Page 7

DONA AL SANTCUGATRIBUNA. La presidenta de Microsoft Espanya, María Garaña, serà la protagonista del fòrum econòmic local, a la sessió que se celebrarà durant el mes de setembre.Història

Identitat

Analitzades a Valldoreix les despulles de Pere el Gran

L’Oficina d’Habitatge rep més de 5.000 consultes

El Centre de Restauració de Béns mobles de Catalunya situat a Valldoreix és l’organisme encarregat d’estudiar les despulles del monarca català Pere el Gran. El cos va ser traslladat del Monestir de Santes Creus a Valldoreix, on s’estan realitzant estudis sobre el seu ADN, els teixits de la vestimenta i fins i tot l’estil de vida i la dieta del governant. _J.R.A.

.

El cos de Pere el Gran

CEDIDA

Carnet cultural i esportiu

Descomptes als equipaments municipals amb el nou T-Jove

.

.

TOT SANT CUGAT

Els joves de 13 a 29 anys podran obtenir descomptes d’entre el 5 i el 20% en equipaments i transport municipals amb el nou carnet T-Jove, que ja es pot sol·licitar

a l’OAC. A més de descomptes en el Museu, els tallers de la Casa de Cultura, el Casal de Joves, els centres cívics i les activitats esportives programades a l’OMET, a partir del curs vinent inclourà els avantatges de la modalitat de carnet d’estudiant i el 10% de descompte en la T-10. Els descomptes no són acumulatius amb els títols de família nombrosa o monoparental i es preveu que beneficiïn uns 18.000 joves _N.G.

L’Oficina Local d’Habitatge (OLH), ubicada a les oficines de Promusa, va fer, al llarg del 2009, 5.200 assessoraments sobre habitatges, va tramitar 547 ajuts al lloguer i 36 a l’habitatge protegit i va gestionar 142 cèdules d’habitabilitat al llarg de l’any 2009. Així mateix, aquesta oficina va tramitar 4 tests d’edificis (TEDI), 5 ajuts de rehabilitació i va promoure la signatura de 29 contractes d’arrendament. Aquestes dades les va donar a conèixer la tinenta d’alcalde de Territori, Mercè Conesa, en el ple municipal de març, en el qual es va aprovar per unanimitat la renovació del conveni amb la Generalitat perquè Promusa continuï gestionant l’oficina. Aquest conveni, que caduca aquest any, es va signar l’any 2007. _M.S.M.

01_04_10

Protagonistes

SETMANA-C.indd 7

26/3/10 11:53:38

TOT Sant Cugat 1204  

TOT Sant Cugat 1204, edició 1 d'abril de 2010

TOT Sant Cugat 1204  

TOT Sant Cugat 1204, edició 1 d'abril de 2010

Advertisement