New Scuff Caps | Original Safety Improved

Page 1

New Scuff Caps

ORIGINAL SAFETY IMPROVED. Forvent dobbelt så lang levetid med de nye Puma Scuff Caps. Specielt udviklet til de professionelle brugere i industriens risikomiljøer med skærpede sikkerhedskrav.


2

ORIGINAL SAFETY IMPROVED. Scuff Caps er Puma Safety's mest gennemtestede og originale serie af sikkerhedssko, udviklet specielt til tung industri og risikomiljøer. Gennem årtier er serien blevet forbedret og modificeret til at imødekomme de mange krav fra brancher som f.eks. Offshore, energi og byggeri. Scuff Caps kollektionen har fået sit navn på grund af den robuste ProNose, der beskytter skindet på skoens næse mod slid - og dermed sikrer længere levetid af dine sko, især ved knælende arbejde. SCUFF CAPS har masser af funktioner, blandt andet en op til 300°C varmebestandig HRO gummisål med EVER.FLEX-teknologi. Det nye VolumenPLUS48 koncept tilføjer ekstra plads til lilletåen, mens Evercomfort-sålen absorberer stød og forhindrer skader eller overbelastning af dine muskler.

Puma Cascades Mid 5-63021

Udviklet til tungt arbejde og risikomiljøer. Forvent dobbelt så lang levetid. Høj fleksibilitet og komfort hele arbejdsdagen.

Pris: 1299.00 kr.

Sikkerhed: S3 HRO SRC

Puma Cascades Low 5-64072

Fleksibel og komfortabel sikkerhedssko med 300°C varmebestandig ydersål, med VolumenPlus48 der giver ekstra plads til lilletåen.

Pris: 1199.00 kr.

Sikkerhed: S3 HRO SRC

Puma Conquest Blk Ctx High 5-63073

Vandtæt sikkerhedsstøvle med 17 cm højt YKK-lynlåsskaft. Ægte fuldkernelæder og højt sikkerhedsniveau.

Pris: 1599.00 kr.

Sikkerhed: S3 HRO SRC WR

Se produkt

Str. / vidde: 39 – 48 / 11

Se produkt

Str. / vidde: 39 – 48 / 11

Se produkt

Str. / vidde: 40 – 48 / 11


3

Den sikreste løsning til arbejde i risikomiljøer Scuff Caps er det sikreste valg til brugere som beskæftiger sig med arbejdsopgaver i risikomiljøer, hvor kravene er høje. Scuff Caps giver brugeren den nødvendige sikkerhed uden at gå på kompromis med komforten og de ergomiske egenskaber. Vi anbefaler Scuff Caps til brugere der arbejder indenfor industrier og brancher hvor der er risiko for f.eks. elektrisk lysbue, høj strålevarme, ujævnt terræn og glat underlag.

100% olieret fuldkernelæder Kernelæder er oprindelig en betegnelse for det midterste rygstykke på kohuden, også kaldet kuponen. Kernelæder er læder, som kun er garvet, men ikke efterfølgende overfladebehandlet eller indfarvet. Det er den ældste og mest naturlige læderform. Kernelæder er kraftigt, slidstærkt og ofte ubehandlet læder med det "rigtige" lædertouch. Scuff Caps kernelæder er kendetegnet ved god åndbarhed, dobbelt så lang levetid, formstabilitet og fleksible egenskaber. Alle lædermaterialer, som indgår i fremstilling af Scuff Caps kollektionen, er underlagt strenge juridiske specifikationer. Brugerens helbred og velbefindende er af højeste prioritet for os. Vi bruger derfor kun læder fra producenter, der opfylder vores mindstekrav.

Forvent dobbelt så lang levetid Scuff Caps kollektionen er blevet videreudviklet og gennemtestet gennem årtier og de nye modeller i kollektionen er de hidtil mest innovative, komfortable og slidstærke modeller til dato. Sikkerhedsskoenes kvalitet har nået et niveau der er så højt, at du kan forvente at sikkerhedsskoene lever dobbelt så lang tid. Den lange levetid gør sikkerhedsskoene til en økonomisk fordelagtig investering, da brugeren skal skifte sko færre gange, samt at Scuff Caps er lette og billige at vedligeholde. Du skåner dermed miljøet.

