Page 1

TRAVELL-MAT VIATGES S.L., GC-1.887

CARNESTOLTES


4036

TRAVELL-MAT VIATGES S.L., GC-1.887

Travell-Mat, S.L. GC - 1.887 - C/ Montaña 59- 2º 08304-MATARÓ (Barcelona) Tlf. 93 799 90 90 - E-Mail reservasgrupos@viatgesmestral.com

AMBIENT DE CARNESTOLTES SALOU/CAMBRILS

Sortida de la nostra ciutat d’origen cap al nostre restaurant l’esmorzar indicat. A continuació agafarem de nou el nostre autocar per desplaçar-nos cap a Cambrils, on farem una breu parada per passejar per el passeig marítim, el port o la zona comercial. A l’hora concertada, agafarem el nostre autocar i ens desplaçarem cap a la població de Salou realitzan una bonica i amena visita panoràmica des del bus per tot el passeig marítim des de Salou a Cambrils i tornada passant per Vilafortuny. A l’arrribar a Salou, donarem temps lliure per passejar i visitar les platges, passeig marítim i zona comercial.Acabada la visita, reprendrem el nostre bus per desplaçar-nos fins al nostre restaurant per el dinar indicat. A la tarda, tindrem una animada sobretaula amb Ball; les persones que no desitgin ballar, poden passejar per el centre de la població o bé per la platja que està a prop del nostre restaurant. A l’hora acordada agafarem el bus per tornar a la nostra ciutat.

ESMORZAR PA AMB TOMÀQUET I EMBOTITS DE LA COMARCA. AIGUA, VI, CAFÈ, TALLAT O INFUSIONS

DINAR

AMANIDA VERDA PAELLA VALENCIANA PERNIL A LA CATALANA AMB PERES AL VI CREMA CATALANA Pa, Vi, Aigua, Copa de Cava, Cafè i Gotes

34 € CONCURS DE DISFRESSES Ball de disfresses amb premi a la disfressa més original. El premi consisteix en la devolució de l’import íntegre de l’excursió a la persona guaynadora.

Programa Vàlid de dilluns a divendres. Dissabtes, Diumenges i Festius suplement de 2,00€


4050

TRAVELL-MAT VIATGES S.L., GC-1.887

Travell-Mat, S.L. GC - 1.887 - C/ Montaña 59- 2º 08304-MATARÓ (Barcelona) Tlf. 93 799 90 90 - E-Mail reservasgrupos@viatgesmestral.com

CARNESTOLTES SANT FELIU DE GUÍXOLS Sortida de la nostra ciutat a l’hora concertada cap al nostre restaurant per l’emorzar indicat. A continuació, ens dirigim cap a Sant Feliu de Guíxols on visitarem el Monestir de Sant Feliu de Guíxols, declarat Bé d’interès Nacional, els seus origens es remonten al segle X, es tracta d’un monestir Benedictí fortificat que presenta diferents fases de construcció. Acabada la visita, tindrem temps lliure per visitar el centre históric de la població, passejar per el seu passeig marítim o realitzar un bonic passeig per les diferentes cales més pròximes a la ciutat que són d’una espectacular bellesa: sinuosos penya-segats, fina sorra i aigües cristal·lines que formen la màxima expresió de la Costa Brava. A l’hora concertada, ens desplaçarem de nou al nostre restaurant pel dinar pertinent. A la tarda, després de l’àpat i si el temps ens ho permet, visitarem algún lloc d’interès de la zona. A l’hora indicada agafarem de nou el nostre bus per tornar a casa.

ESMORZAR PA AMB TOMÀQUET I EMBOTIT, VI, AIGUA, CAFÈ O TALLAT CAFÈ AMB LLET O INFUSIONS

DINAR ENTRANTS DE PICA PICA AMANIDA CATALANA BRAÓ AL FORN POSTRES DE LA CASA Pa, Vi, Aigua, Cava, Cafès i Gotes

32€ CONCURS DE DISFRESSES Ball de disfresses amb premi a la disfressa més original. El premi consisteix en la devolució de l’import íntegre de l’excursió a la persona guanyadora.

