Page 1


Under dem senaste åren har eftersträvan efter en sund och sportig kropp blivit till en världs trend. En perfekt kropp och god fysisk form kommer inte bara av den intensiva träningen men även tack vare en rationellt förberedd diet. Dem viktigaste makrobeståndsdelarnas betydelse är redan välkänd. Men dem nyupptäckta protein-, fett- och kolhydratfunktioner för muskelmassans uppbyggning, energiskapning och regeneration efter träningen förvånar ständigt många vetenskapsmän och näringsfysiologer. Näringsbehov såväl för dem professionella idrottare som för dem som bara motionstränar är mycket större och kan inte täckas med traditionell diet. Erfarenheten visar att exakt och rätt anpassat tillskott utgör mycket bra stöd för det rätt upplagda träningsprogrammet. Målet nås snabbare och enklare om man får stöd av preparat av högsta kvalitet som är garanterat trygga i användningen. TREC NUTRITION har i samarbete med dem bästa laboratorier, näringsteknologer, idrottsläkare och framstående idrottare skapat ett utbud av produkter på allra högsta nivå. Preparaten fyller kraven från alla som vill vara professionella i sin gren. I utbudet hittas produkter för viktökning och tillväxt av muskelstyrkan, uppiggande preparat, produkter för fettförbränning, för återställande av rörelseapparaten och preparat som stärker kroppens vitala krafter. Vid användning av våra produkter kan Ni vara säkra på att kroppen tillförs inte bara dem bästa näringstillskotten men att dessa tillförs i rätta proportioner. TREC NUTRITION har från början lagt mycket stor vikt vid sina produkters kvalitet samt följandet av den gällande näringslagen. För närvarande fungerar företaget enligt dem integrerade ISO 9001 och ISO 22000 normer inom produktion, konfektionering och försäljning av näringsprodukter till särskilda ändamål samt näringstillskott. Tack vare rigoröst följda villkor för god hygien- (GHP) och produktionspraxis (GMP) på vår moderna produktionsanläggning, fyller produkternas säkerhetsnivå även dem strängaste kraven för den farmaceutiska produktionen. Det välfungerande företaget och vår beslutsamhet gällande skapande och stadig förbättring av förvaltningssystem och näringens säkerhet har bekräftats med det schweiziska SGS certifikatet som anses vara det bästa i världen inom företagscertifering. Mer information om samtliga produkter finner Ni på vår hemsida www.trecnutrition.com


S B

HANNIBAL FOR KING MARIUSZ MARIO CIESLINSKI ARTUR SZUDROWICZ TOMASZ PAPAJ LECH

EUROPATVÅA I KROPPSBYGGNING POLSK MÄSTARE I KROPPSBYGGNING

POLSK MÄSTARE I KROPPSBYGGNING

DUBBEL VÄRLDSMÄSTARE I MUAY THAI

KUNG AV STREET WORKOUT

A


NATALIA KYTSENIUK

ADAM JABI JABŁONSKI

UKRAINSK DUBBEL MÄSTARE I FITNESS

POLSK MÄSTARE I KROPPSBYGGNING

KROPPSBYGGARE AMATÖR

INTERNATIONELL MÄSTARE I SPORT

DAWID GISZMAN GELER

EUROPATVÅA MÄSTARE I KLASSISK KROPPSBYGGNING

SERGIEJ BADIUK

MICHAŁ MICHOK KARMOWSKI

KUNG AV STREET WORKOUT

TREC TEAM ÄR ETT ELITTEAM BESTÅENDE AV PROFESSIONELLA TÄVLINGSIDROTTARE SOM ÄR FANATIKER INOM SINA IDROTTSDISCIPLINER. VÅRA MÄSTARE INTE BARA PROMOTAR TREC-PRODUKTER TREC-PRODUKTER,, UTAN LITAR ÄVEN PÅ DEM FULLSTÄNDIGT OCH ANVÄNDER DEM REGELBUNDET OCH TESTAR DEM UNDER VARDAGLIG TRÄNING. NU KAN DU TACK VARE VÅRA PRODUKTER INTE BARA TRÄNA SOM EN MÄSTARE, UTAN ÄVEN ANVÄNDA SAMMA PRODUKTER.


Produktval Vi vet mycket väl att valet av lämpliga kosttillskott är en nyckel till framgång i varje idrottsdisciplin. För att hjälpa våra Kunder att hitta rätt i vårt breda produktsortiment, har vi därför skapat ett enkelt och effektivt navigeringsverktyg. Vill du veta vilket preparat som passar bäst för dig? Undrar du vilka styrkeparametrar som påverkas då produkten används varje dag och i vilken grad? Kanske vill du bara jämföra några produkter med varandra? Nu är det enklare än du tror! Varje produkt har ett individuellt RADAR-diagram. Du ser direkt preparatets huvudsakliga verkan och för vilket träningssyfte det främst rekommenderas. EXEMPEL PÅ RADAR FÖR PRODUKTEN RED FASTER VIKT – 0 MUSKLER – 0

STYRKA – 5 UTHÅLLIGHET – 5

MUSKELDEFINITION – 0 BANTNING – 2

FOKUSERING – 5 VITALITET– 5

BODY PROTECT IO BODY PROTECTION är en kategori avsedd för alla aktiva personer som vill vårda sin kropp på ett effektivt sätt. Även en stark och kraftig kropp behöver ett extra skydd! Utan en lämplig dos vitaminer, mineraler och regenererande ämnen fungerar inte kroppen som den ska. Återfå den förlorade formen och energin! Skydda dig mot överträning och allvarliga idrottsskador!

FOKUSERING

VITALITET

Känner du dig övertränad? Saknar du lust att lära dig, arbeta eller träna? Vill du förbättra din fokuseringsförmåga och ditt allmäntillstånd? Glöm trötthet! Dessa produkter ger dig energi!

Är din kroppsbalans rubbad? Brukar du vara sömning, har du problem med dina leder, och kanske saknar du aptit? Komplettera dina näringsbrister och återfå toppformen, både fysiskt och psykiskt!

FAT EXECUTOR FAT EXECUTOR är en produktgrupp för alla som tränar intensivt för att bli av med den överflödiga ”barlasten”. Vill du ha en perfekt fettfri kropp med fint skulpterade muskler eller kanske bara bli av några överflödiga kilon? I denna kategori finner du maximalt effektiva medel som hjälper dig reducera din kroppsvikt och som snabbt förbättrar din kroppskvalitet.

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

UTHÅLLIGHET

BANTNING MUSKELDEFINITION

MUSKELDEFINITION Vill du skynda på din ämnesomsättning och snabbt förbränna det oönskade fettet? Vill du exponera dina starka och väl skulpterade muskler? Våra produkter är ett oerhört effektivt vapen i kampen mot subkutant fett!

BANTNING Är du lätt överviktig eller har anlag för fetma? Bry dig inte om det! Vi har skapat produkter som är perfekta för dig, som ökar effekten av din bantningsdiet och hjälper dig att bli av med överflödiga kilon.


IRON BODY

T ION VIKT VITALITET

FOKUSERING

5 4 3 2 1

MUSKLER

IRON BODY är en kategori avsedd för de starkaste och tuffaste idrottare som har ett enda mål framför sig: att bygga största möjliga muskelmassa. Inom denna kategori finner du de effektivaste kosttillskotten och preparat med anabol verkan som garanterar bästa resultat avseende tillväxt av muskelmassan. Tack vare dessa preparat blir du enorm och din kroppsuppbyggnad kommer att väcka respekt hos andra.

VIKT

MUSKLER

Har du en snabb ämnesomsättning? Kan du trots rejäla måltider och tunga träningspass inte nå den vikt du strävar efter? Produkterna i denna kategori hjälper dig att bli större.

Är tillväxt av ren muskelmassa ditt mål? Drömmer du om att öka ditt muskelomfång men utan att gå upp så mycket i vikt? Produkterna i denna grupp gör att din kropp förvandlas till sten.

STYRKA

BANTNING MUSKELDEFINITION

UTHÅLLIGHET

MAX DYNAMITE

MAX DYNAMITE är en kategori avsedd för ovanliga tuffingar som vill ta fram dolda resurser för övermänsklig kraft och styrka inifrån sina muskler. Dessa produkter gör att din knytnäve kommer att slå ner din motståndare med orkankraft och att du kommer att klara varje belastning på gymmet. I den här gruppen finner du de effektivaste energitillförande och stimulerande ämnena som förbättrar din reaktionshastighet och ökar din energi med dynamitliknande kraft.

STYRKA

UTHÅLLIGHET

Tränar du en disciplin där styrkan är viktigast? Vill du förbättra dina resultat? Letar du efter en stimulans som hjälper dig att överskrida den gräns som skiljer dig från ditt drömmål eller att besegra din motståndare? Känn en enorm kraft, styrka och makt! Segra!

Gör långa, intensiva träningspass att du blir utmattad? Saknar du energi för att stå ut fram till träningspassets slut? Det är dags att ändra på det! Tanka högsta kvalitets-”bränsle” för dina muskler.

7


Kolhydratillskott Kolhydrater är ett grundläggande bränsle för alla celler i vår kropp. Till följd av förbränning av kolhydrater produceras energi som behövs för att leva och utföra de vardagliga aktiviteterna. De behövs även för att kunna träna intensivt, och efter träningspass spelar de en huvudroll i kroppens regenerering. Om du kompletterar din diet med det snabbt tillgodogörande och koncentrerade kolhydrattillskottet TREC NUTRITION blir det lättare för dig att få varaktiga resultat. De rekommenderas oberoende av vilken idrottsdisciplin du tränar.

8


Kompletterar nödvändiga mineraler

Rocket Fuel for Your Muscles! R

100% maltodextrin med högsta kvalitet

MAX CARB är ett mycket lättlösligt komplex av olika oligo- och polysackarider, berikat med elektrolytiska element som behövs för att bibehålla en hög effektivitet. Preparatet ersätter effektivt den energi som förlorats under träning, förebygger vätskebrist och påskyndar kroppens återhämtning efter träningspasset. MAX CARB är en avancerad kolhydratformula som särskilt rekommenderas till idrottare inom uthållighets- och styrkeidrott; den bidrar till att öka styrkan och uthålligheten under långa och tunga träningspass.

DOSERINGSFÖRSLAG

FÖRPACKNINGAR

SMAKER

Lös upp en portion tillskott – 75 g (2 mått) i 500 ml vatten. Använd 2–3 portioner om dagen beroende på behov, helst före, under och efter träningspasset.

VIKT KT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA STYRK KA

FOKUSERING

Juicy Lemonade, Sweet Orange, Sweet Peach, Blackcurrant

UTHÅLLIGH HET UTHÅLLIGHET

BANTNING 50 g 1 portion

1000 g 13 portions

3000 g 40 portions

VITARGO ELECTRO-ENERGY Supports Sustained Energy & Endurance Levels! S VITARGO ELECTRO-ENERGY är ett innovativt preparat på basis av den patenterade formulan VITARGO® med tillägg av lättupptagliga elektrolyter. Denna speciella kolhydratstyp kännetecknas av en hög molekylvikt och en unikt låg osmolalitet. Tack vare detta tränger den in blixtsnabbt från matsmältningskanalen i musklerna. VITARGO ELECTRO-ENERGY kompletterar muskelglykogenmängden 80 % snabbare än glukos och maltodextriner. Preparatet bidrar till förbättra uthålligheten och gör det möjligt att öka träningsintensitet inom alla idrottsdiscipliner.

DOSERINGSFÖRSLAG

FÖRPACKNINGAR

SMAKER

Lös upp en portion tillskott – 70 g (2,5 skopor) – i 200 ml vatten och blanda i 1–2 minuter tills preparatet har lösts upp fullständigt, använd en shakerflaska. Därefter fyll på med vatten upp till 700 ml. Använd 1–2 portioner om dagen beroende på behov, helst under och direkt efter träningspasset.

69,2 g 337,5 mg 240,0 mg 112,5 mg CARBS

MUSKELDEFINITION

SODIUM

CALCIUM

MAGNESIUM

PE R 1 PO R TIO N – 75 g

S STYMU STYMULATORY KOLHYDRATILLSKOTT ULAT ULAT LA ATOR AT ORY O RY R Y TESTOSTERONU, TES OSTERONU TESTOSTE TEST RO RO RON RONU ONU ON NU, HORMONU NU HO H ORM RMON R RMO MO MON M O ON NU U WZROSTU W ROSTU I ANABOLIZMU WZ WZR ANABOL

MAX CARB

Källa av snabbt absorberande kolhydrater

Snabb energi till musklerna Hög dos elektrolyter 100% kolhydrater med VITARGO®

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

Fresh Pineapple, Fresh Citrus, Sweet Orange, Sweet Peach

UTHÅLLIGHET

BANTNING 70 g 1 portion

50 g 1 portion

500 g 7 portions

1050 g 15 portions

2100 g 30 portions

MUSKELDEFINITION

63,6 g 320,0 mg 220,0 mg 110,0 mg VITARGO®

SODIUM

CALCIUM

MAGNESIUM

PE R 1 PO R TIO N – 70 g

9


KOLHYDRATILLSKOTT KOLHYDRATER

VITARGO ACTIVE FIRE

Styrka, kraft och uthållighet Blixtsnabb energitillförande effekt

PPre-workout Endurance Enhancer!

VITARGO® och de mest effektiva stimuleringsämnena

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

VITARGO ACTIVE FIRE är ett före-träningspreparat som innehåller det patenterade receptet Vitargo® samt de mest effektiva energitillförande och stimulerande komponenterna som hjälper dig att upprätthålla maximal uthållighet under lång och tung träning. Produkten har berikats med Vinitrox® som påskyndar transporten av kolhydrater, BCAA-aminosyror, kreatin och syre till de arbetande musklerna. VITARGO ACTIVE FIRE tillför energi, och förbättrar även träningsmotivationen och fokuseringen, vilket gör det möjligt att öka ansträngningsintensiteten i alla idrottsdiscipliner.

SMAKER

FÖRPACKNINGAR

Grapefruit Punch

40,0 g 2,0 g 2,0 g 100 mg ®

VITARGO

TRI-CREATINE MALATE

BCAA

UTHÅLLIGHET

BANTNING

CAFFEINE

50 g 1 portion

MUSKELDEFINITION

PER 1 PO R T IO N – 50 g

1500 g 30 portions

ISOFASTER

Högklassig isotonisk dryck Förebygger uttorkning

The Next Real Advancement in Hydratation for Serious Athletes!

Kompletterad med elektrolyter och C-vitamin

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

ISOFASTER är ett mycket lättlösligt isotoniskt dryckeskoncentrat med uppfriskande smak. Denna speciella sammansättning energigivande komponenter och mineraler har valts ut för att blixtsnabbt och effektivt tillföra kroppen vätska. ISOFASTER släcker inte bara törsten och motverkar vätskebrist, utan kompletterar även de elektrolyter som förloras genom svettning och förhindrar på så sätt utmattning vid tung och långvarig påfrestning. ISOFASTER rekommenderas till hårt tränande idrottsmän, särskilt vid uthållighetsträning samt snabbhets- och uthållighetsträning.

SMAKER

FÖRPACKNINGAR

Grapefruit Punch, Sweet Orange

37,3 g 344,0 mg 100,0 mg 33,2 mg CARBS

SODIUM

CALCIUM

MAGNESIUM

PER 1 PORTION - 40 g

10

MUSKELDEFINITION

DOSERINGSFÖRSLAG Lös upp en portion tillskott – 40 g (5 mått) – i 500 ml vatten. Använd 2–3 portioner om dagen beroende på behov, helst före, under och efter träningspasset.

UTHÅLLIGHET

BANTNING

DOSERINGSFÖRSLAG Lös upp en portion tillskott – 50 g (1,5 skopor) – i 200 ml vatten och blanda i 1–2 minuter tills preparatet har lösts upp fullständigt, använd en shakerflaska. Därefter fyll på med vatten upp till 400 ml. Använd 1–2 portioner om dagen beroende på behov, helst före frukost och 30 min. före träningspasset. Obs! Tillskottet verkar starkt stimulerande och får aldrig användas före sömn!

400 g 10 portions


KOLHYDRATILLSKOTT

DEXTROSE PRO

Ökar anabol ol ins insulinsekretion sulinsekretion Förbättrar transport av kreatinn ochh aminosyror

Creatine Transporter!

Innehåller taurin ochh C-v C-vitamin vitamin

DEXTROSE PRO är en kombination av dextros med taurin och C-vitamin som stödjer absorbering och transport av kreatin och aminosyror till muskelcellerna. Preaparatet innehåller en snabbabsorberande kolhydratkälla vilket gör att det tillför energi för träning och hjälper till vid reproducering av glykogen samt vid regenerering av kroppen efter träning. DEXTROSE PRO, på grund av sin starka anabola och energitillförande effekt, rekommenderas särskilt vid träningsprogram som fokucerar på snabb tillväxt av styrkan och muskellmassan.

DOSERINGSFÖRSLAG

FÖRPACKNINGAR

Lös upp en enkel preparatdos – 50 g (3 matsked) i 200 ml vatten med hjälp av en shaker. Beroende på behovet, använd 1–2 portioner om dagen, helst på morgonen efter att ha vaknat och direkt efter träningspass.

SMAKER

VIKT KT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

Fresh Pineapple, Sweet Orange

UTH UTHÅLL ÅLLIGH IGHET UTHÅLLIGHET

BANTNING 1300 g 26 portions

DEXTROSE POWDER

Ökar kreatinets funktionseffektivitet Kristallrent dextrospulver

DEXTROSE POWDER är ett preparat bestående av ren dextros (glukos), som möjliggör en ökning av kroppens energibalans, vilket ger bättre effektivitet och uthållighet vid träning. Dextros tillhör gruppen enkla sockerarter och absorberas därför mycket snabbt samt stimulerar kraftigt utsöndrandet av ett av de viktigaste anaboliska hormonerna – insulinet. DEXTROSE POWDER kan användas som kolhydrattillskott efter träningspass och som ett effektivt transportämne för kreatin och aminosyror.

DOSERINGSFÖRSLAG

VIT. C VI VIT

PER 1 P PE PO O R T IIO ON – 50 g

Snabbt absorberande enkla kolhydrater

Creatine Glycogen Loader!

FÖRPACKNINGAR

Lös upp en portion tillskott – 25 g (2 skedar) – i 300 ml vatten. Använd 1–2 portioner om dagen beroende på behov, helst när du stiger upp på morgonen och direkt efter träningspasset.

45,55 g 45, 45 45 5 g 2,5 g 100 45,5 100,0 mg CARBS DEXTROSE TAURI TAURINE RINE RI INEE

MUSKELDEFINITION EFINITION

SMAKER

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

Natural

UTHÅLLIGHET

BANTNING 500 g 20 portions

MUSKELDEFINITION

25,0 g 25,0 g

CARBS DEXTROSE

PE R 1 POR TION – 2 5 g

11


Kolhydrat-/proteintillskott Förutom en effektiv träning behövs även rätt mängd energi, kolhydrater och proteiner för att utveckla en muskelmassa med hög kvalitet. Tränar du hårt, äter stora mängder proteiner men ökar trots detta inte i vikt? Då är det dags att du börjar använda de högkvalitativa kolhydrat/proteintillskotten TREC NUTRITION som gör det lättare för dig att nå resultat. Våra gainers framställs baserat endast på beprövade näringsämnen av bästa kvalitet som kommer att göra att även du blir enormt stor.

12


KOLHYDRAT-/PROTEINTILLSKOTT

MASS XXL Complete Anabolic Weight Gain Formula! Snabb tillväxt av muskelmassan Diverse kolhydratformer 100% vassleprotein + vitaminkomplex

52,0 g 13,3 g 0,9 g CARBS

PROTEIN

FAT

PE R 1 POR T ION – 70 g

MASS XXL är en gainer baserad på högkvalitativt vassleproteinkoncentrat och noga utvalda mono-, oligo- och polysackarider. MASS XXL garanterar jämn tillförsel av energi samt kolhydrater och aminosyror som är nödvändiga för muskelåterhämtning. Produkten är berikad med vitaminer som stödjer kroppens protein- och kolhydratmetabolism. MASS XXL rekommenderas för idrottare som strävar efter att snabbt bygga upp sin kroppsmassa.

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

SMAKER Pina Colada, Banana Cream, Vanilla Sky, Caramel Vanilla, Creamy Strawberry, Chocolate Delight

STYRKA

FOKUSERING

FÖRPACKNINGAR DOSERINGSFÖRSLAG Lös upp en portion tillskott – 70 g (3 skopor) i 200 ml vatten eller mjölk, använd en shakerflaska eller mixer. Använd 3–4 portioner om dagen, beroende på behov. Träningsdagar: ta den första portionen direkt när du stiger upp på morgonen och den andra portionen 1,5 timmar efter träningspasset, övriga portioner intas mellan måltider. Träningsfria dagar: ta den första portionen direkt när du stiger upp på morgonen, övriga portioner intas mellan måltider.

