ISO 20471 CL 2: size S - M • EN 343 3,3 • YKK®-glidelås • Heltapet konstruksjon • Fullt justerbar hette • Krage med justering midt bak • Hempe til ID-kort

369

TILGJENGELIG I OKTOBER

En sertifisert CL 2 4-veis stretchbukse med samme komfort som ICU CL 1-buksen. Stoffet sørger for full bevegelsesfrihet og komfort uansett hvilke utfordringer du står ovenfor COLORS: 369 YELLOW/EBONY SIZES: C44-C62, D92-D116 FABRIC: Hovedmateriale: 94 % polyester, 6 % elastan, 325 g Sekundærmateriale: 85 % polyester, 15 % bomull, 315 g Forsterkning: 100 % polyamid – 219 g

369

77471

• EN ISO 20471 CL 2 • 4-veis stretch • Forsterkning i Cordura®-stoff • Kile i skrittet og Artikulerte knær • Lommer i knebeskytterne • YKK®-glidelåser • Avtakbare hengelommer med glidelås og dobbel bunn for ekstra slitestyrke • Løkke med dobbel borrelås på begge sider for hammerholder • Bred belteholder på baksiden for ekstra stabilitet og styrke • Tommestokklomme med dobbel bunn for ekstra slitestyrke • Lårlomme med glidelås og mobiltelefonlomme • 360 graders reflekterende 3M-trykk nederst på beina • 5 cm benforlengelser

ICU PANT CLASS 1

Det slitesterke materialet med 4-veis stretch kombinert med HiVis-polyester/-bomull gir fleksibilitet, stil og sikkerhet. Moderne passform, avtagbare verktøylommer og knelommer med Cordura®-forsterkning – i én og samme bukse! Uslåelig bevegelighet. COLORS: SIZES: FABRIC:

369 YELLOW/EBONY C44–C62, D92-D116 Hovedmateriale: 93 % polyamid, 7 % elastan – 310 g/m² HiVis: 85 % polyester, 15 % bomull – 315 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m²

• EN ISO 20471 klasse 1 • Forsterkninger i Cordura®-stoff • 4-veis stretch • YKK®-glidelås • YKK® Vislon-glidelås midt foran • Tommestokklomme

369

ICU COLLECTION

69


HI VIS

74272

ICU SOFTSHELL JACKET

ICU-softshelljakken er svært komfortabel og gir deg stor bevegelsesfrihet. COLORS: 369 YELLOW/EBONY SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 320 g/m² • EN ISO 20471 CL 3: size L -> • EN ISO 20471 CL 2: size S - M, uten ermer klasse 2 • YKK®-glidelås • Softshell, fleece på innsiden • Avtagbare ermer • Børstet trikot på innsiden av kragen

369

79273

ICU HOODIE

ICU-hettejakken er funksjonell, komfortabel og trygg. Slitesterkt materiale, kraftige YKK®-glidelåser og klasse 1-klassifisering gjør dette til en favoritt i HiVis-garderoben din. Denne hettejakken gir deg den samme komforten og bevegelsesfriheten som resten av ICU-kolleksjonen. COLORS: SIZES: FABRIC:

369 YELLOW/EBONY S-3XL HiVis: 80 % bomull, 20 % polyester – 320 g/m² Kontrast: 100 % polyester – 300 g/m²

79272

ICU SWEATSHIRT

• EN ISO 20471 klasse 1 • 3M-refleksstriper • YKK®-glidelås midt foran • Hette med trekksnor-justering • Håndlommer med YKK®-glidelås • Elastisk regulering i nedre nedre kant • Hempe til ID-kort

369

Komfortabel og klassifisert. ICU-genseren kombinerer funksjonalitet med nødvendige sikkerhetsstandarder. Den passer godt sammen med andre stiler i ICUkolleksjonen, takket være det slitesterke materialet og klasse 1-klassifiseringen. COLORS: SIZES: FABRIC:

369 YELLOW/EBONY S-3XL HiVis: 80 % bomull, 20 % polyester – 320 g/m² Kontrast: 100 % polyester – 300 g/m²

79271

ICU T-SHIRT

• EN ISO 20471 klasse 1 • 3M-refleksstriper • Hempe til ID-kort

369

ICU-T-skjorten gjør at du garantert vil føle deg tørr, og oppfyller sikkerhetsstandardene. Klasse 1-klassifisering kombinert med Lifa® Flow-materiale holder deg komfortabel på selv de varmeste sommerdagene. COLORS: SIZES: FABRIC:

369

70

ICU COLLECTION

369 YELLOW/EBONY S-3XL HiVis: 54 % polyester, 46 % polypropylen – 175 g/m² Kontrast: 57 % bomull, 38 % polyester, 5 % elastan – 160 g/m²

• EN ISO 20471 klasse 1 • 3M-refleksstriper • HH® Active


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

ICU COLLECTION

71


HH LIFA ACTIVE

HI VIS

DET ER ALLSIDIG OG KOMFORTABELT HELE ÅRET, OG MATERIALET MOT HUDEN TØRKER SUPERRASKT.

LIFA MAX WARMTH LEVEL

72

HH LIFA ACTIVE HI VIS

WARMTH LEVEL


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

HH LIFA ACTIVE HI VIS

73


HI VIS

YKK®-glidelås midt på framsiden med hakebeskyttelse Ingen skuldersømmer

UPF 40 Lifa®-aktivteknologi 360 graders reflekterende 3M-trykk på kroppen, ermene og skuldrene

Flatlock-sømmer for maksimal komfort

75110

HH LIFA ACTIVE HI VIS HALF ZIP

TILGJENGELIG I OKTOBER

Med HH Lifa Active Hi Vis tar vi Hi Vis-ytelsen til nye høyder. Den kjente passformen til undertøykolleksjonen vår sørger for komfort, mens Lifa Active-stoffet sørger for at huden holder seg tørr, selv på de varmeste dagene. COLORS: 360 YELLOW SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 54 % polyester, 46 % polypropylen – 175 g

360

74

HH LIFA ACTIVE HI VIS

• EN ISO 20471 klasse 3: L -> • EN ISO 20471 KL. 2: størrelse XS–M • Lifa®-aktivteknologi • UPF 40 • YKK®-glidelås midt på framsiden med hakebeskyttelse • Ingen skuldersømmer • Ingen sidesømmer • Flatlock-sømmer for maksimal komfort • 360 graders reflekterende 3M-trykk på kroppen, ermene og skuldrene


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

75111

HH LIFA ACTIVE HI VIS CREWNECK

TILGJENGELIG I OKTOBER

Med HH Lifa Active Hi Vis tar vi Hi Vis-ytelsen til nye høyder. Den kjente passformen til undertøykolleksjonen vår sørger for komfort, mens Lifa Active-stoffet sørger for at huden holder seg tørr, selv på de varmeste dagene. COLORS: 360 YELLOW SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 54 % polyester, 46 % polypropylen – 175 g

• EN ISO 20471 klasse 3: L -> • EN ISO 20471 KL. 2: størrelse XS–M • Lifa®-aktivteknologi • UPF 40 • Ribbestrikket krage • Ingen skuldersømmer • Ingen sidesømmer • Flatlock-sømmer for maksimal komfort • 360 graders reflekterende 3M-trykk på kroppen, ermene og skuldrene

360

75112

HH LIFA ACTIVE HI VIS POLO

Med HH Lifa Active Hi Vis tar vi Hi Vis-ytelsen til nye høyder. Den kjente passformen til undertøykolleksjonen vår sørger for komfort, mens Lifa Active-stoffet sørger for at huden holder seg tørr, selv på de varmeste dagene. COLORS: 360 YELLOW SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 54 % polyester, 46 % polypropylen – 175 g

TILGJENGELIG I OKTOBER

• EN ISO 20471 KL. 2 • Lifa®-aktivteknologi • UPF 40 • Knappestolpe foran • Sidesømmer • Flatlock-sømmer for maksimal komfort • 360 graders reflekterende 3M-trykk på kroppen, ermene og skuldrene

360

75113

HH LIFA ACTIVE HI VIS T-SHIRT

TILGJENGELIG I OKTOBER

Med HH Lifa Active Hi Vis tar vi Hi Vis-ytelsen til nye høyder. Den kjente passformen til undertøykolleksjonen vår sørger for komfort, mens Lifa Active-stoffet sørger for at huden holder seg tørr, selv på de varmeste dagene. COLORS: 360 YELLOW SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 54 % polyester, 46 % polypropylen – 175 g

• EN ISO 20471 KL. 2 • Lifa®-aktivteknologi • UPF 40 • Ribbestrikket krage • Ingen skuldersømmer • Ingen sidesømmer • Flatlock-sømmer for maksimal komfort • 360 graders reflekterende 3M-trykk på kroppen, ermene og skuldrene

360

HH LIFA ACTIVE HI VIS

75


ALNA

COLLECTION

ALNA-SERIEN ER DET PERFEKTE VALGET HVIS DU ER PÅ UTKIKK ETTER SLITESTERKE, KOMFORTABLE OG MODERNE HI VIS-KLÆR. Det myke og behagelige stoffet, som er sertifisert for industrivask, gjør den til det perfekte valget hvis du ikke vil fire på kravene.

76

ALNA COLLECTION


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

ALNA COLLECTION

77


HI VIS

169

169

269

269

71395

ALNA WINTER PARKA

COLORS: SIZES: FABRIC:

169 RED/EBONY, 269 ORANGE/EBONY, 369 YELLOW/EBONY XS-4XL Hovedmateriale: 100 % polyester – 215 g/m² Fôr: 100 % polyamid – 58 g/m² Isolasjon i kroppen: Primaloft® Black – 133 g, isolasjon i ermene – 100 g

• Vannsøyle: 20.000 • Pusteevne: 15.000 • EN ISO 20471 klasse 3 • EN 343 3.1 • EN 342, 0,328 m² K/W • Luftgjennomtrengning klasse 3 • Helly Tech® Performance • Primaloft® Black-isolasjon • YKK®-glidelås • Innvendig lomme til nettbrett • Ingen skuldersømmer • Avtakbar hette • Hette med trekksnor og borrelås • Hjelmtilpasset design

369

71394

ALNA WINTER JACKET

COLORS: SIZES: FABRIC:

169 RED/EBONY, 269 ORANGE/EBONY, 369 YELLOW/EBONY XS-4XL Hovedmateriale: 100 % polyester – 215 g/m² Fôr: 100 % polyamid – 58 g/m² Isolasjon i kroppen: Primaloft® Black – 133 g, isolasjon i ermene – 100 g

• Vannsøyle: 20.000 • Pusteevne: 15.000 • EN ISO 20471 klasse 3 • EN 343 3.1 • EN 342, 0,328 m² K/W • Luftgjennomtrengning klasse 3 • Helly Tech® Performance • Primaloft® Black-isolasjon • YKK®-glidelås • Innvendig lomme til nettbrett • Ingen skuldersømmer • Avtakbar hette • Hette med trekksnor og borrelås • Hjelmtilpasset design

369

71495

ALNA WINTER CONSTRUCTION PANT CL 2

COLORS: SIZES: FABRIC:

169 RED/EBONY, 269 ORANGE/EBONY, 369 YELLOW/EBONY C44-C62 Hovedmateriale: 100 % polyester – 215 g/m² Fôr: 100 % polyamid – 58 g/m² Isolasjon: Primaloft® Black – 100 g Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m² • Vannsøyle: 20.000 • Pusteevne: 15.000 • EN ISO 20471 klasse 2 • EN 343 3.1 • EN 342, 0,328 m² K/W • Luftgjennomtrengning klasse 3 • Helly Tech® Performance • Primaloft® Black-isolasjon • YKK®-glidelås • Helly Tech® Performance • Primaloft®-isolasjon • YKK®-glidelås • Avtagbare, elastiske bukseseler med glidelås bak • To stikklommer

169

78

269

ALNA COLLECTION

369


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

71494

ALNA WINTER PANT CL 1

COLORS: SIZES: FABRIC:

169 RED/EBONY, 269 ORANGE/EBONY, 369 YELLOW/EBONY C44-C62 Hovedmateriale: 100 % polyester – 215 g/m² Fôr: 100 % polyamid – 58 g/m² Isolasjon: Primaloft® Black – 100 g

• Vannsøyle: 20.000 • Pusteevne: 15.000 • EN ISO 20471 klasse 1 • EN 343 3.1 • EN 342, 0,328 m² K/W • Luftgjennomtrengning klasse 3 • Helly Tech® Performance • Primaloft® Black-isolasjon • YKK®-glidelås • Helly Tech® Performance • Primaloft®-isolasjon • YKK®-glidelås • To stikklommer

169

269

369

71694

ALNA WINTER SUIT

TILGJENGELIG I OKTOBER

En ekte Hi Vis-vinterdress laget og utviklet i samarbeid med flere av våre kunder. Dressen er helt vind- og vanntett med flere godt gjennomtenkte funksjoner. Den har gamasjer til ermene og beina, glidelåser opp til knærne, Life Pocket™, håndlommer, og forlenget rygg som sørger for optimal passform på hele dagen COLORS: 269 ORANGE/EBONY, 369 YELLOW/EBONY SIZES: C44-C62 FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester, 215 g Sekundærmateriale: 100 % polyamid – 235 g Forsterkning: 100 % polyamid – 219 g Isolering: Primaloft Black Eco – 133 g i kroppen og beina, 80 g i ermene.

• Bred belteholder på baksiden for ekstra stabilitet og styrke • Lårlomme med klaff og borrelås • Tommestokklomme • Støvelglidelås med stormklaff og borrelås • Snømansjetter nederst på beina • Cordura®-forsterkning fra kneet og nederst på beina • Lommer i knebeskytterne • 5 cm benforlengelse • Glidelås for tilgang til påføring av logoer på plagget • Holder til ID-kort

• Vannsøyle: 20.000 • Pusteevne: 15.000 • EN ISO 20471 CL 3 • EN 343 3,3 • Helly Tech® Performance • Tapede sømmer • Ingen skuldersømmer • Avtakbar hette • Hette med trekksnor og borrelåsjustering • Kan brukes med hjelm • YKK®-glidelås midt på framsiden med en stormklaff • Brystlomme med YKK®glidelås • Life Pocket™ • Indre nettbrettlomme • YKK®-glidelåser under armene • Holder til ID-kort

• Håndlommer med YKK®glidelås • Reflekser rundt kroppen og ermene • Artikulerte ermer • Borrelåsjustering nederst på ermene • Håndvarmer • Børstet polyester på innsiden av kragen • Snorjustering i nedre kanten • Forlenget rygg for bedre komfort • Glidelås for oppføring inni plagget, sånn at logoer vises

369

269

169

• Vannsøyle: 20.000 • Pusteevne: 15.000 • EN ISO 20471 CL 3 • Toveis YKK®-glidelås og stormklaff med borrelås • Life Pocket™ med YKK®glidelås på brystet • YKK®-glidelåser under armene • Håndlommer • Intern Life Pocket™ for nettbrett gir tilgang uten å måtte åpne jakken • Avtakbar hette • Trekksnorjustering i hetten • Børstet trikot i kragen gir maksimal komfort • Trekksnorjustering i halsen • Mansjetter med borrelåsjustering • Elastiske håndleddvarmere

269

369

71194

ALNA SHELL JACKET

COLORS: SIZES: FABRIC:

169 RED/EBONY, 269 ORANGE/EBONY, 369 YELLOW/EBONY XS-4XL Hoveddel: 100 % polyester – 215 g/sm Fôr: 100 % polyamid – 58 g/m

ALNA COLLECTION

79


HI VIS

169

269

169

269

71496

ALNA SHELL CONSTRUCTION PANT CL 2

COLORS: SIZES: FABRIC:

169 RED/EBONY, 269 ORANGE/EBONY, 369 YELLOW/EBONY C44-C62 Hoveddel: 100 % polyester – 215 g/sm Fôr: 100 % polyamid - 58 g/m Forsterkning: 100 % Cordura®-stoff – 219 g/m²

• Vannsøyle: 20.000 • Pusteevne: 15.000 • EN ISO 20471 CL 2 • EN 343 3,3 • Helly Tech® Performance • Tapede sømmer • YKK®-glidelås • Avtakbare og elastiske bukseseler med glidelås på baksiden • To håndlommer • To avtakbare hengende lommer

369

74094

ALNA SOFTSHELL JACKET

COLORS: SIZES: FABRIC:

169 RED/EBONY, 269 ORANGE/EBONY, 369 YELLOW/EBONY XS-4XL Hovedmateriale: 100 % polyester – 320 g/m²

• Tommestokklomme • Lårlomme med klaff og borrelåslukking • Holder til ID-kort under klaffen på lårlommen • YKK®-støvelglidelåser med klaff og borrelåslukking • Lommer i knebeskytterne • 5 cm benforlengelse • Refleksbånd bånd på beina

• Vannsøyle: 10.000 • Pusteevne: 10.000 • EN ISO 20471 klasse 3, XS = klasse 2 • YKK®-glidelås • YKK® Vislon-glidelås midt foran • Brystlomme med YKK®-glidelås • Håndlommer med YKK®-glidelås • Børstet polyester på innsiden av kragen • Hempe til ID-kort

369

77210

ALNA JACKET CL 3

Ny HiVis-jakke i Alna-kolleksjonen. Sertifisert i henhold til EN ISO 20471 klasse 3. Slitesterkt og behagelig stoff for industrivask gir mye for pengene COLORS: 169 RED/EBONY, 269 ORANGE/EBONY, 369 YELLOW/EBONY SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 70 % polyester, 30 % bomull – 300 g/m²

169

269

369

77110

ALNA CONSTRUCTION VEST CL 1

Ny HiVis-arbeidsvest i Alna-kolleksjonen. Sertifisert i henhold til EN ISO 20471 klasse 1. Slitesterkt og behagelig stoff for industrivask gir mye for pengene COLORS: 169 RED/EBONY, 269 ORANGE/EBONY, 369 YELLOW/EBONY SIZES: XS-4XL FABRIC: 70 % polyester, 30 % bomull – 300 g/m²

169

80

269

ALNA COLLECTION

369

• EN ISO 20471 klasse 3, XS = klasse 2 • YKK®-glidelås • YKK® Vislon-glidelås midt foran • Brystlomme med YKK®-glidelås • Håndlommer med YKK®-glidelås • Børstet polyester på innsiden av kragen • Hempe til ID-kort

• EN ISO 20471 klasse 1 • YKK®-glidelås • Refleksbånd rundt jakken • To hengende lommer foran til spiker/skruer, med vinklede hjørner og dobbel bunn • To baklommer for verktøy med vinklede hjørner • Mobillomme


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

77413

ALNA CONSTRUCTION PANT CL 2

Ny HiVis-bukse i Alna-kolleksjonen. Sertifisert i henhold til EN ISO 20471 klasse 2. Slitesterkt og behagelig stoff for industrivask og Cordura®forsterkninger gir mye for pengene. Hengende lommer til verktøy. COLORS: 169 RED/EBONY, 269 ORANGE/EBONY, 369 YELLOW/EBONY SIZES: C44- C64, D88- D116 FABRIC: Hovedmateriale: 70 % polyester, 30 % bomull – 300 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-stoff – 219 g/m²

169

269

• EN ISO 20471 klasse 2 • YKK®-glidelås • Refleksbånd på bena • Lårlomme med klaff til tilbehør/verktøy. • To hengende lommer i Cordura®-stoff med nylonbelte og slitesterk, dobbel bunn • Hempe til ID-kort • Tommestokklomme

369

77412

ALNA CONSTRUCTION PANT CL 1

Ny HiVis-bukse i Alna-kolleksjonen. Sertifisert i henhold til EN ISO 20471 klasse 1. Slitesterkt og behagelig stoff for industrivask og Cordura®forsterkninger gir mye for pengene. Hengende lommer til verktøy. COLORS: 169 RED/EBONY, 269 ORANGE/EBONY, 369 YELLOW/EBONY SIZES: C44- C64, D88- D116 FABRIC: Hovedmateriale: 70 % polyester, 30 % bomull – 300 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-stoff – 219 g/m²

169

269

• EN ISO 20471 klasse 1 • YKK®-glidelås • Refleksbånd på bena • Lårlomme med klaff til tilbehør/verktøy. • To hengende lommer i Cordura®-stoff med nylonbelte og slitesterk, dobbel bunn • Hempe til ID-kort • Tommestokklomme

369

77411

ALNA PANT CL 2

HiVis-bukse i Alna-kolleksjonen. Sertifisert i henhold til EN ISO 20471 klasse 2. Slitesterkt og behagelig stoff for industrivask og Cordura®forsterkninger gir mye for pengene. COLORS: 169 RED/EBONY, 269 ORANGE/EBONY, 369 YELLOW/EBONY SIZES: C44- C62, D88- D116 FABRIC: Hovedmateriale: 70 % polyester, 30 % bomull – 300 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-stoff – 219 g/m²

169

269

• EN ISO 20471 klasse 2 • YKK®-glidelås • Refleksbånd på bena • Lårlomme med klaff til tilbehør/verktøy. • To baklommer med klaff og borrelås • Hempe til ID-kort • Tommestokklomme

369

77410

ALNA PANT CL 1

HiVis-bukse i Alna-kolleksjonen. Sertifisert i henhold til EN ISO 20471 klasse 1. Slitesterkt og behagelig stoff for industrivask gir mye for pengene. COLORS: 169 RED/EBONY, 269 ORANGE/EBONY, 369 YELLOW/EBONY SIZES: C44- C62, D88- D116 FABRIC: Hovedmateriale: 70 % polyester, 30 % bomull – 300 g/m²

169

269

• EN ISO 20471 klasse 1 • YKK®-glidelås • Lårlomme med klaff til tilbehør/verktøy. • To baklommer med klaff og borrelås • Hempe til ID-kort • Tommestokklomme

369

ALNA COLLECTION

81


HI VIS

76486

ALNA COTTON CONSTRUCTION PANT CL 1

COLORS: 993 BLACK/CHARCOAL/EN ISO 20471 SIZES: C44-C62, D88-D116 FABRIC: Hovedmateriale: 100 % bomull, 375 g/m² HiVis: 85 % polyester, 15 % bomull – 315 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m² • EN ISO 20471 klasse 1 • Forsterkninger i Cordura®-stoff • Strikkløsning i livet for fleksibilitet og komfort • Plastdekte metallknapper • Tommestokklomme

