Page 1

ENJOY September 2015

JEANS WEEKEND 26-27 SEP. LÄR KÄNNA JEANSEXPERTERNA

T RIANGELN

53 VÄLJ BLAND

JEANSMÄRKEN


D N E K E E W JEANS

. P E S 7 2 6 2

ber satsar vi allt m te p se i en g el h a st Under si ansregn, tips och je , ar g in vl tä ed M s. på jean er eller fråga våra et h y sn an je s en st ö h å att prova bästa sätt. å p s erbjudanden. Passa p an je a in d m o d m hur du tar han o a n er k ti u b i r te er p ex Välkommen in!

COOLAST OUTFIT VINNER!

Klä dig i din tuffaste jeansoutfit under helgen 26-27 sep. Låt dig fotograferas framför vår ”wall of jeans” och ta chansen att vinna en proffessionell photoshoot. Var: Plan 2 utanför Levi’s butiken. | Hur: Bilden på dig och din coola jeans-outfit läggs ut på Triangelns instagram och facebook där vinnaren röstas fram. 1:a pris Styling och Photoshoot med proffessionell fotograf 2:a pris Presentkort (1 500:-) från Triangeln + earplugs från Happy Plugs 3-10:e pris Earplugs från Happy Plugs

LEVI´S TAILOR SHOP COMPETITION Helgen 26-27 september kan du tävla i Levi´s Tailor Shop Competition. Ta med ett par jeans, gå upp till plan 2 och gör dina jeans personliga. Här kan du göra hål och välja att göra jeansen slitna på de ställen som du vill. Jim från Levi´s finns på plats och lär dig hur experterna gör. När du känner dig färdig lägger du upp bilden på instagram och #tailorshopTriangeln och @Triangelnmalmo. Tre vinnare kommer att presenteras. Vinnarna får vars ett par jeans från Levi´s Store. Vinnarna presenteras på Triangelns FB och Instagram måndagen den 28 sep.

JEANSREGN PÅ TRIANGELN! Missa inte Triangelns Jeansregn. Är du den lycklige som fångar ett par?

* Om du fångat ett par jeans kan du byta storlek

Var: Utanför Triangeln på torget, mittemot Station Triangeln. När: 15:00, Lördagen den 26:e sep.

eller annan vara. Läs mer om vilka butiker som sponsrar

(endast under helgen 26-27 sep.) Skadade jeans kan ej bytas, du kan ej heller byta mot pengar, presentkort jeansregnet på triangeln.com

PÅ GÅNG I VÅRA KVARTER SAMTIDIGT PÅ MALMÖ KONSTHALL

25 SEP – 10 JAN

Besök vår granne och den stora utställningen av Joan Jonas (New York) ”Light Time Tales” som utforskar den rörliga bilden, där material, ljus och skuggor skapar konstverk i sig. 25 sep-10 jan

STADENS SKAFFERI! LÖRDAGAR FRAM TILL 31 OKT Frossa i ekologisk mat från Malmö med omnejd. Folkets park bjuder in till matmarknad med närodlade produkter. Lördagar fram till 31 okt


ENJOY JEANS ENJOY TRIANGELN Visste du att du har ett jeansmecka mitt i Malmö city? På Triangeln hittar du stort antal butiker som säljer jeans – såväl marknadens trendigaste utvalda märken som klassiker. Vi har butiker som erbjuder jeansexpertis och guidar dig genom det stora blå. Denim är höstens stora trend. Välkommen till Triangeln och vårt stora jeansmagasin.

1

2

Triangelns y b d rT en Personal Shopper 8

9

Utvalt av Triangelns Personal Shopper Caroline.

1. Anteckningsbok 125:- Lagerhaus, entréplan 2. Grytvante 39:90, Nille, entréplan 3. Förkläde 69:- Nille, entréplan 4. Matta 699:- Hemtex, entréplan 5. Matta 899:- Hemtex, entréplan 6. Matta 249:- Hemtex, entréplan 7. Shine shaker,

3

10

Trilliant, Liquid gloss 289:-/st Hair Ingritas, en-

8. Blue Jeans Nagellack 76:- Bonvisage, plan 2 9. Ryggsäck 699:- Accent, entréplan 10. Väska 1 749:- Another Nest, plan 2 11. Skjorta Lee tréplan

799:- MQ, entréplan

12. Crew foaming cream och fiber 149:-/st,

4

Hair Ingritas, entréplan

5

6

11

12 7

DIREKTÖRSKOMEDI PÅ INTIMAN 18 SEP – 7 NOV Bakom stora operan ligger lilla intiman med riktigt bra förställningar. Som ”Direktören för det hela” om direktören som hyr in en skådespelare för att spela chef på kontoret. Det blir så klart helt tokigt.

