Page 1

Kies zelf hoe uw woning eruit ziet IN DE NIEUWE, UNIEKE WOONWIJK VAN WORMERVEER


WONEN IN ‘AAN DE WATERING’ ‘Aan de Watering’ is voor zowel starters als doorstarters een prachtkans om een nieuwe, comfortabele en energiezuinige woning te kopen. Goed gelegen, natuur dichtbij De nieuwe wijk komt aan de zuidkant te liggen van de Kerkstraat in Wormerveer. Via de dichtbijgelegen N246 zit u snel op de N203 naar Alkmaar en Zaandam en de A8 richting Zaandam/Amsterdam. Veel voorzieningen (winkels, sporten recreatieplekken) liggen op loop- of fietsafstand. Ook de natuur is dichtbij. Niet te ver van ‘Aan de Watering’ vindt u bijvoorbeeld het prachtige en lommerrijke Noordsterpark, met onder andere een mooie speelplek voor kinderen. In de wijk zelf, dat bestaat uit hofjes, is ook veel aandacht voor groen en kindvriendelijkheid. Laag groen, goed zicht en aantrekkelijke speelruimte zijn gezichtsbepalend.

N246

WORMERVEER In het westelijke deel van Wormerveer, op steenworp afstand van het nieuwe NS-station, het sportcentrum en de gezellige winkelzone, verrijst in de loop van 2014 de groene, kindvriendelijke buurt ‘Aan de Watering’.

KROMMENIE

WORMERVEER

N203

Ruime, aantrekkelijke, complete en betaalbare woningen geven sfeer en kleur aan een nieuw, uniek stukje Wormerveer. Uniek, omdat een deel van de huizen in ‘Aan de Watering’ samengesteld wordt door de toekomstige bewoners zelf. Zij geven een eigen gezicht aan het huis door zelf hun eigen voorgevel te bepalen. Dat maakt ‘Aan de Watering’ gegarandeerd tot woonplek waar iedereen zich thuis voelt, ook u!

Zaandam

Amsterdam

1


EEN HUIS DAT PAST ‘Aan de Watering’ ligt op een unieke locatie omsloten door de Krommenieërweg, aan het water van De Watering en in de luwte van het geluidscherm aan de N246. Door zelf een keuze te maken uit de aangeboden gevels in verschillende kleurstellingen heeft iedere woning in ‘Aan de Watering’ een individuele uitstraling. De variatie die hierdoor ontstaat, versterkt het kleinschalige en kleurrijke karakter van het project.

Wonen met water en groen om de hoek

PROFESSIONELE BEGELEIDING VOOR DE KOPER Een huis kopen is een belangrijk moment in uw leven. Het is een grote beslissing die u weloverwogen wilt nemen. En waarbij u ook de juiste keuzes wilt maken. U krijgt daarbij ondersteuning van een kopersbegeleider. Iemand die verstand heeft van bouwen, exact weet wat wel en niet kan en er alles aan doet om u geen huis maar een thuis te geven. Een woning waar u jarenlang met veel plezier kunt wonen.

2


Vlakbij de winkels!

‘s zomers varen en ‘s winters schaatsen!

Binnen mum van tijd in Zaandam of Amsterdam 3


WAAROM NIEUWBOUW? Een nieuwbouwwoning kopen, heeft veel voordelen. Onder andere deze: - Een nieuwbouwwoning is onderhoudsvriendelijk; u heeft de eerste 5 jaar nauwelijks of geen onderhoud. - Een nieuwbouwwoning is energiezuinig, daarmee bespaart u dus kosten. - Alles aan uw huis is nieuw en fris. - U kunt uw huis inrichten naar eigen smaak; in ‘Aan de Watering’ kiest u zelfs de voorkant van uw woning. - De saamhorigheid is groot in een nieuwbouwbuurt. U en uw buren maken samen een nieuwe start en dat schept een band, zo blijkt. Nieuwbouwbuurten staan bekend als leefbare buurten met veel groen, speelplekken en voldoende parkeerplekken. Juist ook voor kinderen is het een genot om op te groeien in een nieuwe buurt. IN ONTWIKKELING

Veel aandacht voor groen en kindvriendelijkheid in de wijk

* Het geluidsscherm is in gemeenschappelijk eigendom van de bouwnummers 36 t/m 60.

