Page 1

TONIFICACIÓ (2) Escalfament (11 minuts): Abans de començar l'activitat s'ha de fer un bon escalfament per evitar lesions, tot escalfant els músculs. Part General (5 minuts): 1er: Córrer al voltant de la pista (2 minuts) 2on: Combinar exercicis de carrera amb el moviment de les parts del cos( extremitats inferiors y superiors) (3 minuts).

Es. Específic (6 minuts): Cada exercici s'ha de repetir dos cops amb una duració de 30 segons. Part Principal (14 minuts):

-

Número Estacions: 6 Temps de treball ( per estació): 30 s. Temps de pausa( entre estació i estació): 30 s

-

Número de Sèries: 2 Temps de recuperació entre sèries: 2 minuts Duració total del circuit ( 1 sèrie) : 5 minuts

1a Estació - 2 sèries de 8 repeticions de flexions ( reforçar musculatura braços i espatlles bàsicament).

2a Estació -

2 sèries de 6 repeticions de Lumbars ( zona lumbars). Aixecar els dos braços a la vegada que les dues cames i en posició estirada panxa a terra.

(sense alternar)


3a estació -

Peses ( reforçar bíceps, principalment). Ens col·locarem una pesa a cada mà i anirem pujant i baixant els 2 braços a la vegada ( 2 sèries de 12 repeticions).

(sense alternar) 4a estació Amb la goma elàstica (reforç dels quàdriceps). De peu, trepitjant la goma amb un peu i agafant-la amb les dues mans, flexionem a través de la goma la cama fins a la zona del pectoral. D’aquest exercici realitzarem 1 sèrie ( per cada cama) de 6 repeticions.

5a estació -

Step. (2 sèries de 10 repeticions per cama) (reforçar musculatura de cames i quàdriceps).

Pujar peu dret, flexionar cama esquerra fins alçada del pit i a l'inrevés quan tornes a pujar al banc.

6a estació -

Zona del glutis. Ens estirarem a terra amb els genolls flexionats i aixecarem la pelvis a la vegada que farem força amb el Glutis.( 1 sèrie de 9 repeticions.)


Tornada a la calma (3 minuts): Per tornar a la cama després d'un escalfament de força s'han de fer un seguit d'estiraments.

Abductors

Quàdriceps

Glutis

Abductors

Deltoides

Isquiotibials

Bíceps

Bessons

Tríceps

Segona sessio  
Segona sessio  

Segona sessio de educacio fisica