993

77510

ALNA BIB CL 2

HiVis-selebukse i Alna-kolleksjonen. Sertifisert i henhold til EN ISO 20471 klasse 2. Slitesterkt og behagelig stoff for industrivask og Cordura®-forsterkninger gir mye for pengene. COLORS: 169 RED/EBONY, 269 ORANGE/EBONY, 369 YELLOW/EBONY SIZES: C44-C64, D88-D116 FABRIC: Hovedmateriale: 70 % polyester, 30 % bomull – 300 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-stoff – 219 g/m²

169

269

• EN ISO 20471 klasse 2 • YKK®-glidelås • Gylf med glidelås • Justerbare, elastiske bukseseler • Hempe til ID-kort • Tommestokklomme

369

77414

ALNA PIRATE PANT

COLORS: SIZES: FABRIC:

169 RED/EBONY, 269 ORANGE/EBONY, 369 YELLOW/EBONY C44-C62 Hovedmateriale: 70 % polyester, 30 % bomull – 300 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-stoff – 219 g/m² • EN ISO 20471 klasse 2 størrelse C50-> • EN ISO 20471 klasse 1 størrelse C44–C48 • YKK®-glidelås • Lårlomme med klaff til tilbehør/verktøy. • To baklommer med klaff og borrelås • Hempe til ID-kort • Tommestokklomme

169

169

82

369

269

ALNA COLLECTION

369

77415

ALNA SHORTS

COLORS: SIZES: FABRIC:

169 RED/EBONY, 269 ORANGE/EBONY, 369 YELLOW/EBONY C44-C62 Hovedmateriale: 70 % polyester, 30 % bomull – 300 g/m²

• EN ISO 20471 klasse 2 størrelse C48-> • EN ISO 20471 klasse 1 størrelse C44–C46 • YKK®-glidelås • To baklommer med klaff og borrelås • Hempe til ID-kort • Tommestokklomme


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

77610

ALNA SUIT CL 3

HiVis-dress i Alna-kolleksjonen. Sertifisert i henhold til EN ISO 20471 klasse 3. Slitesterkt og behagelig stoff for industrivask og Cordura®-forsterkninger gir mye for pengene. COLORS: 169 RED/EBONY, 269 ORANGE/EBONY, 369 YELLOW/EBONY SIZES: C44-C62 FABRIC: Hovedmateriale: 70 % polyester, 30 % bomull – 300 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-stoff – 219 g/m²

169

• EN ISO 20471 klasse 3 • YKK®-glidelås • 360-graders refleksbånd på kroppen, ermene og bena • 2-veis glidelås med borrelås • To brystlommer med klaffer og borrelås • Hempe til ID-kort • Tommestokklomme

369

70294

ALNA RAIN JACKET

COLORS: SIZES: FABRIC:

369 YELLOW/EBONY XS-4XL HiVis: 18 % polyester, 82 % PVC – 390 g/m² Kontrast: 18 % polyester, 82 % PVC – 390 g/m²

• EN ISO 20471 klasse 3 • EN 343 3.1 • Trykknapper • Trykknappjustering på mansjettene • Hette med trekksnor og borrelås • Hette som passer fint over hjelm

369

70495

ALNA RAIN BIB CL 2

COLORS: SIZES: FABRIC:

369 YELLOW/EBONY XS-4XL HiVis: 18 % polyester, 82 % PVC – 390 g/m² Kontrast: 18 % polyester, 82 % PVC – 390 g/m² • EN ISO 20471 klasse 2 • EN 343 3.1 • Elastiske bukseseler • Innvendig brystlomme med YKK®-glidelås • Knapper for regulering ved ben

369

ALNA COLLECTION

83


ALTA

COLLECTION

ALTA-KOLLEKSJONEN BESKYTTER DEG MOT VÆR OG VIND OG SØRGER FOR AT DU ER SYNLIG NÅR DET TRENGS. Kolleksjonen er Hi Vis-sertifisert, vanntett og ventilerende og gjør at du kan fokusere på jobben i stedet for omgivelsene.

84

ALTA COLLECTION


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

ALTA COLLECTION

85


HI VIS

71332

ALTA WINTER JACKET

TILGJENGELIG I OKTOBER

Alta-vinterjakken har det du trenger for å holde deg varm og trygg på jobb. Ingen triks, bare ekte ytelse COLORS: 269 ORANGE/CHARCOAL, 369 YELLOW/CHARCOAL SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester, 200 g Sekundærmateriale: 100 % polyamid – 145 g Isolering: 100 % polyamid - 120 g i kropp og 100 g i ermene.

269

• Vannsøyle: 10.000 • Pusteevne: 10.000 • EN ISO 20471 CL 3 • YKK®-glidelås midt på framsiden • Håndlommer med klaff og borrelås • Avtakbar hette • Hette med trekksnorjustering på framsiden og borrelås på baksiden • Mansjetter med borrelåsjustering • Trekksnorjustering i nedre kant • Glidelås for tilgang til påføring av logoer på plagget • Holder til ID-kort

369

70445

ALTA WINTER PANT

TILGJENGELIG I OKTOBER

Alta-vinterbuksen har det du trenger for å holde deg varm og trygg på jobb. Ingen triks, bare ekte ytelse COLORS: 269 ORANGE/CHARCOAL, 369 YELLOW/CHARCOAL SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester, 200 g Sekundærmateriale: 100 % polyamid – 145 g Isolering: 100 % polyamid – 100 g • Vannsøyle: 10.000 • Pusteevne: 10.000 • EN ISO 20471 CL 2 • Trekksnorjustering i midjen • Beltehemper • Støvelglidelås med stormklaff og borrelås • Holder til ID-kort

269

369

71370

ALTA CIS JACKET

TILGJENGELIG I OKTOBER

COLORS: 269 ORANGE/CHARCOAL, 369 YELLOW/CHARCOAL SIZES: XS-4XL FABRIC: Skalljakke: Hovedmateriale: 100 % polyester, 200 g Sekundærmateriale: 100 % polyamid 145 g Innerjakke: Hovedmateriale: 100 % polyester, 140 g Isolasjon: 100 % polyamid - 100 g i kropp og 80 g i ermene.

269

86

369

ALTA COLLECTION

• Vannsøyle: 10.000 • Pusteevne: 10.000 SKALLJAKKE: • EN ISO 20471 CL 3 • YKK®-glidelås midt på framsiden • Håndlommer med klaff og borrelås • Avtakbar hette • Hette med trekksnorjustering på framsiden og borrelås på baksiden • Mansjetter med borrelåsjustering • Trekksnorjustering i nedre kant • Glidelås for tilgang til påføring av logoer på plagget • Holder til ID-kort. INNERJAKKE: • EN ISO 20471 CL 2 • YKK®-glidelås midt på framsiden • YKK®-glidelås på håndlommer • Avtakbare ermer med glidelås • Elastiske mansjetter • Glidelås for tilgang til påføring av logoer på plagget • Holder til ID-kort


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

71071

ALTA SHELL JACKET

TILGJENGELIG I OKTOBER

Pustende skalljakke med vanntett kjerne og Helly Techbeskyttelsesmembran. EN ISO 20471 klasse 3-sertifisert med skulderreflekser for ekstra synlighet. Hette som kan rulles inn, innerlomme og nettingfôr for komfort. COLORS: 269 ORANGE/CHARCOAL, 369 YELLOW/CHARCOAL SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester, 200 g Sekundærmateriale: 100 % polyamid – 145 g

269

369

71442

ALTA SHELL PANT

• Vannsøyle: 10.000 • Pusteevne: 10.000 • EN ISO 20471 CL 3 • YKK®-glidelås midt på framsiden • Håndlommer med klaff og borrelås • Avtakbar hette • Hette med trekksnorjustering på framsiden og borrelås på baksiden • Mansjetter med borrelåsjustering • Trekksnorjustering i nedre kant • Glidelås for tilgang til påføring av logoer på plagget • Holder til ID-kort

TILGJENGELIG I OKTOBER

Alta Hi Vis-serien er i stadig utvikling, og nå lanserer vi Alta Shell-buksen som passer perfekt til den Alta Shell-jakken COLORS: 269 ORANGE/CHARCOAL, 369 YELLOW/CHARCOAL SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester, 200 g Sekundærmateriale: 100 % polyamid – 145 g • Vannsøyle: 10.000 • Pusteevne: 10.000 • EN ISO 20471 CL 2 • Trekksnorjustering i midjen • Beltehemper • Støvelglidelås med stormklaff og borrelås • Holder til ID-kort

369

269

71391

ALTA PILOT JACKET

Dette er vår versjon av den klassiske pilotjakken. Den er både vanntett, ventilerende og varm. Helly Tech® Performance holder deg tørr, og myk fiberpels holder deg varm selv på kalde dager. Sertifisert i henhold til EN ISO 20471 klasse 3 COLORS: SIZES: FABRIC:

160

260

360

160 RED, 260 ORANGE, 360 YELLOW XS-4XL Hovedmateriale: 100 % polyester – 200 g/m² Isolasjon: 100 % fiberpels i polyester – 350 g/m²

• Vannsøyle: 10.000 • Pusteevne: 10.000 • EN ISO 20471 klasse 3 • EN 343 3.1 • EN 342 0,326 m² K/W (B) (isoleringsverdi 2,1) m/70445 fôret Alta-bukse • Luftgjennomtrengning klasse 3 • EN ISO 14058 uten bukse • Helly Tech® Performance • Vindtett, vanntett og ventilerende • Hempe til ID-kort • Mobillomme • 160 tilgjengelig i oktober

ALTA COLLECTION

87


HI VIS

70665

ALTA INSULATED SUIT

COLORS: SIZES: FABRIC:

169 RED/CHARCOAL, 269 ORANGE/CHARCOAL, 369 YELLOW/CHARCOAL C44-C64 HiVis: 100 % polyester – 200 g/m² Kontrast: 100 % polyamid – 145 g/m² Isolasjon: 120 g/m² i kroppen, 100 g/m² i ermene og bena Fôr: 100 % polyamid

• Vannsøyle: 10.000 • Pusteevne: 10.000 • EN ISO 20471 klasse 3 • EN 343 klasse 3,1 • EN 342 0,314 m² K/W (B) (isoleringsverdi 2,0) • Luftgjennomtrengning klasse 3 • Vindtett, vanntett og ventilerende • Hempe til ID-kort

169

269

369

71070

ALTA SHELTER JACKET

Vanntett, ventilerende jakke til grunnpris for arbeidere som trenger HiVis-klær som er sertifisert i henhold til EN ISO 20471. Helly Tech® Protection holder deg tørr i tøffe forhold. Mesh-fôr gir ekstra komfort.

260

COLORS: SIZES: FABRIC:

260 ORANGE, 360 YELLOW XS-4XL Hovedmateriale: 100 % polyester Fôr: 100% polyester

71570

ALTA SHELTER BIB

• Vannsøyle: 10.000 • Pusteevne: 3000 • EN ISO 20471 klasse 3 • EN 343 3,3 • Helly Tech® Protection • Vanntett, vindtett og ventilerende • Heltapet konstruksjon • YKK®-glidelås midt foran med stormklaff • Hempe til ID-kort

360

Vanntett, ventilerende selebukse til grunnpris for dager der du trenger å være ekstra synlig. Sertifisert i henhold til EN ISO 20471 klasse 2. Helly Tech® Protection holder deg tørr på stormfulle dager. Lomme foran og mesh-fôr for ekstra komfort. COLORS: SIZES: FABRIC:

260

88

ALTA COLLECTION

360

260 ORANGE, 360 YELLOW XS-4XL Hovedmateriale: 100 % polyester Fôr: 100% polyester

• Vannsøyle: 10.000 • Pusteevne: 3000 • EN ISO 20471 klasse 2 • EN 343 3,3 • Helly Tech® Protection • Vanntett, vindtett og ventilerende • Heltapet konstruksjon • Justerbare, elastiske bukseseler


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

76196

ALTA JACKET

COLORS: SIZES: FABRIC:

369 YELLOW/CHARCOAL. 269 ORANGE/CHARCOAL XS-3XL HiVis: 85 % polyester, 15 % bomull – 248 g/m² Kontrast: 65 % polyester, 35 % bomull – 245 g/m²

• EN ISO 20471 klasse 3 • Frontglidelås • Refleksbånd • To frontlommer med klaff • Hempe til ID-kort

269

369

76496

ALTA CONSTRUCTION PANT

COLORS: 369 YELLOW/CHARCOAL. 269 ORANGE/CHARCOAL SIZES: C44-C64, D88-D116 FABRIC: HiVis: 85 % polyester, 15 % bomull – 248 g/m² Forsterkning: 100 % polyamid – 200 g/m² • EN ISO 20471 klasse 2 • Gylf med glidelås • Plastdekte metallknapper • To frontlommer • Lårlomme med klaff • To hengende frontlommer til spiker/skruer i forsterket stoff, med dobbel bunn for økt slitestyrke. • Tommestokklomme

269

369

76491

ALTA CONSTRUCTION PANT CL1

COLORS: 369 YELLOW/CHARCOAL. 269 ORANGE/CHARCOAL SIZES: C44-C64, D88-D116 FABRIC: HiVis: 85 % polyester, 15 % bomull – 248 g/m² Kontrast: 65 % polyester, 35 % bomull – 245 g/m² Forsterkning: 100 % polyamid – 200 g/m² • EN ISO 20471 klasse 1 • Gylf med glidelås • Plastdekte metallknapper • To frontlommer • Lårlomme med klaff • To hengende frontlommer til spiker/skruer i forsterket stoff, med dobbel bunn for økt slitestyrke. • Tommestokklomme

269

369

76492

ALTA PANT CL 1

COLORS: 369 YELLOW/CHARCOAL. 269 ORANGE/CHARCOAL SIZES: C44-C64, D88-D116 FABRIC: HiVis: 85 % polyester, 15 % bomull – 248 g/m² Kontrast: 65 % polyester, 35 % bomull – 245 g/m² Forsterkning: 100 % polyamid – 200 g/m² • EN ISO 20471 klasse 1 • Gylf med glidelås • Plastdekte metallknapper • To frontlommer • Lårlomme med klaff

269

369

ALTA COLLECTION

89


ADDVIS

COLLECTION

DEN NYE ADDVISKOLLEKSJONEN GIR DEG ALLE BASISPLAGGENE DU TRENGER FOR Å VÆRE SYNLIG OG TRYGG PÅ JOBB

90

ADDVIS COLLECTION


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

ADDVIS COLLECTION

91


HI VIS

72171

ADDVIS FLEECE JACKET

Addvis-serien vår gir deg god valuta for pengene. Den nye Addvis-fleecejakken kan brukes både under andre plagg og som ytterplagg. God isolasjon og komfort for en rimelig pris. COLORS: 160 RED, 260 ORANGE, 360 YELLOW SIZES: XS - 4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 280 g/m²

160

260

• EN ISO 20471 klasse 3 • YKK®-glidelås midt foran • Hakebeskyttelse • Børstet polyester på innsiden av kragen og stikklommene • Håndlommer med YKK®-glidelås • Hempe til ID-kort

360

79094

ADDVIS ZIP HOODIE

Hettejakke med glidelås fra Addvis kombinerer myke tekstiler og elastiske reflekser for maksimal komfort. Hi Vis-sertifiseringen sørger for at du er trygg og synlig mens du jobber.

160

260

COLORS: SIZES: FABRIC:

160 RED, 260 ORANGE, 360 YELLOW XS-4XL Hoveddel: 100 % polyester – 300 g/m² Ribbe: 97 % polyester 3 % elastan – 405 g/m²

79112

ADDVIS ZIP SWEATSHIRT

360

• EN ISO 20471 Cl 2 størrelse XS Cl 3 størrelse S > • Refleks og stoff med 4-veis stretch for maksimal komfort • YKK®-glidelås midt på framsiden • 360-graders refleks på kroppen og ermene • YKK®-glidelås på håndlommene • Hette som kan justeres med trekksnor • Ribbestrikk nederst på ermene og nedre kant • Holder til ID-kort

Genseren med glidelås fra Addvis kombinerer myke tekstiler og strekkreflekser for å sikre maksimal komfort. Hi Vis-sertifiseringen sørger for at du er trygg og synlig mens du jobber.

160

260

COLORS: SIZES: FABRIC:

160 RED, 260 ORANGE, 360 YELLOW XS-4XL Hoveddel: 100 % polyester – 300 g/m² Ribbe: 97 % polyester 3 % elastan – 405 g/m²

79096

ADDVIS HALF ZIP SWEATSHIRT

360

• EN ISO 20471 Cl 2 størrelse XS Cl 3 størrelse S > • Refleks og stoff med 4-veis stretch for maksimal komfort • YKK®-glidelås midt på framsiden • 360-graders refleks på kropp og ermer • YKK®-glidelås på håndlommene • Ribbestrikk nederst på ermet og nedre kant • Holder til ID-kort

Genseren med halv glidelås fra Addvis kombinerer myke tekstiler og elastiske reflekser for maksimal komfort. Hi Vis-sertifiseringen sørger for at du er trygg og synlig mens du jobber. COLORS: SIZES: FABRIC: 160

92

260

ADDVIS COLLECTION

360

160 RED, 260 ORANGE, 360 YELLOW XS-4XL Hoveddel: 100 % polyester – 300 g/m² Ribbe: 97 % polyester 3 % elastan – 405 g/m²

• EN ISO 20471 Cl 2 størrelse XS Cl 3 størrelse S > • Refleks og stoff med 4-veis stretch for maksimal komfort • YKK®-glidelås • 360-graders refleks på kroppen og ermene • Ribbestrikk nederst på ermene og nedre kant • Holder til ID-kort


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

79095

ADDVIS SWEATSHIRT

Genseren fra Addvis kombinerer myke tekstiler og elastiske reflekser for maksimal komfort. Hi Vis-sertifiseringen sørger for at du er trygg og synlig mens du jobber.

160

260

COLORS: SIZES: FABRIC:

160 RED, 260 ORANGE, 360 YELLOW XS-4XL Hoveddel: 100 % polyester – 300 g/m² Ribbe: 97 % polyester 3 % elastan – 405 g/m²

79093

ADDVIS LONGSLEEVE

360

• EN ISO 20471 Cl 2 størrelse XS Cl 3 størrelse S > • Refleks og stoff med 4-veis stretch for maksimal komfort • 360-graders refleks på kroppen og ermene • Ribbestrikk nederst på ermene og nedre kant • Holder til ID-kort

Den langermede genseren fra Addvis kombinerer myke tekstiler og elastiske reflekser for maksimal komfort. Hi Vis-sertifiseringen sørger for at du er trygg og synlig mens du jobber. COLORS: 260 ORANGE, 360 YELLOW SIZES: XS-4XL FABRIC: Hoveddel: 100 % polyester – 143 g/m²

260

• EN ISO 20471 Cl 2 størrelse XS Cl 3 størrelse S > • Refleks og stoff med 4-veis stretch for maksimal komfort • 360-graders refleks på kroppen og ermene

360

79092

ADDVIS TEE

T-skjorten fra Addvis kombinerer myke tekstiler og elastisk refleks for maksimal komfort. Hi Vis-sertifiseringen sørger for at du er trygg og synlig mens du jobber. COLORS: 260 ORANGE, 360 YELLOW SIZES: XS-4XL FABRIC: Hoveddel: 100 % polyester – 143 g/m²

260

• EN ISO 2 Cl 2 • Refleks og stoff med 4-veis stretch for maksimal komfort • 360-graders refleks på kroppen og ermene

360

79218

ADDVIS SHORT SLEEVE VEST

COLORS: 260 ORANGE, 360 YELLOW SIZES: M-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 130 g/m² • EN ISO 20471 klasse 3 • Glidelås foran

260

360

ADDVIS COLLECTION

93


HI VIS

71374

POTSDAM JACKET COLORS: 169 RED/CHARCOAL SIZES: S-4XL FABRIC: HiVis: 100 % polyester – 200 g/m² Kontrast: 100 % polyamid – 140 g/m² Fôr: 100 % polyamid • EN ISO 20471 klasse 3 • EN 343 klasse 3,3 • Helly Tech® Performance • Heltapet konstruksjon • Avtakbar hette

169

71475

POTSDAM PANT COLORS: 265 ORANGE/NAVY, 369 YELLOW/CHARCOAL SIZES: XS-4XL FABRIC: HiVis: 100 % polyester – 200 g/m² Kontrast: 100 % polyamid – 140 g/m² Fôr: 100 % polyamid • EN ISO 20471 klasse 2 • EN 343 klasse 3,3 • Helly Tech® Performance • Heltapet konstruksjon

265

94

HI V IS

369


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

70265

NARVIK COAT COLORS: 360 EN ISO 20471 YELLOW SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 170 g/m², PU-belagt • EN ISO 20471 klasse 3 • EN 343 klasse 3,1 • 3M-refleks • Vanntett stoff og konstruksjon • Sammenleggbar hette med trekksnor.

360

70260

NARVIK JACKET COLORS: 260 ORANGE, 360 YELLOW SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 170 g/m², PU-belagt • EN ISO 20471 klasse 3 • EN 343 klasse 3,1 • 3M-refleks • Vanntett stoff og konstruksjon • Sammenleggbar hette med trekksnor.

260

360

70460

NARVIK PANT COLORS: 260 ORANGE, 360 YELLOW SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 170 g/m², PU-belagt • EN ISO 20471 klasse 2 • EN 343 klasse 3,1 • 3M-refleks • Vanntett stoff og konstruksjon • Elastisk i livet • Trykknappjustering ved ben

260

360

70570

NARVIK BIB COLORS: 260 ORANGE, 360 YELLOW SIZES: XS-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 170 g/m², PU-belagt • EN ISO 20471 klasse 2 • EN 343 klasse 3,1 • 3M-refleks • Vanntett stoff og konstruksjon • Dobbelt stofflag på knærne • Innerlomme ved brystet med glidelås

260

360

HI V IS

95


BASE L AYER

Helly Hansen revolusjonerte bransjen tidlig på 1970-tallet med introduksjonen av de første tekniske baselagene. LIFA® fjerner fuktighet fra kroppen, sånn at brukerne blir varme og komfortable. Det har blitt brukt av fagfolk på alle hav og mange av verdens høyeste fjelltopper. I 2012 havnet det på Outside Magazines liste over tidenes mest innflytelsesrike plagg. Også i dag er LIFA® det viktigste materialet i alle produktene våre.

