Issuu on Google+

PROGRAMACIÓ EXCLUSIVA PER A ENTITATS DE LA 3ª JUVENTUT

WWW.TRAVELLMAT.COM Email: toursenior@travellmat.com

TELF. 93 750 12 93 EXCURSIONS, ESTANCIES, CIRCUITS COMBINATS AVE/BUS I CREUERS.


Permitins presentarl es nostres ofertes d'excursions i circuits exclusius per a col·lectius de la tercera edat i associacions de veïns. A mes a mes de les excursions que els presentem en aquest llibret també pot visitar la nostra pàgina web, www.travellmat.com on trobarà un ampli i variat catàleg amb més de 200 programes d'excursions, circuits i estades al millor preu i amb les millors condicions econòmiques per al client. Volem obsequiar-los amb 2 cupons BONOSENIOR-100 i 1 BONOSENIOR-50, que trobarà a les últimes pàgines de aquest llibret, aquests cupons són valid per a totes les excursions d'1dia tal com s'indica al dors. En totes les excursions de aquest llibret a més del cupó els obsequiem amb un descompte de 3€ per persona de pagament i una gratificació de 4 pax, gratis per cada 50/55 de pagament. Aquesta oferta és valida fins a el 30 de Juny del 2013 solament per a reserves realitzades abans del 31 de Desembre del 2012, consulti els nostres descomptes i bonificacions per a circuits i estades llargues BONOSENIOR-500.

La nostra àrea d'influència s'estén per a totaCatalunya, però els preus del llibret i la WEB estan contemplats per a les comarques de, EL MARESME, VALLÉS ORIENTAL I OCCIDENTAL, BARCELONÉ I BAIX LLOBREGAT, altres àrees o zones poden tenir algun suplement depenent de l'excursió i el lloc de sortida, millor consultar preus. Tot l'equip de Toursenior està compromès amb les persones grans. Al mateix temps, els manifestem l’ il·lusió i el desig de poder veure’ls ben aviat entre nosaltres.

ior n e s r Tou

ig serves ció i re . Camí del M grama d de pro ól 36, Pol.In a in c ri R Ofi Montu DE MA Narcís CABRERA 2 93 08349 TLF.

1 93 750

TRAVELL-MAT VIATGES, S.L. GC - 1.887 Programació i gestió de grups. Carrer Narcís Monturiol, 36 pol. Ind. Camí del Mig, 08349 CABRERA DE MAR


SUPER OFERTA ANTICRISIS COMARCA DEL PENEDÈS ESMORZAR Pa de pagès amb tomàquet i embotits de la comarca, aigua, vi, cafè o tallat. VISITES: Vilafranca del Penedès, Sant Martí de Sarroca, l'Arboç del Penedès, Pantà de Foix, Comarruga, el Vendrell, Calafell, Vilanova i la Geltrú, Sitges, Cubelles, Arc de Berà y Roc Sant Gaietà. DINAR. Opció 1, AMANIDA, FIDEUÀ, I POLLASTRE AL FORN AMB GUARNICIÓ I POSTRES. Opció 2, AMANIDA, FIDEUS A LA CASSOLA, VEDELLA AMB BOLETS I POSTRES. ´Pa, vi, aigua, cava, cafès, gotes i ball inclòs.

.

PREU OPCIÓ 1,

PREU OPCIÓ 2,

28€

29€

COMARCA DEL TARRAGONÈS I COSTA DAURADA ESMORZAR Pa de pagès amb tomàquet i embotits de la comarca, aigua, vi,

cafè o tallat.

VISITES:

Tarragona, Altafulla, Reus, Salou, La Pineda, Cambrils, Vilafortunys, l’Hospitalet de l’Infant i Montbrió del Camp. DINAR.

Opció 1, AMANIDA, FIDEUÀ, ESTOFAT DE VEDELLA I POSTRE. Opció 2, AMANIDA, FIDEUS A LA CASSOLA, XAI A LA PLANXA AMB PATATA AL CALIU I POSTRE. Pa, vi, aigua, cava, cafè o infusions, gotes de licor i Ball en les dues opcions.

PREU OPCIÓ 1,

29€

PREU OPCIÓ 2,

30€

Observacions: Totes les excursions es realitzen amb autocar modern, guia acompanyant, i no se'ls aplica suplement de cap de setmana ni festius. Tota reserva queda supeditada a l'ocupació dels restaurants concertats amb aquesta oferta. Descomptes per bus complet de 55.pax, 3 pax gratis 2€ x pax i un BONOSENIOR-50.


Pag.-1

5-1112

5-1001

TRAVELL-MAT VIATGES S.L., GC-1.887

SARDINADA

JARDÍ BOTÀNIC DE SANTA CLOTILDE Sortida de la nostra ciutat d’origen amb direcció al nostre restaurant per l’esmorzar indicat. Acabat aquest, ens desplaçarem cap al Jardí Botànic de SANTA CLOTILDE, (Entrada no inclosa), el jardí de Santa Clotilde està situat en un paratge de gran bellesa sobre un penya-segat amb unes impressionants vistes sobre el mar, un lloc que convida a la relaxació i a la contemplació d’una exquisita i extensa varietat de plantes autòctones i tropicals, també cal destacar una col·lecció d’estatues de marbre d’estil neoclàssic així com les sirenes de l’ecultora María Llimona i Josep Plà, també la gran escalinata franquejada per alts xipresos encarats sobre la punta de Santa Cristina, una impressionant i innovidable vista panoràmica d’un dels monuments més bells de la Costa Brava, les persones que no desitgin entrar al jardí els acompanyarem amb el bus fins al passeig marítim de Lloret de Mar, a l’hora concertada els recollirem de nou i passarem a buscar les persones que s’ han quedat al jardí de Santa Clotilde per tornar al restaurant per el dinar. A la tarda tindrem una animada i agradable sobretaula amb ball fins a l’hora de tornada a la nostra ciutat d’origen.

ESMORZAR SARDINES A LA BRASA I PA AMB TOMÀQUET, PLAT D’EMBOTITS A LA TAULA VI, AIGUA, CAFÈ O TALLAT CAFÈ AMB LLET O INFUSIONS

DINAR ENTRANTS DE PICA PICA FAVES A LA CATALANA POLLASTRE I BOTIFARRA A LA BRASA AMB PATATES I ALL I OLI POSTRES DE LA CASA Pa, Vi, Aigua, Cava, Cafès i Gotes

32€ Oferta vàlida fins el 31/12/2012.


Pag.-2

1089

TRAVELL-MAT VIATGES S.L., GC-1.887

FESTA DELS 7 PLATS JARDÍ BOTÀNIC DE SANTA CLOTILDE Sortida de la nostra ciutat d’origen amb direcció al nostre restaurant per l’esmorzar indicat. Acabat el mateix, ens desplaçarem fins al Jardí Botànic de SANTA CLOTILDE, (Entrada inclosa). El jardí de Santa Clotilde està situat en un paratge de gran bellesa sobre un penya-segat amb unes impressionants vistes sobre el mar, un lloc que convida a la relaxació i a la contemplació d’una exquisita i extensa varietat de plantes autòctones i tropicals, també cal destacar una colecció d’estatues de marbre d’estil neoclàssic així com les sirenes de l’escultora María Llimona i Josep Plà i la gran escalinata franquejada per soberbs xipresos encarats sobre la punta de Santa Cristina; una impressionant i innoblidable vista panoràmica d’un dels monuments més bells de la costa Brava. Acabada la visita i si el temps ens ho permet, farem una breu parada a Lloret de mar o Blanes fins a l’hora de tornar al nostre restaurant per el dinar. A la tarda, tindrem una animada i agradable sobretaula amb ball fins a l’hora de la tornada a la nostra ciutat d’origen.

ESMORZAR PA AMB TOMÀQUET I EMBOTITS DE LA COMARCA Vi, Aigua i Cafè o tallat

DINAR GAZPATXO O CALDO, segons temporada ENTREMESOS VARIATS FIDEUS A LA CASSOLA BACALLÀ AMB SANFAINA POLLASTRE AMB PATATES BOTIFARRA AMB MONGETES CARN A LA JARDINERA POSTRES, de la casa Pa, Vi, Aigua, Cava, Cafès i Gotes

36€ PROGRAMA VÀLID FINS AL 31/05/13 no hi ha suplement FS/Fest.


Pag.-3

1046

TRAVELL-MAT VIATGES S.L., GC-1.887

SANT FELIU DE GUÍXOLS Sortida de la nostra ciutat a l’hora concertada cap el nostre restaurant per l’esmorzar indicat. A continuació ens dirigirem a Sant Feliu de Guíxols on visitarem el Monestir de Sant Feliu de Guíxols, declarat Bé d’interès Nacional. Els seus orígens es remonten al segle X; es tracte d’un Monestir Benedictí fortificat que presenta diferents fases de construcció. Acabada la visita, tindrem temps lliure per visitar el centro històric de la població, passejar per el seu passeig marítim o realitzar un bonic passeig per les diferentes cales més pròximes a la ciutat que són d’una espectacular bellesa: penya-segats agrestes, fina sorra i aigües cristal·lines, formen en conjunt la màxima expressió de la Costa Brava. A l’hora concertada ens desplaçarem de nou al nostre restaurant per el dinar indicat. A la tarda, tindrem una animada sobretaula amb ball en viu. En temporada d’estiu, les persones que ho desitgin podran banyar-se a la piscina del restaurant. A l’hora indicada, reprendrem de nou el nostre bus de tornada a la nostra ciutat.

ESMORZAR PA AMB TOMÀQUET I EMBOTITS, VI, AIGUA, CAFÈ O TALLAT CAFÈ AMB LLET O INFUSIÓ

DINAR ENTRANTS DE PICA PICA AMANIDA CATALANA BRAÓ AL FORN POSTRES DE LA CASA Pa, Vi, Aigua, Cava, Cafès i Gotes

34€ Programa vàlid de Dilluns a Dissabte. Diumenges i Festius suplement de 2,00 €


Pag.-4

1114

TRAVELL-MAT VIATGES S.L., GC-1.887

GIRONA

Y LES SEVES LLEGENDES

Sortida en direcció al restaurant per l’esmorzar. A continuació farem la visita a Girona. A través de les seves llegendes farem un recorregut pel Barri Vell, on podrem veure l’Església de Sant Fèlix (llengenda de les mosques), els Banys àrabs (entrada inclosa), el passeig arqueològic (llegenda de la majordoma) i visita exterior de la Catedral de Girona (llenga de la Bruixa, llegenda de Carlemany). Continuarem pel Call Jueu on coneixerem les tradicions i costums dels seus habitants. Ens endinsarem al Barri del mercadal on coneixerem les places on es feia mercat i on treballaven els gremis d’artesans. Finalitzarem la visita a la Rambla de Girona (llegenda del Tarlà), i creuarem el Pont de les Peixateres Velles (llegenda de la Cocollona), obra d’un deixeble d’Eiffel. A continuació ens traslladarem amb el nostre autocar per anar a dinar a un acreditat restaurant. A la tarda tindrem una a n i m a d a s o b r e t a u l a a m b b a l l .