Teknisk og innovativ Til produktionen af Scuff Caps anvendes der forskellige materialer afhængigt af kravene til sikkerhedsskoene. Allerede forud for den egentlige udvikling af skoen bliver de enkelte materialekomponenter undersøgt nøje i vores kvalitetssikring. Med en særlig måleteknik, som inden for få timer simulerer en lang række arbejdsdage og der skabes et overblik over slitage, levetid og materialets egenskaber under brug. Også sålerne får særlig opmærksomhed. Testene som måler fleksibilitet, levetid og egenskaber gennemføres på maskiner under langtidstest. På baggrund af de simulerede bøjninger af sålen skabes der en tydelig indsigt i sålens modstandskraft.

Kvalitetssikrede produkter Kvalitetsteamet er omdrejningspunktet, når det gælder vedvarende kvalitetssikring. Teamet, der består af udviklings- og kundeservicemedarbejdere, tager sig af de vedvarende test af vores produkter. Det er her vores kunders feedback om kvalitet og brug af skoene modtages, men også reklamationsvarer har stor betydning. Alle sko med reklamationer undersøges og analyseres hver for sig i kvalitetssikringen. Hvis en model har en teknisk fejl, taler udviklingsteamet og produktionen om problemet.


4

PUMA CASCADES MID

Se produkt

Art.nr.: 5-63021

Udviklet til tungt arbejde og risikomiljøer. Scuff Caps kollektionen er blevet gennemtestet og videreudviklet gennem årtier og er et af PUMA SAFETY's mest ikoniske sikkerhedsløsninger, specielt designet og udviklet til energisektoren, maskinteknik og tung industri. Med Cascades Mid kan brugeren forvente en dobbelt så lang levetid, dette skyldes blandt andet den robuste ProNose, der beskytter skindet på skoens næse mod slid - og dermed sikrer længere levetid af dine sko, især ved tilfælde af knælende arbejde. Cascades Mid, som er fremstillet af olieret fuldkernelæder og slidstærke Cordura®, imponerer ikke kun med sit rene design, men også med sine mange funktioner. Det integrerede EVER. FLEX-modul i hælen hjælper foden med at finde den ideelle kontakt mellem hæl og underlag ved hver eneste bevægelse samt tilpasser sig individuelt brugerens vægt, størrelse og skridtlængde. VolumePlus48 giver en ekstra dimension af komfort, som med sin specielle form skaber mere plads til tæerne.

S3

HRO

SRC

*Forklaring findes i rubrikken “beskyttelse og mærkning”.

Beskyttelse og mærkning

Specifikationer

Anvendelse

S3

Beskyttelse

Fiberglas tåværn og fleksibel FAP® mellemsål

El og energi

Ekstra

Metalfri, CORDURA®

Overdel

Olieret fuld-læder

Foer

Åndbart

Indersål

Evercushion® BA+

Mellemsål

Fleksibel FAP® mellemsål

Ydersål

Gummisål SCUFF CAPS med EVER.FLEX støddæmpning, varmebestandig op til 300° C

FAP®

SRC HRO

Sikkerhedsskoene har tåværn, er antistatiske, stødabsorberende, vandafvisende og med sømværn Flexible Anti Penetration mellemsål. Fremstillet af keramiskcoatede fibre, beskytter fødderne fuldstændigt mod gennemtrængende objekter Skridhæmmende. SRC er en kombination af kategori SRA og SRB Varmeresistent ydersål, tåler varme op til 300°C i korte intervaller

Metalfri Ved krav til sko uden metaldele. Stål erstattes med COMPOSITE eller FIBERGLAS tåværn og anvender fiber mellemsål/sømværn

Jernbane Petrokemi Atex / Eksplosive miljøer Entreprenør / Byggeri

Størrelser 39

40

41

46

47

48

Pris

42

43

44

45

1299.00 kr. vejl. pris ekskl. moms


5


6

SCUFF CAPS EVO gummi-ydersål Det er indlysende, at det kraftige mønster på denne slidstærke, op til 300°C varmebestandige HRO-ydersål i gummi er designet til optimal sikkerhed og ydeevne, især til risikomiljøer og tunge industrier.

Scuff Caps ProNose Med Scuff Caps kan brugeren forvente en dobbelt så lang levetid, dette skyldes blandt andet den robuste ProNose, der beskytter skindet på skoens næse mod slid - og dermed sikrer længere levetid af dine sko, især ved knælende arbejde.

Fleksibel Med Scuff Caps sikkerhedsskoene får brugeren robuste og sikre egenskaber uden at gå på kompromis med fleksibilitet og komfort. Letvægtskonstruktionen giver maksimal anti-stress komfort og optimal støddæmpning.