96


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

BASE LAYER

97


LIFA

MERINO

PROFESJONELL VARME OG FUKTIGHETSKONTROLL

LIFA MERINO WARMTH LEVEL

98

LIFA MERINO

LIFA MAX WARMTH LEVEL


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

YKK®glidelås med hakebeskyttelse

Ingen skuldersømmer

Ingen sidesømmer

Lifa® Merino

Flatlock-sømmer for maksimal komfort

75107

HH LIFA MERINO HALF ZIP

Vi får det beste fra to verdener ved å blande Lifa® med merinoull. Lifa® transporterer svetten bort fra kroppen din, mens merinoullen holder deg varm. Laget for høy aktivitet på kalde dager COLORS: 590 NAVY, 930 GREY MÉLANGE, 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 57 % merino, 43 % polypropylen – 215 g/m²

590

930

• Lifa® Stay Warm-teknologi • Lifa® Merino • YKK®-glidelås med hakebeskyttelse • Ingen skuldersømmer • Ingen sidesømmer • Flatlock-sømmer for maksimal komfort

990

LIFA MERINO

99


BASE LAYER

Ingen skuldersømmer

Lifa® Merino

Flatlock-sømmer for maksimal komfort

Ingen sidesømmer

75106

HH LIFA MERINO CREWNECK

Vi får det beste fra to verdener ved å blande Lifa® med merinoull. Lifa® transporterer svetten bort fra kroppen din, mens merinoullen holder deg varm. Laget for høy aktivitet på kalde dager COLORS: 590 NAVY, 930 GREY MÉLANGE, 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 57 % merino, 43 % polypropylen – 215 g/m²

590

100

LIFA MERINO

930

990

• Lifa® Stay Warm-teknologi • Lifa® Merino • Ingen skuldersømmer • Ingen sidesømmer • Flatlock-sømmer for maksimal komfort


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

Strikk i livet for perfekt passform og bevegelsesfrihet

Lifa® Merino Flatlock-sømmer for maksimal komfort

75506

HH LIFA MERINO PANT

Vi får det beste fra to verdener ved å blande Lifa® med merinoull. Lifa® transporterer svetten bort fra kroppen din, mens merinoullen holder deg varm. Laget for høy aktivitet på kalde dager COLORS: 590 NAVY, 930 GREY MÉLANGE, 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 57 % merino, 43 % polypropylen – 215 g/m²

590

930

• Lifa® Stay Warm-teknologi • Lifa® Merino • Strikk i livet for perfekt passform og bevegelsesfrihet • Kile i skrittet • Flatlock-sømmer for maksimal komfort

990

LIFA MERINO

101


BASE LAYER

75210

W HH LIFA MERINO HALF ZIP

TILGJENGELIG I OKTOBER

Samme kvaliteten som den velkjente HH Lifa® Merino-stilen med kvinnelig passform. COLORS: 990 BLACK SIZES: XS-2XL FABRIC: Hovedmateriale: 57 % merino, 43 % polypropylen, 215 g • Lifa® Stay Warm-teknologi Lifa® Merino • YKK®-glidelås med hakebeskyttelse • Ingen skuldersømmer • Ingen sidesømmer • Flatlock-sømmer for maksimal komfort

990

75209

W HH LIFA MERINO CREWNECK

TILGJENGELIG I OKTOBER

Samme kvaliteten som det velkjente HH Lifa Merino-stilen med kvinnelig passform. ®

COLORS: 990 BLACK SIZES: XS-2XL FABRIC: Hovedmateriale: 57 % merino, 43 % polypropylen, 215 g • Lifa® Stay Warm-teknologi • Lifa® Merino • Ingen skuldersømmer • Ingen sidesømmer • Flatlock-sømmer for maksimal komfort

990

75520

W HH LIFA MERINO PANT

TILGJENGELIG I OKTOBER

Samme kvaliteten som den velkjente HH Lifa® Merino-stilen med kvinnelig passform. COLORS: 990 BLACK SIZES: XS-2XL FABRIC: Hovedmateriale: 57 % merino, 43 % polypropylen, 215 g • Lifa® Stay Warm-teknologi • Lifa® Merino • Elastikk i livet for perfekt passform og bevegelsesfrihet • Kile i skrittet • Flatlock-sømmer for maksimal komfort

990

102

LIFA MERINO


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

79705

HH LIFA MERINO BEANIE

Vi får det beste fra to verdener ved å blande Lifa® med merinoull. Lifa® transporterer svetten bort fra kroppen din, mens merinoullen holder deg varm. Laget for høy aktivitet på kalde dager COLORS: 930 GREY MÉLANGE, 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 57 % merino, 43 % polypropylen – 215 g/m²

930

• Lifa® Stay Warm-teknologi • Lifa® Merino • Dobbelt stofflag • Flatlock-sømmer for maksimal komfort

990

79706

HH LIFA MERINO NECK GAITOR

Vi får det beste fra to verdener ved å blande Lifa® med merinoull. Lifa® transporterer svetten bort fra kroppen din, mens merinoullen holder deg varm. Laget for høy aktivitet på kalde dager COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 57 % merino, 43 % polypropylen – 215 g/m²

• Lifa® Stay Warm-teknologi • Lifa® Merino • Flatlock-sømmer for maksimal komfort

990

79707

HH LIFA MERINO BALACLAVA

Vi får det beste fra to verdener ved å blande Lifa® med merinoull. Lifa® transporterer svetten bort fra kroppen din, mens merinoullen holder deg varm. Laget for høy aktivitet på kalde dager COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 57 % merino, 43 % polypropylen – 215 g/m²

• Lifa® Stay Warm-teknologi • Lifa® Merino • Flatlock-sømmer for maksimal komfort

990

LIFA MERINO

103


LIFA

MAX

VÃ…RT VARMESTE TEKNISKE INNERLAG MED 100% LIFA-FIBRE.

LIFA MAX WARMTH LEVEL

104

LIFA MAX


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

75114

HH LIFA MAX HALF ZIP

Vi er stolte av å ha nyheten Lifa® Max i sortimentet vårt. 100 % Lifa® transporterer svetten bort fra huden, mens 2-lagsmaterialet holder deg varm. Dette er vårt varmeste superundertøy, som er laget for lavt og middels aktivitetsnivå. COLORS: 590 NAVY, 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polypropylen – 230 g/m²

590

990

75108

HH LIFA MAX CREWNECK

Vi er stolte av å ha nyheten Lifa® Max i sortimentet vårt. 100 % Lifa® transporterer svetten bort fra huden, mens 2-lagsmaterialet holder deg varm. Dette er vårt varmeste superundertøy, som er laget for lavt og middels aktivitetsnivå. COLORS: 590 NAVY, 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polypropylen – 230 g/m²

590

• Lifa® Stay Warm-teknologi • Lifa® Max • Ingen skuldersømmer • Ingen sidesømmer • Flatlock-sømmer for maksimal komfort

990

75508

HH LIFA MAX PANT

Vi er stolte av å ha nyheten Lifa® Max i sortimentet vårt. 100 % Lifa® transporterer svetten bort fra huden, mens 2-lagsmaterialet holder deg varm. Dette er vårt varmeste superundertøy, som er laget for lavt og middels aktivitetsnivå. COLORS: 590 NAVY, 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polypropylen – 230 g/m²

590

• Lifa® Stay Warm-teknologi • Lifa® Max • YKK®-glidelås med hakebeskyttelse • Ingen skuldersømmer • Ingen sidesømmer • Flatlock-sømmer for maksimal komfort

• Lifa® Stay Warm-teknologi • Lifa® Max • Strikk i livet for perfekt passform og bevegelsesfrihet • Kile i skrittet • Flatlock-sømmer for maksimal komfort

990

LIFA MAX

105


BASE LAYER

79708

HH LIFA MAX BEANIE

Vi er stolte av å ha nyheten Lifa® Max i sortimentet vårt. 100 % Lifa® transporterer svetten bort fra huden, mens 2-lagsmaterialet holder deg varm. Dette er vårt varmeste superundertøy, som er laget for lavt og middels aktivitetsnivå. COLORS: 590 NAVY, 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polypropylen – 230 g/m²

• Lifa® Stay Warm-teknologi • Lifa® Max • Dobbelt stofflag • Flatlock-sømmer for maksimal komfort

590

990

79709

HH LIFA MAX NECK GAITOR

Vi er stolte av å ha nyheten Lifa® Max i sortimentet vårt. 100 % Lifa® transporterer svetten bort fra huden, mens 2-lagsmaterialet holder deg varm. Dette er vårt varmeste superundertøy, som er laget for lavt og middels aktivitetsnivå. COLORS: 590 NAVY, 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polypropylen – 230 g/m²

• Lifa® Stay Warm-teknologi • Lifa® Max • Dobbelt stofflag • Flatlock-sømmer for maksimal komfort

590

990

79710

HH LIFA MAX BALACLAVA

Vi er stolte av å ha nyheten Lifa® Max i sortimentet vårt. 100 % Lifa® transporterer svetten bort fra huden, mens 2-lagsmaterialet holder deg varm. Dette er vårt varmeste superundertøy, som er laget for lavt og middels aktivitetsnivå. COLORS: 590 NAVY, 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polypropylen – 230 g/m²

590

106

LIFA MAX

990

• Lifa® Stay Warm-teknologi • Lifa® Max • Dobbelt stofflag • Flatlock-sømmer for maksimal komfort


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

LIFA MAX

107


LIFA

PROFESJONELL YTELSE OG FUKTIGHETSKONTROLL

LIFA LIFA

®

®

WARMTH LEVEL

WARMTH LEVEL

108

LIFA

LIFA LIFA ACTIVE ACTIVE WARMTH LEVEL

WARMTH LEVEL


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

75109

HH LIFA HALF ZIP

Den unike Lifa®-teknologien i en langermet genser med rundt hals. Lifa® transporterer fuktigheten bort fra huden, slik at du holder deg tørr når du jobber hardt og svetter. Laget for høy aktivitet i varmt vær. COLORS: 590 NAVY, 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polypropylen – 125 g/m²

590

990

75105

HH LIFA CREWNECK

Den unike Lifa®-teknologien i en langermet genser med rundt hals. Lifa® transporterer fuktigheten bort fra huden, slik at du holder deg tørr når du jobber hardt og svetter. Laget for høy aktivitet i varmt vær. COLORS: 590 NAVY, 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polypropylen – 125 g/m²

590

• Lifa® Stay Warm-teknologi • HH® Lifa • Ingen skuldersømmer • Ingen sidesømmer • Flatlock-sømmer for maksimal komfort

990

75104

HH LIFA T-SHIRT

Den unike Lifa®-teknologien i en T-skjorte. Lifa® transporterer fuktigheten bort fra huden, slik at du holder deg tørr når du jobber hardt og svetter. Laget for høy aktivitet i varmt vær. COLORS: 590 NAVY, 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polypropylen – 125 g/m²

590

• Lifa® Stay Warm-teknologi • HH® Lifa • YKK®-glidelås med hakebeskyttelse • Ingen skuldersømmer • Ingen sidesømmer • Flatlock-sømmer for maksimal komfort

• Lifa® Stay Warm-teknologi • HH® Lifa • Ingen skuldersømmer • Ingen sidesømmer • Flatlock-sømmer for maksimal komfort

990

LIFA

109


BASE LAYER

75505

HH LIFA PANT

Den unike Lifa®-teknologien i en bukse. Lifa® transporterer fuktigheten bort fra huden, slik at du holder deg tørr når du jobber hardt og svetter. Laget for høy aktivitet i varmt vær. COLORS: 590 NAVY, 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polypropylen – 125 g/m²

590

110

LIFA

990

• Lifa® Stay Warm-teknologi • HH® Lifa • Strikk i livet for perfekt passform og bevegelsesfrihet • Kile i skrittet • Flatlock-sømmer for maksimal komfort


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

76469

CHELSEA BOXER 2 PACK COLORS: 992 BLACK SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % bomull • Elastisk i livet

992

BASE LAYER

111


REGNTØY & FISKING

Denne standarden spesifiserer kravene og testmetodene som gjelder for materialer og sømmer i klær som skal beskytte mot nedbør (f.eks. regn, snø), tåke og fukt på bakken i temperaturer ned til 5 °C.

112


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

113


REGNTØY & FISKING

STORM

SERIES

STORM-SERIEN SETTER EN NY STANDARD FOR REGNUTSTYR SOM ER LAGET FOR FISKING!

114

STORM SERIES


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

70283

STORM RAIN JACKET

Stormjakken setter en ny standard for regntøy som er laget for fisking! Tekstiler uten ftalat har lav miljøpåvirkning og holder deg alltid tørr, uansett vær. COLORS: 299 DARK ORANGE/BLACK, 480 ARMY GREEN, 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hoveddel: 100 % PVC på 100 % polyesterstrikk – 310 g/m²

299

480

990

74080

• EN 343:2003 + A1:2007 3, 1 • AATCC 127 • YKK®-glidelås midt på framsiden • Frontklaff med dobbelt stofflag • Napoleonlomme med YKK®-glidelås og åpning for hodetelefoner • Ingen skuldersømmer • Hetten kan justeres med trekksnor på framsiden og borrelås på baksiden • Neopren-mansjetter • Innerlomme • Forlenget rygg for bedre komfort • Holder til ID-kort

STORM HYBRID ANORAK

Kombinasjonen av softshell og lettvekts PVC uten ftalat gir en helt ny mening til konseptet vanntett fiskeutstyr. COLORS: SIZES: FABRIC:

999 EBONY/BLACK XS-4XL Hoveddel: 94 % polyester, 6% elastan – 305 g/m² Sekundærmateriale: 76 % PVC, 24 % polyester – 310 g/m²

70583

STORM RAIN BIB

• YKK®-glidelås midt på den fremre halvdelen • Hakebeskyttelse • Brystlomme med klaff og borrelåslukking • Ingen skuldersømmer • Neopren-mansjetter • Forlenget rygg for bedre komfort

999

Stormantrekket setter en ny standard for regntøy som er laget for fisking! Tekstiler uten ftalat har lav miljøpåvirkning og holder deg alltid tørr, uansett vær. COLORS: 299 DARK ORANGE/BLACK, 480 ARMY GREEN, 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hoveddel: 100 % PVC på 100 % polyesterstrikk – 310 g/m²

480

990

• EN 343:2003 + A1:2007 3, 1 • AATCC 127 • Brystlomme på innsidenmed YKK®-glidelås • Elastiske bukseseler • Knappjustering i midjen

299

78865

STORM INFLATABLE LIFEJACKET

Den klassiske oppblåsbare redningsvesten fra Helly Hansen finnes nå i en oppdatert og moderne design. Den nye ergonomiske og friksjonsfrie halskonstruksjonen gjør bruken mer komfortabel. Redningsvesten er sertifisert i henhold til den nyeste ISO 12402-3-standarden og har en minimal oppdrift på 150 Newtons når den er oppblåst. COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hoveddel: 100 % polyamid

• ISO 12402-3-sertifisert oppblåsbar redningsvest • 150N oppdrift • Lett å rengjøre • UML MK5 automatisk oppblåsingsteknologi • Veier lite • Lett å spenne fast • Friksjonsfri halskonstruksjon • Kompatibel med følgende reservedeler: 78938 SLIPP MEK UML og 78940 RE-ARM GASSFLASKE

990

STORM SERIES

115


REGNTØY & FISKING

GALE

SERIES

GALE-SERIEN SETTER EN NY STANDARD FOR REGNUTSTYR SOM ER LAGET FOR ARBEIDERE!

116

GALE SERIES


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

70282

GALE RAIN JACKET

Gale-jakken setter en ny standard for regntøy som er laget for arbeidere! Tekstiler uten ftalat har lav miljøpåvirkning og holder deg alltid tørr, uansett vær. COLORS: 290 DARK ORANGE, 480 ARMY GREEN, 590 NAVY, 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hoveddel: 100 % PU på 100 % polyesterstrikk – 240 g/m²

290

480

590

990

70484

• EN 343:2003 + A1:2007 3, 1 • AATCC 127 • YKK® glidelås midt på framsiden • Frontklaff med dobbelt stofflag • Napoleonlomme med YKK®-glidelås og åpning for hodetelefoner • Håndlommer • Sammenleggbar hette med trekksnor på framsiden • Neopren-mansjetter • Innerlomme • Snorjustering i nedre kant • Forlenget rygg for bedre komfort • Holder til ID-kort

GALE CONSTRUCTION RAIN PANT

Gale-buksen setter en ny standard for regntøy som er laget for arbeidere! Tekstiler uten ftalat har lav miljøpåvirkning og holder deg alltid tørr, uansett vær. COLORS: 290 DARK ORANGE, 480 ARMY GREEN, 590 NAVY, 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hoveddel: 100 % PU på 100 % polyesterstrikk – 240 g/m²

290

480

590

990

• EN 343:2003 + A1:2007 3, 1 • AATCC 127 • Elastikk i midjen • Åpning for hengende lommer • Tommestokklomme • Knappejustering i nedre kant

GALE SERIES

117


REGNTØY & FISKING

70485

GALE RAIN PANT

Gale-buksesettene setter en ny standard for regntøy for arbeidere! Tekstiler uten ftalat har lav miljøpåvirkning og holder deg alltid tørr, uansett vær. COLORS: 290 DARK ORANGE, 480 ARMY GREEN, 590 NAVY, 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hoveddel: 100 % PU på 100 % polyesterstrikk – 240 g/m²

290

480

590

990

70582

• EN 343:2003 + A1:2007 3, 1 • AATCC 127 • Elastikk i midjen • Knappejustering i nedre kant

GALE RAIN BIB

Gale-antrekket setter en ny standard for regntøy laget for arbeidere! Tekstiler uten ftalat har lav miljøpåvirkning og holder deg alltid tørr, uansett vær. COLORS: 290 DARK ORANGE, 480 ARMY GREEN, 590 NAVY, 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hoveddel: 100 % PU på 100 % polyesterstrikk – 240 g/m²

118

290

480

590

990

GALE SERIES

• EN 343:2003 + A1:2007 3, 1 • AATCC 127 • Brystlommer på innsiden med YKK®-glidelås • Elastiske bukseseler • Knappjustering i midjen • Knappejustering i nedre kant


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

GALE SERIES

119


REGNTØY & FISKING

70186

VOSS COAT COLORS: 990 BLACK SIZES: XS-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 170 g/m², PU-belagt • EN 343 3.1 • Vanntett stoff og konstruksjon • Reflekselementer • Frontglidelås • Stormklaff

990

70180

VOSS JACKET COLORS: 290 DARK ORANGE, 310 LIGHT YELLOW, 490 DARK GREEN, 530 RACER BLUE, 590 NAVY, 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 170 g/m², PU-belagt • EN 343 3.1 • Vanntett stoff og konstruksjon • Reflekselementer • Frontglidelås • Sammenleggbar hette med trekksnor

290

530

310

590

490

990

70480

VOSS PANT COLORS: 290 DARK ORANGE, 310 LIGHT YELLOW, 490 DARK GREEN, 590 NAVY, 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 170 g/m², PU-belagt • EN 343 3.1 • Vanntett stoff og konstruksjon • Reflekselementer • Elastisk i livet • Trykknappjustering ved ben

290

120

310

490

590

990

REGNTØY & FISKING


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

70129

MANDAL JACKET COLORS: 290 DARK ORANGE, 310 LIGHT YELLOW, 480 ARMY GREEN, 590 NAVY SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 410 g/m², PVC-belagt • EN 343 3.1 • Hette med trekksnor-justering • Stormklaff • To stikklommer

290

310

590

480

70529

MANDAL BIB COLORS: 290 DARK ORANGE, 310 LIGHT YELLOW, 480 ARMY GREEN, 590 NAVY SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 410 g/m², PVC-belagt • EN 343 3.1 • Vanntett stoff og konstruksjon • Innerlomme ved brystet med glidelås • Justerbare, elastiske bukseseler • Trykknappjustering ved ben

290

480

310

590

70429

MANDAL PANT COLORS: 310 LIGHT YELLOW, 480 ARMY GREEN SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 410 g/m², PVC-belagt • EN 343 3.1 • Vanntett stoff og konstruksjon • Elastisk i livet • Trykknappjustering ved ben

310

480

70004

STAVANGER JACKET COLORS: 210 LIGHT ORANGE SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 50 % bomull, 50 % polyester – 480 g/m², PVC-belagt • EN 343 3.1 • Vanntett stoff og konstruksjon • Motstandsdyktig mot olje • Ingen skuldersømmer • Hette med trekksnor-justering

210

70404

STAVANGER BIB COLORS: 210 LIGHT ORANGE SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 50 % bomull, 50 % polyester – 480 g/m², PVC-belagt • EN 343 3.1 • Vanntett stoff og konstruksjon • Motstandsdyktig mot olje • Avtagbare, elastiske bukseseler

210

REGNTØY & FISKING

121


REGNTØY & FISKING

70400

TROMSØ BIB COLORS: 900 WHITE SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 295 g/m², PVC-belagt • EN 343 3.1 • Vanntett stoff og konstruksjon • Tåler kulde ned til -30 °C • Motstandsdyktig mot olje • Avtagbare, elastiske bukseseler

900

70701

BODØAPRON COLORS: 900 WHITE SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 295 g/m², PVC-belagt • EN 343 3.1 • Vanntett stoff og konstruksjon • Tåler kulde ned til -30 °C • Motstandsdyktig mot olje • Justerbar i livet

900

70702

BODØ COAT COLORS: 900 WHITE SIZES: S-L FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 295 g/m², PVC-belagt • EN 343 3.1 • Vanntett stoff og konstruksjon • Tåler kulde ned til -30 °C • Motstandsdyktig mot olje • Justerbar i livet

900

70703

BODØ HALF SLEEVE COLORS: 900 WHITE SIZES: S- XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 295 g/m², PVC-belagt • EN 343 3.1 • Vanntett stoff og konstruksjon • Tåler kulde ned til -30 °C • Motstandsdyktig mot olje • Elastisk linning

900

70090

HARSTAD APRON COLORS: 900 WHITE SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 410 g/m², PVC-belagt • EN 343 3.1 • Vanntett stoff og konstruksjon • Motstandsdyktig mot olje • Justerbar i livet • Justerbart nakkebånd

900

122

REGNTØY & FISKING


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

79816

SVOLVÆR SOU’WESTER COLORS: 310 LIGHT YELLOW SIZES: S/55-56, M/57-58, L/59-60, XL/61-62, 2XL/63-64 FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 410 g/m², PU-belagt • EN 343 3.1 • Vanntett stoff og konstruksjon • Fôr • Øreklaffer • Hakereim

310

REGNTØY & FISKING

123


FL AMMEHEMMENDE

EN ISO 11612:2015

EN ISO 14116:2015

Denne standarden spesifiserer produktkrav til plagg som er produsert i fleksible materialer og designet for å beskytte brukerens kropp, unntatt hender, mot varme og/eller ild.