Magasinet Enjoy Triangeln ges ut av Triangeln. Ansvarig utgivare: Maria Rengfjord. Idé och produktion: Chimney. Copy: Karin Ericson Foto: Linus Morales / Across Agency och Pernilla Wästberg. Foto Gallerinatten: Hilda Gustafson Upplaga: 100 000 ex. Magasinet utkommer 5 gånger om året. Erbjudanden gäller ordinarie priser och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller ej beställningsvaror eller presentkort. För eventuella tryckfel och slutförsäljningar ansvaras ej.

MALMÖ GALLERINATT LÖR 26 SEP KL. 18-24 Sveriges största gallerinatt är inne på sitt 18:e år. Ta del av både små ideella gallerier eller se de stora utställningarna.

På triangeln.com kan du läsa mer om Triangelns butiker och vad som händer i huset, samt ladda ned magasinet digitalt. Följ oss på facebook.com/triangelnMalmo, instagram/ triangelnmalmo, Youtube/Triangeln Malmoe


Kort om Brobergs Säljer: Cigarrer, pipor, tillbehör, pennor, manschettknappar, etuier, käppar, lädervaror, klockor

INTERVJU

KLASSISK NJUTNING SEDAN 1881

Märken: S.T. Dupont, Montblanc, Caran d’Ache, Dalvey, Davidoff med flera

Sveriges mest anrika butik för fintobak, förstklassiga cigarrer, finpennor, manschettknappar och andra vackra attribut finns på Triangeln. Med humidor för noggrann förvaring av toba k och kunnig personal bjuder Brobergs in till långsam shoppingupplevelse. – Det ska vara lugnt och stilla att handla på Brobergs. Man ska gå in i lugn och ro, stå och prata och få tips och lära sig lite grand. Själva inköpet är också en upplevelse och ett nöje. Vi är en ”långsam verksamhet”, säger Per Kastensson, VD för Brobergs. 1881 slog Brobergs upp sin första tobaksbutik i Göteborg med allt från tidningsförsäljning till penninglotteri. Med åren har de valt väg och blivit den butik de är idag med njutning som ledord. Brobergs var en av de första i Europa att skaffa en humidor- ett klimatkontrollerat cigarrum - och är idag en av Sveriges största importörer och distributörer av fintobak till fackhandeln. Butiken finns i Sturegallerian i Stockholm, Arkaden i Göteborg och

4

sedan 2013 på Triangeln. Per Kastensson är extra stolt över utseendet i butiken i just Malmö med salongstapeter och mörkt trä. – Vi försöker ta in en anrik historia i en modern era. Vi har gamla rötter och tobak är gammaldags njutning. Per Kastensson menar att konceptet är smalt och unikt, det får inte finnas så många Brobergs. Men att öppna i Malmö tyckte han var helt rätt och staden förtjänar en cigarrbutik av dignitet. – Skåne och Malmö är en njutningsfull region. Vilken stolthet det finns för allt som produceras här! Alla krogar skriver i menyn var grisen sprungit och var moro-

ten kommer från. Det är viktigt att hitta de här små tillfällena till njutning. Brobergs erbjuder ett fantastiskt sortiment och hög kunskap om klockor, pennor, etuier, läder och framför allt pipor och tobak. Per berättar att tobak väljs som vin, efter region, tycke och smak. Cigarren ska innehålla viss mängd vatten och brinna vid viss temperatur för att aromen ska bli perfekt. Pers tips för optimal tobakstund är dock en enkel. – Det man ska tänka på är att man väljer rätt efter humör och tillfälle. Man ska ha tid och man ska ta den tiden och verkligen njuta av den, det är ledord. I Malmö träffar du butikschef Peter Everlöf med personal som guidar dig i en värld av tjusig njutning.


Malin gillar smala bekväma jeans med bra passform, oversized toppar och stickade tröjor. Gärna lager på lager med accessoarer och mycket färg.

Filip är minimalisten som äger 50 par sneakers, älskar inredning och tycker att man inte bara ska välja kläder efter stil och passform utan även ur ett hållbarhetsperspektiv. Favoritjeansen? Nudie är en fantastisk byxa, de har alltid bra passform och de görs i 100% organisk bomull. De tänker hållbart och tar ett ansvar vilket jag tycker känns relevant i dagens produktion.