UTHÅLLIGHET

BANTNING MUSKELDEFINITION

70 g 1 portion

1000 g 14 portions

2000 g 28 portions

3000 g 42 portions

4800 g 68 portions

13


KOLHYDRAT-/PROTEINTILLSKOTT

MAGNUM 8000 Mass Builder! Högenergiprodukt för dig med hög målsättning Enorm tillväxt av kroppsvikt 12 g kreatin och 6 g MCT-olja i en dagsportion

54,2 g 9,8 g 3,0 g 1,5 g

CARBS PROTEIN CREATINE MTC OIL PER 1 POR T ION – 75 g

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

MAGNUM 8000 är ett avancerat näringskoncentrat ämnat åt kroppsbyggare, idrottsmän inom styrkesporter och aktiva personer, som ger en snabb tillväxt av kroppsmassa. Noggrant utvalda mängder av olika kolhydrater, fullvärdiga proteiner, MCT-olja och en stor dos kreatinmonohydrat – en ingrediens med anabolisk effekt, ger detta preparat en ovanligt kraftig inverkan på ökningen av muskelmassa och muskelstyrka. MAGNUM 8000 är kompletterat med ett komplex av nödvändiga vitaminer, som optimerar upptaget och användningen av de näringsämnen det innehåller.

STYRKA

FOKUSERING

SMAKER

FÖRPACKNINGAR

Chocolate&Nut, Very Wild Berry, Banana Cream, Caramel Vanilla, Chocolate Delight, Pear Power, Creamy Strawberry

UTHÅLLIGHET

BANTNING MUSKELDEFINITION 14

1000 g 13 portions

1600 g 21 portions

4000 g 53 portions

DOSERINGSFÖRSLAG Lös upp engångsdosen av preparatet – 75 g (2,5 mått) i 250 ml vatten eller mjölk, använd en shakerflaska eller mixer. Beroende av behovet kan engångsdosen tas 3–4 gånger per dag. Träningsdagar: I portionen en och 1,5 timme före träningspasset, II portionen senast 0,5 timme efter träningspasset, övriga portioner intas mellan måltider. Träningsfria dagar: I portionen på morgonen efter uppvaknande, övriga portioner intas mellan måltider.


KOLHYDRAT-/PROTEINTILLSKOTT

HARD MASS Best Bulk Formula! Tillväxt av ren muskelmassa Proteiner med differentierad absorberingstid 2 g HMB och 5 g L-Glutaminpeptid i 100 g

34,5 g 30,6 g 3,8 g 1,5 g PROTEIN L-GLUTAMINE HMB PEPTIDE PER 1 PORTION – 75 g

CARBS

HARD MASS är ett kosttillskott som hjälper till att öka muskelmassan – särskilt hos personer med långsam eller måttlig ämnesomsättning. HARD MASS är en optimal sammansättning av fullvärdigt animaliskt protein och sammansatta kolhydrater, förstärkt med stora mängder av peptiderna L-glutamin och HMB. Ingredienserna förebygger proteinförbränning och skyddar muskelvävnad mot nedbrytning genom att stimulera muskeltillväxt och fullständig återhämtning. HARD MASS bygger upp muskelmassan utan risk för onödiga fettavlagringar.

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

STYRKA

FOKUSERING DOSERINGSFÖRSLAG Lös upp en portion tillskott – 75 g (3,5 skopor) i 200 ml vatten eller mjölk, använd en shakerflaska eller mixer. Använd 1–2 portioner om dagen, beroende på behov. Träningsdagar: ta den första portionen 60 minuter före träningspasset och den andra portionen 30 minuter efter träningspasset. Träningsfria dagar: ta den första portionen direkt när du stiger upp på morgonen och den andra portionen mellan måltider.

FÖRPACKNINGAR

MUSKLER

SMAKER Vanilla Sky, Chocolate Delight

75 g 1 portion

750 g 10 portions

1300 g 17 portions

2800 g 37 portions

UTHÅLLIGHET

BANTNING MUSKELDEFINITION

15


Proteintillskott Protein är ett näringsämne som bygger alla celler i vår kropp. I takt med mer frekvent och mer intensiv träning ökar förbrukningen av systemproteiner och behovet av fullvärdiga proteiner i dieten. För att säkerställa ett korrekt förlopp för återställningsprocesser och påskynda utvecklingen av ren muskelmassa ska du komplettera din diet med en extra proteinportion. Bland proteintillskotten som erbjuds av TREC NUTRITION hittar du ett ovanligt brett sortiment av preparat baserade endast på råvaror av högsta kvalitet från de bästa leverantörerna i världen.

16


Läcker och krämig proteinshake Perfekt dietkomplettering med proteiner

Best Tasting Sweet&Creamy Protein Shake!

Vassle-, mjölk- och kaseinproteinkomplex

WHEY CREAMY COCKTAIL är en kombination av fullvärdiga vassle- och mjölkproteiner i optimala proportioner med utsökt smak. Varje söt och gräddig shake tillför proteiner och aminosyror som behövs för muskelutveckling och muskelåterhämntning. WHEY CREAMY COCKTAIL är ett välsmakande och bekvämt sätt att komplettera det proteinunderskott som uppkommer vid intensiv träning eller lågkaloridiet. WHEY CREAMY COCKTAIL är ett näringspreparat för idrottare och fysiskt aktiva personer som underlättar kroppskonturering och utveckling av ren muskelmassa.

DOSERINGSFÖRSLAG Lös upp engångsdosen av preparatet – 30 g (1,5 mått) i 200–250 ml vatten eller mjölk med hjälp av en shaker eller mixer. Beroende av behovet kan engångsdosen tas 2–3 gånger per dag. Träningsdagar: I portionen på morgonen efter uppvaknande, II portionen senast 1,5 timme efter träningspasset och III portionen före sänggående. Träningsfria dagar: I portionen på morgonen efter uppvaknande, II portionen mellan måltiderna och III portionen före sänggående.

FÖRPACKNINGAR

30 g 1 portion

750 g 25 portions

MUSKLER

STYRKA

UTHÅLLIGHET

BANTNING

20,4 g 2,7 g 1,5 g PROTEIN CARBS

FAT

P ER 1 P O R T IO N – 30 g

Snabb återhämtning och mer matchenergi Äkta protein för äkta fighters 7,5 g Kreatin och 3 g AAKG i en dagsportion

WHEY PUMP X-TREME är ett vassleproteinkoncentrat av högsta kvalitet, berikad med en hög kreatin- och arginindos. Det är det första proteinpreparatet på marknaden där man dessutom använt en dubbel tillväxtformel i form av anabola aminosyror med väldigt stark effekt. Tack vare den unika kombinationen av vassleprotein av högsta kvalitet och starka stimulatorer för proteinsyntes, kännetecknas WHEY PUMP X-TREME även av mer unika ergogena egenskaper jämfört med traditionella proteintillskott.

FÖRPACKNINGAR

5 4 3 2 1

MUSKELDEFINITION

Most Powerful Protein for Fighter’s!

DOSERINGSFÖRSLAG

VITALITET

2275 g 76 portions

WHEY PUMP X-TREME

Lös upp engångsdosen av preparatet – 30 g (2 mått) i 200 ml vatten eller mjölk med hjälp av en shaker eller mixer. Beroende av behovet kan engångsdosen tas 2–3 gånger per dag. Träningsdagar: I portionen på morgonen efter uppvaknande, II portionen senast 1,5 timme efter träningspasset och III portionen före sänggående. Träningsfria dagar: I portionen på morgonen efter uppvaknande, II portionen mellan måltiderna och III portionen före sänggående.

VIKT

FOKUSERING

SMAKER French Vanilla, Creamy Strawberry, Cherry Chocolate, Strawberry Chocolate, Chocolate Delight

30 g 1 portion

PROTEINTILLSKOTT

WHEY CREAMY COCKTAIL

SMAKER

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

Cookies&Cream, Hawaiian Chocolate, Raspberry Fever

UTHÅLLIGHET

BANTNING 30 g 1 portion

600 g 20 portions

1800 g 60 portions

MUSKELDEFINITION

24,0 g 1,5 g 2,5 g 1,0 g PROTEIN CARBS CREATINE AAKG PER 1 PO R T IO N – 30 g

17


PROTEINTILLSKOTT

ISOLATE 100

Maximal upptaglighet 0 g fett och 0g laktos

Ultra Fast and Effective Protein Source Perfect For Recovery and Lean Mass Building!

Rent vassleproteinisolat CFM

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

ISOLATE 100 innehåller 100% vassleproteinisolat, CFM, som kännetecknas av ett rekordhögt biologiskt värde (BV 159), förmågan att snabbt tas upp i kroppen och innehållet av grenade aminosyror (BCAA) och L-glutamin. ISOLATE 100 stimulerar kraftigt muskelproteinsyntesen, vilket bidrar till snabbare muskeltillväxt. Produkten kompletterar dieten med fett- och kolhydratfria proteiner av högsta klass, som behövs för att bygga upp en muskulös silhuett utan risk för att onödig fettbildning.

STYRKA

FOKUSERING

SMAKER

FÖRPACKNINGAR

Mint Chocolate, Strawberry Chocolate, French Vanilla, Pear Power

25 g 0 g 0 g 159

PROTEIN CARBS FAT

UTHÅLLIGHET

BANTNING

BV

1800 g 60 portions

MUSKELDEFINITION

PER 1 POR TI ON – 30 g

ISOLITE

Högsta biologiska värdet Rent vassleproteinisolat CFM

The Perfect Protein for Building and Retaining Lean Muscle!

Matsmältningsenzym komplex – AMINOGEN®

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

ISOLITE är ett tillskott med hög proteinhalt som innehåller 100% vassleproteinisolat CFM och ett specialkomplex av proteolytiska enzymer – AMINOGEN®, som ökar användning av proteiner av kroppen. Proteinerna kännetecknas av ett rekordhögt biologiskt värde (BV 159) och minsta möjliga innehåll av kolhydrater och fett. Preparatet innehåller optimala mängder av alla exo- och endogena aminosyror, inklusive BCAA och L-Glutaminer. ISOLITE är ett protein med högsta tillgänglighet och näringsvärde som möjliggör en snabb tillväxt av fettfri muskulatur.

SMAKER

FÖRPACKNINGAR

Apple Cinnamon, Wildberry Blast, Tropical Island, Watermelon, Natural

24 g 2 g 0 g 159

PROTEIN CARBS FAT

BV

PER 1 PORTION – 30 g

18

UTHÅLLIGHET

BANTNING MUSKELDEFINITION

DOSERINGSFÖRSLAG Lös upp engångsdosen av preparatet – 30 g (2 mått) i 200 ml vatten eller mjölk med hjälp av en shaker eller mixer. Beroende av behovet kan engångsdosen tas 2–3 gånger per dag. Träningsdagar: I portionen på morgonen efter uppvaknande, II portionen senast 1,5 timme efter träningspasset och III portionen före sänggående. Träningsfria dagar: I portionen på morgonen efter uppvaknande, II portionen mellan måltiderna och III portionen före sänggående.

30 g 1 portion

600 g 20 portions

1500 g 50 portions

DOSERINGSFÖRSLAG Lös upp engångsdosen av preparatet – 30 g (1,5 mått) i 200 ml vatten eller mjölk med hjälp av en shaker eller mixer. Beroende av behovet kan engångsdosen tas 2–3 gånger per dag. Träningsdagar: I portionen på morgonen efter uppvaknande, II portionen senast 1,5 timme efter träningspasset och III portionen före sänggående. Träningsfria dagar: I portionen på morgonen efter uppvaknande, II portionen mellan måltiderna och III portionen före sänggående.


Många utsökta smaker

High Performance Pure Protein Ideal for Gaining Muscle and Weight Control!

Rent vassleproteinkoncentrat

WHEY 100 innehåller 100% högkvalitets vassleproteinkoncentrat, som är den perfekta källan av fullvärdiga djurproteiner. WHEY 100 är rik på alla för uppbyggnad av muskelvävnad nödvändiga aminosyror, inklusive BCAA och L-Glutamin. WHEY 100 löses upp oerhört bra och tas snabbt upp i kroppen. Vassleproteiner som ingår i preparatet stimulerar intensivt dem anaboliska processer, vilket leder till uppbyggnad av muskulaturen.

DOSERINGSFÖRSLAG Lös upp engångsdosen av preparatet – 30 g (2 mått) i 200 ml vatten eller mjölk med hjälp av en shaker eller mixer. Beroende av behovet kan engångsdosen tas 2–3 gånger per dag. Träningsdagar: I portionen på morgonen efter uppvaknande, II portionen senast 1,5 timme efter träningspasset och III portionen före sänggående. Träningsfria dagar: I portionen på morgonen efter uppvaknande, II portionen mellan måltiderna och III portionen före sänggående.

FÖRPACKNINGAR

SMAKER Cookies&Cream, Chocolate Delight, Chocolate Sesame, Cherry Chocolate, Hawaiian Chocolate, Creamy Strawberry, Pina Colada, Vanilla Sky

30 g 1 portion

VIKT VITALITET

MUSKLER

STYRKA

UTHÅLLIGHET

BANTNING

22 g 2 g 0 g 7 g

PROTEIN CARBS FAT BCAA

MUSKELDEFINITION

P ER 1 P O R T IO N – 30 g

Världens bästa långsamt upptagliga protein! Rik på antikatabola aminosyror

High Performance Slow Digestion Anti-Catabolic Protein Decreases Muscle Breakdown! CASEIN 100 innehåller 100% micellar kasein, som är en högkvalitativ källa av fullvärdiga proteiner med fördelaktig, fördröjd upptagningstid. Produkten garanterar långvarig (flera timmars) tillförsel av alla nödvändiga aminosyror till musklerna, inklusive stora mängder av BCAA och L-Glutamin. CASEIN 100 skyddar mot katabolism efter träningen och under natten genom stimulering av återhämtning och uppbyggnad av muskelvävnad.

DOSERINGSFÖRSLAG

5 4 3 2 1

FOKUSERING

2275 g 900 g 600 g/1500 g 30 portions 20 portions/50 portions 76 portions

CASEIN 100

Lös upp engångsdosen av preparatet – 30 g (3 måt) i 200 ml vatten eller mjölk med hjälp av en shaker eller mixer. Beroende av behovet kan engångsdosen tas 2–3 gånger per dag. Träningsdagar: I portionen på morgonen efter uppvaknande, II portionen senast 1,5 timme efter träningspasset och III portionen före sänggående. Träningsfria dagar: I portionen på morgonen efter uppvaknande, II portionen mellan måltiderna och III portionen före sänggående.

PROTEINTILLSKOTT

WHEY 100

Bästa proteinet för muskeltillväxt!

FÖRPACKNINGAR

SMAKER

Rent micellärt kasein

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

Strawberry Banana Split, Caribbean Chocolate, French Vanilla, Hawaiian Chocolate

UTHÅLLIGHET

BANTNING 600 g 20 portions

1800 g 60 portions

MUSKELDEFINITION

23 g 3 g 0 g

6g

PROTEIN CARBS FAT L-GLUTAMINE PER 1 POR TION – 30 g

19


PROTEINTILLSKOTT

NITROPROGEN

Komplex av de bästa proteinkällorna Anabol och anti-katabol effekt

Best Protein Complex!

6 g L-Glutaminpeptid i en dagsportion

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

NITROPROGEN är ett universellt högproteintillskott baserat på bästa proteiner med anabolisk och antikatabolisk effekt. Snabbt upptagbara vassleproteinkoncentrat och hydrolysat garanterar omedelbar tillförsel av aminosyror som ökar proteinsyntesen. Långverkande äggproteiner och kasein hjälper behålla processens intensitet och skyddar muskler mot katabolismen i många timmar. NITROPROGEN innehåller även en stor dos glutaminpeptid som stödjer tillskottets antikataboliska och anaboliska effekt.

SMAKER

FÖRPACKNINGAR

DOSERINGSFÖRSLAG

Chocolate Delight, Vanilla Sky

27 g 3 g 1 g 2 g

UTHÅLLIGHET

BANTNING

PROTEIN CARBS FAT L-GLUTAMINE PEPTIDE P ER 1 P OR TION – 40 g

40 g 1 portion

MUSKELDEFINITION

750 g 19 portions

1500 g 37 portions

2500 g 62 portions

Lös upp en portion tillskott – 40 g (2 skopor) i 200 ml vatten eller mjölk, använd en shakerflaska eller mixer. Använd 2–3 portioner om dagen, beroende på behov. Träningsdagar: ta den första portionen direkt när du stiger upp på morgonen, den andra portionen 1,5 timmar efter träningspasset och den tredje portionen till natten. Träningsfria dagar: ta den första portionen direkt när du stiger upp på morgonen, den andra portionen mellan måltider och den tredje portionen till natten.

PERFECT WHEY PROTEIN

Perfekt kombination av vassleproteiner Stimulerar starkt proteinsyntesen

Anabolism Enhancing Muscle Building Protein Powder!

Komplett vitaminformel

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

PERFECT WHEY PROTEIN är en välbalanserad sammansättning av vassleproteinkoncentrat, vassleproteinhydrolysat och vassleproteinisolat. Preparatet har ett exceptionellt högt biologiskt värde och är mycket lättupptagligt. Olika fraktioner i vassleproteinet frigör i olika takt aminosyror i blodomloppet, vilket kraftigt stimulerar muskelproteinsyntesen direkt efter intaget. PERFECT WHEY PROTEIN är ett tillskott med mycket hög halt av aminosyror (BCAA och L-glutamin) som är avgörande för musklernas tillväxt och återhämtning, och gör det lättare att bygga upp högkvalitativ muskelmassa.

SMAKER

FÖRPACKNINGAR

Chocolate Delight, French Vanilla, Natural

21 g 2 g 1,5 g

PROTEIN CARBS

FAT

PER 1 P O R T IO N – 30 g

20

UTHÅLLIGHET

BANTNING MUSKELDEFINITION

750 g 25 portions

1500 g 50 portions

2500 g 83 portions

DOSERINGSFÖRSLAG Lös upp engångsdosen av preparatet – 30 g (1,5 mått) i 200 ml vatten eller mjölk med hjälp av en shaker eller mixer. Beroende av behovet kan engångsdosen tas 2–3 gånger per dag. Träningsdagar: I portionen på morgonen efter uppvaknande, II portionen senast 1,5 timme efter träningspasset och III portionen före sänggående. Träningsfria dagar: I portionen på morgonen efter uppvaknande, II portionen mellan måltiderna och III portionen före sänggående.


Muscle Building Protein!

Perfekta proportioner av aminosyror Komplex av koncentrerat mjölk- och vassleprotein

ULTIMATE PROTEIN är en produkt med vassle- och mjölkproteinkoncentrat i optimala proportioner som garanterar kroppen jämn tillförsel av alla nödvändiga aminosyror. Proteinråvarorna i ULTIMATE PROTEIN har ett högt biologiskt värde och innehåller stora mängder av aminosyrorna BCAA och L-glutamin, som är nödvändiga i återhämtningsprocesser. ULTIMATE PROTEIN hjälper till att täcka proteinbehovet och bygga upp högkvalitativ muskelmassa.

DOSERINGSFÖRSLAG Lös upp en portion tillskott – 40 g (2 skopor) i 200 ml vatten eller mjölk, använd en shakerflaska eller mixer. Använd 2–3 portioner om dagen, beroende på behov. Träningsdagar: ta den första portionen direkt när du stiger upp på morgonen, den andra portionen 1,5 timmar efter träningspasset och den tredje portionen till natten. Träningsfria dagar: ta den första portionen direkt när du stiger upp på morgonen, den andra portionen mellan måltider och den tredje portionen till natten.

PROTEINTILLSKOTT

ULTIMATE PROTEIN

Förbättrar anabolismen hos muskelproteiner

FÖRPACKNINGAR

SMAKER

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

Banana Cream, Chocolate Delight, Vanilla Sky

UTHÅLLIGHET

BANTNING 750 g 19 portions

1500 g 37 portions

2750 g 69 portions

NIGHT PROTEIN BLEND

P E R 1 P OR T ION – 40 g

Nattprotein-formel Långsamt absorberande proteiner rika på aminosyror

Slow Absorption Protein Pudding!

Mättande och läcker puddingkonsistens

NIGHT PROTEIN BLEND är ett noggrant blandat komplex med förlängd absorberingstid. Det försörjer musklerna långsamt och systematiskt med alla aminosyror som behövs för en fullständig återställning efter ansträngning. NIGHT PROTEIN BLEND ger musklerna näring under sömn och hämmar proteinkatabolism. Preparatet har berikats med glutaminpeptid samt en blandning av de viktigaste vitaminerna som styr proteinsyntes under natten. NIGHT PROTEIN BLEND är ett långsamt absorberande tillskott som rekommenderas för alla idrottare, särskilt som dagens sista måltid.