SITUATIE De situatietekening is uitsluitend bedoeld om een globale indicatie te geven van de ligging van het plan in zijn omgeving, de bouwnummers en de woningtypen. De omliggende bebouwing en inrichting van het openbare gebied is illustratief aangegeven en onder voorbehoud. Aan deze tekening kan daarom geen rechten worden ontleend.

4


BEGANE GROND

EERSTE VERDIEPING

Schaal 1:50

Schaal 1:50

Bij de plattegronden wordt een schetsmatige voorgevel getoond. Afhankelijk van uw gevelkeuze kan de gevelindeling wijzigen.

Een grote ‘master bedroom’ met nog twee volwaardige slaapkamers

< 2100 >

< 2950 >

< 2700 >

< 5150 >

< 4500 >

Standaard heeft de woning een trapkast Optioneel kan deze vervallen.

< 8200 > < 2200 >

< 3600 >

Bouwnr: - 29 - 45 - 51 - 57

Bouwnr: - 24 - 60

< 2900 >

Door de opstelling van de keuken heeft u altijd contact met de woonkamer

5

Bouwnr: - 35 - 36

Bouwnr: - 28 - 46 - 52 - 58

Bouwnr: - 29 - 45 - 51 - 57

Bouwnr: - 24 - 60

Een royale badkamer, die zelfs nog verder uit te breiden is

Bouwnr: - 35 - 36

Bouwnr: - 28 - 46 - 52 - 58


TWEEDE VERDIEPING

Optie 1: topje

Schaal 1:50

Schaal 1:100 Type A1, B1, C1 en D1

Een dakraam of dakkapel maakt de zolder nog ruimer

1000+

Onbenoemde ruimte

1500+

wm

RUIM EN COMPLEET 2600+

Met binnenmaten van 5,15 x 8,20 meter zijn de woningen ruim van opzet. De woningen hebben allemaal een mooie achtertuin met een houten buitenberging van ruim 6,0 m2 groot. Ook krijgen de meeste woningen een privé opstelplaats voor één auto op eigen terrein.

Onbenoemde ruimte

Ook de uitvoering van de woning is royaal. De woningen beschikken over 3 slaapkamers op de eerste verdieping. Op de ruime zolderverdieping kunt u desgewenst een extra slaapkamer realiseren.

Optie 2: derde laag Schaal 1:100

2600+

De woningen worden opgeleverd met een royale hoekkeuken inclusief een gaskookplaat en recirculatie afzuigkap. De toiletruimte op de begane grond en de badkamer beschikken over een vrijhangend toilet met inbouwreservoir. In de badkamer zijn tegels tot het plafond standaard.

Type A2, B2, C2 en D2

wm

1500+

Deze ruimte blijft onbenoemd bij de bouwnummers 36 t/m 60. (de achtergevel wordt uitgevoerd als dove gevel)

1000+

Bouwnr: - 24 - 29 - 45 - 51 - 57 - 60

Bouwnr: - 28 - 35 - 36 - 46 - 52 - 58

Onbenoemde ruimte

wm

Extra optie bouwnummers 24 t/m 35: een 5e of 6e slaapkamer is mogelijk.