ESMORZAR SARDINES A LA BRASA I PA AMB TOMÀQUET, PLAT D’EMBOTITS A LA TAULA VI, AIGUA I CAFÉ O TALLAT CAFÈ AMB LLET O INFUSIONS

DINAR ENTRANTS DE PICA PICA FABES A LA CATALANA POLLASTRE I BUTIFARRA A LA BRASA AMB PATATES I ALI OLI POSTRES DE LA CASA Pa, Vi, Aigua, Cava, Cafès i Gotes

36

Excursió cultural amb guía oficial de Catalunya Programa vàlid de Dilluns a Dissabtes. Diumenges i festius suplement de 3,00€.


Pag.- 5 1113

TRAVELL-MAT VIATGES S.L., GC-1.887

BARCELONA ROMANA I MEDIEVAL

Sortida amb direcció al nostre restaurant per l’esmorzar, a continuació arribada a Barcelona inici del recorregut desde l’antiga necròpolis romana. Sabrem com es va fundar Barcino, com es van aixecar les seves muralles, per on entraven i sortien, com vivien els seus habitants i quina forma tenia la ciutat. Ens endinsarem al Barri gòtic per conèixer l’evolució medieval de la ciutat, fent una passejada pel call jueu i el barri de la Ribera i el Born, on visitarem l’església de Sta. Maria del Mar, de l’arquitecte Berenguer de Montagut, gran obra del gòtic català. Després passejada pel carrer Montcada on entre nobles i artesans podrem admirar els palaus, les places i carrers dels gremis i escoltarem llegendes de la ciutat. A continuació visita al Museu d’Història de la ciutat; aquesta visita es farà en dos grups, un grup farà la visita de la Catedral i l’altre al museu i a l’inversa. A l’hora concertada retorn al restaurant per dinar. A la tarda farem ball (segons el dia) o alguna visita per la zona.

ESMORZAR AMB BUFET LLIURE Pa amb tomàquet i torrades mini entrepans, asssortiment d’embotits i formatges ous amb xoriç, botifarra, assortiment de truites pastisseria, fruita del temps, xocolata amb xurros melmelada i mantega.

DINAR BUFET LLIURE Extensa varietat de plats freds i calents paella, fideuà, i gran assortiment de carn i marisc a la planxa i graella, gran assortiment de guarnició, patates, carbassó arberginies, carxofes i altres. POSTRES, Fruita del temps, pastisseria, tartes iogurt, confitures i altres. Pa, Vi, , Aigua, Copa de cava, Cafè i Licors BALL : DIMARTS, DIMECRES I DIJOUS. DILLUNS I DIVENDRES VISITA A LA TARDA. A CONCERTAR.

38

Excursió cultural amb guía oficial de Catalunya DISSABTES, DIUMENGES I FESTIUS, SUPLEMENT 7,00€ I NO ES FA BALL


Pag.- 6

1101

TRAVELL-MAT VIATGES S.L., GC-1.887

MONESTIR DE SANT CUGAT

Sortida de la nostra ciutat direcció al restaurant per l’esmorzar. A continuació ens traslladarem fins a St. Cugat del Vallès per visitar el seu Monestir que disposa d’un impressionant claustre i sobre aquest és un dels millors conservats de Catalunya. La visita serà lliure. Els origens del Monestir són molts antics, hi ha qui posa data al segle VI com a inici de la vida comunitària però el cert és que, fins l’any 878 no es té constància documental de la seva existència. Al llarg de tots aquests anys han tingut diversos detetioraments i posteriors restauracions i al 1931 fou declarat monument històric-artístic. Finalitzada la visita, i si el temps ens ho permet, farem una breu visita pel centre de la ciutat i la zona comercial, A l’hora concertada, retorn al nostre restaurant per dinar. A la tarda sobretaula amb ball fins l’hora de tornada a la nostra ciutat.

ESMORZAR SARDINES A LA BRASA, PA AMB TOMÀQUET I PLAT D’ EMBOTITS A LA TAULA, VI, AIGUA, CAFÈ O TALLAT CAFÈ AMB LLET O INFUSIÓ.

DINAR ENTRANTS DE PICA PICA FAVES A LA CATALANA POLLASTRE I BOTIFARRA A LA BRASA AMB PATATES I ALL I OLI. POSTRES DE LA CASA Pa, Vi, Aigua, Cava, Cafès i Gotes

34€ Vàlid fins el 31/12/12 de Dilluns a Dissabtes. Diumenges i Festius, suplement de 2,00€


Pag.- 7 4030

TRAVELL-MAT VIATGES S.L., GC-1.887

RECOLLIDA DE LA FRUITA DE TEMPS DIRECTAMENT DE L’ARBRE Sortida de la nostra ciutat amb direcció al nostre restaurant per l’esmorzar indicat. A continuació agafarem el nostre bus per desplaçar-nos fins a un magatzem hortofrutícola on ens documentaran sobre el cultiu i les qualitats d’aquest fruit. A continuació ens desplaçarem fins a una plantació de pomes on podrem disfrutar de l’aroma d’aquest fruit, i de la sensació que produeix recollir-la directament de l’arbre; cada persona pot recollir el que vulgui inclús menjar-ne alguna si li bé de gust a la mateixa plantació, després ens traslladarem fins al magatzem on controlarem el pes dels fruits recollits. Fins a dos kilos estan inclosos en el preu de l’excursió, les persones que n’hagin recollit més, si les volen hauran de pagar-los i els que no arribin se’ls omplirà, aquelles persones que ho desitgin també podran comprar altres varietats de temporada que hi hagin en el magatzem. Acabada la recollida i si el temps ens ho permet, tindrem temps lliure a Sant Pere de Pescador. A l’hora concertada, tornada al restaurant pel dinar indicat. A la tarda, animada sobretaula amb ball fins a l’hora concertada per tornar a la nostra ciutat d’origen.

ESMORZAR EMBOTITS DE LA COMARCA I PA AMB TOMÀQUET Aigua, Vi i Cafè o tallat

DINAR AMANIDA DE L’HORTA ARRÒS DE MUNTANYA PERNIL A LA CREMA D’ OPORTO POSTRES Pa, Vi, Aigua, Cava, Cafès REGAL, 2 quilos de fruita per persona

36€ NOTA: la recollida de la fruita al camp no es podrà realitzar en el cas en què el camp estigui embarrat per la pluja, en aquest cas la fruita la recolliriem a magatzem. En cas de que la fruita indicada no estigui disponible es substituirà per un altra varietat. Programa vàlid per els mesos de JULIOL, AGOST I SETEMBRE, de dilluns a divendres. Dissabtes, Diumenges i festius suplement de 3,00€.


Pag.- 8

4017

TRAVELL-MAT VIATGES S.L., GC-1.887

CASTANYADA TOSSA DE MAR I LLORET Sortida de la nostra ciutat direcció al nostre restaurant per l’esmorzar indicat. A continuació, ens traslladarem fins a Tossa de Mar on tindrem temps lliure per visitar i realitzar compres per tota l’avinguda de botiguetes i passejar per el seu passeig marítim i el recinte emmurallat medieval “La Vila Vella” en plena platja amb 7 torres circulars del segle XII, en el seu interior les restes d’una església i del palau del gobernador del segle XIV. Prop del recinte es troben les troballes arqueològiques de la Vil·la Romana de “Els Atmetllers” , que poseeix un museu amb col·leccions arqueològiques. Acabat el passeig i si el temps ens ho permet, ens traslladarem a Lloret de Mar on farem una visita panoràmica per la zona comercial i el passeig de la platja. Al finalitzar la visita ens traslladarem al restaurant per el dinar. A la tarda tindrem una animada sobretaula amb BALL fins una hora prudencial en què iniciarem el viatge de tornada als nostres respectius punts d’origen.

ESMORZAR

BAGUET AMB EMBOTITS DE LA COMARCA Aigua, Vi i Cafè o tallat

DINAR AMANIDA VARIADA PAELLA DE MAR I MONTANYA POLLASTRE AMB SANFAINA POSTRES, Castanyes i Boniatos

34€ Programa de Dilluns a Divendres. Dissabtes, Diumenges i festius consultar suplement.


Pag.- 9

4067

TRAVELL-MAT VIATGES S.L., GC-1.887

PRENADAL BAIX PENEDÈS

Sortida de la nostra ciutat d’origen amb direcció al restaurant per l’esmorzar. A continuació, ens desplaçarem fins a Llorens del Penedès, on farem una visita a un Celler cooperatiu i ens faran una visita guiada per les seves instal.lacions. Finalitzada, ens obsequiaran amb un tastet d’alguns dels seus productes elaborats en el celler, després tindrem temps lliure per comprar vi, Cava, oli o altres productes d’elaboració pròpia, A l’hora concertada realitzarem una ruta panoràmica pel Pantà de Foix, si trobem les aigües del pantà en calma gaudirem d'una espectacular imatge del castell de la Gornal, reflectit a l’aigua,

farem una breu parada a la presa per gaudir del paisatge. A continuació, si el temps ens ho permet, donarem temps lliure per la població de l'Arboç del Penedès per visitar el centre històric i la Giralda per fora. A l'hora concertada, tornem al restaurant per al menjar nadalenc. A la tarda, tindrem una animada sobretaula amb música i nadales fins a una hora prudencial en què emprendrem el viatge de tornada a la nostra ciutat d'origen.

ESMORZAR TORRADA DE PA DE PAGÈS AMB EMBOTITS VARIATS AIGUA, VI, CAFÈ AMB LLET I UNA MAGDALENA

DINAR SOPA DE GALETS CARN D'OLLA, CUIXA DE GALL D'INDI ROSTIT POSTRES DE LA CASA, Pa, Vi, Aigua, Cava, Cafè i Gotes TORRONS, NEULES i POLVORONS

34€ Programa vàlid de Dilluns a Diumenge sense suplement de Cap de setmana.


Pag.- 10

4003

TRAVELL-MAT VIATGES S.L., GC-1.887

Travell-Mat, S.L. GC - 1.887 - C/ Montaña 59- 2º 08304-MATARÓ (Barcelona) Tlf. 93 799 90 90 - E-Mail reservasgrupos@viatgesmestral.com

CALÇOTADA A TARRAGONA Sortida de la nostre ciutat d’origen cap al nostre restaurant per l’esmorzar indicat. A continuació agafarem de nou el nostre autocar per desplaçar-nos a la ciutat de Tarragona, on tindrem temps lliure per visitar la ciutat monumental. El nostre bus, ens deixarà a l’entrada de la zona emmurallada i ens recollirà davant de l’Hotel Imperial Tàrraco. Realitzarem un còmode i amè passeig per dins de la zona emmurallada fins arribar a l’Amfiteatre Romà; si el temps ens ho permet podrem passejar per la rambla Nova que és el carrer més comercial i emblemàtic de la ciutat de Tarragona. Les persones que tinguin problemes de movilitat, el nostre bus els portarà fins el final del recorregut perquè després es reuneixin amb la resta del personal. A l’hora concertada prendrem de nou el nostre bus i ens desplaçarem cap al restaurant per el dinar indicat. A la tarda disposarem d’una animada sobretaula amb ball i aquelles persones que no desitgin ballar poden fer un passeig per la població fins a l’hora concertada en què agafarem el nostre bus per tornar a la nostra ciutat d’origen.

