Page 1

Cross Media Manager Ansøgning

CV

Om mig


Thomas Pedersen, Sjællandsgade 82A, 1., 8000 Aarhus C Jeg søger stillingen som Cross Media Manager hos jer, da jeg respekterer virksomhedens dynamiske tilgangsvinkel samtidig med at det er en virksomhed i konstant udvikling, der evner at tilpasse sig markedets udvikling. Jeg brænder for at være en del af et fællesskab i en vækst -og fremtidsorienteret virksomhed og finder et job med en så bred kontaktflade særdeles attraktiv. Jeg forestiller mig at arbejde i et spændende og lærerigt miljø, hvor både sparring og selvstændighed er en naturlig del af arbejdspladsen. Samtidig vil jobbet give mig muligheden for at udvikle mig både professionelt og personligt i samarbejdet med både eksterne og interne aktører. Jeg kan bidrage med en solid erfaring inden for det grafiske efter 24 år i branchen og med en uddannelse som både offsettrykker og grafonom i bagagen. Mine kompetencer i forhold til stillingen er, at jeg de sidste 4 år har arbejdet med digital tryk, omfattende foruden tryk og efterbehandling, især personalisering af samme. Lige fra det enkle adresseflet, til større database opgaver med variable billeder, QR koder og tekst. I samarbejde med virksomhedens interne reklamebureau har jeg medvirket til flere integrerede kampagner for virksomhedens kunder. Bl.a. mail kampagner opfulgt af tryksager og facebook annoncering. Eller hvor kendskabs optimering er sket ved Google AdWords efterfulgt af telemarketing og vedligeholdt af direct marketing såsom nyhedsbreve og lignende. Ved at vælge mig vil i få en ekstrovert og positiv medarbejder med en god portion humor. Jeg har en holistisk virksomhedsforståelse, er proaktiv og analytisk og fokuserer på at skabe stærke resultater, som vist i mine tidligere stillinger. Jeg arbejder med et højt energi niveau, ser muligheder og sætter den eksterne, såvel som den interne kunde i fokus. TILBAGE


Thomas Pedersen, Sjællandsgade 82A, 1., 8000 Aarhus C

Erfaring 2008 - 2013: Produktionsansvarlig hos Casanta Trykcenter, Sønderborg • Tilbudsgivning, ordreoprettelse, fakturering, produktionsstyring, ledelse mm.

2003 - 2008: Produktionsansvarlig hos Lasertryk.dk, Aarhus • Tilbudsgivning, ordreoprettelse, fakturering, produktionsstyring, ledelse, sparringspartner for ledelsen mm.

1998 - 2003: Produktionsansvarlig hos Clemenstrykkeriet, Aarhus • Tilbudsgivning, produktionsstyring, fakturering mm.

1997 - 1998: Projektleder/Driftsøkonom hos Interprint, København • Driftsøkonomi, projektleder og ansvarlig for kalkulation og fakturering.

1995 - 1995: Offsettrykker hos Grafisk Trykcenter, Esbjerg • Offsetttrykning, samt et år som daglig leder af trykkeriet.

Uddannelse 1995 - 1997: Grafisk Højskole, København • Uddannelse i Grafisk teknik og økonomi. 1988 - 1992: Grafisk Trykcenter, Esbjerg • Uddanelse som offsettrykker

TILBAGE


Thomas Pedersen, Sjællandsgade 82A, 1., 8000 Aarhus C Jeg er en yngre aktiv mand på 41 der pr. 1. februar er bosat i Aarhus midtby efter godt 4 år i det sønderjyske. I min fritid interesserer jeg mig især for kunst, kunstudstillinger samt kulturelle arrangementer. Desuden bruger jeg meget tid på at læse. Størstedelen af min fritid bruger jeg dog på mine kone og familie, samt at nyde livet og hvad det har at tilbyde.

Thomas M. Pedersen Sjællandsgade 82A, 1. 8000 Aarhus C 53 38 46 57 tpedersen100@gmail.com

Både min kone og jeg dyrker løb og fitness.

TILBAGE

Ansøgning Cross Media Manager  

Ansøgning Cross Media Manager