DOSERINGSFÖRSLAG

27 g 2,5 g 2 g

PROTEIN CARBS FAT

MUSKELDEFINITION

FÖRPACKNINGAR

Lös upp en portion tillskott – 40 g (2 mått) i 200 ml vatten eller mjölk med hjälp av en shaker eller mixer. Beroende på behovet, använd mellan 2 och 3 portioner om dagen, helst före sänggående och mellan måltider.

SMAKER

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

Chocolate Delight, Vanilla Sky

UTHÅLLIGHET

BANTNING 750 g 19 portions

1500 g 37 portions

2500 g 62 portions

29 g 3,5 g 1 g

MUSKELDEFINITION

PROTEIN CARBS FAT

P ER 1 P OR TION – 40 g

21


Aminosyror och peptider I sambande med matsmältningsprocesserna bryts protein från dieten ner i mindre delar, och transformeras slutligen till fria aminosyror. Oberoende av typen av protein kräver detta mycket ansträngning och tid. Därför är komplettering av dieten med fria aminosyror och peptider som inte behöver smältas och absorberas blixtsnabbt mycket mer fördelaktig. Aminosyror och peptider TREC NUTRITION ger dig extra energi för träning, skyddar muskler mot de förstörande katabola processerna samt hjälper dig att få en hård och massiv kropp.

22


AMINOSYROR OCH PEPTIDER

BCAA TURBO JET Strength, Power and Endurance Amplifier!

Omedelbar stimulans inför träning Snabbare tillväxt av muskelmassan och muskelregenerering Innovativ matrix av bästa BCAA-former

5,6 g BCAA

0,9 g

0,7 g

GLUCURONOLACTONE

BETA-ALANINE

9,4 mg

BLACK PEPPER EXTRACT

P E R 1 P O R T I O N – 10 g

BCAA TURBO JET är en utmärkt löslig, avancerad matrix av de mest effektiva och snabbast upptagliga grenade aminosyrorna (BCAA), inklusive deras omförestrade former och AKG kompletterad med aktiva energiboostrar. Komplexet innehåller ett stort tillskott av beta-alanin, glukuronolakton och vitaminer i B-gruppen. Tilläggsingredienserna ökar L-leucinets, L-isoleucinets och L-valinets energigivande verkan. BCAA TURBO JET ökar produktionen av den energi som behövs vid hårda träningspass samt skyddar muskler mot katabolism genom att påskynda deras återuppbyggnad.

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

SMAKER Blackcurrant

STYRKA

FOKUSERING

FÖRPACKNINGAR DOSERINGSFÖRSLAG Lös upp en portion tillskott – 10 g (3 skopor) i 300 ml vatten, använd en shakerflaska. Använd 1–2 portioner om dagen, beroende på behov. Träningsdagar: Ta den första portionen 30 minuter före träningen och den andra portionen direkt efter träningen. Träningsfria dagar: Ta den första portionen direkt när du stiger upp på morgonen, den andra portionen mellan måltider.

UTHÅLLIGHET

BANTNING MUSKELDEFINITION

10 g 1 portion

200 g 20 portions

400 g 40 portions

23


AMINOSYROR OCH PEPTIDER

Mer energi till träningen Stoppar degradering av muskelproteiner

ANABOLIC BCAA SYSTEM Supports Muscle Energy and Suppress Muscle Protein Breakdown!

Innovativ, snabbverkande kapseltablettform

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

ANABOLIC BCAA SYSTEM är en sammansättning av grenade aminosyror (L-isoleucin, L-leucin och L-Valin) i optimala proportioner, berikad med Vitamin B6 och energigivande Taurin, i form av snabbupptagliga kapslar. Intensiv träning leder till en minskning av mängden muskeluppbyggande grenade aminosyror. ANABOLIC BCAA SYSTEM hjälper till att snabbt hämma katabolismen och stärka återuppbyggnaden av muskelproteiner. Produkten ökar muskelmassan och -styrkan samt förbättrar kroppens kapacitet.

STYRKA

FOKUSERING

FÖRPACKNINGAR

UTHÅLLIGHET

BANTNING

5,5 g 1,2 g 6,7 mg BCAA TAURINE

VIT. B6

150 cap 15 portions

MUSKELDEFINITION

P E R 1 P O R T I O N – 10 c a p

Optimala proportioner

Super Anabolic / Anti-catabolic Formula!

Stark anti-katabol effekt

VIKT VITALITET

MUSKLER

BCAA POWDER är ett preparat som innehåller optimalt tillvalda proportioner av de grenade aminosyrorna (BCAA): L-Leucin, L-Isoleucin och L-Valin, berikat med vitamin B-6 som behövs för proteinomsättning. BCAA-aminosyrorna utgör nästan 40 % av torr muskelmassa. Till följd av intensiv träning förbränns de för energetiska ändamål. BCAA POWDER motverkar dessa negativa katabola processer. Preparatet tillför energi för träning och stödjer regenerering av proteiner, och förbättrar kroppens ansträngningsförmåga och påskyndar tillväxt av ren muskelmassa.

STYRKA

FOKUSERING

300 cap 30 portions

BCAA POWDER

Rena BCAA-aminosyror i pulverform

5 4 3 2 1

SMAKER

FÖRPACKNINGAR

Natural

5,0 g 2,0 mg BCAA

VIT. B6

PE R 1 PO R T I O N – 5 g

24

UTHÅLLIGHET

BANTNING MUSKELDEFINITION

DOSERINGSFÖRSLAG Rekommenderad daglig dos: 10 tabletter. Skölj ner med ca. 300 ml vatten. Träningsdagar: 1 tablett per 10 kg kroppsvikt, 45 min. före träningspasset. Träningsfria dagar: 1 tablett per 20 kg kroppsvikt 2 gånger om dagen, ca. 30 min. före måltid.

200 g 40 portions

400 g 80 portions

DOSERINGSFÖRSLAG Ta en portion tillskott – 5 g preparat (1 mått) skölj ner med 300 mlvatten. Använd 1–2 portioner dagligen, beroende på behov. Upplösning av produkten rekommenderas ej. Träningsdagar: Ta den första portionen 30 min. före träningspasset, ta den andra portionen direkt efter träningspasset. Träningsfria dagar: Ta den första portionen direkt i när du stiger upp på morgonen och den andra portionen vid sänggåendet.


Komplex muskelåteruppbyggning

Ultimate Growth, Strength and Recovery Formula!

Hög aminosyrekoncentration

BCAA G-FORCE är ett preparat bestående av grenade aminosyror (L-leucin, L-valin och L-isoleucin) i optimala proportioner, med en stor dos mikroniserat L-glutamin. Dessa ingredienser intensifierar de anabola (uppbyggande) processerna, vilket möjliggör en snabb tillväxt av ren muskelvävnad. Aminosyrorna BCAA och L-glutamin har en exceptionellt stark antikatabol effekt, vilket kraftigt påskyndar muskelåterhämtningen. BCAA G-FORCE ökar kraften och kapaciteten vid tunga och långa träningspass, samt förebygger symptomen på överansträngning och överträning.

DOSERINGSFÖRSLAG Ta en portion tillskott – 4–6 kapslar eller 10 g preparat i pulverform (1,5 mått) skölj ner med 300 ml vatten. Använd 1–2 portioner dagligen, beroende på behov. Träningsdagar: Ta den första portionen 30 min. före träningspasset, ta den andra portionen direkt efter träningspasset. Träningsfria dagar: Ta den första portionen direkt när du stiger upp på morgonen och den andra portionen vid sänggåendet.

FÖRPACKNINGAR

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

SMAKER Juicy Lemonade, Sweet Orange

UTHÅLLIGHET

BANTNING 300 g 30 portions

600 g 60 portions

90 cap 15 portions

180 cap 30 portions

5,0 g 2,0 g

360 cap 60 portions

Increase Muscle Mass Building, Endurance and Energy Level!

FÖRPACKNINGAR

30 cap 10 portions

120 cap 40 portions

L-GLUTAMINE

PE R 1 POR T I ON – 10 g or 6 cap

Effektiv hjälp under intensiv träning Formulan berikad med taurin och L-Tyrosin Aminosyror BCAA i perfekta proportioner (2:1:1)

BCAA X-TANK är ett ovanligt effektivt preparat som innehåller aminosyror med grenade sidokedjor (L-Leucin, L-Isoleucin och L-Valin) i den för kroppen bästa proportionen 2:1:1. De har en stark anabol verkan och utgör nästan 40 % av torr muskelmassa. BCAA X-TANK har kompletterats med taurin, L-Tyrosin och vitamin B6. Detta gör att preparatet stödjer energiprocesserna i kroppen och hämmar symtom på trötthet och proteinkatabolism. BCAA X-TANK rekommenderas som dagligt komplement till idrottsdieten med BCAA-aminosyror som behövs för regenerering och tillväxt av muskler.

DOSERINGSFÖRSLAG

BCAA

MUSKELDEFINITION

BCAA X-TANK

Ta en portion tillskott – 3 kapslar – 2–3 gånger dagligen. Skölj ner med 300 ml vatten. Träningsdagar: I portionen på morgonen efter uppvaknande, II portionen 30 min. före träningspasset och III portionen direkt efter träningen. Träningsfria dagar: I portionen på morgonen efter uppvaknande, II portionen mellan måltiderna och III portionen före sänggående.

AMINOSYROR OCH PEPTIDER

BCAA G-FORCE

Innovativ BCAA- och L-Glutamin-matrix

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

UTHÅLLIGHET

BANTNING MUSKELDEFINITION

2,7 g 0,38 g 0,23 g 0,7 mg BCAA

TAURINE

L-TYROSINE

VIT. B6

P E R 1 P OR T ION – 3 cap

25


AMINOSYROR OCH PEPTIDER

L-GLUTAMINE XTREME

Innovativ glutaminmatrix Ostörd muskelregenerering

Quick Muscle Protein Synthesis and Ultimate Recovery!

Mikroniserad L-Glutamin och NAG

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

4g L-GLUTAMINE MATRIX

L-GLUTAMINE MATRIX

FÖRPACKNINGAR

200 g 400 g 100 cap 50 portions 100 portions 33 portions

MUSKELDEFINITION

200 cap 66 portions

Långvarig skydd mot katabolism

Protects Lean Muscle and Supports Immune System!

Högklassigt biotillgängligt råmaterial VIKT 5 4 3 2 1

L-GLUTAMINE PEPTIDE

4g

L-GLUTAMINE PEPTIDE

PE R 1 PO R TION – 5 g P E R 1 P O R T I O N – 4 c a p

26

PEPTIDE GLUTAMINE är en lättabsorberande, naturlig L-Glutamin i form av peptid som spelar en väsentlig roll i återhämtningsprocesserna och stimulerar immunsystemet. PEPTIDE GLUTAMINE innehåller ren L-Glutaminpeptid av högsta kvalitet som framställs under en rensnings- och spraytorkningsprocess i flera etapper, vilket betydligt ökar dess upptagning och ökar den antikatabola effekten. PEPTIDE GLUTAMINE påskyndar muskelregenerering efter hårda träningspass, ökar kroppens immunitet och förhindrar överträningssymtom.

FÖRPACKNINGAR

UTHÅLLIGHET

BANTNING

5g

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

MUSKELDEFINITION

400 cap 133 portions

Ta en portion tillskott – 3 kapslar eller 4 g preparat i pulverform (1 mått) 3 gånger tagligen. Skölj ner med 300 ml vatten. Träningsdagar: I portionen på morgonen efter uppvaknande, II portionen direkt efter träningen och III portionen före sänggående. Träningsfria dagar: I portionen på morgonen efter uppvaknande, II portionen mellan måltiderna och III portionen före sänggående.

PEPTIDE GLUTAMINE

Naturlig L-Glutaminform

VITALITET

DOSERINGSFÖRSLAG

UTHÅLLIGHET

BANTNING

4,2 g

PER 1 POR TION – 4 g PER 1 POR TION – 3 c ap

L-GLUTAMINE XTREME är en avancerad mix av lättupptagliga former av L-Glutamin – den viktigaste aminosyran som bygger upp våra muskler – med hög kvalitet. Vid varje intensivt träningspass förbrukar kroppen stora mängder av den ytterst värdefulla komponenten. För att återuppbygga L-Glutaminets tillgångar förbrukas muskelproteiner, vilket leder till att muskelvikten minskar. L-GLUTAMINE XTREME är en sammansättning av mikronedbruten L-Glutamin i fri form och en mer stabil och biotillgänglig N-Acetyl-L-Glutamin. L-GLUTAMINE XTREME skyddar muskler mot katabolism samt påskyndar muskelökning.

200 g 40 portions

400 g 80 portions

160 cap 40 portions

320 cap 80 portions

DOSERINGSFÖRSLAG Ta en portion tillskott – 4 kapslar eller 5 g preparat i pulverform (1 mått) 3–4 gånger tagligen. Skölj ner med 300 ml vatten. Träningsdagar: I portionen på morgonen efter uppvaknande, II portionen direkt efter träningen, III portionen mellan måltider och IV portionen före sänggående. Träningsfria dagar: I portionen på morgonen efter uppvaknande, II och III portionen mellan måltiderna och IV portionen före sänggående.


Upp till 70% snabbare muskelproteinsyntes

Support Muscle Protein Synthesis and Recovery!

Maximalt stöd för anabolism

LEUCINE FUSION är en högkvalitativ matrix med de mest biologiskt aktiva formerna av L-leucin – en av de aminosyror med starkast anabolisk och antikatabolisk effekt. Åtskilliga studier har bekräftat att L-leucin hjälper till att bygga upp muskelmassa och samtidigt återställa muskelproteiner. Genom att skapa en unik sammansättning av aminosyrans tre olika former fick vi en produkt med unik absorptionsförmåga och effektivitet. Kosttillskottet LEUCINE FUSION stimulerar ökning av muskelmassan och kan ge bättre funktionsduglighet och uthållighet vid långvarig ansträngning, samt påskynda återhämtning efter träning.

DOSERINGSFÖRSLAG Rekommenderad daglig dos är 2–3 kapslar 3 gånger om dagen. Preparatet tas in tillsammans med 300 ml vatten. Träningsdagar: Ta den första portionen direkt när du stiger upp på morgonen, den andra portionen 30 minuter före träningen och den tredje portionen direkt efter träningen. Träningsfria dagar: Ta den första portionen direkt när du stiger upp på morgonen, den andra portionen mellan måltider och den tredje portionen vid sänggåendet.

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

STYRKA

UTHÅLLIGHET

BANTNING 180 cap 60 portions

360 cap 120 portions

L-GLUTAMINE MICRONIZED T6

MUSKLER

FOKUSERING

FÖRPACKNINGAR

90 cap 30 portions

AMINOSYROR OCH PEPTIDER

LEUCINE FUSION

Blandning av de 3 kraftigaste L-Leucin-formerna

2,4 g

LEUCINE MATRIX

MUSKELDEFINITION

PER 1 POR TION – 3 ca p

Avancerad kombination av L-Glutamin och Taurin Ökar muskelcellernas kvävebalans

Increase Muscle Growth and Recovery!

Vitamin B6 förbättrar proteinmetabolismen

L-GLUTAMINE T6 innehåller kristallrent, mikroniserat L-Glutamin och Taurin samt vitamin B6. L-Glutamin bygger upp närmare 60 % av muskelmassan, och dess värdefulla resurser utnyttjas vid varje träningspass. Supplementering med L-Glutamin hämmar katabola reaktioner och reducering av muskelproteiner. Tillsammans med Taurin ökar denna aminosyra kroppens kvävebalans vilket bidrar till gynsammare förutsättningar för regenerering och utveckling av muskelvävnaden. L-GLUTAMINE T6 är en produkt som hjälper till vid fysisk ansträngning hos idrottare som tränar styrke-, styrke- /uthållighets- samt explosiva-/styrkediscipliner.

DOSERINGSFÖRSLAG Ta en portion tillskott – 4 kapslar eller 4 g preparat i pulverform (1 mått) 3 gånger tagligen. Skölj ner med 300 ml vatten. Träningsdagar: I portionen på morgonen efter uppvaknande, II portionen direkt efter träningen och III portionen före sänggående. Träningsfria dagar: I portionen på morgonen efter uppvaknande, II portionen mellan måltiderna och III portionen före sänggående.

FÖRPACKNINGAR

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

STYRKA

FOKUSERING

UTHÅLLIGHET

BANTNING 150 g 37 portions

300 cap 75 portions

MUSKLER

MUSKELDEFINITION

3,2 g

0,8 g

L-GLUTAMINE TAURINE

2,6 g

0,6 g

L-GLUTAMINE TAURINE

P E R 1 P OR T IO N – 4 g P E R 1 P O R T IO N – 4 cap

27


AMINOSYROR OCH PEPTIDER

TAURINE 900

Fokusering och uthållighet under träning Support under viktminskningsdiet

Powerful Workout and Recovery Formula!

Kristallrent råmaterial

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

TAURINE 900 innehåller kristallrent taurin som bidrar till en ökning av kroppens fysiska och psykiska aktivitet. Denna aminosyra har en stark antikatabol och psykostimulerande effekt, särskilt vid långa träningspass eller reduktionsdiet. Taurin ökar kroppens kvävebalans, hämmar proteindegradering och motverkar även trötthets- och överträningssymtom. TAURINE 900 hjälper till att förbättra fysisk kondition och öka kroppens uthållighet hos intensivt tränande idrottare, och förbättrar även transporten av kreatin och andra näringsämnen till muskelcellerna.

STYRKA

FOKUSERING

FÖRPACKNINGAR

DOSERINGSFÖRSLAG Skölj ner en portion av preparatet – 1 kapsel – med 300 ml vatten. Använd 3 portioner dagligen, helst mellan måltider.

0,9 g TAURINE

UTHÅLLIGHET

BANTNING

60 cap 120 cap 60 portions 120 portions

MUSKELDEFINITION

P E R 1 P O R TIO N – 1 c ap

AMINO 4500

Förbättrar muskeleffektivitet och muskeltillväxt Hög dos av anabola aminosyror

Performance, Strength and Mass!

100% av hydrolyserat vassleproteinkoncentrat

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

AMINO 4500 kompletterar idrottsdieten med snabbabsorberande proteinbildande aminosyror samt vitamin B6 och C. Tack vare användningen av hydrolisat för vassleproteinkoncentrat av utmärkt kvalitet har man erhållit perfekta proportioner av fria aminosyror med stark anabol och antikatabol effekt. AMINO 4500 tillhandahåller ett lättillgängligt byggämne av högsta kvalitet för muskelvävnaden, därför regenereras den snabbare och ökar sin massa mer effektivt. AMINO 4500 rekommenderas för kroppsbyggare och andra personer som vill behålla en god idrottsform.

STYRKA

FOKUSERING

FÖRPACKNINGAR

DOSERINGSFÖRSLAG Rekommenderad intagning är 3 tabletter 3 gånger om dagen, helst 30 minuter före måltid eller direkt efter träningspass. Skölj ner tabletten med ca. 300 ml vatten.

UTHÅLLIGHET

BANTNING

4,5 g

3,6 mg

WPC VIT. B6 HYDROLYSATE PER 1 PO R T I O N – 3 t a b

28

MUSKELDEFINITION

125 tab 41 portions

250 tab 83 portions

335 tab 111 portions


Quick Muscle Recovery!

AMINOSYROR OCH PEPTIDER

AMINOMAX 6800

Snabb återhämtning efter träning Ultrarena aminosyror i kapslar Förstärkta med L-Glutamin, Taurin och vitaminer

AMINOMAX 6800 är ett preparat avsett för att snabbt komplettera den brist på aminosyror, som uppkommer efter intensiv träning samt till följd av otillräckligt proteinintag. AMINOMAX 6800 innehåller ett komplex av aminosyror och mikropeptider från hydrolyserat vassleproteinkoncentrat, med en stor tillsats av rent L-glutamin och taurin, vilket gör det till ett perfekt aminogram. AMINOMAX 6800 är även kompletterat med vitamin C och vitamin B6, som ökar aminosyreomsättningen i kroppen.

DOSERINGSFÖRSLAG

FÖRPACKNINGAR

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

Rekommenderad daglig dos: 8 kapslar. Skölj ner med 300 ml vatten. Träningsdagar: 8 kapslar direkt efter träningspasset. Träningsfria dagar: 4 kapslar 2 gånger dagligen, 30 min. före måltid.

UTHÅLLIGHET

BANTNING 160 cap 20 portions

320 cap 40 portions

AMINO MUSCLE 16.500 Build Results!

0,3 g 38 mg

Snabbupptagliga flytande aminosyror Perfekt biotillgänglig formel Med tillägg av starka lipotropa ämnen

AMINO MUSCLE 16.500 är ett flytande koncentrat som tillhandahåller så mycket som 16 500 mg fria endo- och exogena aminosyror, inklusive en stor dos grenade aminosyror, i en portion. Dess avancerade formel har kompletterats med vitaminer i B-gruppen som behövs för metabolism av aminosyror och proteiner samt med lipotropa ämnen som aktiverar fettomsättningen. AMINO MUSCLE 16.500 kompletterar omgående underskott av aminosyror som uppstår till följd av intensiv träning, och bidrar inom några sekunder till att muskelvävnader återbyggs.