ESMORZAR PA AMB TOMÀQUET I EMBOTITS DE LA COMARCA, AIGUA, VI, CAFÈ, TALLAT O INFUSIONS

DINAR CALÇOTS AMB SALSA DE ROMESCO BOTIFARRA NEGRA AMB MONGETES XAI AMB PATATES AL CALIU Postre de la casa Pa, Vi, Aigua, Cava, Cafè i Gotes

37€ Programa vàlid de Dilluns a Divendres. Dissabtes i Diumenges suplement de 2.00 €


Pag.- 11

4051

TRAVELL-MAT VIATGES S.L., GC-1.887

Travell-Mat, S.L. GC - 1.887 - C/ Montaña 59- 2º 08304-MATARÓ (Barcelona) Tlf. 93 799 90 90 - E-Mail reservasgrupos@viatgesmestral.com

CARNESTOLTES A LA COMARCA DEL PENEDÈS Sortida de la nostra ciutat d’origen cap al nostre restaurant per l’esmorzar indicat. A continuació, agafarem de nou el nostre autocar i emprendrem una ruta panoràmica bordejant el Riu Foix, a l’arribar a la presa del Pantà de Foix seguirem bordejant el pantà i disfrutant de l’espectacular panoràmica que ens ofereix la fauna i flora de l’indret. Si tenim la sort de tenir un dia clar i serè, podriem contemplar el castell de Castellet reflexat a l’aigua, una espectacular imatge que mai oblidarem per la seva bellesa; a l’arribar al dic de la presa farem una breu parada per fer fotos i donar un passeig per la presa contemplant una bonica panoràmica paisajística. A continuació, ens desplaçarem cap a Vilafranca del Penedès, donarem temps lliure per visitar el centre històric. A l’hora pactada, agafarem de nou el nostre bus i ens desplaçarem cap al restaurant pel dinar pertinent. A la tarda, disposarem d’una animada sobretaula amb ball fins a l’hora marcada en què emprendrem el viatge cap a la nostra ciutat d’origen.

ESMORZAR PA AMB TOMÀQUET I EMBOTITS DE LA COMARCA AIGUA, VI, CAFÈ, TALLAT O INFUSIONS

DINAR

AMANIDA CATALANA FIDEUÀ CUIXA DE GALL D’INDI ROSTIT POSTRES de la casa Pa, Vi, Aigua, Cava, Cafès i Gotes

33€ CONCURS DE DISFRESSES Ball de disfresses amb premi a la disfressa més original. El premi consisteix en la devolució de l‘import íntegre de la excursió a la persona guanyadora.

Programa vàlid de Dilluns a Divendres. Dissabtes i Diumenges suplement de 2,00€


Pag.- 12

1029 1107

TRAVELL-MAT VIATGES S.L., GC-1.887

VALLBONA DE LES MONGES

Sortida de la nostra ciutat d'origen amb direcció al restaurant per esmorzar. A continuació, anirem fins a la població de Vallbona de les Monges on visitarem el seu magnífic Monestir cistercenc fundat l'any 1153. Cal destacar, que es tracta de l’únic Monestir femení de la ruta i que ha conservat sense interrupcions la comunitat durant més de 800 anys, exepte, és clar, en els temps de guerra. El de Vallbona és un monestir preciós. Dins de la seva història trobem un abaciològi ple de filles de la noblesa catalana. Acabada la visita pendrem l'autocar per traslladar-nos al nostre restaurant per dinar. A la tarda, hi haurà una animada sobretaula amb ball fins a una hora pactada en què iniciarem la tornada a la nostra ciutat d'origen.

ESMORZAR EMBOTITS DE LA COMARCA PA AMB TOMÀQUET, Aigua, Vi i cafè o tallat.

DINAR AMANIDA DE L'HORTA, FIDEUS ROSSOS , VEDELLA AMB PERES AL VI I BOLETS POSTRES DE LA CASA , PA, VI, AIGUA, CAVA, CAFÈ O TALLAT I GOTES DE LICOR

37€ ENTRADA AL MONESTIR 3,00€ INCLOSA

Programa vàlid fins el 31 de desembre del 2012, de dilluns a divendres. Caps de setmana i festius, suplement 2,00 €


Pag.- 13

1101 1107

TRAVELL-MAT VIATGES S.L., GC-1.887

EXCURSIÓ AL CENTRE DE CATALUNYA SANTUARI DEL MIRACLE I SANTUARI DE PINÓS Sortida de la nostra ciutat direcció al restaurant per l’esmorzar indicat. A continuació, agafarem de nou el bus i ens desplaçarem cap al Santuari del Miracle on podrem contemplar un retaule renaixentista de l’any 1.530, l’autoría d’aquest s’atribueix al pintor portuguès afincat a Barcelona Pere Nunyes. Acabada la visita, ens traslladarem al Santuari de Pinós, just en aquest lloc, es troba la Rosa dels Vents CENTRE GEOLÓGIC DE CATALUNYA. Des d’on podrem contemplar una espectacular panoràmica paisajística de la comarca. De tornada al nostre restaurant farem una breu parada a la població d’Ardevòl de Pinós per visitar una torre construida per els musulmans al segle X. Acabada la visita continuarem cap al nostre restaurant pel dinar indicat. A la tarda, tindrem una animada sobretaula amb ball en viu fins a l’hora concertada en què empendrem el viatge de tormada a la nostra ciutat.

ESMORZAR PA AMB TOMÀQUET I EMBOTITS DE LA COMARCA Aigua, Vi i Cafès o infusions

DINAR AMANIDA DE L’HORT ARRÒS A LA CASSOLA VEDELLA GUISADA AMB BOLETS POSTRES, especial de la casa Pa, Vi, Aigua, Cava, Cafè i gotes

38 € Programa vàlid fins al 31/12/12, de Dilluns a Divendres. Dissabtes i Diumenges suplement 1,00€


Pag.- 14

1101 3040 1101

TRAVELL-MAT VIATGES S.L., GC-1.887

HOTEL L’AMETLLA DE MAR ****

ESTANCIA

DILLUNS

6 dies - 5 Nits

Sortida a primera hora del matí direcció a la població de l'Ametlla de Mar, farem una breu parada per esmorzar (no inclòs). A continuació, ens traslladarem fins a la població de Salou on donarem temps lliure per passejar pel seu passeig marítim i la zona comercial. Finalitzat el passeig continuarem el viatge fins al nostre hotel per dinar i la distribució de les habitacions. Tarda lliure a disposició dels senyors clients fins al sopar.

DIMARTS-DIMECRES-DIJOUS-DIVENDRES Aquests dies els disposarem per descansar i gaudir de l'hotel de les seves instal · lacions i de la seva animació diària, també podem contractar un pack de 4 excursions de mig dia per un preu de 60,00€ que podem triar entre els següents llocs a visitar Delta de l'Ebre, Sant Carles de la Ràpita, Tortosa, Amposta, l'Hospitalet de l'Infant i l'Ampolla, per poder fer excursions cal un mínim de 35 persones, un nombre inferior a 35 hauria un suplement de 5€ per persona amb un mínim de 20, menys de 20 no és realitzable.

DISSABTE Esmorzar i temps lliure per gaudir de l'hotel i conèixer la població de l'Ametlla de Mar. A l'hora concertada dinar i sortida de l'hotel sobre les 17:00h després de la sobretaula, arribada al nostre lloc d'origen aproximadament sobre les 19 h. INCLOU: Autocar Modern, Pensió completa en hotel de 4 estrelles amb aigua i vi en els àpats, menjar extra de l'últim dia, animació diària a l'hotel, ball cada nit i assegurança d'assistència en viatges.

NO INCLOU: Suplement habitació individual 50,00€, extres d'hotel i restaurant i tot el que no està especificat en el programa.

215

Vàlid fins al 30/06/13


Pag.- 15

1088 1101

TRAVELL-MAT VIATGES S.L., GC-1.887

LLEIDA BUS/AVE Sortida de la nostra ciutat d’origen amb direcció al nostre restaurant per l’esmorzar indicat. A continuació seguim la nostra ruta cap a la ciudad de Lleida on visitarem el centre històric on cal destacar la Seu Vella ó Seu antiga, és el símbol i monument més representatiu de la ciutat de Lleida, el seu nom significa Seu Vella o Catedral antiga. S’alça sobre un turó des d’on es divisa tota la ciutat i bona part de la comarca. Fou construida l’any 1.203 sobre unes mesquites que ja existíen, el constructor fou Pere Comas i consagrada a Santa María el 31 d’Octubre del 1.278; en el seu interior es conserven importants restes de pintures murals i escultures monumentals, encara que gran part les escultures i obres d’art foren expoliades durant la guerra de succesió. Acabada la visita, donarem temps lliure per passejar per el casc antic fins a l’hora concertada en què ens desplaçarem cap al nostre restaurant per el dinar indicat. A la tarda, tindrem una animada sobretaula amb ball fins a l’hora d’agafar el tren AVE cap a Barcelona. A l’arribar a l’estació de Sants agafarem de nou el nostre autocar per desplaçar-nos cap als nostres respectius llocs d’origen.

ESMORZAR

Baguet amb pernil del país vi, aigua i cafè o infusions.

DINAR AMANIDA DE LA CASA ESCUDELLA BARREJADA ESTOFAT DE VEDELLA POSTRES DE LA CASA PA, VI, AIGUA, CAFÈ, CAVA I GOTES

75€ NOTA: El preu pot variar segons tarifes de Renfe vigents a la data escollida, el preu final només podrem ajustar-lo 2 mesos abans de la data.

Programa vàlid de Dilluns a Divendres.


Pag.- 16

1107 4020

TRAVELL-MAT VIATGES S.L., GC-1.887

CARGOLADA ANGLESOLA I BALAGUER

Sortida de la nostra ciutat d’origen amb direcció al restaurant per l’esmorzar. A continuació, seguim la nostra ruta fins a Anglesola, on farem una parada per visitar la pastisseria Puigserra, on ens oferiran una degustació i podrem realitzar les compres oportunes. Una vegada finalitzades, ens traslladarem fins a Balaguer, on disposarem de temps lliure per visitar el Santuari del Sant Crist de Balaguer; diu la llegenda que aquesta imatge fou la primera que es va fer al món. L’autor fou Nicodem, qui tenint gravada la imatge a la ment, (la de Crist a la creu), va decidir esculpir-la. També podem visitar la plana de Almatà, l’església Santa Maria, les muralles, l’església de Sant Domènec, el Castell Formós i el centre històric, un dels escasos nuclis urbans de formació Àrab conservats. A l’hora previament acordada, ens reunirem per agafar de nou el nostre bus i traslladar-nos al nostre restaurant per disfrutar d’un menú de cargolada. A la tarda, animada sobretaula amb ball fins l’hora de tornar als nostres punts d’origen.

