TRICORP CATALOGUS 2021 NL

Page 1


LOOK GOOD. WORK BETTER.
INHOUD TRICORP 06 MISSIE EN VISIE 08 ONZE KERNWAARDEN 10 RE2050 12 BEHIND THE SCENES 14 TRICORP DOME 20 CIRCULAIRE WERKKLEDING 22 24 DUURZAAMHEID BIJ TRICORP VERANTWOORD ONDERNEMEN 26 DE TOPMATERIALEN IN TRICORP-KLEDING 28 30 TRICORP SPORTIEF BETROKKEN TRICORP ON THE ROAD 34 REWEAR 38 PRESENTATIE TRICORP LABELS 40 VERSCHILLEND HETZELFDE, HETZELFDE VERSCHILLEND 52 TRICORP PASVORM 56 MAATTABEL 58 PRODUCTOVERZICHT 60 TRICORP WORKWEAR 70 TRICORP SAFETY 130 TRICORP CASUAL 196 TRICORP PREMIUM 256 278 TRICORP CORPORATE 302 TRICORP SPECIALS UITLEG PICTOGRAMMEN 324 UITLEG WASSYMBOLEN 326 TRICORP BV Stedenbaan 11 5121 DP Rijen NL T. (+31)(0)161 29 55 77 F. (+31)(0)161 29 55 70 E. info@tricorp.com tricorp.com

1e druk - januari 2021 Zetfouten en kleurafwijkingen voorbehouden.


TRICORP Wij zijn Tricorp - één team - meer dan 70 medewerkers die samen werken én samenwerken aan het ontwikkelen en produceren van de beste werkkleding voor iedere professional. Dit is dan ook de reden van ons bestaan. Tricorp is opgericht met als doel professionals te voorzien van werkkleding die ervoor zorgt dat ze het beste uit hun werkdag halen. Tricorp biedt werkkleding voor dames en heren in de meest uiteenlopende vakgebieden. Wij geloven dat professionals meer mogen eisen van hun werkkleding. De kleding moet perfect passen; het postuur en de wensen van de drager maken niet het verschil, wij maken het verschil. Dit doen wij door het ontwikkelen van collecties uniforme werkkleding die beschikbaar zijn in diverse maten en pasvormen. Werkkleding moet passen bij het werk van de drager, daarom bieden wij één collectie werkkleding die bij iedere professional past.

Look good. Work better. 06


07


08


Mooi kan altijd mooier en goed altijd beter Niemand begrijpt beter dan wij dat je door samenwerken meer bereikt dan welk individu dan ook. Omdat mooi altijd mooier kan en goed altijd beter: in producten, diensten en duurzaamheid. Samenwerken om te denken in oplossingen en uitdagingen, voor elkaar, maar vooral ook met elkaar, van leverancier, collega, dealer tot drager. Ons oneindig streven naar perfectie is geen keuze. Het is een sport, het is bovenal een teamsport en het is verslavend.

Visie Alle professionals voorzien van de ideale outfit voor de ideale performance. Werkkleding die de dragers vertegenwoordigt in identiteit, functionaliteit en in duurzaamheid.

09


ONZE KERNWAARDEN Duurzaamheid Tricorp creĂŤert meerwaarde door het ontwikkelen en aanbieden van hoge kwaliteit werkkleding, circulaire artikelen en langdurige relaties met partners. Het creĂŤren van meerwaarde heeft altijd het uitgangspunt om de grondstoffen van vandaag te gebruiken voor de grondstoffen van morgen. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de manier waarop onze producten worden gemaakt: veilig en eerlijk.

Veiligheid Onze garantie is om, zonder concessies, prettig, zorgeloos en veilig te kunnen werken. Werken met elkaar en met iedereen. We zeggen dan ook nee tegen racisme en extremisme en accepteren ieder individu, ongeacht afkomst, religie, seksuele of politieke voorkeur. Transparantie in onze communicatie is belangrijk, zodat we weten wat we van elkaar kunnen verwachten.

Samenwerken Internationaal samenwerken is hard nodig, want samen bereiken we meer dan alleen. In teamverband werken we aan een merk, een ambitie, en het best haalbare resultaat. Dit vereist dynamiek: we passen ons aan, aan veranderingen in de omgeving, nieuwe wensen van onze klanten en andere stakeholders. Team Tricorp staat voor u klaar.

10


11


12


RE2050 RE2050 staat voor continue onderzoek naar nieuwe mogelijkheden binnen circulaire werkkleding. Niet alleen eerlijk en transparant, maar ook grensoverschrijdend om uiteindelijk de cirkel te kunnen sluiten. Wij lopen graag voor op niet eerder gebaande paden en blijven ons voortdurend ontwikkelen. Samenwerken aan een circulaire economie in 2050. RE2050 is een knipoog naar de volgende generaties waarvoor we nu onze verantwoording moeten nemen en bovendien een verwijzing naar onze creatie van nieuwe circulaire artikelen die gericht zijn op levensduurverlenging, zero impact als ook voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Kwaliteit ten aanzien van het product en de sociale- en milieuaspecten in de productielanden. Binnen RE2050 presenteren wij dit jaar een nieuwe reeks artikelen waarin “pre- en post-consumer” afval samengaan. Door de combinatie van design en gerecyclede content kunnen we de cirkel dit jaar al sluiten. Ons circulaire logo is niet voor niets geïnspireerd op de QR-code: Track & Trace van de herkomst van alle grondstoffen maar ook openheid van zaken over de gehele keten. Dat is Tricorp. Samenwerken aan de ideale outfit voor de ideale performance: Look Like A Team. Work Like A Team. In 2021 lanceren wij REWEAR (p. 38) als onderdeel van RE2050: de transformatie van onze bestsellers in een volledig circulair en innovatief materiaal. Een modieus, kwalitatief, sportief en commercieel sterk inzetbaar pakket met een frisse uitstraling waar we ook voor maatwerk en de meest geringe oplages in staat zijn duurzaam te produceren. Met REWEAR en RE2050 brengen wij duurzaamheid in een stroomversnelling die op lange termijn houdbaar blijft. In ons nieuwe circulaire logo zie je in 1 oogopslag waar Tricorp voor staat: mooi kan altijd mooier en goed kan altijd beter. Duurzaam voor zover nu mogelijk en altijd gericht op de toekomst.

REFLECTIVE PIPING EN VERDEKTE RITSEN

GROENE DETAILS

INNOVATIEVE MATERIALEN

EMBOSSED ELEMENTEN

13


BEHIND THE SCENES..

R&D INNOVATIEF Nieuwe producten ontwikkelen en bestaande artikelen door ontwikkelen is een continue proces. Hierdoor kunnen we professionals blijven voorzien van de ideale outfit voor een ideale performance. JUISTE FIT De pasvorm van het kledingstuk moet comfortabel zijn en tegelijkertijd een moderne uitstraling hebben, zodat de professional het beste uit zijn werkdag kan halen. KWALITEIT We ontwerpen duurzame artikelen die lang mee gaan. We vinden het dan ook belangrijk om de doekkwaliteit en de kleur van het artikel in-house te kunnen meten.

14


INKOOP DOEKEN SOURCEN Samen met onze leveranciers gaan we op zoek naar de juiste grondstoffen en doekkwaliteit voor de productie van onze artikelen. ARTIKELEN VERPAKKEN Na productie verpakken we de artikelen in een recyclede polybag zodat het artikel beschermd is tijdens transport. Dankzij onze opvallende dozen die FSC-gecertificeerd zijn, zie je in ĂŠĂŠn oogopslag wanneer jouw Tricorp-kleding geleverd is.

SNELLE LEVERTIJD Per boot en vrachtwagen transporteren we de artikelen naar ons magazijn in Tilburg, waar ze worden opgeslagen in een automatisch picksysteem Autostore (zie p. 18).

15


MARKETING

TRICORP DOME Je bent van harte uitgenodigd in onze Tricorp Dome! Een volledig nieuwe showroom boordevol inspiratie en merkbeleving.

ONLINE MARKETING Volg jij ons al op social media en ben je geabonneerd op onze nieuwsbrief? Via deze media willen we je inspireren en vooral de Tricorp merkbeleving bezorgen.

SHOP-IN-SHOP De Tricorp merkbeleving in jouw showroom? Dat kan met ons vernieuwde shop-in-shop concept!

GRAFISCHE VORMGEVING We zijn trots op onze merkuitingen en willen dit zo veel mogelijk uitdragen naar klanten en professionals in de markt. Dankzij onze in-house DTP’ers kunnen we snel schakelen wat betreft grafische vormgeving. Denk hierbij aan productpresentaties, klantpresentaties, flyers, banners en natuurlijk deze catalogus.

SPONSORING Samen met de partijen die wij sponsoren werken we aan het vergroten van onze naamsbekendheid, zowel in binnenals in buitenland.

Werkgoed Bedrijfskleding

16


SALES CUSTOMER SERVICE De medewerkers op de verkoop binnendienst helpen onze klanten graag verder met alle vragen omtrent orders, voorraad en andere klant specifieke kwesties. Daarnaast werken de binnendienst collega’s nauw samen met de accountmanagers die klanten bezoeken.

ACCOUNTMANAGERS De samenwerking met onze klanten vinden wij erg belangrijk. Vandaar dat onze accountmanagers regelmatig onze klanten bezoeken voor het geven van een producttraining, het introduceren van een nieuw artikel of simpelweg een goed gesprek om elkaar verder te helpen.

SPECIALS TRAJECT Voor projecten met een custom made kledingpakket heeft Tricorp een team met specialisten die het project van begin tot eind samen met de klant oppakt (zie p. 302).

17


PRINTING BEDRUKKEN Ons vakgebied is het ontwikkelen van de beste, functionele en representatieve werkkleding. De beste kwaliteit, pasvorm en uitstraling waarborgen stopt natuurlijk niet bij het ontwikkelen van het product zelf, maar bestaat ook uit de dienstverlening die dit ondersteunt. Onze printing service bieden wij aan om onze klanten, die deze service niet in huis hebben, waar nodig te ontzorgen. Bedrijfskleding bedrukken is een ambacht en hiervoor gebruiken we de nieuwste machines en technieken. De materialen van onze werkkleding vragen namelijk om specifieke expertise bij het bedrukken. Zo kunnen we de kwaliteit van het drukwerk garanderen ĂŠn een compleet product afleveren. Voor u als klant is dit dus weer een zorg minder.

SIGNING

18

Naast het bedrukken van werkkleding zijn we zelfvoorzienend voor al het signwerk dat we gebruiken in onze shop-in-shops.


Bekijk de Autostore video

AUTOSTORE Een innovatief automatisch opslag- en orderverzamelsysteem, waarin de goederen in kunststof bakken worden verzameld, die als kubussen op elkaar en naast elkaar staan in een aluminium grid. Het systeem biedt een schonere opslag en beter inzicht in het voorraadniveau, waardoor wij het voorraadbeheer kunnen verbeteren. De goederen waar veel vraag naar is liggen automatisch bovenin het grid en minder hardlopende producten onderin. Op die manier kunnen orders steeds sneller opgehaald worden en kunnen wij u sneller leveren. Het automatische systeem maakt order pick fouten praktisch onmogelijk. Autostore biedt meer mogelijkheden met verpakken. Zo wordt er omgekeerd gepicked ten opzichte van de pakbon en wordt de doos geĂŻdentificeerd. Dankzij Autostore is er een betere controle over de piekmethode, waardoor we beter in kunnen spelen op een wisselende vraag.

19


In de Tricorp Dome in Rijen draait alles om de beleving van Tricorp en haar producten. Een volledig nieuwe interactieve showroom vol met inspiratie. We presenteren onze diverse labels op een unieke manier! Met licht, beeld, geluid en zelfs geur prikkelen we alle zintuigen en creëren we een onuitwisbare beleving. Ervaar en vergelijk de artikelen op een dynamische manier, bekijk video’s, voel en pas onze mooie artikelen en kom zo alles te weten over het brede werkkleding assortiment dat Tricorp biedt. Daarnaast is duurzaamheid een belangrijk onderdeel in de Tricorp Dome. De nieuwe productlijnen Rewear en RE2050 worden dan ook uitgebreid gepresenteerd. Het vernieuwde Shop-in-Shop concept laat alle producten en de mogelijkheden van dit concept in uw showroom of winkel zien. Op zoek naar de juiste werkkleding of inspiratie? Dan is een bezoek aan de Tricorp Dome zeker de moeite waard! Ontvang een advies op maat van een van onze deskundige collega’s. Je bent van harte welkom.

20


21


CIRCULAIRE WERKKLEDING Circulair Textiel - NTA 8195 Tricorp is sinds 2019 aangesloten bij de Nederlandse werkgroep circulair textiel. Samen met andere kledingproducenten, recyclers en overheidspartijen is een NTA (Nederlands Technische Afspraak) samengesteld. Waarom? Nederland wil 50% minder primair grondstoffengebruik in 2030 en een volledig circulaire economie in 2050. Middels deze NTA dragen we bij aan het tegengaan van klimaatverandering, biodiversiteitsverlies en algehele uitputting van de aarde. In de NTA-norm zijn verschillende categorieën én er wordt onderscheid gemaakt tussen ‘Circulair’ en ‘Circulair Design’. Wanneer onze werkkleding circulair is, bestaat het uit gerecyclede materialen. Dit kan bijvoorbeeld van reeds gedragen kleding zijn, dat heet ‘Closed Loop’. Het kan echter ook van gerecyclede PET-flessen zijn gemaakt, dat heet ‘Open Loop’. Wanneer een product nu nog niet bestaat uit gerecyclede materialen kan het wel worden geclassificeerd als ‘Circulair Design’ mits het als textielproduct in een circulair systeem terecht komt ná gebruik. Daarvoor gelden de volgende toepassingen: (1) Recyclen, (2) Reproductie, (3) Repareren, (4) Hergebruik. Lees meer over onze circulaire grondstoffen en hoe deze geclassificeerd worden op pagina 29.

Retourlogistiek Werken aan circulariteit doen we samen. We willen zo veel mogelijk werkkleding circulair verwerken zodat de grondstoffen behouden blijven waarmee we gezamenlijk bijdragen aan een duurzame wereld. Wil je als klant van Tricorp werkkleding op een circulaire manier verwerken? Dan verzorgen wij de middelen om in te zamelen. Zodra er genoeg kleding is verzameld regelen wij het transport. Vervolgens zorgen wij voor de meest hoogwaardige recycleoplossing.

Tricorp zorgt voor: • Een vaste prijs; • Rapportage van de ingeleverde werkkleding; • Inzicht in hoe de werkkleding circulair wordt verwerkt.

Zó kun je ook bijdragen: • Neem contact op met onze customer service voor jouw aanvraag; • Zamel de werkkleding in; • Laat ons weten wanneer we het op kunnen komen halen.

22


Internationaal maatschappelijk Verantwoord ondernemen Tricorp werkt ontzettend hard aan duurzaamheid, van het verduurzamen van de producten zelf, de wijze en omstandigheden waarin de kleding wordt geproduceerd, tot de werkzaamheden op kantoor. Nationaal en internationaal wordt van bedrijven verwacht sterk te verduurzamen en, aangezien de kledingindustrie wereldwijd een erg grondstoffen- en energie behoevende industrie is, vindt Tricorp het ook heel logisch om meer positieve invloed uit te oefenen!

Verantwoord Inkopen Intensieve samenwerking tussen Tricorp en haar leveranciers zorgt voor stabiliteit in onze producten. Selecteren van leveranciers doen we daarom ook altijd voor de lange termijn, met een belangrijk aantal criteria: kwaliteit van de producten en levertijd, communicatie qua taal, een MVObeleid, OEKO-TEX en REACH certificaten en eerdere audits en financiële positie. Wanneer we het allemaal eens zijn, kan de samenwerking worden gestart. Om onze kwaliteit te kunnen blijven garanderen doen we ook goed onderzoek (Due Diligence) naar onze grondstoffen. We zoeken continu naar grondstoffen die circulair verwerkt kunnen worden, waardoor CO2-uitstoot, water- en energieverbruik sterk worden verminderd. Ook zoeken we naar grondstoffen die voldoen aan de strenge eisen om ze te mogen invoeren in Europa en Nederland, waarbij geen gevaarlijke chemicaliën worden gebruikt. Daarmee waarborgen we de veiligheid voor zowel de producent als voor de eindgebruiker, daarvoor voelen wij ons ook verantwoordelijk.

Voor de recycling van gedragen werkkleding werken we samen met verschillende ketenpartners, waaronder:

Voor recycling van geretourneerde werkkleding maken we gebruik van onze partner Frankenhuis. Deze instelling scheidt en vervezelt de kleding waarna een volgende gebruikstoepassing wordt toegepast. Dit zijn bijvoorbeeld textielproducten als vilt, isolatiematerialen of panelen voor op kantoor.

Een deel van de geretourneerde werkkleding kunnen we ook gebruiken voor herfabricage. Onze partner Pour zet gedragen werkkleding om naar nieuwe hoogstaande textielproducten. Daarvan worden bijvoorbeeld rugzakken, sporttassen of laptoptassen gemaakt. Werken aan duurzaamheid en circulariteit, dat doen we samen!

OEKO-TEX Steeds meer materialen waar onze producten van zijn gemaakt zijn OEKO-TEX standaard 100 gecertificeerd. Dit betekent dat ze worden getest op meer dan 300 schadelijke stoffen en bovendien aan hele strenge criteria moeten voldoen. Zo waarborgen we onze veiligheid en kwaliteit.

23


DUURZAAMHEID BIJ TRICORP Tricorp als organisatie gelooft in verduurzamen en werkt hierin samen met haar ketenpartners. Met ons pand in Rijen zijn we ook ontzettend goed bezig! Zo hebben we in 2019 het energielabel A ontvangen! Ook scheiden we al ons afval, waardoor het eigenlijk geen afval meer is maar een grondstof voor de toekomst. Tricorp is gecertificeerd voor ISO 9001, ISO 14001 en ISO 26000 waarmee we als bedrijf hele concrete en gestructureerde stappen zetten in onze kwaliteit en verbetering van het milieu. Na het werken sporten veel collega’s iedere dinsdag en donderdag samen in onze eigen Tricorp Gym onder begeleiding van een personal coach. Look like a team, work like a team!

ISO 9001 & ISO 14001 Tricorp is gecertificeerd voor ISO 9001:2015, een managementsysteem voor kwaliteit en ISO 14001:2015, een managementsysteem voor milieu. Het systeem achter deze ISO normen zorgt er voor dat we de kwaliteits- en milieuaspecten in onze producten en diensten kunnen waarborgen. Ons doel is om onze klanten volledig te ontzorgen en kwaliteit en milieu zijn daarbij van groot belang.

ISO 9001:2015 Werken volgens deze kwaliteitsnorm zorgt er voor dat Tricorp consequent kan voorzien in producten die aan de eisen van de klant voldoen en waar we tegelijkertijd de klanttevredenheid verhogen. Dat houdt in dat we heel veel verschillende zaken monitoren, want meten is weten. We moeten bijvoorbeeld continu rekening houden met de eisen die klanten stellen, met productiemogelijkheden, met transport en geldende wet- en regelgeving. Het gehele kwaliteitsmanagementsysteem past dan ook binnen de strategische richting van Tricorp.

ISO 14001:2015 We verduurzamen continu onze processen, zowel intern als extern. Hierbij kijken we naar de impact op het milieu van onze werkzaamheden op kantoor, van werkzaamheden van onze partners, leveranciers, maar vanzelfsprekend ook de impact van de werkkleding die we maken. Meer duurzame grondstoffen, milieuvriendelijke en efficiënte productieprocessen, geen verspilling van water en energie, retourlogistiek voor gedragen werkkleding en andere zaken.

Reduce

Het verminderen van watergebruik, energie en C02 uitstoot. Én het verminderen van het gebruik van nieuwe grondstoffen.

Reuse

Het inzamelen van gedragen werkkleding om het in nieuwe textielproducten te gebruiken.

Rewear

Het hergebruiken van materialen in onze werkkleding. Bijvoorbeeld het recyclen van een gedragen softshelljas om het polyester te gebruiken in een nieuwe softshelljas. Óf het recyclen van een PET-fles naar PET-polyester.

24


Convenant Duurzame Kleding en Textiel Het harde werken en de geboekte vooruitgang is positief beoordeeld door het secretariaat! We gaan daarmee nu het 4e jaar in van de samenwerking en dat is ontzettend goed nieuws! Tricorp heeft in 2016 als een van de eerste werkkleding producenten het convenant duurzame kleding en textiel ondertekend. We werken aan thema’s als discriminatie, gedwongen arbeid, leefbaar loon, veiligheid, water, energie en CO2. Samen voor een meer duurzame wereld!

ISO 26000 Tricorp heeft de nieuwe internationale richtlijn NEN-ISO 26000 ‘Guidance on Social Responsibility’ toegepast voor het integreren van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zowel in onze bedrijfsvoering, onze cultuur en uiting van onze waarden. Zo maken we werkkleding met oog voor mens en milieu en circulariteit.

Klachten Goed dat ze er zijn. Dat betekent dat het geuit wordt wanneer iemand het ergens niet mee eens is, of iemand zich onjuist behandeld voelt. Onze leveranciers hebben goede bedoelingen, toch kan het voorkomen dat een klacht ontstaat. Om dat zo goed mogelijk te faciliteren hebben we een klachtenmechanisme ontwikkeld welke bij al onze leveranciers bekend is. Wanneer een klacht ontstaat hebben we een werknemer in dienst die zich over de klacht ontfermt en die verantwoordelijk is voor de afhandeling ervan. Tricorp bespreekt de klacht met de persoon die deze heeft aangekaart én met de leverancier, en schrijft daarna een plan om deze klacht in de toekomst te voorkomen.

Transparantie Voor Tricorp betekent dit eerlijk zijn naar elkaar. Daarom vertellen we waar we mee bezig zijn, welke doelstelling we formuleren, waar verbeterpunten liggen en met wie we samenwerken. We werken hard aan het in kaart brengen van onze gehele keten en onze milieu-impact. Wil je daarom meer weten van Tricorp en haar activiteiten op het gebied van milieu? Neem dan snel contact op of surf naar tricorp.com/nl/mens-en-milieu!

25


VERANTWOORD ONDERNEMEN Sustainable Development Goals binnen Tricorp Tricorp werkt mee aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties: 1. GEEN ARMOEDE Samen met onze leveranciers werken we aan verhoging van het salaris dat medewerkers bij onze leveranciers verdienen. We willen namelijk dat zij eerlijk betaald worden voor het goede werk dat wordt afgeleverd. Dit doen we allereerst door inzicht te krijgen in de salarissen middels audits, waarna we in gesprek gaan over een mogelijke verhoging en de wijze waarop. 3. GOEDE GEZONDHEID EN WELZIJN Zowel bij onze leveranciers als bij Tricorp is werken aan een goede gezondheid van belang. Door onze leveranciers regelmatig te bezoeken, samen met hen constructieve sociale audits te ondergaan en mogelijke verbeteringen uit te voeren wordt de gezondheid en het welzijn van medewerkers verbeterd. 4. KWALITEITSONDERWIJS In Nederland kennen we een leerplicht tot de leeftijd van 16 jaar. In andere landen is dat niet altijd het geval, toch is voldoende onderwijs ontzettend van belang. Zo bereid je je voor op de toekomst. Om die reden zorgen we er in ieder geval voor dat bij onze leveranciers geen werk wordt verricht door kinderen en dat wij trainingen verzorgen op het gebied van sociale arbeidsrechten. 5. GENDERGELIJKHEID Gelijkheid op alle fronten, daar staan we voor. Dat geldt zowel bij Tricorp op kantoor als bij de leveranciers in de fabriek. We zorgen er onder andere voor dat er geen discriminatie plaatsvindt bij de werving van medewerkers, voor gelijke lonen in gelijke functies en gelijke rechten op training. Uiteraard ongeacht ras, huidskleur, sexe, geloof, politieke voorkeur, vakbond lidmaatschap, nationaliteit, sociale afkomst, tekortkomingen of handicaps. 6. SCHOON WATER EN SANITAIR Goede koffie en schone toiletten, het vormen bijna basisregels om prettig te kunnen werken. Dat geldt ook voor onze leveranciers. Om die reden wordt er tijdens de audits die we uitvoeren door de Fair Wear Foundation en Amfori BSCI ook goed gelet op de veilige en hygiënische arbeidsomstandigheden. 8. WAARDIG WERK EN ECONOMISCHE GROEI Wij staan ervoor dat onze werkkleding ook onder eerlijke omstandigheden wordt geproduceerd. Dat de werknemers eerlijke kansen krijgen, eerlijk loon ontvangen en goede werkomstandigheden ervaren. Wij proberen hier continu verbetering in aan te brengen en dit kan alleen door samen te werken. Door te begrijpen dat verandering niet van dag op dag gaat, maar dat het tijd vergt om een gehele industrie een omslag te laten maken. Want wanneer onze leveranciers op een eerlijke, veilige en milieuvriendelijke manier werken draagt dit positief bij aan ons gezamenlijk doel. Zonder onze leveranciers kunnen we nou eenmaal niet doen wat we doen.

26

10. ONGELIJKHEID VERMINDEREN Gelijkheid op alle fronten, daar staan we voor. Dat geldt zowel bij Tricorp op kantoor als bij de leveranciers in de fabriek. We zorgen er onder andere voor dat er geen discriminatie plaatsvindt bij de werving van medewerkers, voor gelijke lonen in gelijke functies en gelijke rechten op training. Uiteraard ongeacht ras, huidskleur, sexe, geloof, politieke voorkeur, vakbond lidmaatschap, nationaliteit, sociale afkomst, tekortkomingen of handicaps. 12. VERANTWOORDE CONSUMPTIE EN PRODUCTIE Onze werkkleding wordt gemaakt van stoffen van de hoogste kwaliteit, omdat werkkleding er niet alleen goed uit moet zien maar ook lang mee moet gaan. Duurzaamheid van onze kleding is daarom ontzettend belangrijk. Echter, het produceren van werkkleding zorgt ook voor veel CO2 uitstoot en waterverbruik. Wanneer we onze werkkleding produceren, kunnen we dus maar beter heel zorgvuldig met onze grondstoffen omgaan. Zuinig zijn op onze grondstoffen is essentieel, want ook in de toekomst wil Tricorp nog graag werkkleding produceren. We werken daarom hard aan het gebruiken van grondstoffen die op een milieuvriendelijke manier zijn geproduceerd en die op een eerlijke, veilige en milieuvriendelijke manier worden gebruikt in ons eindproduct. 13. KLIMAATACTIE We ontwikkelen steeds meer werkkleding waarin gerecyclede en meer milieuvriendelijke grondstoffen zitten verwerkt. Dit is belangrijk, want zo draagt ieder meer duurzaam kledingstuk bij aan vermindering van milieubelasting zoals CO2 uitstoot. 14. LEVEN IN HET WATER Bij de ontwikkeling van werkkleding wordt veel water gebruikt, bijvoorbeeld bij het verfproces of bij het gebruik van bepaalde chemicaliën die het product zijn beschermende functie geven. Van groot belang is daarom dat onze leveranciers zorgvuldig omgaan met het water dat ze gebruiken én lozen. Er dienen goedwerkende waterzuiveringsinstallaties te zijn zodat er geen vervuild water in open water terecht kan komen. 15. LEVEN OP HET LAND Ontbossing is wereldwijd een groot probleem. In 2020 zou de ontbossing moeten zijn stopgezet, helaas is dat nog niet het geval. In onze verpakkingsmaterialen maken we daarom enkel gebruik van gerecycled karton dat verantwoord geproduceerd is. 17. PARTNERSCHAP OM DOELSTELLINGEN TE BEREIKEN Tricorp is ambitieus. We willen niet roepen langs de zijlijn en niet afwachten tot iets gaat gebeuren. Tricorp gaat het laten gebeuren. Dat kunnen wij echter niet alleen. Daar waar landen samenwerken, moet Tricorp dat ook. Daarom werken we samen met partijen die ons helpen bij het verwezenlijken van onze doelen.


Fair Wear Foundation

Due Diligence

Tricorp is sinds 2007 lid van de Fair Wear Foundation en is daarmee een van de oudste leden. De intensieve samenwerking zorgt er voor dat we samen met onze leveranciers iedere dag werken aan meer duurzame, veilige en eerlijke werkkleding. Dit bereiken we door audits uit te voeren, door onze leveranciers te bezoeken en te ondersteunen en door onze langdurige relatie.

In het kort gezegd: je huiswerk doen. Omdat Tricorp internationaal werkt doen we ons huiswerk naar verschillen in culturen, naar mogelijke risico’s qua schending van de OESO- en UNGP-richtlijnen, naar politieke situaties, naar technologische mogelijkheden, naar milieubelasting in de manier waarop Tricorp zaken doet, naar risico’s in productieprocessen, en naar de daadwerkelijke arbeidsomstandigheden bij onze leveranciers en hun toeleveranciers.

OESO en UNGP

Amfori BSCI

Tricorp omarmt de richtlijnen van de OESO (Organisatie Economische Samenwerking en Ontwikkeling) en UNGP (United Nations Guiding Principles) welke gaan over ketenverantwoordelijkheid, mensenrechten, kinderarbeid, milieu en corruptie. Voor wat betreft de OESO-richtlijnen houdt dit in dat Tricorp de lokale weten regelgeving naleeft, bijdraagt aan de buitenlandse economie met aandacht voor mens en milieu, de mensenrechten respecteert, werkgelegenheid en scholing creëert, geen uitzonderingen maakt op mensenrechten, milieu, gezondheid, veiligheid, arbeid en belasting, in beginsel een MVO-beleid heeft, niet straft of discrimineert bij klokkenluiders, due diligence toepast in de keten, en haar leveranciers stimuleert dezelfde gedragsregels toe te passen. De UNGPrichtlijnen lijken veel op de OESO-richtlijnen, maar zijn wat meer gericht op het onderzoek doen naar (de naleving van) mensenrechten, de juiste middelen gereed hebben om schendingen ervan op te lossen en hier transparant over communiceren.

Tricorp werkt met verschillende internationale leveranciers en streeft naar continuïteit en vertrouwen. Om die reden werken we met de meeste leveranciers al langer dan 5 jaar intensief samen. Het is wel erg belangrijk om goed op de hoogte te blijven van de omstandigheden qua arbeid en milieu zodat we onze producten met trots kunnen maken en aanbieden aan onze klanten. Daarom werken we samen met BSCI, een internationale auditpartij die onze leveranciers beoordeelt op bijvoorbeeld ethisch gedrag, betaling van een leefbaar loon, en diverse milieuaspecten. Zo bouwen we samen met onze leveranciers aan een verantwoorde toekomst.

Responsible Business Conduct Gezamenlijk werken aan een duurzame en sociale textielketen. Om dat te bereiken heeft Tricorp gedragsregels

opgesteld

die

we

bij

al

onze

leveranciers hanteren. Deze regels zijn gebaseerd op internationale standaarden zoals de ILO (International Labour Organisation, de OESO (Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling) en de VN (Verenigde Naties).

27


DE TOPMATERIALEN IN TRICORP-KLEDING CIRCULAIR DESIGN

Professionals stellen hoge eisen aan hun werkkleding. Daarom stellen wij hoge eisen aan onze materialen. Het materiaal is immers de basis voor duurzame en comfortabele werkkleding.

We vinden het belangrijk om bij onze producten na te denken over hoe het na gebruik kan worden gerecycled tot nieuw textielproduct. Een product dat nog niet bestaat uit gerecyclede materialen, maar waar wel goed over nagedacht is voor het recyclen in een later stadium, noemen we een product met een ‘circulair design’. Zo zorgen we er voor dat die producten later in een volgende ‘cycle’ kunnen worden hergebruikt. Neem als voorbeeld het recyclen van kleding tot nieuwe garens. We gebruiken de volgende grondstoffen als basis voor onze artikelen met een circulair design:

CoolDry CoolDry is een technologisch materiaal op basis van speciaal ontwikkelde polyestervezels met een groot ademend vermogen. Dit helpt de lichaamstemperatuur constant te houden. CoolDry werd ontwikkeld voor sporters, maar ook in werkkleding bieden deze materialen meerwaarde. Daarom vindt u deze materialen terug in onze high visibility werkkleding, UV-block shirts en polo’s. Tricorp Casual biedt een aantal items met een combinatie van CoolDry en bamboe.