6


VOORGEVELS

ACHTERGEVELS EN DOORSNEDE

Schaal 1:100

Schaal 1:100

Type A

Type B

Achtergevel

Principe achtergevel tussenwoning van optie 2, derde laag Type A2, B2, C2 en D2

Aansluiting (type A, B, C of D) met type A2, B2, C2 of D2

Type C

7

Type D


KOPGEVELS (PRINCIPE)

BUITEN BERGINGEN - ENKEL

Schaal 1:100

BUITEN BERGINGEN - DUBBEL

Schaal 1:50

Schaal 1:50

< 2189 >

< 3034 > Achter

< 2189 >

< 3034 >

< 2224 >

Voor

Achterpad

Getekende bouwnummers: 29, 45, 51 en 57 Gespiegelde bouwnummers: 28, 46, 52 en 58

Achterpad

ZIJGEVEL

< 2670 >

Schaal 1:50

Achter

Voor Achterpad

Tuin

Getekende bouwnummers: 24 en 60 Gespiegelde bouwnummers: 35 en 36

8


STEL ZELF DE UITSTRALING VAN UW VOORGEVEL SAMEN! U als koper bepaalt de identiteit van uw eigen woning en daarmee het eindbeeld van het project en uw buurt! Hoe gaat dit in zijn werk?

1

2

3

4

5

Geef uw voorkeur aan voor bouwnummer

Kies uw voorgevel

Kies de kleur

Kies eventueel een optionele uitvoering voor de 2e verdieping

Kies de kleur van uw voordeur

Naast een keuze in verschijningsvorm kiest u ook de kleur van de gevelsteen. De kleuren zijn: rood en oranje gemĂŞleerd, bruin en wit (geschilderd). Komt er een plint voor in het ontwerp, dan is deze altijd donkerbruin. Kiest u voor type D, dan is de begane grondgevel tussen de voordeur en het keukenraam ook altijd grotendeels donkerbruin.

In de optionele sfeer kunt u kiezen voor een type topgevel (A1, B1, C1 en D1) of type 3 lagen plat (A2, B2, C2 en D2).

Tot slot kiest u uit een kleur voordeur: wijnrood, groenblauw of grachtengroen.

U bepaalt waar in het project u het liefst wilt wonen.

Kies uit 4 ontwerpen uw voorgevel zonder dat dit consequentie heeft voor de v.o.n.prijs van het betreďŹ&#x20AC;ende bouwnummer.

De daken worden uitgevoerd met 1 type pan in 1 kleur. Enkele mogelijke resultaten:

Keuze uit rood, oranje, wit of bruin

A

A1

Chique kaderranden om de ramen.

A2

Plint is standaard donkerbruin

Wijnrood

24

B 25

B1

Luifel boven de voordeur en onderlicht bij het slaapkamerraam.

B2

Plint is standaard donkerbruin

26

C 27

Groenblauw

Drie verticale ramen op de eerste verdieping en een lichte gevelsteen op de begane grond. Groter keukenraam.

C1

C2

D1

D2

Metselwerk begane grond is standaard wit geschilderd

28

D Een hoekwoning misschien?

Brede luifel en donkere gevelsteen op de begane grond. Groter keukenraam.

Metselwerk begane grond is grotendeels donkerbruin

9

Grachtengroen


DE SPELREGELS Wij hebben een grote verscheidenheid aan gevels en kleuren voor ogen. Om dit enigszins te coördineren zijn in overleg met de gemeente Zaanstad en Welstandscommissie een tweetal spelregels opgesteld. Dit om een zo groot mogelijke keuzevrijheid voor u te behouden.

DE SPELREGELS ZIJN: 1. Er mogen maximaal 2 woningen naast elkaar worden uitgevoerd in dezelfde kleur. Dit wordt bewaakt door u een 1e en 2e voorkeurskleur te laten opgeven op het inschrijfformulier. Voorbeeld: zijn er al twee woningen naast elkaar rood, dan moet de 3e woning een andere kleur krijgen (d.m.v. de eventuele 2e voorkeurskleur) 2. Een woningtype …1 kan niet geplaatst worden naast een woningtype …2.