Programa vàlid de Dilluns a Divendres. Dissabtes i Diumenges suplement de 2,00€


4051

TRAVELL-MAT VIATGES S.L., GC-1.887

Travell-Mat, S.L. GC - 1.887 - C/ Montaña 59- 2º 08304-MATARÓ (Barcelona) Tlf. 93 799 90 90 - E-Mail reservasgrupos@viatgesmestral.com

CARNESTOLTES A LA COMARCA DEL PENEDÈS Sortida de la nostra ciutat d’origen cap al nostre restaurant per prendre l’esmorzar indicat. A continuació, agafarem de nou el nostre autocar i emprendrem una ruta panoràmica bordejant el Río Foix, a l’arribar a la presa del pantà de Foix seguim bordejant el pantà i disfrutant de l’espectacular panoràmica que ens ofereix la fauna i flora de l’indret. Si tenim la sort de tenir un dia clar i serà, podriem contemplar el castell de Castellet reflexat a l’aigua, una espectacular imatge que mai oblidarem per la seva bellesa; a l’arribar al dic de la presa farem una breu parada per fer fotos i donar un passeig per la presa contemplant una bonica panoràmica paisajistica. A continuació, ens desplaçarem cap a Vilafranca del Penedès, donarem temps lliure per visitar el centre històric. A l’hora acordada, agafarem de nou el nostre bus i ens desplaçarem cap al restaurant pel dinar pertinent. A la tarda, disposarem d’una animada sobretaula amb ball fins a l’hora marcada en què emprendrem el viatge cap a la nostra ciutat d’origen.

ESMORZAR PA AMB TOMÀQUET I EMBOTITS DE LA COMARCA AIGUA, VI, CAFÈ, TALLAT O INFUSIONS

DINAR

AMANIDA CATALANA FIDEUÀ CUIXA DE GALL D’INDI ROSTIT POSTRES de la casa Pa, Vi, Aigua, Cava, Cafès i Gotes

33€ CONCURS DE DISFRESSES Ball de disfresses amb premi a la disfressa més original. El premio consisteix en la devolució de l‘import íntegre de la excursió a la persona guanyadora.

Programa válid de Dilluns a Divendres. Dissabtes i Diumenges suplement de 2,00€


4052

TRAVELL-MAT VIATGES S.L., GC-1.887

Travell-Mat, S.L. GC - 1.887 - C/ Montaña 59- 2º 08304-MATARÓ (Barcelona) Tlf. 93 799 90 90 - E-Mail reservasgrupos@viatgesmestral.com

CARNESTOLTES FIGUERES I CASTELL DE SANT FERRAN Sortida de la nostra ciutat amb direcció al nostre restaurant per l’esmorzar. Acabat aquest, ens dirigirem cap el Castell de Sant Ferràn a Figueres, aquest castell està considerat com el monument de major dimensió de Catalunya i la major fortalesa d’Europa; per fer-nos una idea, en la construcció de la fortalesa va començar el 4 de Setembre de 1.753 seguint el projecte de l’ingenier General D. Juan Martines Zermeño, en la construcció de les seves muralles i sistemes defensius exteriors treballant uns quatre mil obrers durant tretze anys, en l’història més recent cal destacar que Salvador Dalí al 1.925 va estar como a recluta i alguns dels personatges destacats de l’intent golpista del 23F el 1.981 com el Coronel Tejero. A l’actualitat, el castell encara que és propietat de l’estat espanyol es gestiona a través del consorci del Castell de Sant Ferràn, un ents de naturalesa civil constituit per el ministeri de defensa, la Generalitat de Catalunya i l’ajuntament de la ciutat. Acabada la visita tornarem al nostre restaurant pel dinar i a la tarda després d’aquest tindrem ball i sobretaula.

ESMORZAR EMBOTITS DE LA COMARCA I PA AMB TOMÀQUET Aigua, Vi i Cafè o Tallat

DINAR AMANIDA DEL “CORTIJO” ARRÒS DE MUNTANYA PERNIL A LA CREMA D’ OPORTO POSTRES Pa, Vi, Aigua, Cava, Cafès

35 € CONCURS DE DISFRESSES Ball de disfresses amb premi a la disfressa més original. El premi consisteix en la devolució de l’import íntegre de la excursió a la persona guanyadora.

Programa válid de DILLUNS A DIVENDRES. Diumenges i festius suplement de 2,00€.


