Page 1

1

MEDIA KIT 2018


2

Voyago Wat is Voyago.nl Voyago.nl is een website gecreëerd in 2016 door uitgeverij TRAVel Media BV, gericht op de consument. Voyago.nl is een website die vakantiegangers helpt om: - inspiratie te vinden; waar wil ik op vakantie, wat wil ik gaan doen en wat is hot. - te oriënteren: wat is er te doen op deze bestemming, waar moet ik rekening mee houden en wat is een must-see. Natuurlijk zijn er eindeloos veel websites die deze informatie produceren, voornamelijk bloggers / zelfstandigen. Voyago is anders. Voyago heeft meer dan 25 jaar ervaring in de reiswereld, een professioneel content team achter de schermen en kwalitatief hoogstaande en inspirerende verhalen over allerlei bestemmingen. Kernwaardes: Video – Kwalitatief content – User Experience – Social Media - Inspirerend

Voor wie is Voyago De doelgroep van Voyago.nl zijn 27-33 jarige met de volgende kernwaardes: - - - -

Social media actief Salaris en werkend (vermogen om op reis te gaan) Gepassioneerd over reizen Gebruikt online tools voor oriëntatie vakantie


3

Bereik Bereik Paginaweergaven per maand:

8.000+

Aantal ontvangers nieuwsbrief: 13.500+ abonnees, 2x per week Openingrate: Clickrate:

18% 6,6%

Facebook: 2.538 Instagram: 249

Samenwerken? Voyago.nl groeit dagelijks en groeit hard. Onze professionele journalisten, diepgaande database van content, videobeelden en kennis van de markt geven ons een voordeel op concurrerende websites. Uiteraard zijn wij ook te vinden op platformen zoals Daisycon, maar we bieden nog meer mogelijkheden. Ben je een influencer? Dan horen we graag van je hoe je een samenwerking met ons zou zien!


4

Promotie mogelijkheden Gesponsord bericht - € 450,Een gesponsord bericht is een artikel op onze website opgedragen aan uw bedrijf, merk, product of bestemming. In overleg met onze redactie zal een plan van aanpak worden opgesteld om uw boodschap zo goed mogelijk over te brengen. Dit artikel zal na publicatie op de website ook worden doorgeplaatst in onze digitale nieuwsbrief en op onze sociale media kanalen Facebook en Instagram. Het spreekt voor zich dat het bericht ook aan alle SEO eisen zal voldoen, o.b.v. de door u gekozen zoekwoorden! Uitbreiding hiervan d.m.v. een video is uiteraard bespreekbaar, vraag naar de mogelijkheden en kosten hiervoor. Een linkruil behoort ook tot de opties.

Social campagne – v.a. € 250,Wil je juist meer aandacht genereren via onze social kanalen i.p.v. de website, dan is dit ook zeker mogelijk! Denk hierbij aan de promotie van je website, een aanbieding of een giveaway / contest. Het social kanaal leent zich ook uitstekend voor video content wanneer beschikbaar, maar wij kunnen dit uiteraard ook creëren in samenwerking.

Nieuwsbrief – v.a. € 1.150,Ons nieuwsbrief bestand bestaat uit meer dan 13.500 abonnees, allen geïnteresseerd in reizen en het opdoen van inspiratie. Wij bieden in deze nieuwsbrief banner opties (leaderboard), het opnemen van een advertorial met link naar je website maar ook de mogelijkheid om een volledige nieuwsbrief over jouw bedrijf/merk/product te versturen. - -

Dedicated nieuwsbrief fixed fee = € 2.950,Banner nieuwsbrief, leaderboard = € 1.150,-


5

Promotie mogelijkheden Banners website – v.a. € 35 CPM

Bestemming take over – op aanvraag

Op onze website zijn uiteraard ook verschillende bannerposities verkrijgbaar, in verschillende formaten.

Voyago bestaat uit content van verschillende continenten, landen en steden.

- - - -

- Home - Continent - Land - Stad

Rectangle: €35 Billboard: €45 Slider: €70 Leaderboard: €45

Destination Report Staat er een bestemming nou niet op Voyago, of wil je een bestemming middels samen geproduceerde content claimen? Dan is een Destination Report ‘the way to go’. We bespreken een plan en wat er uit de bestemming duidelijk naar voren moet komen, vervolgens sturen we een van onze redacteuren op pad. Foto’s, een goed verhaal en een videoverslag behoren tot de Destination Report. Uiteraard ook het verspreiden van deze content via onze Social kanalen en de nieuwsbrief!

Al deze pagina’s zijn, op ieder gewenst niveau, voor een bepaalde periode te ‘claimen’. We passen de achtergrond aan naar wens, plaatsen je logo, eventueel een video boodschap, en een banner. Afhankelijk van welke laag van de website en de hoeveelheid lagen je wilt claimen, maken we graag een op maat gemaakt voorstel! Als niet alle opties gekozen worden voor een pagina worden de openstaande mogelijkheden verkocht aan andere partijen.


6

Interesse in een samenwerking of iets gemist in het rijtje? Neem aub contact met ons op! info@voyago.nl 035 67 28 830

Profile for TRAVel Media

Voyago.nl - Partnership brochure  

Voyago.nl - Partnership brochure

Voyago.nl - Partnership brochure  

Voyago.nl - Partnership brochure