Page 32

ENTITATS 32

unió esportiva sant cugat

El poder de la banqueta

La banqueta en qualsevol esport d’equip no només hi és

per seure. En un partit em pot tocar jugar 30, 20 o 5 minuts i està clar que hi he d’anar amb tota la intensitat possible. Però en el moment que m’assec a la banqueta amb la resta de l’equip he d’intentar que els companys que són a la pista segueixin de la mateixa manera. Quan fallo una cistella m’agrada que m’animin. Quan defensa el meu equip m’agrada que els que estan asseguts

cridem sense parar. M’agrada que quan un company es tira a terra a recuperar una pilota saltem a celebrar-ho, que quan acaba una possessió de l’equip contrari i recuperem la nostra tothom aplaudeixi aixecat. M’agrada mirar a la banqueta mentre jugo i saber que tothom vol remuntar un partit que perdem. M’agrada que tots anem a l’una, i que tots en vulguem més. És una sensació increïble.

nostra coral rondant per Sant Cugat amb les tradicionals Caramelles.

Sales Podeu llogar el teatre i altres sales per a reunions, actuacions, conferències, classes, grups de treball… Informeu-vos-en a la secretaria de l’entitat.

la unió santcugatenca

Activitats La Unió Secció: Balls del Dissabte • Dissabte 3 d’abril, a les 23 h: Actuació del grup Solistas. Vine a ballar amb nosaltres, t’ho passaràs d’allò més bé! Secció: Coral Coral de La Unió Santcugatenca • Dies 4 i 5 d’abril, des de les 10 fins a les 14 h: Un any més, podreu veure la

Secció: Escola de Dansa Mediterrània • Dia 7 d’abril, a les 18 h, a la plaça de l’Om: Roda d’esbarts a Sant Cugat amb esbart dansaire de la Múnia, esbart dansaire del Centre Moral d’Arenys de Munt, grup dansaire els Tiorbins i escola de dansa Grup Mediterrània.

La Unió Santcugatenca / Teatre la Unió Av. Josep Anselm Clavé, 17 a Tel. 93 675 20 57 launio@launiosantcugatenca. org

El racó Can Torres

TOT SANT CUGAT

01_04_10

PER JORDI ROCA

ENTITATS-C.indd 32

25/3/10 17:04:14

TOT Sant Cugat 1204  
TOT Sant Cugat 1204  

TOT Sant Cugat 1204, edició 1 d'abril de 2010

Advertisement