4053

TRAVELL-MAT VIATGES S.L., GC-1.887

CARNAVAL Y VISITA A PALS

Sortida de la nostra ciutat amb direcció al nostre restaurant per l’esmorzar indicat. A continuación de aquest, ens dirigirem cap a la bonica població medieval de Pals on acompanyats del nostra guia realitzarem un bonic passeig per els seus estrets carrers contemplant l’arquitectura medieval. Pals en un conjunt històric molt antic format per el castell que fou documentat per primera vegada a l’any 889, amb el nom del Castell de Mont-Áspres, Pals ha estat destruida en varies ocasions per les numeroses revoltes i guerres; En l’actualitat, només es conserva la torre circular del castell coneguda actualment com la Torre de les Hores. L’esglésoa de Sant Pere i les Muralles de la vil·la han estat reconstruides amb les pedres del castell que va quedar quasi destruit a la guerra civil catalana contra Juan II. A l’actualitat, la vil·la és una de les millors conservades de la regió degut a que la majoria de les cases han estat adquirides per famílies amb bona economia que les han restaurat seguint l’arquitectura medieval i que utilitzen com a segones residències o cases d’estiueix. Acabada la visita ens desplaçarem de nou cap al nostre restaurant pel dinar indicat. A la tarda, tindrem una animada sobretaula amb ball fins a l’ hora de tornar a la nostra ciutat d’origen.

ESMORZAR PA AMB TOMÀQUET I PERMIL DEL PAÍS I FORMATGE Vi, Aigua i Cafè o Tallat

DINAR

ENTREMESOS DE LA CASA POLLASTRE CAMPESTRE PELAYA A L’AMETLLA POSTRES, gelat Pa, Vi, Aigua, Cava, Cafès i Gotes

34 € CONCURS DE DISFRESSES Ball de disfresses amb premi a la disfressa més original. El premi consisteix en la devolució de l’import íntegre de l’excursió a la persona guanyadora.

Programa vàlid de Dilluns a Divendres. Dissabtes i Diumenges consultar suplement


4054

TRAVELL-MAT VIATGES S.L., GC-1.887

CARNESTOLTES 2 DIES A SALOU

I DELTA DE L’EBRE PRIMER DIA

Sortida de la nostra ciutat amb direcció a Salou, realitzarem una parada en ruta per l’esmorzar (no inclòs), de camí al nostre hotel farem una parada per visitar Sitges on donarem temps lliure per passejar i visitar el centre històric, comercial i el seu passeig marítim. Finalitzat el passeig a l’hora concertada, ens reunirem i reprendrem la ruta fins al nostre hotel, distribució de les habitacions i el dinar. A la tarda disposarem de temps lliure per visitar i passejar per la zona comercial i centre històric. Sopar a l’hotel i allotjament. SEGON DIA Esmorzar al nostre hotel i sortida cap al Delta de l’Ebre on realitzarem una travessia per tot el Delta des de la població de l’Ampolla fins a l’embarcador de Ríomar on opcionalment podrem realitzar una excursió fluvial per la desembocadura del Ríu Ebre, contemplant l’espectacular bellesa de les colonies de flamencs i altres especies d’aus migratòries que aprofiten els aiguamolls i llacs del Delta per descansar i altres com els flamencs de pota roja que es queden llargues temporades al Delta. Acabada la visita, prendrem de nou el nostre bus per anar a l’hotel pel dinar. Després d’aquest, tindrem temps lliure per pendre un cafè i relaxar-nos una mica en el nostre hotel; A l’hora concertada emprendrem el viatge de tornada a la nostra ciutat. INCLOU, 1 pensió completa més un àpat extra, aigua i vi en els àpats. NO INCLOU, Suplement habitació individual 18,00€.

85€ CONCURS DE DISFRESSES Ball de disfresses amb premi a la disfressa més original. El premi consisteix en la devolució de l’import íntegre de l’excursió a la persona guanyadora. Programa vàlid fins al Juny del 2013, de dilluns a divenres. Caps de setmana i festius suplement 5,00€.


