Page 1

Nagyszerű ajánlatok az eredményes kertészkedéshez

Husqvarna 533 RS

AKKUMULÁTOROS TERMÉKEK

SZENT IVÁN ÉJ STOCKHOLMBAN

0% THM

Új áramforrás

Nyereményjáték

Keresse kiemelt ajánlatainkat, 6 hónapos részletfizetéssel!

Fedezze fel nagy teljesítményű akkumulátoros gépeink előnyeit!

Ünnepelje az év leghosszabb napját Stockholmban!

Most bárki számára elérhető.

TAVASZ | 2013

Változatlan teljesítmény.

Játsszon velünk!

SZELÍDÍTSD MEG A VADONT!


Készüljön fel a kert összes kihívására! A Husqvarna termékek fejlesztésének alapja a széleskörű tudásunk és a professzionális felhasználókkal való közös munkából nyert tapasztalatunk. Folyamatosan keressük napjaink legjobb technológiáit, hogy előmozdítsuk az innovációt, és felhasználóinkhoz közelebb hozzuk a korszerű megoldásokat. A Husqvarna termékekkel biztos lehet benne, hogy Ön és kertje is a lehető legjobb kezekben van, a természet bármilyen jellegű kihívásaival is kerüljön szembe.

hitel

12

0% THM Legnépszerűbb termékeinket most kamatmentesen, 6 hónapos részletfizetéssel is megvásárolhatja. A kedvezményes hitelt csak a megjelölt termékekre biztosítjuk. Az akcióban résztvevő kereskedőket és az akció feltételeit a 12. oldalon találja.

nyereményjáték

12

KHOLMBAN ­SZENT IVÁN ÉJ STOC Szent Iván éjjelén ünnepeljük az év leghosszabb napját, mely a Skandináv országokban az egyik legjelentősebb népi ünnep. Vásároljon a kiadványunkban szereplő termékekből, töltse ki a nyereményszelvényt és nyerje meg stockholmi utunkat! További részletek a www.husqvarna.hu weboldalon.


100 % HUSQVARNA 0 % ÜZEMANYAG 1+1 évs jótállá

ÚJ!

ÚJ!

1+1 évs jótállá

ÚJ!

HUSQVARNA 436Li

ƒƒ Csendes, könnyű és különösen egyszerűen használható akkumulatoros láncfűrész, ƒƒ 36 V, 3,0 Ah, vezetőlemez: 25–36 cm 3,7 kg, ƒƒ láncsebesség: 20 m /s (15 m /s savE™), ƒƒ akkumulátorral és töltővel.

Ajánlott fogyasztói ár

HUSQVARNA 536LiL

ƒƒ Könnyű és nagy teljesítményű akkumulátoros fűkasza, professzionális felhasználóknak, ƒƒ 36 V, 3,0 Ah, 4,1 kg, savE™ a maximalis üzemidőért, ƒƒ két irányban forgó fej, állítható fogantyú, kézhez álló kezelőgombok.

Ajánlott fogyasztói ár

159 900 Ft

1+1 évs jótállá

HUSQVARNA 136LiC

147 900 Ft

ƒƒ Csendes, könnyű, jó súlyelosztású és különösen egyszerűen használható akkumulátoros fűkasza, igényes felhasználóknak, ƒƒ 36 V, 3,0 Ah, 4,3 kg, savE™, ƒƒ maximális üzemidő, állítható fogantyú, kézhez álló kezelőgombok.

1+1 év jótállás

ÚJ!

Ajánlott fogyasztói ár

137 900 Ft

Ajánlott fogyasztói ár

129 900 Ft

HUSQVARNA 136LiHD50

ƒƒ Csendes, könnyű, jó súlyelosztású és különösen egyszerűen használható akkumulátoros fűkasza, igényes felhasználóknak, ƒƒ 36 V, 1,5 Ah, 4,6 kg, ƒƒ vágókés hossza: 50 cm, savE™, maximális üzemidő, ƒƒ kézre álló kezelőgombok.

Ajándék akkumulátor UNIVERZÁLIS HUSQVARNA AKKUMULÁTOR BLI 110

MOST MINDEN AKKUMULÁTOROS TERMÉKHEZ AJÁNDÉK TARTALÉKAKKUMULÁTORT ADUNK

ƒƒ 36 V, 1,6 Ah ƒƒ Bármelyik akkumulátoros géphez használható ƒƒ Bármikor újratölthető, rövid töltési idő ƒƒ Hosszú üzemidő

› Mit nyújtanak Önnek az akkumulátoros gépek?