7

VOLUME PLUS48 Med den unikke form på det yderste stykke af skoen er der skabt ekstra plads til lilletåen og trædepuden. Denne ekstra volumekomfort fås op til størrelse 48.

Evercushion® BA+ indlægssål NY forbedret soft og anatomisk formet indlægssål, fugtregulerende med en glat overflade. Sålen består af to skumlag polyurethan i forskellige tætheder. Hæl- og svanghøjde kombineret med understøttelsen af den tværgående bue, sikrer en naturlig fodposition og lindrer tryk og muskeltræthed under bevægelse.

Olieret fuldkernelæder Scuff Caps overdel er lavet af robust fuldkernelæder, som gør skoene modstandsdygtige over for slidtage. Det glatte, bløde og olierede materiale giver højere beskyttelse mod gennemtrængende fugt og er meget lette at rengøre.


8


9

PUMA CASCADES LOW Art.nr.: 5-64072

Forvent dobbelt så lang levetid. Cascades Low er en af PUMA SAFETY's mest ikoniske sikkerhedssko, specielt designet og udviklet til byggesektoren, maskinteknik og tung industri, med øget fokus på risikomiljøer der kræver et højt sikkerhedsniveau. Cascades Low kombinerer sikkerhedsegenskaberne med enestående komfort, en nødvendighed, især i energisektoren, hvor sikkerhedsskoene ofte benyttes i otte, ni eller flere timer. Cascades Low, med sin sorte overdel fremstillet af olieret fuldkernelæder og slidstærke Cordura®, imponerer ikke kun med sit rene design, men også med sine mange funktioner. Det integrerede EVER.FLEX-modul i hælen hjælper foden med at finde den ideelle kontakt mellem hæl og underlag ved hver eneste bevægelse samt tilpasser sig individuelt brugerens vægt, størrelse og skridtlængde. VolumePlus48 giver en ekstra dimension af komfort, som med sin specielle form skaber mere plads til tæerne.

S3

HRO

SRC

*Forklaring findes i rubrikken “beskyttelse og mærkning”.

Se produkt

Beskyttelse og mærkning

Specifikationer

Anvendelse

S3

Beskyttelse

Fiberglas tåværn og fleksibel FAP® mellemsål

El og energi

Ekstra

Metalfri, CORDURA®

Overdel

Olieret fuld-læder

Foer

Åndbart

Indersål

Evercushion® BA+

Mellemsål

Fleksibel FAP® mellemsål

Ydersål

Gummisål SCUFF CAPS med EVER.FLEX støddæmpning, varmebestandig op til 300° C

FAP®

SRC HRO

Sikkerhedsskoene har tåværn, er antistatiske, stødabsorberende, vandafvisende og med sømværn Flexible Anti Penetration mellemsål. Fremstillet af keramiskcoatede fibre, beskytter fødderne fuldstændigt mod gennemtrængende objekter Skridhæmmende. SRC er en kombination af kategori SRA og SRB Varmeresistent ydersål, tåler varme op til 300°C i korte intervaller

Metalfri Ved krav til sko uden metaldele. Stål erstattes med COMPOSITE eller FIBERGLAS tåværn og anvender fiber mellemsål/sømværn

Jernbane Petrokemi Atex / Eksplosive miljøer Entreprenør / Byggeri

Størrelser 39

40

41

46

47

48

Pris

42

43

44

45

1199.00 kr. vejl. pris ekskl. moms


10

PUMA CONQUEST BLK CTX HIGH Art.nr.: 5-63073

Vandtæt støvle med 17cm højt YKK-lynlåsskaft. Conquest BLK CTX High fra PUMA SAFETY er kendetegnet ved sin glasfiber tåværn, sit funktionelle BreathActive foer, sin lave vægt og åndbare egenskaber samt for at være meget sikre sikkerhedsstøvler takket være det 17 cm høje skaft og FAP-penetrerings beskyttelsen. Med overdelens materiale bestående af højkvalitets olieret fuldkernelæder i tidsløst sort, holder CONQUEST BLK CTX HIGH et teknisk fokus. Sikkerhedsstøvlen er udstyret med en åndbar og vandafvisende COA.TEX-membran. SCUFF CAPS EVO gummisålen forbliver modstandsdygtig over for varme helt op til 300°C og er skridsikker selv på ujævne- og glatte overflader.

S3

HRO

SRC

WR

*Forklaring findes i rubrikken “beskyttelse og mærkning”.