ESMORZAR EMBOTITS VARIATS PA DE PAGÈS AIGUA, VI, CAFÈ O TALLAT

DINAR AMANIDA CATALANA ESCUDELLA DE L’ÀVIA CASSOLA DE PAGÈS Cargols, Conill, Botifarra, Costelles de porc i pollastre PA, VI, AIGUA, COPA DE CAVA, CAFÈ I GOTES

44€ Sortides de Dilluns a Divendres


Pag.- 17

1101 2003

TRAVELL-MAT VIATGES S.L., GC-1.887

PALLARS SOBIRÀ PRIMER DÍA

I ANDORRA

Sortida de la nostra ciutat amb direcció cap a la comarca del Pallars Sobirà, coneguda popularment pel turisme d'hivern i l'esport d'aventura. Durant el viatge, realitzarem una breu parada per al desdejuni no inclòs; A continuació, seguim la nostra ruta gaudint de l'espectacular bellesa panoràmica que ens ofereixen els pantans de Camarasa, Terradets i Sant Antoni. A l’ arribar a la població de la Pobla de Segur, farem una breu parada per anar al lavabo, seguidament empendrem la nostra ruta cap a Sort per provar sort a la popular administració de loteria LA BRUIXA D’OR. Després de comprar els nostres dècims, menjarem en un acreditat restaurant de Sort. Acabat el dinar, pendrem el nostre bus i seguirem el viatge cap al Principat d'Andorra pel Port del Cantó, gaudint de l'espectacular panoràmica que ens ofereix aquest itinerari. A l'arribada a Andorra farem una parada per realitzar compres al popular PUNT DE TROBADA, seguidament continuem fins al nostre hotel, distribució de les habitacions i sopar.

SEGON DIA Desdejuni i sortida cap a Caldea,(no inclòsa) aquelles persones que desitgin els banys poden quedarse, la resta seguirem la nostra ruta cap al Pas de la Casa, gaudint de la panoràmica paisatgística que ens ofereix aquesta ruta. Al Pas de la Casa, donarem temps lliure per visitar la població i fer compres, a l'hora concertada tornarem per recollir les persones de Caldea i tornarem al nostre hotel per al dinar. Acabat el mateix, empendrem el viatge de retorn a la nostra ciutat d’origen. vc ciutat.

INCLOU Autocar modern, guia acompanyant, begudes incloses en els àpats, hotel 3 estrelles, excursions i assegurança d'assistència de viatges. NO INCLOU Suplement habitació individual 18,00€, extres de restaurant i hotel, entrades a museus i llocs si els hi hagués.

92

PREU PER PERSONA Programa vàlid, de Dilluns a Divendres. Caps de setmana i ponts consultar suplements.


Pag.- 18

2012 1107

TRAVELL-MAT VIATGES S.L., GC-1.887

CARCASONNE I CANAL DU MIDI PRIMER DIA Sortida de la nostra ciutat d’origen amb direcció a la Jonquera, parada per l’esmorzar no inclòs i continuació de la nostra ruta fins a CARCASONNE, on visitarem la Cité. Recinte emmurallat declarat Patrimoni de la Humanitat. Tindrem temps lliure, per passejar per els seus carrers disfrutant de la seva bella arquitectura medieval, visitar el Castell, sentar-nos en una terrassa o comprar els típics souvenirs de la Cité. A l’hora concertada ens desplaçarem cap al nostre restaurant on tindrem el dinar pertinent. A la tarda, realitzarem una bonica excursió fluvial pel CANAL DU MIDI; el canal fou construit al segle XVII per unir el ríu Garona des de la ciutat de Tolouse amb el mar mediterràni a la ciutat de Marsella, té un recorregut navegable, execpte de numeroses excluses, de 241 km, fou llavors considerat com la major obra del segle. En els seus temps d’esplendor el canal era la millor via de comunicació comercial con el Mediterràni, ja que a través d’ell s’abastíen de matèries primeres les principals indústries del sud de França al mateix temps que els permetia exportar els seus productes al Mediterràni, al 1.996 fou declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. Avui dia, la seva principal activitat és el turisme. Acabada l’excursió agafarem de nou el nostre bus i empendrem el viatge de tornada al nostre hotel a Roses, sopar amb ball i allotjament. SEGON DIA.

Esmorzar i sortida cap al Port de la Selva i Llançà, contemplant una espectacular vista panoràmica on la Costa Brava es manifesta a la seva màxima expressió, penya-segats, petites caletes de sorra fina i aigües cristal·lines. Farem una breu parada al Port de Selva i continuarem cap a Llançà on si el temps ens ho permet, també farem una breu parada per visitar el port. A l’hora concertada tornarem a l’hotel pel dinar. A la tarda, a una hora pactada empendrem el viatge de tornada a casa. INCLOU: Autocar modern, guia acompanyant, dinar a Carcasonne, excursió Fluvial al canal de Midí, 1 PC amb begudes incloses, hotel de 3 estrelles. NO INCLOU: Suplement Habitació individual 20,00€, extres de l’hotel i entrades a museus i monuments.

Preu per persona

125€ Oferta vàlida de l’1 d’Abril al 31 de Maig i del 16 de Setembre al 31 d’Octubre del 2.013, SUPLEMENT CAP DE SETMANA, 6,00€


Pag.- 19

3058 1101

TRAVELL-MAT VIATGES S.L., GC-1.887

RUTA DELS CÀTARS COSTA VERMELLA

CARCASONNE-CANAL DE MIDÍ MINERVA I NARBONNE PERPIGNAN I COLLIOURE PRIMER DIA Sortida de la ciutat d'origen cap a Carcasonne, visita de la Cité i dinar. A la tarda, excursió fluvial pel canal du Midí. Retorn a l'hotel a Roses, sopar i allotjament Amb animada vetllada amb ball.

SEGON DIA Esmorzar i sortida cap a Minerva, visita del casc històric medieval i dinar. A la tarda, de tornada visitarem la ciutat de Narbonne, a l'hora concertada retorn a l'hotel, sopar, allotjament i animada vetllada amb ball

TERCER DIA Esmorzar i sortida cap a Perpignan, visita del Palau dels Reis de Mallorca i la Catedral, dinar al restaurant tipus buffet. A la tarda, ruta per la costa Vermella, Collioure, Cervère i Portbou. A l’hora concertada tornada a l'hotel. Sopar i ball.

QUART DIA Esmorzar i sortida cap a Cadaqués, el Port de la Selva i Llançà o Sant Pere de Roda, visita del lloc triat i retorn a l'hotel per al dinar. Després una breu sobretaula, cafè i retorn cap a la ciutat d'origen.

253

Vàlid fins al 30/06/13 INCLOU: autocar modern, guia acompanyant, pensió completa a l’ hotel de 3 estrelles, restaurant a Carcasonne i Minerva, vi i aigua amb els àpats, ball cada nit, entrada al Palau dels Reis de Mallorca i assegurança d'assistència de viatges. NO INCLOU:, Suplement d'habitació individual 45,00€, entrades no *indicades i extres als restaurants i l’hotel.


Pag.- 20

1107 3033

TRAVELL-MAT VIATGES S.L., GC-1.887

ESTANCIA GRAN HOTEL LAS FUENTES

****

ALCOSSEBRE 5 DIES- 4 NITS PRIMER DIA Sortida de la nostra ciutat d'origen direcció a la localitat d'Alcossebre, distribució de les habitacions, acomodació i dinar al bufet. A la tarda, còctel de benvinguda i resta de la tarda lliure, fins a l’hora del sopar i allotjament.

DIES INTERMEDIS Lliure disposició per als Srs. Clients per gaudir de les instal · lacions de l'hotel, anar a la platja, passejar per la població o anar de compres.

ÚLTIM DIA Esmorzar i matí lliure, dinar a l'hotel i ha l’hora concertada carregarem el nostre equipatge i empendrem el viatge de tornada a la nostra ciutat. INCLOU:, Autocar Modern, guia acompanyant a l'anada i la tornada, estada en règim de PC amb aigua i vi inclòs, 30 mimuts diaris per dia i persona a l'SPA. Mitjançant reserva al hotel, animació diària, ball cada nit i assegurança d'assistència en viatges.

NO INCLOU:, Suplement habitació individual 18,00€, extres d'hotel i restaurant.

NOTA : Hi ha un pack de 4 excursions de mig dia a PEÑÍCOLA, CASTELLÓ, OROPESA DEL MAR I VALL D'UIXO, per 65€ per grups de 30/35 pax. 50€, per a grups de 40/45 i 40€ per grups de 50/55, mínim de persones per poder fer aquestes excursions és 30.

220

Vàlid fins 30/06/13


Pag.- 21

1107 4040

TRAVELL-MAT VIATGES S.L., GC-1.887

EL MOLINO Tornem al Molí

LIVE IN BURLESQUE Inclou

ESPECTACLE, AUTOCAR I GUÍA Horaris: Dimecres, Dijous, Divendres i Dissabtes, 18.30h i 21.30h.

Preu : 54 €

************* DINAR, ESPECTACLE, AUTOCAR I GUÍA Horaris: Dimecres, Dijous, Divendres i Dissabtes, 18.30h i 21.30h

Preu : 68 €

*************

EXCURSIÓ, DINAR, BALL, ESPECTACLE, AUTOCAR I GUÍA Horaris: Dimecres, Dijous, Divendres i Dissabtes, 18.30h i 21.30h

Preu : 75 € Oferta subjecta a la disponibilitat del teatre, al moment d'efectuar la reserva de la plaça s’ha d'abonar una paga i senyal de 40€ per persona per reserva l'entrada, 15 dies abans de la data, les entrades no es podran retornar. O bé el client ha de posar una altre persona en el seu lloc o perdre l'import de la mateixa.


Pag.- 22

3046 1107 1101

TRAVELL-MAT VIATGES S.L., GC-1.887

Circuit Costa del

AZAHAR

1º. Dia, Sortida de la nostra ciutat d'origen amb destinació a Alcossebre, parada en ruta pera l'esmorzar no inclòs i continuació fins al nostre hotel base, acomodació, dinar, i ha la tarda, excursió a Oropesa del Mar. 2º. Dia, Esmorzar i sortida cap a València, visita guiada de la ciutat amb guia local. Dinar al restaurant, i ha la tarda, temps lliure a la ciutat de les arts i les ciències per visitar l’oceanogràfic i els edificis més emblemàtics de l'arquitecte Santiago Calatrava, retorn al nostre hotel per sopar. 3º. Dia, Esmorzar i sortida cap a l’emblemàtica ciutat emmurallada de Morella on realitzarem una visita guiada i documentada de la interessant ciutat. Dinar al restaurant de Morella i ha l'hora concertada retorn a l'hotel. 4º. Dia, Esmorzar i sortida cap a la població de la Vall d'Uixó on visitarem una de les grutes naturals més boniques de la zona, té un riu subterrani en gran part navegable pel qual podrem contemplar les meravelles i capricis de la natura. Acabada la visita, retorn a l'hotel per dinar, però la tarda farem una excursió a Benicarló. Finalitzada la visita retorn a l’hotel per sopar. 5º. Dia, Esmorzar i sortida cap a Peñíscola, acompanyats de la nostra guia visitarem el centre històric i aquelles persones que ho desitgin podran visitar el castell de Papa Luna o passejar pel passeig marítim i zona comercial. Tornada a l'hotel per dinar. A la tarda, visitarem la ciutat de Vinarós. Retorn a l’hotel per sopar.

