__MAIN_TEXT__

Page 1

Nyt fra formanden Som noget nyt prøver vi at lave vores nyhedsbrev som et klubblad. Hvis det bliver godt modtaget og der er stemning for at det skal fortsætte, vil klubbladet udkomme 6 gange om året. Sommer er slut, selv om der stadig er godt vejr. Men det begynder at blive koldt og mørkt. Derfor skal vi huske, at tirsdage og torsdage skal der løbes med reflekser og/eller lys. Vi har få LED-armbånd tilbage til dem, som endnu ikke har fået. Desuden kan varmt løbetøj købes i vores WEB Shop (læs mere inde i bladet). Det næste stykke tid er en del af trænerne på kursus i weekenderne, og det giver lidt udfordringer med at besætte alle holdene. Nærmere her om senere på Tranbjerg Løber’s Facebook-side. Sommeren har budt på mange forskellige aktiviteter (udover den almindelige træning) – eksempelvis Århus City Halvmarathon med rigtig mange Tranbjerg Løbere og efterfølgende fest på græsset ved FDF huset. Sommerfest er det også blevet til, som igen blev afholdt i klubhuset med mad fra Søren E.

Det koster 50 kroner at deltage, men du må gerne betale mere. Du kan betale via Mobilepay og Swipp på 28 34 84 54 og kontonummer 7266-0001148519. Modtagernavnet er Jane Findahl, og det er Djurslands Bank. Når du kommer i mål, er der lidt rart til ganen med i prisen. Inden løbet kan du vælge at støtte formålet yderligere ved at købe skæg og andet sjov. Al overskuddet fra løbet går direkte til Movember Foundation, som har finansieret over 1000 forskellige programmer med særligt fokus på prostatakræft, testikelkræft, psykiske problemer og fysisk inaktivitet. https://dk.movember.com/about/foundation

Tranbjerg Løber pokalen Søren Enemærke gav Tranbjerg Løber-pokalen til Stina Christiansen.

Vigtige datoer de næste måneder 7. november kl. 13:30 Vestjysk Halvmarathon 22. november kl. 13:00 Tranbjerg Movember Run 2015 26. november kl. 19:00 Fællesspisning i klubhuset 13. december kl. 00:00 KULL’s årlige Juletur 17. december kl. 17:30 Tranbjerg Løber’s Juleløb 19. december kl. ?? X-MAS løb i Odder 31. december kl. 10:00 Tranbjerg Løber’s Nytårløb

Nyhed! Tranbjerg Movember Run Kom og løb med eller uden overskæg og vær med til at samle ind til Movember Foundation. Du kan løbe 5 eller 10 km, og der bliver også mulighed for at gå en tur. Der er ingen officiel tidtagning eller startnumre.

Pokalen gives til en som har ydet er stor indsats eller lavet noget særligt for klubben. Tidligere modtagere: 2013 Jan Christensen 2014 Søren Enemærke


O-løb med Tranbjerg Løber - en søndag i oktober Skoven er stadig stille. Blade i mange forskellige nuancer fylder skovbunden og i solens skær står en lille flok rødblusede Tranbjerg Løbere, der har taget turen til Marselisborg Skoven til fods. Inden længe kommer bilerne, der er mange, og de parkerer tæt på den lille hyggelige parkeringsplads i lysningen. Snakken går lystigt og der er grin i luften. Jan har svært ved at få ørenlyd på grund af de glade og forventningsfulde løbere der står på spring. De ca. 60 deltagere inddeler sig på hold fra 3-6 deltager og kortene bliver delt ud. Ruterne er forskellige og der kan vælges mellem flere distancer, og derfor kan alle være med. Der er også et par gå-hold med i dag. På kortene er posterne indtegnet og det gælder om at finde så mange som muligt indenfor en vis tidsgrænse. Der bliver råbt god tur fra alle steder og pludselig er der atter stille på parkeringspladsen.

En post volder os lidt problemer. Vi er gået ned i en lavning og leder mellem de tynde nøgle stammer. Bladene ligger højt her, så små stubbe minder om de røde pæle. ”Den er her”, bliver der råbt. Den stod tæt på stien, men var mere grå end rød. Naturen har sat sine spor. Hurtigt er vi videre og løber forbi en lille sø. Stammerne står majestætisk og giver et smukt spejlbillede i det stille vand. Snart ser vi noget rødt inde mellem træerne. Et af de andre hold leder ivrigt efter deres post. Et gå-hold kommer forbi og vi råber og hilser på hinanden.