11

Se produkt

Beskyttelse og mærkning

Specifikationer

Anvendelse

S3

Beskyttelse

Fiberglas tåværn, fleksibel FAP® mellemsål

El og energi

Ekstra

Højt skaft, YKK lynlås, ekstra hælstøtte og KICK OFF forstærkning i hælen

FAP®

Sikkerhedsskoene har tåværn, er antistatiske, stødabsorberende, vandafvisende og med sømværn Flexible Anti Penetration mellemsål. Fremstillet af keramiskcoatede fibre, beskytter fødderne fuldstændigt mod gennemtrængende objekter

Jernbane

Overdel

Olieret fuld-læder

Petrokemi Atex / Eksplosive miljøer Entreprenør / Byggeri

SRC

Skridhæmmende. SRC er en kombination af kategori SRA og SRB

Foer

Åndbart tekstil og COA.TEX® membran

HRO

Varmeresistent ydersål, tåler varme op til 300°C i korte intervaller

Indersål

Evercushion® BA+

Mellemsål

PU mellemsål

40

41

Ydersål

HRO Gummisål SCUFF CAP EVO, med pronose. Skridhæmmende. Varmebestandig op til 300°C

47

48

Metalfri Ved krav til sko uden metaldele. Stål erstattes med COMPOSITE eller FIBERGLAS tåværn og anvender fiber mellemsål/sømværn WR

Vandtæt

Størrelser

Pris

42

43

44

45

46

1599.00 kr. vejl. pris ekskl. moms


12

KOMFORTABEL & SIKKER. Scuff Caps er udviklet specielt til tunge industrier og risikomiljøer med høje sikkerhedskrav. Den nye innovative sål-kombination er baseret på viden fra energi, offshore og byggesektoren, og er en af PUMA SAFETY's sikreste og mest komfortable kombinationer.

Sålens design Slidbanerne på ydersålen giver et sikkert og solidt greb på ujævne underlag, bidrager til øget stabilitet og ekstraordinære skridsikre egenskaber i form af de afrundede slidbanekanter i stopeller push-off-retning. Disse egenskaber gør ydersålen meget alsidig under alle vejrforhold og på vanskelige underlag. Den ergonomiske slidbanekonfiguration på Scuff Caps’ene sikrer forbedret rulning og begrænser risikoen for vrid og fald, eftersom at begge ender af ydersålen består af en afrundet slidbane som forhindrer “klæbning” til underlag ved dreje-bevægelser.

Slidbanekonstruktionen er afgørende Tilstrækkelig højde på de enkelte slidbaner er især vigtig på ujævne overflader. Her giver de dybe slidbaner fremragende greb. De s​elvrensende egenskaber er afgørende for at undgå ulykker forårsaget af snavs, der sidder fast i slidbanerne. Slidbanekonstruktionen gør det let at løsne eller slå snavs fri af sikkerhedsskoen.

Evercushion� BA+ indersål Celler af skum af polyurethane transporterer fugt væk fra foden, og sikrer i kombination med fugtabsorberende og antibakteriel behandlet stof, et behageligt klima for foden. Evercushion sålen yder permanent dæmpning, uden at miste elasticitet, og forlænger samtidig skoens levetid.

Fleksibel og robust Polyurethan (PU) mellemsål PU mellemsålen er meget lettere end en almindelig gummi-mellemsål. Materialet fungerer som supplement til dæmpning grundet de fantastiske stødabsorberende egenskaber.

300°C varmebestandig HRO gummi-ydersål Gummi-ydersålen er usædvanligt robust: den er kortvarigt varmebestandig op til 300°C, har gode anti-penetreringssegenskaber mod skarpe genstande og er modstandsdygtig over for brændstof, olie og de fleste kemikalier. De særlige fremstillingsprocesser gør ydersålen yderligere slidbestandig.


13


14

ADVANCED WORKWEAR. Tranemo har i mere end 90 år udviklet og produceret høj-kvalitets beskyttelsesbeklædning og avanceret arbejdstøj. For snart 20 år siden blev sortimen­tet udvidet med sikkerhedsfodtøj – ikke blot sikkerhedsfodtøj der opfylder de gældende normer, men sikkerhedsfod­tøj der udover øget komfort og åndbar­hed også giver brugerne mulighed for at få moderne og sporty sikkerhedssko, der passer perfekt ind i nutidens moder­ne arbejdsmiljøer. Vort brede sortiment forhandles af specialforretninger med høj kompetence og sikrer at brugerne har mulighed for at finde det rette fodtøj, der passer til den enkeltes arbejdsopgave og giver en sikker og velfungerende arbejdsdag.