6º. Dia, Esmorzar i sortida cap a la població d'Onda on visitarem un dels museus etnològics més importants i bonics de la comarca. Acabada la visita, i si el temps ens ho permet, tindrem temps lliure al centre històric d’Onda. Retorn a l'hotel per dinar i tarda lliure. Sopar i allotjament.

7º. Dia, Esmorzar i sortida cap al Delta de l'Ebre, visita panoràmica de la ribera dreta de l'Ebre segons el corrent de l'aigua; passarem a Pont Nou i continuarem la visita per la ribera esquerra visitant les impressionants plantacions d'arròs fins arribar al embarcador de Riumar. Temps lliure per realitzar una excursió fluvial no inclosa. A l'hora concertada continuarem el viatge fins al nostre restaurant, dinar i festa de comiat amb ball i cava per acabar, a continuació retorn a casa. INCLOU:, Autocar Modern, guia acompanyant i local en aquelles visites que s’especifiquin al programa, aigua i vi en els àpats i totes les excursions especificades al programa, restaurants a València i Morella, festa de comiat i assegurança d'assistència en viatges.

NO INCLOU: Suplement d'habitació individual 18,00€ pax i dia, entrades a llocs i museus i extres en restaurants i hotel.

365 €

Vàlid fins 31/05/13


Pag.- 23

3022 1101

TRAVELL-MAT VIATGES S.L., GC-1.887

LOURDES I LLAC D’ARTOUSTE PRIMER DIA Sortida de Barcelona amb direcció a Balaguer, breu visita al Santuari del Sant Crist de Balaguer. Acabada la visita prendrem de nou el nostre bus i emprendrem el viatge cap al Pont de Suert, parada per dinar inclosa i continuació del nostre viatge cap a Lourdes. Arribada prevista al nostre hotel aproximadament sobre les 19.00h.

SEGON DIA Esmorzar i sortida cap a Pau, on disposarem de temps lliure per visitar el centre històric, entre les seves principals avingudes cal destacar El Bulevard dels Pirineus i entre els edificis i monuments més destacats, La Catedral de Pau, El Castell i la Ciutat Vella. Acabada la visita, retorn al nostre hotel per dinar. A la tarda, realitzarem una excursió panoràmica al Pirineu central gaudint de l’espectacular bellesa natural i paisajística, visitarem el Pont d'Espanya i la població de Cauteret. Acabada la visita, tornada a l'hotel per sopar.

TERCER DIA Esmorzar i sortida cap al llac de Artouste un dels més alts d'Europa, es troba a 1.997 m. d'altitut, té una superfície de 52 hc, i una profunditat de 85 m. Per arribar fins al llac, s'utilitzen tres mitjans de transport, 1º en bus fins a la de la Sehuette, després 10 minuts amb telecabina fins a l'estació del tren d'Artousete allà pendrem el tren i farem un recorregut d'uns 10 km, contemplant l'espectacular bellesa paisajística sobre la vall de Soussuéou. Arribarem a l'estació de final de trajecte i després un petit i còmode passeig fins a l’impressionant llac de Artoueste des d’on gaudirem de les impressionants vistes que ens ofereix sobre el llac i alguns cims de gairebé 3.000m. d'altitut. Acabada la visita, farem el mateix itinerari fins al nostre hotel, aquesta excursió és de dia complet, es pot portar picnic de l'hotel o menjar per compte propi al restaurant.

QUART DIA Esmorzar i matí lliure per recollir l'aigua o realitzar les últimes compres. Menjar al nostre hotel sobre les 12.00, i acabat aquest, retorn a Barcelona per l'autopista. INCLOU:, Autocar Modern, guia acompanyant, hotel 3 estrelles, règim de pensió completa amb vi i aigua en els àpats, restaurant en ruta a l'anada, excursions, tren i telecabina a Artouste i assegurança d'assistència en viatges.

NO INCLOU:, Suplement d'habitació individual 51,00€, entrades a museus i monuments i extres d'hotel.

265

Vàlid fins 30/06/13

NOTA:, en cas que les condicions climatològiques ens impedeixin realitzar les excursions al pont d'Espanya i al llac de Artoueste, visitarem altres llocs d'interès que no estiguin afectats per la climatologia adversa.


Pag.- 24

3064

TRAVELL-MAT VIATGES S.L., GC-1.887

TERUEL PRIMER DIA Ciutat d'origen, Morella, visita i dinar a Morella, a la tarda continuarem fins a Terol on arribarem sobre les 20 h. distribució de les habitacions acomodació sopar i allotjament.

SEGON DIA Esmorzar i visita guiada de Terol amb guia oficial de la ciutat, visitarem el centre històric, la catedral i la plaça del Torico, menjar a l'hotel i ha la tarda, excursió a Albarracin consederat com el poble més bonic d’ Espanya, retorn a l'hotel i sopar.

TERCER DIA Esmorzar i sortida cap a Mora de Rubielos i Rubielos de Mora, dues ciutats de pes històric i una esplèndida bellesa arquitectònica, dinar a l’hotel. A la Tarda, visita a Terol, el Mausoleu dels Amants de Terol, retorn a l'hotel sopar i allotjament.

QUART DIA Esmorzar i sortida cap a Daroca, que conserva un gran patrimoni històric, visita. Dinar a l’hotel. A la tarda visitarem un assecador de pernils, degustació i opció de comprar per qui ho desitgi. Sopar i allotjament.

CINQUÈ DIA Esmorzar i sortida cap a Carinyena, visitarem el centre històric de la ciutat i el Museu del Vi de DO. Carinyena. Continuació fins a Saragossa, visita de la Basílica i dinar. A la tarda, continuació del viatge fins a la nostra ciutat d'origen.

298

Vàlid Fins 30/06/13

INCLOU:, autocar modern, guia acompanyant, règim de PC vi i aigua inclòs, restaurant a Morella i Saragossa, guia local a Terol totes les excursions del programa i assegurança d'assistència en viatges.

NO INCLOU:, Suplement individual 108,00€, entrades a museus i monuments, extres d’hotel i restaurants i excursions i visites no incloses al programa.

Programa vàlid fins 30 juny 2013.


Pag.- 25

3053

TRAVELL-MAT VIATGES S.L., GC-1.887

BURGOS I LA RIOJA BRESSOL DEL CASTELLÀ I EL RIOJA PRIMER DIA Sortida direcció Alfaro, on s'assenta la major colònia de cigonyes blanques de tot Europa. Dinar a Calahorra, visita ciutat Romana i arribada a l'hotel, distribució de les habitacions i sopar.

SEGON DIA Esmorzar i sortida cap a Covarubias, visites centre històric i continuació fins Lerma. Dinar a Lerma i a la tarda visita del centre històric i els seus principals monuments i tornada a l'hotel.

TERCER DIA Esmorzar i sortida cap a Burgos, visita de la Catedral i Monestir de les Huelgas. Dinar i ha la tarda visitarem Vivar del Cid i el Monestir de Sant Pere de Cardeña, tornada a l'hotel per sopar.

QUART DIA Esmorzar i sortida cap a Sant Millán de la Cogolla, visita del Monestir de Suso i Sant Domingo de la Calçada. Dinar a l’hotel i ha la tarda, visita a Logronyo i retorn a l'hotel per el sopar.

CINQUÈ DIA Esmorzar i sortida cap a Najera i Haro Capital per excel · lència de la Rioja. Dinar a l’hotel. A la tarda, visita als cellers Dinastia Vivanvos a Briones, retorn a l'hotel i sopar.

SISÈ DIA Esmorzar i sortida cap a Saragossa, visita de la Basílica del Pilar, centre històric i dinar a Bufet Lliure a Bujaraloz. Continuació fins a la nostra ciutat d'origen.

346 € VÁLID FINS 31/06/2013

INCLOU, autocar Modern, guia acompanyant, hotel 3 *, en règim de PC amb vi i aigua en els àpats, bufet lliure a Bujaraloz, totes les excursions del programa i assegurança d'assistència en viatge. NO INCLOU, Suplement hab. Individual : 135,00€, entrades no previstes en el programa i extres de restaurants i hotel.


Pag.- 26

3063

TRAVELL-MAT VIATGES S.L., GC-1.887

LA RIOJA I NAVARRA PRIMER DIA Sortida direcció al nostre hotel, distribució de les habitacions, dinar i ha la tarda excursió a Tudela, visita del centre històric i temps lliure per la zona comercial i retorn a l'hotel.

SEGON DIA Esmorzar i sortida cap a Logronyo. Visita guiada; Dinar en restaurant i a la tarda visitarem Haro, capital de la Rioja i Nájera. Acabada la visita tornada a l'hotel.

TERCER DIA Sortida cap a Pamplona, visita guiada de la ciutat i retorn a l'hotel per dinar. A la tarda, visitarem la ciutat d'Olite i retorn de nou a l'hotel per sopar.

QUART DIA Sortida cap a Sòria, visita guiada de la ciutat i retorn a l'hotel per dinar. A la tarda, visitarem la població de Tudela, centre històric i monumental, retorn a l'hotel per al sopar.

CINQUÈ DIA Sortida cap a Tarazona, visita de la ciutat, centre històric i catedral, retorn a l'hotel per al dinar i tarda lliure per descans del conductor.

SISÈ DIA Sortida cap a Alfaro, ciutat on es troba la major colònia de cigonyes blanques d'Europa. Dinar al nostre hotel i ha la tarda visitarem la ciutat Calahorra i uns importants cellers.

SETÈ DIA Esmorzar i sortida amb el nostre equipatge cap a Saragossa, visita de la Basílica del Pilar i dinar al restaurant. A la tarda, continuació del nostre viatge fins a la ciutat d’origen.

498

Vàlid fins 30/06/13


Pag.- 27

3026

TRAVELL-MAT VIATGES S.L., GC-1.887

BENIDORM PRIMER DIA

7 DIES - 6 NITS

Sortida de la nostra ciutat d'origen a primera hora del matí amb direcció a Benidorm, arribada al nostre hotel, distribució de les habitacions i dinar. Tarda lliure per descansar i passejar amb la fresca per anar descobrint la ciutat.

SEGON DIA Esmorzar i sortida cap a Alacant, realitzarem una visita guiada amb guía local, la visita consta de dues parts: una panoràmica la realitzarem amb el nostre bus recorrent les principals avingudes, carrers, places i llocs d'interès de la ciutat i l'altre cultural, acompanyats del nostre guia local visitarem els monuments i llocs més emblemàtics de la ciutat així com el centre històric o nucli antic de la ciutat. Entre els edificis més emblemàtics, cal destacar: El Castell de Santa Barbara del segle XIV, l'edifici de l'Ajuntament d'estil barroc construït al segle XVIII per l'arquitecte Lorenzo Chápuli, la Catedral d'estil renaixentista del segle XVII i la Basílica de Santa Maria del segle XIV. Acabada la visita tornarem al nostre hotel per dinar. La tarda lliure per descansar.