Y NAGY TELJESÍTMÉN A szénkefe nélküli motorok 25%-kal nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint a hagyományos szénkefés motorok. Még magas, sűrű, vagy nedves fű és bozót vágása közben is magas és állandó nyomatékot ad le.

CSENDES MŰKÖDÉS A benzinüzemű gépekhez képest az alacsony zajszint kényelmes munkakörnyezetet biztosít, és kevésbé zavar másokat. Ideális megoldás olyan lakókörnyezetbe, ahol a zaj gondot jelenthet.

JÓ SÚ LY EL O SZ TÁ S Az elülső fogantyú közel van a gép tömegközéppontjához, ezáltal könnyű és jó súlyelosztású. A munkavégzés kényelmesebb és kevésbé megerőltető.

3 AKKUMULÁTOROS TERMÉKEK

Bemutatjuk a Husqvarna professzionális teljesítményű akkumulátoros termékeit. A hatékony konstrukciójú motor és a 36 V-os lítium-ion akkumulátor garantálja a benzines gépekkel azonos teljesítményt. Ugyanakkor a zajszint, a vibráció és a karbantartási igény sokkal alacsonyabb. Környezetbarát, nincs károsanyag-kibocsátás.


Automower ®

4

Az élről még magasabbra törünk. Ismerje meg az Automower® harmadik generációját!

A korszerű megoldásokat felvonultató Husqvarna bemutatja a különösen csendes harmadik generációs Automower® robotfűnyírókat, melyek gyönyörű pázsitszőnyeget nyírnak. Ezek a legújabb fejlesztések is igazolják, hogy a Husqvarna miért is tölt be vezető szerepet a robottechnológia területén.

1+1 évs jótállá

* 0% THM

1+1 évs jótállá

ÚJ! HUSQVARNA AUTOMOWER® 305

ƒƒ 3. generációs AUTOMOWER® kisebb vagy összetett gyepfelületekre ajánlott, 500 m2-ig, ƒƒ PIN kódos lopásvédelem, ƒƒ fehér színben kapható.

Ajánlott fogyasztói ár

399 900 Ft

HUSQVARNA AUTOMOWER® 308 X

ƒƒ 3. generációs AUTOMOWER® kisebb vagy összetett gyepfelületekre ajánlott, 800 m2-ig, ƒƒ PIN kódos lopásvédelem, ƒƒ időkapcsoló.

1+1 évs jótállá

HUSQVARNA AUTOMOWER® 230 ACX

ƒƒ 3000 m2 gyepfelületig alkalmas, ƒƒ megnövelt vágóteljesítmény, ƒƒ még fejlettebb lopásvédő riasztóval, hátulról világított billentyűzettel és kijelzővel van felszerelve.

Ajánlott fogyasztói ár

759 900 Ft

Ajánlott fogyasztói ár

469 900 Ft

1+1 évs jótállá

HUSQVARNA AUTOMOWER® 220 ACX

ƒƒ A fűnyírást és a feltöltést is automatikusan végzi, ƒƒ 1800 m2 gyepfelületig alkalmas ƒƒ billentyűzettel és kijelzővel állítható be.

Ajánlott fogyasztói ár

599 900 Ft

› Az Automower® robotfűnyíró kiemelkedő funkciói:

Lopásgátló

ALKALMAZÁS

Az Automower® robotfűnyíró hatékony, többszintű lopásgátló rendszerrel van felszerelve, amely fokozza a fűnyíró védelmét.

A GPS technológia révén a mobiltelefonján keresztül tud kommunikálni a fűnyíró robottal. A világon bárhonnan elindíthatja, leállíthatja, sőt irányíthatja is. A fűnyírás sohasem volt ennyire könnyű.

*A hitel részleteit a 12. oldalon találja.

Elektromos magasságállítás

A vágási magasság könnyen beállítható egy gomb megnyomásával.


Az új LC 56 utat mutat a hagyományos fűnyíróknak

Robusztus és nagy teljesítményű fűgyűjtős fűnyíró nagyobb méretű kertekbe.Tartós, hegesztett acél vágóasztallal és könnyen indítható OHC-motorral. Könnyen és kényelmesen manőverezhető az innovatív TwinControl meghajtórendszernek köszönhetően. Az LC 56-os széria termékeinél három vágási mód közül lehet választani.

5 FŰnyírók

HUSQVARNA LC 56

ƒƒ HONDA GCV 160, 56 cm, ƒƒ Twin Control, ƒƒ gyűjtés/BioClip®/oldalkidobás.

Ajánlott fogyasztói ár

145 900 Ft

ÚJ!

