Page 25

Jeugd

Olympisch Jeugdprogramma Ook voor de jeugd heeft het CHIO Rotterdam dit jaar een Olympisch tintje. Evenals voorgaande jaren is samen met Hofplein Rotterdam en Horse

Creatives een speciale showproductie ontwikkeld voor de jeugd op zondag. Olympia, de stad waar het allemaal begon

Het verhaal speelt zich af in de goden- en mensenwereld en voelt aan als een mythe met een knipoog naar het heden. Er zijn paarden strijdwagens voortrekken, Pegasus het vliegend paard, Hercules de held en Griekse Goden.

Zeus, de oppergod, vertelt over de jonge godin Athena, die wil dat alle mannen stoppen met oorlog voeren. Haar wens wordt in eerste instantie in zowel de

mensen- als de godenwereld niet enthousiast ontvangen. Het meisje laat met

haar ontwapende boodschap de mensen en de godenwereld inzien, dat je door sport ook rijkelijk wordt beloond met eeuwige roem en eer. De Olympische Spelen zijn geboren!

Voor kinderen is een bezoek aan het Indofin kinderdorp, waar gedurende alle

vier de dagen van het CHIO Rotterdam kinderen spelletjes kunnen doen maar ook verhalen luisteren, knutselen, tekenen etc., een onvergetelijke ervaring.

Ook in het Indofin Kinderdorp zijn de acteurs van Hofplein Rotterdam te vinden om de kinderen te vermaken. Natuurlijk ook met een Olympisch thema.

Het CHIO schmink-team tovert uit de schminkdoos weer de mooiste gezichtjes.

25

CHIO programmaboek 2016  

CHIO programmaboek 2016

CHIO programmaboek 2016  

CHIO programmaboek 2016

Advertisement