Vad sticker ut hos Denim & Supply Ralph Lauren den här säsongen? Det första jag själv fastnade för är jumpsuiten/overallen som är ett klart nyckelplagg, och som hos oss finns i både denim och klassisk militärgrön. Denim & Supply Ralph Lauren kännetecknas även av sitt stora bassortiment av jeans samt överdelar i inca-mönster, inspirerat av den amerikanska historien.

MÖT NÅGRA AV TRIANGELNS

JEANSEXPERTER

Jim använder ett och samma par jeans i ett år. Sedan tvättar han dem. Han har samlat på Levi’s sedan sina första 501:or då han var 12 år. Han äger ett fyrtiotal jeans och det är inte konstigt att han idag är Butikschef på Levi’s - som han kallar moder Theresa av jeans. Hur matchar du dina jeans? En Oxfordskjorta eller Chambrayskjorta som är g jord på samma sätt som denim men med tunnare tråd. Och jag har alltid en huvudbonad. Jag kammar mig bara de första tre dagarna efter jag varit på Barbershopen och dit går jag mest för whiskyn.

Linus är en nyinflyttad Malmöbo som klär sig medvetet och stilfullt, gärna svarta jeans och enfärgad t-shirt. När han inte står i butiken är han gärna i löpspåret eller på gymmet. Favoritjeansmärket är Acne, de har alltid fina tvättar, de är avskalade och har schysst passform. Stilfulla. Nyckelplagg i höst? Polon är större än någonsin för både män och kvinnor. Man kan våga lite rymligare jeans allt behöver inte vara så himla tight. Bootcuten kommer stort.

Fredrik gillar att variera sin stil från slitet till dressat och gärna roliga udda jeansmodeller. För dagen är han klädd i ett par Livid - ett Norskt märke som två killar från Carlings grundat. Vad är en schysst stil? En ärlig stil sitter snyggare än om man kopierat en stil från en blogg som man inte kan hantera. En ärlig stil man kan bära upp, istället för en fasad.

5


JEANS WOMAN Utsvängda bootcut, smala, korta, höga eller boyfriend-jeans. I höst klär du dig rätt i jeans från topp till tå. Matcha rätt med polo. Hösten älskar dig i denim.

Jeansjacka 1 199:Levi’s Store, plan 2

Jeansjacka i stretch material 999:Carrera Jeans, plan 2

Matcha jeans

med jeans!

1.

Crocker Pow Flare 599:JC, entréplan

2.

1. Jeanskjol 599:Joy, plan 2 2. Jeanskjol 349:Cassels, plan 2 3. Jeanskjol 399:Flash, entréplan

Lee Annetta jeans 899:Carlings, entréplan

t och Polo helrä icka tt till jeansen

St

Jeans Kimono 699:Bik Bok, entréplan & plan 2

3.

Levi’s Skinny jeans 899:Levi’s Store, plan 2

Mos mosh Naomi Troks Jeans 1 599:Another Nest, plan 2

Polo väst 299:95 Vero Moda, entréplan

Polotröja 249:Cubus, entréplan

Stickad tröja 299:Bik Bok, entréplan & plan 2

Stickad tröja 299:Cubus, entréplan

Vita hängslebyxor 399:Bik Bok, entréplan & plan 2

Lee hängslebyxor 1 199:Solo, plan 2 Boyfriend jeans 1 699:Denim & Supply Ralph Lauren, entréplan 6

Acne straight leg cropped length 1 399:Solo, plan 2

Med reservation för slutförsäljning


Modell, Sofie Topp 299:- JC Jeans 1 599:- Another Nest Kappa 799.- Vero Moda Armband 699:- Another Nest Skor 1 199:- Bianco Modell, Jakob Tröja 399:- Volt Skjorta 799:- Volt Jeansjacka 1 799:- Levi’s Store Rock 4 499:- Paparazzi Jeans 1 599:- Paparazzi Skor 1 499:- Jerns Paraply 725:- Brobergs Modell på omslag, sid 1 och 2 Kavaj 999:- MQ | Linne 199:- Levi’s Store Jumpsuit / Overall 2 999:- Denim & Supply Ralph Lauren | Jacka 2 299:- Alexandra Handskar 599:- Lundbergs | Armband 99:- /st JC Skor 1 799:- Jerns


JEANS MAN

Väl

js

Jeansen - en stadig vän att hålla handen. Den eviga klassikern är helt rätt i höst och modebutikerna bjuder upp en hel buffé av modeller, från sofistikerat till nonchalant, smala och vida. Även utsvängda finns för vågade män. Välkommen höst.

för rätt workw a t r ear look 2. kjo 1.