Denne standarden spesifiserer produktkrav for materialer, materialkombinasjoner og vernetøy med egenskaper som skal begrense flammespredning, slik at muligheten for at bekledningen kan ta fyr og dermed i seg selv utgjøre en risiko, reduseres.

EN 61482-1-2:2014

EN 1149-5:2008

Denne standarden spesifiserer testmetoder for materialer og bekledning til bruk i varme- og flammehemmende vernetøy for arbeidere som er eksponert for lysbuer.

EN 1149 dekker kravene til egenskaper og testmetoder for å måle beskyttelse mot statisk elektrisitet og utladingsprosessen.

124


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

FL A MMEHEMMENDE

125


FLAMMEHEMMENDE

76072

ABERDEEN JACKET

COLORS: 369 YELLOW/CHARCOAL SIZES: XS-4XL FABRIC: 55 % modakryl, 44 % bomull, 1 % inox – 330 g/m²

• EN ISO 20471 klasse 3 • EN ISO 11612 A1B1C1 • EN ISO 1149-5 • EN IEC 61482-2 klasse 1 • Godkjenning for elektriske lysbuer klasse 2 med Fakse-undertøy • 3M-refleks

369

76476

ABERDEEN CONSTRUCTION PANT

COLORS: 369 YELLOW/CHARCOAL SIZES: C44-C64, D96-D116 FABRIC: Hovedmateriale: 55 % modakryl, 44 % bomull, 1 % inox – 330 g/m²

• EN ISO 20471 klasse 2 • EN ISO 11612 A1B1C1 • EN ISO 1149-5 • EN IEC 61482-2 klasse 1 • Godkjenning for elektriske lysbuer klasse 2 med Fakse-undertøy • 3M-refleks

369

76480

ABERDEEN CONSTRUCTION PANT CL 1

COLORS: 369 YELLOW/CHARCOAL SIZES: C44-C64, D96-D116 FABRIC: Hovedmateriale: 55 % modakryl, 44 % bomull, 1 % inox – 330 g/m²

• EN ISO 20471 klasse 1 • EN ISO 11612 A1B1C1 • EN 1149-5 • EN IEC 61482-2 klasse 1 • Godkjenning for elektriske lysbuer klasse 2 med Fakse-undertøy • 3M-refleks

369

126

FL A MMEHEMMENDE


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

76475

ABERDEEN PANT

COLORS: 369 YELLOW/CHARCOAL SIZES: C44-C64, D96-D116 FABRIC: Hovedmateriale: 55 % modakryl, 44 % bomull, 1 % inox – 330 g/m²

• EN ISO 20471 klasse 2 • EN ISO 11612 A1B1C1 • EN ISO 1149-5 • EN IEC 61482-2 klasse 1 • Godkjenning for elektriske lysbuer klasse 2 med Fakse-undertøy • 3M-refleks 369

76479

ABERDEEN PANT CL 1

COLORS: 369 YELLOW/CHARCOAL SIZES: C44-C64, D96-D116 FABRIC: Hovedmateriale: 55 % modakryl, 44 % bomull, 1 % inox – 330 g/m²

• EN ISO 20471 klasse 1 • EN ISO 11612 A1B1C1 • EN 1149-5 • EN IEC 61482-2 klasse 1 • Godkjenning for elektriske lysbuer klasse 2 med Fakse-undertøy • 3M-refleks 369

76679

ABERDEEN SUIT

COLORS: 369 YELLOW/CHARCOAL SIZES: C44-C64 FABRIC: Hovedmateriale: 55 % modakryl, 44 % bomull, 1 % inox, 330 g/m²

• EN ISO 20471 klasse 3 • EN ISO 11612 A1B1C1 • EN 1149-5 • EN IEC 61482-2 klasse 1 • Godkjenning for elektriske lysbuer klasse 2 med Fakse-undertøy • 3M-refleks 369

71385

ABERDEEN INSULATED JACKET

Her er den – vår beste Multinorm-vinterjakke i vanntett og ventilerende Helly Tech®-materiale. Denne jakken gir deg ikke bare beskyttelse mot vær og vind, men også mot flammer og lysbuer. Den har alle viktige sertifiseringer. Du trenger ingen annen jakke, uansett jobb. COLORS: 369 YELLOW/CHARCOAL SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 65 % viskose FR, 22 % aramid, 12 % polyamid, 1 % antistatisk 330 g/m² Bakside: 100 % polyuretan Isolasjon: 100 g/m² Fôr: 100 % bomull

369

• EN ISO 20471 klasse 3 • EN ISO 11612 A1B1C1E1 • EN 1149-5 • EN IEC 61482-2 klasse 2 (7 kA) • EN 343 klasse 3,1 • EN 342 0,315 m2 K/W • Luftgjennomtrengning klasse 3

FL A MMEHEMMENDE

127


FLAMMEHEMMENDE

71484

ABERDEEN INSULATED CONSTRUCTION PANT

COLORS: 369 YELLOW/CHARCOAL SIZES: C44-C64, D96-D116 FABRIC: Hovedmateriale: 65 % viskose FR, 22 % aramid, 12 % polyamid, 1 % antistatisk 330 g/m² Bakside: 100 % polyuretan Isolasjon: 100 g/m² Fôr: 100 % bomull

• EN ISO 20471 klasse 2 • EN ISO 11612 A1B1C1E1 • EN 1149-5 • EN IEC 61482-2 klasse 2 (7 kA)

369

71486

• EN 343 klasse 3,1 • EN 342 0,315 m2 K/W • Luftgjennomtrengning klasse 3

ABERDEEN INSULATED CONSTRUCTION PANT CL 1

COLORS: 369 YELLOW/CHARCOAL SIZES: C44-C64, D96-D116 FABRIC: Hovedmateriale: 65 % viskose FR, 22 % aramid, 12 % polyamid, 1 % antistatisk 330 g/m² Bakside: 100 % polyuretan Isolasjon: 100 g/m² Fôr: 100 % bomull

369

71485

• EN ISO 20471 klasse 1 • EN ISO 11612 A1B1C1E1 • EN 1149-5 • EN IEC 61482-2 klasse 2 (7 kA)

• EN 343 klasse 3,1 • EN 342 0,315 m2 K/W • Luftgjennomtrengning klasse 3

• EN ISO 20471 klasse 2 • EN ISO 11612 A1B1C1E1 • EN 1149-5 • EN IEC 61482-2 klasse 2 (7 kA)

• EN 343 klasse 3,1 • EN 342 0,315 m2 K/W • Luftgjennomtrengning klasse 3

• EN ISO 20471 klasse 1 • EN ISO 11612 A1B1C1E1 • EN 1149-5 • EN IEC 61482-2 klasse 2 (7 kA)

• EN 343 klasse 3,1 • EN 342 0,315 m2 K/W • Luftgjennomtrengning klasse 3

ABERDEEN INSULATED PANT

HiVis-sertifisert som varmer og beskytter godt, selv i svært kalde temperaturer. Vann- og vindtett heltapet Helly Tech® Performance-konstruksjon som puster. Høykvalitets europeisk gåsedun fra Allied med fyllkraft på 700+ for suveren varme COLORS: 369 YELLOW/CHARCOAL SIZES: C44-C64, D96-D116 FABRIC: Hovedmateriale: 65 % viskose FR, 22 % aramid, 12 % polyamid, 1 % antistatisk 330 g/m² Bakside: 100 % polyuretan Isolasjon: 100 g/m² Fôr: 100 % bomull

369

71487

ABERDEEN INSULATED PANT CL 1

COLORS: 369 YELLOW/CHARCOAL SIZES: C44-C64, D92-D116 FABRIC: Hovedmateriale: 65 % viskose FR, 22 % aramid, 12 % polyamid, 1 % antistatisk 330 g/m² Bakside: 100 % polyuretan Isolasjon: 100 g/m² Fôr: 100 % bomull

369

128

FL A MMEHEMMENDE


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

71329

ROTHENBURG III JACKET

COLORS: 260 ORANGE, 360 YELLOW SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 98 % polyester, 2 % karbon – 205 g/m²

• EN ISO 20471 klasse 3 • EN 1149-5 • EN 14116 1/30H/40 for utsiden, og indeks 3/5I/60 for innsiden. • EN 343 klasse 3,3 • Helly Tech® Performance 260

360

71431

ROTHENBURG III PANT

COLORS: 260 ORANGE, 360 YELLOW SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 98 % polyester, 2 % karbon – 205 g/m²

• EN ISO 20471 klasse 2 • EN 1149-5 • EN 14116 1/30H/40 for utsiden, og indeks 3/5I/60 for innsiden. • EN 343 klasse 3,3 • Helly Tech® Performance

260

360

FL A MMEHEMMENDE

129


FLAMMEHEMMENDE

70030

HORTEN JACKET

COLORS: 200 FLUOR ORANGE SIZES: XS-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 410 g/m², PVC-belagt

• EN 343 klasse 3,1 • EN 14116 INDEKS 1/5H/40 • 100 % vanntett stoff og konstruksjon • Flammesikker • Motstandsdyktig mot olje

200

70530

HORTEN BIB

COLORS: 200 FLUOR ORANGE SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 410 g/m², PVC-belagt

• EN 343 klasse 3,1 • EN 14116 INDEKS 1/5H/40 • 100 % vanntett stoff og konstruksjon • Flammesikker • Motstandsdyktig mot olje

200

130

FL A MMEHEMMENDE


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

75069

FAKSE LS POLO

COLORS: 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 48,5 % ull, 48,5 % viskose, 3 % inox – 220 g/m²

• EN ISO 11612 A1B1C1 • EN IEC 61482-1-2 klasse 1 (4 kA) • EN 1149-5 • Flammehemmende • Antistatisk

990

75076

FAKSE LS CREW NECK

COLORS: 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 48,5 % ull, 48,5 % viskose, 3 % inox – 170 g/m²

• EN ISO 11612 A1B1C1 • EN IEC 61482-1-2 klasse 1 (4 kA) • EN 1149-5 • Flammehemmende • Antistatisk

990

75075

FAKSE SHIRT

COLORS: 990 BLACK SIZES: XS-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 48,5 % ull, 48,5 % viskose, 3 % inox – 170 g/m²

• EN ISO 11612 A1B1C1 • EN IEC 61482-1-2 klasse 1 (4 kA) • EN 1149-5 • Flammehemmende • Antistatisk

990

75475

FAKSE PANT

COLORS: 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 48,5 % ull, 48,5 % viskose, 3 % inox – 170 g/m²

• EN ISO 11612 A1B1C1 • EN IEC 61482-1-2 klasse 1 (4 kA) • EN 1149-5 • Flammehemmende • Antistatisk

990

FL A MMEHEMMENDE

131


FLAMMEHEMMENDE

75068

FAKSE T-SHIRT

COLORS: 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 48,5 % ull, 48,5 % viskose, 3 % inox – 170 g/m²

• EN ISO 11612 A1B1C1 • EN IEC 61482-1-2 klasse 1 (4 kA) • EN 1149-5 • Flammehemmende • Antistatisk

990

79870

FAKSE NECK FR

COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 48,5 % ull, 48,5 % viskose, 3 % inox – 170 g/m²

• EN ISO 11612 A1B1C1 • EN IEC 61482-1-2 klasse 1 (4 kA) • EN 1149-5

990

79871

FAKSE LONG NECK

COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 48,5 % ull, 48,5 % viskose, 3 % inox – 170 g/m²

• EN ISO 11612 A1B1C1 • EN IEC 61482-1-2 klasse 1 (4 kA) • EN 1149-5 990

79872

FAKSE ONE LAYER BALACLAVA

COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 48,5 % ull, 48,5 % viskose, 3 % inox – 170 g/m²

• EN ISO 11612 A1B1C1 • EN IEC 61482-1-2 klasse 1 (4 kA) • EN 1149-5 • Flammehemmende • Antistatisk

990

132

FL A MMEHEMMENDE


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

!

BESKYTT HODET! Undersøkelser av ulykker med elektrisk lysbue viser at hode, hals og hender er de kroppsdelene som oftest er utsatt for alvorlige brannskader. I mer en 2/3 av ulykkene var høyre hånd skadet, og om lag i halvparten av ulykkene var hode- og halsregionen skadet. *

Distribution of thermal injuries < 10% < 10 % 10% - 20% 10 % - 30 % 30% - 40% 30 % - 40 % 40% - 60% 40 % - 60 % > 60% > 60 %

* = Page 11, Report from “International Social Security Association, Section for Electricity, Gas and Water” 2nd Edition 2011. ISBN 978-3-937824-08-6

75720

FAKS

FAKSE SOCK

COLORS: 990 BLACK SIZES: 37/39, 40/42, 43/45, 46/48 FABRIC: Hovedmateriale: 48 % ull, 26 % kermel, 1 % inox, 20 % polyamid, 5 % elastan

• Leveres i seks-pack

990

FL A MMEHEMMENDE

133


MIDL AYER Den holder deg varm og tørr uansett værforhold.

Standarden spesifiserer testmetodene og kravene til funksjonelle egenskaper i plagg som skal beskytte mot kulden (lufttemperatur under -5 °C).

134

Denne standarden spesifiserer kravene og testmetodene for ytelsen til enkeltplagg som skal beskytte mot nedkjøling av kroppen i kalde omgivelser (lufttemperatur på -5 °C og kaldere).


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

72111

HAY RIVER JACKET COLORS: 530 RACER BLUE, 590 NAVY, 990 BLACK SIZES: XS-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 314 g/m² • Polartec®-fleece • Hakebeskyttelse • To frontlommer med glidelåser • Trekksnor ved linningen

530

590

990

72262

BASEL REVERSIBLE JACKET COLORS: 490 DARK GREEN, 590 NAVY SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 360 g/m² • EN 14058 klasse 2 • Luftgjennomtrengning klasse 1 • Fiberpels på utsiden. • Vendbar • Frontglidelås • Elastiske mansjetter

490

590

72359

ZURICH REVERSIBLE COLORS: 590 NAVY SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 360 g/m² • EN 14058 klasse 2 • Luftgjennomtrengning klasse 1 • Fiberpels på innsiden. • Vendbar • Frontglidelås • Ribbestrikk i mansjettene

590

72289

LIESTAL JACKET COLORS: 590 NAVY SIZES: XS-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 360 g/m² • EN 14058 klasse 2 • Luftgjennomtrengning klasse 1 • Enkeltsidig V-bundet fiberpels • Fiberpels på innsiden. • Ingen skuldersømmer • Elastiske mansjetter

590

72478

THUN PANT COLORS: 590 NAVY SIZES: XS-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 360 g/m² • EN 14058 klasse 2 • Luftgjennomtrengning klasse 1 • Enkeltsidig V-bundet fiberpels • Fiberpels på innsiden. • Ribbestrikk i linningen • Gylf

590

MIDLAYER

135


MIDLAYER

72065

RED LAKE ZIP IN JACKET

KAN FESTET TIL 71043 OG 71045 MED GLIDELÅS COLORS: 590 NAVY, 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 320 g/m² • EN 14058 klasse 1 • Frontglidelås • To frontlommer med glidelåser • Elastiske mansjetter • Innerjakke kan festes med glidelås

590

990

73005

UTILITY VEST COLORS: 990 BLACK SIZES: XS-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester Forsterkning i 100 % polyamid Fôr: 100 % polyamid Isolasjon: Primaloft® Black • Komfortabel, børstet trikot i halsen • Hakebeskyttelse

990

136

MIDLAYER


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

MIDLAYER

137


BESK Y T TENDE KL ÆR

Denne standarden spesifiserer kravene og testmetodene som gjelder for materialer og sømmer i klær som skal beskytte mot nedbør (f.eks. regn, snø), tåke og fukt på bakken i temperaturer ned til 5 °C.

138


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

73347

BODEN DOWN PARKA COLORS: 990 BLACK SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % Oxford-polyester – 165 g/m² Isolasjon: Allied-dun 85/15 fra europeisk gås, fyllkraft på 700+ • EN ISO 20471 klasse 3 • EN 343 3,1 m/jakke som festes med glidelås, EN 343 3,3 u/ jakke som festes med glidelås • EN 342 0,348 m2 K/W (isoleringsverdi 2,2) sammen med Arctic-bukse 71450 • Luftgjennomtrengning 3 • Helly Tech® Protection

990

71336

ARCTIC PARKA COLORS: 990 BLACK SIZES: XS-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyamid – 180 g/m² Fôr: 100 % polyamid Primaloft® Black-isolasjon – 133 g i kroppen, 80 g i ermene og hetten • EN 343 3.1 • EN 342 0,348 m² K/W (isoleringsverdi 2,2) • Luftgjennomtrengning klasse 3 • Helly Tech® Performance • Vanntett, vindtett og ventilerende • Hempe til ID-kort

990

71335

ARCTIC JACKET COLORS: 430 DARK LIME, 590 NAVY, 990 BLACK, 992 BLACK/ORANGE SIZES: XS-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyamid – 180 g/m² Fôr: 100 % polyamid Primaloft® Black-isolasjon – 133 g i kroppen, 80 g i ermene og hetten

430

590

990

992

• EN 343 3.1 • EN 342 0,348 m² K/W (isoleringsverdi 2,2) • Luftgjennomtrengning klasse 3 • Helly Tech® Performance • Vanntett, vindtett og ventilerende • Hempe til ID-kort

71450

ARCTIC PANT COLORS: 990 BLACK SIZES: C44-C64 FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyamid – 180 g/m² Fôr: 100 % polyamid Primaloft® Black-isolasjon – 80 g, 100 g øverst på ryggen • EN 343 3.1 • EN 342 0,348 m² K/W (isoleringsverdi 2,2) • Luftgjennomtrengning klasse 3 • Helly Tech® Performance • Vanntett, vindtett og ventilerende • Hempe til ID-kort • Tommestokklomme

990

BE SK Y T TENDE K L ÆR

139


BESK Y T TENDE KL ÆR

71334

KIRUNA PARKA COLORS: 990 BLACK SIZES: XS-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyamid – 250 g/m² Isolering: 100 % polyester – 120 g/m² i jakken, 80 g/m² i ermene • EN 342 0,331 m² K/W (isoleringsverdi 2,1) • EN 343 3.1 • Luftgjennomtrengning klasse 3 • Helly Tech® Performance • Vanntett, vindtett og ventilerende • Heltapet konstruksjon

990

71333

KIRUNA JACKET COLORS: 990 BLACK, 991 BLACK/RED SIZES: XS-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyamid – 250 g/m² Isolering: 100 % polyester – 120 g/m² i jakken, 80 g/m² i ermene • EN 342 0,331 m² K/W (isoleringsverdi 2,1) • EN 343 3.1 • Luftgjennomtrengning klasse 3 • Helly Tech® Performance • Vanntett, vindtett og ventilerende • Heltapet konstruksjon

991

990

71433

KIRUNA PANT COLORS: 990 BLACK SIZES: XS-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyamid – 250 g/m² Isolering: 100% polyester, 120 g/m² • EN 342 0,331 m² K/W (isoleringsverdi 2,1) • EN 343 3.1 • Luftgjennomtrengning klasse 3 • Helly Tech® Performance • Vanntett, vindtett og ventilerende • Heltapet konstruksjon

990

71613

LEKNES SUIT COLORS: 993 BLACK/YELLOW, 999 BLACK/EBONY SIZES: C38-C64 FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyamid – 140 g/m² Fôr: 100 % polyamid Isolasjonens vekt: 120 g i kroppen, 80 g i ermene og hetten • EN 343 3.1 • EN 342 0,381 m² K/W (isoleringsverdi 2,5) • Helly Tech® Protection • Avtagbar hette som passer fint over hjelm • Belte i livet • Heltapet konstruksjon

993

140

BE SK Y T TENDE K L ÆR

999


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

71043

HAAG JKT

KAN FESTET TIL 72085, 72167 OG 72065 MED GLIDELÅS COLORS: 440 OLIVE GREEN, 590 NAVY, 970 DARK GREY, 990 BLACK SIZES: XS-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 150 g/m² • EN 343 3,3 • Helly Tech® Protection • Vanntett, vindtett og ventilerende • Heltapet konstruksjon • Ingen skuldersømmer • Hempe til ID-kort • Avtakbar hette

440

590

970

990

71045

HAAG PARKA

KAN FESTET TIL 72085, 72167 OG 72065 MED GLIDELÅS COLORS: 590 NAVY, 990 BLACK SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 150 g/m² Fôr: 100% polyester • EN 343 3,3 • Helly Tech® Protection • Vanntett, vindtett og ventilerende • Heltapet konstruksjon • Ingen skuldersømmer • Hempe til ID-kort • Avtakbar hette

990

590

74044

W HAAG JKT COLORS: 990 BLACK SIZES: S-2XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 150 g/m² Fôr: 100% polyester • EN 343 3,3 • Helly Tech® Protection • Vanntett, vindtett og ventilerende • Heltapet konstruksjon • Ingen skuldersømmer • Hempe til ID-kort • Avtakbar hette

990

76201

BERG JACKET COLORS: 130 HH RED/BLACK, 979 BLACK/ DARK GREY, 990 BLACK SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 197 g/m² Isolering: 100 % polyester – 160 g/m² i jakken, 120 g/m² i ermene • Ingen skuldersømmer • Reflekselementer • Avtakbar hette • Børstet polyester på innsiden av kragen • Hakebeskyttelse • Hempe til ID-kort

130

979

990

BE SK Y T TENDE K L ÆR

141


BESK Y T TENDE KL ÆR

76211

BERGHOLM JACKET COLORS: 590 NAVY, 970 DARK GREY, 990 BLACK SIZES: XS-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 197 g/m² Isolasjon: 100 % polyester – 350 g/m² i kroppen og 80 g/m² i ermene • To brystlommer med glidelåser • Ermelomme med glidelås • To frontlommer med trykknapper • Hempe til ID-kort

590

970

990

74012

LEON JACKET COLORS: 970 DARK GREY, 990 BLACK, 995 BLACK/RACER BLUE SIZES: XS-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 295 g/m² • Softshell med membran og fleece på innsiden • Hette med trekksnor-justering • Hakebeskyttelse • Ingen skuldersømmer • Vannavstøtende glidelås foran med innerlomme • Hempe til ID-kort

970

990

995

71042

ANTWERPEN JKT COLORS: 990 BLACK SIZES: XS-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 175 g/m² • EN 343 3,3 • Helly Tech® Protection • Vanntett, vindtett og ventilerende • Heltapet konstruksjon • Ingen skuldersømmer • Hempe til ID-kort

990

71040

BRUSSEL JACKET COLORS: 990 BLACK SIZES: XS-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 150 g/m² • EN 343 3,3 • Helly Tech® Protection • Vanntett, vindtett og ventilerende • Heltapet konstruksjon • Ingen skuldersømmer • Hempe til ID-kort

990

71445

GENT PANT COLORS: 990 BLACK SIZES: XS-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 150 g/m² • EN 343 3,3 • Helly Tech® Protection • Vanntett, vindtett og ventilerende • Heltapet konstruksjon • To frontlommer med glidelåser • Hempe til ID-kort

990

142

BE SK Y T TENDE K L ÆR


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

70127

WATERLOO JACKET COLORS: 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 108 g/m² Fôr: 100% polyester • Helly Tech® Protection • Vanntett, vindtett og ventilerende • Heltapet konstruksjon • YKK®-glidelås midt foran med stormklaff • To stikklommer • Åpning i rygg for lufting

990

70427

WATERLOO PANT COLORS: 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 108 g/m² Fôr: 100% polyester • Helly Tech® Protection • Vanntett, vindtett og ventilerende • Heltapet konstruksjon • Elastisk i livet • Borrelåsjustering ved ben

990

70627

WATERLOO SET COLORS: 530 RACER BLUE, 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 108 g/m² Fôr: 100% polyester • Helly Tech® Protection • Vanntett, vindtett og ventilerende • Heltapet konstruksjon Jakke: • YKK®-glidelås midt foran med stormklaff • To stikklommer Bukse: • Elastisk i livet • Borrelåsjustering ved ben

530

990

BE SK Y T TENDE K L ÆR

143


TILBEHØR Fra luer til ryggsekker – Helly Hansen har tilbehøret du trenger for å komme deg gjennom arbeidsdagene.