Cordura Bij diverse producten van Tricorp wordt gebruik gemaakt van Cordura. Deze stof is ijzersterk en bestand tegen zware belasting. Cordura is slijtvast en wrijvingsbestendig.

Polyester Polyester is onder de synthetische vezels een echte alleskunner. Het is ultrasterk, licht absorberend, kreukloos en kleur- en vormvast. Polyester wordt vaak gebruikt als grondstof voor verschillende stoffen. De stevige en ongecompliceerde, synthetische vezel is zeer veelzijdig en kan heel goed gecombineerd worden met andere vezels. Bovendien is polyester uitermate geschikt als grondstof voor circulaire producten.

YKK

Veel van onze producten zijn voorzien van YKK ritssluitingen. YKK is de grootste producent ter wereld van deze producten en staat bekend om zijn ongekende topkwaliteit.

28

Gekamd katoen

Katoen is beschikbaar in diverse kwaliteiten, maar alleen het beste katoen is goed genoeg voor onze werkkleding. Gekamd katoen heeft een hoge kwaliteit. Door het kammen van het katoen worden de kortste en meest kwetsbare vezels verwijderd. Eventuele oneffenheden van de garens worden verwijderd. Hoe langer de vezel, hoe beter de kwaliteit van het garen. Het kammen van het katoen voorkomt ook dat eventuele oneffenheden in de garens ontstaan. Het resultaat is een duurzaam stuk katoen van de beste kwaliteit. Kortom: een solide basis voor onze werkkleding.


CIRCULAIR We noemen een artikel circulair als het een textielproduct is waarin grondstoffen zitten die zijn gerecycled (hergebruikt). Bijvoorbeeld een Tricorp T-shirt met bio-katoen en gerecycled polyester. Hiermee voorkomen we dat we nieuw polyester gebruiken en besparen we dus water en stoten we minder CO2 uit. We maken onderscheid tussen verschillende typen gerecyclede grondstoffen en de manier waarop deze circulair verwerkt worden:

. A: gebruikte textiel, noemen we ook wel post-consumer materiaal; . B: niet gebruikte textiel, post-productie, zoals oude voorraden welke we ook wel pre-consumer materiaal noemen; . C: niet gebruikte textiel, post-productie, zoals snijafval welke we ook pre-consumer materiaal noemen; . D: open-loop materialen zoals ingezamelde gerecyclede PET-flessen waarvan we een mooie fleecejas maken.

Een grondstof circulair verwerken doen we op ĂŠĂŠn van de volgende wijzen: 1. Recyclen: kleding vervezelen. 2. Herfabriceren: van een jas een tas maken. 3. Repareren. 4. Hergebruiken. Zo kunnen we een T-shirt maken van deels gerecycled post-consumer polyester zodat het de categorie A1 krijgt, of een polo maken van gerecyclede PET-flessen zodat het de categorie D1 krijgt. We gebruiken de volgende grondstoffen als basis voor onze circulaire artikelen:

Voor het behoud van grondstoffen werken we met gerecycled polyester uit gedragen kleding. We voelen ons verantwoordelijk voor het hergebruiken van onze eigen kleding. Die kleding wordt vervezeld en gemengd met nieuwe materialen. Dit maakt een nieuwe sterke vezel waar een nieuw garen van wordt gesponnen. Als aanvulling maken we ook gebruik van PET-flessen die uitermate geschikt zijn om te verwerken tot een nieuwe sterke polyestervezel. De kwaliteit van het garen is belangrijk voor een langere levensduur. Een langere levensduur is immers ook duurzaam.

Recycled polyester

Recycled katoen

29


TRICORP SPORTIEF BETROKKEN TRICORP IS SPORTIEF BETROKKEN, WANT SPORT EN TRICORP VORMEN EEN PERFECTE COMBINATIE. ONZE WERKKLEDING WORDT IMMERS GEDRAGEN DOOR ACTIEVE PROFESSIONALS DIE IEDERE DAG TOPPRESTATIES LEVEREN.

VFL BOCHUM 1848 // 2. BUNDESLIGA Tricorp en VfL Bochum 1848 hebben elkaar gevonden omdat ze overeenkomen in normen en waarden. Beiden staan voor hard werken, zelfverzekerd zijn en samenwerking. VfL Bochum 1848 heeft een harde werkersmentaliteit die ook past bij Tricorp, de specialist in werkkleding. Aangezien sponsoring deel uitmaakt van de marketingactiviteiten van Tricorp en dit al een stevige positie heeft in Nederland, is er gekozen om de sponsoring uit te breiden naar Duitsland. Tricorp heeft een driejarige overeenkomst met VfL Bochum 1848, maar zet zich in voor een langdurige samenwerking.

30


TEAM FIRST. ALWAYS. NO MATTER WHAT.

31


TOM CORONEL // FIA WTCR Tom is een Nederlands autocoureur, uitkomend in het wereldkampioenschap voor toerwagens (het WTCR). Hij neemt al sinds 1990 deel aan races in verschillende klassen: eerst was hij in Nederland actief, maar later ook op internationaal niveau. Tom behaalde zijn grootste succes in 1997, toen hij het Japanse Formule 3 kampioenschap heeft gewonnen. Hierna racete hij in verschillende bekende kampioenschappen zoals ETCC, WTCC en het WTCR. Buiten deze kampioenschappen racete hij ook in het FIA GT kampioenschap en de Le Mans series. Met zijn 30 jaar ervaring heeft Tom al aan veel top kampioenschappen deelgenomen! Tricorp en sport vormen de perfecte combinatie. Tricorp werkkleding wordt immers gedragen door actieve professionals die iedere dag topprestaties leveren. Tom is een groot fan van Tricorp en draagt regelmatig het Premium label. Tricorp Premium combineert het beste van Tricorp met de laatste mode, waardoor professionals hun eigen identiteit kunnen tonen zonder uit de toon te vallen. De stoere topsportmentaliteit van Tom en de topkwaliteit van de kleding van Tricorp blijkt een gouden match. Niet alleen Tom zal Tricorp tijdens de WTCR gaan vertegenwoordigen, maar alle professionals van het raceteam dragen Tricorp kleding voor optimale bescherming en comfort.

BERNHARD EN THOMAS TEN BRINKE // RACING

32

Thomas ten Brinke is formule 4 racer en heeft als droom wereldkampioen Formule 1 te worden. Geïnspireerd door de race- en rally-avonturen van zijn vader Bernhard, is Thomas vastberaden om die droom waar te maken. Sinds zijn tiende staat zijn leven volledig in het teken van racen. Als Formule 4 racer komt Thomas zijn droom steeds dichterbij. Thomas, de wereldkampioen karting van 2019, heeft in 2020 meegereden met het Spaanse kampioenschap F4 voor MP Motorsport. Als racer heeft Thomas geleerd hoe cruciaal het is om racedata te analyseren. Om geen duizendste van een seconde te verliezen met remmen. Om elke bocht met maximale snelheid in te duiken en uit te komen. Om het uiterste uit zijn materiaal en zichzelf te halen. Ook zijn vader Bernhard ten Brinke ondersteunen we in zijn raceavontuur tijdens de Dakar Rally 2021.


KLEDINGSPONSOR HWA RACELAB Als kledingsponsor van HWA Racelab draagt Tricorp bij aan het werk en de uitstraling van de teamleden. HWA RACELAB is het raceteam van HWA AG in de autosport. Het brengt ervaren specialisten samen voor racetechniek van topklasse en de bijbehorende services voor succesvol gebruik in de autosport. Met 10 driver-titels en meer dan 180 overwinningen van het Mercedes-AMG-implementatieteam in de DTM, is het bedrijf een van de meest succesvolle spelers in de internationale motorsport. Daarnaast baseert HWA RACELAB zich op andere kerncompetenties van het bedrijf, bijvoorbeeld de ontwikkeling, productie en ondersteuning van GT-voertuigen of de bouw van racemotoren in de Formule 3.

33


Tricorp on the road.

34


GREYHOUND & PROMOTRAILER Promotionele voertuigen met talloze mogelijkheden

De kledingcollecties van Tricorp zijn overal toonbaar. Om onze producten altijd zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen, hebben we diverse promotionele voertuigen ter beschikking waaronder een Greyhound bus en een Promotrailer. Beiden zijn voorzien van diverse moderne faciliteiten. Deze voertuigen bieden het perfecte decor en gemak voor een presentatie van onze collectie. Voor dealers van Tricorp zijn deze prachtige eyecatchers inclusief chauffeur beschikbaar voor presentaties, passessies en evenementen bij klanten en prospects. Wij zijn ons er van bewust dat onze promovoertuigen veel CO2Â uitstoten. Deze uitstoot compenseren wij door het planten van nieuwe bomen.

35


Promotrailer

Greyhound

Totale lengte |  18,60 m Totale hoogte |  4 m Totale breedte |  7,70 m Totale gewicht |  25.000 Kg   (Oplegger 17.000 Kg Trekker 8.000 Kg)

Totale lengte Totale hoogte Totale breedte Totale gewicht

KENMERKEN Keuken koelkasten en koffieapparaat Wifi Buitenspeakers Stereo-installatie Presentatie scherm Statafels met krukken

. Zithoek met lcd-scherm . Presentatie volledige collectie . Paskamer voor passessie . Pantry met koelkasten en espressoapparaat . 3 luxe zonneschermen . Toilet aanwezig . Buitenspeakers

. . . . . .

36

KENMERKEN

|  12 m |  3,40 m |  2,85 m |  13.750 Kg


TRICORP BELEVING BIJ JOU VOOR DE DEUR Of het nu gaat om een passessie, producttraining of het laten zien van ons assortiment: de Greyhound is multi-inzetbaar. Voor de passessie bij de eindklant zorgen we altijd dat de paskleding netjes in de bus hangt en dat er aan gastvrijheid niets ontbreekt. De accountmanager begeleidt de passessie en onze chauffeur en gastheer Leon zorgt voor een lekker kop koffie en een praatje. De Greyhound is niet alleen ideaal voor een passessie, maar is ook een super toffe bus om voor de deur van jouw bedrijfspand te hebben staan! Voor een producttraining zijn onze klanten altijd welkom bij ons kantoor in Rijen, maar het is natuurlijk veel leuker om dit in de Greyhound te doen bij de klant zelf! De ruime zithoek biedt plaats voor 8 personen en de accountmanager heeft de beschikking over alle nodige artikelen. De Greyhound is letterlijk onze showroom op wielen. We komen dus graag bij je langs om onze artikelen te presenteren!

37


REWEAR REDUCE REUSE & REWEAR

Rewear is het eerste volledig circulaire kledingpakket van Tricorp! Deze lijn is gebaseerd op zes topartikelen uit onze standaard collectie. Rewear is gemaakt van gerecyceld polyester of een mix van gerecyceld polyester en biologisch katoen. Wat houdt Reduce, Reuse & Rewear concreet in? Reduce: Het verminderen van waterverbruik, energie en CO2 uitstoot. Én het verminderen van het gebruik van nieuwe grondstoffen. Reuse: Het inzamelen van gedragen werkkleding om het in nieuwe textielproducten te gebruiken. Rewear: Het hergebruiken van materialen in onze werkkleding. Bijvoorbeeld het recyclen van een gedragen softshelljas om het polyester te gebruiken in een nieuwe softshelljas. Óf het recyclen van een PET-fles naar PETpolyester. Het T-shirt, Poloshirt en de Sweater Rewear vind je terug onder het Tricorp Casual label. De Werkbroek, Softshell en Midi Parka onder het Workwear label.

38


T-Shirt Fitted Rewear 101701

Werkbroek Twill Rewear 502701

Poloshirt Fitted Rewear 201701

Softshell Luxe Rewear 402701

Sweater Rewear 301701

Midi Parka Rewear 402702

39


What’s new!

. Zomerbroek Stretch . Werkbroek Twill Rewear . Sweatvest Bicolor Naden . Softshell Luxe Rewear . Midi Parka Rewear

40


WORK HARD DREAM BIG Tricorp Workwear is een robuuste collectie werkkleding ontwikkeld voor professionals in de bouw, industrie, transport en logistiek. Deze kleding voldoet aan de zware eisen die eraan worden gesteld. Zo bevatten de kledingstukken vaak het slijtvaste materiaal Cordura. Wij zorgen voor de ultieme ergonomische styling en perfecte pasvorm van onze werkkleding, wat belangrijk is voor de optimale bewegingsvrijheid van de professional. Veel artikelen zijn dan ook voorzien van 4-way stretch elementen. Tricorp vindt de uitstraling van werkkleding belangrijk. Zo geven de Bicolor-artikelen nĂŠt dat aparte kleurenbeeld dat belangrijk is voor bedrijven die zich ook in uitstraling willen onderscheiden. Maak kennis met onze nieuwe circulaire artikelen uit het Rewear pakket! Met ons ruime aanbod aan werkbroeken, breigoed en werkjassen kunnen wij iedere professional kleden en een uniforme uitstraling creĂŤren. Pagina 70


BE SAFE. BE STRONG. BE AS ONE.

42


What’s new! . Werkjas Multinorm Bicolor . Werkjas Multinorm . Amerikaanse Overall Multinorm Bicolor . Amerikaanse Overall Multinorm

VEILIGHEID DOOR ZICHTBAARHEID Tricorp Safety is een collectie met hoge zichtbaarheidskleding en multinormen kleding. Naast het feit dat werkkleding comfortabel moet zijn, is het voor sommige klussen uiterst belangrijk dat je goed zichtbaar en beschermd bent. Met hoge zichtbaarheidskleding van Tricorp val je op en werk je in EN ISO gecertificeerde werkkleding. Voor de extreme werkomstandigheden biedt dit label een multinormen pakket die professionals beschermt tegen restrisico’s uit de werkomgeving. Pagina 130

43


BACK TO BASICS Tricorp Casual is een uitgebreide collectie basic werkkleding met een casual look. Producten als T-shirts, Poloshirts, Sweaters, Vesten en andere basics waarmee je een verzorgde indruk maakt. Naast een groot aanbod aan breigoed voor heren/unisex, biedt Tricorp Casual ook dames werkkleding en zelfs een aantal artikelen voor kinderen. Vanaf nu ook fijne basics in een circulair jasje. T-shirt, poloshirt en sweater REWEAR! Alle Casual-artikelen zijn perfect te combineren met de werkbroeken uit de Tricorp Workwear collectie. Pagina 196

44


What’s new! . T-shirt Fitted Rewear . Poloshirt Jersey Lange Mouw . Poloshirt Fitted Rewear . Sweater Rewear . Sweatvest Capuchon 60ºC Wasbaar

45


WORKWEAR MEETS FASHION Tricorp Premium is een exclusieve collectie met onderscheidende kleding gemaakt van vernieuwende fijne materialen. Dit maakt deze kleding geschikt voor professionals in een commerciĂŤle omgeving. Met een knipoog naar fashion presenteert Tricorp zich hiermee als trendsetter in de markt voor werkkleding. Pagina 256

46


47


48


IT’S ALL ABOUT STYLE Tricorp Corporate is met de komst van de nieuwe Business-lijn een uitgebreide collectie met pakken voor dames en heren. De Business-lijn is gemaakt van zeer hoge kwaliteit wol, polyester, elastaan en viscose. Dit merk je vanzelf als je een van de items draagt. De fijne materialen hebben het voordeel dat de kleding niet snel kreukt. Daarnaast is de kleding afgewerkt met een Pro-fresh finish die de kleding geurneutraal houdt. Naast de pakken is het Tricorp Corporate label voorzien van overhemden en blouses om de zakelijke look compleet te maken. Pagina 278

What’s new! A LOT:

. Colbert Dames Business . Colbert Heren Business . Pantalon Dames Business . Pantalon Heren Business . Jurk Business . Rok Business

. Colbert Dames Business Fitted . Colbert Heren Business Fitted . Pantalon Dames Business Fitted . Pantalon Heren Business Fitted . Jurk Business Fitted . Rok Business Fitted

. Colbert Dames Business Sports . Colbert Heren Business Sports . Pantalon Dames Business Sports . Pantalon Heren Business Sports . Jurk Business Sports . Rok Business Sports

49


ALMOST ANYTHING IS POSSIBLE TRICORP SPECIALS Onder het label Tricorp Specials bieden we maatwerk. Hierbij heb je als organisatie de vrijheid om alle creativiteit in te kunnen zetten voor het creëren van een unieke, uniforme en herkenbare uitstraling. Met een eigen designafdeling ontwerpt Tricorp een uniek product voor u. Vakmanschap en de nieuwste software maken dat wij uw wensen kunnen omzetten in perfect passende werkkleding. Het schuilt vaak in de details. Nét even een andere kleur knopen op de polo’s, perfect passend binnen de huisstijl, of het stiksel in een contrasterende kleur. Pagina 302

50VERSCHILLEND HETZELFDE Onder het motto ‘hetzelfde verschillend’ biedt Tricorp bedrijven een ruime productkeuze voor dames en heren van verschillend postuur, met daarnaast volop mogelijkheden om werkkleding binnen de huisstijl te combineren. Deze bewerking van de Nachtwacht (Rembrandt van Rijn) illustreert dat.

52


53


HETZELFDE VERSCHILLEND Onder het motto ‘verschillend hetzelfde’ zorgen wij ervoor dat verschillende doelgroepen gekleed kunnen worden vanuit één collectie. Kleding van Tricorp is er voor iedereen, zoals te zien in deze bewerking van de Nachtwacht (Rembrandt van Rijn).

54


55


Pasvorm.

ART. 103006 REGULAR MAAT L

ART. 104003 FITTED MAAT S

Werkkleding van Tricorp is geschikt voor iedereen. Dat is een belangrijk uitgangspunt waar tijdens de ontwikkeling van onze producten rekening mee wordt gehouden. Heren, dames en kinderen Van klein tot groot, maat XS t/m 5XL of zelfs 8XL Regular of Fitted

. . .