DOSERINGSFÖRSLAG

6,7 g 0,4 g

WPC VIT. C HYDROLYSATE TAURINE L-GLUTAMINE PER 1 POR T ION – 8 c ap

MUSKELDEFINITION

FÖRPACKNINGAR

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

Rekommenderad daglig dos är 45 ml (3 matsked). Träningsdagar: 45 ml (3 matsked) direkt efter träningspass. Träningsfria dagar: 15 ml (1 matsked) 3 gånger dagligen 30 minuter före måltid.

UTHÅLLIGHET

BANTNING 473 ml 946 ml 10 portions 21 portions

16,5 g 0,1 g 0,1 g

MUSKELDEFINITION

CHOLINE BITARTRATE INOSITOL PER 1 PORTION - 45 ml

AMINOACIDS

29


HMB I samband med de metaboliska omvandlingar som aktiveras av stress och hård träning, produceras från en av aminosyrorna – L-Leucin – en aktiv förening som har en oerhört stark antikatabol verkan. HMB (Hydroxy metylbutyrat monohydrat) som tillhandahålls utifrån i form av kosttillskott hjälper till att skydda musklerna mot nedsättning. Genom minskad förbrukning av aminosyror i musklerna, för att erhålla energi, ökar den lipidmetabolismen. HMB-produkter från TREC NUTRITION hjälper dig inte bara att bevara samma träningsintensitet, utan påskyndar även reducering av fettvävnaden, och som resultat får du den perfekta kroppen.

HMB REVOLUTION

Extra pump och kraftökning under träning Fettfria och hårda muskler

Gain Strength Faster!

HMB och L-Arginin kombinerade i en partikel

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

STYRKA

FOKUSERING

FÖRPACKNINGAR

UTHÅLLIGHET

BANTNING MUSKELDEFINITION 30

MUSKLER

HMB REVOLUTION är en unik kombination av β-hydroxi-β-metylbutyrat (HMB) och L-arginin i en stabil och mycket lättupptaglig partikel. HMB hämmar kataboliska enzymer och stimulerar fettförbränning, vilket tillsammans med den anaboliska verkan hos kväveoxid (NO) som genereras av L-argininet maximerar effekten av träning och påskyndar muskelåterhämtning. HMB REVOLUTION möjliggör en snabb tillväxt i muskelkraft och muskelmassa, samtidigt som den minskar mängden underhudsfett.

150 cap 75 portions

300 cap 150 portions

DOSERINGSFÖRSLAG Skölj ner en portion tillskott – 2 kapslar – med 300 ml vatten. Använd 2–3 portioner dagligen, beroende på behov. Träningsdagar: Ta den första portionen 30 minuter före den första måltiden, den andra portionen direkt efter träningspasset och den tredje portionen vid sänggåendet. Träningsfria dagar: Ta den första portionen 30 minuter före den första måltiden, den andra portionen 30 minuter före huvudmåltiden och den tredje portionen vid sänggåendet.


Skulpterad och muskulös kropp

Improves Body Composition, Lean Mass and Muscular Strength! HMB FORMULA CAPS innehåller beta-hydroxi-beta-metylbutyrat (HMB) av högsta kvalitet. Denna korta fettsyra bildas ur en aminosyra (L-leucin) efter varje hård fysisk ansträngning eller som ett resultat av långvarig stress. HMB hämmar de katabola processerna och stimulerar kroppen att hämta energi från fett. Komponenten begränsar samtidigt nedbrytningen av muskelproteiner och ökar fettförbränningen. HMB FORMULA CAPS stödjer intensivt uppbyggnaden av kroppsmassa och påskyndar återhämtningen efter träning hos idrottsmän och fysiskt aktiva personer.

DOSERINGSFÖRSLAG Skölj ner en portion tillskott – 2 kapslar – med 300 ml vatten. Använd 2–3 portioner dagligen, beroende på behov. Träningsdagar: Ta den första portionen 30 min. före den första måltiden, den andra portionen direkt efter träningspasset och den tredje portionen vid sänggåendet. Träningsfria dagar: Ta den första portionen 30 min. före den första måltiden, den andra portionen 30 min. före huvudmåltiden och den tredje portionen vid sänggåendet.

FÖRPACKNINGAR

Rent HMB i kapslar

VIKT VITALITET

180 cap 90 portions

STYRKA

UTHÅLLIGHET

DOSERINGSFÖRSLAG

FÖRPACKNINGAR

CALCIUM

PER 1 PORTION – 2 cap

Perfekt lättupptaglighet Större motståndskraft mot muskeltrötthet Ultrarent, flytande HMB

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

UTHÅLLIGHET

BANTNING 100 ml 100 portions

1,0 g 0,2 g HMB

MUSKELDEFINITION

Improves Body Composition, Lean Mass and Muscular Strength! HMB LIQUID ett högkvalitativt preparat som innehåller HMB i ultraren, flytande form. Efter varje extremintensiv ansträngning faller kroppen in i ett katabolt tillstånd som förstör muskelproteiner. För att förebygga denna process produceras beta-hydroxy-betametylbutyrat, förkortas HMB. Den har förmågan att hämma de katabola enzymernas funktion och ökar andelen fett i energiproduktionen. HMB LIQUID ökar motståndet mot trötthet, gynnar snabbare muskeltillväxt och reducering av den subkutana fettreserven.

MUSKLER

FOKUSERING

440 cap 220 portions

HMB LIQUID

Lös upp en portion tillskott – 1 ml (30 droppar) – i 100 ml vatten eller saft. Använd 2–3 portioner om dagen, beroende på behov. Träningsdagar: Ta den första portionen 30 min. före den första måltiden, den andra portionen direkt efter träningspasset och den tredje portionen vid sänggåendet. Träningsfria dagar: Ta den första portionen direkt när du stiger upp på morgonen, den andra portionen mellan måltider och den tredje portionen vid sänggåendet.

5 4 3 2 1

BANTNING 70 cap 35 portions

HMB

HMB FORMULA CAPS

Fullständigt skydd mot katabolismen

MUSKELDEFINITION

1,0 ml

LIQUID HMB PER 1 POR TION – 1 ml

31


Kreatinprodukter Kreatin är ett ämne med en ovanligt hög anabol och ergogenisk potential. Supplementering med kreatin medför en häftig ökning av styrkan, muskelmassan och mängden energi som behövs för hård träning. Kreatin ökar kroppens förmåga att utföra ett kortvarigt och intensivt arbete och bidrar indirekt till snabbare regenerering efter träning. I TREC NUTRITIONsortimentet hittar du endast preparat av högsta klass som innehåller de bästa kreatinpreparaten i väldigt effektiva doser.

32


KREATINPRODUKTER

CM3 Muscle Energizer and Strength Builder! Hög styrke- och energinivå Löslig och stabil kreatinform Maximal dos av kreatinmalat

4,75 g

TRI-CREATINE MALATE PER 1 PORTION – 5 g

CM3 är ett kosttillskott med en hög dos kristallrent trikreatinmalat. Det är en ovanligt stabil och mycket lättlöslig form av kreatin som kan motstå mag-tarmkanalens syrliga miljö. I motsats till vanligt monohydrat har trikreatinmalat inga vanliga biverkningar, men ger en mer intensiv ökning av styrka och muskelmassa. CM3 rekommenderas som ett hjälpmedel för att komma i toppform, särskilt vid styrketräning samt snabbhets- och styrketräning.

5,0 g

TRI-CREATINE MALATE PER 1 PORTION – 4 ca p

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

SMAKER Fresh Pineapple

STYRKA

FOKUSERING

FÖRPACKNINGAR DOSERINGSFÖRSLAG Pulver: Lös upp en portion tillskott – 5 g (1 skopa) i 250–300 ml vatten, använd en shakerflaska. Kapslar: Ta en portion tillskott (4 kapslar) tillsammans med 300 ml vatten. Använd 2–3 portioner om dagen, beroende på behov. Träningsdagar: ta den första portionen direkt när du stiger upp på morgonen, den andra portionen 30 min. före träningen och den tredje portionen direkt efter träningen. Träningsfria dagar: Ta den första portionen direkt när du stiger upp på morgonen, den andra portionen mellan måltider och den tredje portionen vid sänggåendet.

UTHÅLLIGHET

BANTNING MUSKELDEFINITION

10 g 2 portions

250 g 50 portions

500 g 100 portions

90 cap 22 portions

180 cap 45 portions

360 cap 90 portions

33


KREATINPRODUKTER

Intensiv tillväxt av muskelmassa och muskelstyrka

CREATINE MICRONIZED 200 MESH

Hög mikroniseringsnivå

Energy & Muscle Production!

Farmaceutisk kvalitet på råvaran

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

STYRKA

FOKUSERING

CREATINE MONOHYDRATE PE R 1 P O R T I O N – 5 c a p

FÖRPACKNINGAR

60 cap 12 portions

MUSKELDEFINITION

Mikroniserad Kreatin med Taurin Snabb omställning till ny belastning

400 cap 80 portions

CREATINE MICRONIZED 200 MESH + TAURINE

Högsta kvalitet och lättupptaglighet

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

TAURINE

VIT. C

MONOHYDRATE PER 1 PORTION - 6,5 g

34

Energy & Muscle Production! CREATINE MICRONIZED 200 MESH + TAURINE är en produkt som innehåller kristallrent, mikroniserat kreatinmonohydrat med tillsats av taurin i pulverform. Kreatin är ett ämne med kraftig anabol och ergogen effekt som får styrka och muskelmassa att öka snabbare. Produkten är berikad med taurin, som bygger upp kroppen och förstärker kreatinets effektivitet och energigivande verkan. CREATINE MICRONIZED 200 MESH + TAURINE innehåller kreatin av farmaceutisk kvalitet som är mycket lättupptagligt.

STYRKA

FOKUSERING

5,0 g 1,5 g 60 mg CREATINE

MUSKLER

FÖRPACKNINGAR

MUSKELDEFINITION

DOSERINGSFÖRSLAG Lös upp en portion tillskott – 6,5 g (1 mått) – i 250 ml vatten eller saft. Använd 2 portioner om dagen. Träningsdagar: Ta den första portionen 30 min. före träningspasset och den andra portionen direkt efter träningspasset. Träningsfria dagar: Ta den första portionen direkt när du stiger upp på morgonen och den andra portionen vid sänggåendet.

UTHÅLLIGHET

BANTNING

DOSERINGSFÖRSLAG Ta en portion tillskott – 5 kapslar tillsammans med 300 ml vatten. Använd 2–3 portioner om dagen, beroende på behov. Träningsdagar: ta den första portionen direkt när du stiger upp på morgonen, den andra portionen 30 min. före träningen och den tredje portionen direkt efter träningen. Träningsfria dagar: Ta den första portionen direkt när du stiger upp på morgonen, den andra portionen mellan måltider och den tredje portionen vid sänggåendet.

UTHÅLLIGHET

BANTNING

3,95 g

MUSKLER

CREATINE MICRONIZED 200 MESH är en produkt med kristallrent kreatinmonohydrat i användarvänliga kapslar. Kreatin är ett ämne med kraftig anabol och ergogen effekt. Detta ämne gör det lättare att öka styrka och muskelmassa, och ökar mängden energi som behövs vid träning. Det reglerar även kvävebalansen och fördröjer proteinreduktionsprocessen, vilket indirekt påverkar snabbheten i kroppens återhämtningsförmåga. CREATINE MICRONIZED 200 MESH innehåller kreatin av farmaceutisk kvalitet som är mycket lättupptagligt.

400 g 61 portions

900 g 138 portions


Den mest effektiva kreatinmonohydraten

Energy & Muscle Production!

Original CREAPURE® i varje portion

CREATRIX innehåller ultrarent kreatinmonohydrat samt alfa-liponsyra och vitamin B1. Kreatin är ett av de mest effektiva energigivande och anaboliska tillskotten som snabbt ökar muskelstyrkan och muskelmassan hos idrottsmän samt indirekt stödjer musklernas återhämtning. Preparatets övriga ingredienser stärker kreatinets energigivande verkan och förbättrar dess absorptionsförmåga. CREATRIX innehåller CREAPURE® – ett exceptionellt effektivt kreatinmonohydrat framställt i det tyska laboratoriet AlzChem Trostberg GmbH.

DOSERINGSFÖRSLAG Pulver: Lös upp en portion tillskott – 5 g (1 mått) – i 250 ml vatten eller saft. Kapslar: Ta en portion tillskott (4 kapslar) skölj ner med med 300 ml vatten. Använd 2 portioner om dagen.Träningsdagar: Ta den första portionen 30 min. före träningspasset och den andra portionen direkt efter träningspasset. Träningsfria dagar: Ta den första portionen 15 min. före den första måltiden och den andra portionen 15 min. efter den sista måltiden.

KREATINPRODUKTER

CREATRIX

Stark anabol och energitillförande effekt

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

STYRKA

FOKUSERING

FÖRPACKNINGAR

UTHÅLLIGHET

BANTNING 125 g 250 g 25 portions 50 portions

500 g 100 portions

120 cap 30 portions

240 cap 60 portions

CREATINE 100% CREATINE 100% innehåller kreatinmonohydrat av högsta kvalitet i pulverform som stödjer tillväxt av muskelmassan och begränsar katabola processer. Supplementering med preparatet medför en ökning av kreatinkoncentrationen i muskelcellerna och ökar kroppens ansträngningsförmåga. CREATINE 100% har kompletterats med C-vitamin och natrium som hjälper till att transportera kreatin till musklerna. CREATINE 100% rekommenderas som ett universellt medel som hjälper till att bevara hög form, särskilt hos idrottare inom styrke- och sprintdiscipliner.

DOSERINGSFÖRSLAG

FÖRPACKNINGAR

600 g 120 portions

CREATINE ALPHA-LIPOIC ACID MONOHYDRATE PER 1 PORTION – 4 cap

Snabb tillväxt av muskelstorlek Hjälper till att bevara toppkondition 100% Kreatinmonohydrat

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

UTHÅLLIGHET

BANTNING 300 g 60 portions

4,9 g 100 mg 5,2 g 140 mg

ALPHA-LIPOIC CREATINE ACID MONOHYDRATE PE R 1 P OR TI ON – 5 g

MUSKELDEFINITION

Maximum Size, Strength and Endurance!

Lös upp en portion tillskott – 5 g (1 mått) – i 250 ml vatten eller saft. Använd 2 portioner om dagen. Träningsdagar: Ta den första portionen 30 min. före träningspasset och den andra portionen direkt efter träningspasset. Träningsfria dagar: Ta den första portionen direkt när du stiger upp på morgonen och den andra portionen vid sänggåendet.

MUSKLER

MUSKELDEFINITION

3,82 g 1,1 g

CREATINE SODIUM MONOHYDRATE CITRATE PER 1 PORTION – 5 g

35


KREATINPRODUKTER

Kreatinmonohydrat med tillägg av ribos Snabb resyntes av ATP

CREATINE MICRONIZED 200 MESH + RIBOSE Energy & Muscle Production!

Högsta kvalitet på råmaterial

VIKT 5 4 3 2 1

VITALITET

STYRKA

FOKUSERING

CREATINE MONOHYDRATE RIBOSE P ER 1 P O R T IO N – 8 c a p

FÖRPACKNINGAR

120 cap 15 portions

MUSKELDEFINITION

250 cap 31 portions

KRE-ALKALYN

Patenterat buffrat Kreatin Monohydrat Stabil och motståndskraftig mot lågt pH

The Elite Creatine Muscle Mass Enhancer!

100% KRE-ALKALYN®

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

1,5 g

KRE-ALKALYN®

P E R 1 P O R TION – 1, 5 g PER 1 POR TION – 2 cap

36

KRE-ALKALYN® innehåller ett patenterat buffrat kreatinmonohydrat som kännetecknas av en ovanligt hög absorberingsförmåga och effektivitet. Denna förbättrade formel är väldigt stabil i matsmältningskanalens sura miljö och desaktiveras inte. Detta ökar kraftigt kreatinsaturering i muskelvävnaden och dess anabola aktivitet ökas. KRE-ALKALYN® rekommederas särskilt för kroppsbyggare vid formning av styrka och muskelmassa, samt för idrottare inom styrke- och sprintdiscipliner för att nå hög form.

FÖRPACKNINGAR

MUSKELDEFINITION

DOSERINGSFÖRSLAG Ta en portion tillskott – 2 kapslar eller 1,5 g preparatet i pulverform (1/3 doseringsmått) 2 gånger om dagen. Skölj ner preparatet med 300 ml vatten. Träningsdagar: I portionen 30 minuter före första måltid, II portionen 30 minuter före träningspass. Träningsfria dagar: I portionen 30 minuter före första måltid, II portionen 30 minuter före sista måltid.

UTHÅLLIGHET

BANTNING 1,5 g

KRE-ALKALYN®

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

DOSERINGSFÖRSLAG Ta en portion tillskott – 8 kapslar tillsammans med 300 ml vatten 2 gånger om dagen. Träningsdagar: I portionen 30 min. före träningen och II portionen direkt efter träningen. Träningsfria dagar: I portionen 30 minuter före första måltid och II portionen 30 minuter före sista måltid.

UTHÅLLIGHET

BANTNING

4,4 g 1,2 g

MUSKLER

CREATINE MICRONIZED 200 MESH + RIBOSE innehåller ett ultrarent, mikrokrossat kreatinmonohydrat med ribostillägg, med utmärkt löslighet. Dessa ämnen är de viktigaste prekursorerna för produktion av adenosintrifosfat (ATP) i människokroppen. En ATP-partikel är en huvudsaklig energikälla för alla celler i vår kropp och svarar för hastighet och intensitet hos muskelrörelser. CREATINE MICRONIZED 200 MESH + RIBOSE stimulerar tillväxt av styrka och muskelmassa hos idrottare inom styrke-, sprint- och uthållighetsdiscipliner.

60 cap 30 portions

120 cap 60 portions

200 g 133 portions


KREATINPRODUKTER

REACTOR PRO 3 Massive Pump, Increased Size and Strength! Muskelpump och styrka för hård träning Stimulerar intensiv tillväxt av muskelmassan Kreatinmalat med Inosin och Ribos

REACTOR PRO 3 är en avancerad kreatin-stack som ökar produktionen av ATP (adenosintrifosfat) i kroppen. Denna blandning av de starkaste ergogena och anabola ämnena ökar energitillverkning i muskelvävnader. REACTOR PRO 3 innehåller ett lättupptagligt kreatinmalat samt ämnen som ökar insöndring av anabolt insulin som förbättrar transport av näringsämnen till muskelceller. REACTOR PRO 3 ökar tillväxt av styrka och uthållighet under hårda träningspass och förbättrar kroppens återhämtning.

1,68 g 0,8 g 0,4 g

TRI-CREATINE INOSINE RIBOSE MALATE P ER 1 P OR TI ON – 4 cap

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

STYRKA

FOKUSERING DOSERINGSFÖRSLAG

MUSKLER

FÖRPACKNINGAR

Ta en portion tillskott – 4 kapslar 3 gånger om dagen. Skölj ner preparatet med 300 ml vatten. Träningsdagar: I portionen 30 minuter före första måltid, II portionen 30 minuter före träningspass, III portionen direkt efter träningspass. Träningsfria dagar: I portionen 30 minuter före första måltid, II portionen 30 minuter före huvudmåltid, III portionen före sista måltid. 150 cap 37 portions

300 cap 75 portions

UTHÅLLIGHET

BANTNING MUSKELDEFINITION

37


Kväveoxidoch karnosinaktivatorer Kväveoxid (NO) som bildas från L-Arginin har en väldigt positiv påverkan på styrkeparametrar. Detta gasformiga hormon ökar blodgenomflödet, näringseffektiviteten och tillförseln av syre till muskelvävnaden. Karnosin – Beta-Alanins omvandlingsprodukt – reducerar muskelförsurning, vilket gör att de kan arbeta längre och mer intensivt. Avancerade kväveoxid- och karnosin-boosters från TREC NUTRITION medför en spektakulär tillväxt av styrka, kraft och uthållighet, de minskar trötthetskänslan under hård träning och skapar bästa möjliga villkor för anabolism och regenerering av musklerna.

38


Enorm styrka, uthållighet och vaskularisering

Power, Stamina and Vascularity!

Bara de starkaste ingredienserna och effektiva doser

S.A.W. är en extremt koncentrerad före tränings-formel för proffs. Preparatet har en stark anabolisk funktion och ökar kraftigt de tränade musklernas volym. S.A.W. ger musklerna extra syretillförsel, näring och stimulerar till muskelökning. En unik blandning av beta-alanin och aktiva neurostimulatorer ökar uthållighet och koncentration samt kroppens energitillgångar. Preparatet försenar muskelutmattning och för stor försurning av vävnaderna. S.A.W. effektiviserar muskeluppbyggnad och ökning av muskelmassan, och förbättrar även kroppsfunktion vid ökad fysisk ansträngning.