144


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

HEADWEAR

79806

KENSINGTON FLAT BRIM COLORS: 990 BLACK, 992 BLACK/DARK ORANGE SIZES: STD FABRIC: 100% bomull • Flat brem • Full kronekonstruksjon • Én størrelse som passer de fleste

990

992

79805

KENSINGTON FLAT TRUCKER COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: 100% bomull • Trailercaps • Full kronekonstruksjon • Én størrelse som passer de fleste

990

79802

KENSINGTON CAP COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: 100% bomull • Full kronekonstruksjon • Snap back • Én størrelse som passer de fleste

990

79811

KENSINGTON BEANIE

TILGJENGELIG I OKTOBER COLORS: 590 NAVY, 930 GREY MELANGE, 990 BLACK, 290 DARK ORANGE SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 100 % akryl • Strikkelue • HH WorkWear-logo

290

930

590

990

TILBEHØR

145


TILBEHØR

79705

HH LIFA MERINO BEANIE COLORS: 930 GREY MÉLANGE, 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 57 % merino, 43 % polypropylen – 215 g/m² • Lifa® Stay Warm-teknologi • Lifa® Merino • Dobbelt stofflag • Flatlock-sømmer for maksimal komfort

930

990

79706

HH LIFA MERINO NECK GAITOR COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 57 % merino, 43 % polypropylen – 215 g/m² • Lifa® Stay Warm-teknologi • Lifa® Merino • Flatlock-sømmer for maksimal komfort

990

79707

HH LIFA MERINO BALACLAVA COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 57 % merino, 43 % polypropylen – 215 g/m² • Lifa® Stay Warm-teknologi • Lifa® Merino • Flatlock-sømmer for maksimal komfort

990

79708

HH LIFA MAX BEANIE COLORS: 590 NAVY, 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polypropylen – 230 g/m² • Lifa® Stay Warm-teknologi • Lifa® Max • Dobbelt stofflag • Flatlock-sømmer for maksimal komfort

590

990

79709

HH LIFA MAX NECK GAITOR COLORS: 590 NAVY, 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polypropylen – 230 g/m² • Lifa® Stay Warm-teknologi • Lifa® Max • Dobbelt stofflag • Flatlock-sømmer for maksimal komfort

590 990

146

TILBEHØR


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

79710

HH LIFA MAX BALACLAVA COLORS: 590 NAVY, 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polypropylen – 230 g/m² • Lifa® Stay Warm-teknologi • Lifa® Max • Dobbelt stofflag • Flatlock-sømmer for maksimal komfort

590

990

79834

OXFORD BEANIE COLORS: 290 DARK ORANGE, 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 150 g/m² • Polartec® Microfleece • Full stretch • Hurtigtørkende • Lett • Dobbelt stofflag

290 990

79876

OXFORD NECK GAITER COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 150 g/m² • Polartec® Microfleece • Full stretch • Hurtigtørkende • Lett

990

79830

HH WW BEANIE COLORS: 130 HH RED, 290 DARK ORANGE, 970 DARK GREY, 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 100 % akryl • HH WorkWear-logo • Leveres i 6-pack

130

290

970

990

79847

BODEN HAT COLORS: SIZES: FABRIC:

990 BLACK S- XL Hovedmateriale: 100 % polyester Fôr: 100% polyester Isolasjon: Primaloft® Black 80 g Fuskepels: 80 % modakryl, 20 % akryl

• Helly Tech® Performance • Primaloft®-isolasjon • Vanntett stofflag • Tapet på kritiske steder • Hakereim

990

TILBEHØR

147


TILBEHØR

BAGS

79572

HH DUFFEL BAG 50L COLORS: 299 DARK ORANGE, 590 NAVY, 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hoveddel: 100 % PolyVinyl – 550 g/m² • Vannavstøtende stoff • YKK®-glidelåser • Eget rom til sko • Polstrede nettbrettlommer på innsiden • Lomme til førstehjelpssett • Polstrede stropper • Bærehåndtak • ID-kortlomme

299

590

990

79573

HH DUFFEL BAG 70L COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hoveddel: 100 % PolyVinyl – 550 g/m² • Vannavstøtende stoff • YKK®-glidelåser • Eget rom til sko • Polstrede nettbrettlommer på innsiden • Lomme til førstehjelpssett • Polstrede stropper • Bærehåndtak • ID-kortlomme

990

79574

HH DUFFEL BAG 90L COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hoveddel: 100 % PolyVinyl – 550 g/m² • Vannavstøtende stoff • YKK®-glidelåser • Eget rom til sko • Polstrede nettbrettlommer på innsiden • Lomme til førstehjelpssett • Polstrede stropper • Bærehåndtak • ID-kortlomme

990

79575

HH DUFFEL BAG 120L COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hoveddel: 100 % PolyVinyl – 550 g/m² • Vannavstøtende stoff • YKK®-glidelåser • Eget rom til sko • Polstrede nettbrettlommer på innsiden • Lomme til førstehjelpssett • Polstrede stropper • Bærehåndtak • ID-kortlomme

990

148

TILBEHØR


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

79583

WORK DAY BACKPACK

TILGJENGELIG I OKTOBER COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 98 % polyester / 2 % PVC • 27 L • 1,2 kg • YKK®-glidelåser • Hovedrommet har en polstret lomme til nettbrett, en innvendig lomme og en flaskelomme • Lomme til førstehjelpsett • Polstret rom til laptop • To lommer på framsiden • To åpne sidelommer • Brystrem

990

79576

WEEKEND TRAVELER

• Hofteremmer som kan stues bort • Kan brukes som håndbagasje hos de fleste flyselskaper • Løkker for verktøy • D-ring • Håndtak på toppen

TILGJENGELIG I OKTOBER COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyamid • 40 L • 2,60 kg • Praktisk konstruert og lett • Aluminium teleskophåndtak • YKK-glidelåser • To lommer i front til oppbevaring • Ett hovedrom med elastiske stropper • To innvendige, adskilte rom • Store hjul på 80 mm gjør at kofferten kan trilles overalt • Hjulene kan enkelt skiftes ut med vanlige rulleskøytehjul • Gripehåndtak på toppen/siden/bunnen • Lomme for ID-kort

990

79560

TROLLEY BAG 95L COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 100 % nylon • Vannavstøtende materiale • En utvendig lomme med glidelås • To nettinglommer på innsiden • Håndtak • Fôrede stropper.

79558

WW OFF SHORE BAG COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 100 % nylon • Den eksakte størrelsen som tillates i et helikopter • Kommersiell pris

79580

HH MULTI BAG

TILGJENGELIG I OKTOBER COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 55 % polyester, 45 % PVC – 550 g • Vanntett hovedmateriale • YKK®-glidelås • Bærehåndtak • Innvendig nettinglomme • Hengekrokepå innsiden • Passer med de fleste vognhåndtak

990

TILBEHØR

149


TILBEHØR

ADDITIONAL ACCESSORIES

79571

KNEEPAD XTRA PROTECTIVE COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Annet • 240 x 145 x 16 mm • Kan vaskes med buksene (vaskes på 75 °C)

990

79570

KNEEPAD PERFORMANCE COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Annet • Overholder EN 14404 • 240 x 160 x 20 mm • Lett • EVA på innsiden gir ekstra myk komfort

990

79569

KNEEPAD STANDARD COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Annet • Overholder EN 14404 • 240 x 147 x 20 mm • Lett

990

79525

HH BELT COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: syntetisk strikket materiale

990

150

TILBEHØR

• Lengde: 130 cm • Bredde: 3,5 cm.


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

79528

HH LOGO WEBBING BELT COLORS: 290 DARK ORANGE, 360 YELLOW, 430 DARK LIME, 530 RACER BLUE, 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 96 % bomull, 4 % elastisk spandextwill

360

• Full stretch • Spenne med HH WW-logo

430

290

530

990

79524

LEATHER BELT COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: skinn • Dobbel spenne • Preget Helly Hansen-logo

990

79527

WEB BELT WITH PLASTIC BUCKLE COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Syntetisk strikket • Lengde: 130 cm • Bredde: 4 cm.

990

79539

HAMMERHOLDER HARD PLASTIC COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Annet • Kan festes i beltet eller beltehemper

990

79550

HH WW SUSPENDERS 2.0 COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: syntetisk vevd materiale • Regulerbar • Preget Helly Hansen-logo

990

TILBEHØR

151


TILBEHØR

79523

LOGO SUSPENDERS COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: syntetisk vevd materiale • Regulerbar • Preget Helly Hansen-logo

990

79521

ID CARD HOLDER HORIZONTAL COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Annet • Kan brukes med click-on-funksjonen

990

78938

RELEASE MECH UML COLORS: 000 STANDARD SIZES: STD FABRIC: Annet materiale • Enkel utskifting • For automatisk oppblåsing av redningsvesten din • UML MK5-patron • Kompatibel med den oppblåsbare redningsvesten 78865 Storm

000

78940

RE-ARM GAS CYLINDER COLORS: 000 STANDARD SIZES: STD FABRIC: Annet materiale • Enkel utskifting • For automatisk oppblåsing av redningsvesten din • 33 gram CO2 • Kompatibel med de oppblåsbare redningsvestene 78865 Storm og 78866 Charlie

000

78939

RELEASE MECH HR (BOBBIN) COLORS: 000 STANDARD SIZES: STD FABRIC: Annet materiale • Enkel utskifting • For automatisk oppblåsing av redningsvesten din • Halkey Roberts Alpha-salttablett • Kompatibel med den oppblåsbare redningsvesten 78866 Charlie

000

152

TILBEHØR


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

TILBEHØR

153


STØRRELSER EU REGULAR + TALL XS

S

M

L

XL

2XL

C44

C46

C48

C50

C52

C54

C56

C58

C60

C62

W30"

W31"

W33"

W34"

W36"

W37"

W39"

W41"

W43"

W44"

Sizes

unit of measure

cm

feet

cm

feet

cm

feet

cm

feet

cm

feet

cm

feet

cm

feet

cm

feet

cm

feet

cm

feet

Body height

170

5'7"

174

5'8"

180

5'11"

180

5'11"

184

6'

184

6'

188

6'2"

188

6'2"

192

6'3"

192

6'3"

unit of measure

cm

inch

cm

inch

cm

inch

cm

inch

cm

inch

cm

inch

cm

inch

cm

inch

cm

inch

cm

inch

2

Chest

88

34 1/2

92

36

96

37 1/2

100

39

104

41

108

42 1/2

112

44

116

45 1/2

120

47

124

48 1/2

3

Waist

76

30

80

31 1/2

84

33

88

34 1/2

92

36

96

37 1/2

100

39

104

41

108

43 1/2

112

44

4

Waistband

80

31 1/2

84

33

88

34 1/2

92

36

96

37 1/2

100

39

104

41

108

42 1/2

112

44

116

45 1/2

5

Hip

94

37

98

38 1/2

102

40

106

41 1/2

110

43

114

45

118

46 1/2

122

48

126

49 1/2

130

51

Inseam

79

31

80

31 1/2

81

32

82

32

83

32 1/2

84

33

85

33 1/2

86

34

87

34

87

34

Inseam tall*

84

33

85

33 1/2

86

34

87

34

88

34 1/2

89

35

90

35

91

36

92

36

92

36

1

6

3XL

1

cm

5XL

6XL

C64

C66

C68

C70

C72

C74

C76

C78

W45"

W47"

W48"

W50"

W52"

W53"

W55"

W56"

Sizes

unit of measure

4XL

feet

cm

feet

cm

feet

cm

feet

cm

feet

cm

feet

cm

feet

cm

feet

Body height

194

6'4"

194

6'4"

194

6'4"

194

6'4"

194

6'4"

194

6'4"

194

6'4"

194

6'4"

unit of measure

cm

inch

cm

inch

cm

inch

cm

inch

cm

inch

cm

inch

cm

inch

cm

inch

2

Chest

128

50

132

52

136

53 1/2

140

55

144

56 1/2

148

58

152

59 1/2

156

61

3

Waist

116

45 1/2

120

47

124

48 1/2

128

50

132

52

136

53 1/2

140

55

144

56 1/2

4

Waistband

120

47

124

48 1/2

128

50

132

52

136

53 1/2

140

55

144

56 1/2

148

58

5

Hip

134

52 1/2

138

54

142

56

146

57 1/2

150

59

154

60 1/2

158

62

162

63 1/2

6

Inseam

88

34 1/2

88

34 1/2

88

34 1/2

88

34 1/2

88

34 1/2

88

34 1/2

88

34 1/2

88

34 1/2

Inseam tall*

93

36 1/2

93

36 1/2

93

36 1/2

93

36 1/2

93

36 1/2

93

36 1/2

93

36 1/2

93

36 1/2

C-MODEL 4 Waistband width 6

Inseam length 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95

154

72

76

80

84

88

92

96

100

104

108

112

116

C60

C62

120

124

128

132

136

140

144

148

C64

C66

C68

C70

C72

C74

C76

C78

C64*

C66*

C68*

C70*

C72*

C74*

C76*

C78*

C40 C42 C44 C46 C48 C40*

S TØRREL SER

C50 C42*

C52 C44*

C54 C46*

C56 C48*

C58 C50* C52* C54* C56* C58* C60*

C62*


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

EU SHORT & WIDE PANTS Sizes

D84

D88

D92

D96

D100

D104

D108

D112

D116

D120

D124

D128

unit of measure

cm

feet

cm

feet

cm

feet

cm

feet

cm

feet

cm

feet

cm

feet

cm

feet

cm

feet

cm

feet

cm

feet

cm

feet

Body height

156

5'1"

160

5'3"

164

5'4"

170

5'7"

170

5'7"

174

5'8"

174

5'8"

178

5'10"

178

5'10"

182

5'11"

182

5'11"

184

6'

unit of measure

cm

inch

cm

inch

cm

inch

cm

inch

cm

inch

cm

inch

cm

inch

cm

inch

cm

inch

cm

inch

cm

inch

cm

inch

3

Waist

78

30 5⁄7

82,0

32 2⁄7

86

33 6⁄7

90

35 3⁄7

94

37

98

38 4⁄7

102

40 1⁄6

106

41 3/4

110

43 1⁄3

114

44 7⁄8

118

46 1/2

122

48

4

Waistband

82

32

86

34

90

35

94

37

98

38 1/2

102

40

106

41 1/2

110

43

114

45

118

46 1/2

122

48

126

49 1/2

5

Hip

92

36

96,0

37 1/2

100

39

104

41

108

42 1/2

112

44

116

45 1/2

120

47

124

48 1/2

128

50

132

52

136

53 1/2

6

Inseam short and wide

73

28 1/2

74,0

29

75

29 1/2

76

30

77

30

78

30 1/2

79

31

80

31 1/2

81

32

82

32

83

32 1/2

84

33

Inseam wide*

78

30 1/2

79,0

31

80

31 1/2

81

32

82

32

83

32 1/2

84

33

85

33 1/2

86

34

87

34

88

34 1/2

89

35

1

D-MODEL 4 Waistband width

2 6

3 1

4 5

6

Inseam length 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91

82

86

90

94

102

106

110

114

118

122

126

D84 D88 D92 D96 D100 D84*

D104 D88*

D108 D92*

D112 D96*

D116 D100*

D120 D104*

D124 D108*

D128 D112* D116* D120* D124* D128*

UNISEX CONVERSION

1: Body height 2: Chest 3: Waist (at belly-button height) 4: Waistband (where your pants' waistband is placed) 5: Hip 6: Inseam

98

SOCKS

MEN’S SIZES

WOMEN’S SIZES

XXS

S (36)

Europe

S

M (38)

M

L (40/42)

L

XL (44/46)

XL

2XL (48/50)

Sizes 37-39

40-42

43-45

46-48

UK

4-6

6½-8½

9 - 10 ½

11 - 12 ½

US

5-6½

7-8½

9 - 11 ½

12 - 13

*Most of Helly Hansen Workwear C-sized and D-sized pants can be extended 5cm by cutting open a contrast stitch at bottom hem S TØRREL SER

155


INDEKS ALFABETISK 76476 76480 71484 71486 71385 71485 71487 76072 76475 76479 76679 72171 79096 79093 79218 79095 79092 79094 79112 77401 77403 72155 73251 77200 77404 71050 74051 79160 71351 71452 77400 77402 77510 77412 77413 77110 76486 77210 77410 77411 77414 70495 70294 71496 71194 77415 74094 77610 71495 71394 71494 71395 71694 71370 76496 76491 70665 76196 76492 71391 71071 71442 71570 71070 71332 70445 71042 71335 71450 71336 72262 76201 76211 73347 79847 70702 70703 70701 71040 76542

156

ABERDEEN CONSTRUCTION PANT............................................. 126 ABERDEEN CONSTRUCTION PANT CL 1.................................... 126 ABERDEEN INSULATED CONSTRUCTION PANT....................... 128 ABERDEEN INSULATED CONSTRUCTION PANT CL 1............... 128 ABERDEEN INSULATED JACKET................................................. 127 ABERDEEN INSULATED PANT..................................................... 128 ABERDEEN INSULATED PANT CL 1............................................. 128 ABERDEEN JACKET....................................................................... 126 ABERDEEN PANT........................................................................... 127 ABERDEEN PANT CL 1.................................................................. 127 ABERDEEN SUIT............................................................................ 127 ADDVIS FLEECE JACKET................................................................ 92 ADDVIS HALF ZIP SWEATSHIRT.................................................... 92 ADDVIS LONGSLEEVE..................................................................... 93 ADDVIS SHORT SLEEVE VEST........................................................ 93 ADDVIS SWEATSHIRT..................................................................... 93 ADDVIS TEE...................................................................................... 93 ADDVIS ZIP HOODIE......................................................................... 92 ADDVIS ZIP SWEATSHIRT............................................................... 92 AKER CONSTRUCTION PANT......................................................... 48 AKER CONSTRUCTION SHORTS.................................................... 49 AKER FLEECE JACKET.................................................................... 48 AKER INSULATED JACKET............................................................. 46 AKER JACKET.................................................................................. 47 AKER PIRATE PANT......................................................................... 49 AKER SHELL JACKET...................................................................... 47 AKER SOFTSHELL JACKET............................................................ 47 AKER TEE.......................................................................................... 49 AKER WINTER JACKET.................................................................... 46 AKER WINTER PANT........................................................................ 46 AKER WORK PANT........................................................................... 48 AKER WORK SHORTS...................................................................... 49 ALNA BIB CL 2.................................................................................. 82 ALNA CONSTRUCTION PANT CL 1................................................. 81 ALNA CONSTRUCTION PANT CL 2................................................. 81 ALNA CONSTRUCTION VEST CL 1................................................. 80 ALNA COTTON CONSTRUCTION PANT CL 1................................ 82 ALNA JACKET CL 3.......................................................................... 80 ALNA PANT CL 1............................................................................... 81 ALNA PANT CL 2............................................................................... 81 ALNA PIRATE PANT......................................................................... 82 ALNA RAIN BIB CL 2........................................................................ 83 ALNA RAIN JACKET......................................................................... 83 ALNA SHELL CONSTRUCTION PANT CL 2.................................... 80 ALNA SHELL JACKET...................................................................... 79 ALNA SHORTS................................................................................... 82 ALNA SOFTSHELL JACKET............................................................ 80 ALNA SUIT CL 3................................................................................ 83 ALNA WINTER CONSTRUCTION PANT CL 2................................. 78 ALNA WINTER JACKET................................................................... 78 ALNA WINTER PANT CL 1............................................................... 79 ALNA WINTER PARKA..................................................................... 78 ALNA WINTER SUIT......................................................................... 79 ALTA CIS JACKET............................................................................. 86 ALTA CONSTRUCTION PANT.......................................................... 89 ALTA CONSTRUCTION PANT CL1................................................... 89 ALTA INSULATED SUIT.................................................................... 88 ALTA JACKET.................................................................................... 89 ALTA PANT CL 1................................................................................ 89 ALTA PILOT JACKET........................................................................ 87 ALTA SHELL JACKET....................................................................... 87 ALTA SHELL PANT........................................................................... 87 ALTA SHELTER BIB.......................................................................... 88 ALTA SHELTER JACKET.................................................................. 88 ALTA WINTER JACKET.................................................................... 86 ALTA WINTER PANT........................................................................ 86 ANTWERPEN JKT.......................................................................... 148 ARCTIC JACKET............................................................................. 145 ARCTIC PANT................................................................................. 145 ARCTIC PARKA............................................................................... 145 BASEL REVERSIBLE JACKET....................................................... 135 BERG JACKET................................................................................. 147 BERGHOLM JACKET...................................................................... 148 BODEN DOWN PARKA................................................................... 145 BODEN HAT..................................................................................... 147 BODØ COAT..................................................................................... 122 BODØ HALF SLEEVE...................................................................... 122 BODØAPRON.................................................................................. 122 BRUSSEL JACKET.......................................................................... 148 CHELSEA BIB................................................................................... 55

