Page 5

4052

TRAVELL-MAT VIATGES S.L., GC-1.887

Travell-Mat, S.L. GC - 1.887 - C/ Montaña 59- 2º 08304-MATARÓ (Barcelona) Tlf. 93 799 90 90 - E-Mail reservasgrupos@viatgesmestral.com

CARNESTOLTES FIGUERES I CASTELL DE SANT FERRAN Sortida de la nostra ciutat amb direcció al nostre restaurant per l’esmorzar. Acabat aquest, ens dirigirem cap el Castell de Sant Ferràn a Figueres, aquest castell està considerat com el monument de major dimensió de Catalunya i la major fortalesa d’Europa; per fer-nos una idea, en la construcció de la fortalesa va començar el 4 de Setembre de 1.753 seguint el projecte de l’ingenier General D. Juan Martines Zermeño, en la construcció de les seves muralles i sistemes defensius exteriors treballant uns quatre mil obrers durant tretze anys, en l’història més recent cal destacar que Salvador Dalí al 1.925 va estar como a recluta i alguns dels personatges destacats de l’intent golpista del 23F el 1.981 com el Coronel Tejero. A l’actualitat, el castell encara que és propietat de l’estat espanyol es gestiona a través del consorci del Castell de Sant Ferràn, un ents de naturalesa civil constituit per el ministeri de defensa, la Generalitat de Catalunya i l’ajuntament de la ciutat. Acabada la visita tornarem al nostre restaurant pel dinar i a la tarda després d’aquest tindrem ball i sobretaula.

ESMORZAR EMBOTITS DE LA COMARCA I PA AMB TOMÀQUET Aigua, Vi i Cafè o Tallat

DINAR AMANIDA DEL “CORTIJO” ARRÒS DE MUNTANYA PERNIL A LA CREMA D’ OPORTO POSTRES Pa, Vi, Aigua, Cava, Cafès

35 € CONCURS DE DISFRESSES Ball de disfresses amb premi a la disfressa més original. El premi consisteix en la devolució de l’import íntegre de la excursió a la persona guanyadora.

Programa válid de DILLUNS A DIVENDRES. Diumenges i festius suplement de 2,00€.

Carnestoltes cat  

Programació excursions cat