56


TO FIT OR NOT TO FIT

ART. 201006 FITTED MAAT XL

ART. 104003 FITTED MAAT 3XL

57


Size matters. NUMERIEKE MATEN

1

2

3

74-77

57-60

85-88

78-81

61-64

89-91

34

82-85

65-68

92-94

36

86-89

69-73

95-97

38

90-93

74-77

98-101

40

94-97

78-81

102-104

42

98-102

82-86

105-107

44

103-107

87-90

108-110

46

108-113

91-97

111-115

48

114-119

98-103

116-120

50

120-125

104-110

121-125

52

126-131

111-116

126-130

54

132-137

117-123

131-134

56

138-143

124-129

135-139

58

144-149

130-136

140-143

60

150-55

137-142

144-148

62

156-161

143-149

149-152

64

162-167

150-155

153-157

66

168-173

156-162

158-161

68

174-179

163-168

162-166

70

180-185

169-175

167-170

72

186-191

176-181

171-175

74

192-197

182-188

176-179

76

ALFANUMERIEKE MATEN

1 74-77

57-60

85-88

XS

61-68

89-94

S

86-93

69-77

95-101

M

94-102

78-86

102-107

L

114-125

87-97 98-110

108-115 116-125

XL XXL

126-137

111-123

126-134

3XL

138-143

124-129

135-139

4XL

150-161

137-148

144-152

5XL

162-173 174-185 186-197

150-162 163-175 176-188

153-161 162-170 171-179

2 3

DAMES 1

3

78-85

103-113

58

2

1

32

6XL 7XL 8XL

BORST

2

TAILLE

JEANS MATEN

2 61

24

62

25

65

26

67

27

68,5

28

72,5

29

74,5

30

76,5

31

78,5

32

80,5

33

85

34

87,5

35

90,5

36

93,5

37

96,5

38


NUMERIEKE MATEN

1

1 2 3

HEREN

2

3

70-73

51-55

76-79

36

74-77

56-60

80-83

38

78-81

61-65

84-87

40

82-85

66-70

88-90

42

86-89

71-75

91-93

44

90-93

76-81

94-96

46

94-97

82-86

97-99

48

98-101

87-91

100-102

50

102-105

92-96

103-105

52

106-109

97-101

106-108

54

110-113

102-106

109-111

56

114-117

107-111

112-114

58

118-121

112-116

115-116

60

122-127

117-124

117-121

62

128-133

125-131

122-125

64

134-139

132-139

126-129

66

140-145

140-146

130-134

68

146-152

147-153

135-139

70

153-157

154-160

140-144

72

158-163

161-167

145-149

74

164-169

168-174

150-154

76

170-175

175-181

155-159

78

176-181

182-188

160-164

80

182-187

189-195

165-169

82

188-193

196-202

170-174

84

ALFANUMERIEKE MATEN

3

HEUPEN

JEANS MATEN

2 70-72

28

72,5-74,5

29

75-77

30

77,5-79,5

31

80-82

32

82,5-84,5

33

85-87

34

90-92

36

95,5-97,5

38

100,5-102,5

40

105,5-107,5

42

110,5-112,5

44

1

2

3

74-81

56-65

80-87

XS

82-89

66-75

88-93

S

90-97

76-86

94-99

M

98-105

87-96

100-105

L

106-113

97-106

106-111

XL

114-121

107-116

112-116

XXL

122-133

117-131

117-125

3XL

134-145

132-146

126-134

4XL

146-157

147-160

135-144

5XL

158-169

161-174

145-154

6XL

170-175

175-181

155-159

7XL

182-193

189-202

165-174

8XL

59


Productoverzicht T-SHIRT BICOLOR 102004 P. 96

T-SHIRT HIGH VIS BICOLOR 103006 P. 138

T-SHIRT RWS BIRDSEYE 103005 P. 164

T-SHIRT REGULAR 190 GRAM 101021 P. 203

T-SHIRT 145 GRAM 101001 / T145 P. 200

T-SHIRT REGULAR 150 GRAM 101020 P. 201

T-SHIRT V-HALS 101007 / TV190 P. 203

T-SHIRT 200 GRAM 60ยบC WASBAAR 101017 P. 205

T-SHIRT UV BLOCK COOLDRY LANGE MOUW 102005 P. 116

THERMO SHIRT 602002 / THT1000 P. 124

T-SHIRT RWS BIRDSEYE LANGE MOUW 103002 P. 164

T-SHIRT MULTINORM BICOLOR 103003 P. 178

T-SHIRT MULTINORM 103004 P. 179

T-SHIRT LANGE MOUW 101006 / TL190 P. 214

T-SHIRT LANGE MOUW MET BOORD 60ยบC WASBAAR 101015 P. 215

T-SHIRT COOLDRY FITTED 101009 P. 206

T-SHIRT COOLDRY BAMBOE FITTED 101003 / TBA180 P. 207

T-SHIRT ELASTAAN FITTED V-HALS 101012 P. 211

T-SHIRT ELASTAAN FITTED 101013 P. 211

60

T-SHIRT V-HALS FITTED 101005 / TFV160 P. 212

T-SHIRT 190 GRAM 101002 / T190 P. 202

T-SHIRT FITTED 101004 / TFR160 P. 208

T-SHIRT PREMIUM NADEN HEREN 104002 P. 260

T-SHIRT FITTED REWEAR 101701 P. 210

T-SHIRTS UNISEX FITTED

T-SHIRT BICOLOR BORSTZAK 102002 / TT2000 P. 96

T-SHIRT PREMIUM V-HALS HEREN 104003 P. 261

TRICORP 2021

T-SHIRTS UNISEX REGULAR

T-SHIRT BICOLOR NADEN 102006 P. 94


POLOSHIRTS UNISEX REGULAR TRICORP 2021

T-SHIRT V-HALS FITTED DAMES 101008 / TVT190 P. 213

T-SHIRT PREMIUM NADEN DAMES 104005 P. 262

T-SHIRT PREMIUM V-HALS DAMES 104006 P. 263

T-SHIRT FITTED KIDS 101014 P. 214

T-SHIRT LANGE MOUW DAMES 101010 P. 217

POLOSHIRT BICOLOR NADEN 202006 P. 98

POLOSHIRT BICOLOR BORSTZAK 202002 / TP2000 P. 100

POLOSHIRT BICOLOR 202004 P. 101

POLOSHIRT HIGH VIS BICOLOR 203007 P. 139

POLOSHIRT RWS BIRDSEYE 203006 P. 165

POLOSHIRT JERSEY 201021 P. 219

POLOSHIRT 100% KATOEN 201007 / PPK180 P. 230

POLOSHIRT UV BLOCK COOLDRY LANGE MOUW 202005 P. 117

POLOSHIRT HIGH VIS BICOLOR LANGE MOUW 203008 P. 140

POLOSHIRT VERKEERSREGELAAR 203002 P. 161

POLOSHIRT MULTINORM BICOLOR 203003 P.179

POLOSHIRT MULTINORM 203004 P. 180

POLOSHIRT JERSEY LANGE MOUW 201019 P. 219

POLOSHIRT 100% KATOEN LANGE MOUW 201008 / PPKL180 P. 231

POLOSHIRT BORSTZAK 201011 / PPZ180 P. 220

POLOSHIRT 180 GRAM 201003 / PP180 P. 221

T-SHIRTS DAMES/KIDS

T-SHIRT BICOLOR DAMES 102003 P. 97

POLOSHIRT VERKEERSREGELAAR KORTE MOUW 203011 P. 160

POLOSHIRT 180 GRAM 60ยบC WASBAAR 201018 P. 227

POLOSHIRT RWS BIRDSEYE LANGE MOUW 203005 P. 166

POLOSHIRT LANGE MOUW 201009 / PPL180 P. 231

61


POLOSHIRT FITTED REWEAR 201701 P. 223

POLOSHIRT FITTED 180 GRAM 60ยบC WASBAAR 201020 P. 227

POLOSHIRT COOLDRY BAMBOE FITTED 201001 / PBA180 P. 228

POLOSHIRT COOLDRY FITTED 201013 P. 229

POLOSHIRT BICOLOR FITTED 201002 / PBF210 P. 229

POLOSHIRT FITTED 210 GRAM 201012 / PUF210 P. 232

POLOSHIRT PREMIUM NADEN HEREN 204002 P. 264

POLOSHIRT BICOLOR DAMES 202003 P. 101

POLOSHIRT 180 GRAM DAMES 201010 / PPT180 P. 220

POLOSHIRT PREMIUM NADEN DAMES 204003 P. 262

POLOSHIRT FITTED 180 GRAM KIDS 201016 P. 232

POLOSHIRT FITTED 210 GRAM LANGE MOUW 201017 P. 233

SWEATERS UNISEX

POLOSHIRT FITTED DAMES 201006 / PPFT180 P. 225

62

SWEATER BICOLOR NADEN 302013 P. 102

SWEATER HIGH VIS BICOLOR 303004 P. 141

SWEATER RWS 303001 / TS-RWS P. 168

SWEATER MULTINORM BICOLOR 303002 P. 181

SWEATER MULTINORM 303003 P. 181

SWEATER RONDE HALS 60ยบC WASBAAR 301015 P. 238

SWEATER 280 GRAM 301008 / S280 P. 238

SWEATER REWEAR 301701 P. 239

POLOSHIRTS DAMES/KIDS

POLOSHIRT FITTED 180 GRAM 201005 / PPF180 P. 222

TRICORP 2021

POLOSHIRTS UNISEX FITTED

Productoverzicht


POLOSWEATER BICOLOR BORSTZAK 302001 / TS2000 P. 105

POLOSWEATER 301004 / PS280 P. 236

SWEATER RITSKRAAG 301010 / ZS280 P. 240

POLOSWEATER BICOLOR 302003 P. 105

SWEATER HIGH VIS CAPUCHON 303005 P. 142

FLEECE SWEATER 301001 / FL320 P. 246

POLOWEATER BOORD 60ยบC WASBAAR 301016 P. 234

SWEATER CAPUCHON 301003 / HS300 P. 243

POLOSWEATER BICOLOR NADEN 302004 P. 103

POLOSWEATER BOORD 301005 / PSB280 P. 235

SWEATERS UNISEX

SWEATER PREMIUM 304005 P. 265

SWEATER CAPUCHON 60ยบC WASBAAR 301019 P. 243

SWEATVEST BICOLOR NADEN 302014 P. 106

FLEECE VEST INTERLOCK 302010 P. 113

SWEATVEST 301009 / SV300 P. 240

SWEATVEST 60ยบC WASBAAR 301017 P. 242

SWEATVEST CAPUCHON 60ยบC WASBAAR 301014 P. 242

SWEATVEST FLEECE LUXE 301012 P. 245

SWEATVEST FLEECE 301002 / FVL320 P. 247

SWEATVEST FLEECE LUXE DAMES 301011 P. 245

GILET DAMES 405002 / CLW6001 P. 294

GILET HEREN 405004 / CMW6000 P. 294

SWEATERS DAMES

SWEATER PREMIUM CAPUCHON 304001 P. 265

TRICORP 2021

POLOSWEATER BICOLOR DAMES 302002 P. 104

POLOSWEATER DAMES 301007 / PST280 P. 237

63


Productoverzicht WERKBROEK TWILL KORT 502025 P. 89

WERKBROEK RWS KORT 503006 P. 166

CHINO PREMIUM KORT 504008 P. 273

JEANS PREMIUM STRETCH KORT 504010 P. 273

WERKBROEK TWILL CORDURA STRETCH 502020 P. 74

ZOMERBROEK STRETCH 502030 P. 75

WERKBROEK TWILL CORDURA 502021 P. 76

WERKBROEK TWILL 502023 P. 77

WERKBROEK TWILL REWEAR 502701 P. 78

SCHILDERSBROEK TWILL CORDURA STRETCH 502016 P. 81

JEANS BASIS 502001 / TJB2000 P. 82

WERKBROEK CORDURA CANVAS 502009 / TWC2000 P. 85

WERKBROEK HIGH VIS BICOLOR 503011 P. 146

64

CHINO KORT 501002 P. 250

WERKBROEK BASIS KORT 502019 P. 88

WERKBROEK HIGH VIS 503012 P. 147

JEANS MID RISE 502002 / TJL2000 P. 82

JEANS WERKBROEK 502005 / TJW2000 P. 83

WERKBROEK CANVAS 502007 / TQC2000 P. 84

WERKBROEK BASIS 502010 / TWO2000 P. 90

WERKBROEK INDUSTRIE 502008 / TUB2000 P. 91

THERMO ONDERBROEK 602001 / THP1000 P. 124

WERKBROEK RWS 503003 / TWR3001 P. 168

REGENBROEK RWS 503001 / TPA3001 P. 172

WERKBROEK EN ISO 20471 BICOLOR 503002 / TWE3001 P. 156

TRICORP 2021

BROEKEN UNISEX

WERKBROEK CANVAS KORT 502006 / TKC2000 P. 88


REGENBROEK MULTINORM BICOLOR 503009 P. 194

CHINO PREMIUM 504002 P. 268

JEANS PREMIUM STRETCH 504001 P. 269

PANTALON HEREN BUSINESS SPORTS 505021 P. 283

PANTALON HEREN BUSINESS FITTED 505017 P. 286

PANTALON HEREN BUSINESS 505013 P. 290

WERKBROEK TWILL DAMES 502024 P. 79

JEANS PREMIUM STRETCH DAMES 504004 P. 271

PANTALON DAMES BUSINESS 505010 P. 291

JURK BUSINESS 505011 P. 289

TRICORP 2021

REGENBROEK MULTINORM 503008 P. 194

PANTALON DAMES 505002 / CLT6001 P. 293

ROK BUSINESS SPORTS 505020 P. 284

BROEKEN UNISEX

CHINO 501001 P. 249

WERKBROEK MULTINORM 503005 P. 187

PANTALON HEREN 505003 / CMT6000 P. 292

PANTALON DAMES BUSINESS SPORTS 505018 P. 285

PANTALON DAMES BUSINESS FITTED 505014 P. 287

JURK BUSINESS SPORTS 505019 P. 284

JURK BUSINESS FITTED 505015 P. 288

ROK BUSINESS FITTED 505016 P. 288

ROK BUSINESS 505012 P. 289

BROEKEN DAMES/KIDS

WERKBROEK MULTINORM BICOLOR 503004 P. 184

WERKBROEK CORDURA CANVAS KIDS 502013 P. 84

65


Productoverzicht

SOFTSHELL EN ISO 20471 BICOLOR 403007 / TSE3001 P. 156

PARKA RWS 403005 / TPG3001 P. 170

66

SOFTSHELL BICOLOR 402002 / TJ2000 P. 108

SOFTSHELL LUXE 402006 / TSJ2000 P. 110

SOFTSHELL LUXE REWEAR 402701 P. 111

TECH SHELL 402018 P. 114

PILOTJACK INDUSTRIE 402005 / TPJ2000 P. 118

MIDI PARKA 402004 / TMP2000 P. 118

MIDI PARKA REWEAR 402702 P. 119

MIDI PARKA CANVAS 402007 / TMC2000 P. 121

BODYWARMER INDUSTRIE 402001 / TBW2000 P. 121

PARKA CORDURA 402003 / TJO2000 P. 122

WERKJAS INDUSTRIE 402017 P. 123

BINNENJAS THERMO 652001 / TBJ2000 P. 126

MIDI PARKA HIGH VIS BICOLOR 403023 P. 143

PARKA HIGH VIS BICOLOR 403020 P. 144

SOFTSHELL VERKEERSREGELAAR 403002 P. 161

PARKA VERKEERSREGELAAR 403001 P. 163

PARKA EN ISO 20471 BICOLOR 403004 / TPE3001 P. 158

FLEECEJACK RWS 403008 / TSR3001 P. 170

PILOTJACK RWS 403006 / TPR3001 P. 171

FLEECEJACK MULTINORM 403014 P. 182

SOFTSHELL HIGH VIS BICOLOR 403021 P. 145

SOFTSHELL RWS 403003 / TJR3001 P. 169

FLEECEJACK MULTINORM BICOLOR 403013 P. 183

TRICORP 2021

JASSEN UNISEX

SOFTSHELL BICOLOR NADEN 402021 P. 106


PARKA MULTINORM 403010 P. 186

SOFTSHELL MULTINORM BICOLOR 403011 P. 184

SOFTSHELL MULTINORM 403012 P. 187

WERKJAS MULTINORM BICOLOR 403015 P. 188

WERKJAS MULTINORM 403018 P. 189

REGENJAS MULTINORM 403016 P. 195

REGENJAS MULTINORM BICOLOR 403017 P. 195

JACK PREMIUM CAPUCHON 404001 P. 266

JACK PREMIUM NYLON 404004 P. 266

SOFTSHELL BOMBER PREMIUM 404009 P. 267

COLBERT HEREN BUSINESS FITTED 405013 P. 286

COLBERT HEREN BUSINESS 405011 P. 290

SOFTSHELL BICOLOR DAMES 402008 P. 109

SOFTSHELL LUXE DAMES 402009 P. 112

COLBERT DAMES BUSINESS 405010 P. 291

COLBERT DAMES 405001 / CLC6001 P. 293

COLBERT HEREN BUSINESS SPORTS 405015 P. 283

TRICORP 2021

COLBERT DAMES BUSINESS FITTED 405012 P. 287

COLBERT HEREN 405003 / CMC6000 P. 292

COLBERT DAMES BUSINESS SPORTS 405014 P. 285

JASSEN DAMES/KIDS

BODYWARMER 401001 / BW160 P. 246

JASSEN UNISEX

PARKA MULTINORM BICOLOR 403009 P. 183

SOFTSHELL LUXE KIDS 402016 P. 111

67


TABARD VERKEERSREGELAAR 453011 P. 159

VEILIGHEIDSVEST RWS 453015 / V-RWS P. 172

VEILIGHEIDSVEST RWS RITS 453019 / V-RWS-ZIP P. 173

VEILIGHEIDSVEST RWS VLAMVERTRAGEND 453017 / V-RWS-FR-ZIP P. 173

VEILIGHEIDSVEST RWS VLAMVERTRAGEND ANTISTATISCH 453018 / V-RWS-FRAST P. 174

VEILIGHEIDSVEST RWS BHV 453016 / V-RWS-BHV P. 174

VEST REFLECTIE 453014 / V-REF P. 175

VEILIGHEIDSVEST EN 1150 KIDS 453020 / VK-EN1150 P. 175

VEILIGHEIDSVEST EN ISO 20471 453013 / V-EN471 P. 176

VEILIGHEIDSVEST GEEN STRIPING 453012 / V-BLANC P. 176

AMERIKAANSE OVERALL INDUSTRIE 752001 / TUA2000 P. 90

AMERIKAANSE OVERALL TWILL CORDURA 752003 P. 92

OVERALL TWILL CORDURA 752005 P. 93

AMERIKAANSE OVERALL HIGH VIS BICOLOR 753005 P. 148

AMERIKAANSE OVERALL HIGH VIS 753006 P. 149

BODYBROEK HIGH VIS BICOLOR 753007 P. 150

BODYBROEK HIGH VIS 753008 P. 151

OVERALL HIGH VIS BICOLOR 753009 P. 152

OVERALL HIGH VIS 753010 P. 153

AMERIKAANSE OVERALL MULTINORM BICOLOR 753011 P. 190

AMERIKAANSE OVERALL MULTINORM 753012 P. 191

OVERALL MULTINORM BICOLOR 753002 P. 192

OVERALLS

VEILIGHEIDSVESTEN

Productoverzicht

OVERALL MULTINORM 753003 P. 193

TRICORP 2021

68

BODYBROEK RWS 753001 / THR3001 P. 167


OVERHEMD STRETCH FITTED 705008 / CMS6002 P. 297

ACCESSOIRES

RIEM STRETCH 652003 / TRK2000 P. 127

OVERHEMD BASIS 705005 / CMB6001 P. 298

RIEM LEER 652007 P. 127

SWING POCKETS CORDURA 652005 / TSP2000 P. 126

SWING POCKETS CORDURA 652012 P. 76

COLL FLEECE 651006 P. 252

MUTS PREMIUM 654002 P. 275

COLL FLEECE REVERSIBLE 651007 P. 252

TRICORP 2021

WERKHEMD KORTE MOUW BASIS 701003 P. 248

KNIEKUSSENS 652002 / TKK2000 P. 125

OVERHEMD FITTED 705007 / CMS6001 P. 295

BLOUSE FITTED 705003 / CLF6001 P. 295

OVERHEMD STRETCH 705006 / CMB6002 P. 299

BLOUSE BASIS 705001 / CLB6001 P. 298

BLOUSE STRETCH FITTED 705016 P. 296

BLOUSES

HEMDEN

WERKHEMD LANGE MOUW BASIS 701004 P. 248

RIEM PREMIUM LEER 654003 P. 275

BLOUSE STRETCH 705015 P. 299

SWING POCKET HIGH VIS BICOLOR 653004 P. 154

WERKSOK 2-PACK 55 GR 602009 / TSZ8000 P. 125

WERKSOK 2-PACK 70 GR 602008 / TSD8000 P. 125

CAP VERKEERSREGELAAR 653001 / CAP-VR P. 159

CAP REFLECTIE 653002 / TCP2000 P. 177

MUTS REFLECTIE 653003 / TMU2000 P. 177

ZIPPERPULLER 652008 P. 128

69


What’s new! . Zomerbroek Stretch . Werkbroek Twill Rewear . Sweatvest Bicolor Naden . Softshell Luxe Rewear . Midi Parka Rewear


Tricorp Workwear is een robuuste collectie werkkleding ontwikkeld voor professionals in de bouw, industrie, transport en logistiek. Deze kleding voldoet aan de zware eisen die eraan worden gesteld. Zo bevatten de kledingstukken vaak het slijtvaste materiaal Cordura. Wij zorgen voor de ultieme ergonomische styling en perfecte pasvorm van onze werkkleding, wat belangrijk is voor de optimale bewegingsvrijheid van de professional. Tricorp vindt de uitstraling van werkkleding belangrijk. Zo geven de Bicolor-artikelen nét dat aparte kleurenbeeld dat belangrijk is voor bedrijven die zich ook in uitstraling willen onderscheiden. Met ons ruime aanbod aan werkbroeken, breigoed en werkjassen kunnen wij iedere professional kleden en een uniforme uitstraling creëren.
Werkbroek Twill Cordura Stretch 502020 ART.NR. 502020 WERKBROEK TWILL CORDURA STRETCH 65% POLYESTER / 35% KATOEN 280 G/M2 / TWILL / MECHANICAL STRETCH

4osbW STANDAARDMATEN 42 44 46 48 50 52 54 56 58 60 62 64 66 43 45 47 49 51 53 55 LENGTEMATEN 21 22 23 24 25 26 27 KORTE MATEN STANDAARDMATEN BINNEN BEENLENGTE 83 CM BINNEN BEENLENGTE 88 CM LENGTEMATEN BINNEN BEENLENGTE 78 CM KORTE MATEN

ARMY

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

ARMY

CIRCULAIR DESIGN A1

. ELASTISCHE TAILLEBAND VOOR .. EXTRA DRAAGCOMFORT VERDEKTE KNOOP EN ACHTERZAKKEN MET KLEP .. STEEKZAKKEN EXTRA RITSZAK IN LINKERZAK DUIMSTOKZAK IN RECHTER DIJBEENZAK . LOSSE DIJBEENZAK, ONDERKANT DIJBEENZAK LOS VAN BROEK .. ZIT CORDURA KNIESTUKKEN LOS VERKRIJGBARE BIJPASSENDE KNIEKUSSENS HOOGTES PLAATSBAAR .. OP TWEE CORDURA BIJ UITEINDE BROEKSPIJPEN EXTRA REFLECTIE PIPING BIJ UITEINDE . BROEKSPIJPEN REFLECTERENDE PRINT VOOR BETERE . ZICHTBAARHEID DUBBELE ZOOM VOOR ± 6 CM EXTRA LENGTE

TRICORP 2021

74

NAVY

EXTRA FOUR-WAY STRETCH IN KRUIS/ KNIEHOLTEN


.. ELASTISCHE TAILLEBAND VOOR EXTRA DRAAGCOMFORT KNOOP .. VERDEKTE STEEKZAKKEN EN ACHTERZAKKEN MET KLEP EXTRA RITSZAK IN LINKERZAK .. DUIMSTOKZAK IN RECHTER DIJBEENZAK DIJBEENZAK, ONDERKANT DIJBEENZAK ZIT LOS VAN BROEK .. LOSSE CORDURA KNIESTUKKEN LOS VERKRIJGBARE BIJPASSENDE KNIEKUSSENS OP TWEE HOOGTES PLAATSBAAR .. CORDURA BIJ UITEINDE BROEKSPIJPEN REFLECTIE PIPING BIJ UITEINDE BROEKSPIJPEN .. EXTRA REFLECTERENDE PRINT VOOR BETERE ZICHTBAARHEID DUBBELE ZOOM VOOR ± 6 CM EXTRA LENGTE

Zomerbroek Stretch 502030 ART.NR. 502030 ZOMERBROEK STRETCH 62% KATOEN / 38% POLYESTER (T400) 195 G/M2 / DOBBY

4osbW STANDAARDMATEN 42 44 46 48 50 52 54 56 58 60 62 64 66 43 45 47 49 51 53 55 LENGTEMATEN 21 22 23 24 25 26 27 KORTE MATEN STANDAARDMATEN BINNEN BEENLENGTE 83 CM BINNEN BEENLENGTE 88 CM LENGTEMATEN BINNEN BEENLENGTE 78 CM KORTE MATEN

INK

BLACK

CIRCULAIR DESIGN A1

PERMANENTE STRETCH-VEZEL MAAKT DE BROEK ZEER COMFORTABEL, VOELT ZACHT AAN EN BIEDT OPTIMALE BEWEGINGSVRIJHEID

EXTRA FOUR-WAY STRETCH IN KRUIS/ KNIEHOLTEN

DEZE LUCHTIGE WERKBROEK VOOR DE WARME WERKDAGEN HEEFT MESH IN DE KNIEHOLTEN VOOR EXTRA VENTILATIE!

TRICORP 2021

INK

BLACK

75


ELASTISCHE TAILLEBAND VOOR EXTRA DRAAGCOMFORT

Werkbroek Twill Cordura 502021

VERDEKTE KNOOP STEEKZAKKEN EN ACHTERZAKKEN MET KLEP

CIRCULAIR DESIGN A1

DUIMSTOKZAK IN DIJBEENZAK

ART.NR. 502021 WERKBROEK TWILL CORDURA

LOSSE DIJBEENZAK, ONDERKANT DIJBEENZAK ZIT LOS VAN DE BROEK

65% POLYESTER / 35% KATOEN 280 G/M2 / TWILL / MECHANICAL STRETCH

CORDURA KNIESTUKKEN

4osbW STANDAARDMATEN 42 44 46 48 50 52 54 56 58 60 62 64 66 43 45 47 49 51 53 55 LENGTEMATEN 21 22 23 24 25 26 27 KORTE MATEN

LOS VERKRIJGBARE BIJPASSENDE KNIEKUSSENS OP TWEE HOOGTES PLAATSBAAR REFLECTERENDE PRINT OP DIJBEENZAK EN ONDERKANT BROEKSPIJP VOOR BETERE ZICHTBAARHEID

STANDAARDMATEN BINNEN BEENLENGTE 83 CM BINNEN BEENLENGTE 88 CM LENGTEMATEN BINNEN BEENLENGTE 78 CM KORTE MATEN

DUBBELE ZOOM VOOR ± 6 CM EXTRA LENGTE

ARMY

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

ARMY

Swing Pockets Cordura 652012 CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 652012 SWING POCKETS CORDURA 100% NYLON 210 G/M2 / 500D OXFORD

4osbW ONE SIZE

YELLOW

LIME

ORANGE

TURQUOISE

RED

ROYALBLUE

ARMY

INK

DARKGREY

BLACK

76

BLACK

TRICORP 2021

NAVY


Werkbroek Twill 502023 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 502023 WERKBROEK TWILL 65% POLYESTER / 35% KATOEN 245 G/M2 / TWILL / MECHANICAL STRETCH

4osbW STANDAARDMATEN 42 44 46 48 50 52 54 56 58 60 62 64 66 43 45 47 49 51 53 55 LENGTEMATEN 21 22 23 24 25 26 27 KORTE MATEN STANDAARDMATEN BINNEN BEENLENGTE 83 CM BINNEN BEENLENGTE 88 CM LENGTEMATEN BINNEN BEENLENGTE 78 CM KORTE MATEN

ROYALBLUE

ARMY

INK

DARKGREY

NAVY

TRICORP 2021

REFLECTERENDE PRINT OP KLEP DIJBEENZAK EN ONDERKANT BROEKSPIJP VOOR BETERE ZICHTBAARHEID

BLACK

ROYALBLUE

RED

.. LICHTGEWICHT RUGPAND .. VERHOOGD VERDEKTE KNOOP ELASTISCHE TAILLEBAND VOOR MEER .. DRAAGCOMFORT VOLDOENDE OPBERGMOGELIJKHEDEN ONDERKANT DIJBEENZAK ZIT LOS DE BROEK .. VAN DUIMSTOKZAK IN DIJBEENZAK DUBBELE ZOOM VOOR ± 6 CM EXTRA LENGTE

77


Werkbroek Twill Rewear 502701 CIRCULAIR D1

ART.NR. 502701 WERKBROEK TWILL REWEAR 65% RECYCLED POLYESTER / 35% BIO-KATOEN 245 G/M2 / TWILL / MECHANICAL STRETCH

4osbW 42   44  46  48  50  52  54  56  58  60  62  64  66

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

VERHOOGD RUGPAND ELASTISCHE TAILLEBAND VOOR EXTRA DRAAGCOMFORT VERDEKTE KNOOP STEEKZAKKEN EN ACHTERZAKKEN MET KLEP

VOLDOENDE OPBERGMOGELIJKHEDEN BLACK

LOSSE DIJBEENZAK, ONDERKANT DIJBEENZAK ZIT LOS VAN DE BROEK

REFLECTERENDE PRINT OP DIJBEENZAK EN ONDERKANT BROEKSPIJP VOOR BETERE ZICHTBAARHEID DUBBELE ZOOM VOOR ± 6 CM EXTRA LENGTE

78

TRICORP 2021

BLACK


Werkbroek Twill Dames 502024 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 502024 WERKBROEK TWILL DAMES 65% POLYESTER / 35% KATOEN 245 G/M2 / TWILL / MECHANICAL STRETCH

4osbW 32   34  36  38  40  42  44  46  48

RED

INK

ROYALBLUE

ARMY

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

.. LICHTGEWICHT RUGPAND .. VERHOOGD ELASTISCHE TAILLEBAND VOOR MEER DRAAGCOMFORT VERDEKTE KNOOP .. VOLDOENDE OPBERGMOGELIJKHEDEN DIJBEENZAK ZIT LOS VAN DE BROEK .. ONDERKANT DUIMSTOKZAK IN DIJBEENZAK REFLECTERENDE PRINT VOOR BETERE ZICHTBAARHEID . DUBBELE ZOOM VOOR ± 6 CM EXTRA LENGTE

ARMY

TRICORP 2021

RED

ROYALBLUE

ARMY

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

79


TRICORP 2021

80


CIRCULAIR DESIGN A1

Schildersbroek Twill Cordura Stretch 502016 ART.NR. 502016 SCHILDERSBROEK TWILL CORDURA STRETCH 65% POLYESTER / 35% KATOEN 245 G/M2 / TWILL / MECHANICAL STRETCH

4osbW STANDAARDMATEN 42 44 46 48 50 52 54 56 58 60 62 64 66 43 45 47 49 51 53 55 LENGTEMATEN 21 22 23 24 25 26 27 KORTE MATEN STANDAARDMATEN BINNEN BEENLENGTE 83 CM BINNEN BEENLENGTE 88 CM LENGTEMATEN BINNEN BEENLENGTE 78 CM KORTE MATEN

WHITE

.. LICHTGEWICHT ELASTISCHE TAILLEBAND VOOR DRAAGCOMFORT .. MEER VERDEKTE KNOOP .. HAMERLUS D-RING OP RECHTER DIJBEENZAK .. SMARTPHONEZAK LOSSE DIJBEEN ZAK MET KLEP VOLDOENDE OPBERGMOGELIJKHEDEN

.. DUIMSTOKZAK 4-WAY STRETCH BIJ KRUIS EN .. KNIEHOLTEN CORDURA KNIESTUKKEN

LOS VERKRIJGBARE BIJPASSENDE KNIEKUSSENS OP TWEE HOOGTES PLAATSBAAR DUBBELE ZOOM VOOR CA. 6 CM EXTRA LENGTE

.

RIGHT

LEFT

TRICORP 2021

WHITE

81


DUBBELE ACHTERZAK WAARVAN 1 AFSLUITBAAR

Jeans Basis 502001 / TJB2000

3-VOUDIG GESTIKTE NADEN VOOR EXTRA STEVIGHEID HAMERLUS

DUIMSTOKZAK

CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 502001 / TJB2000 JEANS BASIS 100% KATOEN 395 G/M2 / (14 OZ) DENIM

8odbU TAILLE  29  30  31  32  33  34  36  38  40  42  44 LENGTE 30 29-30 30-30 31-30 32-30 33-30 34-30 36-30 38-30 40-30 42-30 44-30 LENGTE 32 29-32 30-32 31-32 32-32 33-32 34-32 36-32 38-32 40-32 42-32 44-32 LENGTE 34 29-34 30-34 31-34 32-34 33-34 34-34 36-34 38-34 40-34 42-34 44-34 32-36 33-36 34-36 36-36 38-36 40-36 LENGTE 36 VERKRIJGBAAR IN 4 LENGTEMATEN DENIM BLUE

DENIM BLUE

DUBBELE ACHTERZAK WAARVAN 1 AFSLUITBAAR

3-VOUDIG GESTIKTE NADEN VOOR EXTRA STEVIGHEID

DUIMSTOKZAK

Jeans Mid Rise 502002 / TJL2000

HAMERLUS CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 502002 / TJL2000 JEANS MID RISE 100% KATOEN 395 G/M2 / (14 OZ) DENIM

8odbU TAILLE  29  30  31  32  33  34  36  38  40  42  44 LENGTE 30 29-30 30-30 31-30 32-30 33-30 34-30 36-30 38-30 40-30 42-30 44-30 LENGTE 32 29-32 30-32 31-32 32-32 33-32 34-32 36-32 38-32 40-32 42-32 44-32 LENGTE 34 29-34 30-34 31-34 32-34 33-34 34-34 36-34 38-34 40-34 42-34 44-34 32-36 33-36 34-36 36-36 38-36 40-36 LENGTE 36 VERKRIJGBAAR IN 4 LENGTEMATEN

82

DENIM BLUE

TRICORP 2021

DENIM BLUE


Jeans Werkbroek 502005 / TJW2000 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 502005 / TJW2000 JEANS WERKBROEK 100% KATOEN 395 G/M2 / (14 OZ) DENIM / CORDURA: 100% NYLON (500 D)

8odbU TAILLE  29  30  31  32  33  34  36  38  40  42  44 LENGTE 30 29-30 30-30 31-30 32-30 33-30 34-30 36-30 38-30 40-30 42-30 44-30 LENGTE 32 29-32 30-32 31-32 32-32 33-32 34-32 36-32 38-32 40-32 42-32 44-32 LENGTE 34 29-34 30-34 31-34 32-34 33-34 34-34 36-34 38-34 40-34 42-34 44-34 32-36 33-36 34-36 36-36 38-36 40-36 LENGTE 36

DENIM BLUE

DENIM BLUE

. DUBBELE ACHTERZAK WAARVAN . 1 AFSLUITBAAR 3-VOUDIG GESTIKTE NADEN EXTRA STEVIGHEID .. VOOR HAMERLUS DUIMSTOKZAK .. GSM-KLEP OP DIJBEENZAK KNIESTUKKEN . CORDURA LOS VERKRIJGBARE BIJPASSENDE KNIEKUSSENS OP PLAATSBAAR . 2 HOOGTES VERKRIJGBAAR IN 4 LENGTEMATEN

TRICORP 2021

DENIM BLUE

83


Werkbroek Canvas 502007 / TQC2000

TWEE ACHTERZAKKEN MET KLITTENBAND AFSLUITBAAR 3-VOUDIG GESTIKTE NADEN VOOR EXTRA STEVIGHEID HAMERLUS DUIMSTOKZAK

CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 502007 / TQC2000 WERKBROEK CANVAS 65% POLYESTER / 35% KATOEN 300 G/M2 / CANVAS

4osbW 42   44  46  48  50  52  54  56  58  60  62  64  66

WHITE

DARKGREY

NAVY

DUBBELE ZOOM VOOR ± 6 CM EXTRA LENGTE

BLACK

WHITE

Werkbroek Cordura Canvas Kids 502013

ACHTERZAK MET KLEP AFSLUITBAAR

HAMERLUS

DUIMSTOKZAK

LOSSE DIJBEENZAKKEN CIRCULAIR DESIGN A1

SLIJTVAST DOOR CORDURASTOF OP DE KNIESTUKKEN

ART.NR. 502013 WERKBROEK CORDURA CANVAS KIDS 65% POLYESTER / 35% KATOEN 300 G/M2 / CANVAS, CORDURA 100% NYLON (500 D)

4osbW 116   128  140  152  164 DUBBELE ZOOM VOOR ± 6 CM EXTRA LENGTE DARKGREY

NAVY

BLACK

84

TRICORP 2021

NAVY


Werkbroek Cordura Canvas 502009 / TWC2000

CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 502009 / TWC2000 WERKBROEK CORDURA CANVAS 65% POLYESTER / 35% KATOEN 300 G/M2 / CANVAS / CORDURA: 100% NYLON (500D)

4osbW STANDAARDMATEN 42 44 46 48 50 52 54 56 58 60 62 64 66 43 45 47 49 51 53 55 LENGTEMATEN 21 22 23 24 25 26 27 KORTE MATEN STANDAARDMATEN BINNEN BEENLENGTE 83 CM BINNEN BEENLENGTE 88 CM LENGTEMATEN BINNEN BEENLENGTE 78 CM KORTE MATEN

NAVY

BLACK

WHITEDARKGREY

GREYBLACK

KHAKIBLACK

ROYALBLUE- DARKGREYNAVY BLACK

.. ACHTERZAK MET KLEP AFSLUITBAAR AAN DE TAILLE .. D-RING HAMERLUS .. DUIMSTOKZAK D-RING OP RECHTER DIJBEENZAK DIJBEENZAK ZIT LOS VAN BROEK .. ONDERKANT VOLDOENDE OPBERGMOGELIJKHEDEN DOOR CORDURA-STOF OP DE KNIESTUKKEN . SLIJTVAST LOS VERKRIJGBARE BIJPASSENDE KNIEKUSSENS OP TWEE HOOGTES PLAATSBAAR . DUBBELE ZOOM VOOR ± 6 CM EXTRA LENGTE DARKGREY-BLACK

TRICORP 2021

NAVY

BLACK

WHITEDARKGREY

GREYBLACK

KHAKIBLACK

ROYALBLUENAVY

DARKGREYBLACK

85


Combineer je Workwear-artikel ook met...

SOFTSHELL LUXE 402006 / TSJ2000

JEANS PREMIUM STRETCH

504001

PREMIUM

T-SHIRT V-HALS FITTED 101005 / TFV160 T-SHIRT LANGE MOUW MET BOORD 60°C WASBAAR

101015

JEANS PREMIUM STRETCH 504001

86 JACK PREMIUM CAPUCHON

404001

PREMIUM

CASUAL


CASUAL

SWEATVEST FLEECE LUXE

301012

CASUAL

101008 / TVT190

101009

T-SHIRT V-HALS FITTED DAMES

T-SHIRT COOLDRY FITTED

WERKBROEK TWILL DAMES 502024

COLL FLEECE

SWEATER REWEAR

651006

301701

CASUAL

CASUAL

POLOSHIRT FITTED 180 GRAM

201005

CASUAL

SWEATER PREMIUM CAPUCHON

304001

PREMIUM


Werkbroek Canvas Kort 502006 / TKC2000 RIGHT

CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 502006 / TKC2000 WERKBROEK CANVAS KORT 65% POLYESTER / 35% KATOEN 300 G/M2 / CANVAS / CORDURA 100% NYLON (500D)

8osbW 42   44  46  48  50  52  54  56  58  60  62  64  66

WHITE

KHAKI

DARKGREY

NAVY

BLACK

KHAKI

CIRCULAIR DESIGN A1

Werkbroek Basis Kort 502019 ART.NR. 502019 WERKBROEK BASIS KORT 60% KATOEN / 40% POLYESTER 310 G/M2 / TWILL

4osbW 42   44  46  48  50  52  54  56  58  60  62  64  66

DARKGREY

NAVY

BLACK

.. DUBBELE ACHTERZAK WAARVAN BEIDE MET KLITTENBAND AFSLUITBAAR OP DIJBEENZAK . GSM-KLEP VOLDOENDE OPBERGMOGELIJKHEDEN

88

TRICORP 2021

DARKGREY


Werkbroek Twill Kort 502025 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 502025 WERKBROEK TWILL KORT 65% POLYESTER / 35% KATOEN 245 G/M2 / TWILL / MECHANICAL STRETCH

4osbW 42   44  46  48  50  52  54  56  58  60  62  64  66

ARMY

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

DARKGREY

.. LICHTGEWICHT KNOOP . VERDEKTE ELASTISCHE TAILLEBAND MEER DRAAGCOMFORT . VOOR ONDERKANT DIJBEENZAK ZIT LOS VAN BROEK .. DUIMSTOKZAK IN DIJBEENZAK VOLDOENDE

ARMY

INK

OPBERGMOGELIJKHEDEN

TRICORP 2021

DARKGREY

NAVY

BLACK

89


DUBBELE ACHTERZAK MET KLEP AFSLUITBAAR CIRCULAIR DESIGN A1

VOLDOENDE OPBERGMOGELIJKHEDEN

Werkbroek Basis 502010 / TWO2000 ART.NR. 502010 / TWO2000 WERKBROEK BASIS 60% POLYESTER / 40% POLYESTER 310 G/M2 / TWILL

SMARTPHONEZAK OP DIJBEEN

4osbW STANDAARDMATEN 42 44 46 48 50 52 54 56 58 60 62 64 66 43 45 47 49 51 53 55 LENGTEMATEN 21 22 23 24 25 26 27 KORTE MATEN STANDAARDMATEN BINNEN BEENLENGTE 83 CM BINNEN BEENLENGTE 88 CM LENGTEMATEN BINNEN BEENLENGTE 78 CM KORTE MATEN DUBBELE ZOOM VOOR ± 6 CM EXTRA LENGTE KHAKI

DARKGREY

NAVY

BLACK

BLACK

Amerikaanse Overall Industrie 752001 / TUA2000

VERSTELBARE SCHOUDERBANDEN

ELASTISCHE TAILLE VOOR EXTRA DRAAGCOMFORT

ACHTERZAK MET KLEP AFSLUITBAAR

CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 752001 / TUA2000 AMERIKAANSE OVERALL INDUSTRIE 65% POLYESTER / 35% KATOEN 245 G/M2 / TWILL

4osbW

INDUSTRIEEL WASBAAR TOT 85 GRADEN CELSIUS CONFORM EN ISO 15797

DUIMSTOKZAK LOS VERKRIJGBARE BIJPASSENDE KNIEKUSSENS OP TWEE HOOGTES PLAATSBAAR

XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL DUBBELE ZOOM VOOR ± 6 CM EXTRA LENGTE CONVOYGREY

NAVY

BLACK

90

TRICORP 2021

NAVY


Werkbroek Industrie 502008 / TUB2000

CIRCULAIR DESIGN A1

INDUSTRIEEL WASBAAR TOT 85 GRADEN CELSIUS CONFORM EN ISO 15797

ART.NR. 502008 / TUB2000 WERKBROEK INDUSTRIE 65% POLYESTER / 35% KATOEN 245 G/M2 / TWILL

4osbW STANDAARDMATEN 42 44 46 48 50 52 54 56 58 60 62 64 66 43 45 47 49 51 53 55 LENGTEMATEN 21 22 23 24 25 26 27 KORTE MATEN STANDAARDMATEN BINNEN BEENLENGTE 83 CM BINNEN BEENLENGTE 88 CM LENGTEMATEN BINNEN BEENLENGTE 78 CM KORTE MATEN

ELASTISCHE TAILLEBAND VOOR MEER DRAAGCOMFORT

CONVOYGREY

DARKGREY

NAVY

BLACK

BLACK

DUBBELE ACHTERZAK MET KLEP AFSLUITBAAR

VOLDOENDE OPBERGMOGELIJKHEDEN

TIP!

