Page 3

communicatie & design

“Pakkende teksten, sprekende foto’s, een fris ontwerp... “ Mix en Match de on- en offline communicatiemiddelen:

Losse promotie onderdelen Fotografie in de studio - Foto’s worden gebruikersklaar gemaakt voor beeldveilen en/of plantconnect. - Mogelijkheid om een logo/ close-up foto en/of meetlat in te voegen. Sfeerfotografie in een meubelwinkel of huiskamer - Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Met sfeerfoto’s in een folder of op uw website kunnen klanten zich inleven in de toepassingsmogelijkheden.

Tekst Nl: Aa Teksten en vertalingen

Bb C

Vertalingen: Eng, Du, Fr, Sp, It, Rus

- Om de juiste snaar te kunnen raken zijn pakkende kernachtige teksten belangrijk. - Klanten in Europa begrijpen uw product beter in hun moerstaal. We verzorgen voor u dan ook vertalingen in iedere gewenste taal. Grafisch ontwerp - Met de foto’s, teksten en vertalingen kan een ontwerp gemaakt worden voor uw promotie materialen naar wens: folder, poster, raskaart, powerpoint (klok)presentatie, basis voor uw social media account, etc. Druk- of printwerk, digitale toepassing - Afhankelijk van de doelgroep, toepassing, oplage zal een ontwerp gedrukt, geprint of alleen digitaal verspreid worden.

o.a. Bloemisterij, Bloemenkrant, Taspo, Lien, FCI, Clip, FH

Persbericht, nieuwsbericht, sociale media - Met de door TRENTO ontwikkelde promotiematerialen zal de informatie over uw product verspreid worden in de sector. Dit gebeurd via publicatie op sociale media en een persbericht. Product presenteren - Op zoek naar een manier om uw product fysiek onder de aandacht te brengen. We hebben genoeg (creatieve) ideëen om dit op passende wijze te doen.

TIP! Er is een standaard basisontwerp waarbij de kleur wordt aangepast op de plant of bloemkleur en plaats voor uw eigen bedrijfslogo, product- en bedrijfstekst of uitleg over een verkoopconcept. Hiermee kunt u op ontwikkelingskosten besparen.

Profile for Trento communicatie & design

TRENTO plant en bloem promotie  

Van Advies en creatie tot Zichtbaarheid van uw product. Mix & Match PR onderdelen gecreëerd vanuit een basisontwerp of uw eigen bedrijf- of...

TRENTO plant en bloem promotie  

Van Advies en creatie tot Zichtbaarheid van uw product. Mix & Match PR onderdelen gecreëerd vanuit een basisontwerp of uw eigen bedrijf- of...

Advertisement