Voyago.nl - Mediakit

Page 1

1

Mediakit VOYAGO.NL

voyago.nl

voyago.nl

voyago_nl

voyago


Voyago.nl WAT IS VOYAGO.NL Voyago.nl is een website gecreëerd in 2016 door uitgeverij TRAVel Media BV, gericht op de consument. Voyago.nl is een website die vakantiegangers helpt om: - Inspiratie te vinden: waar wil ik op vakantie, wat wil ik gaan doen en wat is hot? - Te oriënteren: wat is er te doen op deze bestemming, waar moet ik rekening mee houden en wat is een must-see? Natuurlijk zijn er eindeloos veel websites die deze informatie produceren, voornamelijk bloggers en zelfstandigen. Voyago.nl is anders met meer dan 25 jaar ervaring in de reiswereld, een professioneel content team achter de schermen en kwalitatief hoogstaande en inspirerende verhalen over allerlei bestemmingen. Kernwaardes: Video – Kwalitatieve content – User experience – Social media – Inspiratie

VOOR WIE IS VOYAGO.NL De doelgroep van Voyago.nl zijn 27-55 jarigen met de volgende kernwaardes: -

2

Actief op social media Werkend met vermogen om op reis te gaan Gepassioneerd over reizen Gebruikt online tools voor oriëntatie vakantie


Bereik SAMENWERKEN? Voyago.nl groeit dagelijks en groeit hard. Onze professionele journalisten, diepgaande database van content, videobeelden en kennis van de markt geven ons een voordeel op concurrerende websites. Uiteraard zijn wij ook te vinden op platformen zoals Daisycon en TradeTracker, maar we bieden nog meer mogelijkheden. Bent u een influencer? Dan horen we graag van u hoe u een samenwerking met ons zou zien!

BEREIK Paginaweergaven per maand: 8.000+ Aantal ontvangers nieuwsbrief: 13.500+ abonnees, 1x per week Openingsrate: Clickrate:

18% 6,6%

Facebook: Instagram:

2.538 356

3


Promotiemogelijkheden GESPONSORD BERICHT – € 450,Een gesponsord bericht is een artikel op onze website opgedragen aan uw bedrijf, merk, product of bestemming. In overleg met onze redactie zal een plan van aanpak worden opgesteld om uw boodschap zo goed mogelijk over te brengen. Dit artikel zal na publicatie op de website ook worden doorgeplaatst in onze digitale nieuwsbrief en op onze sociale media kanalen, zoals Facebook en Instagram. Het spreekt voor zich dat het bericht ook aan alle SEO eisen zal voldoen, op basis van de door u gekozen zoekwoorden! Uitbreiding door middel van een video is uiteraard bespreekbaar, vraag naar de mogelijkheden en kosten hiervoor. Een linkruil behoort ook tot de opties.

SOCIAL CAMPAGNE – V.A. € 250,Wilt u juist meer aandacht genereren via onze social kanalen in plaats van de website, dan is dit ook zeker mogelijk! Denk hierbij aan de promotie van uw website, een aanbieding of een give-away/contest. De social kanalen lenen zich ook uitstekend voor videocontent wanneer beschikbaar, maar wij kunnen dit uiteraard ook creëren in samenwerking.

NIEUWSBRIEF – V.A. € 1.150,Ons nieuwsbriefbestand bestaat uit meer dan 13.500 abonnees, allen geïnteresseerd in reizen en het opdoen van inspiratie. Wij bieden in deze nieuwsbrief banner opties (leaderboard), het opnemen van een advertorial met link naar uw website, maar ook de mogelijkheid om een volledige nieuwsbrief over uw bedrijf/merk/product te versturen.

Tarieven Dedicated nieuwsbrief fixed fee = € 2.950,Banner nieuwsbrief, leaderboard = € 1.150,-

4


Promotiemogelijkheden BANNERS WEBSITE – V.A. € 35 CPM Op onze website zijn uiteraard ook verschillende bannerposities in verschillende formaten verkrijgbaar: Tarieven Rectangle: Billboard: Slider: Leaderboard:

€35 €45 €70 €45

LINK SHARING – € 150,Heeft u een website of een bedrijf dat goed past bij een geschreven bericht op Voyago.nl? Dan kunt u die voor een fixed bedrag van € 150,per jaar laten plaatsen.

DESTINATION REPORT Staat een bestemming niet op Voyago.nl? Dan is een Destination Report ‘the way to go’. We bespreken een plan en wat er uit de bestemming duidelijk naar voren moet komen, vervolgens sturen we een van onze redacteuren op pad. Foto’s, een goed verhaal en een videoverslag behoren tot de Destination Report. Uiteraard ook het verspreiden van deze content via onze kanalen.

BESTEMMING TAKE OVER – OP AANVRAAG Voyago.nl bestaat uit content van verschillende continenten, landen en steden. -

Home Continent Land Stad

Al deze pagina’s zijn, op ieder gewenst niveau, voor een bepaalde periode te ‘claimen’. We passen de achtergrond naar wens aan, plaatsen uw logo, eventueel een videoboodschap en een banner. Afhankelijk van welke laag van de website en de hoeveelheid lagen u wilt claimen, maken we graag een op maat gemaakt voorstel!

Als niet alle opties voor een pagina worden gekozen, worden de openstaande mogelijkheden verkocht aan andere partijen.

5


Contact VOYAGO.NL VOYAGO.NL IS PUBLISHED BY TRAVel Media BV.

?

SALES: sales@travmedia.nl

EDITOR: dylan@voyago.nl

INFO: info@voyago.nl

www.voyago.nl

+31(0) 35 67 28 8 52/55

Arendstraat 33A, Hilversum Netherlands

SALES Dennis Ebbers, Dennis de Groot & Daniëlle van Ewijk

CONTACT

ART DIRECTOR Iris Beenen

EMAIL dylan@voyago.nl

MARKETING Jason Sanches

SALES 035-6728855/ 035-6728852

PUBLISHER Tom van Apeldoorn COMMERCIAL DIRECTOR TJ van Apeldoorn FOUNDER Seb van Apeldoorn EDITORS Dylan Cinjee, Tijn Kramer, Theo de Reus, Sharon Evers, Arjen Lutgendorff, Judith Wetselaar & Rahanna van Stapele

6

EDITORS 035-6728848

EMAIL sales@travmedia.nl