Precies de uitstraling die past bij ons gezin Net even wat meer ruimte zodat opa en oma altijd kunnen blijven slapen

Voorbeeld: bouwnummer 14 is van het type B1 > voor bouwnummer 15 (1e voorkeur koper) wordt type A2 getrokken. Deze combinatie kan niet! > voor deze koper wordt gekeken naar de 2e voorkeur van een bouwnummer. Is dit nummer 16, dan kan dit wel.

U geeft op uw inschrijfformulier aan: uw voorkeursbouwnummers, geveltype, een 1e voorkeurskleur, 2e voorkeurskleur en kleur van de voordeur. Na de sluitingsdatum van de inschrijving wordt intern per bouwnummer random inschrijfformulieren getrokken. Op basis van de twee spelregels worden de woningen toegekend.

Mogelijk straatbeeld

Mijn eigen kamer waar ik al mijn speelgoed heb!

EEN VERRASSEND STRAATBEELD

Een hoekwoning, de perfecte combinatie van vrijheid en gezelligheid met de buren

U kiest de woning die past bij uw wensen. Door onder andere uw persoonlijke smaak of gezinssamenstelling kiest u voor een woningtype, kleur van de gevelstenen en kleur van de voordeur. Hierdoor ontstaat er een gevarieerd en afwisselend straatbeeld in ‘Aan de Watering’. Op deze pagina wordt een mogelijk straatbeeld getoond.

10


OPTIE: UITBOUW Schaal 1:50

OPTIE: DAKKAPEL

Een uitbouw van 2.40 meter geeft n贸g meer leefruimte in de woonkamer.

Schaal 1:100

< 1200 >

< 2400 >

Een dakkapel op de zolder aan de achterzijde van de woning.

Onbenoemde ruimte

wm

Zolder Deze optie is mogelijk bij de bouwnummers 24 t/m 35.

Begane grond

11

Begane grond


LUXE KEUKEN, STANDAARD COMPLEET Uw woning is voorzien van een royale hoekkeuken inclusief gaskookplaat en recirculatie afzuigkap. Uiteraard kiest u zelf de frontkleur, de werkbladkleur en het type greep.

12


WEGWIJZER BIJ DE AANKOOP Het kopen van een woning

Eigendomsoverdracht (‘levering’)

Het kopen van een woning is een bijzondere en spannende gebeurtenis. In deze brochure heeft u kunnen lezen over de ruime en complete woningen in ‘Aan de Watering’. De brochure is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld om een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van de woningen. Mochten er vragen zijn, laat het ons weten! Onze makelaars of de kopersbegeleider beantwoorden ze graag. De gegevens van onze makelaars zijn op de achterzijde van deze brochure te vinden.

Uiteindelijk vindt de eigendomsoverdracht plaats. De eigendomsoverdracht geschiedt door middel van een ‘akte van levering’ bij de notaris: deze akte wordt ook wel ‘leveringsakte’ genoemd. Voordat de levering plaatsvindt, neemt de notaris contact met u op om een afspraak te maken voor de levering. Bij de levering is het noodzakelijk dat de hypotheek is geregeld. De notaris zal bij het maken van de afspraak u hier nogmaals op wijzen. Als u een definitieve keuze heeft gemaakt voor een hypotheek, kunt u dit doorgeven aan de notaris of uw eigen notaris. De notaris kan dan een hypotheekakte opmaken. Hierover maakt u zelf met de notaris of uw eigen notaris afspraken. Deze kosten zijn niet inbegrepen in de koopsom van de woning. De notaris regelt vervolgens in samenspraak met uw hypotheekverlener alles om de levering op de afgesproken datum plaats te laten vinden. Dit betekent dat u bij levering een tweetal akten ondertekent: de leveringsakte en de hypotheekakte.

In deze brochure heeft u informatie over de woning kunnen vinden. Op deze pagina geven wij in het kort uitleg over een aantal stappen die komen kijken bij het kopen van een woning.