TRICORP 2021

DUBBELE ZOOM VOOR ± 6 CM EXTRA LENGTE

DRAAG DEZE WERKBROEK IN COMBINATIE MET DE WERKJAS INDUSTRIE 402017 (PAG. 123)

91


Amerikaanse Overall Twill Cordura 752003 CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 752003 AMERIKAANSE OVERALL TWILL CORDURA

ELASTIEK AAN SCHOUDERBANDEN VOOR MEER BEWEGINGSVRIJHEID

REFLECTIE OP DIJBEENZAKKEN, BORSTZAK EN ONDERKANT KUIT

65% POLYESTER / 35% KATOEN 280 G/M2 / TWILL / MECHANICAL STRETCH

4osbW 42   44  46  48  50  52  54  56  58  60  62  64  66

ARMY

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

STRETCH DEEL OP ONDERRUGPAND

HAMERLUS RIB DEEL OP ZIJNAAD

VOLDOENDE OPBERGMOGELIJKHEDEN

DIJBEENZAK AAN DE ONDERKANT LOS

EXTRA STEVIGE CORDURA KNIESTUKKEN ARMY

92

TRICORP 2021

EXTRA 6CM LENGTE VERWERKT IN ZOOM


LOOPS BOVEN BORST DUBBELE BORSTZAKKEN LOOP IN BORSTZAK VERWERKT VOOR ID KAARTHOUDER 2 WAY ZIPPER

RUG PLOOI VOOR EXTRA DRAAGCOMFORT STRETCH DEEL OP ONDERRUGPAND VOOR EXTRA DRAAGCOMFORT ELASTIEK IN TAILLEBAND VOOR EXTRA DRAAGCOMFORT

INK

HAMERLUS

Overall Twill Cordura 752005

VERSTELBARE MANCHET MET KLITTENBAND

EXTRA STEVIGE CORDURA KNIESTUKKEN

CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 752005 OVERALL TWILL CORDURA

REFLECTIE OP DIJBEENZAKKEN, BORSTZAK EN ONDERKANT KUIT

65% POLYESTER / 35% KATOEN 280 G/M2 / TWILL / MECHANICAL STRETCH

EXTRA 6CM LENGTE VERWERKT IN ZOOM

4osbW 42   44  46  48  50  52  54  56  58  60  62  64  66

TRICORP 2021

ARMY

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

93


RECHTE NAAD OP ACHTERZIJDE

BACK

12 KLEURSTELLINGEN

SCHUINE NAAD OP VOORZIJDE

4 RIB BOORD MOUW

TRICORP 2021

BLACK-YELLOW

94


ROYALBLUE-NAVY

INK-TURQUOISE

INK-DARKGREY

NAVY-ROYALBLUE

DARKGREY-ARMY

DARKGREY-RED

DARKGREY-BLACK

BLACK-GREY

BLACK-YELLOW

BLACK-LIME

BLACK-ORANGE

BLACK-RED

DE KLASSIEKER ONDER DE BICOLOR Bicolor Naden is een strakke uitvoering van de Bicolor. Waar de originele Bicolor er aan de zijkant uitspringt met een opvallende of basiskleur, is dit bij de Bicolor Naden wel anders! Het vlak boven de borst is volledig gekleurd en ook de mouwen van het T-shirt en poloshirt zijn hier in meegenomen. De Bicolorscheiding op de achterzijde van het artikel is horizontaal gehouden in verband met een eventuele bewerking.

TRICORP 2021

Naast een nieuwe look is de pasvorm van al onze Bicolors verbeterd. Het blijft nog steeds een zeer geschikt product om aan te laten sluiten bij de huisstijl van uw organisatie.

T-shirt Bicolor Naden 102006 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 102006 T-SHIRT BICOLOR NADEN 50% POLYESTER / 50% GEKAMD KATOEN 190 G/M2 / SINGLE JERSEY

4osbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

ROYALBLUEINKINKNAVYDARKGREY- DARKGREY- DARKGREYNAVY TURQUOISE DARKGREY ROYALBLUE ARMY RED BLACK

BLACKLIME

BLACKORANGE

BLACKGREY

BLACKYELLOW

BLACKRED

95


T-shirt Bicolor Borstzak 102002 / TT2000 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 102002 / TT2000 T-SHIRT BICOLOR BORSTZAK 100% GEKAMD KATOEN 190 G/M2 / SINGLE JERSEY

100% KATOEN

8odbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

WHITEDARKGREY

GREYBLACK

ROYALBLUENAVY

BLACKTURQUOISE

BLACKORANGE

BLACKRED

NAVYLIME

NAVYROYALBLUE

NAVYRED

DARKGREYBLACK

BLACKGREY

BLACKLIME

ROYALBLUE-NAVY

T-shirt Bicolor 102004 100% KATOEN CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 102004 T-SHIRT BICOLOR 100% GEKAMD KATOEN 190 G/M2 / SINGLE JERSEY

8odbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

NAVYROYALBLUE

BLACKGREY

BLACKLIME

BLACKORANGE

BLACKRED

96

TRICORP 2021

BLACK-ORANGE


T-shirt Bicolor Dames 102003 100% KATOEN

CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 102003 T-SHIRT BICOLOR DAMES 100% GEKAMD KATOEN 190 G/M2 / SINGLE JERSEY

8odbU BLACK-LIME

XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

TRICORP 2021

NAVYROYALBLUE

BLACKGREY

BLACKLIME

BLACKORANGE

BLACKRED

NAVY-ROYALBLUE

BLACK-GREY

BLACK-ORANGE

BLACK-RED

97


Poloshirt Bicolor Naden 202006 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 202006 POLOSHIRT BICOLOR NADEN 50% GEKAMD KATOEN / 50% POLYESTER 180 G/M2 / PIQUÉ

4osbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

ROYALBLUEINKINKNAVYDARKGREY- DARKGREY- DARKGREYNAVY TURQUOISE DARKGREY ROYALBLUE ARMY RED BLACK

BLACKLIME

BLACKORANGE

BLACKGREY

BLACKYELLOW

BLACKRED

98

ROYALBLUE-NAVY

INK-TURQUOISE

INK-DARKGREY

NAVY-ROYALBLUE

DARKGREY-ARMY

DARKGREY-RED

DARKGREY-BLACK

BLACK-GREY

BLACK-YELLOW

BLACK-LIME

BLACK-ORANGE

BLACK-RED

TRICORP 2021

BLACK-GREY


4 12 KLEURSTELLINGEN

RIB BOORD MOUW

TRICORP 2021

INK-TURQUOISE

99


WHITE-DARKGREY

GREY-BLACK

ROYALBLUE-NAVY

DARKGREY-BLACK

BLACK-GREY

BLACK-LIME

NAVY-LIME

BLACK-TURQUOISE

NAVY-ROYALBLUE

NAVY-RED

BLACK-ORANGE

BLACK-RED

Poloshirt Bicolor Borstzak 202002 / TP2000 ART.NR. 202002 / TP2000 POLOSHIRT BICOLOR BORSTZAK

CIRCULAIR DESIGN A1

50% GEKAMD KATOEN / 50% POLYESTER 180 G/M2 / PIQUÉ

8odbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

WHITEDARKGREY

GREYBLACK

ROYALBLUENAVY

BLACKTURQUOISE

BLACKORANGE

BLACKRED

NAVYLIME

NAVYROYALBLUE

NAVYRED

DARKGREYBLACK

BLACKGREY

BLACKLIME

100

TRICORP 2021

NAVY-ROYALBLUE


Poloshirt Bicolor Dames 202003 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 202003 POLOSHIRT BICOLOR DAMES 50% GEKAMD KATOEN / 50% POLYESTER 180 G/M2 / PIQUÉ

8odbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

NAVYROYALBLUE

BLACKGREY

BLACKLIME

BLACKORANGE

BLACKRED

BLACK-LIME

Poloshirt Bicolor 202004 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 202004 POLOSHIRT BICOLOR 50% GEKAMD KATOEN / 50% POLYESTER 180 G/M2 / PIQUÉ

XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

TRICORP 2021

NAVYROYALBLUE

BLACKGREY

BLACKLIME

BLACKORANGE

BLACK-ORANGE

8odbU BLACKRED

101


Sweater Bicolor Naden 302013 CIRCULAIR DESIGN A1

BLACK-ORANGE

ART.NR. 302013 SWEATER BICOLOR NADEN 70% KATOEN / 30% POLYESTER 280 G/M2 / AMERICAN FLEECE

4osbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

WHITEINKNAVYDARKGREY DARKGREY ROYALBLUE

BLACKGREY

BLACKORANGE

BLACKRED

4

102

TRICORP 2021

NAVY-ROYALBLUE


Polosweater Bicolor Naden 302004 CIRCULAIR DESIGN A1

BLACK-ORANGE

ART.NR. 302004 POLOSWEATER BICOLOR NADEN 70% GEKAMD KATOEN / 30% POLYESTER 280 G/M2 / AMERICAN FLEECE

4osbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

ROYALBLUEINKINKNAVYDARKGREY- DARKGREY- DARKGREYNAVY TURQUOISE DARKGREY ROYALBLUE ARMY RED BLACK

BLACKLIME

BLACKORANGE

BLACKGREY

BLACKYELLOW

BLACKRED

4

TRICORP 2021

NAVY-ROYALBLUE

103


Polosweater Bicolor Dames 302002 BLACK-ORANGE

CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 302002 / PBT2100 POLOSWEATER BICOLOR DAMES 60% GEKAMD KATOEN / 40% POLYESTER 280 G/M2 / AMERICAN FLEECE

8odbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

BLACKGREY

BLACKLIME

NAVY-ROYALBLUE

104

BLACKORANGE

BLACKRED

BLACK-GREY

BLACK-LIME

BLACK-ORANGE

BLACK-RED

TRICORP 2021

NAVYROYALBLUE


CIRCULAIR DESIGN A1

Polosweater Bicolor Borstzak 302001 / TS2000 ART.NR. 302001 / TS2000 POLOSWEATER BICOLOR BORSTZAK 60% GEKAMD KATOEN / 40% POLYESTER 280 G/M2 / AMERICAN FLEECE

8odbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

WHITEDARKGREY

GREYBLACK

ROYALBLUENAVY

BLACKTURQUOISE

BLACKORANGE

BLACKRED

NAVYLIME

NAVYROYALBLUE

NAVYRED

DARKGREYBLACK

BLACKGREY

BLACKLIME

WHITE-DARKGREY

Polosweater Bicolor 302003 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 302003 POLOSWEATER BICOLOR 60% GEKAMD KATOEN / 40% POLYESTER 280 G/M2 / AMERICAN FLEECE

8odbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

NAVYROYALBLUE

BLACKGREY

BLACKLIME

BLACKORANGE

BLACKRED

TRICORP 2021

BLACK-LIME

105


4

Sweatvest Bicolor Naden 302014 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 302014 SWEATVEST BICOLOR NADEN ZAKKEN MET RITSSLUITING

70% KATOEN / 30% POLYESTER 280 G/M2 / AMERICAN FLEECE

4osbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

INKNAVYTURQUOISE ROYALBLUE

BLACK-ORANGE

BLACKORANGE

BLACKRED

Softshell Bicolor Naden 402021 ART.NR. 402021 SOFTSHELL BICOLOR NADEN

CIRCULAIR DESIGN A2

100% POLYESTER 340 G/M2 / PU MEMBRAAN

8odmU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

BLACKLIME

106

BLACKORANGE

BLACKRED

BLACKGREY

BLACKYELLOW

BACK

TRICORP 2021

ROYALBLUEINKINKNAVYDARKGREY- DARKGREY- DARKGREYNAVY TURQUOISE DARKGREY ROYALBLUE ARMY RED BLACK


12 KLEURSTELLINGEN

40 GRADEN WASBAAR

BORSTZAK MET RITS HOOG ADEMEND VERMOGEN

STORMFLAP OVER RITS

TRICORP 2021

YKK RITS

BLACK-YELLOW

VERSTELBARE ONDERKANT DOOR KOORD AAN BINNENZIJDE

MET KLITTENBAND VERSTELBARE MANCHET

107


Softshell Bicolor 402002 / TJ2000 BLACK-LIME

CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 402002 / TJ2000 SOFTSHELL BICOLOR 100% POLYESTER 340 G/M2 / PLATBINDING / PU MEMBRAAN

8odmU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

GREYBLACK

ROYALBLUENAVY

BLACKTURQUOISE

BLACKORANGE

BLACKRED

NAVYLIME

NAVYROYALBLUE

NAVYRED

DARKGREYBLACK

BLACKGREY

BLACKLIME

WHITE-DARKGREY

GREY-BLACK

ROYALBLUE-NAVY

NAVY-LIME

NAVY-ROYALBLUE

NAVY-RED

DARKGREY-BLACK

BLACK-GREY

BLACK-LIME

BLACK-TURQUOISE

BLACK-ORANGE

BLACK-RED

108

TRICORP 2021

WHITEDARKGREY


Softshell Bicolor Dames 402008 CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 402008 SOFTSHELL BICOLOR DAMES 100% POLYESTER 340 G/M2 / PLATBINDING / PU MEMBRAAN

8odmU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

NAVYROYALBLUE

BLACKGREY

BLACKLIME

BLACKORANGE

BLACKRED

BLACK-LIME

TRICORP 2021

NAVY-ROYALBLUE

BLACK-GREY

BLACK-LIME

BLACK-ORANGE

BLACK-RED

109


Softshell Luxe 402006 / TSJ2000 ARMY

CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 402006 / TSJ2000 SOFTSHELL LUXE 100% POLYESTER 340 G/M2 / PLATBINDING / PU MEMBRAAN

8odmU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

DARKGREY

VERSTELBARE ONDERKANT DOOR KOORD AAN BINNENZIJDE

INK

BLACK

ARMY

NAVY

110

. VERBETERD ADEMEND EN VERMOGEN .. WATERAFSTOTEND ZAK OP DE MOUW . EXTRA REFLECTIE PIPING

TRICORP 2021

ARMY


. VERBETERD ADEMEND EN VERMOGEN .. WATERAFSTOTEND ZAK OP DE MOUW EXTRA REFLECTIE PIPING .

VERSTELBARE ONDERKANT DOOR KOORD AAN BINNENZIJDE

Softshell Luxe Rewear 402701 CIRCULAIR D1

ART.NR. 402701 SOFTSHELL LUXE REWEAR 100% RECYCLED POLYESTER 340 G/M2 / PLATBINDING

8odmU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

NAVY

Softshell Luxe Kids 402016

EXTRA REFLECTIE PIPING

ZAK OP DE MOUW CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 402016 SOFTSHELL LUXE KIDS 94% POLYESTER / 4% SPANDEX 340 G/M2 / PLATBINDING / PU MEMBRAAN

8odmU 116   128  140  152  164

DARKGREY

NAVY

VERSTELBARE ONDERKANT DOOR KOORD AAN BINNENZIJDE

BLACK

TRICORP 2021

DARKGREY

111


DARKGREY

. VERBETERD ADEMEND EN VERMOGEN .. WATERAFSTOTEND ZAK OP DE MOUW EXTRA REFLECTIE PIPING .

VERSTELBARE ONDERKANT DOOR KOORD AAN BINNENZIJDE

BLACK

INK

NAVY

ARMY

NAVY

Softshell Luxe Dames 402009 CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 402009 SOFTSHELL LUXE DAMES 100% POLYESTER 340 G/M2 / PLATBINDING / PU MEMBRAAN

8odmU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

112

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

TRICORP 2021

ARMY


Fleece Vest Interlock 302010 CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 302010 FLEECE VEST INTERLOCK 100% POLYESTER / INTERLOCK FLEECE 225 G/M2

8odmW XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

ARMY

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

ARMY

DRAAGCOMFORT VAN FLEECE MAAR MET EEN RIJKERE UITSTRALING

ARMY

BLACK

DARKGREY

NAVY

TRICORP 2021

INK

113


Tech Shell 402018 CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 402018 TECH SHELL 100% POLYESTER 145 G/M2

REFLECTIVE PIPING

wodmU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL ZAK OP VOORPAND

ARMY

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

YKK-RITS IN HOOFDSLUITING

GETAPETE NADEN

DARKGREY

114

INK

NAVY

BLACK

TRICORP 2021

ARMY


AFRITSBARE CAPUCHON

ARMY

MESH LINING WIND- EN WATERDICHT

RITS MET LUCHTGATEN ONDER ARMEN

BLACK VERSTELBARE ONDERKANT DOOR KOORD AAN BINNENZIJDEONDER ARMEN

TRICORP 2021

TRICOT MANCHET MET DUIMOPENING

115


T-shirt UV Block CoolDry Lange Mouw 102005 4

CIRCULAIR DESIGN A1

WHITE

ART.NR. 102005 T-SHIRT UV BLOCK COOLDRY LANGE MOUW UV-BESCHERMING RATING UPF 40+

50% POLYESTER / 50% POLYESTER, COOLDRY 180 G/M2 / BIRDSEYE

4odmU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

WHITE

BOTTLEGREEN

WHITE

116

NAVY

BOTTLEGREEN

NAVY

TRICORP 2021

STRETCH MANCHET OP MOUW


4

Poloshirt UV Block CoolDry Lange Mouw 202005 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 202005 POLOSHIRT UV BLOCK COOLDRY LANGE MOUW 50% POLYESTER / 50% POLYESTER, COOLDRY 180 G/M2 / BIRDSEYE

4odmU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

WHITE

BOTTLEGREEN

NAVY

WHITE

UV-BESCHERMING RATING UPF 40+

STRETCH MANCHET OP MOUW

TRICORP 2021

BOTTLEGREEN

NAVY

117


CIRCULAIR DESIGN A2

Pilotjack Industrie 402005 / TPJ2000 .. UITNEEMBARE KRAAG FUR VOERING UITNEEMBAAR MET RITS .. FAKE AFRITSBARE MOUWEN VOLDOENDE OPBERGMOGELIJKHEDEN .. EXTRA REFLECTIE PIPING D-RING OP LINKERBORSTZAK

.. SMARTPHONEZAK ELASTISCHE TAILLE VOOR . EXTRA DRAAGCOMFORT VERSTELBARE MANCHET KLITTENBAND . MET ELASTIEK IN TAILLEBAND

ART.NR. 402005 / TPJ2000 PILOTJACK INDUSTRIE 70% POLYESTER / 30% KATOEN 250 G/M2 / BEAVER

BLACK

8osbW XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

DARKGREY

NAVY

BLACK

NAVY

Midi Parka 402004 / TMP2000 3 2 CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 402004 / TMP2000 MIDI PARKA 100% POLYESTER 160 G/M2 / DOBBY, PU-COATING

8odmU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

DARKGREY

NAVY

BLACK

118

.. AFRITSBARE CAPUCHON / OP TE BERGEN IN KRAAG REFLECTIE PIPING .. EXTRA VOLDOENDE OPBERGMOGELIJKHEDEN PRINTERRITS .

VERSTELBARE ONDERKANT DOOR KOORD AAN BINNENZIJDE

TRICORP 2021

DARKGREY


Midi Parka Rewear 402702 3 3 CIRCULAIR D1

ART.NR. 402702 MIDI PARKA REWEAR 100% RECYCLED POLYESTER 160 G/M2 / OXFORD

8odmU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

NAVY

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

TRICORP 2021

BLACK

.. AFRITSBARE CAPUCHON / OP TE BERGEN IN KRAAG REFLECTIE PIPING .. EXTRA VOLDOENDE OPBERGMOGELIJKHEDEN PRINTERRITS .. GETAPETE NADEN VERSTELBARE ONDERKANT DOOR KOORD AAN BINNENZIJDE

119


VOOR- EN ACHTERKANT EXTRA REFLECTIE PIPING AFRITSBARE CAPUCHON

STORMFLAP

PRINTERRITS

ARMY

ARMY

VERSTELBARE ONDERKANT DOOR KOORD AAN BINNENZIJDE

VERSTELBARE MANCHET MET KLITTENBAND

VERLENGD ACHTERPAND, UIT TE KLAPPEN MET DRUKKNOPEN

ARMY

120

TRICORP 2021

VOLDOENDE OPBERGMOGELIJKHEDEN


Midi Parka Canvas 402007 / TMC2000 CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 402007 / TMC2000 MIDI PARKA CANVAS 100% POLYESTER 300 G/M2 / CANVAS, PU-COATING

8odmU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

ARMY

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

BLACK

Bodywarmer Industrie 402001 / TBW2000 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 402001 / TBW2000 BODYWARMER INDUSTRIE

.. FAKE FUR VOERING EXTRA REFLECTIE . PIPING VOLDOENDE OPBERG. MOGELIJKHEDEN VERSTELBARE TAILLE MET KLITTENBAND

70% POLYESTER / 30% KATOEN 250 G/M2 / BEAVER

8osbW XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

NAVY

BLACK

TRICORP 2021

NAVY

121


Parka Cordura 402003 / TJO2000 CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 402003 / TJO2000 PARKA CORDURA 100% POLYESTER 200 G/M2 / OXFORD, PU-COATING BLACK

8odmU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

NAVY

BLACK

ROYALBLUENAVY

BLACKGREY

. AFRITSBARE CAPUCHON / OP TE BERGEN KRAAG . INKRAAG MET FLEECE BINNENZIJDE VOOR DRAAGCOMFORT . EXTRA UITRITSBARE BINNENVOERING 652001 .. ART. BORSTZAK HEEFT GESEALDE RITS RITS MET STORMFLAP .. BEDEKTE PRINTERRITS VERDEKTE ZAK IN RITSSLUITING .. REFLECTIE VOOR- EN ACHTERKANT REFLECTIE PIPING .. EXTRA VERLENGD ACHTERPAND VERSTELBARE ONDERKANT DOOR KOORD AAN BINNENZIJDE

122

TRICORP 2021

ROYALBLUE-NAVY


Werkjas Industrie 402017 CIRCULAIR DESIGN A2

INDUSTRIEEL WASBAAR TOT 85 GRADEN CELSIUS CONFORM EN ISO 15797

ART.NR. 402017 WERKJAS INDUSTRIE 65% POLYESTER / 35% KATOEN 245 G/M2 / TWILL

4osbW XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

DARKGREY

NAVY

BLACK

BLACK

D-RING OP RECHTERBORST

VOLDOENDE OPBERGMOGELIJKHEDEN

DARKGREY

NAVY

BLACK

TIP!

TRICORP 2021

DRAAG DEZE WERKJAS IN COMBINATIE MET DE WERKBROEK INDUSTRIE 502008 / TUB2000 (PAG. 91)

123


Thermo Shirt 602002 / THT1000 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 602002 / THT1000 THERMO SHIRT 84% VISCOSE, BAMBOE / 11% ELASTAAN SPANDEX / 5% POLYESTER 140 G/M2 / MESH

8odnU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

BLACK

Thermo Onderbroek 602001 / THP1000 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 602001 / THP1000 THERMO ONDERBROEK 84% VISCOSE, BAMBOE / 11% ELASTAAN SPANDEX / 5% POLYESTER 140 G/M2 / MESH

8odnU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

124

TRICORP 2021

BLACK


Kniekussens 652002 / TKK2000

ART.NR. 652002 / TKK2000 KNIEKUSSENS 100% POLYESTER ONE SIZE

BLACK

CIRCULAIR DESIGN A1

Werksok 2-Pack 70 Gr. 602008 / TSD8000 55 Gr. 602009 / TSZ8000 ART.NR. 602008 / TSD8000 WERKSOK 70 GRAM 2-PACK

ART.NR. 602009 / TSZ8000 WERKSOK 55 GRAM 2-PACK

55% VISCOSE BAMBOE / 25% COTTON / 18% POLYAMIDE / 2% LYCRA 70 G/M2

55% VISCOSE BAMBOE / 25% COTTON / 18% POLYAMIDE / 2% LYCRA 55 G/M2

8odmU 35-38   39-42  43-46  47-50

TRICORP 2021

BLACKDARKGREY

125


Binnenjas Thermo 652001 / TBJ2000

TIP!

DEZE BINNENJAS PAST IN DE MODELLEN 403001, 402003 EN 403004.

CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 652001 / TBJ2000 BINNENJAS THERMO 100% POLYESTER 190 G/M2

8odmU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

NIET GESCHIKT ALS BUITENJAS

BLACK

Swing Pockets Cordura 652005 / TSP2000 CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 652005 / TSP2000 SWING POCKETS CORDURA

NAVY

100% POLYESTER VERPAKT PER PAAR

8odmU ONE SIZE BLACK

126

BLACK

TRICORP 2021

NAVY


Riem Leer 652007

ART.NR. 652007 RIEM LEER 100% SPLIT LEER 65-95   80-110  100-130

BLACK

Riem Stretch 652003 / TRK2000

CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 652003 / TRK2000 RIEM STRETCH 100% STRETCH POLYESTER 120 CM, VERSTELBAAR

TRICORP 2021

BLACK

127


Zipperpuller 652008

ART.NR. 652008 ZIPPERPULLER 100% RUBBER VERPAKT PER 5 STUKS ONE SIZE

YELLOW

WHITE

LIME

YELLOW

GREY

128

ORANGE

TURQUOISE

LIME

RED

GREY

RED

ORANGE

ROYALBLUE

ROYALBLUE

BLACK

TURQUOISE

BLACK

TRICORP 2021

WHITE


TRICORP 2021

129


What’s new! . Werkjas Multinorm Bicolor . Werkjas Multinorm . Amerikaanse Overall Multinorm Bicolor . Amerikaanse Overall Multinorm


Tricorp Safety is een collectie met hoge zichtbaarheidskleding en hoog genormeerde kleding. Naast het feit dat werkkleding comfortabel moet zijn, is het voor sommige klussen uiterst belangrijk dat je goed zichtbaar en beschermd bent. Met hoge zichtbaarheidskleding van Tricorp val je op en werk je in EN ISO gecertificeerde werkkleding. Voor de extreme werkomstandigheden biedt dit label een multinormen pakket die professionals beschermt tegen restrisico’s uit de werkomgeving.


UITLEG NORMERINGEN IEC 61482-2

BESCHERMING TEGEN THERMISCHE GEVAREN VAN ELEKTRISCHE VLAMBOOG Dit type beschermende kleding biedt bescherming tegen de thermische gevolgen van contact met een elektrische vlamboog. Denk hierbij aan kortstondige hitte, brandende deeltjes en een steekvlam. Een elektrische vlamboog is altijd het gevolg van kortsluiting in een elektrische installatie.

EN ISO 14058 BESCHERMING TEGEN KOELE OMSTANDIGHEDEN Deze werkkleding biedt bescherming tegen een koele omgeving vanaf -5 graden Celsius.

EN ISO 11611 BESCHERMING BIJ LASSEN EN VERWANTE WERKZAAMHEDEN Werkkleding die voldoet aan deze norm beschermt de drager tegen kleine spatten van gesmolten metaal, kort contact met vlammen en stralingswarmte van een vlamboog.

132

EN 13034 BESCHERMING TEGEN VLOEIBARE CHEMICALIËN Deze norm gaat over bescherming tegen vloeibare chemicaliën, spatten van vloeibare chemicaliën om precies te zijn. Binnen de norm EN 13034 wordt de stof van de kleding verplicht getest op bescherming tegen spatten van vier vloeibare chemicaliën: . zwavelzuur (opgelost in water met een concentratie van 30%) . natronloog (opgelost in water met een concentratie van 20%) . o-xyleen . butanol


BESCHERMING TEGEN REGEN EN SLECHT WEER Werkkleding die voldoet aan deze norm biedt bescherming tegen de gevolgen van weersinvloeden (regen, mist, natte sneeuw). De kleding en de naden zijn getest op waterdichtheid (klasse 1-4) en waterdampdoorlaatbaarheid (klasse 1-4). De X-waarde geeft de waterdichtheidsklasse weer en de Y-waarde geeft de waterdampweerstand weer.

EN 343

BESCHERMING TEGEN HITTE EN VLAMMEN Werkkleding met deze norm beschermt werknemers (uitgezonderd lassers en brandweerlui) die worden blootgesteld aan hitte, vlammen en gesmolten metalen. De drager wordt beschermd tegen korte contacten met een vlam, evenals (tot op zekere hoogte) tegen convectieve en stralingswarmte.

EN ISO 11612 EN ISO 14116:2015

X

EN ISO 20471

EN 1149-5 BESCHERMING DOOR HOGE ZICHTBAARHEID BIJ DAG, SCHEMER EN NACHT Normering voor hoge zichtbaarheid. Deze kleding biedt bescherming tegen het risico onopgemerkt te zijn, zowel bij daglicht als in het donker, onder verlichting van koplampen van motorvoertuigen. De X-waarde geeft aan in welke klasse het product valt op basis van de totale oppervlakte van het fluorescerend en reflecterend materiaal. De klasse kan 1, 2 of 3 zijn, waarbij 3 de hoogste is.

REGELS MET BETREKKING TOT HET AANBRENGEN VAN EEN BEDRUKKING OF BORDUURSEL OP MULTINORM KLEDING: Alleen vlamwerende transferlogo’s en borduursels zijn toegestaan; U bent als klant zelf verantwoordelijk voor eventuele achteruitgang van de vlamwerende eigenschappen als gevolg van deze toevoeging aan de kleding; De retro reflecterende band mag niet worden bedrukt of geborduurd; De afmetingen zijn aan maximum grenzen gebonden in verband met de klasse EN 20471; Het is niet toegestaan de parka en softshell te borduren.

BESCHERMENDE KLEDING ELEKTROSTATISCHE EIGENSCHAPPEN Deze norm specificeert de vereisten van elektrisch geleidende kleding. Deze kleding is onderdeel van een totaal geaard systeem. De kleding voorkomt het ontstaan van vonken, die explosies kunnen veroorzaken. De veiligheidskleding met deze norm wordt alleen geaccepteerd als hij is gecombineerd met de norm (EN 531 of EN ISO 11612) voor vlamvertragende kleding. Deze veiligheidskleding wordt gedragen in explosie gevaarlijke ruimtes. Wanneer de kans op een explosie aanwezig is, is er ook kans op vuur.

. . . . .