DOSERINGSFÖRSLAG Pulver: Beroende på behov, ansträngningsintensitet och känslighet för preparatets verkan lös upp 5–15 g (1–3 skopor) i 200 ml vatten, använd en shakerflaska. Ta preparatet 30 min. före planerad träning. Kapslar: En portion tillskott är 4 kapslar. Beroende på behov, ansträngningsintensitet och känslighet för preparatets använd 1–3 portioner 30 min. före planerad träning. Skölj ner med 300 ml vatten. Obs! Tillskottet verkar starkt stimulerande och får aldrig användas före sömn!

FÖRPACKNINGAR

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

SMAKER Energy Fruit

UTHÅLLIGHET

BANTNING 10 g 2 portions

200 g 400 g 30 cap 40 portions 80 portions 7 portions

120 cap 30 portions

Kreatin-stack med energitillförande och anabol effekt Explosion av styrka, energi och uthållighet

Hardcore Pre-Workout Energy for Size, Strength and Endurance!

Effektiv stimulering

NITROBOLON ENERGIZER tillhör den senaste generationen samansatta„stack”, som används före träning för att öka styrkan, uthålligheten och snabbheten muskelfibrernas sammandragningar. NITROBOLON ENERGIZER innehåller en kombination av höga doser av de starkast energigivande och stimulerande ingredienserna. Preparatet ökar blodtillförseln, ger näring åt och syresätter musklerna, samt ökar effektivt deras prestanda när de arbetar under stor belastning. NITROBOLON ENERGIZER rekommenderas som anaboliskt och energigivande medel till idrottare inom styrkeidrott, snabbhets- och styrkeidrott, och uthållighetsträning.

DOSERINGSFÖRSLAG

FÖRPACKNINGAR

2,08 g 1,45 g 1,25 g

PUMP ENERGY CREATINE VASODILATORS MAXIMIZER SURGE P ER 1 POR TION – 5 g or 4 cap

MUSKELDEFINITION

NITROBOLON ENERGIZER

Lös upp en portion tillskott – 28 g (1 skopa) i 400 ml vatten, använd en shakerflaska. Använd 1–2 portioner om dagen, beroende på behov. Träningsdagar: Ta den första portionen 30 min. före träningen och den andra portionen direkt efter träningen. Träningsfria dagar: Ta den första portionen 30 min. före den första måltiden, den andra portionen 30 min. före huvudmåltiden. Obs! Tillskottet verkar starkt stimulerande och får aldrig användas före sömn!

KVÄVEOXID- OCH KARNOSIN-AKTIVATORER

S.A.W.

Ultrakoncentrerad före tränings-formel

SMAKER

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

Tropical Island

UTHÅLLIGHET

BANTNING 28 g 1 portion

550 g 19 portions

1100 g 39 portions

MUSKELDEFINITION

3,05 g 6,92 g 5,81 g 2,09 g

NITRIC OXIDE CREATINE RECOVERY NEUROTROPIC AMPLIFIER MATRIX MATRIX MATRIX PER 1 PO R TIO N – 2 8 g

39


KVÄVEOXID- OCH KARNOSIN-AKTIVATORER

NITROBOLON

Avancerad kväveoxidbooster Förbättrar blod- och näringstillförsel till muskler

Dramatically Increase Energy Production and Muscle Pump!

Högsta doser av aktiva ämnen

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

STYRKA

FOKUSERING

2,7 g

FÖRPACKNINGAR

150 cap 37 portions

MUSKELDEFINITION

Kreatin-stack som stimulerar NO-produktion

DOSERINGSFÖRSLAG Skölj ner en portion tillskott – 4 kapslar – med 300 ml vatten. Använd 2–3 portioner dagligen, beroende på behov. Träningsdagar: Ta den första portionen 30 minuter före den första måltiden, den andra portionen 30 minuter före träningen och den tredje portionen direkt efter träningen. Träningsfria dagar: Ta den första portionen 30 minuter före den första måltiden, den andra portionen 30 minuter före huvudmåltiden.

UTHÅLLIGHET

BANTNING

NITRIC OXIDE AMPLIFIER PER 1 POR TION – 4 cap

MUSKLER

NITROBOLON är en patenterad formel som ökar produktionen av kväveoxid (NO) och uppvisar en ovanligt stark anabolisk verkan. Den ger en dramatiskt ökad blodtillförsel till muskelvävnaden under hårda träningspass, vilket gör att muskelvävnaden får fler energigivande näringsämnen och mer syre, som är nödvändiga för en intensiv metabolism. NITROBOLON innehåller endast de ämnen som mest effektivt ökar kroppens NO – produktion; dessa ämnen i kombination med förestrat kreatin gör musklerna mer spända och uppumpade. Detta innebär en spektakulär tillväxt i muskelkraft, -uthållighet och -storlek.

300 cap 75 portions

NITROBOLON II LIMITED EDITION

Ökning av muskelomkrets och muskelvolym

Dramatically Increase Energy Production and Muscle Pump!

Intensiv tillväxt av muskelmassa och muskelstyrka

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

NITROBOLON II är ett kreatin-”stack” i pulverform med stark anabolisk effekt, som kombinerar prekursorer av kväveoxid (NO) med de mest effektiva formerna av kreatin. Dess innovativa recept ökar snabbheten och volymen på blodflödet till musklerna, vilket resulterar i att de ökar kraftigt i styrka samt blir mer spända och uppumpade. Preparatet har kompletterats med ingredienser som förbättrar dess upptagningsförmåga och speciella glutaminmatrix. NITROBOLON II påskyndar tillväxten av ren muskelmassa och dess kraftiga effekt hjälper till att övervinna stagnation i träningen.

SMAKER

FÖRPACKNINGAR

Sweet Orange, Tropical Island

2,97 g 3,39 g 7,27 g 2,97 g

NITRIC OXIDE CREATINE GLYCOGEN MENTAL AMPLIFIER MATRIX LOADER OPTIMIZER PER 1 P OR T I ON – 20 g

40

UTHÅLLIGHET

BANTNING MUSKELDEFINITION

550 g 27 portions

1100 g 55 portions

DOSERINGSFÖRSLAG Lös upp en portion tillskott – 20 g (4 mått) i 300 ml vatten, använd en shakerflaska. Använd 1–2 portioner om dagen, beroende på behov. Träningsdagar: Ta den första portionen 30 min. före träningen och den andra portionen direkt efter träningen. Träningsfria dagar: Ta den första portionen 30 min. före den första måltiden, den andra portionen 30 min. före huvudmåltiden.


Nitric Oxide Reactor!

KVÄVEOXID- OCH KARNOSIN-AKTIVATORER

AAKG MEGA HARDCORE

Komplex för prekursorer till kväveoxid Otroligt stark muskulär pump Jätte dos AAKG och Citrullinmalat

AAKG MEGA HARDCORE är en unik sammansättning av den mest bioaktiva formen av L-arginin – alfa-ketoglutarat (AAKG) och L-citrullinmalat. Dessa ämnen ökar kroppens produktion av kväveoxid (NO), som i sin tur ökar blodtillförseln till musklerna och förbättrar tillförseln av viktiga uppbyggande och energigivande ämnen. AAKG MEGA HARDCORE ger en tydlig ökning av styrka och uthållighet vid intensiv träning samt förbättrar muskelvävnadens återhämtningsförmåga och utveckling. Ytterligare en fördel med produkten är dess positiva inflytande på den sexuella prestationsförmågan hos män.

DOSERINGSFÖRSLAG

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

STYRKA

FOKUSERING

FÖRPACKNINGAR

Ta en portion tillskott – 4 kapslar – 2 gånger dagligen. Skölj ner med 300 ml vatten. Träningsdagar: Ta den första portionen 30 minuter före träningspasset och den andra portionen direkt efter träningspasset. Träningsfria dagar: Ta den första portionen 30 minuter före den första måltiden och den andra portionen vid sänggåendet.

UTHÅLLIGHET

BANTNING 120 cap 30 portions

240 cap 60 portions

1,68 g 1,12 g

CITRULINE AAKG MALATE P ER 1 P OR T I ON – 4 ca p

MUSKELDEFINITION

CARNOTRIX

Omedelbar minskning av muskelförsurning Längre och effektivare träningspass

Pre-Workout Energy Booster!

Explosiv kraft från Beta-Alanin och NO-boosters

CARNOTRIX är ett avancerat preparat som tas före träningspass. Det innehåller prekursorer till kroppens karnosin- och kväveoxidproduktion. Intensiv träning leder till omfattande försurning, vilket ökar katabolismen i muskelfibrerna och kraftigt försämrar kroppens funktion.CARNOTRIX begränsar denna process, ökar närings- och syretillförseln till musklerna, och aktiverar de enzymer som ansvarar för musklernas sammandragningar. Preparatet bidrar till att öka styrka och uthållighet, och minskar försurningen i musklerna, vilket gör det möjligt att träna längre och mer intensivt utan trötthetssymptom.

DOSERINGSFÖRSLAG

MUSKLER

FÖRPACKNINGAR

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

Rekommenderad dos: 4–6 tabletter 60 min. före träningspasset. Skölj ner med ca 300 ml vatten.

UTHÅLLIGHET

BANTNING 90 tab 15 portions

180 tab 30 portions

3,9 g

MUSKELDEFINITION

1,5 g 1,5 g 0,3 g

CITRULINE L-ARGININE MALATE MALATE GLYCEROL PER 1 POR T I ON – 6 t a b

BETA-ALANINE

41


Energi, stimulering, koncentration Saknar du motivation för hård träning och kraft nog att stå ut till träningspassets slut? Det finns ett enkelt sätt att besegra dina begränsningar och de första överträningssymtomen. Naturliga och säkra stimuleringsämnen som finns i de högkvalitativa produkterna från TREC NUTRITION ger dig stimulans att vara aktiv och ökar din energinivå. De är helt fria från de för kosttillskott typiska biverkningarna och orsakar inte irritation eller uttorkning. Tack vare de här produkterna kommr du aldrig mer att säga ”jag orkar inte”, och varje träningspass blir en ny utmaning för dig!

42


Effektiv stimulering utan irritation

Provides More Energy to Working Muscles and Increases Mental Focus!

Med tillägg av nödvändiga vitaminer

RED FASTER är en noggrant sammansatt kombination av de mest effektiva ämnena med energitillförande verkan samt vitaminer. Samtliga ingredienser har valts med hänsyn till kroppens speciella behov till följd av långvarig, intensiv träning. RED FASTER stimulerar, ökar fokuseringsförmågan, minskar reaktionstiden samt fördröjer förekomsten av trötthetssymtom, vilket gör att träningsbelastningen kan ökas betydligt. RED FASTER rekommenderas för elitidrottare samt för personer som är väldigt aktiva, både psykiskt och fysiskt.

DOSERINGSFÖRSLAG Kapslar: Rekommenderad daglig dos: 1–3 kapslar dagligen, helst 30 min. före måltid eller träningspasset. Skölj ner preparatet med ca 300 ml vatten. Pulver: Lös upp en portion tillskott – 25 g (5 skopor) i 300 ml vatten, använd en shakerflaska. Använd 1–2 portioner om dagen, beroende på behov, helst före frukost och 30 min. före träningspasset. Obs! Tillskottet verkar starkt stimulerande och får aldrig användas före sömn!

ENERGI, STIMULERING, KONCENTRATION

RED FASTER

Innovativ energigivande formel

FÖRPACKNINGAR

SMAKER

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

Fresh Pineapple, Grapefruit Punch

500 mg 100 mg 250 mg 75 mg L-TYROSINE CAFFEINE L-TYROSINE CAFFEINE

UTHÅLLIGHET

BANTNING 25 g 1 portion

400 g 16 portions

30 cap 30 portions

120 cap 120 portions

HERBAL ENERGY

PER 1 PORTION – 25 g

PER 1 PORTION – 1 cap

MUSKELDEFINITION

Stark energigivande örtformel Nödvändig stimulering och fokusering

Stimulant of Physical and Mental Energy!

Koncentrerade växtextrakt

HERBAL ENERGY är ett komplex av noggrant utvalda örter med energigivande effekt. Kombinationen av högkvalitativa, koncentrerade extrakt av guarana, amerikansk ginseng och koreansk ginseng stimulerar hjärnan och nervsystemet, vilket stödjer kroppen under hög fysisk och psykisk aktivitet. Preparatet ökar energiproduktionen, förbättrar koncentrationsförmågan och minskar trötthetskänslan. HERBAL ENERGY ökar kroppens anpassningsförmåga, vilket gör att man kan förlänga och intensifiera träningen.

DOSERINGSFÖRSLAG

FÖRPACKNINGAR

Rekommenderad daglig dos: 2 tabletter 2 gånger dagligen, helst före frukost och 30 min. före träningspasset. Skölj ner preparatet med ca 300 ml vatten. Obs! Tillskottet verkar starkt stimulerande och får aldrig användas före sömn!

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

800 mg 100 mg 100 mg GUARANA KOREAN AMERICAN EXTRACT GINSENG GINSENG PER 1 PO R TI O N – 2 t a b

UTHÅLLIGHET

BANTNING 60 tab 30 portions

120 tab 60 portions

MUSKELDEFINITION 43


ENERGI, STIMULERING, KONCENTRATION

CAFFEINE 200 PLUS

Snabb och effektiv stimulering Mer energi till träning, större uthållighet

Så mycket som 200 mg av ultra-rent, vattenfritt koffein i 1 kapsel + naringenin!

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

CAFFEINE

49 mg

FÖRPACKNINGAR

60 cap 60 portions

MUSKELDEFINITION

PER 1 P O R TI O N – 1 cap

TYROSINE 600

Ökad produktion av neurotransmittorer Fullständig fokusering och motivation för träning

Improves Metabolism and Fights Stress!

L-Tyrosin med farmaceutisk kvalitet

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

TYROSINE 600 innehåller L-Tyrosin med farmaceutisk kvalitet som förbättrar metabolism och centrala nervsystemets funktion. Den är en förelöpare för biosyntesen av signalsubstanser – dopamin, adrenalin och noradrenalin samt sköldkörtelhormonerna. L-Tyrosin har positiva effekter på minnet och fokuseringsförmågan samt förbättrar fettförbränningsprocessen. TYROSINE 600 ökar motivationen, uthålligheten och motståndskraften mot stress hos intensivt tränande idrottare. Dessutom förbättrar produkten ämnesomsättningen och ökar samtidigt tillverkningen av energi från fettvävnad.

STYRKA

FOKUSERING

DOSERINGSFÖRSLAG Rekommenderad daglig dos: 1 kapsel 2 gånger dagligen, helst före frukost och 30 min. före träningspasset. Skölj ner preparatet med ca 300 ml vatten. OBS! Tillskottet verkar starkt stimulerande och får aldrig användas före sömn!

UTHÅLLIGHET

BANTNING

NARINGENIN

CAFFEINE 200 PLUS innehåller ultrarent, vattenfritt koffein samt naringenin som förstärker dess effekt. Preparatet stimulerar ovanligt snabbt en ökning av kroppens fysiska och psykiska aktivitet. Koffeinet stimulerar inte bara det centrala nervsystemet, utan bidrar även till att övervinna trötthet och stagnation i träningen. Denna aktiva alkaloid minskar glykogennedbrytningen och ökar fettförbränningen; därmed ökar den de energireserver som behövs vid riktigt tung träning. Tillsatsen av naringenin förstärker koffeinets effekt och förlänger dess aktivitet i kroppen.

STYRKA

FOKUSERING

200 mg

MUSKLER

Energy Maximizer!

FÖRPACKNINGAR

DOSERINGSFÖRSLAG Skölj ner en portion av preparatet – 1 kapsel – med 300 ml vatten. Använd 3 portioner dagligen, helst mellan måltider.

600 mg L-TYROSINE

P ER 1 P OR TION – 1 cap

44

UTHÅLLIGHET

BANTNING MUSKELDEFINITION

60 cap 60 portions


ENERGI, STIMULERING, KONCENTRATION

SPEED 8

Starkt och effektivt stimuleringsmedel Aktivt stöd för hjärnfunktionen

Absolute Stimulant!

Långvarig och effektiv stimulering

SPEED 8 är den senaste generationen kostillskott som har en ovanligt hög stimulerande och balanserande effekt på hjärnfunktionen. Den noggrant framställda blandningen av flytande aktiva ämnen ger näring till hjärnsystemets celler, stabiliserar deras metabolism och stimulerar till ett mer intensivt arbete. SPEED 8 tillför energi, ökar koncentrationen och effektivitet, och dess effekt varar så länge som upp till 8 timmar. Preparatet rekommenderas för psykiskt och fysiskt aktiva personer, och särskilt för personer som utför ett långvarigt och monotont arbete.

DOSERINGSFÖRSLAG

FÖRPACKNINGAR

Rekommenderad dos är 1 ampull om dagen. Skölj ner preparatet med 300 ml vatten.

SMAKER

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

Sweet Cherry

UTHÅLLIGHET

BANTNING 25 ml 1 portion

LECITHIN

1,6 g 1,0 g 165 mg 55 mg NATURAL

L-GLYCINE TAURINE

L-THEANINE CAFFEINE PER 1 POR T I ON – 25 m l

MUSKELDEFINITION

Effektiv hjärn- och nervsystemsfunktion Stöd vid ökad intellektuell aktivitet

Supports Brain Function and Fat Metabolism!

Ren sojalecitin i flytande kapslar

LECITHIN är ett tillskott som kompletterar kosten med lättupptagligt, flytande sojalecitin i mjuka gelatinkapslar. Lecitin är en viktig källa till kolin och inositol – ämnen som bygger upp hjärnan, nervsystemet och signalsubstanser. Det har även lipotropa egenskaper – det bryter ner fettmolekyler, vilket påskyndar deras transport och förbränning. LECITHIN stödjer minnet och koncentrationen och underlättar viktminskning genom att bidra till att behålla rätt blodfettsprofil.

DOSERINGSFÖRSLAG

FÖRPACKNINGAR

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

Rekommenderad daglig dos: 1 kapsel 2 gånger dagligen vid måltid. Skölj ner med ca 300 ml vatten.

UTHÅLLIGHET

BANTNING 60 cap 60 portions

MUSKELDEFINITION

1,2 g

SOY LECITHIN P E R 1 P OR T I ON – 1 c a p

45


Hormon- och anabola stimulanter De anabola processerna som förekommer i muskler leder till att musklernas styrka och massa ökas, vilket möjliggör en kontinuerlig anpassning till nya belastningar. En intensiv träning och en diet innehållande energitillförande produkter och byggämnen säkerställer en optimal miljö för de anabola processerna. Anabolismens hastighet och intensitet styrs dock främst av tre hormoner: testosteron, tillväxthormon och insulin. Produkterna från TREC NUTRITION innehåller optimala blandningar av naturliga näringsämnen som på ett för hälsan säkert sätt stimulerar anabolismen samt produktion och utsöndring av hormoner som styr denna.

46


HORMON- OCH ANABOLA STIMULANTER

DAA ULTRA Androgenic Testosterone Modulator! Ökad testosteronnivå Högsta muskelanabolism 1000 mg

D-asparaginsyra av farmaceutisk kvalitet DAA ULTRA är en naturlig modulator för syntes av endogent testosteron som innehåller Dasparaginsyra av farmaceutisk kvalitet. Den spelar en viktig roll för centrala nervsystemet och endokrina systemet. DAA ULTRA innehåller en unik, högervriden form av asparaginsyra som ökar syntes av testosteron från kolesterol. En hög nivå av denna androgeniska hormon stimulerarar anabolismen, vilket leder till en snabb kraftökning och tillväxt av muskelfibermassan. DAA ULTRA förbättrar uthålligheten hos idrottare samt förbättrar sexuell funktion och ökar libido.

D-ASPARTIC ACID PER 1 POR TION – 1 cap

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

FÖRPACKNINGAR DOSERINGSFÖRSLAG Ta en portion tillskott – 1 kapsel – 3 gånger tagligen. Skölj ner med 300 ml vatten. Träningsdagar: I portionen på morgonen efter uppvaknande, II portionen 45 min. före träningspasset och III portionen före sänggående. Träningsfria dagar: I portionen på morgonen efter uppvaknande, II portionen mellan måltiderna och III portionen före sänggående.

UTHÅLLIGHET

BANTNING MUSKELDEFINITION

30 cap 30 portion

120 cap 120 portion

47


HORMON- OCH ANABOLA STIMULANTER

TRIBULON BLACK

Extrastark protestosteronformel Förbättrar libido och ökar träningseffekter

Extra Strong Testosterone Stimulator!

Högsta koncentration av saponiner

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

TRIBULON BLACK är en professionell pro-testosteronformel som innehåller det ultrakoncentrerade Tribulus-extraktet med en rekordkoncentration av bioaktiva saponiner – 95 %. TRIBULON BLACK tillhandhåller naturliga växtsteroider som stödjer tillverkning och sekretion av endogent testosteron – ett hormon som kontrollerar anabola processer i kroppen och reglerar sexualdriften. Dessa ämnen har en positiv påverkan på uppbyggningen av muskelmassa, fettvävnadens förbränningshastighet samt effektiviteten för regenerering hos idrottsmän och fysiskt aktiva personer efter träning.