Het tekenen van de koop-/aannemingsovereenkomst Met het ondertekenen van een koop-/aannemingsovereenkomst wordt de koop van een woning vastgelegd. Deze overeenkomst bevat de voorwaarden waaronder de woning is gekocht. Deze koop-/aannemingsovereenkomst dient als contractstuk. De technische tekeningen en technische omschrijving zijn bepalend bij de bouw van woning. Deze gegevens zijn verzameld in een kopersinformatiemap. Onze makelaar heeft de kopersinformatiemap tot zijn beschikking en kan hierover een nadere toelichting geven.

Wanneer u moet betalen De eerste betaling geschiedt bij de levering. Dit is de grondtermijn. Als de bouwwerkzaamheden al zijn gestart, moeten ook eventuele reeds vervallen bouwtermijnen bij de levering worden betaald. Tijdens de bouwwerkzaamheden worden afhankelijk van de stand van het werk termijnen bij u in rekening gebracht. Deze termijnen dient u naar uw hypotheekverstrekker te sturen voor betaling.

Aanvraag hypotheek Na het tekenen van de koop-/aannemingsovereenkomst kan een hypotheekadviseur u behulpzaam zijn bij uw aanvraag voor een hypothecaire lening. Wij raden u aan om voor de aankoop een oriënterend gesprek aan te gaan over uw mogelijkheden. Hiermee voorkomt u verrassingen achteraf. Onze makelaar of kopersbegeleider kan u van (aanvullende) informatie voorzien, mocht de hypotheekadviseur hiernaar vragen.

Uw woning ‘op maat’ Na het ondertekenen van de koop-/aanneemovereenkomst neemt onze kopersbegeleider contact met u op voor een gesprek. Tijdens dit gesprek wordt uw woning besproken, evenals uw wensen voor aanpassing van de woning. De procedure voor het aanpassen van de woning is verder beschreven in de koperskeuzelijst in de kopersinformatiemap.

Informatieverstrekking Tijdens de bouwwerkzaamheden houdt onze kopersbegeleider u op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden. Daarnaast organiseert hij kijkdagen. Op deze dagen kunt u een kijkje nemen op de bouw. De kopersbegeleider informeert u hier verder over.

Oplevering Uiteindelijk krijgt u van ons bericht over de oplevering van de woning. De procedure voor de oplevering is beschreven in de technische omschrijving. Onze kopersbegeleider kan u hierover ook nader informeren.

Woningborg Garantie- en Waarborgregeling De woning wordt gebouwd onder Woningborg-garantie. Hiervoor wordt na ondertekenen van de koop-/aannemingsovereenkomst een certificaat verstrekt. Het certificaat van deze regeling wordt uitgegeven door Woningborg N.V. onder de naam Woningborg-certificaat. De Woningborg Garantieen Waarborgregeling beschermt kopers van nieuwbouwwoningen tegen de risico’s tijdens de bouw en bouwkundige gebreken na oplevering (zie ook www.woningborggroep.nl).

Bij de impressie hiernaast is afgebeeld: optie trapkast vervallen.

13


STAAT VAN AFWERKING

RUIMTE

VLOER

WAND

PLAFOND

UITRUSTING

Hal

(verkeersruimte)

Afwerkvloer

Behangklaar

Structuurspuitwerk

Meterkast met diverse meters; een gesloten trap naar de verdieping; vloerluik; schel; rookmelder

Toilet

(toiletruimte)

Vloertegels

Wandtegels tot ca. 1.500 mm, daarboven structuurspuitwerk

Structuurspuitwerk

Handwasbakje met kraan; afzuigpunt mechanische ventilatie; wandcloset met inbouwreservoir

Keuken

(verblijfsruimte)

Afwerkvloer

Behangklaar

Structuurspuitwerk

Afzuigpunten van mechanische ventilatie; hoekkeuken incl. RVS gaskookplaat en recirculatie afzuigkap; schakelaar MV-installatie