133


Welke normering heb jij nodig tijdens je werk? MULTINORM Contact Contact met kleine met spatten vlammen, stralingsvloeibare en convectiewarmchemicaliĂŤn te, hete objecten en gesmolten ijzer

Contact met een elektrische vlamboog

Werken Werken in Werken in een een koude in regen explosie- omgeving en slecht gevaarlijke weer atmosfeer

Lassen en aanverwante werkzaamheden

103003 / 103004

T-shirt lange mouw

x

x

203003 / 203004

Poloshirt lange mouw

x

x

303002 / 303003

Sweater

x

x

403013 / 403014

Fleecejack

x

x

403009 / 403010

Parka

x

x

x

x

403011 / 403012

Softshell

x

x

x

x

x

403015 / 403018

Werkjas

x

x

x

x

x

503004 / 503005

Werkbroek

x

x

x

x

x

753002 / 753003

Overall

x

x

x

x

x

753011 / 753012

Amerikaanse Overall

x

x

x

x

x

403016 / 403017

Regenjas

x

x

503009 / 503008

Regenbroek

x

x

453017

Veiligheidsvest Vlamvertragend

x

453018

Veiligheidsvest Vlamvertragend Antistatisch

x

x

x x


EN 61482-2

EN ISO 11611

EN 13034

EN 343

EN ISO 14058

EN ISO 11612 EN ISO 14116:2015

EN ISO 20471

EN 1149-5

HIGH VISIBILITY Dag- en nachtzichtbaarheid Dag- en nachtzichtbaarheid binnen Dag- en nachtzichtbaarop bedrijfsterreinen, parkeer- de wegenbouw, koeriersdiensten heid op de openbare weg terreinen en andere locaties en met schemerlicht. Werken en rijkswegen waarbij waarbij de verkeerssnelheid langs de openbare weg (max. de snelheid hoger is dan niet meer is dan 30 km/uur snelheid verkeer is 50 km/uur). 60 km/uur Klasse 1 Klasse 2 Klasse 3 EN ISO 20471 403007 403004 503002 453013 103006 203007 203008

Softshell Parka Werkbroek Veiligheidsvest T-shirt High Vis Bicolor Poloshirt High Vis Bicolor Poloshirt High Vis Bicolor Lange Mouw 303004 Sweater High Vis Bicolor 403020 Parka High Vis Bicolor 403021 Softshell High Vis Bicolor 403023 Midi Parka High Vis Bicolor 503011 Werkbroek High Vis Bicolor 753005 Amerikaanse Overall High Vis Bicolor 753007 Bodybroek High Vis Bicolor 753009 Overall High Vis Bicolor Verkeersregelaar 203011 Poloshirt korte mouw 203002 Poloshirt lange mouw 403002 Softshell 403001 Parka 453011 Tabard 653001 Cap RWS (Rijkswaterstaat) 103005 T-shirt 103002 T-shirt lange mouw 203006 Poloshirt 203005 Poloshirt lange mouw 303001 Sweater 403003 Softshell 403005 Parka 403006 Pilotjack 403008 Fleecejack 753001 Bodybroek 503001 Regenbroek 503003 Werkbroek 503006 Werkbroek kort 453015 Veiligheidsvest 453019 Veiligheidsvest Rits 453016 Veiligheidsvest BHV

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

x

x x x

x

x x x x x x

x x x

x x x x x x x


BE VISIBLE. NO MATTER WHAT.FLUOR RED-INK

UV-BESCHERMING RATING UPF 40+

FLUOR ORANGE-INK

4

FLUOR YELLOW-INK FLUOR YELLOW-INK

T-shirt High Vis Bicolor 103006 EN ISO 20471: 2013

CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 103006 T-SHIRT HIGH VIS BICOLOR 50% POLYESTER / 50% POLYESTER COOLDRY 180 GR/M2 / BIRDSEYE

4odmU

MAX. 25 WASBEURTEN

XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

138

FLUOR ORANGEINK

FLUOR REDINK

TRICORP 2021

FLUOR YELLOWINK


FLUOR RED-INK

EXTRA STRIPING OP MOUW

FLUOR ORANGE-INK

UV-BESCHERMING RATING UPF 40+

FLUOR YELLOW-INK

FLUOR RED-INK

4

Poloshirt High Vis Bicolor 203007 EN ISO 20471: 2013

CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 203007 POLOSHIRT HIGH VIS BICOLOR 50% POLYESTER / 50% POLYESTER COOLDRY 180 GR/M2 / BIRDSEYE

4odmU

MAX. 25 WASBEURTEN

XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

TRICORP 2021

FLUOR YELLOWINK

FLUOR ORANGEINK

FLUOR REDINK

139


Poloshirt High Vis Bicolor Lange Mouw 203008

4 UV-BESCHERMING RATING UPF 40+ FLUOR YELLOW-INK

EN ISO 20471: 2013

CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 203008 POLOSHIRT HIGH VIS BICOLOR LANGE MOUW 50% POLYESTER / 50% POLYESTER COOLDRY 180 GR/M2 / BIRDSEYE

4odmU

MAX. 25 WASBEURTEN

XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

FLUOR YELLOWINK

FLUOR ORANGEINK

FLUOR REDINK

140

TRICORP 2021

FLUOR ORANGE-INK


Sweater High Vis Bicolor 303004

ART.NR. 303004 SWEATER HIGH VIS BICOLOR

FLUOR RED-INK

UV-BESCHERMING RATING UPF 40+

CIRCULAIR DESIGN A2

EN ISO 20471: 2013

80% POLYESTER / 20% KATOEN 280 GR/M2 / AMERICAN FLEECE

4odmU

MAX. 25 WASBEURTEN

XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

FLUOR YELLOWINK

FLUOR ORANGEINK

FLUOR REDINK

4

TRICORP 2021

FLUOR YELLOW-INK

141


Sweater High Vis Capuchon 303005 CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 303005 SWEATER HIGH VIS CAPUCHON 80% POLYESTER / 20% KATOEN 280 GR/M2 / AMERICAN FLEECE

8odmU INK-FLUOR ORANGE

XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

INKFLUOR YELLOW

INKFLUOR ORANGE

INKFLUOR RED

EXTRA VEILIGE VASTE KOORD CONSTRUCTIE

2 MET RITS AFSLUITBARE ZAKKEN

142

TRICORP 2021

INK-FLUOR YELLOW


.. AFRITSBARE CAPUCHON NADEN .. GETAPETE WIND- EN WATERDICHT OVER RITS . STORMFLAP ZAK NAAST RITSSLUITING BINNENZIJDE PRINTERRITS . VERDEKTE ZAKKEN MET OP VOORPAND . RITS MANCHET MET KLITTENBAND . TRICOT MANCHET MET . DUIMGATEN VERSTELBARE ONDERKANT DOOR KOORD AAN . BINNENZIJDE VERLENGD ACHTERPAND (INKLAPBAAR)

FLUOR YELLOW-INK FLUOR RED-INK

Midi Parka High Vis Bicolor 403023 2

3 1

EN ISO 20471: 2013

CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 403023 MIDI PARKA HIGH VIS BICOLOR 100% POLYESTER 200 GR/M2 / OXFORD / PU COATING

8odmU

MAX. 25 WASBEURTEN

XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

TRICORP 2021

FLUOR YELLOWINK

FLUOR ORANGEINK

FLUOR REDINK

143


Parka High Vis Bicolor 403020 EN ISO 20471: 2013

CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 403020 PARKA HIGH VIS BICOLOR 100% POLYESTER 200 GR/M2 / OXFORD / PU COATING

8odmU

MAX. 25 WASBEURTEN

XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

FLUOR ORANGEINK

FLUOR REDINK

.. AFNEEMBARE CAPUCHON NADEN .. GETAPETE WIND- EN WATERDICHT STORMFLAP OVER RITS . PRINTERRITS AAN DE .. BINNENKANT ZAK NAAST RITSSLUITING VERDEKTE ZAKKEN MET RITS OP .. VOORPAND MANCHET MET KLITTENBAND TRICOT MANCHET MET . DUIMGATEN VERSTELBARE ONDERKANT DOOR AAN BINNENZIJDE .. KOORD VERLENGD ACHTERPAND DRAAG SOFTSHELL HIGH VIS

FLUOR ORANGE-INK

FLUOR YELLOWINK

BICOLOR (ART. NR. 403021) ALS ONDERJAS VOOR EXTRA WARMTE

144

TRICORP 2021

FLUOR RED-INK


OOK DRAAGBAAR ONDER PARKA HIGH VIS BICOLOR (ART. NR. 403020) VOOR EXTRA WARMTE

BOMBER RIBKRAAGJE

AFSLUITBARE ZAKKEN

FLUOR YELLOW-INK

VERLENGD ACHTERPAND

AANSLUITBARE RIB MANCHET FLUOR YELLOW-INK

Softshell High Vis Bicolor 403021 EN ISO 20471: 2013

CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 403021 SOFTSHELL HIGH VIS BICOLOR 100% POLYESTER 300 GR/M2 / PLATBINDING / PU MEMBRAAN

8odmU

MAX. 25 WASBEURTEN

XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

TRICORP 2021

FLUOR YELLOWINK

FLUOR ORANGEINK

FLUOR REDINK

145


Werkbroek High Vis Bicolor 503011 ART.NR. 503011 WERKBROEK HIGH VIS BICOLOR 80% POLYESTER / 20% KATOEN 280 GR/M2 / TWILL

8odmU

MAX. 25 WASBEURTEN

STANDAARDMATEN 42 44 46 48 50 52 54 56 58 60 62 64 66 43 45 47 49 51 53 55 LENGTEMATEN 21 22 23 24 25 26 27 KORTE MATEN STANDAARDMATEN BINNEN BEENLENGTE 83 CM BINNEN BEENLENGTE 88 CM LENGTEMATEN BINNEN BEENLENGTE 78 CM KORTE MATEN

FLUOR YELLOWINK

FLUOR ORANGEINK

FLUOR REDINK

.. VERDEKTE KNOOP .. D-RING HAMERLUS MOGELIJKHEID OM SWINGPOCKET TE .. BEVESTIGEN DUIMSTOKZAK AAN DE ONDERKANT IS LOS . DIJBEENZAK 4-WAY STRETCH BIJ KRUIS VOOR EXTRA . BEWEGINGSVRIJHEID EXTRA STEVIGE CORDURA KNIESTUKKEN

1

EN ISO 20471: 2013

CIRCULAIR DESIGN A2

FLUOR RED-INK

146

FLUOR ORANGE-INK

FLUOR RED-INK

TRICORP 2021

FLUOR YELLOW-INK


Werkbroek High Vis 503012

CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 503012 WERKBROEK HIGH VIS 65% POLYESTER / 35% KATOEN 280 GR/M2 / TWILL / MECHANICAL STRETCH

4osnW STANDAARDMATEN 42 44 46 48 50 52 54 56 58 60 62 64 66 43 45 47 49 51 53 55 LENGTEMATEN 21 22 23 24 25 26 27 KORTE MATEN STANDAARDMATEN BINNEN BEENLENGTE 83 CM BINNEN BEENLENGTE 88 CM LENGTEMATEN BINNEN BEENLENGTE 78 CM KORTE MATEN

INKFLUOR YELLOW

INKFLUOR ORANGE

INKFLUOR RED

.. VERDEKTE KNOOP COINPOCKET .. CONTRAST D-RING .. DUIMSTOKZAK DIJBEENZAK AAN DE ONDERKANT IS LOS 4-WAY STRETCH BIJ KRUIS VOOR EXTRA . BEWEGINGSVRIJHEID EXTRA STEVIGE CORDURA KNIESTUKKEN

4

INK-FLUOR ORANGE

TRICORP 2021

INK-FLUOR YELLOW

INK-FLUOR ORANGE

INK-FLUOR RED

147


Amerikaanse Overall High Vis Bicolor 753005

ELASTIEK AAN SCHOUDER BANDEN VOOR MEER BEWEGINGSVRIJHEID

1

VOLDOENDE OPBERGMOGELIJKHEDEN EN ISO 20471: CIRCULAIR 2013 DESIGN A2

ART.NR. 753005 AMERIKAANSE OVERALL HIGH VIS BICOLOR STRETCH DEEL OP ONDERRUGPAND

80% POLYESTER / 20% KATOEN 280 GR/M2 / TWILL

8odmU

MAX. 25 WASBEURTEN

42   44  46  48  50  52  54  56  58  60  62  64  66

FLUOR YELLOWINK

FLUOR ORANGEINK

MOGELIJKHEID OM SWINGPOCKET TE BEVESTIGEN D-RING

FLUOR REDINK

.. STRETCH DEEL OP ONDERRUGPAND DEEL OP ZIJNAAD . RIB HAMERLUS

4-WAY STRETCH BIJ KRUIS VOOR EXTRA BEWEGINGSVRIJHEID

DIJBEENZAK AAN DE ONDERKANT IS LOS

DUIMSTOKZAK FLUOR YELLOW-INK

EXTRA STEVIGE CORDURA KNIESTUKKEN

DUBBELE ZOOM VOOR ± 6 CM EXTRA LENGTE

148

FLUOR ORANGE-INK

FLUOR RED-INK

TRICORP 2021

FLUOR YELLOW-INK


4

ELASTIEK AAN SCHOUDERBANDEN VOOR MEER BEWEGINGSVRIJHEID

STRETCH DEEL OP ONDERRUGPAND

CONTRAST COINPOCKET

HAMERLUS INK-FLUOR YELLOW

INK-FLUOR ORANGE

INK-FLUOR RED 4-WAY STRETCH BIJ KRUIS VOOR EXTRA BEWEGINGSVRIJHEID

Amerikaanse Overall High Vis 753006

DUIMSTOKZAK

EXTRA STEVIGE CORDURA KNIESTUKKEN

CIRCULAIR DESIGN A2

INK-FLUOR YELLOW

ART.NR. 753006 AMERIKAANSE OVERALL HIGH VIS 65% POLYESTER / 35% KATOEN 280 GR/M2 / TWILL / MECHANICAL STRETCH

4osbW 42   44  46  48  50  52  54  56  58  60  62  64  66

TRICORP 2021

INKFLUOR YELLOW

INKFLUOR ORANGE

DUBBELE ZOOM VOOR ± 6 CM EXTRA LENGTE

INKFLUOR RED

149


FLUOR YELLOW-INK

FLUOR ORANGE-INK

FLUOR RED-INK

EN ISO 20471: CIRCULAIR 2013 DESIGN A2

. STRETCHDEEL ONDERRUG .. ACHTERPAND 2-WAY RITS OP VOORPAND .. STORMFLAP AFSLUITBARE BORSTZAK .. D-RING HAMERLUS DIJBEENZAK AAN DE IS LOS .. ONDERKANT DUIMSTOKZAK 4-WAY STRETCH BIJ KRUIS VOOR EXTRA BEWEGINGSVRIJHEID EXTRA STEVIGE CORDURA KNIESTUKKEN DUBBELE ZOOM VOOR ± 6 CM EXTRA LENGTE

ART.NR. 753007 BODYBROEK HIGH VIS BICOLOR

. .

80% POLYESTER / 20% KATOEN 280 GR/M2 / TWILL

8odmU

FLUOR ORANGE-INK

Bodybroek High Vis Bicolor 753007

MAX. 25 WASBEURTEN

42   44  46  48  50  52  54  56  58  60  62  64  66

150

FLUOR ORANGEINK

FLUOR REDINK

TRICORP 2021

FLUOR YELLOWINK


. STRETCHDEEL ONDERRUG .. ACHTERPAND 2-WAY RITS OP VOORPAND .. STORMFLAP AFSLUITBARE BORSTZAK .. D-RING HAMERLUS DIJBEENZAK AAN DE IS LOS .. ONDERKANT DUIMSTOKZAK

4

4-WAY STRETCH BIJ KRUIS VOOR EXTRA BEWEGINGSVRIJHEID EXTRA STEVIGE CORDURA KNIESTUKKEN DUBBELE ZOOM VOOR ± 6 CM EXTRA LENGTE

. .

INK-FLUOR YELLOW INK-FLUOR YELLOW

INK-FLUOR ORANGE

INK-FLUOR RED

Bodybroek High Vis 753008 CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 753008 BODYBROEK HIGH VIS 65% POLYESTER / 35% KATOEN 280 GR/M2 / TWILL / MECHANICAL STRETCH

4osbW 42   44  46  48  50  52  54  56  58  60  62  64  66

TRICORP 2021

INKFLUOR YELLOW

INKFLUOR ORANGE

INKFLUOR RED

151


.. AFSLUITBARE BORST ZAK RITS OP VOORPAND . 2-WAY STORMFLAP MIDDEN VOOR MET KLITTENBAND . STRETCHDEEL ONDERRUG . ACHTERPAND MOGELIJKHEID OM TE BEVESTIGEN .. SWINGPOCKET VERSTELBARE MANCHET .. D-RING DIJBEENZAK . DUIMSTOKZAK 4-WAY STRETCH BIJ KRUIS VOOR BEWEGINGSVRIJHEID . EXTRA EXTRA STEVIGE CORDURA

Overall High Vis Bicolor 753009

KNIESTUKKEN

EN ISO 20471: CIRCULAIR 2013 DESIGN A2

ART.NR. 753009 OVERALL HIGH VIS BICOLOR 80% POLYESTER / 20% KATOEN 280 GR/M2 / TWILL

8odmU

MAX. 25 WASBEURTEN

42   44  46  48  50  52  54  56  58  60  62  64  66

FLUOR YELLOWINK

FLUOR ORANGEINK

FLUOR REDINK

FLUOR YELLOW-INK

152

FLUOR ORANGE-INK

FLUOR RED-INK

TRICORP 2021

FLUOR YELLOW-INK


.. AFSLUITBARE BORST ZAK RITS OP VOORPAND .. 2-WAY STORMFLAP MIDDEN VOOR MET KLITTENBAND ONDERRUG ACHTERPAND . STRETCHDEEL MOGELIJKHEID OM SWINGPOCKET TE BEVESTIGEN .. VERSTELBARE MANCHET .. D-RING DIJBEENZAK . DUIMSTOKZAK 4-WAY STRETCH BIJ KRUIS VOOR EXTRA . BEWEGINGSVRIJHEID EXTRA STEVIGE CORDURA KNIESTUKKEN

INK-FLUOR RED

Overall High Vis 753010 CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 753010 OVERALL HIGH VIS 65% POLYESTER / 35% KATOEN 280 GR/M2 / TWILL / MECHANICAL STRETCH

4osbW

4

42   44  46  48  50  52  54  56  58  60  62  64  66

TRICORP 2021

INKFLUOR YELLOW

INKFLUOR ORANGE

INKFLUOR RED

INK-FLUOR YELLOW

INK-FLUOR ORANGE

INK-FLUOR RED

153


FLUOR YELLOW-INK

Swing Pockets High Vis Bicolor 653004

FLUOR RED-INK

CIRCULAIR DESIGN A2

FLUOR ORANGE-INK

ART.NR. 653004 SWING POCKETS HIGH VIS BICOLOR FLUOR YELLOW-INK

80% POLYESTER / 20% KATOEN 280 GR/M2

8odmU ONE SIZE

154

FLUOR ORANGEINK

FLUOR REDINK

TRICORP 2021

FLUOR YELLOWINK


TRICORP 2021

155


Softshell EN ISO 20471 Bicolor 403007 / TSE3001 EN ISO 20471: 2013

CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 403007 / TSE3001 SOFTSHELL EN ISO 20471 BICOLOR 100% POLYESTER + PU MEMBRAAN 300 G/M2 / PLATBINDING

8odmU

MAX. 25 WASBEURTEN

XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

FLUOR FLUOR FLUOR YELLOWORANGEORANGENAVY BOTTLEGREEN NAVY

FLUOR ORANGE-NAVY

ELASTISCHE TAILLE VOOR EXTRA DRAAGCOMFORT

SMARTPHONEZAK

Werkbroek EN ISO 20471 Bicolor 503002 / TWE3001 EN ISO 20471: CIRCULAIR 2013 DESIGN A1

KNIESTUKKEN

ART.NR. 503002 / TWE3001 WERKBROEK EN ISO 20471 BICOLOR 80% POLYESTER / 20% KATOEN 280 G/M2 / TWILL

8odmU

FLUOR ORANGE-BOTTLEGREEN

156

42   44  46  48  50  52  54  56  58  60  62  64  66

FLUOR FLUOR FLUOR YELLOWORANGEORANGENAVY BOTTLEGREEN NAVY

TRICORP 2021

DUBBELE ZOOM VOOR ± 6 CM EXTRA LENGTE

MAX. 25 WASBEURTEN


KLASSE 2 WERKKLEDING UIT KLASSE 2 ZORGT VOOR GOEDE ZICHTBAARHEID BINNEN DE WEGENBOUW, KOERIERSDIENSTEN EN BIJ WERKZAAMHEDEN IN SCHEMERLICHT. HIGH VISIBILITY WERKKLEDING UIT KLASSE 2 IS GESCHIKT VOOR HET WERKEN LANGS DE OPENBARE WEG (MAXIMALE SNELHEID VERKEER 50 KM/UUR). ZAK OP DE MOUW

FLUOR ORANGE-NAVY

AFRITSBARE CAPUCHON

SMARTPHONEZAK

TRICORP 2021

FLUOR ORANGE-NAVY

157


AFRITSBARE CAPUCHON STORMFLAP

VOLDOENDE OPBERGMOGELIJKHEDEN

THERMO BINNENJAS (ART.NR. 652001) IS SEPARAAT DRAAGBAAR, MAAR NIET ALS WERKJAS TE GEBRUIKEN.

GETAPETE NADEN

MANCHET MET KLITTENBAND VERSTELBAAR VERSTELBARE ONDERKANT DOOR KOORD AAN BINNENZIJDE

PRINTERRITS

FLUOR YELLOW-NAVY

Parka EN ISO 20471 Bicolor 403004 / TPE3001

ART.NR. 403004 / TPE3001 PARKA EN ISO 20471 BICOLOR BUITENSTOF: 100% POLYESTER + PU COATING 100% NYLON + PU COATING VOERING: 100% POLYESTER 200 G/M2 / OXFORD MAX. 25 WASBEURTEN

XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

FLUOR FLUOR FLUOR YELLOWORANGEORANGENAVY BOTTLEGREEN NAVY

158

EN ISO 20471: 2013

CIRCULAIR DESIGN A2

TRICORP 2021

8odmU


Cap Verkeersregelaar 653001 / CAP-VR CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 653001 / CAP-VR CAP VERKEERSREGELAAR 100% POLYESTER FLUOR YELLOW-FLUOR ORANGE

todmU ONE SIZE

FLUOR YELLOWFLUOR ORANGE

Tabard Verkeersregelaar 453011 MATEN XS-S

DUBBELE MATEN VOOR GROTER PASBEREIK

ANDERE MATEN

EN ISO 20471: EN ISO 20471: CIRCULAIR 2013 2013 DESIGN A2

ART.NR. 453011R TABARD VERKEERSREGELAAR 100% POLYESTER 120 G/M2 / WARP KNIT

4odmU

MAX. 25 WASBEURTEN

XS-S   M-L  XL-XXL  3XL-4XL  5XL

TRICORP 2021

FLUOR YELLOWFLUOR ORANGE

4 FLUOR YELLOW-FLUOR ORANGE

159


Poloshirt Verkeersregelaar Korte Mouw 203011 2

EN ISO 20471: 2013

CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 203011 POLOSHIRT VERKEERSREGELAAR KORTE MOUW 50% POLYESTER / 50% POLYESTER COOLDRY 180 G/M2 / PIQUE

4odmU

MAX. 25 WASBEURTEN

XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

FLUOR YELLOWFLUOR ORANGE

TRICORP 2021

160

FLUOR YELLOW-FLUOR ORANGE

UV-BESCHERMING RATING UPF 40+


Poloshirt Verkeersregelaar 203002 EN ISO 20471: 2013

UV-BESCHERMING RATING UPF 40+

4

CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 203002 POLOSHIRT VERKEERSREGELAAR 50% POLYESTER / 50% POLYESTER COOLDRY 180 G/M2 / PIQUE

4odmU

MAX. 25 WASBEURTEN

XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

ELASTISCHE MANCHET FLUOR YELLOWFLUOR ORANGE

. . AFRITSBARE CAPUCHON OVER RITS . STORMFLAP VOLDOENDE OPBERGMOGELIJKHEDEN . VERSTELBARE MANCHET

VERLENGD ACHTERPAND

FLUOR YELLOW-FLUOR ORANGE

Softshell Verkeersregelaar 403002 MATEN XS-S- M ANDERE MATEN

EN ISO 20471: EN ISO 20471: 2013 2013

CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 403002 SOFTSHELL VERKEERSREGELAAR 100% POLYESTER + PU-MEMBRAAN 300 G/M2/ PLATBINDING

8odmU

MAX. 25 WASBEURTEN

XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

FLUOR YELLOWFLUOR ORANGE

TRICORP 2021

FLUOR YELLOW-FLUOR ORANGE

161


EPAULETTEN MET KLITTENBAND MANCHET MET KLITTENBAND VERSTELBAAR

UITRITSBARE BINNENVOERING ART. 632001

LOOPS BOVEN BORST

STORMFLAP

VERDEKTE ZAK IN RITSSLUITING (I.V.M. VEILIGHEID)

162

TRICORP 2021

PRINTERRITS


KRAAG MET FLEECE BINNENZIJDE VOOR EXTRA DRAAGCOMFORT

AFRITSBARE CAPUCHON

FLUOR YELLOW-FLUOR ORANGE VERLENGD ACHTERPAND

Parka Verkeersregelaar 403001 MATEN XS-M

2

MATEN L-8XL

3

3 3

EN ISO 20471: EN ISO 20471: 2013 2013

TRICORP 2021

CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 403001 PARKA VERKEERSREGELAAR BUITENSTOF: 100% POLYESTER MET PU COATING VOERING: 100% POLYESTER 200 G/M2 / OXFORD

8odmU

MAX. 25 WASBEURTEN

XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

FLUOR YELLOWFLUOR ORANGE

163


T-shirt RWS Birdseye 103005 CIRCULAIR DESIGN A2

EN ISO 20471: 2013

ART.NR. 103005 T-SHIRT RWS BIRDSEYE

UV-BESCHERMING RATING UPF 40+

50% POLYESTER / 50% POLYESTER COOLDRY 180 G/M2 / BIRDSEYE

4odmU

MAX. 25 WASBEURTEN

XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

FLUOR YELLOW

4

FLUOR ORANGE

FLUOR ORANGE

4

T-shirt RWS Birdseye Lange Mouw 103002 EN ISO 20471: 2013

CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 103002 T-SHIRT RWS BIRDSEYE LANGE MOUW 50% POLYESTER / 50% POLYESTER COOLDRY 180 G/M2 / BIRDSEYE

4odmU

MAX. 25 WASBEURTEN

XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL UV-BESCHERMING RATING UPF 40+

164

FLUOR YELLOW

FLUOR ORANGE

TRICORP 2021

FLUOR ORANGE


UV-BESCHERMING RATING UPF 40+

Poloshirt RWS Birdseye 203006 2

4

EN ISO 20471: 2013

CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 203006 POLOSHIRT RWS BIRDSEYE 50% POLYESTER / 50% POLYESTER COOLDRY 180 G/M2 / BIRDSEYE

4odmU

MAX. 25 WASBEURTEN

XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

FLUOR YELLOW

FLUOR YELLOW

FLUOR ORANGE

TRICORP 2021

FLUOR ORANGE

BIRDSEYE MATERIAAL IS EEN SPECIAAL BREISEL MET KLEINE, RUITVORMIGE FIGUURTJES DAT ENIGSZINS AAN EEN VOGELOOGJE DOET DENKEN. DIT MATERIAAL VOELT LICHTER EN COMFORTABELER AAN OP DE HUID EN HEEFT EEN NOG BETER ADEMEND VERMOGEN.

FLUOR YELLOW

165


UV-BESCHERMING RATING UPF 40+

Poloshirt RWS Birdseye Lange Mouw 203005 EN ISO 20471: 2013

CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 203005 POLOSHIRT RWS BIRDSEYE LANGE MOUW 50% POLYESTER / 50% POLYESTER COOLDRY 180 G/M2 / BIRDSEYE

4odmU

MAX. 25 WASBEURTEN

XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

FLUOR YELLOW

FLUOR ORANGE

FLUOR YELLOW

ELASTISCHE TAILLE VOOR EXTRA DRAAGCOMFORT

KLITTENBAND VOOR VERSTELBARE TAILLE

Werkbroek RWS Kort 503006

DUIMSTOKZAK SMARTPHONEZAK

EN ISO 20471: CIRCULAIR 2013 DESIGN A2

ART.NR. 503006 WERKBROEK RWS KORT 80% POLYESTER / 20% KATOEN 280 G/M2 / TWILL

8odmU

MAX. 25 WASBEURTEN

42   44  46  48  50  52  54  56  58  60  62  64  66

FLUOR YELLOW

FLUOR ORANGE

166

TRICORP 2021

FLUOR YELLOW


Bodybroek RWS 753001 / THR3001 VERSTELBARE SCHOUDERBANDEN

STIKSELS LOSTORNEN VOOR ± 4 CM EXTRA LENGTE

VOLDOENDE OPBERGMOGELIJKHEDEN

ELASTISCHE TAILLE VOOR EXTRA DRAAGCOMFORT

SMARTPHONEZAKJE

FLUOR ORANGE

EN ISO 20471: CIRCULAIR 2013 DESIGN A2

ART.NR. 753001 / THR3001 BODYBROEK RWS 80% POLYESTER / 20% KATOEN 280 G/M2 / TWILL

8osmU

MAX. 25 WASBEURTEN

DUBBELE ZOOM VOOR ± 6 CM EXTRA LENGTE

42   44  46  48  50  52  54  56  58  60  62  64  66

TRICORP 2021

FLUOR ORANGE

167


Sweater RWS 303001 / TS-RWS 3

UV-BESCHERMING RATING UPF 40+ EN ISO 20471: 2013

CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 303001 / TS-RWS SWEATER RWS 80% POLYESTER / 20% KATOEN 280 G/M2 / AMERICAN FLEECE

8odmU

MAX. 25 WASBEURTEN

FLUOR YELLOW

FLUOR ORANGE

XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

FLUOR ORANGE

Werkbroek RWS 503003 / TWR3001 1

EN ISO 20471: CIRCULAIR 2013 DESIGN A2

ART.NR. 503003 / TWR3001 WERKBROEK RWS

8odmU

MAX. 25 WASBEURTEN

42   44  46  48  50  52  54  56  58  60  62  64  66

168

± 6 CM EXTRA LENGTE

FLUOR ORANGE

TRICORP 2021

FLUOR YELLOW

. ELASTISCHE TAILLE VOOR DRAAGCOMFORT . EXTRA KLITTENBAND VOOR TAILLE .. VERSTELBARE DUIMSTOKZAK SMARTPHONEZAK DIJBEENZAK .. OPZAKKEN VOOR KNIESTUKKEN DUBBELE ZOOM VOOR

FLUOR ORANGE

80% POLYESTER / 20% KATOEN 280 G/M2 / TWILL


AFRITSBARE CAPUCHON KLITTENBAND VAST TE ZETTEN IN KRAAG

FLEECE BINNENZIJDE VOOR EXTRA DRAAGCOMFORT

ZAK OP MOUW

STEEKZAKKEN

VERSTELBARE MANCHET

FLUOR YELLOW

VERSTELBARE ONDERKANT DOOR KOORD AAN BINNENZIJDE

VERLENGD ACHTERPAND

Softshell RWS 403003 / TJR3001

ART.NR. 403003 / TJR3001 SOFTSHELL RWS 100% POLYESTER + PU MEMBRAAN 300 G/M2 / PLATBINDING

8odmU

MAX. 25 WASBEURTEN

XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

TRICORP 2021

EN ISO 20471: 2013

CIRCULAR DESIGN A2

FLUOR YELLOW

FLUOR ORANGE

169


.. AFRITSBARE CAPUCHON IN RITS .. ZAK GETAPETE NADEN VENTILATIEDRUKKERS OKSELS . ONDER EXTRA LENGTE

Parka RWS 403005 / TPG3001 EN ISO 20471: 2013

CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 403005 / TPG3001 PARKA RWS BUITENSTOF: 100% POLYESTER + PU COATING VOERING: 100% POLYESTER VULLING: 100% POLYESTER 200 G/M2 / OXFORD

8odmU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

FLUOR YELLOW

FLUOR ORANGE

FLUOR YELLOW

Fleecejack RWS 403008 / TSR3001

OPGESTIKTE ZAK OP VOORPAND

EN ISO 20471: 2013

CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 403008 / TSR3001 FLEECEJACK RWS 100% POLYESTER 380 G/M2 / MICRO FLEECE

8odmU

MAX. 25 WASBEURTEN

XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

ELASTIEKE MANCHET

FLUOR ORANGE

170

TRICORP 2021

FLUOR ORANGE


UITRITSBARE FLEECEKRAAG AFRITSBARE CAPUCHON

UITRITSBARE BINNENVOERING ART. 652001

STORMFLAP OVER RITS

AFRITSBARE MOUWEN

OOK ALS BODYWARMER TE DRAGEN

VERSTELBARE MANCHET ELASTISCHE TAILLE VOOR EXTRA DRAAGCOMFORT

FLUOR ORANGE

Pilotjack RWS 403006 / TPR3001 JACK EXCL. MOUWEN

JACK INCL. MOUWEN

EN ISO 20471: EN ISO 20471: 2013 2013

TRICORP 2021

CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 403006 / TPR3001 PILOTJACK RWS BUITENSTOF: 100% POLYESTER MET PU COATING VOERING: 100% POLYESTER 200 G/M2 / OXFORD

8odmU

MAX. 25 WASBEURTEN

XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

FLUOR YELLOW

FLUOR ORANGE

171


Regenbroek RWS 503001 / TPA3001 EN ISO 20471: 2013

CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 503001 / TPA3001 REGENBROEK RWS

ELASTISCHE TAILLE VOOR EXTRA DRAAGOMFORT

DOORSTEEKZAK NAAR ONDERKLEDING

2 DIJBEENZAKKEN

GETAPETE NADEN

100% POLYESTER + PU COATING 200 G/M2 / TWILL

8odmU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

FLUOR YELLOW

RITS AAN ZIJKANT BROEKSPIJPEN VOOR GROTERE OPENING

FLUOR ORANGE

FLUOR YELLOW

Veiligheidsvest RWS 453015 / V-RWS MAAT XS-S

ANDERE MATEN

EN ISO 20471: EN ISO 20471: CIRCULAIR 2013 2013 DESIGN A2

ART.NR. 453015 / V-RWS VEILIGHEIDSVEST RWS 100% POLYESTER 120 G/M2 / WARP KNIT

4odmU FLUOR ORANGE

XS-S   M-L  XL-XXL  3XL-4XL  5XL

FLUOR YELLOW

172

FLUOR ORANGE

TRICORP 2021

FLUOR YELLOW

MAX. 25 WASBEURTEN


Veiligheidsvest RWS Rits 453019 / V-RWS-ZIP MAAT XS-S

ANDERE MATEN

1

2

EN ISO 20471: EN ISO 20471: CIRCULAIR 2013 2013 DESIGN A2

ART.NR. 453019 / V-RWS-ZIP VEILIGHEIDSVEST RWS RITS 100% POLYESTER 120 G/M2 / WARP KNIT

4odmU

MAX. 25 WASBEURTEN

XS-S   M-L  XL-XXL  3XL-4XL  5XL

FLUOR YELLOW

FLUOR ORANGE

FLUOR YELLOW

Veiligheidsvest RWS Vlamvertragend 453017 / V-RWS-FR-ZIP MAAT XS-S

ANDERE MATEN

EN ISO 20471: EN ISO 20471: EN ISO 14116: CIRCULAIR 2013 2013 2015 DESIGN A2

ART.NR. 453017 / V-RWS-FR-ZIP VEILIGHEIDSVEST RWS VLAMVERTRAGEND 100% POLYESTER MET VLAMVERTRAGENDE FINISH 120 G/M2 /WARP KNIT