1. Skjorta 599:Brothers, entréplan 2. Skjorta 299:Cubus, entréplan 3. Skjorta 399:Dressmann, entréplan 3.

era Add läderde talj er

Läderarmband 149:-/st JC, entréplan Emilio jeansskjorta 599:MQ, entréplan

Jeansskjorta 349:95 Jack & Jones, entréplan

Crocker jeansskjorta 599:JC, entréplan

Lee Hängslebyxor 2 299:JC, entréplan

Replay Ronas Slim Jeans 1 399:JC, entréplan

Premium slim fit 599:Dressmann, entréplan

8

Med reservation för slutförsäljning

JJtim JJoriginal JOS 878 799:95 Jack & Jones, entréplan

Acne Skinny fit 1 399:Solo, plan 2

Slim Jeans 1 199:Denim & Supply Ralph Lauren, entréplan

Nudie Jeans, Pip led 1 199:Volt, entréplan

Flannelskjorta 899:Denim & Supply Ralph Lauren, entréplan

Carrera 707L Regular Jeans 1 299:Carrera Jeans, plan 2

Hugo Boss orage 90 tapered fit 1 599:Paparazzi, plan 2

501 CT jeans 1 099:Levi’s, plan 2


Keps 499:- N store, plan 2

Keps 399:- N store, plan 2

Adidas U Superstar 899:- Stadium, plan 2

Adidas LA Trainer 899:- Footstreet, plan 2

Keps 399:- Footstreet, plan 2

Keps 199:- MQ, entréplan

Nike Roshe One Print 899:- Footstreet, plan 2

Sneakers 349:- Skopunkten, plan 2

MATCHA DINA JEANS

Stövlett 599:- Bianco, entréplan

Guld halsband 129:- Ur & Penn, plan 2

Stövlett 699:- Nilson Shoes, entréplan

Snow of Sweden 799:- Klockan & Smycket Lexholms, plan 2

Stövlett 499:- Din Sko, entréplan

Stövlett slingback 899:- Bianco, entréplan

Dyrberg/Kern 1 699:- Klockan & Smycket Lexholms, plan 2

Zanzlösa zmycken 699:- Glitter, entréplan

DENIM FÖR SMÅ

MC jacka 699:Bik Bok, entréplan & plan 2

Klänning 299:Polarn O. Pyret, entréplan

Sjal 299:- Nina Marcs, plan 2

Tjejjeans 249:95 Busiga Björnar, plan 2

Name It Jeans 249:95 Busiga Björnar, plan 2

Skjorta 279:Polarn O. Pyret, entréplan

Sjal 199:- Flash, entréplan

Levi’s jeans 549:Another Nest, plan 2

Tommy Hillfiger 899:Another Nest, plan 2

Snickarbyxor 299:Villervalla, entréplan

Med reservation för slutförsäljning

9


STÖRSTA JEANS DESTINATION MALMÖ CITYS

JEANS BRANDS PÅ TRIANGELN

2ND ONE, Carlings entréplan 365, MQ entréplan (eget märke) ACNE, Solo plan 2 ANNA MONTANA, Cassels plan 2 (eget märke) BETTER IN BLUE, JC entréplan BOSS, Paparazzi plan 2 BOSS GREEN, Paparazzi plan 2 BOSS ORANGE, Paparazzi plan 2 CAMBIO, Nina Marcs plan 2 CARRERA JEANS, Carrera plan 2 CREAM, Nina Marcs plan 2 CROCKER, JC entréplan DENIM DEMON, JC entréplan DENIM HUNTERS, Miss&I plan 2 D-ID, JC entréplan DIESEL, Carlings entréplan, JC entréplan, Volt entréplan DOBBER, MQ entréplan DR DENIM JEANSMAKERS, Carlings entréplan EARNEST SEWN, JC entréplan EDWIN, JC entréplan, Solo plan 2, Volt entréplan EMILIO, MQ entréplan (eget märke) EMMET, Carlings entréplan FRANK DANDY, Carlings entréplan G-STAR RAW, MQ entréplan, Carlings entréplan HILFIGER DENIM, Another Nest plan 2 HONEY BEE BLUE, Joy plan 2 (eget märke) iSOLDE, Cassels plan 2 (eget märke)