STYRKA

FOKUSERING

FÖRPACKNINGAR

DOSERINGSFÖRSLAG Rekommenderad daglig dos – 2 kapslar skölj ner med 300 ml vatten. Träningsdagar: 2 kapslar 30 min. före träningspasset. Träningsfria dagar: 2 kapslar 30 min. före sänggåendet

1560 mg 1480 mg

UTHÅLLIGHET

BANTNING

TRIBULUS EXTRACT STEROID SAPONINS

60 cap 30 portions

MUSKELDEFINITION

PER 1 POR T I ON – 2 cap

120 cap 60 portions

TRIBULON

Naturligt stöd för testosteronproduktion Mer muskelmassa och snabbare återhämtning

Testosterone Enhancer!

Rent, koncentrerat Tribulusextrakt

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

TRIBULON är en högkvalitativ produkt med koncentrerat extrakt av Tribulus Terrestris. Produkten innehåller växtsteroider (steroida saponiner) som på ett naturligt och helt hälsosäkert sätt stimulerar produktionen av testosteron – det viktigaste anabola hormonet. Testosteron hjälper utvecklingen av muskelmassa och muskelstyrka, påskyndar återhämtningen efter träning, ökar fettförbränningen och ökar libidon. TRIBULON rekommenderas till alla idrottsmän och personer som är fysiskt aktiva i yrket för att uppnå fysisk toppform.

STYRKA

FOKUSERING

FÖRPACKNINGAR

1560 mg 940 mg

UTHÅLLIGHET

BANTNING MUSKELDEFINITION 48

DOSERINGSFÖRSLAG Rekommenderad daglig dos – 2 kapslar skölj ner med 300 ml vatten. Träningsdagar: 2 kapslar 30 min. före träningspasset. Träningsfria dagar: 2 kapslar 30 min. före sänggåendet

TRIBULUS EXTRACT STEROID SAPONINS PER 1 POR TION – 2 c a p

60 cap 30 portions

120 cap 60 portions


HORMON- OCH ANABOLA STIMULANTER

EXTREME MEN’S FORMULA

Ökad produktion av manliga hormoner Ämnen som förbättrar mannens hälsa

Power, Energy and Vitality!

Koncentrerade växtextrakt och mineraler

EXTREME MEN’S FORMULA är ett vetenskapligt utvecklat örtpreparat för män. Produkten innehåller naturliga komponenter med stärkande verkan, som ökar kroppens uthållighet vid stora fysiska ansträngningar. De noggrant utvalda växtextrakten är en rik källa på steroida saponiner – aktiva föreningar, som har ytterst positiv påverkan på den manliga hormonproduktionen. EXTREME MEN’S FORMULA kan stimulera testosteronproduktionen, öka de sexuella funktionerna, minska tröttheten och höja stresståligheten.

DOSERINGSFÖRSLAG

FÖRPACKNINGAR

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

1 tablett om dagen, helst 30 minuter efter måltid. Skölj ner med 300 ml vatten.

UTHÅLLIGHET

BANTNING 30 tab 30 portions

ZMA ORIGINAL

KOREAN AMERICAN MACA GINSENG GINSENG ROOT PER 1 PORTION – 1 tab

Djup sömn och ökad testosteronproduktion Kombination av anabola mineraler

Natural Nonsteroidal Testosterone Booster!

Patenterad ZMA™-formel

ZMA ORIGINAL innehåller en patenterad sammansättning av kelaterade mineraler som är nödvändiga för att kroppens anaboliska processer ska fungera normalt. Denna optimala kombination av lättupptagliga former av zink och magnesium, berikad med vitamin B6, ger en ökad nivå av endogent testosteron. De aktiva ämnena i ZMA ORIGINAL framkallar en djup, avslappnande sömn, vilket betydligt förkortar den tid som kroppen behöver för full återhämtning efter intensiva träningspass.

DOSERINGSFÖRSLAG

600 mg 100 mg 100 mg 100 mg TRIBULUS EXTRACT

MUSKELDEFINITION

FÖRPACKNINGAR

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

3 kapslar om dagen, helst 30 min. före sänggåendet. Skölj ner med 300 ml vatten.

UTHÅLLIGHET

BANTNING 30 cap 45 cap 10 portions 15 portions

90 cap 30 portions

450 mg 30 mg 10,5 mg

MUSKELDEFINITION

MAGNESIUM

ZINC

VIT. B6

P E R 1 P O R T I O N – 3 c ap

49


HORMON- OCH ANABOLA STIMULANTER

GABA 750

Mild avslappnings- och uppmjukningseffekt Ökar produktionen av växthormonet (GH)

Improves Mood and Growth Hormone Production!

Påskyndar insomning och återhämtning under natten

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

GABA 750 kompletterar dieten med ren gammaaminosmörsyra (GABA) som förbättrar centrala nervsystemets korrekta funktion. Denna neurotransmittor begränsar centrala nervsystemets övermåttliga stimulering vilket hjälper till att lindra stress. GABA har en positiv verkan på sinnesstämningen, förbättrar kroppens återuppbyggnad under natten och ökar tillverkning av växthormon i hypofysen. GABA 750 hjälper till att begränsa negativa effekter av ökad fysisk och psykisk aktivitet hos personer som lever intensivt, särskilt hos idrottare.

STYRKA

FOKUSERING

SMAKERI

FÖRPACKNINGAR

x

UTHÅLLIGHET

BANTNING

1500 mg GABA

60 cap 30 portions

MUSKELDEFINITION

PER 1 POR TION – 2 ca p

GH TURBO

Unika pekursorer till tillväxthormon Snabb och effektiv återhämtning

The Powerful Growth Hormone Stimulant!

En formel för djup och avslappnande sömn

VIKT VITALITET

DOSERINGSFÖRSLAG 2 kapslar om dagen, helst 30 min. före sänggåendet. Skölj ner med 300 ml vatten.

5 4 3 2 1

MUSKLER

GH TURBO är en produkt med unik sammansättning av aminosyror som stödjer kroppens produktion av somatotropin – det mänskliga tillväxthormonet (Human Growth Hormone). En lämplig mängd av detta endogena hormon spelar en nyckelroll hos idrottsmän och fysiskt aktiva personer, som vill hålla sig i bra form. Somatotropin bygger upp ren muskelmassa, minskar underhudsfett, förbättrar energitillförseln, ger ökad libido och ökar kroppens återhämtningsförmåga, särskilt efter intensiva träningspass.

STYRKA

FOKUSERING

FÖRPACKNINGAR

DOSERINGSFÖRSLAG Rekommenderad daglig dos: 3–6 tabletter, helst 30 min. före sömn. Skölj ner med ca. 300 ml vatten.

UTHÅLLIGHET

BANTNING

2,5 g

1,5 g

1,5 g

0,3 g

L-ARGININE L-ORNITHINE AKG L-LYSINE L-GLUTAMINE

50

PE R 1 POR T ION – 6 t a b

MUSKELDEFINITION

90 tab 15 portions

180 tab 30 portions


HORMON- OCH ANABOLA STIMULANTER

DIBENCOZIDE FORCE Non-Steroidal Metabolic Activator! Avancerad anabol aktivator Snabbare muskeltillväxt och ökad aptit Hög dos av ren dibenkozid

1000 μg DIBENCOSIDE

P E R 1 P OR T ION – 1 c a p

VIKT

DIBENCOZIDE FORCE är ett specialiserat tillskott som kompletterar dieten med vitamin B12 i form av dess aktiva koenzym (5’-deoxyadenosylkobalamin). Detta ämne ökar kroppens anabola potential och fyller mycket viktiga reglerande funktioner. Det ökar protein-, fett- och kolhydratomsättningen, vilket indirekt bidrar till att öka aptiten och påskynda uppbyggnaden av muskelmassa och muskelstyrka. DIBENCOZIDE FORCE förbättrar kroppens allmänna fysiska kondition och ökar uthålligheten under intensiv aerob träning.

VITALITET

5 4 3 2 1

STYRKA

FOKUSERING DOSERINGSFÖRSLAG

MUSKLER

FÖRPACKNINGAR

Skölj ner en portion av preparatet – 1 kapsel – med 300 ml vatten. Använd 2 portioner dagligen, helst vid eller direkt efter måltid samt 45 min. före träning.

UTHÅLLIGHET

BANTNING 100 cap 100 portions

MUSKELDEFINITION 51


Fettreducerare Omåttligt ätande och liten fysisk aktivitet leder till att de överflödiga kalorierna samlas i form av ett reservfett. Flera naturliga aktiva ämnen kan göra lipidmetabolismen effektivare. Genom att frigöra, bryta ner och transportera fettpartiklar hjälper ämnena till att fett omvandlas till en nyttig energi. Fettreducerare från TREC NUTRITION är produkter med bästa kvalitet som hjälper till vid bantning, bidrar till kroppens modellering och skyddar den mot negativ påverkan från den övermåttliga fettvävnaden.

52


FETTREDUCERARE

L-CARNITINE GOLD Decreases Body Fat and Increases Energy! Koncentrerat flytande L-karnitin Enkel reducering av fettreserv 1500 mg av rent L-karnitin L-CARNITINE GOLD är ett starkt koncentrerat preparat som innehåller hela 1500 mg lättupptagligt, flytande L-carnitin per portion. Detta ämne spelar en nyckelroll vid transporten och den slutgiltiga omvandlingen av fettsyror till energi. Preparatet har kompletterats med en speciell Quick-Sorb-formula, som påskyndar absorptionen. Den innehåller även pantotensyra (vit. B5) som stödjer fettomsättningen. L-CARNITINE GOLD underlättar fettförbränning, har en energigivande effekt och ökar kroppens kapacitet vid långa och intensiva träningspass.

1500 mg 10 mg

L-CARNITINE PANTOTHENIC ACID PER 1 POR TION – 15 m l

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

FÖRPACKNINGAR DOSERINGSFÖRSLAG Rekommenderad daglig dos: 15 ml (1 matsked). Träningsdagar: 1 portionen (15 ml) 30 min. före träningen. Träningsfria dagar: 1 portionen (15 ml) direkt när du stiger upp på morgonen.

UTHÅLLIGHET

BANTNING MUSKELDEFINITION

25 ml 473 ml 1 portion 31 portions

946 ml 63 portions

53


FETTREDUCERARE

Effektivt stöd vid bantning Snabbare transport och metabolism av fett

L-CARNITINE SOFTGEL For a Lean Body!

Lättabsorberande gelékapslar

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

L-CARNITINE SOFTGEL är en produkt med lättupptagligt flytande L-carnitin form av gelatinkapslar som är lätta att svälja. Detta ämne spelar en nyckelroll i energiproduktion genom fettförbränning, det hjälper vid bantning, verkar energigivande och gör det lätttare att kontrollera kroppsvikten. L-CARNITINE SOFTGEL påskyndar förbränningen av underhudsfett genom att öka effektiviteten i diet och träning.

STYRKA

FOKUSERING

FÖRPACKNINGAR

DOSERINGSFÖRSLAG Rekommenderad daglig dos: 4 kapslar. Skölj ner preparatet med ca 300 ml vatten. Träningsdagar: 4 kapslar 30 min. före träningspasset. Träningsfria dagar: 2 kapslar 2 gånger dagligen, helst 30 min. före måltid.

800 mg

UTHÅLLIGHET

BANTNING

L-CARNITINE

60 cap 15 portions

MUSKELDEFINITION

P ER 1 P O R T I O N – 4 cap

120 cap 30 portions

L-CARNITINE + GREEN TEA

Snabb reducering av subkutant fett Synergisk verkan av aktiva ämnen

Turn Fat in to Energy!

Lättabsorberande gelékapslar

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

L-CARNITINE + GREEN TEA är en komplett produkt med lättupptagligt flytande L-carnitin och koncentrerat extrakt av grönt te i form av gelatinkapslar som är lätta att svälja. Grönt te innehåller aktiva substanser som kraftigt stimulerar metabolismen, fungerar termogeniskt (ökar kroppstemperaturen) och samtidigt ökar L-carnitinets effektivitet. Till följd av synergieffekten mellan preparatets komponenter ökar andelen fett i energiproduktionen, vilket innebär att förbränningen av underhudsfett påskyndas.

STYRKA

FOKUSERING

FÖRPACKNINGAR

DOSERINGSFÖRSLAG Rekommenderad daglig dos: 4 kapslar. Skölj ner preparatet med ca 300 ml vatten. Träningsdagar: 4 kapslar 30 min. före träningspasset. Träningsfria dagar: 2 kapslar 2 gånger dagligen, helst 30 min. före måltid.

800 mg 200 mg GREEN TEA

L-CARNITINE

EXTRACT P ER 1 POR T ION – 4 c a p

54

UTHÅLLIGHET

BANTNING MUSKELDEFINITION

90 cap 22 portions

180 cap 45 portions


FETTREDUCERARE

L-CARNITINE COMPLEX

Komplex bantningsformel Minskar aptiten och ökar kaloriförbränningen

Burn Fat for Energy!

500 mg L-Karnitin-tartrat i 1 tablett

L-CARNITINE COMPLEX innehåller en noggrant sammansatt blandning av L-karnitintartrat, krom och vitamin B6. Dessa ingredienser hjälper till att omvandla fett till energi, reglerar sockernivån i blodet samt dämpar aptiten. Preparatet har även energitillförande verkan och förebygger att man blir trött även vid långvarig fysisk ansträngning. L-CARNITINE COMPLEX hjälper till att kontrollera kroppsviktsminskning, ökar fettförbränningen samt höjer prestationsförmåga hos intensivt tränande idrottsmän och fysiskt aktiva personer.

DOSERINGSFÖRSLAG

FÖRPACKNINGAR

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

Rekommenderad daglig dos: 2 tabletter. Skölj ner preparatet med ca 300 ml vatten. Träningsdagar: 2 tabletter 30 min. före träningspasset. Träningsfria dagar: 1 tablett 2 gånger dagligen, helst 30 min. före måltid.

UTHÅLLIGHET

BANTNING

1000 mg 2,8 mg 20 μg

90 tab 45 portions

CLA SOFTGEL Accelerate Fat Loss and Protect Against Free Radicals! CLA SOFTGEL kompletterar kosten med koncentrerad konjugerad linolinsyra, som finns naturligt i små mängder i mat. Dess aktiva isomerer hjälper ämnesomsättningen, har en termogen effekt och ökar energiproduktionen genom förbränning av reservfett. CLA hämmar även det enzym som ansvarar för lagringen av lipider i fettcellerna och fungerar som en kraftig antioxidant. CLA SOFTGEL påskyndar viktminskning och fettförbränning, och genom att skydda fettvävnaden hjälper den till att bibehålla en fast kropp och fin hy.

DOSERINGSFÖRSLAG

L-CARNITINE VIT. B6 CHROMIUM TRARTRATE PER 1 POR TION – 2 t a b

MUSKELDEFINITION

FÖRPACKNINGAR

Effektiv modellering av kroppen Förbränner fett och bevarar fast kropp Lättabsorberande gelékapslar

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

Skölj ner en portion av preparatet – 1 kapsel – med 300 ml vatten. Använd 3 portioner dagligen, helst vid eller direkt efter måltid. För maximal effekt bör preparatet användas systematiskt under 6–8 veckor.

UTHÅLLIGHET

BANTNING 100 cap 200 cap 100 portions 200 portions

MUSKELDEFINITION

750 mg CLA PER 1 PO R T I O N – 1 c a p

55


FETTREDUCERARE

CLA- och grönt te-extraktkomplex Skonsam och bestående viktreduktion

CLA + GREEN TEA Maximize Lean Body!

Lättabsorberande gelékapslar

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

CLA + GREEN TEA innehåller konjugerad linolsyra (CLA) samt koncentrerat grönt te-extrakt i form av lättsvalda gelekapslar. Preparatets flytande form gör att den absorberas på ett bra sätt och utgör en effektiv supplementering. Preparatet ökar bantningseffektiviteten och kroppens immunitet mot psykisk och fysisk trötthet. CLA + GREEN TEA rekommenderas både för fysiskt aktiva personer och för personer med sittande livsstil som ett medel som hjälper till att nå och behålla en smärt figur.

STYRKA

FOKUSERING

FÖRPACKNINGAR

DOSERINGSFÖRSLAG Skölj ner en portion av preparatet – 1 kapsel – med 300 ml vatten. Använd 3 portioner dagligen, helst vid eller direkt efter måltid. För maximal effekt bör preparatet användas systematiskt under 6–8 veckor.

500 mg 300 mg 1 mg

UTHÅLLIGHET

BANTNING

GREEN TEA CLA VIT. E EXTRACT P ER 1 PO R TI O N – 1 c ap

45 cap 45 portions

MUSKELDEFINITION

90 cap 90 portions

180 cap 180 portions

FAT TRANSPORTER

Påskyndar ämnesomsättningen Ökar tillverkning av energi av fett

Quick Fat Loss Combo!

Skyddar levern, stabiliserar lipidnivån

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

FAT TRANSPORTER är ett komplex av ingredienser med lipotrop effekt, som aktiverar kroppens fettomsättning. En speciell sammansättning av kolin, inositol, taurin och L-carnitin stödjer transporten och den slutgiltiga förbränningen av fettmolekyler. Vitamin B6 påskyndar ämnesomsättningen, medan krom stabiliserar organismens sockeromsättning och samtidigt hämmar aptiten. FAT TRANSPORTER är ett preparat som vid regelbundet intag hjälper vid bantning och gör det lättare att gå ner i vikt.

STYRKA

FOKUSERING

FÖRPACKNINGAR

DOSERINGSFÖRSLAG Rekommenderad dos: 2 tabletter 2 gånger dagligen, 30 min. före måltid. Skölj ner med ca 300 ml vatten.

750 mg 500 mg 440 mg 250 mg CHOLINE BITARTRATE

56

L-CARNITINE L-METHIONINE TARTRATE PER 1 PORTION – 2 tab

INOSITOL

UTHÅLLIGHET

BANTNING MUSKELDEFINITION

90 tab 45 portions

180 tab 90 portions


Appetite Suppresant!

FETTREDUCERARE

DIET CONTROL

Effektiv aptithämmare Minskar mängden konsumerade kalorier Lättabsorberande gelékapslar

DIET CONTROL är ett naturligt medel som begränsar hungerkänslan och som framställs baserat på en koncentrerad olja från nötter från koreatall (Pinus koraiensis). Dess aktiva ämnen ökar utsöndring av hormoner i tarmar som reglerar mättnadskänslan som skickar en signal till hjärnan om att magen är full. Användning av DIET CONTROL medför en betydlig minskning av mängden intagen mat vilket underlättar bantning och kontroll av kroppsvikt. DIET CONTROL är ett utmärkt preparat som hämmar aptit. Det rekommenderas främst för personer med benägenhet för viktökning, och som har problem med att hålla en restriktiv diet.

DOSERINGSFÖRSLAG

FÖRPACKNINGAR

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

Rekommenderad dos är 3 kapslar 30 minuter före huvudmåltid. Skölj ner preparatet med 300 ml vatten.

UTHÅLLIGHET

BANTNING 60 cap 20 portions

120 cap 40 portions

DIETARY FIBRE APPLE Improve Digestion and Weight Loss! DIETARY FIBRE APPLE är en naturlig äppelfiber som erhålls genom en flerstegsprocess för rensning och mikronisering. Preparatet hjälper hela matsmältningskanalen att fungera på rätt sätt och underlättar bantning. Den speciella framställningsmetoden möjliggör att erhålla rent fiber med hög kvalitet vars partiklar har en unikt stor aktiv yta. DIETARY FIBRE APPLE sväller i matsmältningskanalen och minskar hungerkänslan, reducerar absorption av kalorier från mat och förbättrar tarmperistaltiken genom att förebygga förstoppningar.

DOSERINGSFÖRSLAG

FÖRPACKNINGAR

3g

KOREAN PINE NUT OIL P E R 1 P OR T I ON – 3 c a p

MUSKELDEFINITION

Kompletterar dieten med de värdefulla fibrerna Förbättrar matsmältningskanalens funktion Naturlig, mikroniserad äppelfiber

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

Lös upp en portion tillskott – 10 g (1 matsked) – i 300 ml vatten eller saft. Använd 1–2 portioner om dagen helst 30 min. före måltid, beroende på behov.

UTHÅLLIGHET

BANTNING 300 g 30 portions

MUSKELDEFINITION

10 g

APPLE FIBRE P E R 1 P O R T I O N – 10 g

57


Termogena ämnen Fysisk aktivitet och regelbunden mathållning förbättrar den totala kaloriförbrukningen vilket påskyndar metabolismen. Många personer brottas med överflödig fettvävnad och ofta kan de inte bli av den trots en intensiv träning. Det finns dock ett naturligt och säkert sätt att öka hastigheten hos din viloämnesomsättning. Ämnen med termogen verkan stimulerar kroppen till ökad förbränning av fett och omvandling av denne till värme. Termogena ämnen från TREC NUTRITION är perfekta och beprövade produkter som gör det lättare att få en skulpterad drömkropp.