Holdene begiver sig ind i skoven. Nogle pisker afsted, andre tager den med ro. Fælles for alle er glæden ved at bevæge sig, komme ud i naturen og have et par gode timer sammen med løbevennerne fra klubben. På mit hold er vi 5 personer. Vores to mænd er stifindere og ret skrappe til at læse kort. Det gælder om at navigere gennem ukendt terræn og samtidig tage de hurtigste ruter mellem posterne. De første poster, som er røde pæle, blev fundet ret hurtigt. Pælene er markeret med et nummer som bliver noteret på et lille styk

ke hvidt papir. En lægger ryg til som skriveunderlag, og så skal kortet studeres igen. Der bliver snakket og peget og overvejelserne gik ofte på om det bedre kunne betale sig at tage de store stier eller om de skulle løbe ”off road”. Afstanden ville blive længere mellem posterne, men måske var de hurtigere at finde når man kom ”lige på”. Holdet løber afsted i et forbavsende højt tempo og der bliver holdt øje med rødder, grene, stubbe og mountainbikes. Perfekt dag at være afsted. Bladene giver det smukkeste farvespil og solens stråler rammer skovebunden hist og her. Vi er ikke de eneste i skoven, men der er heldigvis plads til os alle.

Vi løber langt før vi skal lede. Igen går det ret hurtigt med at finde pælen. Der bliver jublet hver gang vi finder en, det er jo teamwork. Kortet nærlæses og den næste post kender vi. Holdet løber på èn række ad stien og kommer ind i et lille stykke tæt bevokset skov. På en lille bakke står vores pæl. Det bliver den sidste post for i dag, da vi skal løbe tilbage kl. 11.30 og klokken er 11.29. Grunden til at der er tidsbegrænsning er at en lille gruppe Tranbjerg løbere løb forkert til et af vores første O-løb. Det var egentlig lige meget, problemet var, at de havde bilnøglerne og i bilerne stod kagerne og de var først tilbage en time efter alle andre. Vi løber mod parkeringspladsen og næsten alle er kommet tilbage. Der er kaffe på kanden, øl, vand, to slags kage og daddelkugler. Snakken går og der bliver fortalt og udvekslet erfaringer. Folk takker for en dejlig dag i skoven med Tranbjerg Løber og alle kører derfra med røde kinder og en god fornemmelse i kroppen. Et par stykker vælger dog at løbe tilbage til Tranbjerg, jo, der er noget for alle i Tranbjerg Løber.


Aftalen med Sport24 om levering af klubtøj er blevet forlænget. Den nye aftale gør at bestillinger fra uge 44 vil bliver leveret med lille Tranbjerg Løber logo på forsiden

Tøjet kan købet på Tranbjerg Løber WEB-Shop

Sjov undersøgelse. Om den undersøgelse er lavet, før vi har valgt klubtrøje, eller om det er vores skyld, vides ikke.

Stemnings billeder som siger mere end ord.


Tranbjerg Løber i den gode sags tjeneste I uge 43 var der flere støtteløb, som vi deltog i. Onsdag var der Løb for kræften ved Tangkrogen. Her var Tranbjerg Løber stærkt repræsenteret, der skulle løbes en 5 kilometer rute - ud ad Strandvejen, op ad Thorsmøllevej og Oddervej videre ad Kongevejen tilbage til Tangkrogen.

De 2 to arrangører Trine Vieland og Susan Milo Schwarzrock har virkelig lavet et godt arrangement, som mange har lyst til at støtte op om. Der blev samlet ca. 35.000 kroner ind i 2014. Men i år kom det op på 65.375 kroner, som går til Knæk Cancer.

Søndag var det Hjerteløbet ved Den Gamle Godsbane. Løbet er et Århus Motion-arrangement, som støtter Hjerteforeningen med 25 kroner per deltager. Ruterne var en 5 kilometer, som gik langs banen ud til Århus Å og retur og en 10 kilometer rundt om Århus Å ud til Brabrand søen og retur til Godsbanen. Desuden var der en 2,5 kilometer walk. Tranbjerg Løber var igen på plads med rigtig mange løbere (selv om der var flere afbud på grund af sygdom)

En del løbere løb på nogle flotte tider og med personlige rekorder. Her skal nævnes, at Simon Kjeldahl blev nr. 13 på 5 kilometer i en meget flot tid på 18:50 Det var en hyggelig formiddag i flot solskinsvejr, og efter løbet var der suppe og brød. Flere af løberne fik prøvet noget nyt. Vi tog nemlig bussen fra Tranbjerg til Rådhuspladsen og retur, hvilket åbenbart var noget, som ikke alle prøver så tit.

Profile for Jan Christensen

Tranbjerg Løber Klubblad 11 2015  

Tranbjerg Løber Klubblad 11 2015  

Advertisement