HITTA DITT FAVORITMÄRKE

JUST JUNKIES, JC entréplan KAFFE, Miss&I plan 2 KANSAS, Dressmann entréplan (eget märke) K.O.I, JC entréplan LEE, Carlings entréplan, JC entréplan, Solo plan 2 LEVI’S, Levi’s Store plan 2, Carlings entréplan, JC entréplan, Solo plan 2 LIVID JEANS, Carlings entréplan MARC LAUGE, Nina Marcs plan 2 MC GORDON, Dressmann entréplan (eget märke) NEVADA, Dressmann entréplan (eget märke) NEUW, Solo plan 2, Volt entéplan NUDIE JEANS CO, JC entréplan, Solo plan 2, Volt entréplan PREMIUM JEANS, Dressmann entéplan (eget märke) REPLAY, JC entréplan, Another Nest plan 2 SAINT TROPEZ, Miss&I plan 2 TIGER OF SWEDEN, JC entréplan, Solo plan 2, Volt entréplan WRANGLER, JC entréplan, Solo plan 2 Cubus entréplan, egna märken Denim & Supply Ralph Lauren entréplan, egna märken Flash entréplan, egna märken H&M entréplan, egna märken Ilse Jacobsen plan 2, eget märke Jack & Jones entréplan, egna märken Kappahl entréplan, egna märken Lindex entréplan, egna märken Vero Moda entréplan, egna märken

JEANS QUIZ

1. Den 2 oktober varje år uppmanar ett varumärke att man ska ha på sig jeans och skänka pengar till forskning om bröstcancer. Vilket märke? 2. Vilket märke har värdeorden: Stolt, kaxig och ”young at heart”? 3. Ett jeansmärke g jorde tidigare i år ett samarbete med producenten Pharell Williams, de gör en klädkollektion g jord av återvunnen plast. Vilket märke?

Acne to g jeans världen storm n med är de slä ppte sin sta koll ekt för i rå den ion med 100 je im med ans röda sö Det sta m ck ut, d mar. et var n det var ytt och rätt. Ac ne är n en sven um sk klass iker me er fit och d grym kvalitet .

4. 1965 grundades ett jeansmärke i Italien, vilket?

pendet Uppstudsigt inde Göteborg jeansmärke från ditionella grundat på otra ll ta helt idéer och som vi svärlden. egna vägar i jean milj med Skapat av en fa denim i blodet.

5. Dragkedja fanns inte på jeansen från början, vilket märke g jorde de första jeansen med dragkedja? 6. Vilket år föddes blå-jeansen och av vilket märke? Läs svaren på s. 11


PRESENTTIPS:

ENJOY STYLING MED VÅR PERSONAL SHOPPER Ge dig själv eller någon du tycker om en inspirationstur tillsammans med Triangelns egen Personal shopper, Caroline Stridsberg som hjälper till att guida rätt bland Triangelns sortiment och kollektioner. Vi erbjuder även hårstyling, make-up styling och professionell fotografering. Läs mer om hur du bokar vår personal shopper på triangeln.com

TVÄTTA SÄLLAN! Alla jeansexperter är eniga. Vänta så länge du kan med att tvätta ett par nya jeans. Minst ett halvår. De behöver slitas in efter din kropp. Vädra dem istället och torka av fläckar med en trasa.

GÖR NÅGON GLAD

Malmös bästa presentkort köper du enkelt i Triangelns Information (Mixx Travel) på entréplan.

BOMMEN UPP FÖR DIG! Nu blir det ännu enklare att parkera på Triangeln. Slipp biljett och att betala på plats. Nu är det dags för betalsystemet - Swapp Access. Ta några minuter och registrera ditt fordon, så sköts därefter din parkeringsbetalning automatiskt. (Samma princip som Brobizz) Vid ankomst öppnas bommen direkt och lika så vid utfart, utan att du behöver göra något annat. Bra va?! Registrera dig idag på: www.swappaccess.com/register/with/pmalmo

TriangelnMalmo

! A G A L H C O A P P A L ans

SVAR PÅ JEANS QUIZ

info@triangeln.com

Triangelnmalmo

Att man ska frysa in jeans för att döda bakterier är en myt. Istället ökar det bakterierna vid upptiningen. Använd istället en bakteriedödande spray. Jim på Levi’s Store (plan 2) använder Mr Black som är 100 % ekologisk.

a je med din på a T . a d d obbler’s t rä C t a å r p å n g dare nskap ill skräd t r Ert äkte e ga ll e ed att la utiken b m s n ig a d je e l til rd så hjälpe n la p é r t en ns. dina jea

Följ Anja på youtube!

triangeln.com

FRYSA JEANS ÄR MYT!