INDEK S A LFA BE TISK

76469 76441 76442 76444 76341 76487 77441 77443 72269 74140 79197 72270 77447 77445 77444 71140 72146 79198 71340 77446 79147 76040 76411 76041 79134 76440 71047 71414 76443 72049 76451 79871 75076 75069 79870 79872 75475 75075 75720 75068 70484 70582 70282 70485 71445 71043 71045 79539 70090 72111 79525 79575 79572 79573 79574 75111 75110 75112 75113 75105 75109 79710 79708 75108 75114 79709 75508 79707 79705 75106 75107 79706 75506 75505 75104 79528 79580 79830 79550 70530

CHELSEA BOXER 2 PACK...............................................................111 CHELSEA CONSTRUCTION PANT.................................................. 54 CHELSEA CONSTRUCTION PIRATE PANT.................................... 56 CHELSEA CONSTRUCTION SHORTS............................................. 56 CHELSEA CONSTRUCTION VEST................................................... 57 CHELSEA COTTON CONSTRUCTION PANT.................................. 55 CHELSEA EVOLUTION CONSTRUCTION PANT....................... 22,60 CHELSEA EVOLUTION CONSTRUCTION SHORTS....................... 24 CHELSEA EVOLUTION HOODED PILE JACKET............................ 21 CHELSEA EVOLUTION HOODED SOFTSHELL JACKET............... 21 CHELSEA EVOLUTION HOODIE...................................................... 24 CHELSEA EVOLUTION PILE JACKET............................................ 22 CHELSEA EVOLUTION PIRATE PANT............................................ 24 CHELSEA EVOLUTION SERVICE PANT.................................... 22,61 CHELSEA EVOLUTION SERVICE SHORTS.................................... 24 CHELSEA EVOLUTION SHELL JACKET......................................... 21 CHELSEA EVOLUTION STRETCH MIDLAYER............................... 25 CHELSEA EVOLUTION TEE............................................................. 25 CHELSEA EVOLUTION WINTER JACKET...................................... 20 CHELSEA EVOLUTION WORK PANT.............................................. 22 CHELSEA FZ HOODIE....................................................................... 57 CHELSEA JACKET........................................................................... 53 CHELSEA KEVLAR CONSTRUCTION PANT................................... 54 CHELSEA LINED JACKET................................................................ 53 CHELSEA LONGSLEEVE................................................................. 57 CHELSEA SERVICE PANT............................................................... 55 CHELSEA SHELL JACKET............................................................... 52 CHELSEA SHELL PANT.................................................................... 52 CHELSEA SHORTS........................................................................... 56 CHELSEA WIND FLEECE................................................................. 53 CHELSEA WORK PANT.................................................................... 54 FAKSE LONG NECK........................................................................ 132 FAKSE LS CREW NECK................................................................. 131 FAKSE LS POLO............................................................................. 131 FAKSE NECK FR............................................................................. 132 FAKSE ONE LAYER BALACLAVA.................................................. 132 FAKSE PANT................................................................................... 131 FAKSE SHIRT.................................................................................. 131 FAKSE SOCK................................................................................... 133 FAKSE T-SHIRT.............................................................................. 132 GALE CONSTRUCTION RAIN PANT..............................................117 GALE RAIN BIB................................................................................118 GALE RAIN JACKET........................................................................117 GALE RAIN PANT............................................................................118 GENT PANT..................................................................................... 148 HA AG JKT........................................................................................ 147 HA AG PARKA.................................................................................. 147 HAMMERHOLDER HARD PLASTIC...............................................151 HARSTAD APRON.......................................................................... 122 HAY RIVER JACKET........................................................................ 135 HH BELT.......................................................................................... 150 HH DUFFEL BAG 120L................................................................... 148 HH DUFFEL BAG 50L..................................................................... 148 HH DUFFEL BAG 70L..................................................................... 148 HH DUFFEL BAG 90L..................................................................... 148 HH LIFA ACTIVE HI VIS CREWNECK............................................... 75 HH LIFA ACTIVE HI VIS HALF ZIP................................................... 74 HH LIFA ACTIVE HI VIS POLO.......................................................... 75 HH LIFA ACTIVE HI VIS T-SHIRT..................................................... 75 HH LIFA CREWNECK...................................................................... 109 HH LIFA HALF ZIP.......................................................................... 109 HH LIFA MAX BALACLAVA......................................................106,147 HH LIFA MAX BEANIE............................................................. 106,146 HH LIFA MAX CREWNECK............................................................. 105 HH LIFA MAX HALF ZIP.................................................................. 105 HH LIFA MAX NECK GAITOR.................................................. 106,146 HH LIFA MAX PANT........................................................................ 105 HH LIFA MERINO BALACLAVA......................................... 62,103,146 HH LIFA MERINO BEANIE................................................. 62,103,146 HH LIFA MERINO CREWNECK..................................................61,100 HH LIFA MERINO HALF ZIP............................................................. 99 HH LIFA MERINO NECK GAITOR...................................... 62,103,146 HH LIFA MERINO PANT............................................................. 61,101 HH LIFA PANT.................................................................................110 HH LIFA T-SHIRT............................................................................ 109 HH LOGO WEBBING BELT.........................................................62,151 HH MULTI BAG................................................................................ 149 HH WW BEANIE.............................................................................. 147 HH WW SUSPENDERS 2.0..............................................................151 HORTEN BIB................................................................................... 130


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

70030 79273 77471 77472 71172 74272 79272 79271 71372 79521 79811 79802 79806 79805 72158 73230 74230 73231 79242 79241 79111 74231 79245 79246 79243 71333 71433 71334 79570 79569 79571 79524 71613 74012 72289 79707 79705 79706 79523 72170 71163 71563 75162 71161 76583 75161 71361 76563 70529 70129 70429 70570 70265 70260 70460 79834 77461 72026 79028 79027 72097 79876 79025 77460 79026 79024 73290 77462 71374 71475 78940 72065 78939 78938 71329 71431 70404 70004 74080 78865

HORTEN JACKET........................................................................... 130 ICU HOODIE...................................................................................... 70 ICU PANT CLASS 1........................................................................... 69 ICU PANT CLASS 2........................................................................... 69 ICU SHELL JACKET.......................................................................... 69 ICU SOFTSHELL JACKET................................................................ 70 ICU SWEATSHIRT............................................................................. 70 ICU T-SHIRT...................................................................................... 70 ICU WINTER JACKET....................................................................... 68 ID CARD HOLDER HORIZONTAL................................................... 152 KENSINGTON BEANIE......................................................... 32,60,145 KENSINGTON CAP............................................................... 32,59,145 KENSINGTON FLAT BRIM........................................................ 32,145 KENSINGTON FLAT TRUCKER................................................ 32,145 KENSINGTON FLEECE JACKET..................................................... 30 KENSINGTON HOODED LIFALOFT JACKET................................. 28 KENSINGTON HOODED SOFTSHELL JACKET.............................. 29 KENSINGTON LIFALOFT JACKET.................................................. 29 KENSINGTON LONGSLEEVE..................................................... 31,59 KENSINGTON POLO......................................................................... 31 KENSINGTON SHIRT........................................................................ 30 KENSINGTON SOFTSHELL JACKET.............................................. 29 KENSINGTON SWEATSHIRT........................................................... 31 KENSINGTON T-SHIRT............................................................... 31,59 KENSINGTON ZIP HOODIE......................................................... 30,59 KIRUNA JACKET............................................................................ 146 KIRUNA PANT................................................................................. 146 KIRUNA PARKA.............................................................................. 146 KNEEPAD PERFORMANCE........................................................... 150 KNEEPAD STANDARD................................................................... 150 KNEEPAD XTRA PROTECTIVE...................................................... 150 LEATHER BELT................................................................................151 LEKNES SUIT.................................................................................. 146 LEON JACKET................................................................................. 148 LIESTAL JACKET........................................................................... 135 LIFA MERINO BALACLAVA................................................ 62,103,146 LIFA MERINO BEANIE....................................................... 62,103,146 LIFA MERINO NECK GAITOR............................................. 62,103,146 LOGO SUSPENDERS...................................................................... 152 MAGNI FLEECE JACKET.................................................................. 15 MAGNI LIGHT JACKET..................................................................... 15 MAGNI LIGHT PANT......................................................................... 16 MAGNI LONGSLEEVE....................................................................... 16 MAGNI SHELL JACKET.................................................................... 14 MAGNI SHORTS................................................................................ 15 MAGNI T-SHIRT................................................................................. 16 MAGNI WINTER JACKET................................................................. 14 MAGNI WORKPANT.......................................................................... 14 MANDAL BIB.................................................................................. 121 MANDAL JACKET........................................................................... 121 MANDAL PANT............................................................................... 121 NARVIK BIB...................................................................................... 95 NARVIK COAT................................................................................... 95 NARVIK JACKET............................................................................... 95 NARVIK PANT................................................................................... 95 OXFORD BEANIE........................................................................42,147 OXFORD CONSTRUCTION PANT.................................................... 38 OXFORD FLEECE JACKET............................................................... 37 OXFORD FZ HOODIE..........................................................................41 OXFORD HZ SWEATSHIRT...............................................................41 OXFORD LIGHT FLEECE JACKET .................................................. 37 OXFORD NECK GAITER..............................................................42,147 OXFORD POLO.................................................................................. 42 OXFORD SERVICE PANT.................................................................. 39 OXFORD SWEATSHIRT.....................................................................41 OXFORD T-SHIRT............................................................................. 42 OXFORD WINTER JACKET.............................................................. 36 OXFORD WORK PANT...................................................................... 40 POTSDAM JACKET........................................................................... 94 POTSDAM PANT............................................................................... 94 RE-ARM GAS CYLINDER............................................................... 152 RED LAKE ZIP IN JACKET............................................................. 136 RELEASE MECH HR (BOBBIN)..................................................... 152 RELEASE MECH UML.................................................................... 152 ROTHENBURG III JACKET............................................................. 129 ROTHENBURG III PANT................................................................. 129 STAVANGER BIB............................................................................. 121 STAVANGER JACKET..................................................................... 121 STORM HYBRID ANORAK...............................................................115 STORM INFLATABLE LIFEJACKET...............................................115

70583 70283 79816 72478 79560 70400 73005 70186 70180 70480 74044 75209 75210 75520 70127 70427 70627 79527 79576 79583 79558 72359

STORM RAIN BIB............................................................................115 STORM RAIN JACKET.....................................................................115 SVOLVÆR SOU’WESTER............................................................... 123 THUN PANT..................................................................................... 135 TROLLEY BAG 95L......................................................................... 149 TROMSØ BIB................................................................................... 122 UTILITY VEST................................................................................. 136 VOSS COAT...................................................................................... 120 VOSS JACKET................................................................................. 120 VOSS PANT..................................................................................... 120 W HA AG JKT................................................................................... 147 W HH LIFA MERINO CREWNECK.................................................. 102 W HH LIFA MERINO HALF ZIP....................................................... 102 W HH LIFA MERINO PANT............................................................. 102 WATERLOO JACKET....................................................................... 149 WATERLOO PANT........................................................................... 149 WATERLOO SET.............................................................................. 149 WEB BELT WITH PLASTIC BUCKLE.............................................151 WEEKEND TRAVELER................................................................... 149 WORK DAY BACKPACK.................................................................. 149 WW OFF SHORE BAG..................................................................... 149 ZURICH REVERSIBLE.................................................................... 135

INDEK S A LFA BE TISK

157


INDEKS NUMERISK 70004 70030 70090 70127 70129 70180 70186 70260 70265 70282 70283 70294 70400 70404 70427 70429 70445 70460 70480 70484 70485 70495 70529 70530 70570 70582 70583 70627 70665 70701 70702 70703 71040 71042 71043 71045 71047 71050 71070 71071 71140 71161 71163 71172 71194 71329 71332 71333 71334 71335 71336 71340 71351 71361 71370 71372 71374 71385 71391 71394 71395 71414 71431 71433 71442 71445 71450 71452 71475 71484 71485 71486 71487 71494 71495 71496 71563 71570 71613 71694

158

STAVANGER JACKET..................................................................... 121 HORTEN JACKET........................................................................... 130 HARSTAD APRON.......................................................................... 122 WATERLOO JACKET....................................................................... 149 MANDAL JACKET........................................................................... 121 VOSS JACKET................................................................................. 120 VOSS COAT...................................................................................... 120 NARVIK JACKET............................................................................... 95 NARVIK COAT................................................................................... 95 GALE RAIN JACKET........................................................................117 STORM RAIN JACKET.....................................................................115 ALNA RAIN JACKET......................................................................... 83 TROMSØ BIB................................................................................... 122 STAVANGER BIB............................................................................. 121 WATERLOO PANT........................................................................... 149 MANDAL PANT............................................................................... 121 ALTA WINTER PANT........................................................................ 86 NARVIK PANT................................................................................... 95 VOSS PANT..................................................................................... 120 GALE CONSTRUCTION RAIN PANT..............................................117 GALE RAIN PANT............................................................................118 ALNA RAIN BIB CL 2........................................................................ 83 MANDAL BIB.................................................................................. 121 HORTEN BIB................................................................................... 130 NARVIK BIB...................................................................................... 95 GALE RAIN BIB................................................................................118 STORM RAIN BIB............................................................................115 WATERLOO SET.............................................................................. 149 ALTA INSULATED SUIT.................................................................... 88 BODØAPRON.................................................................................. 122 BODØ COAT..................................................................................... 122 BODØ HALF SLEEVE...................................................................... 122 BRUSSEL JACKET.......................................................................... 148 ANTWERPEN JKT.......................................................................... 148 HA AG JKT........................................................................................ 147 HA AG PARKA.................................................................................. 147 CHELSEA SHELL JACKET............................................................... 52 AKER SHELL JACKET...................................................................... 47 ALTA SHELTER JACKET.................................................................. 88 ALTA SHELL JACKET....................................................................... 87 CHELSEA EVOLUTION SHELL JACKET......................................... 21 MAGNI SHELL JACKET.................................................................... 14 MAGNI LIGHT JACKET..................................................................... 15 ICU SHELL JACKET.......................................................................... 69 ALNA SHELL JACKET...................................................................... 79 ROTHENBURG III JACKET............................................................. 129 ALTA WINTER JACKET.................................................................... 86 KIRUNA JACKET............................................................................ 146 KIRUNA PARKA.............................................................................. 146 ARCTIC JACKET............................................................................. 145 ARCTIC PARKA............................................................................... 145 CHELSEA EVOLUTION WINTER JACKET...................................... 20 AKER WINTER JACKET.................................................................... 46 MAGNI WINTER JACKET................................................................. 14 ALTA CIS JACKET............................................................................. 86 ICU WINTER JACKET....................................................................... 68 POTSDAM JACKET........................................................................... 94 ABERDEEN INSULATED JACKET................................................. 127 ALTA PILOT JACKET........................................................................ 87 ALNA WINTER JACKET................................................................... 78 ALNA WINTER PARKA..................................................................... 78 CHELSEA SHELL PANT.................................................................... 52 ROTHENBURG III PANT................................................................. 129 KIRUNA PANT................................................................................. 146 ALTA SHELL PANT........................................................................... 87 GENT PANT..................................................................................... 148 ARCTIC PANT................................................................................. 145 AKER WINTER PANT........................................................................ 46 POTSDAM PANT............................................................................... 94 ABERDEEN INSULATED CONSTRUCTION PANT....................... 128 ABERDEEN INSULATED PANT..................................................... 128 ABERDEEN INSULATED CONSTRUCTION PANT CL 1............... 128 ABERDEEN INSULATED PANT CL 1............................................. 128 ALNA WINTER PANT CL 1............................................................... 79 ALNA WINTER CONSTRUCTION PANT CL 2................................. 78 ALNA SHELL CONSTRUCTION PANT CL 2.................................... 80 MAGNI LIGHT PANT......................................................................... 16 ALTA SHELTER BIB.......................................................................... 88 LEKNES SUIT.................................................................................. 146 ALNA WINTER SUIT......................................................................... 79

INDEK S NUMERISK

72026 72049 72065 72097 72111 72146 72155 72158 72170 72171 72262 72269 72270 72289 72359 72478 73005 73230 73231 73251 73290 73347 74012 74044 74051 74080 74094 74140 74230 74231 74272 75068 75069 75075 75076 75104 75105 75106 75107 75108 75109 75110 75111 75112 75113 75114 75161 75162 75209 75210 75475 75505 75506 75508 75520 75720 76040 76041 76072 76196 76201 76211 76341 76411 76440 76441 76442 76443 76444 76451 76469 76475 76476 76479 76480 76486 76487 76491 76492 76496

OXFORD FLEECE JACKET............................................................... 37 CHELSEA WIND FLEECE................................................................. 53 RED LAKE ZIP IN JACKET............................................................. 136 OXFORD LIGHT FLEECE JACKET .................................................. 37 HAY RIVER JACKET........................................................................ 135 CHELSEA EVOLUTION STRETCH MIDLAYER............................... 25 AKER FLEECE JACKET.................................................................... 48 KENSINGTON FLEECE JACKET..................................................... 30 MAGNI FLEECE JACKET.................................................................. 15 ADDVIS FLEECE JACKET................................................................ 92 BASEL REVERSIBLE JACKET....................................................... 135 CHELSEA EVOLUTION HOODED PILE JACKET............................ 21 CHELSEA EVOLUTION PILE JACKET............................................ 22 LIESTAL JACKET........................................................................... 135 ZURICH REVERSIBLE.................................................................... 135 THUN PANT..................................................................................... 135 UTILITY VEST................................................................................. 136 KENSINGTON HOODED LIFALOFT JACKET................................. 28 KENSINGTON LIFALOFT JACKET.................................................. 29 AKER INSULATED JACKET............................................................. 46 OXFORD WINTER JACKET.............................................................. 36 BODEN DOWN PARKA................................................................... 145 LEON JACKET................................................................................. 148 W HA AG JKT................................................................................... 147 AKER SOFTSHELL JACKET............................................................ 47 STORM HYBRID ANORAK...............................................................115 ALNA SOFTSHELL JACKET............................................................ 80 CHELSEA EVOLUTION HOODED SOFTSHELL JACKET............... 21 KENSINGTON HOODED SOFTSHELL JACKET.............................. 29 KENSINGTON SOFTSHELL JACKET.............................................. 29 ICU SOFTSHELL JACKET................................................................ 70 FAKSE T-SHIRT.............................................................................. 132 FAKSE LS POLO............................................................................. 131 FAKSE SHIRT.................................................................................. 131 FAKSE LS CREW NECK................................................................. 131 HH LIFA T-SHIRT............................................................................ 109 HH LIFA CREWNECK...................................................................... 109 HH LIFA MERINO CREWNECK..................................................61,100 HH LIFA MERINO HALF ZIP............................................................. 99 HH LIFA MAX CREWNECK............................................................. 105 HH LIFA HALF ZIP.......................................................................... 109 HH LIFA ACTIVE HI VIS HALF ZIP................................................... 74 HH LIFA ACTIVE HI VIS CREWNECK............................................... 75 HH LIFA ACTIVE HI VIS POLO.......................................................... 75 HH LIFA ACTIVE HI VIS T-SHIRT..................................................... 75 HH LIFA MAX HALF ZIP.................................................................. 105 MAGNI T-SHIRT................................................................................. 16 MAGNI LONGSLEEVE....................................................................... 16 W HH LIFA MERINO CREWNECK.................................................. 102 W HH LIFA MERINO HALF ZIP....................................................... 102 FAKSE PANT................................................................................... 131 HH LIFA PANT.................................................................................110 HH LIFA MERINO PANT............................................................. 61,101 HH LIFA MAX PANT........................................................................ 105 W HH LIFA MERINO PANT............................................................. 102 FAKSE SOCK................................................................................... 133 CHELSEA JACKET........................................................................... 53 CHELSEA LINED JACKET................................................................ 53 ABERDEEN JACKET....................................................................... 126 ALTA JACKET.................................................................................... 89 BERG JACKET................................................................................. 147 BERGHOLM JACKET...................................................................... 148 CHELSEA CONSTRUCTION VEST................................................... 57 CHELSEA KEVLAR CONSTRUCTION PANT................................... 54 CHELSEA SERVICE PANT............................................................... 55 CHELSEA CONSTRUCTION PANT.................................................. 54 CHELSEA CONSTRUCTION PIRATE PANT.................................... 56 CHELSEA SHORTS........................................................................... 56 CHELSEA CONSTRUCTION SHORTS............................................. 56 CHELSEA WORK PANT.................................................................... 54 CHELSEA BOXER 2 PACK...............................................................111 ABERDEEN PANT........................................................................... 127 ABERDEEN CONSTRUCTION PANT............................................. 126 ABERDEEN PANT CL 1.................................................................. 127 ABERDEEN CONSTRUCTION PANT CL 1.................................... 126 ALNA COTTON CONSTRUCTION PANT CL 1................................ 82 CHELSEA COTTON CONSTRUCTION PANT.................................. 55 ALTA CONSTRUCTION PANT CL1................................................... 89 ALTA PANT CL 1................................................................................ 89 ALTA CONSTRUCTION PANT.......................................................... 89


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

76542 76563 76583 76679 77110 77200 77210 77400 77401 77402 77403 77404 77410 77411 77412 77413 77414 77415 77441 77443 77444 77445 77446 77447 77460 77461 77462 77471 77472 77510 77610 78865 78938 78939 78940 79024 79025 79026 79027 79028 79092 79093 79094 79095 79096 79111 79112 79134 79147 79160 79197 79198 79218 79241 79242 79243 79245 79246 79271 79272 79273 79521 79523 79524 79525 79527 79528 79539 79550 79558 79560 79569 79570 79571 79572 79573 79574 79575 79576 79580