Woonkamer

(verblijfsruimte)

Afwerkvloer

Behangklaar

Structuurspuitwerk

Bedraad en afgemonteerd aansluitpunt voor cai en een loos aansluitpunt voor telefoon

Trapkast

(onbenoemde ruimte)

Afwerkvloer

Behangklaar

Overloop eerste verdieping

(verkeersruimte)

Afwerkvloer

Behangklaar

Structuurspuitwerk

Open trap naar tweede verdieping; rookmelder

Slaapkamer 1

(verblijfsruimte)

Afwerkvloer

Behangklaar

Structuurspuitwerk

Loos aansluitpunt voor cai

Slaapkamer 2

(verblijfsruimte)

Afwerkvloer

Behangklaar

Structuurspuitwerk

Slaapkamer 3

(verblijfsruimte)

Afwerkvloer

Behangklaar

Structuurspuitwerk

Badkamer

(badruimte)

Vloertegels

Wandtegels tot plafond

Structuurspuitwerk

Wastafelcombinatie met wastafelmengkraan; planchet en spiegel; douchehoek met douchemengkraan, glijstang, doucheslang en douchekop; wandcloset met inbouwreservoir; afzuigpunt mechanische ventilatie

Zolder

(onbenoemde ruimte)

Afwerkvloer

Behangklaar, knieschot naturelle beplating (licht bruin)

Geen afwerking, naturelle beplating (licht bruin)

CV-ketel; afzuigpunt mechanische ventilatie; rookmelder; opstelplaats wasmachine met aansluitpunten voor elektra, water en riolering

Buitenberging

(onbenoemde ruimte)

Betonvloer

Hout, onafgewerkt

Hout, onafgewerkt

Disclaimer Deze brochure is met grote zorg samengesteld. Uitdrukkelijk voorbehouden worden echter eventuele wijzigingen ter voldoening aan overheidseisen en -voorschriften, alsmede eventuele wijzigingen in de maatvoering en materiaalkeuze die tijdens de voorbereiding en/of uitvoering van het werk noodzakelijk blijken. Genoemde maten zijn bij benadering. De weergegeven perspectiefafbeeldingen, kleuren en inrichting van de plattegronden zijn uitsluitend bedoeld om een impressie van het project te geven. Hieraan kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Hetzelfde geldt voor de eventuele situatietekeningen en de inrichting van de openbare ruimte. Deze brochure is geen contractstuk. Bij aankoop van een woning ontvangt u van de makelaar alle contractstukken behorende bij de koop-/ aannemingsovereenkomst.

Copyright Het copyright van de inhoud van deze brochure berust bij Ontwikkelingscombinatie Trebbe-Van Wijnen Wormerveer v.o.f. Niets uit deze brochure mag gekopieerd, verspreid, in enig tekstsysteem ingevoegd of anderszins vermenigvuldigd of openbaar gemaakt worden zonder schriftelijke toestemming van Ontwikkelingscombinatie Trebbe-Van Wijnen Wormerveer v.o.f.

14


Lekker wonen in de nieuwe buurt van Wormerveer!

MAKELAARS:

ONTWIKKELING EN REALISATIE:

Volg ons op Facebook.com/aandewatering Paltrokstraat 20 1508 EK Zaandam tel: 075 6510650 email: makelaardij@hvms.nl

Provincialeweg 1 1561 KK Krommenie tel: 075 6426010 email: krommenie@krk.nl

www.trebbe.nl

www.vanwijnen.nl

WWW.AANDEWATERING.NL

Volg ons op Twitter: @aandewatering

Verkoopbrochure Aan de Watering Wormerveer  
Verkoopbrochure Aan de Watering Wormerveer  

Aan de Watering is een nieuwe, groene, kindvriendelijke woonwijk in Wormerveer waar eind 2014 de eerste bewoners zullen wonen. In aan de Wat...

Advertisement