Page 20

Tranbjerg Løber ”goes International” – igen Søndag 23. april 2017 afvikles Hamborg Marathon, og det bliver så 4. gang Tranbjerg Løber er deltager. Har du mod på et anderledes arrangement med distancer for enhver, så skal du med! Foruden de 42.195 meter, som er den fulde maratondistance, afvikles en stafet, hvor 4 deltagere deler de 42 km mellem sig. Og som noget helt nyt tilbydes i år et Women’s Race, hvor 2 piger deler en hel maraton.

Stafetten er en god mulighed for at opleve stemningen ved et maratonløb, og da de 4 distancer fordeles på 16,3, 11,2, 5,4 og 9,4 km, er der en distance for alle. For Women’s Race gælder at de 2 dele af maraton ruten er næsten lige lange – altså cirka ½ maraton hver. Turen planlægges som et 3 dages arrangement, hvor vi tager hjemmefra lørdag morgen, løber søndag og vender retur til Tranbjerg mandag. Og planlægningen er godt i gang. Tilmeldingen er åben, og vi er ved at kigge på fælles bustransport, så vi kan have det sjovt sammen – fra vi tager hjemmefra til vi er retur.

Hotel booking kan vi ikke klare, da ingen hoteller er interesseret i at lave aftaler for arrangementet, så det skal deltagerne selv klare. Du kan læse mere om turen på vores hjemmeside www.tranbjerg-lober.dk, hvor du også kan finde link til tilmeldingen. Men husk: Sidste år var der udsolgt allerede i august/september, så tøv ikke for længe med at tilmelde dig. 30. juni var der solgt næsten 500 af de udbudte 1.500 hold.

Aktivitetsudvalget.

(Billederne er fra 2016 udgaven af Hamburg Marathon)

Klubblad juli 2016  
Klubblad juli 2016  
Advertisement