TERCER DIA Esmorzar i sortida cap a la població de Guadalets, travessant una frondosa vall plena de nespres i espectaculars muntanyes arribarem a un mirador des d'on podrem fer unes magnífiques fotos i degustar de manera gratuïta un moscatell o suc de taronja natural o mel de la zona. Ja a Guadalets i acompanyat de la nostra guia ens endinsarem pels seus estrets i pintorescs carrers plens de bars, comerços i museus que podem visitar de manera optativa, a l'hora concertada retornarem al nostre hotel per dinar. A la tarda excursió a Altea, visita del nucli antic i continuació fins a Casp on podrem visitar la subasta del peix i en les innumerables mariqueries podrem degustar uns deliciosos peixets o mariscs contemplant la majestuositat del penyal d'Ifac i retorn a l'hotel.

QUART DIA Esmorzar i sortida cap a la ciutat d'Elx, també coneguda com la ciutat de les palmeres i del calçat; té el palmerar més gran d'Europa. Recentment la UNESCO li ha atorgat ambdues com a Patrimonis de la Humanitat. Podrem visitar el jardí Botànic "Hort del Cura" per admirar la gran palmera imperial i més de 2.000 espècies de plantes diferents que conviuen en aquest jardí, després visitarem el centre i la basílica de Santa Maria, també tenim la possibilitat de visitar una de tantes indústries de calçat amb un petit museu del calçat en tres dimencions. Acabades les visites retorn a l'hotel per dinar i tarda lliure.

CINQUÈ DIA Esmorzar i sortida cap a la ciutat monumental d'Oriola, té cinc monuments nacionals: La Catedral, Palau Episcopal, Església de Sant Jaume, Església de Santa Justa i Rufina i Col · legi de Sant Domingo, visitarem la casa del poeta Miguel Hernández que enguany conmemora el seu centenari, la Catedral i el col · legi de Sant Domènec, també pordem visitar de manera optativa el Museu de la Setmana Santa que té fama de ser un dels més bonics d'Espanya. Acabades les visites, retorn al nostre hotel per dinar. A la tarda temps lliure per anar a la platja o bé descansar. SISÈ DIA Esmorzar i sortida cap a Xixona, visita al Museu del Torró i del centre històric. Desplaçament a la Vila Joiosa on visitarem la Fàbrica de Xocolata Valor amb degustació gratuïta, retorn a l'hotel per dinar i tarda lliure. SETÈ DIA Esmorzar i sortida cap a la ciutat de València, breu parada a la ciutat de les Arts i les Ciències per contemplar l'arquitectura d'un dels arquitectes més populars dels nostres dies com és El Sr. Santiago Calatrava, a l'hora concertada seguirem la ruta fins al restaurant per dinar. Després emprendrem el viatge de tornada a la nostra ciutat. INCLOU ; Autocar GC. Guia acompanyant, PC en hotel de 3 * begudes incloses, aigua i vi en tots els àpats, excursions del programa, guies locals a Alacant i Elx i assegurança d'assistència en viatges.

NO INCLOU, suplement d'habitació individual 120,00€, extres d'hotel, entrades a museus o monuments i excursions no programades.

PROGRAMA VÀLID PER MARÇ I ABRIL, 2013, altres dates consultar preu.

Preu per persona

342€


Pag.- 28

3059 3059

TRAVELL-MAT VIATGES S.L., GC-1.887

CANTABRIA 7 DIES 6 NITS

Sortida de la ciutat d’origen cap a Tudela, dinar i continuació fins al nostre Hotel base, distribució de les habitacions, acomodament, sopar i allotjament. Esmorzar i sortida cap a Santander, visita guiada de la ciutat i tornada a l’hotel per el dinar. A la tarda, excursió a Castrourdiales, tornada a l’hotel, sopar. Esmorzar i sortida cap a Comillas i Santillana del Mar, visita guiada i tornada a l’hotel per el dinar. A la tarda excursió a Laredo i Santoña, tornada a l’hotel i sopar. Esmorzar i sortida cap a Potes, visita del Santuari de Liebana i Fuente, pujada opcional al telefèric i dinar a Potes. A la tarda visita a Sant Vicente de la Barquera. Esmorzar i sortida cap al Parc de Cabarceno, entrada inclosa, tornada a l’hotel per el dinar. A la tarda tindrem temps lliure per descans del conductor. Esmorzar i matí lliure per descans del conductor. A la tarda ens desplaçarem fins a Santander, temps lliure al centre i tornada al nostre hotel. Esmorzar i sortida cap a Saragossa, visita de la Basílica del Pilar i dinar al restaurant. A la tarda, continuarem el viatge de tornada a la nostra ciutat d’origen. INCLOU:, Autocar modern, guía acompanyant, guía local a Santander i Comillas/Santillana, Hotel tres estrelles en règim de pensió completa amb aigua i vi en els àpats, entrada al parc de Cabárceno, totes les excursions marcades en el programa i assegurança d’assistència en viatges.

340

Vàlid de l’ 01/10 al 30/11 del 2.012

NO INCLOU: Suplement individual, 115,00€, entrades i excursions no indicades en el programa i extres de l’ hotel i restaurants.


Pag.- 29

3011

TRAVELL-MAT VIATGES S.L., GC-1.887

7D ies

ASTÚRIAS UN PARADÍS NATURAL

ts 6 Ni

PRIMER DIA Sortida de la nostra ciutat amb direcció al Principat d’ Astúries, parada en ruta per dinar inclòs. Finalitzat, continuarem fins al nostre hotel.

SEGON DÍA Esmorzar i sortida fins a la ciutat de Gijón. Visita de la ciutat i temps lliure per passejar per el centre històric, retorn a l’hotel per dinar. A la tarda realitzarem una excursió a la població de Luanco i després visitarem Cabo de Peñas, que està considerat com un lloc d’interés paisatgístic i ambiental ja que és el punt més turístic de la zona d’Astúries i també de la península ibèrica amb els seus penya-segats sobre el mar. Finalitzat, retorn a l’hotel i sopar.

TERCER DIA

Esmorzar i sortida fins a Oviedo, visita del centre històric i comercial on visitarem els principals monuments i carrers de la capital del principat d’ Astúries, acabada la visita, retorn a l’hotel per dinar. A la tarda excursió a Llanes i Ribadesella, dos poblacions típiques de la costa Cantàbrica on val la pena ficar-se dins els seus carrerons per poder contemplar l’espectacular bellesa arquitectònica, retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

QUART DIA Esmorzar i sortida fins a Covadonga, visita del Santuari on es troba l’imatge de “Nuestra Sra. de Covadonga” també coneguda popularment com la Santina, les personas que ho desitgin de forma facultativa poden pujar en taxis als llacs Enol i Encina. Finalitzada la visita retorn a l’hotel per dinar i tarda lliure.

CINQUÈ DÍA Esmorzar i matí lliure per descans del conductor. A la tarda, després del dinar ens desplaçarem fins a la població d’Entrego on visitarem el Museu de la Mineria, el més important d’Astúries i d’Espanya, (entrada no inclosa). Finalitzada la visita, retorn al nostre hotel per sopar i allotjament.

SISÈ DIA

Esmorzar i sortida fins arribar a Villaviciosa on visitarem el celler del “El Gaitero “ el celler més gran i més conegut que elabora sidra. Després de de la visita farem una degustació i qui ho desitgi podrà comprar. A continuació, donarem temps lliure per visitar el Parc i el centre històric de la població, de tornada a l‘hotel farem una ruta panoràmica fins al Mirador del Fito on podrem contemplar unes impressionants vistes. Dinar a l’hotel i a la tarda, excursió a Arenas de Cabrales per degustar el formatge de Cabrales, amb opció de compra. De tornada a l’hotel farem una breu parada a Cangas de Onís, fins una hora prudencial per retornar a l’hotel, sopar i allotjament.

SETÈ Esmorzar i sortida fins arribar a la nostre ciutat d’origen, parada en ruta per el dinar inclòs i continuació fins arribar als nostres punts d’origen. INCLOU: Autocar Modern, hotel 3 *, PC amb aigua i vi inclòs, el dinar en ruta d’anada i tornada, excursions especificades en el programa, guia acompanyant i assegurança d’assistència en viatges.

NO INCLOU: Suplement d’habitació individual , entrades a museus i monuments, extres de restaurants i hotel.

295 € VÀLID FINS EL 31/05/2013


Pag.- 30

1046

TRAVELL-MAT VIATGES S.L., GC-1.887

GALICIA

DILLUNS

4003

7D

S IE

N -6

ITS

Sortida de la nostra ciutat direcció a Galícia a primera hora del matí. Seguirem fent ruta i les parades oportunes, parada per l’esmorzar (no inclòs). Al migdia farem una parada pel dinar en ruta ( inclòs). L’arribada al nostre hotel a la zona de SanXenxo, Porto Novo o El Grove, està prevista sobre les 21-21.30 h aproximadament, distribució d’habitacions, sopar i allotjament al nostre hotel base. . DIMARTS Esmorzar i sortida fins l’ Illa d’ Arousa, breu panoràmica i parada al port pesquer per visitar la llotja. A continuació realitzarem una ruta panoràmica per Carril i Villagarcia d’Arousa, breu parada i seguirem fins a CAMBADOS on visitarem el centre històric. Retorn a l‘hotel per dinar. A la tarda ens desplaçarem fins a PONTEVEDRA, la capital de la província per visitar el centre históric amb les seves esglésies i momuments, retorn a l’hotel per sopar i allotjament.

DIMECRES Esmorzar i sortida fins a SANTIAGO DE COMPOSTELA on tindrem temps lliure per visitar el centre històric i com no la Plaça del Obradoiro i la Catedral dedicada a “l’ Apóstol Santiago el Mayor.”. Finalitzada la visita, retorn a l’hotel per dinar. A la tarda excursió a SanXenxo i Combarro. Acabades les vistes retorn a l’hotel.

DIJOUS Esmorzar i matí lliure (descans del conductor). A la tarda, sortida fins a VALENÇIA DO MINHO, població portuguesa d’estil medieval totalment emmurallada d’un encant especial. Finalitzada la visita retorn al nostre hotel per sopar.

DIVENDRES Esmorzar i sortida fins la població de BAIONA, catalogada com a lloc d’excel·lència turística, tindrem temps lliure per visitar i passejar pel casc antic, la fortalesa de Monterreal i el passeig marítim, llocs d’una bellesa impressionant per l’arquitectura i la seva panoràmica. Visitarem Santa Tecla, mirador on es pot veure i contemplar la bellesa de la desembocadura del Río Miño en l’Oceà Atlàntic. Retorn al nostre hotel per dinar. A la tarda visitarem “Padón i Iria Flavia”, poblacions molt lligades a Camilo José Cela. Finalitzada la visita, retorn a l’hotel per sopar.

DISSABTE Esmorzar i sortida cap a Vigo. Visita del mercat de la pedra i zona comercial on podrem degustar les típiques i sabroses Ostres de Vigo. Acabada la visita retorn al nostre hotel per dinar. A la tarda anirem fins a O’Grove on facultativament podrem fer l’excursió típica en vaixell per visitar les muscleres i degustació dels musclos. Acabada ens desplaçarem a la “Isla de la Toja, ermita de las Cochas” i fàbrica de sabons, finalitzada aquesta, retorn a l’hotel per sopar i allotjament. DIUMENGE Esmorzar i sortida a primera hora del matí amb direcció a la nostra ciutat d’origen. Es realitzaran les parades oportunes. Dinar inclòs. Continuació de la nostra ruta i arribada al nostre punt d’origen prevista sobre les 21.00 h. INCLOU: Autocar GC, guia acompanyant, Hotel 3* , en régin de Pc + aigua i vi inclòs, dinar en ruta d’anada i tornada, excursions indicades en programa, assegurança d’assistència en viatge.

