Page 15

52a Marxa Infantil de Sant Cugat Diumenge, 11 d’abril 2010 Si no has participat mai en la Marxa Infantil, ara t’hi pots apuntar juntament amb els teus amics. És una activitat adreçada a nens i nenes de 6 a 12 anys. Si la coneixes ja sabràs que la prepara un equip de persones de la Secció de la Marxa Infantil del Club Muntanyenc, que et faran passar una diada molt especial a tu, als teus amics i a la teva família. Caminaràs, formant equip amb algú altre triat per tu com a parella de marxa, per paratges inoblidables de la serra de Collserola i gaudiràs d’una excursió especialment preparada per a tu. Passaràs el dia en plena natura i tindràs un regal de molta utilitat pràctica. A més, si segueixes amb cura les instruccions que et donarem, podràs formar part de les millors parelles classificades, i obtindràs un trofeu com a reconeixement, tant pel teu saber anar per la muntanya com per haver sabut compartir el recorregut amb la teva parella d’equip.

Inscripcions: Cost: 9,50 + 0,50 € (contribució a l’ONG MMC) per participant. 7,00 + 0,50 € per als socis del CMSC • Aquest preu inclou l’obsequi d’una samarreta per a cada participant i un record de la Marxa. Al Club hi trobaràs personal per efectuar la teva inscripció, fer-ne el pagament i recollir el material al mateix temps, qualsevol dia feiner des del 15 fins al 26 de març i els dies 6-7-8 d’abril, de les 17.30 a les 20 h. Recorda que t’hi has d’inscriure per parelles, no pots fer-ho individualment. Aquest any, com l’anterior, la sortida serà pel passatge de la Marxa Infantil, al costat del Club.

L’ÀLBUM DE FOTOS DE LA MARXA I LA CLASSIFICACIÓ OFICIAL I no et perdis el suplement especial de 48 planes de la Marxa Infantil que publicarà el DIARI DE SANT CUGAT el divendres 16 d’abril amb la classificació oficial de totes les parelles participants i un extens àlbum de fotos de la caminada. Ajuda’ns a publicar les millors fotos de la Marxa Infantil i envia’ns les teves indicant qui és l’autor de les imatges a:

redaccio@diaridesantcugat.cat i les publicarem.

marxa infantil.indd 1

26/3/10 13:20:47

TOT Sant Cugat 1204  

TOT Sant Cugat 1204, edició 1 d'abril de 2010

Advertisement