58


TERMOGENA ÄMNEN

THERMO FAT BURNER MAX

Påskyndar ämnesomsättningen Ökar kalori- och fettförbränningen

High Performance Thermogenic Intensifier for Energy and Fat Loss!

Komplex av naturliga termogeniska tillskott

THERMO FAT BURNER MAX är en speciell sammansättning av ämnen som stödjer fettförbränningen och gör det lättare att kontrollera kroppsvikten. Preparatet innehåller standardiserade växtextrakt, som är rika på bioaktiva ämnen. Extrakt från guarana, grönt kaffe samt grönt och vitt te ökar ämnesomsättningen, hjälper till vid bantning och hjälper kroppen att motstå stora fysiska och psykiska ansträngningar. THERMO FAT BURNER MAX har dessutom kompletterats med L-carnitin och krom – ämnen som hämmar aptiten och påskyndar transporten av fettmolekyler till platserna för slutlig förbränning.

DOSERINGSFÖRSLAG

FÖRPACKNINGAR

Ta en portion tillskott (2 tabletter) tillsammans med 300 ml vatten. Använd 1–2 portioner om dagen, helst 30 min. före maten eller träningen, beroende på behov. Obs! Tillskottet verkar starkt stimulerande och får aldrig användas före sömn!

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

STYRKA

FOKUSERING

UTHÅLLIGHET

BANTNING 120 tab 60 portions

Most Effective Thermogenic Fat Burner! CLENBUREXIN är en speciell sammansättning av effektiva komponenter som påskyndar minskning av kroppsmassan. Produkten har utvecklats för att hjälpa kroppen att bekämpa övervikt och överflödig fettvävnad. Denna utvalda kombination av naturliga termogena ämnen, vitaminer och stimulerande ämnen ökar ämnesomsättningen och värmeproduktionen genom fettförbränning, dämpar aptiten och fungerar energigivande. CLENBUREXIN underlättar fettförbränning och kroppskonturering både hos fysiskt aktiva och stillasittande personer.

FÖRPACKNINGAR

550 mg 400 mg 300 mg 150 mg GUARANA EXTRACT

MUSKELDEFINITION

CLENBUREXIN

DOSERINGSFÖRSLAG

MUSKLER

L-CARNITINE GREEN COFFE GREEN TEA TARTRATE EXTRACT EXTRACT P ER 1 P O R T I O N – 2 t a b

Bestående och perfekt skulpterade muskler Högeffektivt i kampen mot subkutant fett Stark och beprövad termogenisk formel

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

Skölj ner en portion av preparatet – 2 kapslar – med 300 ml vatten. Använd 2 portioner om dagen, helst 30 min. före måltid eller träning. Obs! Tillskottet verkar starkt stimulerande och får aldrig användas före sömn!

UTHÅLLIGHET

BANTNING 90 cap 45 portions

180 cap 90 portions

MUSKELDEFINITION

450 mg 270 mg 250 mg 100 mg GREEN COFFEE EXTRACT

GREEN TEA EXTRACT

L-TYROSINE CAFFEINE

PER 1 PORTION - 2 cap

59


TERMOGENA ÄMNEN

FIT EFFECT

Skonsamt preparat med termogenisk effekt Ökar effektiviteten av viktminskningsdiet

Attacks Fat Cells to Help You Lose Fat!

Innehåller hög dos CLA

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

FIT EFFECT är en noggrant utvald sammansättning av naturliga ingredienser som ökar effektiviteten vid viktminskning. Produktens komplexa formula inkluderar CLA, L-karnitin, bioaktiva växtextrakt med termogen effekt och ingredienser som minskar aptiten. Preparatet påskyndar fettförbränningen och hämmar uppkomsten av underhudsfettlager, särskilt vid höfter, lår och mage. FIT EFFECT underlättar kroppskonturering och ökar energiproduktionen genom fettförbränning, vilket ytterligare förbättrar den totala kapaciteten hos fysiskt aktiva personer.

STYRKA

FOKUSERING

FÖRPACKNINGAR

DOSERINGSFÖRSLAG Skölj ner en portion av preparatet – 1 kapsel – med 300 ml vatten. Använd 3 portioner dagligen, helst vid eller direkt efter måltid. För maximal effekt bör preparatet användas systematiskt under 6–8 veckor.

750 mg 150 mg 75 mg 50 mg CLA

L-CARNITINE

GUARANA EXTRACT

UTHÅLLIGHET

BANTNING

GREEN TEA EXTRACT

60 cap 60 portions

MUSKELDEFINITION

PER 1 POR TION – 1 cap

FAT KILLER

Effektiv flytande termogenisk formel Ökar ämnesomsättningshastigheten

Activate Your Natural Fat Burning Process and Promote Energy!

Koncentrerade, flytande ämnen

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

STYRKA

FOKUSERING

500 mg 75 mg 75 mg 38 mg

L-CARNITINE

GUARANA EXTRACT

GREEN & WHITE TEA

PER 1 POR TION – 15 ml

60

KOREAN GINSENG

MUSKLER

FAT KILLER är en snabbabsorberande, flytande blandning av örtextrakt och ämnen som aktiverar fettomsättning i kroppen. Regelbunden användning av preparatet medför en snabbare ämnesomsättning och ökning av termogenesprocessen (produktion av värme från fett). FAT KILLER har en energitillförande effekt och hjälper till att bibehålla en smal och muskulös kropp. Preparatet rekommenderas främst för kroppsbyggare vid formning av kroppsmuskulatur samt för personer som strävar efter en snabb minskning av fettvävnad.

FÖRPACKNINGAR

UTHÅLLIGHET

BANTNING MUSKELDEFINITION

25 ml 455 ml 1 portion 30 portions

DOSERINGSFÖRSLAG Ta en portion tillskot – 15 ml (1 matsked) 3 gånger om dagen. Träningsdagar: I portionen 30 minuter före första måltid, II portioner 30 minuter före träningspass, III portionen direkt efter träningspass. Träningsfria dagar: I portionen 30 minuter före första måltid, II portioner 30 minuter före huvudmåltid. Obs! Tillskottet verkar starkt stimulerande och får aldrig användas före sömn!


MCT-olja Intensiv och långvarig träning kräver stora mängder högenergetisk föda. Det är inte bara kolhydrater som snabbt och effektivt kan komplettera kalorier som behövs för en rätt muskelfunktion. De från kokosnätter isolerade mellanlånga mättade fettsyrorna (MCT) utgör ett perfekt och högeffektivt alternativ. MCT-olja från TREC NUTRITION är en lättupptaglig, snabbtillgänglig och sparsam energikälla under hårda träningspass. Den tillhandahåller över dubbelt så många kalorier per gram jämfört med samma mängd kolhydrater.

M-C-T GOLD

Ökad uthållighet under träning Alternativ energikälla

Liquid Energy Source!

Lättupptagliga MCT-fett

M-C-T GOLD innehåller en specialtyp av lättupptagligt fett som absorberas väldigt snabbt och utgör en extra energikälla under långa träningspass. Användning av medellånga triglycerider (MCT) i den dagliga dieten ökar muskelstyrkan och muskeluthålligheten betydligt och främjar även tillväxten av muskelmassa. M-C-T GOLD när den används av idrottsmän som en alternativ energikälla, hjälper till att skydda kolhydratsreserven samt skydda muskelproteiner mot katabolism.

DOSERINGSFÖRSLAG

FÖRPACKNINGAR

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

Ta en portion tillskott – 15 ml (1 matsked) – 3 gånger dagligen, helst vid måltid.

UTHÅLLIGHET

BANTNING 400 ml 26 portions

14 g

MUSKELDEFINITION

MTC OIL PER 1 POR TION - 15 ml

61


Fettsyror Fetter utgör en alternativ energikälla för kolhydrater, de fyller dock även andra talrika funktioner i vår kropp. I livsmedel finns sådana fettsyror som vår kropp inte kan producera själv och de är väsentliga för livsfunktionerna. Bland dessa är särskilt fetter i familjen Omega-3, -6 och -9 viktiga. En hög koncentration av dessa fetter finns bland annat i havslevande fiskar. TREC NUTRITION-sortimentet innehåller flytande fettsyrakoncentrat i form av lättsvalda gelkapslar som hjälper hela kroppen att fungera på rätt sätt.

62


Supports Heart, Skin, Brain Function and Joint Flexibility!

Gelékapslar som är enkla att svälja 720 mg EPA och 480 mg DHA i en dagsportion

SUPER OMEGA-3 är ett kosttillskott av hög kvalitet som innehåller koncentrerad olja från havsfiskar, som tillhandahåller de nödvändiga fettsyrorna i gruppen omega-3 (EPA och DHA). Dessa ämnen har en väsentlig betydelse för hela kroppens funktion. Underskott av Omega 3-syror kan leda till metabolismstörningar, minskad produktion av energi från fett, minskad immunitet mot infektioner och en inkorrekt funktion av blodcirkulations- och nervsystemet. SUPER OMEGA-3 hjälper till att öka uthålligheten och förbättra hela kroppens allmänkondition.

DOSERINGSFÖRSLAG

FETTSYROR

SUPER OMEGA-3

Fiskolja rik på omega-3-syror

FÖRPACKNINGAR

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

Skölj ner en portion av preparatet – 2 kapslar – med 300 ml vatten. Använd 2 portioner dagligen, helst vid eller direkt efter måltid.

UTHÅLLIGHET

BANTNING 60 cap 30 portions

120 cap 60 portions

OMEGA 3-6-9

DOSERINGSFÖRSLAG

FÖRPACKNINGAR

VIT. E

Förbättrad hjärn- och hjärtfunktion Snabbare adaptation till ansträngning

Boost Brain Function, Mental Health and Regulate Mood! OMEGA 3-6-9 är ett högkvalitativt komplex av enkel- och fleromättade fettsyror från de mest näringsrika naturliga källorna. Preparatets aktiva ingredienser stödjer blod-, nerv- och hormonsystemet, och får de metaboliska processerna att fungera på rätt sätt. OMEGA 3-6-9 innehåller essentiella omega-fettsyror, som förbättrar kroppens ansträngningsförmåga och påskyndar återhämtningsprocessen efter träning. Den bör därför utgöra en väsentlig del av varje idrottares diet.

2000 mg 360 mg 240 mg 7 mg CONCENTRATED EPA DHA FISH OIL PER 1 PORTION – 2 cap

MUSKELDEFINITION

Lättupptagliga gelékapslar

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

Rekommenderad daglig dos: 3 kapslar under eller direkt efter måltid. Skölj ner preparatet med ca 300 ml vatten. För bästa resultat, använd produkten systematiskt i 6–8 veckor.

UTHÅLLIGHET

BANTNING 60 cap 20 portions

120 cap 40 portions

MUSKELDEFINITION

750 mg 248 mg 225 mg 68 mg BORAGE OIL

FLAX SEED OIL

FISH OIL

SAFFLOWER OIL

PE R 1 PO R TI O N – 3 ca p

63


Vitaminer och mineraler Varje typ av fysisk aktivitet medför en ökad intensitet hos alla metaboliska processer. Vid anstängning produceras många biprodukter av ämnesomsättning som negativt påverkar vårt kroppstillstånd och försvårar en fullständig regenerering. För att återställa den störda metaboliska balansen behövs rätt mängd vitaminer, mineraler och naturliga antioxidanter som rengör kroppen från toxiner. Vitaminer och mineraler från TREC NUTRITION koppletterar näringsunderskott och maximerar dietens och träningens resultat.

64


Snabb komplettering av näringsbrister

Maximize Your Daily Performance!

Effektiva doser av vitaminer och mineraler

MULTIPACK är ett sammansatt komplex av vitaminer, mineraler och metaboliska aktivatorer som stärker kroppen vid fysisk och psykisk påfrestning. Till följd av stress, dåligt balanserade måltider och intensiv träning kan behovet öka av dessa ämnen som är viktiga för att bibehålla bra form och vitalitet. MULTIPACK rekommenderas till alla fysiskt och psykiskt aktiva personer som komplettering till den dagliga kosten i form av lättupptagliga vitaminer och mineraler.

DOSERINGSFÖRSLAG

VITAMINER OCH MINERALER

MULTIPACK

Fullständig metabolisk balans

FÖRPACKNINGAR

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

Rekommenderad dos: 1 tablett 2 gånger dagligen, helst direkt efter måltid. Skölj ner med ca 300 ml vatten.

UTHÅLLIGHET

BANTNING 30 tab 60 tab 30 portions 60 portions

120 tab 120 portions

240 tab 240 portions

MEGA MINERAL PACK Essential for Muscle and Mental Power! MEGA MINERAL PACK är ett komplext preparat som bl a innehåller lättupptagliga mineralämnen samt spårämnen. En lämplig nivå av dessa ämnen är nödvändig för kroppens effektiva fungerande. Efterfrågan på mineralämnen är större hos fysiskt aktiva personer och idrottsmän och därför ska de tillföras kroppen i den dagliga dieten. De aktiva ämnena i MEGA MINERAL PACK stödjer vätskeoch elektrolytomsättningen samt hormonomsättning, medverkar i överföring av signaler i nervsystemet samt reglerar metaboliska förändringar av proteiner och kolhydrater.

DOSERINGSFÖRSLAG

FÖRPACKNINGAR

27

12

10

ACTIVE INGREDIENTS VITAMINS MINERALS PER 1 PO R T IO N – 1 t a b

MUSKELDEFINITION

Hög uthållighet och effektiv återhämtning Mineraler som behövs för energiproduktion Lättupptagliga aktiva ämnen

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

Rekommenderad dos: 1 tablett 2 gånger dagligen, helst direkt efter måltid. Skölj ner med ca 300 ml vatten.

UTHÅLLIGHET

BANTNING

10

290 30kap. tab 30 portions

60 tab 60 portions

MUSKELDEFINITION

MINERALS

10 mg 55 μg 40 μg ZINC

SELENIUM CHROMIUM

PER 1 PO R TIO N – 1 t a b

65


VITAMINER OCH MINERALER

Energi, koncentration och effektiv ämnesomsättning Fullständigt utnyttjande av näringsämnen

VITAMIN B COMPLEX Support Energy Production and Food Assimilation!

Koncentrerat B-vitaminkomplex

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

VITAMIN B COMPLEX är en högkvalitativ blandning av mikronäringsämnen för idrottsmän och fysiskt aktiva personer. De noggrant sammansatta proportionerna av de viktigaste vitaminerna i B-gruppen samt metaboliska aktiveringsämnen hjälper till att absorbera och effektivt ta upp alla näringsämnen, dvs. proteiner, fetter och kolhydrater. VITAMIN B COMPLEX innehåller ämnen som ökar energiproduktionen och förbättrar kroppens adaptationsförmåga och hjälper samtidigt nerv- och immunitetssystemet att fungera på rätt sätt.

STYRKA

FOKUSERING

FÖRPACKNINGAR

DOSERINGSFÖRSLAG Rekommenderad daglig dos: 1 kapsel dagligen, helst vid eller direkt efter måltid. Skölj ner med ca 300 ml vatten.

8 20 mg 20 mg 8 mg

UTHÅLLIGHET

BANTNING

GROUP B CHOLINE PABA BITARTRATE VITAMINS INOSITOL P ER 1 POR TION – 1 cap

60 cap 60 portions

MUSKELDEFINITION

STRONG-C 1000

Effektivt antioxidantkomplex Naturligt stöd för immunsystemet

Powerful Antioxidant Formula!

1000 mg C-vitamin i en tablett

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STRONG-C 1000 är ett vitaminpreparat utvecklat för idrottsmän. Det innehåller en stor dos C-vitamin (1000 mg), berikat med ett komplex av citrusbioflavonoider och zink. C-vitamin hjälper till att neutralisera de reaktiva syreföreningar som bildas vid träning och som minskar kroppens motståndskraft mot infektioner och fördröjer dess återhämtningsförmåga. Tillsatsen av bioflavonoider och zink ökar C-vitaminets antioxiderande verkan och förlänger tiden som det är aktivt i kroppen.

STYRKA

FOKUSERING

FÖRPACKNINGAR

DOSERINGSFÖRSLAG Rekommenderad daglig dos: 1 tablett efter huvudmåltiden. Skölj ner med ca 300 ml vatten.

1000 mg 100 mg 10 mg VIT. C

BIOFLAVONOIDS

ZINC

PER 1 P O R T I O N – 1 t a b

66

UTHÅLLIGHET

BANTNING MUSKELDEFINITION

100 tab 100 portions


100% av rekommenderat dagligt intag av magnesium

Mineral of Life and Energy!

Avancerat komplex av 4 magnesiumformer

MAGNE-100 SPORT är en högkvalitativ sammansättning av fyra magnesiumformer samt vitamin B6 som hjälper kroppen att ta upp magnesiumet. Magnesium är nödvändigt bl a för blod- och nervsystemets korrekta funktion. Det behövs även för energitillverkningsoch muskelkrampsprocesser. Magnesiumbrist gör att man lätt blir trött, generellt irriterad samt övertränad. MAGNE-100 SPORT täcker kroppens hela dagliga behov av magnesium, även för de som är utsatta för störst risk för magnesiumbrist såsom idrottsmän och andra fysiskt och yrkesmässigt aktiva personer.

DOSERINGSFÖRSLAG

VITAMINER OCH MINERALER

MAGNE-100 SPORT

Kanonform varje dag!

FÖRPACKNINGAR

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

Rekommenderad daglig dos: 1 kapsel 2 gånger dagligen vid måltid. Skölj ner med ca 300 ml vatten.

UTHÅLLIGHET

BANTNING 60 cap 60 portions

187,5 mg 0,7 mg

MUSKELDEFINITION

MAGNESIUM

VIT. B6

PER 1 POR TI ON – 1 ca p

SPIRULINA

Komplex rengöring av kroppen Källa för naturliga vitaminer och mineraler

Natural Balance!

Flytande algkoncentrat i mjuka kapslar

SPIRULINA är en exceptionellt näringsrik art av blågröna havsalger. Intag av dessa hjälper kroppen att upprätthålla sin naturliga balans (homeostas). Produkten är en utmärkt källa till fullvärdiga proteiner, essentiella fettsyror, lättupptagliga mineraler och B-vitaminer. SPIRULINA är ett helt naturligt och komplext preparat som ger ett tillskott av essentiella makro- och mikronäringsämnen till den dagliga kosten, särskilt under vintern och under viktminskande diet.

DOSERINGSFÖRSLAG

FÖRPACKNINGAR

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

Rekommenderad daglig dos: 2 kapslar 3 gånger dagligen efter måltid. Skölj ner med ca 300 ml vatten

UTHÅLLIGHET

BANTNING 60 cap 30 portions

600 mg

MUSKELDEFINITION

SPIRULINA PER 1 POR TION – 2 cap

67


Regenereringsformel för leder Intensiv träning, övervikt samt ökande ålder resulterar ofta i negativa följder för våra leder och brosk. Överbelastningen leder till en snabbare degradering av rörelseorgan. Detta kan medföra en begränsad rörelseförmåga och farliga defekter. Regenereringsformler från TREC NUTRITION är formler med högsta kvalitet som hjälper till att återbygga bindvävnaden. Regelbunden supplementering skyddar leder och brosk mot överbelastning och minskar risken för skador.

68


REGENERERINGSFORMEL FÖR LEDER

JOINT THERAPY PLUS Advanced Support for Bones, Joints and Cartilages! Stöd för rörelseorgan Bättre rörelseförmåga och rörelseomfång Komplex av naturliga uppbyggande och mildrande ämnen

500 mg 300 mg 100 mg 67 mg GLUCOSAMINE SULPHATE 2KCL

CHONDROITIN SULPHATE

HYDROLYZED COLLAGEN

GINGER & TURMERIC

PER 1 PORTION - 1 tab

JOINT THERAPY PLUS är en avancerad formula som påskyndar återhämtningen hos element i rörelseapparaten som utsätts för överbelastning. Preparatet innehåller nödvändiga uppbyggande ämnen, koncentrerade växtextrakt med skyddande och lindrande effekt samt bioaktiva mineraler. Tillsammans stärker de hela brosk- och ledsystemet och förbättrar dess rörlighet. JOINT THERAPY PLUS rekommenderas till alla personer som upplever obehag vid överdriven användning av lederna, i synnerhet till idrottsmän och fysiskt aktiva personer.

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

FÖRPACKNINGAR DOSERINGSFÖRSLAG Rekommenderad dos: 1 tablett 3 gånger dagligen, helst direkt efter måltid. Skölj ner med ca 300 ml vatten.

UTHÅLLIGHET

BANTNING MUSKELDEFINITION

45 tab 45 portions

90 tab 90 portions

180 tab 180 portions

69


REGENERERINGSFORMEL FÖR LEDER

Regenerering av mikroskador i brosk

GLUCOSAMINE

Rent glukosaminsulfat 2 KCl

Protect Your Joints and Cartilages!