NO INCLOU: Suplement habitació individual 90€, Extras d’hotel i restaurant, entrades a museus i monuments, guies locals en les visites i excursions no indicades en el programa.

347

VÀLID FINS 30/06/2013


Pag.-31

3005 1101

TRAVELL-MAT VIATGES S.L., GC-1.887

ANDALUCIA VIATGE D’ANADA EN BUS I TORNADA AMB TREN AVE PRIMER DIA

Sortida de la nostra ciutat d’origen direcció a Granada, parada en ruta per un descans i el dinar (Inclòs), arribada a Granada distribució de les habitacions, sopar i allotjament SEGON DIA

Esmorzar i trasllat amb el nostre autocar fins a l’Alhambra, (entrada inclosa) visita guiada de l’ Alhambra, residència reial de les corts de Granada així com del regne Nazarí entre els segles XIII i XV. A l’actualitat per la seva majestuositat i història és el monument més emblemàtic de Granada, declarat patrimoni de la humanitat. Acabada la visita tornarem al nostre hotel per el dinar i a continuació seguirem el viatge cap al nostre hotel base a Torremolinos, distribució de les habitacions i la resta de la tarda lliure. TERCER DIA

Esmorzar i sortida cap a Sevilla, visita panoràmica guiada i documentada on cal destacar la Torre del Oro, el Parque de María Luisa i la Plaza de España. A continuació seguirem la nostra visita de forma peatonal per el centre històric de la ciutat per visitar la Catedral, la Giralda i la Real Alcázar de Sevilla. Acabada la visita ens desplaçarem cap al nostre restaurant per el dinar i un cop acabat emprendrem el viatge cap a l’hotel.

QUART DIA

Esmorzar i sortida cap a Ronda, temps lliure per visitar i passejar per els seus típics carrerons plens de balcons enreixats i restes d’antigues muralles. Cal destacar entre els numbrosos monuments de Ronda: El Puente Nuevo sobre el riu Tajo i la plaça de toros de la Real Maestranza de Caballería que formen el símbol i l’ànima de la ciutat. A l’hora concertada tornada al nostre hotel per el dinar. A la tarda excursió a Nerja. CINQUÈ DIA

Esmorzar i sortida cap a Cordoba, excursió de día complet visitant la Mezquita-Catedral, barri de la Judería i el Cristo de los Faroles. A l’hora concertada ens desplaçarem cap a un restaurant de la ciutat per el dinar. A la tarda farem una visita panoràmica amb l’autocar per la ciutat contemplant l’espectacular bellesa de la seva arquitectura. A l’hora pactada emprendrem el viatge de tornada al nostre hotel. SISÈ DIA

Esmorzar i sortida cap a la Línea de la Concepción, tràmits fronterers i entrada al Peñón de Gibraltar. Visita en TAXI del Peñón (opcional) les persones que no realitzin aquesta visita podran passejar per el centre històric i comercial fins a l’hora indicada per desplaçar-nos cap al restaurant per el dinar. A la tarda de tornada al nostre hotel, i si el temps ens ho permet, visitarem breument Marbella i Puerto Banús, tornada a l’hotel i sopar. SETÈ DIA

Esmorzar i sortida cap a Malaga, visita guiada de la ciutat i temps lliure fins a l’hora concertada en què ens desplaçare cap al nostre hotel per el dinar. Acabat aquest, agafarem el nostre bus i ens desplaçarem cap a l’estació de l’AVE per embarcar amb destinació Barcelona Sants, l’arribada està prevista sobre les 21.00 h. Allà ens estarà esperant un bus per traslladar-nos a la nostra ciutat d’origen, l’equipatge l’entregarem al casal el dia següent a l’hora concertada quant arribi el bus.

480 € VÀLID FINS EL 30/06/2013

El preu pot variar segons les tarifes i oferta de Renfe vigents per les dates de reserva, suplement i/v. AVE, 85€ pax

INCLOU: Viatge d’anada en Bus i tornada en AVE, guía acompanyant, hotel 3 estrelles en règim de pensió completa, autocar a disposició, totes les excursions indicades en el programa, vi i aigua en els àpats, guíes locals i dinars en restaurants de: Granada, Córdoba, Sevilla i Málaga. Assistència a s s e g u r a n ç a d e v i a t g e s d u r a n t t o t s e l s t r a j e c t e s .

NO INCLOU: Suplement habitació individual 108€, guíes, locals, entrades no especificades en el programa i extres a l’hotel i restaurants.


Pag.-32

3062

TRAVELL-MAT VIATGES S.L., GC-1.887

CAZORLA CULTURA, NATURALESA I FAUNA

PRIMER DIA Ciutat d’origen a Cazorla, parada en ruta per el dinar i continuació cap al nostre hotel base a Cazorla, arribada prevista sobre les 20.00h. SEGON DIA Sortida cap a Úbeda, visita guiada i dinar al restaurant. A la tarda visita guiada a Baeza, dues ciutats declarades patrimoni de la humanitat, tornada a l’hotel per el sopar. TERCER DIA

Sortida cap al Parc Natural de la Serra de Cazorla, visita de la Serra d’Utrero i Pont de la Herrería, dinar al restaurant. A la tarda excursió Centre d’interpretació Torre del Vinagre.

QUART DIA Visita a la ciutat de Cazorla al matí; dinar al nostre hotel i a la tarda visita guiada per la ruta de la Bóveda de la Pl. Santa María a Cazorla. CINQUÈ DIA Sortida cap a Quesada, visita del seu Casc Antic, Cova de l’Aigua i Santuari de Tiscar, dinar al nostre hotel i a la tarda, excursió a Iruela, visita del Castell d’Iruela. SISÈ DIA

Sortida cap al Pantà del Tranco i el Parc cinegètic, dinar a l’hotel i a la tarda visita de l’Ermita de la Cabeza, Riogazas i Nacelrío, tornada i sopar.

SETÈ DIA Esmorzar i sortida amb el nostre equipatge cap al nostre restaurant per el dinar, després del mateix, continuació fins a la nostra ciutat, arribada prevista 20.00h.

455

OPCIÓ 7 DÍAS

VÀLID FINS

412

OPCIÓ 6 DÍAS

30/06/2013

INCLOU: Autocar Modern, guía acompanyant, hotel 3 estrelles cèntric a Cazorla, aigua i vi en els àpats, restaurant en ruta a l’anada i la tornada, restaurant a Úbeda i ha Arrollo Frío (menú típic), guíes oficials a Úbeda i Baeza, visita a la Ruta de la Bóveda, totes les excursions del programa i assegurança d’assistència en viatges.

NO INCLOU: suplement individual 90,00€, entrades no especificades en el programa, i extres de restaurant i hotel.


Pag.-33

3030 1101

TRAVELL-MAT VIATGES S.L., GC-1.887

ROMA

5 DIES - 4 NITS DILLUNS Recollida del grup i trasllat al Port de Barcelona, embarcarem sobre les 19.30 hores i acomodació en els nostres camarots, a l’ hora concertada es farà el sopar a bord del vaixell, després del mateix podrem triar entre anar a descansar o guaudir a la sala de festes de l’animació que hi hagi programada per aquella nit. DIMARTS Esmorzar a bord i temps lliure per disfrutar de les instal.lacions del buc mentre anem realitzant la travessia pel mar Mediterrani, durant la mateixa, podrem gaudir de l'espectacular bellesa panoràmica que ens ofereix l'illa de Cerdenya sobre l'horitzó del mar, també podrem contemplar d’aprop l’illa de Còrsega, ja que el nostre buc passarà per l'estret de Bonifacio que separa ambdues illes entre si. Dinar a bord i temps lliure per descansar o gaudir de les instal·lacions del buc. Arribada a Civitavecchia, desembarcament i sortida cap al nostre hotel a Roma, sopar, i temps lliure per visitar Roma de nit i allotjament. DIMECRES Esmorzar al nostre hotel i sortida cap al Vaticà, desprès de recollir les nostres credencials prendrem seient per assitir a l’Audiència Papal dels dimecres, acabada la mateixa, dinar en el nostre restaurant. A la tarda realitzarem una visita guiada a Roma visitant els monuments més importants. Finalitzada la visita retorn a l’hotel per sopar i allotjament. Les persones que ho desitgin, després del sopar i acompanyats de la nostra guia podran realitzar una visita pel centre històric de Roma fins una hora prudencial. DIJOUS Esmorzar i sortida amb el nostre equipatge amb el bus per visitar els Museus Vaticans, la Capella Sixtina i la Basílica de Sant Pere. A continuació temps lliure fins a l’hora del dinar al nostre hotel; Després del mateix, agafarem el bus per desplaçar-nos al port de Civitavecchia on embarcarem sobre les 19.30 h. Sopar a bord i després del mateix podremo descansar o disfrutar dels actes.

DIVENDRES Esmorzar a bord i temps lliure per disfrutar del les instal·lacions del buc, dinar a bord i arribada a Barcelona sobre les 18.45 h. Desembarcament i trasllat fins a la nostra ciutat d’ origen i final del viatge. INCLOU: Viatge d’anada i tornada en vaixell de la companyia Grimaldi, autocar, guia acompanyant, penció completa amb begudes incloses vi i aigua en el vaixell i hotel, entrada als museus vatincans, guia oficial per la visita a Roma, totes les visitas esmentades al programa i assegurança d’assistència en viatges. NO INCLOU: sumplement d’habitació individual (a consultar), entres de l’hotel i restaurants, entrades a museus i monuments no esmentats en el programa.

565 € PREU ORIENTATIU

El preu d’aquest magnífic viatge queda subjecte a les variacions d’ increments dels carburants i taxes portuaries per el que en cas d’estar interessat en realitzar-lo li cotitzarem una vegada tinguem les dates d’execució ja assignades.


Tour s enior BONO SENIOR-100

DESCOMPTE

VALID DEL 1 DE SETEMBRE AL 31 DE DESEMBRE DEL 2.012 El posseïdor del BONOSENIOR-100 tindrà dret al descompte de la quantitat de cent euros sobre el total de l'import de l'excursió realitzada amb Toursenior sempre que el numero de places de pagament sigui igual o superior a 50. Independentment d'altres condicions o descomptes ja establerts, la seva aplicació serà de solament un BONOSENIOR-100 per excursió realitzada valid solament per a entitats de la tercera edat i associacions de veïns.

100€

Tourssenior enior Tour BONO SENIOR-100

DESCOMPTE

VALID DEL 1 DE SETEMBRE AL 31 DE DESEMBRE DEL 2.012 El posseïdor del BONOSENIOR-100 tindrà dret al descompte de la quantitat de cent euros sobre el total de l'import de l'excursió realitzada amb Toursenior sempre que el numero de places de pagament sigui igual o superior a 50. Independentment d'altres condicions o descomptes ja establerts, la seva aplicació serà de solament un BONOSENIOR-100 per excursió realitzada valid solament per a entitats de la tercera edat i associacions de veïns.