CHELSEA BIB................................................................................... 55 MAGNI WORKPANT.......................................................................... 14 MAGNI SHORTS................................................................................ 15 ABERDEEN SUIT............................................................................ 127 ALNA CONSTRUCTION VEST CL 1................................................. 80 AKER JACKET.................................................................................. 47 ALNA JACKET CL 3.......................................................................... 80 AKER WORK PANT........................................................................... 48 AKER CONSTRUCTION PANT......................................................... 48 AKER WORK SHORTS...................................................................... 49 AKER CONSTRUCTION SHORTS.................................................... 49 AKER PIRATE PANT......................................................................... 49 ALNA PANT CL 1............................................................................... 81 ALNA PANT CL 2............................................................................... 81 ALNA CONSTRUCTION PANT CL 1................................................. 81 ALNA CONSTRUCTION PANT CL 2................................................. 81 ALNA PIRATE PANT......................................................................... 82 ALNA SHORTS................................................................................... 82 CHELSEA EVOLUTION CONSTRUCTION PANT....................... 22,60 CHELSEA EVOLUTION CONSTRUCTION SHORTS....................... 24 CHELSEA EVOLUTION SERVICE SHORTS.................................... 24 CHELSEA EVOLUTION SERVICE PANT.................................... 22,61 CHELSEA EVOLUTION WORK PANT.............................................. 22 CHELSEA EVOLUTION PIRATE PANT............................................ 24 OXFORD SERVICE PANT.................................................................. 39 OXFORD CONSTRUCTION PANT.................................................... 38 OXFORD WORK PANT...................................................................... 40 ICU PANT CLASS 1........................................................................... 69 ICU PANT CLASS 2........................................................................... 69 ALNA BIB CL 2.................................................................................. 82 ALNA SUIT CL 3................................................................................ 83 STORM INFLATABLE LIFEJACKET...............................................115 RELEASE MECH UML.................................................................... 152 RELEASE MECH HR (BOBBIN)..................................................... 152 RE-ARM GAS CYLINDER............................................................... 152 OXFORD T-SHIRT............................................................................. 42 OXFORD POLO.................................................................................. 42 OXFORD SWEATSHIRT.....................................................................41 OXFORD HZ SWEATSHIRT...............................................................41 OXFORD FZ HOODIE..........................................................................41 ADDVIS TEE...................................................................................... 93 ADDVIS LONGSLEEVE..................................................................... 93 ADDVIS ZIP HOODIE......................................................................... 92 ADDVIS SWEATSHIRT..................................................................... 93 ADDVIS HALF ZIP SWEATSHIRT.................................................... 92 KENSINGTON SHIRT........................................................................ 30 ADDVIS ZIP SWEATSHIRT............................................................... 92 CHELSEA LONGSLEEVE................................................................. 57 CHELSEA FZ HOODIE....................................................................... 57 AKER TEE.......................................................................................... 49 CHELSEA EVOLUTION HOODIE...................................................... 24 CHELSEA EVOLUTION TEE............................................................. 25 ADDVIS SHORT SLEEVE VEST........................................................ 93 KENSINGTON POLO......................................................................... 31 KENSINGTON LONGSLEEVE..................................................... 31,59 KENSINGTON ZIP HOODIE......................................................... 30,59 KENSINGTON SWEATSHIRT........................................................... 31 KENSINGTON T-SHIRT............................................................... 31,59 ICU T-SHIRT...................................................................................... 70 ICU SWEATSHIRT............................................................................. 70 ICU HOODIE...................................................................................... 70 ID CARD HOLDER HORIZONTAL................................................... 152 LOGO SUSPENDERS...................................................................... 152 LEATHER BELT................................................................................151 HH BELT.......................................................................................... 150 WEB BELT WITH PLASTIC BUCKLE.............................................151 HH LOGO WEBBING BELT.........................................................62,151 HAMMERHOLDER HARD PLASTIC...............................................151 HH WW SUSPENDERS 2.0..............................................................151 WW OFF SHORE BAG..................................................................... 149 TROLLEY BAG 95L......................................................................... 149 KNEEPAD STANDARD................................................................... 150 KNEEPAD PERFORMANCE........................................................... 150 KNEEPAD XTRA PROTECTIVE...................................................... 150 HH DUFFEL BAG 50L..................................................................... 148 HH DUFFEL BAG 70L..................................................................... 148 HH DUFFEL BAG 90L..................................................................... 148 HH DUFFEL BAG 120L................................................................... 148 WEEKEND TRAVELER................................................................... 149 HH MULTI BAG................................................................................ 149

79583 79705 79706 79707 79708 79709 79710 79802 79805 79806 79811 79816 79830 79834 79847 79870 79871 79872 79876

WORK DAY BACKPACK.................................................................. 149 LIFA MERINO BEANIE....................................................... 62,103,146 LIFA MERINO NECK GAITOR............................................. 62,103,146 LIFA MERINO BALACLAVA................................................ 62,103,146 HH LIFA MAX BEANIE............................................................. 106,146 HH LIFA MAX NECK GAITOR.................................................. 106,146 HH LIFA MAX BALACLAVA......................................................106,147 KENSINGTON CAP............................................................... 32,59,145 KENSINGTON FLAT TRUCKER................................................ 32,145 KENSINGTON FLAT BRIM........................................................ 32,145 KENSINGTON BEANIE......................................................... 32,60,145 SVOLVÆR SOU’WESTER............................................................... 123 HH WW BEANIE.............................................................................. 147 OXFORD BEANIE........................................................................42,147 BODEN HAT..................................................................................... 147 FAKSE NECK FR............................................................................. 132 FAKSE LONG NECK........................................................................ 132 FAKSE ONE LAYER BALACLAVA.................................................. 132 OXFORD NECK GAITER..............................................................42,147

INDEK S NUMERISK

159


VILKÅR FOR SALG, LEVERING OG BETALING 1. PARTER Denne katalogen er et salgsverktøy som blir publisert av Helly Hansen AS, («Helly Hansen» eller «selger») med selskapsnummer 912359999 og registret adresse Munkedamsveien 35, N-0250 Oslo, Norge. Helly Hansens mva.nummer er 912 359 999. Kjøperen er selskapet som er oppgitt som kjøper i bestillingen («bestilling») som Helly Hansen mottar (heretter kalt «kjøper»). Helly Hansen leverer produkter som er oppført i katalogen.

har defekter som gjør returen gyldig. Hvis returen er berettiget, vil kjøperen få tilbakebetalt hele beløpet, og frakten blir betalt av Helly Hansen med mindre Helly Hansen velger alternativet nevnt i avsnitt 7 nedenfor. I forbindelse med en retur som nevnt ovenfor, må alle kravene nedenfor fullføres innen åtte (8) dager etter å ha mottatt varene.

Disse salgsbetingelsene sammen med bestillingen fra kjøperen og bestillingsbekreftelsen fra selgeren utgjør det totale kontraktsgrunnlaget for kjøpet («avtalen»). Forsendelse av varer kan i noen tilfeller erstatte bestillingsbekreftelsen.

• Kontakt Helly Hansens salgssjef eller kundekontakt for det aktuelle området for å få kjøpsdatoen dokumentert • Hvis returen er godkjent, vil Helly Hansens kundekontakt gi deg et referansenummer • Varer må returneres i originalemballasjen med originale etiketter sammen med referansenummeret innen 8 dager etter mottak.

2. PRISER Alle priser i katalogen er veiledende priser uten mva. Vi forbeholder oss retten til å foreta prisendringer frem til bestillingen er mottatt.

Returer som ikke er godkjent av Helly Hansen som returnerbare, vil ikke bli akseptert og blir returnert til avsender for egen regning. Returer gjelder ikke under noen omstendigheter for salgskampanjevarer eller varer som er tatt ut av produksjon.

Prisene våre er basert på gjeldende råmaterialer og produksjonskostnader. Vi forbeholder oss retten til å endre prisene våre på grunn av forhold utenfor vår kontroll frem til vi mottar bestillingen.

Avtalte og godkjente returer som involverer skadet emballasje, eller der det kreves ekstraarbeid på lageret vårt til å få produktet tilbake i sin opprinnelige tilstand, blir belastet kjøperen med 20 % fradrag på kreditnotaverdien.

3. BETALINGSVILKÅR For forsinkede betalinger, i henhold til avtalen, vil en rente på 1,5 % per måned gjelde fra forfallsdatoen.

7. KRAV TIL UTSKIFTING/REPARASJON Helly Hansen har, i tillegg til retten til å akseptere en retur, se avsnitt 6, retten til å erstatte eller reparere produktet. Krav må legges inn umiddelbart og uten unødvendig forsinkelse, se også avsnitt 6 ovenfor. Vi følger garantilovgivningen som gjelder for hver jurisdiksjon. Helly Hansens økonomiske ansvar for enhver produktdefekt er alltid begrenset til produktets verdi som er angitt i bestillingsbekreftelsen eller fakturaen og gjelder ikke skader og/eller tap forårsaket av bruk eller behandling av leverte varer eller andre indirekte tap.

4. FORHÅNDSBESTILLINGER For å være gyldige må alle forhåndsbestillinger må legges inn før den offisielle tidsfristen som er oppgitt i salgsmateriellet vårt eller kommunisert av våre selgere eller kundekontakter. Forhåndsbestillinger for neste sesong er bindende og kan ikke kanselleres av kjøper/kunde. 5. INNGÅ AVTALEN For forhåndsbestillinger vil selgeren sende en bestillingsbekreftelse elektronisk. I denne fasen må alle bestillinger godtas av selgeren. Bestillingsbekreftelsen fungerer ikke som bestillingsgodkjennelse. For både forhåndsbestillinger og hurtigbestillinger må selgeren godta bestillingen via en bestillingsbekreftelse på e-post. Kjøperen skal gjennomgå bestillingsbekreftelsen for eventuelle feil når det gjelder antall, produkttype og alle andre forhold.For alle bestillinger har selgeren i henhold til avtalen rett til å ta betalt for håndtering og frakt i samsvar med gjeldende vilkår og grenser. Avvik mellom bestillingen og bestillingsbekreftelsen skal rapporteres til selgeren senest tre (3) virkedager etter mottak. Etter de ovennevnte tre (3) virkedagene er bestillingsbekreftelsen endelig og bindende og har prioritet over bestillingen. 6. RETURER Bekreftede bestillinger anses som bindende. Helly Hansen godtar ikke retur av varer som ikke har defekter. Kjøperen er ansvarlig for å kontrollere varene umiddelbart etter mottak. Varer kan kun returneres etter avtale med Helly Hansens salgsleder eller kundekontakt for det aktuelle området. De eneste tilfellene der vi godtar returer, er hvis en feil er forårsaket av Helly Hansen. Etter at Helly Hansen har undersøkt den returnerte varen, vil Helly Hansen bestemme om produktet

160

VILKÅR

8. LOGO Vi kan trykke på logoer. Prisene varierer for hver forespørsel. Kontakt den lokale kundekontakten for å få mer informasjon. 9. FORBEHOLD Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil, feil i artikkelinformasjonen, utsolgte produkter og avvik i fargegjengivelse på publikasjoner av tekniske årsaker. Merk deg at et produkt kan være midlertidig utsolgt. I slike tilfeller blir du informert om den første mulige leveringsdatoen. Helly Hansen arbeider kontinuerlig med produktutvikling, og vi forbeholder oss retten til å utføre forbedringer med plagg samt endringer i produktutvalget. Vi forbeholder oss retten til å endre produktspesifikasjoner. 10. TVISTELØSNINGER OG JURISDIKSJON Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i vennskapelighet. Hvis en vennskapelige løsning ikke kan oppnås, skal saken underlegges jurisdiksjonen til norske domstoler. Denne avtalen og eventuelle konflikter eller krav som oppstår som følge av eller i forbindelse med innholdet i denne avtalen, skal styres av norske lover.


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

KONTAKT HELLY HANSEN I HELE VERDEN

AUSTRIA

Helly Hansen Deutschland GmbH Balanstrasse 73 / Haus 10 D-81541 München Phone: +49 (0)89 200084030 E-mail: ww.at@hellyhansen.com

BELGIUM & LUXEMBURG

Helly Hansen NV Holtum Noordweg 77 NL-6121 RE Born Phone: +32 (0)380 81543 E-mail: ww.be@hellyhansen.com

CANADA

Helly Hansen-CA 12033 Riverside Way Suite 301 Richmond, BC V6W 1K6 Phone: 1-800-435-5901 E-mail: Orders.Work-CAN@HellyHansen.com

CHILE

FRANCE

Helly Hansen France SARL Parc des Glaicins, 11 Rue du Pre Faucon F-74940 Annecy le Vieux Phone: +33 458020070 E-mail: ww.fr@hellyhansen.com

GERMANY

Helly Hansen Deutschland GmbH Balanstrasse 73 / Haus 10 D-81541 München Phone: +49 (0)89 200084030 E-mail: ww.de@hellyhansen.com

HUNGARY

Helly Hansen Magyarország Kft. Rétköz u. 5. 1118. Budapest Phone: +36 1 789 0533 E-mail: ww.hu@hellyhansen.com

ITALY

Segurycel S.A. Av. Ejército Libertador N 740 CL-Santiago Phone: +56 2 7075700 E-mail: workwear@hellyhansen.no

Helly Hansen Italy SRL Via San Bartolomeo 777/7 19126 La Spezia Phone: +39 02 89877800 E-mail: ww.it@hellyhansen.com

CZECH

THE REPUBLIC OF IRELAND & NORTHERN IRELAND

Helly Hansen Czech Republic s.r.o. Strakonicka 3309/2e 150 00 Praha 5 Phone: +420 227 031 827 E-mail: ww.cz@hellyhansen.com

DENMARK

A/S Helly Hansen Visiting Address: Lergravsvej 59 2. sal 2300 København S Postal Address: P.O. Box 22 DK - 2100 KØBENHAVN Ø Phone: +45 80 88 55 24 E-mail: workwear@hellyhansen.no

ESTONIA

Tamec Trade OÜ Mustamäe tee 29 EE-10613 Tallinn Web: www.tamectrade.ee Phone: +37 268 16 611 E-mail: info@tamectrade.ee

PMG - Premier Marketing Group Unit G2 Calmount Park Calmount Road, Dublin 12 Phone: +353 01 4600723 E-mail: conor.lloyd@hellyhansen.com

NETHERLANDS

Helly Hansen BV Holtum Noordweg 77 NL-6121 RE Born Phone: +31 (0)46 7440074 E-mail: ww.nl@hellyhansen.com

NORWAY

Helly Hansen AS PO box 1653 Vika N-0120 Oslo, Norway Visiting address: Munkedamsveien 35 N-0250 Oslo Phone: +47 69 24 91 50 E-mail: Workwear@hellyhansen.no

POLAND

Stokker AS Peterburi tee 44 11415 Tallinn Web: www.stokker.ee Phone: +37 262 01 111 e-mail: stokker@stokker.com

Helly Hansen Sp. z o.o. Pory 78 02-757 Warszawa Phone: +48 22 327 61 27 E-mail: ww.pl@hellyhansen.com

FINLAND

Helly Hansen Spain suc. En Espana Ronda Maiols no 1, 4a Planta, Despacjps 419-421 E-08192 Saint Quize del Vallés (Barcelona) Phone: +34 931770617 E-mail: Workwear.ec@hellyhansen.com

Helly Hansen Oy Visiting address: Teknobulevardi 3 - 5 FI – 01530 Vantaa Phone: +47 69 24 91 50 Customer service: E-mail: workwear@hellyhansen.no

PORTUGAL

RUSSIA

Helly Hansen Russia Mosfilmovskaya street d. 54, s.1 RU-119590 Moscow Russia Phone: +74954199901 E-mail: info.russia@hellyhansen.com

SLOVENIA

ZAVAS d.o.o. Špruha 19 SI-1236 Trzin Phone: +386 1 5610 420 E-mail: prodaja@zavas.com

SPAIN

HELLY HANSEN SPAIN Sucursal en España Ronda Maiols 1 08192 Sant Quirze del Vallés Phone: +34 931 770 617 E-mail: workwear.spain@hellyhansen.com

SWEDEN

Helly Hansen AB Visiting Address: Stormbyvägen 2-4, S-163 91 SPÅNGA P.O. Box 55 S-163 91 SPÅNGA Phone: +46 0200 896 380 E-mail: workwear@hellyhansen.no

SWITZERLAND

Helly Hansen (Schweiz) AG TMC Zürich, Showroom 394 Thurgauerstrasse 117 CH-8065 Zürich Phone: +41 (0)44 5785340 E-mail: ww.ec@hellyhansen.com

UNITED KINGDOM

Helly Hansen UK Ltd Unit G3 (A) Birbeck House Colliers Way, Phoenix Park NG8 6AT Nottingham UK Phone: +44 (0) 115 979 5997 E-mail: customerservice.uk@hellyhansen.com

USA

Helly Hansen (U.S.) Inc. 4104 C Street N.E., Suite # 200 Auburn, Washington 98002 Toll Free: +1 866-435-5902 E-mail: CustomerService-USA@hellyhansen.com

EXPORT

(Excluding above mentioned countries and North America) Helly Hansen AS Munkedamsvn. 35, 6.fl, PO box 1653 N-0250 Oslo, Norway Phone: +31 610201389 E-mail: ww.export@hellyhansen.com Export manager: Patrick Purvis patrick.purvis@hellyhansen.com

VILKÅR

161


TEKNISK KLINIKK

162

TEKNISK KLINIKK


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

TECH CLINIC

A GUIDE TO OUR TECHNOLOGIES

TEKNISK KLINIKK

163


TEKNISK KLINIKK

LIFA®

VARM. TØRR. KOMFORTABEL.

LIFA® ble lansert tidlig på 1970-tallet og er basert på en garnteknologi som har blitt testet og utviklet opp gjennom årene. Hovedegenskapene til LIFA® er fuktighetskontroll og isolasjon. Fuktighet transporteres bort fra huden, samtidig som svette transporteres til overflaten av materialet, der den fordamper. I 2006 ble LIFA® kombinert med merinoull fra sauer som ikke har vært utsatt for mulesing, noe som ga opphav til det mest funksjonelle superundertøyet til dags dato.

LIFA® er hydrofobiske (vannavvisende) fibre som forhindrer at det absorberes vann. LIFA®fibrene brukes på det første membranlaget på superundertøy, laget som er nærmest huden. Når det første garnlaget kombineres med et lag med fuktighetsabsorberende egenskaper, transporteres svetten bort fra huden og ut til det andre laget, der det absorberes. Dette gjør at du holder deg god og varm og tørr.

SLIK FUNGER LIFA® Lifa® Stay Warm teknologi beveger svette vekk fra huden din, holder deg varmere lenger.

164

LIFA®


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

HIGH ACTIVITY

LIFA® er et svært lett stoff som brukes til superundertøy. Det er ideelt om høsten og vinteren. Lifa® gir lett isolasjon og fuktighetskontroll gjennom ett lag med 100 % Lifa®fibre. Lifa®-teknologien fungerer best når den brukes som et lag under et annet plagg. Dess flere plagg du har på deg, dess mer svette og fuktighet transporteres nemlig ut av materialet og bort fra huden.

LIFA® MERINO

LOW ACTIVITY

Profesjonell varme og fuktighetskontroll.

MERINO LIFA® MAX

Vårt varmeste tekniske innerlag med 100% LIFA®-fibre.

COLD WEATHER

LIFA® ACTIVE HI VIS

Det er allsidig og komfortabelt hele året, og materialet mot huden tørker superraskt.

ACTIVE LIFA®

Profesjonell ytelse og fuktighetskontroll.

WARM WEATHER LIFA®

165


TEKNISK KLINIKK

HELLY TECH® VANNTETT. VENTILERENDE. GARANTERT. Helly Tech® er det vanntette og ventilerende ytterlaget mellom deg og elementene.

HELLY TECH® BESTÅR AV FØLGENDE 1. et DWR-behandlet HOW HELLY TECH WORKS yttermateriale som er vindtett 1 DWR treated outer fabric is windproof and water-repellent og vannavstøtende

1

2

2

Waterproof and breathable membrane or coating

2. vanntett og ventilerende 3 Highly breathable inner fabric, mesh or lining membran eller belegg

3. et svært godt ventilerende innermateriale, mesh eller fôr

EATED

C

PE

B

E RR

TE A W

NT

E LL

RI

TR

DW

R

3

A OUTER F

OOF

AND

ABLE H T BREA EMBRANE

R WATERP

M

Helly Tech® er laget av PU-baserte (polymer/polyuretan) membraner og behandlingsteknologier. PU-membranen gjør materialet mykt og elastisk, mens belegget gjør det vanntett og ventilerende. Helly Tech® er laget enten av vannoppsugende barrieremembraner eller mikroporøse membraner, avhengig av hva materialet skal brukes til.

Den vannoppsugende barrieren fungerer etter det osmotiske prinsippet, det vil si at det forhindrer salter i å trenge inn og blokkere porene. De mikroporøse PU-membranene er hydrofobe (“vannavvisende”) polymerer. Det er denne membrankonstruksjonen som gjør Helly Tech® vanntett. Porene er nemlig opptil 20 000 ganger mindre enn vanndråper. Materialet puster fordi porene er opptil 700 ganger større enn et vanndampmolekyl, noe som gjør at svette og varme kan fordampe.

Det er faktisk mer enn bare et materiale. Det er en kombinasjon av et DWR-behandlet ytterstoff, en svært ventilerende og vanntett membran, helforseglede sømmer og ofte et svært ventilerende innerstoff, mesh eller fôr. FOR MAXIMUM WATERPROOFNESS

166

HELLY TECH®

Produktets sømmer er tapede med et vanntett bånd og lim, noe som forhindrer at vann trenger inn gjennom de små hullene mellom stingene i sømmene.


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

For svært intensive, ekstremt våte eller uvanlig langvarige aktiviteter under tøffe forhold.

Svært vanntett og ekstra ventilerende, designet og konstruert spesielt for sportsaktiviteter. For en rekke intensive utendørsaktiviteter under svært utfordrende og uforutsigbare værforhold.

WATERPROOFNESS

DET FINNES EN REKKE ULIKE TYPER HELLY TECH®-STOFFER. HOVEDFORSKJELLEN ER ANTALL LAG MATERIALET ER BYGD OPP AV.

Fullstendig vanntett, vindtett og ventilerende materiale og konstruksjon. For alle situasjoner og forhold som krever beskyttelse mot vær og vind.