8odmU XS-S   M-L  XL-XXL  3XL-4XL  5XL

TRICORP 2021

FLUOR YELLOW

FLUOR ORANGE

MAX. 25 WASBEURTEN

VEST DIENT TE WORDEN GEDRAGEN OVER VLAMVERTRAGENDE KLEDING

FLUOR ORANGE

173


Veiligheidsvest RWS Vlamvertragend Antistatisch 453018 / V-RWS-FRAST MAAT XS-S

ANDERE MATEN

EN ISO 20471: EN ISO 20471: EN 1149-3: 2013 2013 2004

EN ISO 14116: CIRCULAIR 2008 DESIGN A2

ART.NR. 453018 / V-RWS-FRAST VEILIGHEIDSVEST RWS VLAMVERTRAGEND ANTISTATISCH 100% POLYESTER, OXFORD, PU COATING, CARBONDRAAD 200 G/M2

8odmU

MAX. 10 WASBEURTEN

XS-S   M-L  XL-XXL  3XL-4XL  5XL

FLUOR YELLOW

FLUOR ORANGE

FLUOR YELLOW

Veiligheidsvest RWS BHV 453016 / V-RWS-BHV MAAT XS-S

ANDERE MATEN

EN ISO 20471: EN ISO 20471: 2013 2013

CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 453016 / V-RWS-BHV VEILIGHEIDSVEST RWS BHV 100% POLYESTER 120 G/M2 / WARP KNIT

4odmU

MAX. 25 WASBEURTEN

XS-S   M-L  XL-XXL  3XL-4XL  5XL

FLUOR YELLOW

FLUOR ORANGE

174

TRICORP 2021

FLUOR YELLOW


Vest Reflectie 453014 / V-REF CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 453014 / V-REF VEST REFLECTIE 100% POLYESTER 120 G/M2 / WARP KNIT

4odmU XS-S   M-L  XL-XXL  3XL-4XL  5XL

LIME

RED

ROYALBLUE

ROYALBLUE

Veiligheidsvest EN 1150 Kids 453020 / VK-EN1150 EN ISO 1150: 1999

CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 453020 / VK-EN1150 VEILIGHEIDSVEST EN 1150 KIDS 100% POLYESTER 120 G/M2 / WARP KNIT

4odmU

MAX. 25 WASBEURTEN

116   128  140  152  164

FLUOR YELLOW

FLUOR ORANGE

TRICORP 2021

FLUOR ORANGE

175


Veiligheidsvest EN ISO 20471 453013 / V-EN471 EN ISO 20471: CIRCULAIR 2013 DESIGN A2

ART.NR. 453013 / V-EN471 VEILIGHEIDSVEST EN ISO 20471 100% POLYESTER 120 G/M2 / WARP KNIT

4odmU

MAX. 25 WASBEURTEN

XS-S   M-L  XL-XXL  3XL-4XL  5XL

FLUOR YELLOW

FLUOR ORANGE

FLUOR ORANGE

Veiligheidsvest Geen Striping 453012 / V-BLANC CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 453012 / V-BLANC VEILIGHEIDSVEST GEEN STRIPING 100% POLYESTER 120 G/M2 / WARP KNIT

4odmU

MAX. 25 WASBEURTEN

XS-S   M-L  XL-XXL  3XL-4XL  5XL

FLUOR YELLOW

FLUOR ORANGE

176

TRICORP 2021

FLUOR ORANGE


NAVY

Muts Reflectie 653003 / TMU2000

CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 653003 / TMU2000 MUTS REFLECTIE 100% ACRYL

todmU ONE SIZE

FLUOR YELLOW

FLUOR ORANGE

FLUOR YELLOW

Cap Reflectie 653002 / TCP2000 ART.NR. 653002 / TCP2000 CAP REFLECTIE

NAVY

BLACK

FLUOR-ORANGE

NAVY

BLACK

NAVY

CIRCULAIR DESIGN A2

100% POLYESTER

todmU ONE SIZE

FLUOR YELLOW

FLUOR ORANGE

TRICORP 2021

FLUOR YELLOW

NAVY

BLACK

FLUOR-ORANGE

NAVY

BLACK

177


Tricorp Multinorm zichtbaar en veilig wanneer het telt

FLUOR YELLOW-INK

FLUOR YELLOW-INK

T-shirt Multinorm Bicolor 103003 EN ISO 20471: EN 1149-5: 2013 2008

EN ISO 11612: CIRCULAIR 2015 A1 B1 C1 DESIGN A2

ART.NR. 103003 T-SHIRT MULTINORM BICOLOR 60% MODACRYL / 39% KATOEN / 1% ANDERE VEZELS 200 G/M2 / PIQUÉ

8osbU

MAX. 25 WASBEURTEN

XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

178

TRICORP 2021

FLUOR YELLOW-INK


BEKIJK HIER DE VIDEO

T-shirt Multinorm 103004 EN 1149-5: 2008

EN ISO 11612: CIRCULAIR 2015 A1 B1 C1 DESIGN A2

ART.NR. 103004 T-SHIRT MULTINORM 60% MODACRYL / 39% KATOEN / 1% ANDERE VEZELS 200 G/M2 / PIQUÉ

8osbU

MAX. 25 WASBEURTEN

XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

INK

INK

Poloshirt Multinorm Bicolor 203003 EN ISO 20471: EN 1149-5: 2013 2008

EN ISO 11612: CIRCULAIR 2015 A1 B1 C1 DESIGN A2

ART.NR. 203003 POLOSHIRT MULTINORM BICOLOR 60% MODACRYL / 39% KATOEN / 1% ANDERE VEZELS 200 G/M2 / PIQUÉ

8osbU

MAX. 25 WASBEURTEN

XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

FLUOR YELLOW-INK

TRICORP 2021

FLUOR YELLOW-INK

179


Poloshirt Multinorm 203004 EN 1149-5: 2008

EN ISO 11612: CIRCULAIR 2015 A1 B1 C1 DESIGN A2

ART.NR. 203004 POLOSHIRT MULTINORM 60% MODACRYL / 39% KATOEN / 1% ANDERE VEZELS 200 G/M2 / PIQUÉ INK

8osbU

MAX. 25 WASBEURTEN

XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

INK

180

TRICORP 2021

INK


Sweater Multinorm Bicolor 303002 EN ISO 20471: EN 1149-5: 2013 2008

EN ISO 11612: CIRCULAIR 2015 A1 B1 C1 DESIGN A2

ART.NR. 303002 SWEATER MULTINORM BICOLOR 60% MODACRYL / 39% KATOEN / 1% ANDERE VEZELS 260 G/M2 / AMERICAN FLEECE

8osbU

MAX. 25 WASBEURTEN

XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

FLUOR YELLOW-INK

FLUOR YELLOW-INK

Sweater Multinorm 303003 EN 1149-5: 2008

EN ISO 11612: CIRCULAIR 2015 A1 B1 C1 DESIGN A2

ART.NR. 303003 SWEATER MULTINORM 60% MODACRYL / 39% KATOEN / 1% ANDERE VEZELS 260 G/M2 / AMERICAN FLEECE

8osbU

MAX. 25 WASBEURTEN

XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

INK

TRICORP 2021

INK

181


Fleecejack Multinorm 403014 EN 1149-5: 2008

EN ISO 11612: EN ISO 14058: CIRCULAIR 2015 A1 B1 C1 2004 1 X X X X DESIGN A2

ART.NR. 403014 FLEECEJACK MULTINORM 60% MODACRYL / 39% KATOEN / 1% ANDERE VEZELS 280 G/M2 / FLEECE MAX. 25 WASBEURTEN

INK

8osbU

XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

INK

TRICORP 2021

INK

182 BEKIJK HIER DE VIDEO


Fleecejack Multinorm Bicolor 403013 EN ISO 20471: EN 1149-5: 2013 2008

EN ISO 11612: EN ISO 14058: CIRCULAIR 2015 A1 B1 C1 2004 1 X X X X DESIGN A2

ART.NR. 403013 FLEECEJACK MULTINORM BICOLOR 60% MODACRYL / 39% KATOEN / 1% ANDERE VEZELS 280 G/M2 / FLEECE

8osbU

MAX. 25 WASBEURTEN

XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

FLUOR YELLOW-INK

FLUOR YELLOW-INK

Parka Multinorm Bicolor 403009 EN ISO 20471: EN 343: 2013 2007 A1

EN 1149-5: 2008

.. LUSSEN BOVEN BORST VERDEKTE ZAK OP . VOORPAND VERDEKTE ZAK IN RITSSLUITING VEILIGHEID) . (I.V.M. AFRITSBARE CAPUCHON .. STORMFLAP OVER RITS VERSTELBARE

CIRCULAIR DESIGN A2

MANCHET

EN ISO 11612: IEC 61482-2: EN 13034: 2015 A1 B1 C1 2009 CLASS 1 2005 A1:2009 T6

ART.NR. 403009 PARKA MULTINORM BICOLOR BUITENSTOF: 98% POLYESTER / 2% ANDERE VEZELS + PU COATING VOERING: 100% KATOEN VULLING: 60% MODACRYL / 40% KATOEN 350 G/M2 / OXFORD

8osnU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

FLUOR YELLOW-INK

TRICORP 2021

FLUOR YELLOW-INK

183 BEKIJK HIER DE VIDEO


BEKIJK HIER DE VIDEO

Softshell Multinorm Bicolor 403011

.. LUSSEN BOVEN BORST OP DE BORST . ZAK FLEECE BINNENZIJDE VOOR EXTRA . DRAAGCOMFORT AFRITSBARE . CAPUCHON STORMFLAP RITS . OVER VERSTELBARE MANCHET

EN ISO 20471: EN 1149-5: 2013 2008

EN11611: 2015 CIRCULAIR EN ISO 11612: IEC 61482-2: EN 13034: 2015 A1 B1 C1 2009 CLASS 1 2005 A1:2009 A1 CLASS 1 DESIGN A2 T6

ART.NR. 403011 SOFTSHELL MULTINORM BICOLOR BUITENSTOF: 100% POLYESTER + 100% POLYURETHAAN COATING VULLING: 60% MODACRYL / 38% KATOEN / 2% ANDERE VEZELS 350 G/M2

8osbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

FLUOR YELLOW-INK

FLUOR YELLOW-INK VERHOOGD RUGPAND

Werkbroek Multinorm Bicolor 503004

ELASTISCHE TAILLE VOOR EXTRA DRAAGCOMFORT

HAMERLUS

EN ISO 20471: EN 1149-5: 2008 2013

EN ISO 11612: IEC 61482-2: EN 13034: EN11611: 2015 CIRCULAIR 2015 A1 B1 C1 2009 CLASS 1 2005 A1:2009 A1 CLASS 1 DESIGN A2 T6

INPANDIGE KNIESTUKKEN

ART.NR. 503004 WERKBROEK MULTINORM BICOLOR 74% KATOEN / 25% POLYESTER / 1% ANDERE VEZELS 320 G/M2 / TWILL

4oabW 42   44  46  48  50  52  54  56  58  60  62  64  66

DUBBELE ZOOM VOOR ± 6 CM EXTRA LENGTE

FLUOR YELLOW-INK

TRICORP 2021

FLUOR YELLOW-INK

184 BEKIJK HIER DE VIDEO


TRICORP 2021

FLUOR YELLOW-INK

185


Parka Multinorm 403010

ART.NR. 403010 PARKA MULTINORM BUITENSTOF: 98% POLYESTER / 2% ANDERE VEZELS + 100% POLYURETHAAN COATING VULLING: 60% MODACRYL / 40% KATOEN VOERING: 100% KATOEN 350 G/M2 / OXFORD

8osnU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

EN 343: 2007 A1

EN 1149-5: 2008

EN ISO 11612: IEC 61482-2: EN 13034: CIRCULAIR 2015 A1 B1 C1 2009 CLASS 1 2005 A1:2009 DESIGN A2 T6

INK

AFRITSBARE CAPUCHON

LOOPS BOVEN BORST

VERDEKTE ZAK OP VOORPAND

VERDEKTE ZAK IN RITSSLUITING (I.V.M. VEILIGHEID)

STORMFLAP

REFLECTIE PIPING OP MOUWEN

VERSTELBARE MANCHET MET KLITTENBAND

186

TRICORP 2021

INK


CIRCULAIR DESIGN A2

Softshell Multinorm 403012 EN 1149-5: 2008

EN ISO 11612: IEC 61482-2: EN 13034: EN1611: 2015 2015 A1 B1 C1 2009 CLASS 1 2005 A1:2009 A1 CLASS 1 T6

ART.NR. 403012 SOFTSHELL MULTINORM BUITENSTOF: 100% POLYESTER + 100% POLYURETHAAN COATING VULLING: 60% MODACRYL / 38% KATOEN / 2% ANDERE VEZELS 350 G/M2 / PLATBINDING

8osbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

INK

INK

Werkbroek Multinorm 503005

VERHOOGD RUGPAND

ELASTISCHE TAILLE VOOR EXTRA DRAAGCOMFORT

HAMERLUS

EN 1149-5: 2008

EN1611: 2015 CIRCULAIR EN ISO 11612: IEC 61482-2: EN 13034: 2015 A1 B1 C1 2009 CLASS 1 2005 A1:2009 A1 CLASS 1 DESIGN A2 T6

ART.NR. 503005 WERKBROEK MULTINORM INPANDIGE KNIESTUKKEN 74% KATOEN / 25% POLYESTER / 1% ANDERE VEZELS 320 G/M2 / TWILL

4oabW 42   44  46  48  50  52  54  56  58  60  62  64  66

DUBBELE ZOOM VOOR ± 6 CM EXTRA LENGTE INK

TRICORP 2021

INK

187


LOOPS BOVEN BORST BINNENZAK ZAK OP BORST

TWEE ZAKKEN OP HET VOORPAND FLUOR YELLOW-INK

Werkjas Multinorm Bicolor 403015 EN ISO 20471: EN11611: 2015 EN ISO 11612: IEC 61482-2: EN 13034: 2013 A1 CLASS 1 2015 A1 B1 C1 2009 CLASS 1 2005 A1:2009 T6

EN 1149-5: 2008

CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 403015 WERKJAS MULTINORM BICOLOR 74% KATOEN / 25% POLYESTER / 1% ANDERE VEZELS 320 G/M2 / TWILL

4oabW XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

188

FLUOR YELLOWINK

TRICORP 2021

4


LOOPS BOVEN BORST BINNENZAK ZAK OP BORST

4 TWEE ZAKKEN OP HET VOORPAND

INK

Werkjas Multinorm 403018

ART.NR. 403018 WERKJAS MULTINORM 74% KATOEN / 25% POLYESTER / 1% ANDERE VEZELS 320 G/M2 / TWILL

EN11611: 2015 EN ISO 11612: IEC 61482-2: EN 13034: A1 CLASS 1 2015 A1 B1 C1 2009 CLASS 1 2005 A1:2009 T6

TRICORP 2021

EN 1149-5: 2008

CIRCULAIR DESIGN A2

4oabW XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

INK

189


VERSTELBARE SCHOUDERBANDEN

ZAK OP VOORPAND

HAMERLUS LEFT

BACK

RIGHT

Amerikaanse Overall Multinorm Bicolor 753011 EN ISO 20471: EN 1149-5: 2013 2018

2015 A1 B1 C1 E3 F1

VOLDOENDE OPBERGMOGELIJKHEDEN

INPANDIGE KNIESTUKKEN

EN11611: 2015 CIRCULAIR IEC 61482-2: EN 13034: 2009 CLASS 1 2005 A1:2009 A1 CLASS 1 DESIGN A2 T6

ART.NR. 753011 AMERIKAANSE OVERALL MULTINORM BICOLOR

4

74% KATOEN / 25% POLYESTER / 1% ANDERE VEZELS 320 G/M2 / TWILL

4oabW 42   44  46  48  50  52  54  56  58  60  62  64  66 DUBBELE ZOOM VOOR ± 6CM EXTRA LENGTE FLUOR YELLOW-INK

190

TRICORP 2021

FLUOR YELLOW-INK


LEFT

BACK

RIGHT

Amerikaanse Overall Multinorm 753012 4

EN 1149-5: 2018

2015 A1 B1 C1 E3 F1

EN1611: 2015 CIRCULAIR IEC 61482-2: EN 13034: DESIGN A2 2009 CLASS 1 2005 A1:2009 A1 CLASS 1 T6

ART.NR. 753012 AMERIKAANSE OVERALL MULTINORM 74% KATOEN / 25% POLYESTER / 1% ANDERE VEZELS 320 G/M2 / TWILL

4oabW 42   44  46  48  50  52  54  56  58  60  62  64  66

INK

TRICORP 2021

INK

191


BACK

Overall Multinorm Bicolor 753002 EN ISO 20471: EN 1149-5: 2013 2008

EN11611: 2015 CIRCULAIR EN ISO 11612: IEC 61482-2: EN 13034: 2015 A1 B1 C1 2009 CLASS 1 2005 A1:2009 A1 CLASS 1 DESIGN A2 T6

ART.NR. 753002 OVERALL MULTINORM BICOLOR 74% KATOEN / 25% POLYESTER / 1% ANDERE VEZELS 320 G/M2 / TWILL

4oabW 42   44  46  48  50  52  54  56  58  60  62  64  66

FLUOR YELLOW-INK

TRICORP 2021

FLUOR YELLOW-INK

192 BEKIJK HIER DE VIDEO


Overall Multinorm 753003 LOOPS BOVEN BORST

ZAK OP DE BORST

ELASTISCHE TAILLE VOOR EXTRA DRAAGCOMFORT

HAMERLUS

INPANDIGE KNIESTUKKEN

DUBBELE ZOOM VOOR ± 6 CM EXTRA LENGTE

EN 1149-5: 2008

EN1611: 2015 CIRCULAIR EN ISO 11612: IEC 61482-2: EN 13034: 2015 A1 B1 C1 2009 CLASS 1 2005 A1:2009 A1 CLASS 1 DESIGN A2 T6

ART.NR. 753003 OVERALL MULTINORM 74% KATOEN / 25% POLYESTER / 1% ANDERE VEZELS 320 G/M2 / TWILL

4oabW 42   44  46  48  50  52  54  56  58  60  62  64  66

INK

TRICORP 2021

INK

193


Regenbroek Multinorm 503008 GELDT VOOR HET DOEK

3 1 EN 343: 2007 A1

EN 1149-5: 2008

EN ISO 14116: 2015

CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 503008 REGENBROEK MULTINORM 45% POLYURETHAAN, 55% POLYESTER, PU COATED 240 G/M2

9odmU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

INK

INK

Regenbroek Multinorm Bicolor 503009 GELDT VOOR HET DOEK

EN ISO 20471: EN 343: 2013 2007 A1

EN 1149-5: 2008

EN ISO 14116: 2015

CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 503009 REGENBROEK MULTINORM BICOLOR 45% POLYURETHAAN, 55% POLYESTER, PU COATED 240 G/M2

9odmU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

194

FLUOR YELLOW-INK

TRICORP 2021

FLUOR YELLOW-INK


. UITRITSBARE . BINNENVOERING STORMFLAP OVER . RITS VERDEKTE ZAKKEN VOORPAND . OPVERSTELBARE MANCHET

Regenjas Multinorm 403016 GELDT VOOR HET DOEK

EN 343: 2007 A1

EN 1149-5: 2008

EN ISO 14116: 2015

CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 403016 REGENJAS MULTINORM BUITENJAS: 45% POLYURETHAAN, 55% POLYESTER, PU COATED UITNEEMBARE BINNENJAS: 100% KATOEN VLAMVERTRAGEND 240 G/M2

9odmU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

INK

INK

Regenjas Multinorm Bicolor 403017

. UITRITSBARE .. BINNENVOERING STORMFLAP OVER RITS VERDEKTE ZAKKEN OP . VOORPAND VERSTELBARE MANCHET

CIRCULAIR DESIGN A2

GELDT VOOR HET DOEK

EN ISO 20471: EN 343: 2013 2007 A1

EN 1149-5: 2008

EN ISO 14116: 2015

ART.NR. 403017 REGENJAS MULTINORM BICOLOR BUITENJAS: 45% POLYURETHAAN, 55% POLYESTER, PU COATED UITNEEMBARE BINNENJAS: 100% KATOEN VLAMVERTRAGEND 240 G/M2

9odmU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

TRICORP 2021

FLUOR YELLOW-INK

FLUOR YELLOW-INK

195


What’s new! . T-shirt Fitted Rewear . Poloshirt Jersey Lange Mouw . Poloshirt Fitted Rewear . Sweater Rewear . Sweatvest Capuchon 60ºC Wasbaar


Tricorp Casual is een uitgebreide collectie basic werkkleding met een casual look. Producten als T-shirts, Poloshirts, Sweaters, Vesten en andere basics waarmee je een verzorgde indruk maakt. Naast een groot aanbod aan breigoed voor heren/unisex, biedt Tricorp Casual ook dames werkkleding en zelfs een aantal artikelen voor kinderen. Alle Casual-artikelen zijn perfect te combineren met de werkbroeken uit de Tricorp Workwear collectie!
T-shirt 145 gram 101001 / T145 WHITE

YELLOW

LIME

ORANGE

TURQUOISE

KHAKI

CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 101001 / T145 T-SHIRT 145 GRAM 100% GEKAMD KATOEN 145 G/M2 / SINGLE JERSEY

* GEMÈLEERDE KLEUREN: 85% KATOEN / 15% VISCOSE

8odbU WHITE

YELLOW

LIME

ORANGE

TURQUOISE

KHAKI

GREYMELANGE*

FUCHSIA

RED

ROYALBLUE

PURPLE

WINE

BOTTLEGREEN

ANTHRACITE MELANGE*

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

200

GREYMELANGE

FUCHSIA

RED

ROYALBLUE

PURPLE

WINE

ANTHRACITE MELANGE

BOTTLEGREEN

DARKGREY

INK

NAVY

BLACK

TRICORP 2021

XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL


WHITE

NAVY

T-shirt Regular 150 gram 101020 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 101020 T-SHIRT REGULAR 150 GRAM MET ZIJNAAD

100% GEKAMD KATOEN 150 G/M2 / SINGLE JERSEY

8odbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

WHITE

NAVY

BLACK

TRICORP 2021

BLACK

201


WHITE

YELLOW

GREYMELANGE

RED

ROYALBLUE

WINE

ANTHRACITE MELANGE

BOTTLEGREEN

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

T-shirt 190 gram 101002 / T190 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 101002 / T190 T-SHIRT 190 GRAM 100% GEKAMD KATOEN 190 G/M2 / SINGLE JERSEY

* GEMÈLEERDE KLEUREN: 85% KATOEN / 15% VISCOSE

8odbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

WHITE

YELLOW

GREYMELANGE*

DARKGREY

NAVY

BLACK

RED

ROYALBLUE

WINE

ANTHRACITE MELANGE*

BOTTLEGREEN

INK

202

TRICORP 2021

RED


T-shirt Regular 190 gram 101021 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 101021 T-SHIRT REGULAR 190 GRAM MET ZIJNAAD

100% GEKAMD KATOEN 190 G/M2 / SINGLE JERSEY

8odbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

WHITE

NAVY

BLACK

BLACK

T-shirt V-hals 101007 / TV190 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 101007 / TV190 T-SHIRT V-HALS 100% GEKAMD KATOEN 190 G/M2 / SINGLE JERSEY

8odbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

WHITE

NAVY

BLACK

TRICORP 2021

WHITE

203


TRICORP 2021

ROYALBLUE

204


WHITE

RED

ROYALBLUE

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

T-shirt 200 gram 60ºC Wasbaar 101017 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 101017 T-SHIRT 200 GRAM 60ºC WASBAAR 95% KATOEN / 5% ELASTAAN, SPANDEX 200 G/M2 / SINGLE JERSEY

4osbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

WHITE

RED

ROYALBLUE

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

TRICORP 2021

WHITE

205


T-shirt CoolDry Fitted 101009 WHITE

CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 101009 T-SHIRT COOLDRY FITTED 50% POLYESTER / 50% POLYESTER COOLDRY 180 G/M2 / PIQUÉ

4odnU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

WHITE

ROYALBLUE DARKGREY

NAVY

BLACK

RIB BOORD MOUW

HOOG ADEMEND VERMOGEN

206

TRICORP 2021

ROYALBLUE


| | |||||| || |

|||||||| || |

Daarnaast werken we bij Tricorp met CoolDry, het alternatief voor CoolMax. CoolDry vindt u in onze high visibilty producten en in onze UV-block T-shirts en polo’s. Daarnaast gebruiken we CoolDry in combinatie met bamboe in een aantal T-shirts en polo’s van Tricorp Casual.

|||||||| || |

Tricorp werkt onder andere net originele CoolMaxgarens van Invista, oorspronkelijk ontwikkeld door DuPont voor sporters die maximaal moeten presteren. CoolMax is hoogtechnologisch materiaal op basis van speciaal ontworpen polyestervezel met een hoog ademend vermogen. Het helpt de lichaamstemperatuur constant te houden en is erg hygiënisch.

|||||||| | ||

Het belang van CoolDry

TEMPERATUUR CONTROLE ZWEETTRANSPORTEREND SNELDROGEND

T-shirt CoolDry Bamboe Fitted 101003 / TBA180 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 101003 / TBA180 T-SHIRT COOLDRY BAMBOE FITTED

HOOG ADEMEND VERMOGEN

50% VISCOSE, BAMBOE / 50% POLYESTER COOLDRY 180 G/M2 / PIQUÉ

4odnU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

WHITE

ROYALBLUE DARKGREY

NAVY

BLACK

TRICORP 2021

NAVY

207


GREYMELANGE

Onze kleurrijke klassieker T-shirt Fitted 101004 / TFR160 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 101004 / TFR160 T-SHIRT FITTED 100% GEKAMD KATOEN 160 G/M2 / SINGLE JERSEY

8odbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

LIME

ORANGE

TURQUOISE

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

208

GREYMELANGE

RED

ROYALBLUE

ARMY

BOTTLEGREEN

TRICORP 2021

WHITE


ROYALBLUE

WHITE

RED

TRICORP 2021

ARMY

LIME

DARKGREY

BOTTLEGREEN

ORANGE

NAVY

INK

TURQUOISE

BLACK

GREYMELANGE

209


WHITE

T-shirt Fitted Rewear 101701 CIRCULAIR D1

ART.NR. 101701 T-SHIRT FITTED REWEAR 50% BIO-KATOEN / 50% RECYCLED POLYESTER 160 G/M2 / SINGLE JERSEY

8odbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

WHITE

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

210

TRICORP 2021

NAVY


T-shirt Elastaan Fitted 101013 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 101013 T-SHIRT ELASTAAN FITTED 95% KATOEN / 5% ELASTAAN 170 G/M2 / SINGLE JERSEY

8odbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

WHITE

BLACK

.. EXTRA LENGTE GESCHIKT ALS ONDERSHIRT . ZEER ELASTAAN VOOR BETER DRAAGCOMFORT BLACK

T-shirt Elastaan Fitted V-hals 101012 WHITE

.. EXTRA LENGTE ZEER GESCHIKT ALS . ONDERSHIRT ELASTAAN VOOR BETER DRAAGCOMFORT

CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 101012 T-SHIRT ELASTAAN FITTED V-HALS 95% KATOEN / 5% ELASTAAN 170 G/M2 / SINGLE JERSEY

8odbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

TRICORP 2021

WHITE

BLACK

211


T-shirt V-hals Fitted 101005 / TFV160 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 101005 / TFV160 T-SHIRT V-HALS FITTED ARMY

100% GEKAMD KATOEN 160 G/M2 / SINGLE JERSEY

8odbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

WHITE

LIME

ORANGE

DARKGREY

NAVY

BLACK

TURQUOISE

RED

ROYALBLUE

ARMY

BOTTLEGREEN

INK

212

TRICORP 2021

TURQUOISE


T-shirt V-hals Fitted Dames 101008 / TVT190

CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 101008 / TVT190 T-SHIRT V-HALS FITTED DAMES 95% KATOEN / 5% ELASTAAN, SPANDEX 190 G/M2 / SINGLE JERSEY

8odbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

TRICORP 2021

NAVY WHITE

LIME

ORANGE

DARKGREY

NAVY

BLACK

TURQUOISE

FUCHSIA

RED

ARMY

PURPLE

WHITE

LIME

ORANGE

TURQUOISE

FUCHSIA

RED

ARMY

PURPLE

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

INK

213


T-shirt Fitted Kids 101014 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 101014 T-SHIRT FITTED KIDS 100% GEKAMD KATOEN 160 G/M2 / SINGLE JERSEY

8odbU 116   128  140  152  164

WHITE

ORANGE

RED

NAVY

BLACK

WHITE

T-shirt Lange Mouw 101006 / TL190 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 101006 / TL190 T-SHIRT LANGE MOUW 100% GEKAMD KATOEN 190 G/M2 / SINGLE JERSEY

8odbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

OOK VERKRIJGBAAR

IN DAMES FIT (101010)

WHITE

ROYALBLUE DARKGREY

NAVY

BLACK

214

TRICORP 2021

NAVY


ROYALBLUE

T-shirt Lange Mouw met Boord 60ºC Wasbaar 101015

CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 101015 T-SHIRT LANGE MOUW MET BOORD 60ºC WASBAAR 95% GEKAMD KATOEN / 5% ELASTAAN, SPANDEX 200 G/M2 / SINGLE JERSEY

4osbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

WHITE

RED

ROYALBLUE

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

ELASTISCHE MANCHET

TRICORP 2021

RED

215


TRICORP 2021

WHITE

216


T-shirt Lange Mouw Dames 101010 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 101010 T-SHIRT LANGE MOUW DAMES 95% KATOEN / 5% ELASTAAN 190 G/M2 / SINGLE JERSEY

8odbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

WHITE

LIME

ROYALBLUE

PURPLE

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

TRICORP 2021

DARKGREY

WHITE

LIME

ROYALBLUE

PURPLE

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

217


TRICORP 2021

DARKGREY

218


Poloshirt Jersey 201021 CIRCULAIR DESIGN A1

DRAAGCOMFORT VAN EEN T-SHIRT IN POLO UITVOERING

ART.NR. 201021 POLOSHIRT JERSEY 50% KATOEN / 50% POLYESTER 200 G/M2

4osbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

WHITE

RED

ROYALBLUE

ARMY

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

ROYALBLUE DRAAGCOMFORT VAN EEN T-SHIRT IN POLO UITVOERING

Poloshirt Jersey Lange Mouw 201019 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 201019 POLOSHIRT JERSEY LANGE MOUW 50% KATOEN / 50% POLYESTER 200 G/M2

4osbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

MANCHET

TRICORP 2021

DARKGREY

219


Poloshirt 180 Gram Dames 201010 / PPT180 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 201010 / PTT180 POLOSHIRT 180 GRAM DAMES 50% GEKAMD KATOEN / 50% POLYESTER 180 G/M2 / PIQUÉ

8odbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

WHITE

RED

ROYALBLUE ANTHRACITE DARKGREY MELANGE

NAVY

BLACK

BLACK

Poloshirt Borstzak 201011 / PPZ180 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 201011 / PPZ180 POLOSHIRT BORSTZAK 50% GEKAMD KATOEN / 50% POLYESTER 180 G/M2 / PIQUÉ

8odbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

NAVY

BLACK

220

TRICORP 2021

NAVY


ART.NR. 201003 / PP180 POLOSHIRT 180 GRAM

IN DAMES FIT

WINE

ANTHRACITE BOTTLEMELANGE GREEN

KHAKI

GREYMELANGE

FUCHSIA

RED

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

BOTTLEGREEN

PURPLE

TURQUOISE

INK

ROYALBLUE

ORANGE

TURQUOISE

LIME

DARKGREY

XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

KHAKI

8odbU

GREY-MELANGE

(201010)

50% GEKAMD KATOEN / 50% POLYESTER 180 G/M2 / PIQUÉ

YELLOW

NAVY

FUCHSIA

OOK VERKRIJGBAAR

CIRCULAIR DESIGN A1

WHITE

BLACK

RED

Poloshirt 180 Gram 201003 / PP180

ANTHRACITEMELANGE

ORANGE

WINE

LIME

PURPLE

YELLOW

ROYALBLUE

WHITE

TRICORP 2021

ROYALBLUE

221


ROYALBLUE

BLACK

RED

NAVY

GREY-MELANGE

DARKGREY INK

TURQUOISE

ROYALBLUE

BOTTLEGREEN ANTHRACITE MELANGE

WHITE

ARMY

IN DAMES FIT

ART.NR. 201005 / PPF180 POLOSHIRT FITTED 180 GRAM

LIME

OOK VERKRIJGBAAR

CIRCULAIR DESIGN A1

ORANGE

Poloshirt Fitted 180 Gram 201005 / PPF180 (201006)

50% GEKAMD KATOEN / 50% POLYESTER 180 G/M2 / PIQUÉ

8odbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

LIME

ORANGE

TURQUOISE

GREYMELANGE

BOTTLEGREEN

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

222

RED

ROYALBLUE

ARMY

ANTHRACITE MELANGE

TRICORP 2021

WHITE


Poloshirt Fitted Rewear 201701 CIRCULAIR D1

ART.NR. 201701 POLOSHIRT FITTED REWEAR 50% BIO-KATOEN / 50% RECYCLED POLYESTER 180 G/M2 / PIQUÉ

8odbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

DARKGREY

NAVY

BLACK

DARKGREY

INK

TRICORP 2021

DARKGREY

223


TRICORP 2021

FUCHSIA

224


Poloshirt Fitted Dames 201006 / PPFT180

CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 201006 / PPFT180 POLOSHIRT FITTED DAMES 50% GEKAMD KATOEN / 50% POLYESTER 180 G/M2 / PIQUÉ

8odbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

WHITE

LIME

ORANGE

TURQUOISE

GREYMELANGE

PURPLE

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

FUCHSIA

RED

ROYALBLUE

ARMY

TRICORP 2021

NAVY

WHITE

LIME

ORANGE

TURQUOISE

GREYMELANGE

FUCHSIA

RED

ROYALBLUE

ARMY

PURPLE

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

225


60ÂşC Wasbaar

226

TRICORP 2021

Als je wast op 60 graden of hoger, ben je er zeker van dat je was hygiĂŤnisch schoon wordt. Dit is belangrijk bij het wassen van vuile werkkleding. Was lichte en donkere kleding wel apart om te voorkomen dat kleuren afgeven door de hoge wastemperatuur.