100€

Toursenior BONO SENIOR-50

Anticrisis i comercials

VALID DEL 1 DE SETEMBRE AL 31 DE DESEMBRE DEL 2.012 El posseïdor del BONOSENIOR-50 tindrà dret al descompte de la quantitat de cincuanta euros sobre el total de l'import de l'excursió realitzada amb Toursenior sempre que el numero de places de pagament sigui igual o superior a 50. Independentment d'altres condicions o descomptes ja establerts, la seva aplicació serà de solament un BONOSENIOR-50 per excursió realitzada valid solament per a entitats de la tercera edat i associacions de veïns.

DESCOMPTE

50€

Retalli els cupons per a la seva correcta utilització, llegeixi les instruccions en el dors.


Aquest cupó es podrà aplicar en totes les excursions d'1 dia de la marca Toursenior quan el total de places de pagament sigui igual o superior a 50, en cas que el número total de passatgers de pagament no arribi a 50, no serà possible la seva aplicació, però pot guardar-lo i aplicar-lo en una propera, si aquesta segona excursió tampoc arriba als 50 però entre les dues excursions sumen un mínim de 80 pax de pagament, a la segona si que li abonarem el cupó descomptant la quantitat que faci referència al mateix del total de l'import que els resulti a pagar, és imprescindible la presentació d'aquest cupó degudament segellat per l'empresa i signat per l'entitat o persona beneficiària del mateix, no s'admetran cupons, trencats, fotocopiats o amb clars indicis de falsificació.

Segell de l’empresa

Toursenior

Oficina de programació i reserves Narcís Monturiol 36, Pol.Ind. Camí del Mig 08349 - CABRERA DE MAR TLF.

93 750 12 93

Nom de beneficiari,____________________________________ Nom de qui ho recull, _________________________________ NIF/DNI; _____________________________________________

Aquest cupó es podrà aplicar en totes les excursions d'1 dia de la marca Toursenior quan el total de places de pagament sigui igual o superior a 50, en cas que el número total de passatgers de pagament no arribi a 50, no serà possible la seva aplicació, però pot guardar-lo i aplicar-lo en una propera, si aquesta segona excursió tampoc arriba als 50 però entre les dues excursions sumen un mínim de 80 pax de pagament, a la segona si que li abonarem el cupó descomptant la quantitat que faci referència al mateix del total de l'import que els resulti a pagar, és imprescindible la presentació d'aquest cupó degudament segellat per l'empresa i signat per l'entitat o persona beneficiària del mateix, no s'admetran cupons, trencats, fotocopiats o amb clars indicis de falsificació.

Segell de l’empresa

Toursenior

Oficina de programació i reserves Narcís Monturiol 36, Pol.Ind. Camí del Mig 08349 - CABRERA DE MAR TLF.

93 750 12 93

Nom de beneficiari,____________________________________ Nom de qui ho recull, _________________________________ NIF/DNI; _____________________________________________

Aquest cupó es podrà aplicar en totes les excursions d'1 dia de la marca Toursenior quan el total de places de pagament sigui igual o superior a 50, en cas que el número total de passatgers de pagament no arribi a 50, no serà possible la seva aplicació, però pot guardar-lo i aplicar-lo en una propera, si aquesta segona excursió tampoc arriba als 50 però entre les dues excursions sumen un mínim de 80 pax de pagament, a la segona si que li abonarem el cupó descomptant la quantitat que faci referència al mateix del total de l'import que els resulti a pagar, és imprescindible la presentació d'aquest cupó degudament segellat per l'empresa i signat per l'entitat o persona beneficiària del mateix, no s'admetran cupons, trencats, fotocopiats o amb clars indicis de falsificació.

Segell de l’empresa

Toursenior

Oficina de programació i reserves Narcís Monturiol 36, Pol.Ind. Camí del Mig 08349 - CABRERA DE MAR TLF.

93 750 12 93

Nom de beneficiari,____________________________________ Nom de qui ho recull, _________________________________ NIF/DNI; _____________________________________________


ÍNDEX GENERAL CATANYADES 4013-La Selva, 34€ 4014-l’Anoia, 37€ 4015-Tarragona, 36€ 4016-Osona, 37€ 4018-Girona, 35€ 4019-l’Empordà, 37€ 4044-l’Anoia-2, 39€ 4045-Alt Camp, 34 4063-l’H. de l’Infant, 35€

NOVETAT 4031-R. Del préssec, 35€ 4058-R. Albarcoc, 38€ 4059-R. La Cirera, 38€

BÀSIC.

1001-Arc de Berà, 32€ 1002-Vilanova/Sitges 31€ 1004-Pantà de Foix, 31€ OFERTES 1005-C.Palafrugell, 33€ 5.1001, Arc de Bera, 30€ 1006-Cambrils/Salou, 33€ 5.1002, Sitges i Vilanova, 30€ 1007-C. De Ronda, 32€ 5.1007, s’Agaró, 32€ 1008-Castell d’Aro, 32€ 1010-Girona, 32€ 5.1108, Altafulla, 31€ 1011-Vall de Núria, 53€ 5.1109, Cervera, 33€ PRENADALS/NADALENC 1016-T. De Bracons, 35€ 5.1113, Minicreuer, 32€ 4011-Penedès, 37€ 1017-S. M. Queralt, 37€ 5.2006, Costa Brava 2/D, 60€ 4023-La Selva, 35€ 5.2007, Salou 2 dies, 65€ 1018-Reus, 32€ 4024-La Garrotxa, 37€ 5.2016, Andorra 2 dies 70€ 1023-R. Degustacions, 34€ 4025-Vilanova i G., 37€ 4026-Roses, (Amb espectacle),44€ 5.3034, Lloret, 6d/5N. 155€ 1025-M. Del Barça (consultar) 4027-P. d’Aro (Las terrazas), 45€ 1027-M.G.Punto, 33€ CIRCUIT I ESTANCIES 4028-C. De Barberà, 42€ 1029-Vallbona M. 37€ 2001-Andorra 2/dies 87€ 4046-Rupit, 40€ 2003-P. Sobirats/Andorra 92€ 1031-Banyoles/B. 34€ 4066-l’Espluga de F. 37€ 2005-Vall d’Aran i P/S. 105€ 1032-B. C. Ginebreda, 37€ CALÇOTADES 2006-Costa Brava/M. 2/d. 98€1037 Figueres, 36€ 4001-Hostalric, 35€ 2007-Salou 2 dies 75 € 1039-M. De la Pagesia, 34€ 4002-La Selva, 36€ 2008-Ruta Somontano 125€ 1041-Mç. De Cabrenys 36€ 4004-Osona, 40€ 2009-Loteria Sort 2/d. 80€ 1046-S. F. Guíxols, 34€ 4005-l’Empordà, 39€ 2010-R./Perpiñan 2/d. 89€ 1049-Santuari del Far 35€ 4006-l’Alt Camp, 38€ 2013-l’Ametlla 2/d. 98€ 1052- B. Torres, 37€ 2014-Alcocebre H/F. 2/d.95€ 4007-l’Espluga de F. 47 1055-Cvsa. Rosita, 35€ 4008-El Garraf, 39€ 2015-Carcasona 2/d. 95€ 2017-Puigcerdà C/F. (Consultar) 1057-Santes Creus, 35€ 4010-El Penedès, 38€ 3002-C. Del Sol Ave, (Consultar) 1058-S. Montferris, 35€ 4012-Salou, 37€ 3007-P. Blancos Ave. (Consultar) 1060-F. Collioure, 37@ 4047-Montferri, 42€ 3011-Astúrias 7 dies (consultar) 1062 Cst. Pallargues, 35€ 4057-Reus, 37€ 3012-Cantábria, 5 dies 279€ 1068-Montserrat, 37€ CARNESTOLTES 3013-Galícia 7 dies, 347e 1073-S. Del Àngels, 32€ 4046-Salou, 34€ 3018-Ametlla de Mar, 205€ 4050-S. F. Guíxols, 32€ 1074-Galetas Trias, 32€ 3019-H. de S. Joan, 4 d. 215€ 4052-Figueres, 35€ 3026-Benidorm 7/d. cto. 342€ 1081-Illes Medes, 34€ 4053-Plas, 34€ 3028-Salamanca 7/d. (consultar) 1091 Perpignan, 41€ 4054-2 dies Salou, 85€ 3034-Lloret est. 6/d. est.175€ 1093-Giralda Arboç, 42€ 4055-2 dies Lloret, 80€ 3037-Cala Montjoi, 168€ 1096-Tortosa, 39€ 4056-2 dies Roses, 92€ 3038-Cuenca 5 d. (Consultar) 1097-Rupit, 36€ 3039-Portugal (consultar) AMB ESPECTACLE 1099-Solsona, 39€ 4039-El Molino, 54€ 3043-Benidorm, 192€ 1101-M. Sant Cugat, 34€ 3044-Madrid 4/d. Bus, 263€ 4041-El Molino-2, 70€ 1108-Altafulla, 32€ 3051-Madrid 6/d. Ave, 568€ 4043-El M. Caballo, 38€ 3052-Madrid 4/d. Ave, 428€ 1109-Sant Ramón N. 35€ 4060-Feria de Abril, 38€ 1111-Sardinada Sel. 33€ 3053-Roses 5 dies, 1.65€ 4042-F. Caribeña, 38€ 1063-V. De Vianya, 43€ 3055-Teruel 7 dies, 427€ CARGOLADES 3058-R. Dels Catars, 4d.253€ 1073-Puigcerdà, 38€ 4020-Balaguer, 44€ 3059-Cantábria 7d. 340€ 1082 Seu d’Urgell, 38€ 4021-Cervera, 41€ 3060-Cantábria 5d. 297€ 1083-Tren Turístic, (Consultar) 4022-Guimerà, 41€ 3061-La Rioja Burgos (consultar) 1084-Colònia Güell, 41€ BOLETADES 3062-Cazorla 7 dies 455€ 1087-Mel Múria, (Consultar) 3063-Rioja i Navarra (consultar) 3065-Costa Azahar 5/d. 153€ 1095-Monastir Avellanes.45€ CONSULTAR DATES I ZONES 1098-Cardona M. Sal, 39€ Tenim excursions econòmiques amb promoció comercial si està interessat truquins, visites per les comarques de la Selva, el Penedès i l ' A n o i a , t a m b é a m b C a s t a n y a d a , P r e n a d a l s , i C a r n a s t o l t e s


Els nostres restaurants MASIA LAS FERRERES

MASIA DE TARADELL

BUFET DE CAMBRILS MASIA LA CASONA

RESTAURANT CLAMAR

RESTAURANT L’ATENEU

MASIA CANYELLES RESTAURANT SUIS

RESTAURANT L’ALAMO ALCOVER

ILURO-BUS Tots els nostres autocars estan dotats amb el sistema d'anivellació automàtica LEVEL que permet baixar la carrosseria de l’autocar i facilitar l'entrada i s o r t i d a d e l e s p e r s o n e s m a j o r s a m b d i f i c u l t a t d e m o b i l i t a t .


Llibret 2010-2013