4055

TRAVELL-MAT VIATGES S.L., GC-1.887

CARNESTOLTES 2 DIES COSTA BRAVA -MARESME

PRIMER DIA Sortida de la nostra ciutat d’origen amb destinació al nostre hotel, parada en ruta per l’esmorzar (no inclòs) i continuació fins a la població d’Arenys de Mar on farem una breu parada al port per visitar la llotja i el port esportiu. A l’hora concertada agafarem el nostre bus per desplaçar-nos cap al nostre hotel, distribució de les habitacions, i dinar. A la tarda, farem una excursió a la població de Blanes per visitar el passeig marítim, un dels més bonics de la Costa Brava. A l’hora concertada, tornarem al nostre hotel pel sopar. A la nit animació amb ball. SEGON DIA Esmorzar al nostre hotel i sortida amb el nostre bus cap a Tossa de Mar on donarem temps lliure per visitar el centre històric, les boniques platjes i el seu passeig marítim. Els més valents poden visitar el castell realitzant un amè i entretingut passeig per els seus carrers contemplant l’espectacular panoràmica que ens ofreceix sobre les cristal·lines aigües i les seves cales. També val la pena visitar tota la zona emmurallada. A l’hora concertada tagafarem de nou el nostre bus per desplaçar-nos fins al nostre hotel on prendrem el dinar. A la tarda, després d’aquest, donarem un temps lliure, per fer un cafè o mirar la tele fins a l’hora concertada en què emprendrem el viatge de tornada a la nostra ciutat d’origen. INCLOU: Autocar modern, allotjament a l’hotel de tres estrelles en règim de pensió completa més un dinar extra amb begudes incloses, totes les visites senyalades en el programa i assegurança.

NO INCLOU: Suplement d’habitació individual, 18,00€, extres d’hotel i restaurant, entrades a museus i monuments i excursions no contemplades en el programa.

80 € CONCURS DE DISFRESSES Ball de disfresses amb premi a la disfressa més original. El premi consisteix en la devolució de l’import íntegre de la excursió a la persona guanyadora.


4056

TRAVELL-MAT VIATGES S.L., GC-1.887

CARNESTOLTES 2 DIES: ROSES I PERPINYÀ PRIMER DIA

Sortida de la nostra ciutat amb direcció al nostre restaurant per l’esmorzar inclòs: Pa amb tomàquet, embotits, beguda i cafès. Desrués d’aquest, continuarem el nostre viatge cap a l’Estartit on tindrem temps lliure per passejar, prendre alguna cosa en una de les innumerables terrasses que hi ha ò visitar les illes Medes amb un vaixell que té el fons de cristall per poder apreciar la fauna marina. (No inclòs). A l’hora concertada agafarem el nostre bus cap a Roses, distribució de les habitacions i dinar. A la tarda, farem una visita panoràmica en bus per els canals d’Empúria Brava i després ens traslladarem cap a Figueres on visitarem, les Rambles i el centre històric; aquelles persones que desitgin visitar per el seu compte el museu Dalí o el Castell de Sant Ferràn tindran temps. A l’hora concertada tornarem a l’Hotel per el sopar. Després de l’àpat, tindrem ball fins a mitjanit.

SEGON DIA Esmorzar al nostre hotel i sortida cap a la ciutat de Perpinyà on visitarem el Palau dels Reis de Mallorca, un dels monuments més importants de la ciutat de Perpinyà i del Roselló Francès. Fou construit entre els segles XII i XIV, després de que Jaume I el Conquistador designés Perpinyà com la Capital Continental del Regne de Mallorca, essent la seva època de major esplendor entre els anys 1.276 i 1.344. D’aquesta època és l’origen dels majors elements del seu ric patrimoni. El palau dels Reis de Mallorca és la residència reial més antiga de França; el seu estil és Gótic i està inspirat en gran part en els models Mallorquins. La visita serà guiada. A l’acabar la visita, tindrem temps lliure en el centre històric fins a l’hora concertada per tornar al nostre hotel pel dinar. Després de l’àpat, emprendrem el viatge de tornada a casa.

92 € CONCURS DE DISFRESSES Ball de disfresses amb premi a la disfressa més original. El premi consisteix en la devolució de l’import íntegre de l’excursió a la persona guanyadora.

Oferta vàlida del 15 Setembre al 17 de Desembre 2.011, SUPLEMENT CAP DE SETMANA, 6,00€

Carnestoltes cat  

Programació excursions cat