Poloshirt 180 Gram 60ºC Wasbaar 201018 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 201018 POLOSHIRT 180 GRAM 60ºC WASBAAR 50% GEKAMD KATOEN / 50% POLYESTER 180 G/M2 / PIQUÉ

4osbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

WHITE

RED

ROYALBLUE

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

DARKGREY

Poloshirt Fitted 180 Gram 60ºC Wasbaar 201020 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 201020 POLOSHIRT FITTED 180 GRAM 60ºC WASBAAR 50% GEKAMD KATOEN / 50% POLYESTER 180 G/M2 / PIQUÉ

4osbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

TRICORP 2021

WHITE

ROYALBLUE

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

INK

227


Poloshirt CoolDry Bamboe Fitted 201001 / PBA180 ROYALBLUE

UNISEX

CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 201001 / PBA180 POLOSHIRT COOLDRY BAMBOE FITTED 50% VISCOSE, BAMBOE / 50% POLYESTER COOLDRY 180 G/M2 / PIQUÉ

HOOG ADEMEND VERMOGEN

4odnU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

WHITE

ROYALBLUE DARKGREY

NAVY

BLACK

DARKGREY BLACK

ROYALBLUE NAVY

TRICORP 2021

WHITE

228


Poloshirt CoolDry Fitted 201013 RIB BOORD MOUW CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 201013 POLOSHIRT COOLDRY FITTED 50% POLYESTER / 50% POLYESTER COOLDRY 180 G/M2 / PIQUÉ HOOG ADEMEND VERMOGEN

4odbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

WHITE

ROYALBLUE DARKGREY

NAVY

BLACK

WHITE

Poloshirt Bicolor Fitted 201002 / PBF210 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 201002 / PBF210 POLOSHIRT BICOLOR FITTED 50% GEKAMD KATOEN / 50% POLYESTER 210 G/M2 / PIQUÉ

8odbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

NAVYROYALBLUE

BLACKGREY

BLACKLIME

BLACKTURQUOISE

BLACKORANGE

TRICORP 2021

BLACK-ORANGE

229


Poloshirt 100% Katoen 201007 / PPK180 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 201007 / PPK180 POLOSHIRT 100% KATOEN 100% GEKAMD KATOEN 180 G/M2 / PIQUÉ

* GEMÈLEERDE KLEUREN: 85% KATOEN / 15% VISCOSE

8odbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

WHITE

GREYMELANGE*

RED

ROYALBLUE ANTHRACITE MELANGE*

BOTTLEGREEN

NAVY

BLACK

RED

230

GREYMELANGE*

RED

ROYALBLUE

ANTHRACITE MELANGE*

BOTTLEGREEN

NAVY

BLACK

TRICORP 2021

WHITE


Poloshirt 100% Katoen Lange Mouw 201008 / PPKL180 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 201008 / PPKL180 POLOSHIRT 100% KATOEN LANGE MOUW 100% GEKAMD KATOEN 180 G/M2 / PIQUÉ

8odbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

MANCHET

NAVY

BLACK

NAVY

Poloshirt Lange Mouw 201009 / PPL180 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 201009 / PPL180 POLOSHIRT LANGE MOUW 50% GEKAMD KATOEN / 50% POLYESTER 180 G/M2 / PIQUÉ

8odbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

WHITE

RED

ROYALBLUE

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

MANCHET

TRICORP 2021

WHITE

231


Poloshirt Fitted 180 Gram Kids 201016 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 201016 POLOSHIRT FITTED 180 GRAM KIDS 50% GEKAMD KATOEN / 50% POLYESTER 180 G/M2 / PIQUÉ

8odbU 116   128  140  152  164

WHITE

ORANGE

RED

NAVY

BLACK

ORANGE

Poloshirt Fitted 210 Gram 201012 / PUF210 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 201012 / PUF210 POLOSHIRT FITTED 210 GRAM 50% GEKAMD KATOEN / 50% POLYESTER 210 G/M2 / PIQUÉ

8odbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

WHITE

DARKGREY

NAVY

BLACK

232

TRICORP 2021

BLACK


Poloshirt Fitted 210 Gram Lange Mouw 201017 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 201017 POLOSHIRT FITTED 210 GRAM LANGE MOUW 50% GEKAMD KATOEN / 50% POLYESTER 210 G/M2 / PIQUÉ

8odbU NAVY

XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

WHITE

ROYALBLUE DARKGREY

NAVY

BLACK

MANCHET

WHITE

ROYALBLUE

DARKGREY

NAVY

TRICORP 2021

BLACK

233


Polosweater Boord 60ºC Wasbaar 301016 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 301016 POLOSWEATER BOORD 60ºC WASBAAR 70% GEKAMD KATOEN / 30% POLYESTER 280 G/M2 / AMERICAN FLEECE

4osbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

WHITE

RED

ROYALBLUE

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

NAVY

234

RED

ROYALBLUE

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

TRICORP 2021

WHITE


Polosweater Boord 301005 / PSB280 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 301005 / PSB280 POLOSWEATER BOORD 60% GEKAMD KATOEN / 40% POLYESTER 280 G/M2 / AMERICAN FLEECE

8odbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

WHITE

LIME

GREYMELANGE

RED

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

ROYALBLUE

ARMY

WINE

ANTHRACITE MELANGE

BOTTLEGREEN

RED

WHITE

TRICORP 2021

WINE

LIME

ANTHRACITE MELANGE

GREYMELANGE

BOTTLEGREEN

RED

INK

ROYALBLUE

DARKGREY

ARMY

NAVY

BLACK

235


BLACK

WINE NAVY

ROYALBLUE DARKGREY

RED

WHITE

INK

Polosweater 301004 / PS280

BOTTLEGREEN

GREY-MELANGE

CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 301004 /PS280 POLOSWEATER

WHITE

60% GEKAMD KATOEN / 40% POLYESTER 280 G/M2 / AMERICAN FLEECE

ANTHRACITE MELANGE

8odbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

GREYMELANGE

NAVY

BLACK

236

RED

ROYABLUE

WINE

ANTHRACITE MELANGE

BOTTLEGREEN

INK

DARKGREY

TRICORP 2021

WHITE


Polosweater Dames 301007 / PST280 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 301007 / PST280 POLOSWEATER DAMES 60% GEKAMD KATOEN / 40% POLYESTER 280 G/M2 / AMERICAN FLEECE

8odbU BLACK

XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

RED

TRICORP 2021

RED

ROYALBLUE

DARKGREY

ROYALBLUE DARKGREY

NAVY

NAVY

BLACK

BLACK

237


Sweater Ronde Hals 60ºC Wasbaar 301015

NIEUWE KLEUR

GREY MELANGE

CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 301015 SWEATER RONDE HALS 60ºC WASBAAR 70% GEKAMD KATOEN / 30% POLYESTER 280 G/M2 / AMERICAN FLEECE

4osbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

WHITE

GREY MELANGE

RED

ROYALBLUE

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

GREY MELANGE

Sweater 280 Gram 301008 / S280 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 301008 / S280 SWEATER 280 GRAM 60% GEKAMD KATOEN / 40% POLYESTER 280 G/M2 / AMERICAN FLEECE

8odbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

GREYMELANGE

RED

DARKGREY

NAVY

BLACK

ROYALBLUE

ARMY

WINE

ANTHRACITE MELANGE

BOTTLEGREEN

INK

TRICORP 2021

GREY MELANGE

238

WHITE


INK

INK

Sweater Rewear 301701 CIRCULAIR D1

ART.NR. 301701 SWEATER REWEAR 60% BIO-KATOEN / 40% RECYCLED POLYESTER 280 G/M2 / AMERICAN FLEECE

8odbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

TRICORP 2021

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

239


Sweater Ritskraag 301010 / ZS280 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 301010 / ZS280 SWEATER RITSKRAAG 60% GEKAMD KATOEN / 40% POLYESTER 280 G/M2 / AMERICAN FLEECE

8odbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

RED

ROYALBLUE

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

INK

Sweatvest 301009 / SV300 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 301009 / SV300 SWEATVEST 80% GEKAMD KATOEN / 20% POLYESTER 300 G/M2 / AMERICAN FLEECE

8odbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

GREYMELANGE

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

240

TRICORP 2021

GREYMELANGE


TRICORP 2021

NAVY

241


Sweatvest 60ºC Wasbaar 301017

NIEUWE KLEUR

GREY MELANGE

CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 301017 SWEATVEST 60ºC WASBAAR 70% GEKAMD KATOEN / 30% POLYESTER 280 G/M2 / AMERICAN FLEECE

4osbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

GREY MELANGE

ROYALBLUE

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

GREY MELANGE

Sweatvest Capuchon 60ºC Wasbaar 301014

EXTRA VEILIGE VASTE KOORD CONSTRUCTIE

CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 301014 SWEATVEST CAPUCHON 60ºC WASBAAR 70% GEKAMD KATOEN / 30% POLYESTER 280 G/M2 / AMERICAN FLEECE

4osbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

GREY MELANGE

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

242

TRICORP 2021

BLACK


EXTRA VEILIGE VASTE KOORD CONSTRUCTIE

Sweater Capuchon 301003 / HS300 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 301003 / HS300 SWEATER CAPUCHON 80% GEKAMD KATOEN / 20% POLYESTER 300 G/M2 / AMERICAN FLEECE

8odbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

GREYMELANGE

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

NAVY

Sweater Capuchon 60ºC Wasbaar 301019

NIEUWE KLEUR

GREY MELANGE

EXTRA VEILIGE VASTE KOORD CONSTRUCTIE

CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 301019 SWEATER CAPUCHON 60ºC WASBAAR 70% GEKAMD KATOEN / 30% POLYESTER 280 G/M2 / AMERICAN FLEECE

4osbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

TRICORP 2021

WHITE

GREY MELANGE

ROYALBLUE

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

TELEFOONZAK IN KANGAROO ZAK

GREY DARKGREY MELANGE

243


.. EXTRA MOUWLENGTE .. DUIMGATEN ZAKKEN MET RITS . BORSTZAK MET RITS

ELASTIEKEN RAND BIJ HALS, UITEINDE MOUW EN TAILLE

TRICORP 2021

INK

244


Sweatvest Fleece Luxe Dames 301011 CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 301011 SWEATVEST FLEECE LUXE DAMES 100% POLYESTER 280 G/M2 / MICRO FLEECE

8odmU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

RED

ROYALBLUE

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

ROYALBLUE

Sweatvest Fleece Luxe 301012 CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 301012 SWEATVEST FLEECE LUXE 100% POLYESTER 280 G/M2 / MICRO FLEECE

8odmU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

RED

ROYALBLUE

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

TRICORP 2021

DARKGREY

245


Fleece Sweater 301001 / FL320 CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 301001 / FL320 FLEECE SWEATER 100% POLYESTER 320 G/M2 / MICRO FLEECE

8odmU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

ANTHRACITE MELANGE

NAVY

BLACK

ANTHRACITE MELANGE

Bodywarmer 401001 / BW160 NAVY

CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 401001 / BW160 BODYWARMER 65% POLYESTER / 35% KATOEN 160 G/M2 / PLAIN WEAVE

wodmU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

246

BLACK

TRICORP 2021

NAVY


Sweatvest Fleece 301002 / FLV320 CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 301002 / FLV320 SWEATVEST FLEECE 100% POLYESTER 320 G/M2 / MICRO FLEECE

RED

ROYALBLUE

8odmU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL  6XL  7XL  8XL

RED

ROYALBLUE ANTHRACITE MELANGE

BOTTLEGREEN

NAVY

BLACK

ANTHRACITE MELANGE

NAVY

BOTTLEGREEN

BLACK

TRICORP 2021

BOTTLEGREEN

247


Werkhemd Lange Mouw Basis 701004

VERBETERDE

PASVORM

CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 701004 WERKHEMD LANGE MOUW BASIS 60% GEKAMD KATOEN / 40% POLYESTER 170 G/M2 / TWILL NAVY

8odbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

ROYALBLUE

NAVY

BLACK

Werkhemd Korte Mouw Basis 701003 CIRCULAIR DESIGN A2

VERBETERDE

PASVORM

ART.NR. 701003 WERKHEMD KORTE MOUW BASIS 60% GEKAMD KATOEN / 40% POLYESTER 170 G/M2 / TWILL

8odbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

ROYALBLUE

NAVY

BLACK

248

TRICORP 2021

ROYALBLUE


Chino 501001 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 501001 CHINO 98% KATOEN / 2% ELASTAAN 280 G/M2

8odnU 29-34   30-34  31-34  32-34  33-34  34-34  36-34  38-34  40-34  42-34  44-34

SAND

NAVY

BLACK

SAND

TRICORP 2021

SAND

249


Chino Kort 501002 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 501002 CHINO KORT 98% KATOEN / 2% ELASTAAN 280 G/M2

8odnU 29   30  32  34  36  38  40  42  44

SAND

NAVY

BLACK

SAND

250

BLACK

TRICORP 2021

NAVY


TRICORP 2021

NAVY

251


VERSTELBARE OPENING DOOR ELASTISCH KOORD

Coll Fleece 651006 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 651006 COLL FLEECE

ARMY

100% POLYESTER 280 G/M2

8odmU ONE SIZE

ARMY

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

INK

AAN TWEE KANTEN TE DRAGEN

BINNENKANT VAN JERSEY VOOR BEDRUKKINGSMOGELIJKHEDEN

DARKGREY

NAVY

BLACK

Coll Fleece Reversible 651007 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 651007 COLL FLEECE REVERSIBLE 100% POLYESTER 280 G/M2

8odmU ONE SIZE

ARMY

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

252

TRICORP 2021

INK


TRICORP 2021

253


Combineer je Casual artikel ook met...

WERKHEMD LANGE MOUW BASIS

WERKBROEK TWILL

502023

WORKWEAR

701004 POLOSHIRT BICOLOR NADEN

202006

WORKWEAR

JEANS WERKBROEK 502005

254 CHINO PREMIUM

504002

PREMIUM


CORPORATE

POLOSHIRT FITTED DAMES

405011

COLBERT HEREN BUSINESS

201006/PPFT180

MIDI PARKA REWEAR

402702

WORKWEAR

JEANS PREMIUM STRETCH DAMES 504004

AMERIKAANSE OVERALL TWILL CORDURA

TECH SHELL

402018

752003

WORKWEAR

WORKWEAR

MUTS PREMIUM

654002

PREMIUM

JEANS PREMIUM STRETCH DAMES

504004

PREMIUMTricorp Premium is een exclusieve collectie met onderscheidende kleding gemaakt van vernieuwende fijne materialen. De fijne peach-finish draagt comfortabel en is erg representatief. Dit maakt deze kleding geschikt voor professionals in een commerciĂŤle omgeving. Met een knipoog naar fashion presenteert Tricorp zich hiermee als trendsetter in de markt voor werkkleding.
CURRY

STONE GREY MELANGE

INK

BLACK

T-shirt Premium Naden Heren 104002 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 104002 T-SHIRT PREMIUM NADEN HEREN 95% KATOEN / 5% ELASTAAN 180 G/M2 / SINGLE JERSEY

INK

8odbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

STONE GREY MELANGE

260

INK

BLACK

TRICORP 2021

CURRY


T-shirt Premium V-hals Heren 104003 STONE GREY MELANGE

CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 104003 T-SHIRT PREMIUM V-HALS HEREN 95% KATOEN / 5% ELASTAAN 180 G/M2 / SINGLE JERSEY

8odbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

EXTRA LENGTE AAN ACHTERZIJDE

STONE GREY MELANGE

ARMY

INK

BLACK

TRICORP 2021

STONE GREY MELANGE

ARMY

INK

BLACK

261


T-shirt Premium Naden Dames 104005 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 104005 T-SHIRT PREMIUM NADEN DAMES 95% KATOEN / 5% ELASTAAN 180 G/M2 / SINGLE JERSEY

8odbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

CURRY

INK

BLACK

BLACK

Poloshirt Premium Naden Dames 204003 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 204003 POLOSHIRT PREMIUM NADEN DAMES 95% KATOEN / 5% ELASTAAN 210 G/M2 / SINGLE JERSEY

8odbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

CURRY

STONE GREY MELANGE

ARMY

INK

BLACK

262

TRICORP 2021

CURRY


T-shirt Premium V-Hals Dames 104006 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 104006 T-SHIRT PREMIUM V-HALS DAMES INK

95% KATOEN / 5% ELASTAAN 180 G/M2 / SINGLE JERSEY

8odbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL EXTRA LENGTE AAN ACHTERZIJDE

TRICORP 2021

STONE GREY MELANGE

ARMY

INK

BLACK

STONE GREY MELANGE

ARMY

INK

BLACK

263


Poloshirt Premium Naden Heren 204002 SCHUINE NAAD RIB BOORD MOUW

ART.NR. 204002 POLOSHIRT PREMIUM NADEN

ARMY

CIRCULAIR DESIGN A1

95% KATOEN / 5% ELASTAAN 210 G/M2 / SINGLE JERSEY

8odbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

CURRY

STONE GREY MELANGE

ARMY

INK

BLACK

CURRY

STONE GREY MELANGE

ARMY

INK

264

TRICORP 2021

BLACK


Sweater Premium Capuchon 304001 VASTGEZETTE KOORDJES CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 304001 SWEATER PREMIUM CAPUCHON 80% KATOEN / 20% POLYESTER 300 G/M2 / AMERICAN FLEECE

8odbU STONE GREY MELANGE

XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

STONE GREY MELANGE

INK

TWEE ZAKKEN MET RITS

BLACK

RONDE HALS

SCHUINE NAAD VOORPAND

ARMPATCH OP ONDERARM

Sweater Premium 304005 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 304005 SWEATER PREMIUM 80% KATOEN / 20% POLYESTER 300 G/M2 / AMERICAN FLEECE

CURRY

8odbU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

TRICORP 2021

CURRY

STONE GREY MELANGE

ARMY

INK

BLACK

265


Jack Premium Capuchon 404001

VASTE CAPUCHON

GEVOERD

BORSTZAK CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 404001 JACK PREMIUM CAPUCHON 100% POLYESTER (VOERING: 60% KATOEN / 40% POLYESTER) 180 G/M2

ELASTIEKE BAND IN TAILLE EN MOUWEN

8odmU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

DUIMGAT ARMY

INK

BLACK

BLACK

Jack Premium Nylon 404004 CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 404004 JACK PREMIUM NYLON 100% NYLON 55 G/M2

8odmU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

ARMY

INK

BLACK

266

TRICORP 2021

INK


.. BOMBER RIBKRAAG MESHVOERING .. VENTILERENDE WINDVANGER ACHTER RITS BORSTZAK .. AFSLUITBARE MET RITS AFSLUITBARE ZAKKEN RIB MANCHET

Softshell Bomber Premium 404009 CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 404009 SOFTSHELL BOMBER PREMIUM 100% POLYESTER 260 G/M2 / PLATBINDING ARMY

wodnU XS   S  M  L  XL  XXL  3XL  4XL  5XL

STONE GREY MELANGE

TRICORP 2021

STONE GREY MELANGE

CURRY

ARMY

CURRY

ARMY

INK

INK

BLACK

BLACK

267


Chino Premium 504002

CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 504002 CHINO PREMIUM 98% KATOEN / 2% ELASTAAN 280 G/M2 / TWILL

8odnU TAILLE  29  30  31  32  33  34  36  38  40 LENGTE 30 29-30 30-30 31-30 32-30 33-30 34-30 36-30 38-30 40-30 LENGTE 32 29-32 30-32 31-32 32-32 33-32 34-32 36-32 38-32 40-32 LENGTE 34 29-34 30-34 31-34 32-34 33-34 34-34 36-34 38-34 40-34

BRONZE BROWN

INK

BRONZE BROWN

268

INK

TRICORP 2021

BRONZE BROWN


Jeans Premium Stretch 504001 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 504001 JEANS PREMIUM STRETCH 98% KATOEN / 2% ELASTAAN (DENIM BLUE) 99% KATOEN / 1% ELASTAAN (DENIM GREY & DENIM BLACK) 360 G/M2 / JOG DENIM

8odnU TAILLE  29  30  31  32  33  34  36  38  40 LENGTE 32 29-32 30-32 31-32 32-32 33-32 34-32 36-32 38-32 40-32 LENGTE 34 29-34 30-34 31-34 32-34 33-34 34-34 36-34 38-34 40-34 LENGTE 36       31-36 32-36 33-36 34-36 36-36

DENIM BLUE

DENIM GREY

DENIM BLACK

DENIM BLUE

TRICORP 2021

DENIM BLUE

DENIM GREY

DENIM BLACK

269


TRICORP 2021

DENIM GREY

270


Jeans Premium Stretch Dames 504004 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 504004 JEANS PREMIUM STRETCH DAMES 98% KATOEN / 2% ELASTAAN (DENIM BLUE) 99% KATOEN / 1% ELASTAAN (DENIM GREY & DENIM BLACK) 360 G/M2 / JOG DENIM

8odnU TAILLE LENGTE 32 LENGTE 34

DENIM BLUE

24  26  28  29  30  31  32  33  24-32 26-32 28-32 29-32 30-32 31-32 32-32 33-32 24-34 26-34 28-34 29-34 30-34 31-34 32-34 33-34

DENIM GREY

DENIM BLACK

DENIM BLUE

TRICORP 2021

DENIM BLUE

DENIM GREY

DENIM BLACK

271


TRICORP 2021

DENIM GREY

272


Chino Premium Kort 504008 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 504008 CHINO PREMIUM KORT 98% KATOEN / 2% ELASTAAN 280 G/M2 / TWILL

8odnU 29   30  31  32  33  34  36  38  40

BRONZE BROWN

INK

BRONZE BROWN

Jeans Premium Stretch Kort 504010 CIRCULAIR DESIGN A1

ART.NR. 504010 JEANS PREMIUM STRETCH KORT 98% KATOEN / 2% ELASTAAN (DENIM BLUE) 99% KATOEN / 1% ELASTAAN (DENIM GREY & DENIM BLACK) 360 G/M2 / JOG DENIM

8odnU 29   30  31  32  33  34  36  38  40

DENIM BLUE

DENIM GREY

DENIM BLACK

TRICORP 2021

DENIM BLUE

273


TRICORP 2021

274


CIRCULAIR DESIGN A2

Muts Premium 654002 ART.NR. 654002 MUTS PREMIUM 100% ACRYL

8odbU ONE SIZE

STONE GREY MELANGE

ARMY

INK

BLACK

STONE GREY MELANGE

STONE GREY MELANGE

ARMY

INK

BLACK

Riem Premium Leer 654003 ART.NR. 654003 RIEM PREMIUM LEER 100% LEER 65-95   80-110  100-130

BROWN

BLACK

BROWN

TRICORP 2021

BLACK

275


Combineer je Premium-artikel ook met...

WERKBROEK TWILL

502023

WORKWEAR

T-SHIRT 200 GRAM 60ยบC WASBAAR 101017 POLOSWEATER BICOLOR NADEN

302004

WORKWEAR

JEANS PREMIUM STRETCH KORT 504010

276 T-SHIRT FITTED REWEAR

101701

CASUAL


POLOSHIRT JERSEY

POLOSHIRT JERSEY LANGE MOUW

301019

201019

201021

SWEATER CAPUCHON 60C WASBAAR

CASUAL

CASUAL

JEANS PREMIUM STRETCH 504001

FLEECE VEST INTERLOCK

PANTALON HEREN

302010

505003

WORKWEAR

CORPORATE

OVERHEMD STRETCH

705006

CORPORATE

POLOSHIRT FITTED DAMES

201006 / PPFT180

CASUAL


What’s new! A LOT:

. Colbert Dames Business . Colbert Heren Business . Pantalon Dames Business . Pantalon Heren Business . Jurk Business . Rok Business

. Colbert Dames Business Fitted . Colbert Heren Business Fitted . Pantalon Dames Business Fitted . Pantalon Heren Business Fitted . Jurk Business Fitted . Rok Business Fitted

. Colbert Dames Business Sports . Colbert Heren Business Sports . Pantalon Dames Business Sports . Pantalon Heren Business Sports . Jurk Business Sports . Rok Business Sports


Tricorp Corporate is met de komst van de nieuwe Business-lijn een uitgebreide collectie met pakken voor dames en heren. De Business-lijn is gemaakt van zeer hoge kwaliteit wol, polyester, elastaan en viscose. Dit merk je vanzelf als je een van de items draagt. De fijne materialen hebben het voordeel dat de kleding niet snel kreukt. Daarnaast is de kleding afgewerkt met een Pro-fresh finish die de kleding geurneutraal houdt. Naast de pakken is het Tricorp Corporate label voorzien van overhemden en blouses om de zakelijke look compleet te maken.
Nieuwe Business-lijn van Tricorp Ook voor de zakelijke markt bieden we de ideale outfit voor een ideale performance. Dit houdt in dat we blijven innoveren en de zakelijke fashion trends op de voet volgen. We presenteren je onze nieuwe Corporate Business-lijn: een moderne, kwalitatief hoogwaardig lijn waar zowel de klassieke als de sportieve drager door gekleed kan worden.

In deze lijn maken we gebruik van hoogwaardige materialen, die ervoor zorgen dat het draagcomfort optimaal is. Naast kwaliteit bieden we met onze Business-lijn echt vakmanschap aan, wat terug te zien is in een goede pasvorm en een rijke afwerking. De drager zal zich zelfverzekerd voelen in deze kleding met een professionele en moderne uitstraling.

In de Business-lijn voeren we drie kwaliteiten:

BUSINESS FITTED

BUSINESS SPORTS

Een colbert en pantalon voor zowel heren als dames en aanvullend voor dames een jurk en rok. Deze artikelen zijn vervaardigd uit Virgin Wol, Polyester en Elastaan, met als additionele toevoeging ‘Bi-stretch’: een fijne stretchkwaliteit die zeer comfortabel aanvoelt en zich gedurende de dag naar je lichaam vormt. De kleding is afgewerkt met een Pro-fresh finish die de kleding geurneutraal houdt. Daarnaast zijn de artikelen kreukherstellend en hiermee voor de zakelijke professional die lange dagen maakt, een musthave. Verkrijgbaar in de kleuren Black en Navy.

De Business Fitted items hebben een slim fit pasvorm en sluiten mooi aan op het lichaam. Ook in deze kwaliteit bieden we een colbert en pantalon voor zowel heren als dames en aanvullend voor dames een jurk en rok. De artikelen zijn vervaardigd uit 100% Virgin Wol. Dit zie je terug in de rijke uitstraling van de stofkwaliteit. De Business Fitted items zijn verkrijgbaar in de kleuren Darkgrey en Blue.

Dit wil iedere sportieve zakelijke professional in zijn kast hebben hangen. Een zeer modern, jersey stretch extra slim fit pak voor heren én dames met een zachte luxe afwerking. Zeer comfortabel en sportief dankzij de vele stretch die toegevoegd is aan de jog stofkwaliteit. Dankzij de sportieve uitstraling zijn deze items mooi om te dragen met een paar sneakers. Het Business Sports pak is verkrijgbaar in de kleur Blue.