SmartStore Med Tranemo’s SmartStore har du hurtig og nem tilgang til alle vores produkter. Du kan tilgå shoppen fra mobil, tablet eller desktop. Du bestemmer selv hvilke funktioner du ønsker, såsom budget pr. medarbejder, ordrehistorik med størrelser og antal mm.


15

Scuff Caps benyttes hovedsageligt til tunge industrier og risikomiljøer. Tranemo Advanced Workwear tilbyder også et bredt sortiment af sorte sikkerhedssko til andre brancher og industrier med behov for andre sikkerhedsklasser:

Puma Charge Black 5-64454

Oplev stødabsorberingen fra den nye charge black low. Ideel til lager & servicefag. Størrelser til både herre og kvinder.

Pris: 1299.00 kr.

Sikkerhed: S1P ESD SRC HRO

Albatros Impulse Vigor Mid 7-63655

Metalfri sikkerhedssko i glat fuld læder, med åndbart foer og fiberglas tåværn. Perfekt til byggeri, entreprenør, let håndværk og industri.

Pris: 1099.00 kr.

Sikkerhed: S3 ESD SRA HRO

Albatros Ultimate Impulse Black Low 7-64672

Skridhæmmende sikkerhedssko i slidstærkt og åndbart tekstil. Anbefales til servicefag, let håndværk, lager og transport.

Pris: 1099.00 kr.

Sikkerhed: S1P ESD SRA HRO

Puma Velocity 2.0 Black Low 5-64384

Ergonomisk, sporty og meget stødabsorberende sikkerhedssko med Quick snørelukning. Velegnet til el- og energisektoren.

Pris: 1199.00 kr.

Sikkerhed: S3 ESD SRC HRO

Puma Elevate Knit Black Low 5-64316

Ekstrem let og fleksibel sikkerhedssko med god pasform, bestående af syntetiske fibre. ideel til lager, logistik og transport.

Pris: 1249.00 kr.

Sikkerhed: S1P ESD SRC HRO

Albatros Impulse Vigor Low 7-64650

Metalfri sikkerhedssko i glat fuld læder, med åndbart foer og fiberglas tåværn. Perfekt til byggeri, entreprenør, let håndværk og industri.

Pris: 1049.00 kr.

Sikkerhed: S3 ESD SRA HRO

Puma Argon RX Low 5-64423

Opnå det bedst mulige greb, især på industrigulve. Karakteriseret ved høj fleksibilitet og en markant letvægtskonstruktion.

Pris: 1199.00 kr.

Sikkerhed: S3 ESD SRC HRO

Puma Airtwist Black Low 5-64465

Vandafvisende og virkelig komfortabel ruskinds-sikkerhedssko med højt niveau af sikkerhed. Anbefales til arbejdsmiljøer med glatte underlag.

Se produkt

Str. / vidde: 36 – 47 / 11

Se produkt

Str. / vidde: 39 – 47 / 11

Se produkt

Str. / vidde: 38 – 47 / 11

Se produkt

Str. / vidde: 39 – 48 / 11

Se produkt

Str. / vidde: 39 – 47 / 11

Se produkt

Str. / vidde: 39 – 47 / 11

Se produkt

Str. / vidde: 40 – 49 / 11

Se produkt

NEW – DECEMBER 2020

Pris: 1199.00 kr.

*Vejledende priser ekskl. moms

Sikkerhed: S3 ESD SRC HRO

Str. / vidde: 39 – 47 / 11

Se flere modeller på tranemo.dk/sikkerhedssko


Der tages forbehold for trykfejl.

FÅ MERE AT VIDE. Klik ind på tranemo.dk/sikkerhedssko og se hele udvalget af sikkerhedssko fra Tranemo Advanced Workwear. Bestil alt sikkerhedsfodtøj fra Tranemo Advanced Workwear igennem en af vores forhandlere. De forhandlere som ikke lagerfører de enkelte modeller skaffer dem meget gerne hjem til Jer. Vi leverer alle modeller fra dag til dag.