BREATHABILITY

3 PLY CONSTRUCTION Yttermateriale + membran og innermateriale er satt sammen for å gi et lett, hurtigtørkende og slitesterkt plagg. 2,5 PLY CONSTRUCTION Yttermateriale + membran eller belegg er satt sammen med et beskyttende trykk på innsiden for å gjøre plagget ekstra lett og enkelt å pakke sammen. 2 PLY CONSTRUCTION Yttermateriale + membran eller belegg er satt sammen for å gjøre plagget ventilerende og vanntett, innvendig fôr eller mesh tilfører varme og komfort.

LAB TESTS VANNSØYLEN , ISO 811 OG JIS LIS L 1092-B1 Gir verdi trykk mm vann holdes tilbake av stoffet. 10.000mm er det samme trykket du vil oppleve ved dykking til 10m eller lik trykket fra en brannslange. PUSTEEVNE , JIS L 1099-1985-B1 Gir verdien av g / m2 / 24t - mengden av vannmolekyler som kan passere gjennom 1 kvadratmeter av stoff i løpet av 24 timer. 15,000 gram puste tilsvarer at en jakke er i stand til å passere 30 liter vann i 24 timer. Til sammenligning perspirer vår menneskekropp 1 liter pr 24 timer. VANNAVSTØTENDE, ISO 4920: 1981 OG AATCC 35-2006 Spraytest: testing av slitesterk vannavvisende før og etter vask, ved å sprute stoffet og måle hvor mange dråper som spretter opp, og om noen fester seg på eller væter ut stoffets overflate.

HA AB TH REA AT BLE

HELLY TECH®

167


TEKNISK KLINIKK

LIFALOFT™

LETTERE. VARMERE.

LIFALOFT™ ER UTVIKLET I SAMARBEID MED PRIMALOFT® OG ER EN KOMBINASJON AV LIFA®S UNIKE ISOLASJONSSTRUKTUR OG PRIMALOFT®S BREDE KUNNSKAP OM SYNTETISK ISOLASJON.

20% LETTERE OG FREMDELES VARMERE ENN VANLIG ISOLASJON Med mer varme, lett isolasjon og enestående egenskaper for fuktighetshåndtering er LIFALOFT™-teknologien en isolasjonsrevolusjon som vil holde deg varmere med mindre vekt og stoff sammenlignet med vanlig polyesterisolasjon.

168

LIFALOFT™


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

SLIK FUNGERER LIFALOFT™: De unike vannavstøtende egenskapene til LIFA®-fibrene gir enestående fuktighetshåndtering for aktiviteter med mye bevegelse, mens Primaloft®strukturen gir god isolasjon og pusteevne for alle former for aktivitet. LIFALOFT™-isolasjon er basert på LIFA®-fiberteknologi som er utviklet til en lett struktur som fanger mer luft enn vanlig polyester, noe som gir ekstra varme. Fibrene absorberer ikke vann, noe som gjør isolasjonsteknologien perfekt for intens aktivitet under ulike forhold både om vinteren og sommeren.

TECHNICAL DETAILS

LIFALOFT™-isolasjonen skaper flere luftlommer, noe som gir mer varme

LIFA®-fibre har bedre egenskaper for transportering av fuktighet

Et mer miljøvennlig valg

LIFALOFT™

169


TEKNISK KLINIKK

H²FLOW™

RT SMA ION LAT V E NTI EM T SYS

AIR POCKETS TO KEEP YOU

WARMER

VARMERE. KJØLIGERE. TØRRERE.

Med H²Flow™ kan du kontrollere kroppstemperaturen. Teknologien gir optimal isolasjon ved bruk av luftlommer eller -hull som lagrer kroppsvarme, samtidig som du kan kontrollere varmen og luftstrømmen gjennom glidelåser med ventilasjon, slik at den kalde luften trenger inn og den varme luften transporteres ut.

Det skapes negative eller positive luftrom ved å tilføre eller fjerne stoff på innsiden av plagget, slik at disse ekstra luftrommene kan fylles med luft varmet opp av kroppen. I begge tilfellene er formålet å skape luftlommer på strategiske steder på kroppen som holdes på plass i disse kanalene eller rommene. Luften i disse lommene varmes opp ved hjelp av kroppsvarmen din og holder deg varm.

SLIK FUNGERER H²FLOW™ HOW H2FLOW WORKS

1

1 Ventilation zippers let coldslipper air in if youinn kald luft hvis du blir for varm. Glidelåser med ventilasjon get too warm Luftlommer eller -hull lagrer varme fra kroppen, slik at alle 2 Air pockets or holes store warmth from your body, so all jackets have H²FLOW™-jakker girH2FLOW mye varme tilatross for lav vekt.

2

high warmth to weight ratio

170

H2FLOW™


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

”Helly Hansen jakker med H²Flow™teknologi kjøler deg ned 20% raskere enn konkurrerende jakker uten teknologi, målt på den samme vekt og isolasjon.”

H2FLOW™

171


TEKNISK KLINIKK

LIFE POCKET™

En lomme som er konstruert for å forlenge batterilevetiden på elektroniske enheter. Vitenskapelig testet og utprøvd av ingeniører for å forlenge batterilevetiden på mobiltelefonen eller actionkameraet i kalde omgivelser. Life Pocket™ har kuldebestandige materialer og en nyskapende konstruksjon og er to ganger varmere enn en vanlig lomme.

172

LIFE POCKET™


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

Main outside fabric Insulation for extra warmth Aerogel

Helly Hansen Life Pocket™ Lining + non-permeable TPU layer in the middle, Bemis adhesive fil, 120gr #3914

Inside lining of jacket

LIFE POCKET™

173


TEKNISK KLINIKK

HELLY HANSEN TEKNOLOGIPARTNERE AMANN Siden 1854 har AMANN vært en av de ledende internasjonale produsentene av høykvalitets sytråder, brodertråd og Smart Yarn.

3M Science. Applied to Life.™ Vitenskap. For praktisk bruk. 3M er en pioner innen utvikling av vitenskapen bak retrorefleksjon, og har fremmet teknologien på nye og banebrytende måter i over 30 år. Med mer enn 35 ulike produkter, inkludert mange tekniske alternativer, kan refleksmaterialet 3M™ Scotchlite™ vise til en av industriens største og mest varierte porteføljer. Det er et solid navn innen teknologi for refleksmaterialer.

POLARTEC® The Cornerstone of fleece insulation Vi har et omfattende samarbeid med Polartec®, en velkjent produsent av lett og varm fleece, som er kjent for høy ytelse, slitestyrke og estetikk. De viktigste fordelene ved Polartec® er varme uten høy tilleggsvekt, høy ventilasjonsevne, sammenleggbarhet og hurtigtørkende egenskaper.

CORDURA® Durable. Versatile. Reliable Hvis det er laget av CORDURA®-stoff, er det laget for å vare. CORDURA®-stoff er den perfekte kombinasjonen av slitestyrke, allsidighet og pålitelighet. I over 40 år har friluftsmennesker valgt det robuste CORDURA®-stoffet for tøffe forhold.

174

HELLY HANSEN TEKNOLOGIPARTNERE


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

PRIMALOFT® The world’s best down alternative PrimaLoft®-teknologien med syntetisk isolasjon har førsteklasses varmeegenskaper og er svært vannavvisende. Den består av svært fine fibre som danner luftlommer som holder varmen inne. De svært fine fibrene er dessuten svært myke.

YKK® Little parts. Big difference Små deler, stor forskjell. Glidelåser av høy kvalitet til alle bruksområder. YKK® er et japansk selskap som ble grunnlagt i 1934. I dag selges produktene deres over hele verden, og YKK® anses som bransjelederen for innovative glidelåser og lukkemekanismer av høy kvalitet.

ALLIED® Advanced down technologies Ekte gåsedun anses som det beste isolasjonsmaterialet som finnes, fordi det er lett, kan komprimeres og holder på varmen. Allied-dun leverer markedets beste dun og fjær.

HELLY HANSEN TEKNOLOGIPARTNERE

175


CE-MERKING Helly Hansen Workwears PVU-produkter (personlig verneutstyr) produseres og testes i henhold til standardene i EU-direktivet (89/686/EØF) og er dermed godkjent i samsvar med bestemmelsene for CE-merking.

Helly Hansen Workwear skal forebygge ulykker og skader på arbeidsplassen ved eksponering for kulde, varme, brann, regn og ved begrenset sikt. CE-merket henviser til et sikkerhetsnivå på produktet. EU-direktivet (89/686/EØF) er det gjeldende regelverket for personlig verneutstyr (PVU) i de europeiske medlemslandene. EU-direktivet (89/686/EØF) angir som grunnleggende krav for design og produksjon at PVU benyttes for å skape tryggere arbeidsforhold.

176

CE-MERKING/STANDARDS

PPE-FORORDNING (EU) 2016/425. Fra 21. april 2018 blir direktiv 89/686/EEC erstattet av PPE-forordningen (EU) 2016/425. Overgangsperioden varer frem til 21. april 2019. I overgangsperioden kan produkter sertifiseres i henhold til det gamle direktivet og den nye forordningen. Sertifiseringer i henhold til direktiv 89/686/EEC er gyldige frem til utløpsdatoen.


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

STANDARDS

MEGET GODT SYNLIG VERNETØY

BESKYTTELSESKLÆR

SVÆRT SYNLIG VERNETØY TIL PROFESJONELL BRUK

ELEKTROSTATISKE EGENSKAPER

Denne standarden spesifiserer krav til vernetøy som er i stand til å gi et visuelt signal om brukerens tilstedeværelse, beregnet på å gjøre brukeren synlig i farlige situasjoner under alle lysforhold om dagen og fra frontlys fra biler i mørket. Svært synlige produkter overholder kravene i NS-EN ISO 20471, som er den europeiske standarden for synlige klær. Klesplagg som er godkjent iht. NS-EN ISO 20471 skal ha piktogram på vesten.

EN 1149 dekker kravene til egenskaper og testmetoder for å måle beskyttelse mot statisk elektrisitet og utladingsprosessen. EN 1149-1 spesifiserer kravene og testmetodene for materialer som er beregnet for bruk i produksjon av klær (eller hansker) som beskytter mot spredning av elektrostatiske utladninger, for å unngå at klærne antennes som følge av utladninger.

Nummeret ved siden av piktogrammet (her X), angir klesplaggets klasse.

EN 1149-2 spesifiserer en testmetode for å måle vertikal elektrisk motstand i materialene i beskyttelsesklær. Denne europeiske standarden gjelder ikke for å angi beskyttelse mot nettspenning.

Jakke og bukser klasse 1 eller klasse 2 kan sammen være klasse 3 som et sett. Men bare hvis det totale synlige området til settet, når man står oppreist, overholder minimumsområde for fluorescerende og reflekterende materiale for klasse 3. Klasser for klær klassifiseres etter minimumskrav for område med fluorescerende og reflekterende materiale på hvert enkelt klesplagg. Det angitte maksimale antallet rengjøringssykluser er ikke den eneste faktoren som påvirker klesplaggets levetid. Levetiden avhenger også av bruk, stell, oppbevaring osv. Fluorescerende materiale

Reflekterende materiale

Klasse 3 – høyeste

Advarselsnivå

0,80 m²

0,20 m²

Klasse 2 – middels

0,50 m²

0,13 m²

Klasse 1 – laveste

0,14 m²

0,10 m²

EN 1149-3 spesifiserer metoder for å måle spredningen av elektrostatiske ladninger fra materialets overflate for et plagg. Denne testmetoden gjelder for alle materialer, inkludert homogene og inhomogene materialer med strømførende fibre i ytterlaget eller kjernen. EN 1149-5 spesifiserer krav til materialer og utforming av klær som beskytter mot spredning av elektrostatiske utladninger – brukt som en del av et komplett jordingssystem – for å unngå at klærne antennes som følge av utladninger. Kravene dekker ikke oksygenfylte, brennbare omgivelser. Denne europeiske standarden gjelder ikke for beskyttelse mot nettspenning. Materialet må oppfylle kravene som er spesifisert i EN 11491 eller 3.

BESKYTTELSESKLÆR

BESKYTTELSESKLÆR

KLÆR SOM BESKYTTER MOT KULDEN.

PLAGG TIL BESKYTTELSE MOT KALDE OMGIVELSER.

Standarden spesifiserer testmetodene og kravene til funksjonelle egenskaper i plagg som skal beskytte mot kulden (lufttemperatur under -5 °C). Helly Hansen har testet produktene sine i samsvar med metode B, som innebærer at isoleringen (X) er målt for en kombinasjon av plagg (jakke/bukse eller kjeledress) med et basislag. Luftgjennomtrenging (Y) måles også.

Denne standarden spesifiserer kravene og testmetodene for ytelsen til enkeltplagg som skal beskytte mot nedkjøling av kroppen i kalde omgivelser (lufttemperatur på -5 °C og kaldere). Alle plagg som er godkjent i samsvar med EN 14058, skal merkes med et piktogram som viser at plagget beskytter mot kalde omgivelser med tilstrekkelig ytelsesnivå:

Y(B) = den termiske isolasjonsverdien til helheten (m/undertøy B) Y(C) = den termiske isolasjonsverdien til helheten (m/undertøy C) Y(R) = den termiske isolasjonsverdien til hvert enkelt klesplagg (m/std. klær R) AP = luftgjennomtrengelighet klasse WP = vanngjennomtrengelighet (valgfri)

Y – varmebeskyttelsesklasse (klasse 1–3)

40+

BESKYTTER MOT ULTRAFIOLETTE STRÅLER.

STANDARDS

177


STANDARDS

VERNETØY

BESKYTTELSESKLÆR

BEKLEDNING FOR BESKYTTELSE MOT VARME OG ILD

VERNETØY MOT VARMEFARE FRA LYSBUE

Denne standarden spesifiserer produktkrav til plagg som er produsert i fleksible materialer og designet for å beskytte brukerens kropp, unntatt hender, mot varme og/eller ild. Alle brannsikre produkter godkjent i henhold til EN ISO 11612, skal merkes med CE-merket og et piktogram for brannsikkerhet. Bokstavene under piktogrammet viser hvilke eksponeringer vernetøyet beskytter mot.

Denne standarden spesifiserer testmetoder for materialer og bekledning til bruk i varme- og flammehemmende vernetøy for arbeidere som er eksponert for lysbuer. Bekledning som oppfyller kravene i denne standarden, sikrer at yrkesskader som oppstår etter eksponering for lysbue, ikke blir forverret av selve plagget. Testmetodene er delt inn i to deler: Metode 1 = Materialtesting Metode 2 = Test av bekledning Materialer og bekledning deles inn i to klasser: Klasse 1 = 4 kA Klasse 2 = 7 kA

A = Begrenser flammespredning – A1 – A2 (A1 overflateantenning, A2 kantantenning) B = Konveksjonsvarme – Nivå 1–3 (nivå 3 er best) C = Strålevarme – Nivå 1–4 (nivå 4 er best) D = Sprut fra smeltet aluminium – Nivå 1–3 (nivå 3 er best) E = Sprut fra smeltet jern – Nivå 1–3 (nivå 3 er best) F = Kontaktvarme – Nivå 1–3 (nivå 3 er best)

Alle materialer som er brukt i bekledningen, skal som minimumskrav bestå testen for klasse 1. Plagg med flere lag og som brukes i kombinasjon med andre plagg, skal også testes: De må også oppfylle følgende krav: – Brenntid – 5 s – Ingen gjennomsmelting – Ingen hull større en maks. 5 mm i hver retning (det innerste laget)

Egenskaper som begrenser flammespredning (A), registreres alltid. Minst én av de andre egenskapene fra B til F skal være inkludert, og hver bokstav skal følges av et tall som viser oppnådd resultat. Tallet 1 er laveste godkjente tall for produktegenskaper. Produktene er utformet for å gi ekstra beskyttelse i arbeidsmiljøer hvor industriarbeidere i enkelttilfeller står i fare for å eksponeres for varme og ild. For å øke sikkerhetsegenskapene bruk plagget sammen med andre flammehemmende plagg. Unngå bruk av syntetiske, brennbare materialer under vernetøyet, siden disse kan smelte og forårsake skader på huden.

Hvis det skulle sprute kjemiske eller brennbare væsker på klær som er omfattet av denne standarden, bør den som har på klærne ta av seg og fjerne klesplaggene forsiktig. Klærne må da rengjøres eller tas ut av bruk.

Hvis det skulle sprute kjemiske eller brennbare væsker på klær som er omfattet av denne standarden, bør den som har på klærne ta av seg og fjerne klesplaggene forsiktig. Klærne må da rengjøres eller tas ut av bruk.

Lukk alle åpninger som kan lukkes på plagget. Beskyttelsen oppnås bare når det brukes en kombinasjon av jakke og bukser. Bruk tilleggsutstyr (hansker, hjelm, visir osv.) for komplett beskyttelse.

Hvis det forekommer spurt av smeltet aluminium eller smeltet jern, bør brukeren forlater arbeidsstedet umiddelbart og ta av seg klesplaggene. Hvis det er snakk om sprut av smeltet metall, vil ikke klesplaggene fjerne all fare for brannskade hvis de bæres inntil huden. Produsenten skal angi tiltenkt bruk for klærne.

Hvis det forekommer spurt av smeltet aluminium eller smeltet jern, bør brukeren forlater arbeidsstedet umiddelbart og ta av seg klesplaggene. Hvis det er snakk om sprut av smeltet metall, vil ikke klesplaggene fjerne all fare for brannskade hvis de bæres inntil huden. Produsenten skal angi tiltenkt bruk for klærne. Vær oppmerksom på brannfaren hvis det er sølt olje eller fett på bekledningen.

VERNETØY BESKYTTELSE MOT VARME OG FLAMME. MATERIALER, MATERIALKOMBINASJONER OG BEKLEDNING MED BEGRENSET FLAMMESPREDNING

BESKYTTELSESKLÆR BESKYTTELSE MOT REGN Denne standarden spesifiserer kravene og testmetodene som gjelder for materialer og sømmer i klær som skal beskytte mot nedbør (f.eks. regn, snø), tåke og fukt på bakken i temperaturer ned til 5 °C. Plagget er testet for vanntetthet (X) og bestandighet mot vanndamp (Y) X – bestandighet mot gjennomtrenging av vann, nivå 1, 2 eller 3 (hvor 3 beskytter best mot regn) Y – bestandighet mot vanndamp, nivå 1, 2 eller 3 (nivå 3 er mest bestandig)

Denne standarden spesifiserer produktkrav for materialer, materialkombinasjoner og vernetøy med egenskaper som skal begrense flammespredning, slik at muligheten for at bekledningen kan ta fyr og dermed i seg selv utgjøre en risiko, reduseres. Bekledningen beskytter brukeren mot varme og flammespredning i henhold til europeisk standard EN ISO 14116. Begrensing av flammespredning nivå 1: Hindrer flammespredning, det kan oppstå hull hvis tøyet er i kontakt med flamme. Nivå 2: Hindrer flammespredning, det oppstår ikke hull hvis tøyet er i kontakt med flamme. Nivå 3: Hindrer flammespredning, det oppstår ikke hull hvis tøyet er i kontakt med flamme, gir bare begrenset etterflamme. Bekledning som er godkjent i henhold til nivå 1, skal ikke brukes rett på huden og skal bare brukes sammen med bekledning som er godkjent i henhold til nivå 2 eller 3.

178

STANDARDS


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

STANDARDS

HELLY HANSEN WORKWEAR REDNINGSVESTER 150 N Disse redningsvestene snur brukeren på ryggen i vannet og har god nok støtte til bruk på åpent farvann og ved høy sjø. Redningsvestene gir en oppdrift som er tilstrekkelig til å snu de fleste brukere (testet på brukere med badetøy i samsvar med ISO 12402) til en stilling der munnen har et definert fribord over vannoverflaten, selv når brukeren er bevisstløs. ISO 12402 gir retningslinjer om utforming og bruk av personlig flyteutstyr (PFU) for personer som driver med aktiviteter i forbindelse med arbeid eller fritid, i eller nær vann. Personlig flyteutstyr som produseres, velges og vedlikeholdes etter denne standarden, skal gi rimelig sikkerhet mot drukning for en person som ligger i vannet.

PFU kan også påvirkes av andre forhold, f.eks. eksponering mot kjemikalier og sveising, noe som kan kreve ytterligere beskyttelse. Brukeren må forsikre seg om at det personlige flyteutstyret ikke vil bli skadet. Den relative mengden av nødvendige inspeksjoner og vedlikehold er en viktig faktor ved valg og bruk av spesifikt personlig flyteutstyr. Utstyrets potensielle levetid avhenger ofte av bruk og oppbevaring, noe som er eierens, brukerens og/eller arbeidsgiverens ansvar. ISO 12402-3. Nivå 150 N Redningsvester med ytelsesnivå 150 er beregnet på generell bruk i offshore og ved røffe værforhold som stiller høye krav til ytelse.

Helly Hansen Workwear selger personlig flyteutstyr som ikke krever inngrep fra brukeren (automatisk PFU). Dette er beregnet på aktiviteter hvor brukeren risikerer å havne i vannet ufrivillig, mens PFU som krever inngrep fra brukeren, f.eks. manuelt oppblåsbart personlig flyteutstyr, kun bør benyttes hvis brukeren mener at det vil være nok tid til å få full oppdrift, eller hvis det er hjelp i nærheten. Brukeren skal i hvert enkelt tilfelle kontrollere at det personlige flyteutstyret er egnet til den spesifikke bruken. Selv om det personlige flyteutstyret oppfyller kravene til ISO 12402, betyr det ikke at det er egnet i alle situasjoner. Under visse forhold, f.eks. ved høy sjø og bølger, kan bruk av vanntett tøy eller tøy med flere lag, som gir tilsiktet eller på annen måte ekstra oppdrift, eller bruk av utstyr med ekstra vekt, f.eks. et verktøybelte, endre egenskapene til det personlige flyteutstyret. Brukere, eiere og arbeidsgivere må ta hensyn til dette ved valg av PFU. PFU vil heller ikke ha samme ytelse i ekstreme temperaturer, selv om det er fullt godkjent.

• Det er viktig at eieren, brukeren og arbeidsgiveren velger personlig flyteutstyr som oppfyller standarden for forholdene utstyret skal brukes under. • Personlig flyteutstyr skal være riktig festet når det brukes, for å gi riktig støtte i vannet og la brukeren svømme fritt og aktivt hjelpe seg selv eller andre. • Ikke noe personlig flyteutstyr kan garantere redning, men er ment som et hjelpemiddel for å redusere farenfor drukning.

STANDARDS

179


180


HELLY HANSEN WORKWEAR 2019

181