282

TRICORP 2021

BUSINESS


Colbert Heren Business Sports 405015 KREUKHERSTELLEND CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 405015 COLBERT HEREN BUSINESS SPORTS 70% POLYESTER / 30% CV (VISCOSE) 380 G/M2

zodnW BLUE

STANDAARDMATEN  42  44  46  48  50  52  54  56       88  90  94  98  102  106   LENGTEMATEN

BLUE

Pantalon Heren Business Sports 505021 BLUE

KREUKHERSTELLEND

CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 505021 PANTALON HEREN BUSINESS SPORTS 70% POLYESTER / 30% CV (VISCOSE) 380 G/M2

zodnW STANDAARDMATEN  42  44  46  48  50  52  54  56       88  90  94  98  102  106   LENGTEMATEN

TRICORP 2021

BLUE

283


Jurk Business Sports 505019 CIRCULAIR DESIGN A2

KREUKHERSTELLEND

ART.NR. 505019 JURK BUSINESS SPORTS 70% POLYESTER / 30% CV (VISCOSE) 380 G/M2

zodnW 32   34  36  38  40  42  44  46  48  50  52

BLUE

BLUE

Rok Business Sports 505020

KREUKHERSTELLEND

CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 505020 ROK BUSINESS SPORTS 70% POLYESTER / 30% CV (VISCOSE) 380 G/M2

zodnW 32   34  36  38  40  42  44  46  48  50  52

BLUE

284

TRICORP 2021

BLUE


Colbert Dames Business Sports 405014

KREUKHERSTELLEND

CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 405014 COLBERT DAMES BUSINESS SPORTS 70% POLYESTER / 30% CV (VISCOSE) 380 G/M2

zodnW 32   34  36  38  40  42  44  46  48  50  52

BLUE

BLUE

Pantalon Dames Business Sports 505018

KREUKHERSTELLEND

CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 505018 PANTALON DAMES BUSINESS SPORTS 70% POLYESTER / 30% CV (VISCOSE) 380 G/M2

zodnW 32   34  36  38  40  42  44  46  48  50  52

BLUE

TRICORP 2021

BLUE

285


Colbert Heren Business Fitted 405013 CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 405013 COLBERT HEREN BUSINESS FITTED 100% WV (VIRGIN WOOL) 250 G/M2

zodnW STANDAARDMATEN  44  46  48  50  52  54  56       90  94  98  102  106   LENGTEMATEN

BLUE

DARKGREY

BLUE

Pantalon Heren Business Fitted 505017 CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 505017 PANTALON HEREN BUSINESS FITTED 100% WV (VIRGIN WOOL) 250 G/M2

zodnW STANDAARDMATEN  44  46  48  50  52  54  56       90  94  98  102  106   LENGTEMATEN

BLUE

DARKGREY

286

TRICORP 2021

BLUE


Colbert Dames Business Fitted 405012 CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 405012 COLBERT DAMES BUSINESS FITTED 100% WV (VIRGIN WOOL) 250 G/M2

zodnW 32   34  36  38  40  42  44  46  48  50  52

BLUE

DARKGREY

BLUE

Pantalon Dames Business Fitted 505014 CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 505014 PANTALON DAMES BUSINESS FITTED 100% WV (VIRGIN WOOL) 250 G/M2

zodnW 32   34  36  38  40  42  44  46  48  50  52

BLUE

DARKGREY

TRICORP 2021

BLUE

287


Jurk Business Fitted 505015 CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 505015 JURK BUSINESS FITTED 100% WV (VIRGIN WOOL) 250 G/M2

zodnW 32   34  36  38  40  42  44  46  48  50  52

BLUE

DARKGREY

BLUE

Rok Business Fitted 505016 CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 505016 ROK BUSINESS FITTED 100% WV (VIRGIN WOOL) 250 G/M2

zodnW 32   34  36  38  40  42  44  46  48  50  52

BLUE

DARKGREY

288

TRICORP 2021

BLUE


Jurk Business 505011

.. PRO-FRESH FINISH KREUKHERSTELLEND

CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 505011 JURK BUSINESS 60% WV (VIRGIN WOOL) / 38% POLYESTER / 2% ELASTANE (LYCRA) 300 G/M2 / BI STRETCH

zodnW 32   34  36  38  40  42  44  46  48  50  52

NAVY

BLACK

NAVY

.. PRO-FRESH FINISH KREUKHERSTELLEND

Rok Business 505012 CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 505012 ROK BUSINESS 60% WV (VIRGIN WOOL) / 38% POLYESTER / 2% ELASTANE (LYCRA) 300 G/M2 / BI STRETCH

zodnW 32   34  36  38  40  42  44  46  48  50  52

NAVY

BLACK

TRICORP 2021

BLACK

289


Colbert Heren Business 405011

.. PRO-FRESH FINISH KREUKHERSTELLEND

CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 405011 COLBERT HEREN BUSINESS 60% WV (VIRGIN WOOL) / 38% POLYESTER / 2% ELASTANE (LYCRA) 300 G/M2 / BI STRETCH

zodnW STANDAARDMATEN  46  48  50  52  54  56  58  60  62  64       94  98  102  106  110  114  LENGTEMATEN     24  25  26  27  28  29  30  31  32  KORTE MATEN

NAVY

BLACK

NAVY

Pantalon Heren Business 505013

.. PRO-FRESH FINISH KREUKHERSTELLEND

CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 505013 PANTALON HEREN BUSINESS 60% WV (VIRGIN WOOL) / 38% POLYESTER / 2% ELASTANE (LYCRA) 300 G/M2 / BI STRETCH

zodnW STANDAARDMATEN  46  48  50  52  54  56  58  60  62  64       94  98  102  106  110  114  LENGTEMATEN     24  25  26  27  28  29  30  31  32  KORTE MATEN

NAVY

BLACK

290

TRICORP 2021

NAVY


Colbert Dames Business 405010

.. PRO-FRESH FINISH KREUKHERSTELLEND

CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 405010 COLBERT DAMES BUSINESS 60% WV (VIRGIN WOOL) / 38% POLYESTER / 2% ELASTANE (LYCRA) 300 G/M2 / BI STRETCH

zodnW 32   34  36  38  40  42  44  46  48  50  52

NAVY

BLACK

NAVY

Pantalon Dames Business 505010

.. PRO-FRESH FINISH KREUKHERSTELLEND

CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 505010 PANTALON DAMES BUSINESS 60% WV (VIRGIN WOOL) / 38% POLYESTER / 2% ELASTANE (LYCRA) 300 G/M2 / BI STRETCH

zodnW 32   34  36  38  40  42  44  46  48  50  52

NAVY

BLACK

TRICORP 2021

NAVY

291


Colbert Heren 405003 / CMC6000 CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 405003 / CMC6000 COLBERT HEREN 70% WOL / 30% NATURAL STRETCH POLYESTER 180 G/M2 / PLATBINDING

zodbW STANDAARDMATEN  44  46  48  50  52  54  56  58  60  62  64     47  49  51  53  55              LENGTEMATEN        24  25  26  27  28  29  30      KWARTMATEN

NAVY

NAVY

GREY

BLACK

Pantalon Heren 505003 / CMT6000 THUIS WASSEN

CIRCULAIR DESIGN A2

NAVY

ART.NR. 505003 / CMT6000 PANTALON HEREN 70% WOL / 30% NATURAL STRETCH POLYESTER 180 G/M2 / PLATBINDING

eodbW STANDAARDMATEN 44 LENGTEMATEN KWART MATEN

292

NAVY

48 49 24

50 51 25

52 53 26

54 55 27

56

58

60

28

29

30

62

64

BLACK

TRICORP 2021

GREY

46 47


Colbert Dames 405001 / CLC6001 CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 405001 / CLC6001 COLBERT DAMES 70% WOL / 30% NATURAL STRETCH POLYESTER 180 G/M2 / PLATBINDING

zodbW 32   34  36  38  40  42  44  46  48  50  52  54  56 BLACK

GREY

NAVY

BLACK

Pantalon Dames 505002 / CLT6001 THUIS WASSEN

CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 505002 / CLT6001 PANTALON DAMES BLACK

70% WOL / 30% NATURAL STRETCH POLYESTER 180 G/M2 / PLATBINDING

eodbW 32   34  36  38  40  42  44  46  48  50  52  54  56

TRICORP 2021

GREY

NAVY

BLACK

293


Gilet Dames 405002 / CLW6001 CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 405002 / CLW6001 GILET DAMES 70% WOL / 30% NATURAL STRETCH POLYESTER 180 G/M2 / PLATBINDING

zodbW 32   34  36  38  40  42  44  46  48  50  52  54  56

GREY

NAVY

BLACK

NAVY

Gilet Heren 405004 / CMW6000 CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 405004 / CMW6000 GILET HEREN 70% WOL / 30% NATURAL STRETCH POLYESTER 180 G/M2 / PLATBINDING

zodbW STANDAARDMATEN  44  46  48  50  52  54  56  58  60  62  64     47  49  51  53  55              LENGTEMATEN        24  25  26  27  28  29  30      KWARTMATEN

GREY

NAVY

BLACK

294

TRICORP 2021

GREY


.. ANTI-ODOR ANTIBACTERIEEL

Blouse Fitted 705003 / CLF6001 CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 705003 / CLF6001 BLOUSE FITTED 60% KATOEN / 40% POLYESTER 110 G/M2 / OXFORD

9odbW 32   34  36  38  40  42  44

WHITE

BLUE

BLUE

Overhemd Fitted 705007 / CMS6001 .. ANTI-ODOR ANTIBACTERIEEL

CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 705007 / CMS6001 OVERHEMD FITTED 60% KATOEN / 40% POLYESTER 110 G/M2 / OXFORD

9odbW STANDAARD (5) MOUWLENGTE IS 65 CM, LENGTEMAAT (7) IS 67 CM.

TRICORP 2021

WHITE

38/5 38/7

39/5 39/7

40/5 40/7

41/5 41/7

42/5 42/7

43/5 43/7

44/5 44/7

45/5 45/7

46/5 46/7

BLUE

STANDAARD 37/5 37/7 LENGTE

BLUE

295


Blouse Stretch Fitted 705016 CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 705016 BLOUSE STRETCH FITTED 68% KATOEN / 29% POLYESTER / 3% ELASTAAN 110 G/M2 / POPLIN

WHITE

9odbW 32   34  36  38  40  42  44

WHITE

BLUE

BLACK

.. ANTI-ODOR ANTIBACTERIEEL

296

BLUE

BLACK

TRICORP 2021

WHITE


Overhemd Stretch Fitted 705008 / CMS6002 CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 705008 / CMS6002 OVERHEMD STRETCH FITTED 68% KATOEN / 29% POLYESTER / 3% ELASTAAN 110 G/M2 / POPLIN

9odbW STANDAARD (5) MOUWLENGTE IS 65 CM, LENGTEMAAT (7) IS 67 CM. STANDAARD 37/5 37/7 LENGTE

.. ANTI-ODOR ANTIBACTERIEEL

WHITE

BLUE

38/5 38/7

39/5 39/7

40/5 40/7

41/5 41/7

42/5 42/7

43/5 43/7

44/5 44/7

45/5 45/7

46/5 46/7

BLACK

BLACK

TRICORP 2021

WHITE

BLUE

297


.. ANTI-ODOR ANTIBACTERIEEL

Blouse Basis 705001 / CLB6001 CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 705001 / CLB6001 BLOUSE BASIS 60% KATOEN / 40% POLYESTER 110 G/M2 / OXFORD

9odbW 32   34  36  38  40  42  44  46  48  50  52  54  56

WHITE

BLUE

WHITE

Overhemd Basis 705005 / CMB6001 CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 705005 / CMB6001 OVERHEMD BASIS 60% KATOEN / 40% POLYESTER 110 G/M2 / OXFORD

9odbW STANDAARD (5) MOUWLENGTE IS 65 CM, LENGTEMAAT (7) IS 67 CM. STANDAARD 37/5 37/7 LENGTE

38/5 38/7

39/5 39/7

40/5 40/7

41/5 41/7

42/5 42/7

STANDAARD 45/5 45/7 LENGTE

46/5 46/7

47/5 47/7

48/5

49/5

50/5

43/5 43/7

44/5 44/7

.. ANTI-ODOR ANTIBACTERIEEL

298

BLUE

BLUE

TRICORP 2021

WHITE


.. ANTI-ODOR ANTIBACTERIEEL

Blouse Stretch 705015 CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 705015 BLOUSE STRETCH 68% KATOEN / 29% POLYESTER / 3% ELASTAAN 110 G/M2 / POPLIN

9odbW 32   34  36  38  40  42  44  46  48  50  52  54  56

WHITE

BLUE

BLACK

BLUE

Overhemd Stretch 705006 / CMB6002 CIRCULAIR DESIGN A2

ART.NR. 705006 / CMB6002 OVERHEMD STRETCH 68% KATOEN / 29% POLYESTER / 3% ELASTAAN 110 G/M2 / POPLIN

9odbW STANDAARD (5) MOUWLENGTE IS 65 CM, LENGTEMAAT (7) IS 67 CM. STANDAARD 37/5 37/7 LENGTE

38/5 38/7

39/5 39/7

40/5 40/7

41/5 41/7

42/5 42/7

STANDAARD 45/5 45/7 LENGTE

46/5 46/7

47/5 47/7

48/5

49/5

50/5

43/5 43/7

44/5 44/7

.. ANTI-ODOR ANTIBACTERIEEL

TRICORP 2021

WHITE

BLUE

BLACK

BLACK

299


OVERHEMD STRETCH FITTED 705008

CHINO

501001

300


Combineer je Corporate-artikel ook met...

CHINO KORT

501002

OVERHEMD STRETCH FITTED

GILET HEREN

405004

CASUAL

705008

CORPORATE

CORPORATE

CHINO PREMIUM

504002

RIEM PREMIUM LEER

JEANS PREMIUM STRETCH

PREMIUM

654003

504001

PREMIUM

PREMIUM

CHINO

501001

CASUAL

COLBERT HEREN BUSINESS FITTED

OVERHEMD FITTED

705007

405013

CORPORATE

CORPORATEOnder het label Tricorp Specials bieden we maatwerk. Hierbij heb je als organisatie de vrijheid om alle creativiteit in te kunnen zetten voor het creëren van een unieke, uniforme en herkenbare uitstraling. Met een eigen designafdeling ontwerpt Tricorp een uniek product voor u. Vakmanschap en de nieuwste software maken dat wij uw wensen kunnen omzetten in perfect passende werkkleding. Het schuilt vaak in de details. Nét even een andere kleur knopen op de polo’s, perfect passend binnen de huisstijl, of het stiksel in een contrasterende kleur.


TRICORP SPECIALS

INHOUDSOPGAVE

que

ontrast Pique

x1 rib knit ollar

branded buttons

CHECKLIST

woven Heringbone tape

Print

woven necklabel

STAPPENPLAN placket in contrast print/ embroidery

WERKTEKENING

badge

print on sur ton

304

TRICORP 2021

Woven flaglabel

refl 5m Stit


TRICORP 2021

305


TRICORP SPECIALS

CHECKLIST

306

TRICORP 2021

Altijd handig om erbij te houden: een checklist. Om tot een passende aanbieding te komen en de juiste kwaliteit te kunnen leveren, is het belangrijk te inventariseren wat de wensen van de klant zijn en aan welke eisen de kleding moet voldoen. Onderstaande vragen dienen als hulpmiddel om een specialsaanvraag zo goed mogelijk voor te bereiden.


Voor hoeveel dragers kan ik een Special aanvragen? Bij Specials werken we met een minimale bestelhoeveelheid. Deze hoeveelheid hangt van een aantal factoren af. Denk hierbij aan het land van productie en de grootte van de order. Vraag voor meer informatie over de minimale bestelhoeveelheid naar uw contactpersoon bij Tricorp. Kan Tricorp gebruik maken van een standaard doek van Tricorp of dient er gesourced te worden naar een ander doek? Voor Specials kunnen we gebruik maken van standaard Tricorp doek. Mocht er de wens zijn voor een ander doek dan zal dit gesourced moeten worden en dient er rekening te worden gehouden met een langere levertijd. Welk artikel van Tricorp is de basis van de Special? Dit is door de klant zelf te bepalen. Standaardartikelen vindt u verderop in de paragraaf ‘Artikel’. Kan ik gebruik maken van standaard kleuren van Tricorp of dient er ingeverfd te worden op PMS-nummer van de klant? Een Special kunt u laten maken van standaard Tricorp-kleuren. Er is ook een mogelijkheid om de kleuren uit uw eigen huisstijl te gebruiken. Dient de kleding te worden voorzien van Tricorp Specials labelling of van private labelling van de eindklant? Dit is door de klant zelf te bepalen. Moet de kleding worden voorzien van logo’s? Zo ja, welk type logo (bedrukking/borduring)? Mocht u met een logo willen werken, dan is het goed om aan te geven welk type wij kunnen offreren. U kunt er zelf voor kiezen om het logo te bedrukken of borduren. Wanneer u werkkleding van een logo voorziet, is de werkkleding onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar van de belasting. U kunt er zelf voor kiezen om het logo te bedrukken of borduren. Bij werkkleding die waterdicht moet zijn, is het niet mogelijk om te borduren. Dient er rekening gehouden te worden met specifieke wasvoorschriften? Dit is afhankelijk van wat voor werkzaamheden de dragers van de werkkleding uit zullen voeren. Tricorp heeft een ruime keuze aan artikelen die op 60º C te wassen zijn en daarnaast bieden we ook een aantal artikelen die industrieel wasbaar zijn. Geef de wasvoorschriften tijdig door aan het Specials team, zodat zij op zoek kunnen gaan naar de juiste grondstoffen. Dient de kleding gecertificeerd te worden volgens bepaalde normeringen, zo ja welke? Ook dit is afhankelijk van wat voor werkzaamheden de dragers uit zullen voeren. Tricorp biedt hierin genormeerde hoge zichtbaarheidskleding en multinormen kleding. Geef bij uw Special-aanvraag aan, aan welke normering de artikelen moeten voldoen. Denk bijvoorbeeld aan een hoge zichtbaarheidsnorm.

TRICORP 2021

Wil de klant een regular- of fitted pasvorm? De meeste Tricorp-artikelen bieden wij aan in een regular- en een fitted pasvorm. De keuze voor de pasvorm hangt ook af van de werkzaamheden en voorkeuren van de dragers.

307


TRICORP SPECIALS

STAPPENPLAN Designspecialisten in huis kunnen helpen met het maken van collecties die aansluiten bij de wensen en behoeften van dragers.

308

TRICORP 2021

1 ARTIKEL


2 KWALITEIT

3 KLEUR

TRICORP 2021

4 DETAILS

309


TRICORP SPECIALS

STAP 1 // KIES JE ARTIKEL

310

T-SHIRTS

OVERHEMDEN

POLOSHIRTS

VESTEN

SWEATERS

JASSEN

TRICORP 2021

De eerste stap in het ontwikkelen van een Special is het kiezen van een basisartikel. Dit kan een bestaand Tricorp-artikel zijn, maar ook een idee voor een nieuw artikel.


BROEKEN

TRICORP 2021

VOORBEELD VAN EEN TUNIEK VOOR DE ZORGSECTOR OVERALLS

VEILIGHEIDSVESTEN

GENORMEERDE KLEDING

ACCESSOIRES

311


TRICORP SPECIALS

REGULAR / FITTED Wij vinden dat werkkleding voor iedereen comfortabel moet zijn, dus bieden wij de keuze tussen een regular fit en een fitted uitvoering.

312

TRICORP 2021

FITTED


TRICORP 2021

REGULAR

313


TRICORP SPECIALS

STAP 2 // KWALITEIT De tweede stap in het ontwikkelen van een Special is het kiezen van de juiste kwalilteit. Hierbij kan er gekozen worden voor een standaard kwaliteit van Tricorp, maar kunnen we ook zeker op zoek gaan naar een andere kwaliteit indien gewenst.

Voor welke manier van breien kiest de klant? Single jersey, piquĂŠ, american fleece. Ook voor het weefgoed zijn er diverse mogelijkheden als het om werkkleding gaat. Denk bijvoorbeeld aan Twill, platbinding, Canvasbinding, etc.

Professionals stellen hoge eisen aan hun werkkleding. Daarom stellen wij hoge eisen aan onze materialen. Het materiaal is immers de basis voor duurzame en comfortabele werkkleding.

314

TRICORP 2021

Een steeds groter deel van onze voorraadcollecties wordt tevens geproduceerd met grondstoffen die zijn gecertificeerd volgens de OEKO-TEX Standard 100. Deze standaard is erop gericht het gebruik van schadelijke stoffen in relatie tot de gezondheid van eindgebruikers zo ver mogelijk te beperken. Bovendien worden zowel onze kleding als onze accessoires zonder schadelijke kleurstoffen geproduceerd conform het Warenwetbesluit Azo-kleurstoffen.


TRICORP 2021

POLYESTER

GEKAMD KATOEN

Polyester is onder de synthetische vezels een echte alleskunner. Het is ultrasterk, licht absorberend, kreukloos en kleur- en vormvast. Polyester wordt vaak gebruikt als grondstof voor verschillende stoffen. De stevige en ongecompliceerde, synthetische vezel is zeer veelzijdig en kan heel goed gecombineerd worden met andere vezels. Bovendien is polyester uitermate geschikt als grondstof voor circulaire producten.

Katoen is beschikbaar in diverse kwaliteiten, maar alleen het beste katoen is goed genoeg voor onze werkkleding. Gekamd katoen heeft een hoge kwaliteit. Door het kammen van het katoen worden de kortste en meest kwetsbare vezels verwijderd. Eventuele oneffenheden van de garens worden verwijderd. Hoe langer de vezel, hoe beter de kwaliteit van het garen. Het kammen van het katoen voorkomt ook dat eventuele oneffenheden in de garens ontstaan. Het resultaat is een duurzaam stuk katoen van de beste kwaliteit. Kortom: een solide basis voor onze werkkleding.

CORDURA

RECYCLED POLYESTER EN KATOEN

Bij diverse producten van Tricorp wordt gebruik gemaakt van Cordura. Deze stof is ijzersterk en bestand tegen zware belasting. Cordura is slijtvast en wrijvingsbestendig.

Voor het behoud van grondstoffen werken we met gerecycled polyester uit gedragen kleding. We voelen ons verantwoordelijk voor het hergebruiken van onze eigen kleding. Die kleding wordt vervezeld en gemengd met nieuwe materialen. Dit maakt een nieuwe sterke vezel waar een nieuw garen van wordt gesponnen. Als aanvulling maken we ook gebruik van PET-flessen die uitermate geschikt zijn om te verwerken tot een nieuwe sterke polyestervezel. De kwaliteit van het garen is belangrijk voor een langere levensduur. Een langere levensduur is immers ook duurzaam.

315


TRICORP SPECIALS

STAP 3 // KLEUR Alle kleuren zijn mogelijk. Kies je voor een standaard kleur van Tricorp, dan heb je de keuze uit onderstaande kleuren/ kleurstellingen. Natuurlijk kun je ook een kleur kiezen aan de hand van een kleurcode zoals Pantone. Ben je op zoek naar de kleuren uit jouw huisstijl dan kunnen we altijd kijken welke kleurcode daar het beste bij aansluit.

316

WHITE

CHRYSTAL

YELLOW

LIME

ORANGE

CURRY

TURQUOISE

KHAKI

GREY MELANGE

FUCHSIA

RED

ROYALBLUE

ARMY

PURPLE

WINE

BOTTLEGREEN

ANTHRACITE MELANGE

INK

DARKGREY

NAVY

BLACK

TRICORP 2021

Unicolor


TRICORP 2021

TRICORP BICOLOR WHITEDARKGREY

GREYBLACK

KHAKIBLACK

ROYALBLUENAVY

INKTURQUOISE

INKDARKGREY

NAVYLIME

NAVYROYALBLUE

NAVYRED

DARKGREYARMY

DARKGREYRED

DARKGREYBLACK

BLACKGREY

BLACKYELLOW

BLACKLIME

BLACKTURQUOISE

BLACKORANGE

BLACKRED

317


TRICORP SPECIALS

STAP 4 // MOGELIJKHEDEN Er zijn talloze mogelijkheden om de huisstijl terug te laten komen in het kledingstuk.

SIDE LABEL

ACCESSOIRES

RUBBER PATCH

Artikelen kunnen worden voorzien van eigen labelling, knopen, ritsen, neck label, side label, contrasterend garen, borstzak en reflective piping. Een rubber patch op het voorpand is een accessoire dat Tricorp zelf ook veel gebruikt. Overige ideeën kunnen altijd besproken worden met het Specials team.

318

REFLECTIVE PIPING

TRICORP 2021

RITSSLUITING


TRICORP 2021

319


TRICORP SPECIALS

MOGELIJKHEDEN

BEDRUKKEN / BORDUREN Bedrijfsnamen, logo’s en andere beeldken-merken kunnen op kleding worden gedrukt of geborduurd. Er zijn diverse druktechnieken mogelijk, afhankelijk van de grootte van de bedrukking, het aantal kleuren en de te bedrukken ondergrond. Specifieke vragen hieromtrent kunt u opnemen met het Specials team.

BORDUREN

BEDRUKKING

320

TRICORP 2021

BEDRUKKING


TRICORP 2021

321


TRICORP SPECIALS

WERKTEKENING Op het moment dat u een Specials order plaatst, zorgen wij voor een professionele werktekening. Op deze manier kunnen er geen onduidelijkheden ontstaan. Op deze pagina vindt u een voorbeeld van een werktekening.

Pique

Contrast Pique

branded buttons

woven Heringbone tape woven necklabel

1x1 rib knit collar

placket in contrast print/ embroidery

badge

Woven flaglabel print ton sur ton

printed label Het auteursrecht op deze tekening ligt bij Tricorp B.V. Zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming is het niet toegestaan om de tekening geheel of gedeeltelijk aan derden ter beschikking te stellen, openbaar te maken

TRICORP 2021

322

Heten/of auteursrecht opop deze tekening ligt bij Tricorp te verveelvoudigen, welke wijze en met welke bedoeling dan ook. B.V. Zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming is het niet toegest terThe beschikking tedrawing stellen, openbaar en/of te verveelvoudigen, copyrights on this are vested in Tricorpte B.V.maken Without our prior written consent it is not allowed op to welke wijze en met welke bedoeling dan ook. The copyrights ondrawing this drawing are parties, vested in Tricorp B.V. Without our fully or partly make the available to third to disclose and/or to reproduce it, in any wayprior and for written consent it is not allowed to fully or partly m and/or to reproduce it, in any way and for any purpose whatsoever. any purpose whatsoever.


tape

Print

reflective piping 5mm Stitched between seam

label

woven

Heringbone tape placket n contrast

Print

reflective piping 5mm Stitched between seam

woven necklabel

print/ embroidery

Article

: Poloshirt Bicolor Nade Tricorp Style No. : 900XXX Size range : XS,S,M,L,XL,XXL,3XL, 4XL,5XL,6XL,7XL Fabric comp. : 70% cotton/ 30% Polyester Fabric weight : 280 gr/m2 Article : Poloshirt Bicolor Naden Measurement : 202006 Tricorp : 900XXX : XS,S,M,L,XL,XXL,3XL, 4XL,5XL,6XL,7XL Fabric comp. : 70% cotton/ 30% Polyester Fabric weight : 280 gr/m2 Measurement : 202006 Style No. Size range

placket in contrast print/ badge embroidery

badge

oven flaglabel Woven flaglabel

nted label

contrast woven contrast woven inside tape insideheringbone heringbone tape

TRICORP 2021

ande schriftelijke is toestemming is het niet toegestaan om de tekening geheel gedeeltelijk aan toestemming het niet toegestaan om de tekening geheel of of gedeeltelijk aanderden derden welke wijze en met welke bedoeling et welke bedoeling dan ook. dan ook. written consent it is not allowed to fully or partly make the drawing available to third parties, to disclose s not allowed to fully or partly make the drawing available to third parties, to disclose

323


UITLEG PICTOGRAMMEN ADEMEND

WATERAFSTOTEND ADEMEND

IN HOGE MATE WATERBESTENDIG

UVADEMEND PROTECTIE

REGULAR

FITTED

Een product wordt geclassificeerd als ‘Circulair Design’ mits het als textielproduct in een circulair systeem terecht komt ná gebruik. Hiervoor gelden de volgende toepassingen: (1) Recycling, (2) Reproductie, (3) Reparatie, (4) Hergebruik. Zo heeft werkkleding de categorie ‘Circulair Design A1’ wanneer het na gebruik en inzameling wordt gerecycled, zoals het vervezelen en gebruiken in nieuwe textielproducten. Of de categorie ‘Circulair Design A2’ wanneer we het na inzameling laten omzetten naar bijvoorbeeld een bruikbare laptoptas. Omdat we een groot aanbod hebben aan producten met een circulair design, hebben we deze voorzien van een label waaraan je ze kunt herkennen.

CIRCULAIR DESIGN


We noemen een artikel circulair als het een textielproduct is waarin grondstoffen zitten die zijn gerecycled (hergebruikt). Bijvoorbeeld een Tricorp T-shirt met bio-katoen en gerecycled polyester. Hiermee voorkomen we dat we nieuw polyester gebruiken en besparen we dus water en stoten we minder CO2 uit.

CIRCULAIR

We maken onderscheid tussen verschillende typen gerecyclede grondstoffen en de manier waarop deze circulair verwerkt worden: . A: gebruikte textiel, noemen we ook wel post-consumer materiaal; . B: niet gebruikte textiel, post-productie, zoals oude voorraden welke we ook wel pre-consumer materiaal noemen; . C: niet gebruikte textiel, post-productie, zoals snijafval welke we ook pre-consumer materiaal noemen; . D: open-loop materialen zoals ingezamelde gerecyclede PET-flessen waarvan we een mooie fleecejas maken.

EN ISO 15797 Prolabel EN ISO 15797 is een testmethode die aangeeft in welke mate de kleding industrieel gewassen en gedroogd kan worden.

WINDDICHT

EN ISO 20471 Normering voor hoge zichtbaarheid. Deze kleding biedt bescherming tegen het risico onopgemerkt te zijn, zowel bij daglicht als in het donker, onder verlichting van koplampen van motorvoertuigen. De x-waarde geeft aan in welke klasse een product valt op basis van de totale oppervlakte van het fluoriserend en reflecterend materiaal. De klasse kan 1, 2 of 3 zijn, waarbij 3 de hoogste is.

COOLDRY

THUIS WASSEN

INDUSTRIEEL WASBAAR TOT 85ÂşC

EN 343

Werkkleding die voldoet aan deze norm biedt biedt bescherming tegen de gevolgen van weersinvloeden (regen, mist, natte sneeuw). De kleding en de naden zijn getest op waterdichtheid (klasse 1-4) en waterdampdoorlaatbaarheid (klasse 1-4). De X-waarde geeft de waterdichtheidsklasse weer en de Y-waarde geeft de waterdampweerstand weer.


326


UITLEG WASSYMBOLEN VOLG DE WASVOORSCHRIFTEN ZORGVULDIG!

Al onze werkkleding is grondig getest en voorzien van een wasinstructie label. Als de instructies op dit label worden gevolgd, zal de kleding er veel langer als nieuw uitzien. De was altijd op temperatuur en kleur sorteren. Als er een indicatie is dat kleding apart gewassen moet worden, is dat omdat een specifieke kleurstof in de kleding dominant is. Voorwassen is door moderne wasmiddelen vaak niet meer nodig. Om hardnekkige vlekken te verwijderen gebruikt u voor het wassen een vlekkenverwijderaar.

WASMIDDEL Gebruik het juiste wasmiddel voor uw kleding en volg de doseringsinstructies op de verpakking. Gebruik geen wasmiddel met bleek (zoals perboraten, percarbonaat of natriumhypochloriet). Gebruik het juiste wasmiddel op de temperatuur zoals op het wasvoorschrift van de kleding is aangegeven.

DROGEN De kleding niet drogen in een droger. Schud de kleding uit, trek de naden recht en hang de kleding te drogen. Als u de kleding toch in de droger wilt drogen, droog de kleding dan op lage temperatuur en met een korte cyclus in de droger omdat de kleding het meest krimpt en slijt tijdens de laatste fase van de droogcyclus.

327


Wassen

1

2 Maximum temperatuur 95 °C, normaal centrifugeren 2 Maximum temperatuur 95 °C, beperkt centrifugeren 4 Maximum temperatuur 60 °C, normaal centrifugeren 5 Maximum temperatuur 60 °C, beperkt centrifugeren 8 Maximum temperatuur 40 °C, normaal centrifugeren 9 Maximum temperatuur 40 °C, beperkt centrifugeren w Maximum temperatuur 30 °C, normaal centrifugeren e Maximum temperatuur 30 °C, beperkt centrifugeren r Maximum temperatuur 30 °C, beperkte machinale actie t Handwas z Niet wassen

Bleken u i o

u

Elk bleekproduct toegestaan Enkel oxgenium / chloorvrij bleken toegestaan Niet bleken

Drogen

328

p

a Drogen in droogtrommel mogelijk s Drogen in droogtrommel mogelijk, op lage temperatuur d Niet drogen in droogtrommel


Professioneel reinigen

Q

W Professionele reiniging in tetrachloroethene, normaal proces E Professionele reiniging in tetrachloroethene, zacht proces T Professionele reiniging in koolstofwater, normaal proces Z Professionele reiniging in koolstofwater, zacht proces U Geen professionele droogreiniging I Professioneel nat-wassen, normaal proces O Professioneel nat-wassen, zacht proces P Professioneel nat-wassen, zeer zacht proces A Niet nat wassen

Strijken

c

v Strijken op maximaal 200 °C b Strijken op maximaal 150 °C n Strijken op maximaal 110 °C m Niet strijken De wassymbolen zijn bedoeld om de eindgebruiker te voorzien van juiste informatie voor het behandelen van textielproducten. De processen vermeld op het etiket voorkomen onomkeerbare schade. De getallen in de tobbe geven de maximale temperatuur in °C aan, die niet mag worden overschreden. De balk er onder geeft een mildere behandeling aan door een verkort programma te gebruiken, méér water toe te voegen en de trommel minder vol te doen.

329


330

TRICORP 2021

Notities


TRICORP.COM


TRICORP.COM