Arctic Import: Grønland, www.arcticimport.dk • August Erhverv & Sport: Helsingør, www.augusterhverv.dk • Au2parts: Hobro, www.au2parts.dk • Baca Direct: Vallensbæk, www.bacadirect. com • Bacher Workwear: Kastrup, Odense, www.bacher.com Baran Beklædning: Slagelse, www.baran.dk • Bauhaus: Hovedafdeling: Tilst, www.bauhaus.dk • Baze: Horsens, www.baze.dk • Billedgaard Profil: Horsens, www.billedgaardprofil.dk • Billig-arbejdstøj.dk: Spjald, www.billig-arbejdstoj.dk • Bjørn E Byggemarked: Valby, www.byggemarked.nu • Carlsen Arbejdstøj: Rødovre, Roskilde, www.carlsen-arbejdstoj.dk • Comtec Int – Carl Backs: Esbjerg, www.comtecint.dk • Danlyx – Viborg: www.danlyx.dk • Dansk Uniform: Varde, www.danskuniform.dk • Dansk Værktøjssalg A/S: Kibæk, www.dvsalg.dk • Din Tøjmand: Thisted, www.dintojmand.dk • Dissing: Slagelse, www.dissingarbejdstøj.dk • Dybdahl Erhvervstøj: Østervrå, www.dybdahl. dk • EA-Værktøj: Fredericia, Vejle, Middelfart, Odense, Esbjerg, Brøndby, Aarhus, www.ea-engros.dk • Erenfred Pedersen A/S: Aalborg, www.ep.dk • Flyvholm Beslag & Værktøj: Haderslev, www.flyvholmbeslag.dk • Free Concept: Odense, www.freeconcept.dk • Gerdøe Profil ApS: Vordingborg • Grenå Gruppen: Grenå, www.bolignyt.dk • Hejtex ApS: Kerteminde, www.hejtex. dk • Hoffmann Firmatøj: Brøndby, www.hoffmann-as.dk • Holbæk Erhvervsbeklædning: Holbæk, www.he-firmatoj.dk • Høyer Workwear: Stenløse, www.hoyerww.dk • Jevith: Roskilde, www.jevith.dk • Jotun Grossistsalg: Aalborg, Kolding, København V, Odense, Søborg, Viby, www.jotun.com • Jydsk Firmatøj: Hjørring, Aalborg, Kolding, Skovlunde www.jyf.dk • Jydsk Værktøjssalg: Videbæk, www.jydsk.as • Karena Beklædning: Rødovre, www.karena.dk • Kolding Industrisalg ApS: Kolding, www.koldingindustrisalg.dk • KS-Værktøj: Maribo, www.ksv.dk • Langes Sikkerhedsudstyr: Ringkøbing, www.lange-as.dk • Matex: Randers, www.matex.dk • Mr Arthur: Struer, www.mr.dk • Nilssons Arbejdstøj: Karrebæksminde, www.nilssonsarbejdstøj. dk • Nina Nielsen: Køge, www.ninanielsen.dk • Orloff Firmatøj: Aarhus, Kolding, Odense, Albertslund, www.orloff.dk • Otto Johansen Erhvervsbeklædning: Slagelse, www.oj-erhverv.dk • PF Jógvan Weihe: Tórshavn, www.weihe.fo • Plus Malergrossisten: Aalborg, Esbjerg, Herlev, Horsens, Randers, Viborg, Åbyhøj, www.malergrossisten.dk • Poul A Erhvervsbeklædning: Nykøbing M, www.poulaerhverv.dk • Profilbutikken: Nykøbing, www.profilbutikken.dk • Pronor Industriteknik A/S: Brabrand, www.pronor.dk • Pro-Dress.com ApS: Malling, www.pro-dress.com • Samutex: Auning, www.samutex.dk • SB-Værktøj: Viborg, www.sbnet.dk • Sjællands Erhvervsbeklædning: Rønnede, www.shop-arbejdstoj.dk • Slothwear: Skanderborg, www.slothwear. dk • Special-Butikken: Herning, Ribe, Silkeborg www.specialbutikken.dk • Sport Direct: Odense, www.sportdirect.dk • Total Rent: Åbyhøj, www.totalrent.dk • Tre Trin Ned: Odense, www.3trinned.dk • Trykfabrikken ApS: Ishøj, www.trykfabrikken.dk • VK Beton & Byggemarked: Ringkøbing, www.vkbeton.dk • Wrist & Co A/S: Nørresundby, www.wrist.com • Ølholm Safety: Middelfart, www.olholm.dk • Østerbro Tømmerhandel: København Ø, www.otbyggemarked.dk • 3-K Værktøj: Horsens, www.3ktools.dk • 3 Aktive A/S: Odense, www.3aktive.dk