Triangeln Malmoe

1. Lee, Lee national denim day. Dagen har funnits i mer än 20 år och har samlat in över 93 miljoner dollar. 2. Tiger of Sweden 3. G Star, Kollektionen heter ”Raw for the oceans” 4. Carrera Jeans 5. Lee 6. 20 maj 1873, Levi Strauss and co. 11


BUTIKER PÅ TRIANGELN MODE, SKOR & ACCESSOARER

ACCENT ALEXANDRA ANOTHER NEST B’CHIC BIANCO FOOTWEAR BIK BOK BROTHERS BUSIGA BJÖRNAR CARLINGS CARRERA JEANS CASSELS CBJ CUBUS DENIM & SUPPLY RALPH LAUREN DIN SKO DRESSMANN DRESSTWICE FLASH FOOTSTREET GLITTER H&M HUNKEMÖLLER ILSE JAKOBSEN INDIA JACK & JONES JC JERNS JOY KAPPAHL LEVI’S STORE LINDEX LUNDBERGS MAXOMORRA MISS & I MQ NILSON SHOES NINA MARCS N STORE PAPARAZZI PINK & PURPLE POLARN O. PYRET RIZZO SERGIO TACCHINI & FRIENDS SKECHERS SKOPUNKTEN SOLO THE INDUSTRY TWILFIT VERO MODA VILLERVALLA VOLT WE PUT FEET FIRST YUHAN ACCESSORIES

Modell Skjorta 699:- Levi’s Store Väst 1 499:- Denim & Supply Ralph Lauren Jacka 2 799:- Alexandra Päls 1 499:- Alexandra Jeans 1 199:- Levi’s Store

HEM & FRITID

AKADEMIBOKHANDELN ARTI.ZEN BR LEKSAKER BROBERGS BUILD-A-BEAR WORKSHOP CERVERA CLAS OHLSON ENKLARE LIV GAMESTOP HEMTEX IEMS KJELL & CO

KÖKSKOMPANIET LAGERHAUS NILLE NO 47 POCKET SHOP SLÖJD-DETALJER STADIUM SØSTRENE GRENE TEKNIKMAGASINET TGR

ELEKTRONIK & TELEFONI

3 TRIANGELN TELE2 TELENOR

SKÖNHET & HÄLSA

APOTEK HJÄRTAT BONVISAGE COSMETICS FITNESS24SEVEN FIVE FIVE NAILS HAIR INGRITAS KICKS LIFE LYKO LLOYDS APOTEK L’OCCITANE EN PROVENCE NIKITA HAIR RITUALS THE BODY SHOP USA NAILS

UR, GULD & OPTIK

GULDFYND HALLBERGS GULD KLOCKAN & SMYCKET LEXHOLMS SYNOPTIK UR & PENN

RESTAURANG & CAFÉER

COFFEE FACTORY CRÊPERIE BRETAGNE DÖNER KEBAB ESPRESSO HOUSE ESPRESSO MAKER FAVOURITE ROAST GREEN & YELLOW JUICE BAR KAHLS KAFFE MC DONALD´S NICE CREAM NOODLEMARKET RICE & SOUP SLIMFOOD TEA ONE TEXAS LONGHORN BURGERS & DELI VALLINS KONDITORI

ÖVRIGT

BLOMSTEN BY ILSE JACOBSEN COBBLER’S FOTOGRAVYR INFORMATIONEN MIXX TRAVEL SVEA EKONOMI SVEA VACCIN TRIANGELNS BILTVÄTT

ÖPPETTIDER PÅ TRIANGELN

900 P-PLATSER MITT I CITY triangeln.com

info@triangeln.com

Parkera i vårt P-hus. Infart från Pildammsvägen och Friisgatan.

Triangeln Malmö

Triangelnmalmo

Triangeln Malmö

Triangeln Malmö

CHIMNEY

Måndag-Fredag 10-20 | Lördag-Söndag 10-18

Enjoy Triangeln Nr3 2015  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you