Page 8

SETMANA 

El 9 d’abril torna la promoció del carro de la compra que obsequiarà amb vals de cent euros per a Eroski del Sant Cugat Centre Comercial. Per participar-hi cal retallar els cupons del Diari de Sant Cugat.

Reclamacions

Entitats

L’electricitat i les telecomunicacions lideren les queixes dels consumidors

Diablons i tabalers per celebrar el 20è aniversari de Diables

Les companyies de subministraments, com ara electricitat, gas o telefonia, acumulen la meitat de les reclamacions gestionades per l’OMIC l’any 2009. És la conclusió que s’extreu de la memòria anual d’aquest organisme que va atendre durant aquest període més de 3.600 ciutadans per temes relacionats amb el consum. El major nombre de consultes sobre subministraments van tenir a veure amb els serveis que de les companyies de telecomunicacions (internet i telèfon), que suposen un 32% del total. Les dificultats de donar-se de baixa, la manca de qualitat i la problemàtica de la missatgeria SMS Premium i les trucades al 905, són els principals motius de greuge. L’altre gran àrea de malestar entre els consumidors és el subministrament elèctric, que representa l’11% de les consultes. Les reclamacions a Fecsa Endesa augmenten exponencialment any rere any fins el punt d’haber-se triplicat des de 2006. Enguany, la ventada del 23 de gener de 2009 i el canvi en el mercat de l’electricitat han motivat l’augment d’atencions des de l’OMIC. _N.G.

.

Els menuts ja poden ser diables J.R.A.

La colla de diablons i de tabalers són les novetats més destacades de la nova temporada, que aviat començaran els Diables de Sant Cugat. Per celebrar el 20è aniversari com cal, els Diables han volgut posar-se al dia per ser “una colla completa”, indica el seu president Èric Ricart. Aquests dos apèndixs infernals de l’entitat seran presentats en societat el dia 17 d’abril co-

incidint amb la festa de celebració dels 20 anys, de la qual no han revelat pràcticament cap detall. L’únic que van explicar va ser que estaran molt ben acompanyats per la resta d’entitats de cultura popular del poble. Així doncs, segur que no serà difícil veure castellers, bastoners, gegants, entre d’altres. Els Diables també estrenen una nova imatge corporativa i preparen una festa per a la tardor, on pretenen reunir tots els diables de la història de l’entitat. L’entitat fa una crida a tothom que hagi estat vinculat a la cultura del foc a Sant Cugat perquè se sumi a la Festa dels Fòssils que tindrà lloc segurament a l’octubre. La colla també endega un nou projecte de voluntariat europeu, que els durà fora de Catalunya per difondre la cultura popular alhora que rebrà voluntaris estrangers.

.

_Joan Ramon Armadàs

TOT SANT CUGAT

01_04_10

Més vals de compra Eroski/’Diari de Sant Cugat’

SETMANA-C.indd 8

26/3/10 11:53:52

TOT Sant Cugat 1204  
TOT Sant Cugat 1204  

TOT Sant Cugat 1204, edició 1 d'abril de 2010

Advertisement