Regenerering och skydd för leder

VIKT 5 4 3 2 1

VITALITET

MUSKLER

GLUCOSAMINE är ett preparat som innehåller högkvalitativt glukosaminsulfat, vilket hjälper lederna att fungera normalt. Ämnet är en viktig strukturell komponent i brosk, senor och ligament. Behovet av detta ämne ökar hos personer som utsätts för överbelastning till följd av en aktiv livsstil, övervikt eller hög ålder. GLUCOSAMINE kompletterar glukosaminbrist i kosten, stödjer broskets återhämtningsprocess och har en skyddande effekt på alla element i rörelseapparaten.

STYRKA

FOKUSERING

FÖRPACKNINGAR

DOSERINGSFÖRSLAG Rekommenderad dos: 1 kapsel 3 gånger dagligen, helst direkt efter måltid. Skölj ner med ca 300 ml vatten.

UTHÅLLIGHET

BANTNING

650 mg

60 cap 180 cap 60 portions 180 portions

MUSKELDEFINITION

GLUCOSAMINE SULPHATE 2KCL PER 1 P OR TION – 1 cap

GLUCOSAMINE SPORT COMPLEX

Skyddar mot skador Förstärker leder och förbättrar deras smörjning 50 mg hyaluronsyra i en dagsportion

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

Total Joint and Cartilages Protector! GLUCOSAMINE SPORT COMPLEX är en unik sammansättning av glukosamin, hyaluronsyra och kollagen – ämnen som bygger upp de strukturella elementen i ledbrosk, ligament och senor, samt gör dem elastiska och hållfasta. GLUCOSAMINE SPORT COMPLEX stödjer ledernas återhämtningsförmåga, det kan begränsa ledernas nedbrytning och öka produktionen av ledvätska, som smörjer lederna. Preparatet rekommenderas till personer vars leder är utsatta för förhöjd belastning, särskilt idrottsmän inom lagsporter, friidrott, cykelsport och kraftsporter.

FÖRPACKNINGAR

DOSERINGSFÖRSLAG Rekommenderad dos: 1 tablett 3 gånger dagligen, helst direkt efter måltid. Skölj ner med ca 300 ml vatten.

UTHÅLLIGHET

BANTNING

650 mg 200 mg 17 mg GLUCOSAMINE HYDROLYZED HYALURONIC SULPHATE 2KCL COLLAGEN ACID P E R 1 POR TION – 1 t a b

70

MUSKELDEFINITION

90 tab 180 tab 90 portions 180 portions


REGENERERINGSFORMEL FÖR LEDER

COLLAGEN RENOVER Regenerates Joint Cartilage and Maintains Beautiful Skin! Starka leder och skön hud Komplex broskrenovering Högst bioaktiva kollagenpeptider

4660 mg 40 mg

HYDROLYZED VIT. C COLLAGEN PE R 1 PO R T I O N – 5 g

VIKT COLLAGEN RENOVER är en produkt som innehåller lättabsorberad kollagen hydrolysat och C-vitamin; produkten stimulerar grundligt förnyelse av bindväven. Kollagenfibrer binder samman ledernas strukturer och gör dem elastiska, vilket stärker ledernas motståndskraft mot mekaniska skador. Med stigande ålder minskar produktionen av endogen kollagen, och detta påskyndar utvecklandet av ledbrosk samt gör att huden förlorar sin elasticitet. COLLAGEN RENOVER är framtagen för personer som riskerar att överbelasta leder, inklusive idrottsmän, personer med övervikt och äldre personer.

VITALITET

5 4 3 2 1

STYRKA

FOKUSERING DOSERINGSFÖRSLAG

FÖRPACKNINGAR

Lös upp en portion tillskott – 5 g (1,5 skopor) i 100 ml vatten. Använd 1–2 portioner om dagen helst 30 min. före måltid, beroende på behov.

MUSKLER

SMAKER Sweet Cherry, Strawberry Banana Split, Juicy Lemonade

UTHÅLLIGHET

BANTNING 350 g 70 portions

MUSKELDEFINITION 71


Måltidsersättare Aktivt yrkesliv, ständig stress och för många åtaganden gör att vi ofta missar att tillaga fullvärdiga måltider. Det innebär dock inte att vi är dömda till äta godis eller snabbmat. De unikt fullvärdiga måltidsersättarna från TREC NUTRITION i form av ett lättupptagligt snack försörjer kroppen med koncentrerade näringsämnen och nödvändig energi. De kompletterar snabbt proteiner, kolhydrater och hälsosamma fetter när du behöver det.

COLOS 100

Läcker både varm och kall Högt näringsvärde

Giant High Protein Cake!

30 g protein i 1 bar

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

COLOS 100 är en unik chokladkaka med hög proteinhalt som smakar gott både kall och varm. Det är den första produkten av denna typ på marknaden som efter en kort uppvärmning i mikrovågsugnen omvandlas till en varm och aromrik kaka. Den innovativa tillverkningsprocessen och användningen av naturliga ingredienser med bästa kvalitet har gjort att vår chokladkaka har en ovanligt mjuk och len konsistens. COLOS 100 är en pefekt och proteinrik snack som tillfredställer de mest krävande personer.

SMAKER

FÖRPACKNINGAR

Double Chocolate Brownie

30 g 411 g 3 g 111 g

PROTEIN CARBS FIBRE

FAT

P E R 1 P O R T I O N - 10 0 g

72

UTHÅLLIGHET

BANTNING MUSKELDEFINITION

DOSERINGSFÖRSLAG 1–2 kakor dagligen, tillsammans med mycket vatten.

100 g 1 portion


Fantastiskt mellanmål

Mega Mass Meal Replacement Protein Bar

21% proteiner i en bar

BOOSTER är en läcker proteinchokladkaka med hög energihalt i olika smaker, tillverkad med ett fullvärdigt vassleprotein som bas. BOOSTER är ett perfekt alternativ för personer som lever aktivt och inte kan äta regelbundet, och även som dietkomplettering för idrottare. BOOSTER är en fantastisk och läcker snack mellan måltider som kompletterar underskott av alla nödvändiga

VIKT VITALITET

näringsämnen: proteiner, kolhydrater, fett och vitaminer.

DOSERINGSFÖRSLAG

FÖRPACKNINGAR

1–2 kakor dagligen, tillsammans med mycket vatten.

SMAKER Banana Cream, Caramel Pleasure, Creamy Strawberry, Marzipan Dream, Marzipan&Nut, Vanilia Chocolate, Wildberry Blast

50 g 1 portion

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA KA

FOKUSERING

UTHÅLLIGHET

BANTNING

100 g 1 portion

21% 37% 7% 23 23%

PROTEIN CARBS

MUSKELDEFINITION

TRIUMPH

FAT

10

VITAMINS

PER 1 PORTION - 1 bar

Läcker högprotein-bar Proteinpremix med högsta kvalitet

Best Tasting Protein Bar!

28 g proteiner i 1 bar

TRIUMPH är en läcker chokladkaka tillverkad med en proteinpremix som bas som kombinerar ett snabbabsorberande isolat och ett vassleproteinkoncentrat samt en långsamt smältande kalciumkaseinat, med ett litet tillägg av sojaproteinisolat av hög kvalitet. TRIUMPH inte bara stillar hunger, utan förser även kroppen med de bästa byggämnena för utvecklig av muskelmassa med bästa kvalitet. TRIUMPH är en effektiv måltid både före efter träning som betydligt påskyndar återhämtning efter träningspass och hjälper till att bygga ren muskelmassa.

DOSERINGSFÖRSLAG

MÅLTIDSERSÄTTARE

BOOSTER

Nödvändig protein- och energidos

FÖRPACKNINGAR

1–2 kakor dagligen, tillsammans med mycket vatten.

SMAKER

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

Peanut Caramel Chocolate

UTHÅLLIGHET

BANTNING 85 g 1 portion

MUSKELDEFINITION

28 g 9 g 5 g 5 g

SATURATED FAT PER 1 PORTION – 85 g

PROTEIN SUGARS FIBRE

73


(X) Pack Series Är du ett proffs och letar efter kompletta supplementeringslösningar? Har du inte tid att använda ett tiotal produkter samtidigt? Vet du inte vilka kosttillskott du ska använda och vid vilka tidpunkter? Oroa dig inte – experter från TREC NUTRITION har gjort jobbet åt dig! Speciellt för sådana personer som du har de framställt en (X)PACK SERIES. Den innehåller de starkaste och mest effektiva näringsämnena i form av användarvänliga portionspåsar. Dessa preparat har utvecklats med tanke på de mest krävande idrottsmän!

TESTO(X)PACK

Ökad testosteron- och växthormonproduktion Komplex av örter, aminosyror och mineraler

Anabolic Hormone Activator!

Endast en portionspåse per dag

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

TESTO(X)PACK är en innovativ blandning av bioaktiva ämnen som förbättrar tillverkning och utsöndring av de två viktigaste horMUSKLER

monerna med anabol verkan – testosteron och växthormon. Rätt nivå på dessa hormoner möjliggör ökad uthållighet och snabb återuppbyggnad efter intensiv träning. Den noggrant utvalda kombinationen av koncentrerade vegetabiliska extrakt, aktiva aminosyror, vitaminer och mineraler hjälper till att åstadkomma kroppens rätta hormonbalans. TESTO(X)PACK är en produkt för professionell användning och rekommenderas som ett komplement till dieten för intensivt tränande idrottare.

STYRKA

FOKUSERING

FÖRPACKNINGAR

DOSERINGSFÖRSLAG Rekommenderad daglig dos: 1 dospåse 30 min. före sänggåendet. Skölj ner preparatet med ca 300 ml vatten. För maximal effekt bör preparatet användas systematiskt under 4–6 veckor.

1,4 g 1,2 g 1,0 g 0,75 g TRIBULUS EXTRACT

ARGININE MATRIX

D-ASPARTIC ACID

PER 1 POR TION - 1 sach

74

UTHÅLLIGHET

BANTNING

GABA

MUSKELDEFINITION

15 sach. 15 portions

30 sach. 30 portions


Most Complete Fat Burning Pack!

Otroligt stark termogenisk effekt Endast en portionspåse per dag

LIPO(X)PACK är ett vetenskapligt utvecklat, sammansatt preparat som hjälper till att reducera överflödig fettvävnad, med ett ovanligt brett verkningsområde. Denna specialiserade kombination av aktiva ingredienser av högsta kvalitet påskyndar ämnesomsättningen och fungerar termogeniskt, vilket gör det lättare att omvandla fett till värmeenergi och samtidigt hämmar lagring av fett. LIPO(X)PACK innehåller även ingredienser som fungerar reglerande och antikatabolt. Produkten rekommenderas främst till idrottsmän för att minska kroppsvikten och skapa muskeldefinition.

DOSERINGSFÖRSLAG

FÖRPACKNINGAR

Rekommenderad daglig dos: 1 påse. Skölj ner preparatet med ca 300 ml vatten. Träningsdagar: 1 påse 30 min. före träning. Träningsfria: 1 påse 30 min. före måltid. För maximal effekt bör preparatet användas systematiskt under 4–6 veckor. Obs! Tillskottet verkar starkt stimulerande och får aldrig användas före sömn!

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

STYRKA

30 sach. 30 portions

VITAL (X) PACK Full Spectrum of Vitamins and Minerals!

UTHÅLLIGHET

DOSERINGSFÖRSLAG

FÖRPACKNINGAR

Rekommenderad daglig dos: 1 dospåsar 30 min. efter måltid. Skölj ner preparatet med ca 300 ml vatten. För maximal effekt bör preparatet användas systematiskt under 4–6 veckor. Obs! Tillskottet verkar starkt stimulerande och får aldrig användas före sömn!

Vitalitet och metabolisk balans Effektiv komplettering av näringsbrister Endast en portionspåse per dag

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

30 sach. 30 portions

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

UTHÅLLIGHET

BANTNING 15 sach. 15 portions

50 920 mg 723 mg 160 mg

L-CARNITINE GREEN TEA ACTIVE CAFFEINE TARTRATE EXTRACT INGREDIENTS PER 1 POR TION – 1 sach

MUSKELDEFINITION

VITAL(X)PACK är ett mycket näringsrikt multikomplex som fungerar som ett perfekt komplement till den vardagliga dieten för idrottsmän samt fysiskt och psykiskt aktiva personer. Preparatet är en omsorgsfullt utvald blandning av vitaminer, mineraler, fettsyror, vegetabiliska extrakt med stimulerande och rensande verkan, och även nödvändiga metaboliska aktivatorer och antioxidanter. VITAL(X)PACK kompletterar kroppens näringsbehov, ökar dess immunitet och vitalitet. Preparatet ger energi för hela dagen och hjälper till att återställa rubbad metabolisk balans.

MUSKLER

FOKUSERING

BANTNING 15 sach. 15 portions

(X) PACK SERIES

LIPO (X) PACK

Effektivt slag mot fettvävnad

MUSKELDEFINITION

33

23 1000 mg 1040 mg

NATURAL VITAMINS& FISH VIT. C INGREDIENTS MINERALS OIL PER 1 POR TION – 1 sach

75


(X) PACK SERIES

Avancerat näringskomplex Stimulerar tillväxt och regenerering av muskler

STERO (X) PACK Ultimate Body Building Pack!

Endast en portionspåse per dag

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

74

20

26

7

FÖRPACKNINGAR

UTHÅLLIGHET

BANTNING

ACTIVE VITAMINS& DIGESTIVE COMPOUNDS AMINOACIDS MINERALS ENZYMES PER 1 POR TION – 1 sach

STERO(X)PACK är en unik blandning av de mest värdefulla naturmedel som behövs i professionella idrottares diet. Produktens avancerade formel kombinerar aktiva ämnen som är väsentliga för bevarande av toppformen. Kombinationen av högkvalitativa aminosyror, vitaminer, mineraler, fettsyror, smältningsenzymer och naturliga antioxidanter kompletterar effektivt näringsunderskott som uppstår vid intensiv träning. STERO(X)PACK stimulerar anabola processer och hämmar katabolism, vilket möjliggör en ständig träningsadaptation och ostörd återhämtning av hela kroppen.

15 sach. 15 portions

MUSKELDEFINITION

JOINT (X) PACK

Fullständigt skydd och regenerering av leder Förstärkning och skydd mot skador

Cartilage and Joint Support Matrix!

Endast en portionspåse per dag

JOINT(X)PACK är ett innovativt komplex av naturliga ingredienser som stimulerar regenereringen av bindväv och benvävnad.

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

MUSKLER

Preparatets uppgift är att stärka brosk-, ligament- och senstrukturer och skydda dem mot överbelastning. Dessutom hjälper preparatet vid remineralisering av skelett. JOINT(X)PACK innehåller strukturella ingredienser, vitaminer och aktiva bioämnen som används vid repareringsprocesser och motverkar överbelastningsskador. Preparatet rekommenderas till intensivt tränande idrottsmän som ett skadeförebyggande medel.

STYRKA

FOKUSERING

30 sach. 30 portions

DOSERINGSFÖRSLAG Rekommenderad daglig dos: 1 dospåse. Skölj ner preparatet med ca 300 ml vatten. Träningsdagar: 1 dospåse 60 min. före träning. Träningsfria: 1 dospåse 30 min. före första måltid. För maximal effekt bör preparatet användas systematiskt under 4–6 veckor. OBS! Tillskottet verkar starkt stimulerande och får aldrig användas före sömn! Använd inte mer än 3 månader!

FÖRPACKNINGAR

DOSERINGSFÖRSLAG Rekommenderad daglig dos: 1 dospåsar direkt efter måltid. Skölj ner preparatet med ca 300 ml vatten. För maximal effekt bör preparatet användas systematiskt under 4–6 veckor.

900 mg 500 mg 300 mg 67 mg HYDROLYZED GLUCOSAMINE CHONDROITIN GINGER COLLAGEN SULPHATE 2KCL SULPHATE & TURMERIC PER 1 POR TION - 1 sach

76

UTHÅLLIGHET

BANTNING MUSKELDEFINITION

15 sach. 15 portions

30 sach. 30 portions


Extreme Nitric Oxide and Creatine Surge! NITRO(X)PACK innehåller en specialutvecklad blandning av ämnen med synergisk effekt. Användning av blandningen före träning orsakar en drastisk ökning av styrka, vikt och uthållighet. Kombinationen av de starkaste prekursorerna för kväveoxid (NO) och adenosintrifosfat (ATP) gör att musklerna blir hårda, uppumpade, fulla med energi och redo för generering av riktig stor kraft. NITRO(X)PACK är ett avancerat preparat som möjliggör en snabb ökning av träningsintensiteten, oberoende av idrottsdisciplin.

DOSERINGSFÖRSLAG

FÖRPACKNINGAR

Rekommenderad daglig dos: 1 dospåse. Skölj ner preparatet med ca 300 ml vatten. Träningsdagar: 1 dospåse 30 min. före träning. Träningsfria dagar: 1 dospåse 30 min. före första måltid. För maximal effekt bör preparatet användas systematiskt under 4–6 veckor.

Styrka, energi och uthållighet Endast en portionspåse per dag

VIKT VITALITET

Get More Energy!

MUSKLER

STYRKA

FOKUSERING

30 sach. 30 portions

FUEL (X) PACK

UTHÅLLIGHET

4,7 g 3,1 g 0,5 g 0,4 g

CREATINE NO COMPLEX BOOSTERS RIBOSE INOSINE PER 1 POR TION – 1 sach

MUSKELDEFINITION

Stimulering, energi och fokusering Omedelbar återhämtning Endast en portionspåse per dag

FUEL(X)PACK är ett sammansatt preparat med stimulerande, energitillförande och förstärkande effekt. De aktiva ämnen som det innehåller stödjer centrala och perifera nervsystemets funktion och bidrar till kroppens ökade vitalisering. Preparatet ökar produktionen av neurotransmittorer och neuromodulatorer vilket har en mycket fördelaktig effekt på informationsöverföringshastighet mellan hjärnan och musklerna. FUEL(X)PACK hjälper till att övervinna sömnighet och träningsstagnation samt ökar koncentration och motivation för hård fysisk träning och intensivt psykiskt arbete.

DOSERINGSFÖRSLAG Rekommenderad daglig dos: 1 dospåse. Skölj ner preparatet med ca 300 ml vatten. Träningsdagar: 1 dospåse 30 min. före träning. Träningsfria dagar: 1 dospåse 30 min. före första måltid. För maximal effekt bör preparatet användas systematiskt under 4–6 veckor. OBS! Tillskottet verkar starkt stimulerande och får aldrig användas före sömn! Använd inte mer än 3 månader!

5 4 3 2 1

BANTNING 15 sach. 15 portions

(X) PACK SERIES

NITRO (X) PACK

Maximala muskelpumpen

FÖRPACKNINGAR

VIKT VITALITET

5 4 3 2 1

STYRKA

FOKUSERING

UTHÅLLIGHET

BANTNING 15 sach. 15 portions

30 sach. 30 portions

MUSKLER

MUSKELDEFINITION

1,4 g 0,4 g 0,4 g 163 mg

L-TYROSINE GUARANA FOCUS CAFFEINE EXTRACT ENHANCERS PER 1 POR TION – 1 sach

77


NBA

MONSTER

REDFASTER

MMA

ANGEL

T-SHIRT HERR

CLENBUREXIN K1

T-SHIRT DAM

78

TREC TEAM

ISOFASTER

MAX CARB

TRIBULON

TREC TEAM 1

NITROBOLON


MÖSSA

POLAR-MODELL

BANDANA

ARMY-MODELL

BRELOCK METALL TREC LÄDER TREC

VATTENFLASKA

0,7 L

MUNKJACK A

MUNKJACK A

– MODELL MED BLIXTLÅS

– MODELL UTAN BLIXTLÅS

SHAKER I METALL

SHAKER I PLAST

0,7 L

0,5 L

0,7 L 79


TRÄNINGSVÄSKA STORLEK

61X30X34

STORLEK

65X49X64 HANDSK AR

FITNESS WOMAN

80

PROFI BROWN

CLASSIC

STRONG

CLASSIC PLUS

SUPER STRONG

GELSHOCK

POWER MAX


TR ÄNINGSHÅLLARE

LÅDA FÖR KAPSLAR

HANDDUK MED LOGO

SÄCK FÖR UTRUSTNING

TRÄNINGSKROKAR

SVET TBAND TR ÄNINGSBAND

STORLEK

50X70 75X150

LÄDERBÄLTE BRETT

TR ÄNINGSBÄLTE TYGBÄLTE SMALT

TYGBÄLTE BRETT

LÄDERBÄLTE

DUBBELT LÄDERBÄLTE

81


Denna katalog är inte någon offert enligt handelsrätten. Ett detaljerat erbjudande samt en prislista finns hos en lokal Återförsäljare.

catalog.trecnutrition.com

SE/12/F/KMB

TREC NUTRITION - Catalog SE  

Product catalog Trec Nutrition - 2012 - Sweden.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you