Husqvarna LC 48 V/VE

ƒƒ 3 az 1-ben vágórendszer, fűgyűjtés, BioClip® (mulcsozás) vagy oldalsó kidobás, ƒƒ robusztus, cinkbevonatú acél ház, ƒƒ Briggs&Stratton 650e/675e széria, 48 cm.

Ajánlott fogyasztói ár

149 900 Ft/ 189 900 Ft

1+1 évs jótállá 1+1 évs jótállá

HUSQVARNA J 55SL

ƒƒ Mulcsozás / oldalkidobás, ƒƒ elsőkerék meghajtás, ƒƒ Briggs&Stratton 650 széria, 55 cm.

*

0% THM

Ajánlott fogyasztói ár

119 900 Ft

1+1 évs jótállá

1+1 évs jótállá

HUSQVARNA R 52S

ƒƒ 3 az 1-ben vágórendszer, fűgyűjtés, BioClip® (mulcsozás) vagy oldalsó kidobás, ƒƒ robusztus, cinkbevonatú acél ház, ƒƒ Briggs&Stratton 675 széria, 53 cm.

Ajánlott fogyasztói ár

124 900 Ft

HUSQVARNA LC 53 E/Ee

ƒƒ Twin Control, ƒƒ 3 az 1-ben vágórendszer, fűgyűjtés, BioClip® (mulcsozás) vagy oldalsó kidobás, ƒƒ robusztus, cinkbevonatú acél ház, ƒƒ Briggs&Stratton 750 széria, 53 cm.

1+1 évs jótállá

Ajánlott fogyasztói ár

199 900 Ft/ 259 900 Ft

› Mit nyújtanak ezek a tulajdonságok Önnek?

Twin Control Beállíthatja a fűnyíró sebességét az igényei szerint, a megfelelő eredmény elérése érdekében. Legközelebb, amikor megint füvet készül nyírni, állítsa át az aznapi igényeknek megfelelően.

CrownCut korona fogazású kések A CrownCut késeket azért fejlesztették ki, hogy még magasabb szintű vágási teljesítményt lehessen elérni. Ez az innovatív élezési mód optimális fűgyűjtést és BioClip teljesítményt nyújt.

*Az ajánlat kizárólag az LC 48 V modellre érvényes. A hitel részleteit a 12. oldalon találja.

TrioClip Három különböző vágási mód egy fűnyírón. Válasszon a fűgyűjtés, BioClip® (mulcsozás) és az oldalsó fűkidobás között.


Vegye át a hatalmat a kertben!

A Husqvarna jó hírneve a kiváló minőségű, hosszú élettartamú prémium kategóriás termékein alapszik, és ez alól a fűnyíró traktorok és Riderek sem kivételek. Hatékony fűnyírás, felülmúlhatatlan kormányzási technológia – ezzel teljesen uralni tudja a területet. És ha eddig már meg volt elégedve, akkor a legújabb Husqvarna Riderek és traktorok még inkább meg fogják Önt győzni.

traktorok

6

HUSQVARNA CTH 184T

1+1 évs jótállá

ƒƒ 320l-es fűgyűjtő, ƒƒ Kawasaki V-Twin motor, ƒƒ 107 cm vágási szélesség, ƒƒ U-Cut™ – hatékony manőverezés.

Ajánlott fogyasztói ár

1 099 900 Ft

ülésből ® válthat az BioClip -re sebességtartás Automatikus

HUSQVARNA CT 154

ƒƒ Kohler Courage motor, ƒƒ 97 cm vágási szélesség, ƒƒ hangjelzés a fűgyűjtő ürítéshez, ƒƒ nagy térfogatú fűgyűjtő.

HUSQVARNA CTH 224T

ƒƒ Kawasaki FS Series V-Twin motor, ƒƒ hidrosztatikus erőátvitel, ƒƒ vágási szélesség: 107 cm, U-Cut™, ƒƒ elektromos fűgyűjtő-ürítő egység, ƒƒ ülésből kapcsolható BioClip®.

1+1 év jótállás

Ajánlott fogyasztói ár

1 199 900 Ft

HUSQVARNA LT 154

Ajánlott fogyasztói ár

1+1 évs jótállá

699 900 Ft

1+1 évs jótállá

ƒƒ Kohler Courage motor, ƒƒ 97 cm vágási szélesség, ƒƒ manuális váltó, oldalkidobós.

Ajánlott fogyasztói ár

519 900 Ft

A traktor és Rider tartozékokról tájékozódjon weboldalunkon!

www.husqvarna.hu

› Mi teszi különlegessé a Husqvarna traktorokat?

U-Cut

A prémium kategóriás traktorok U-Cut™ kormányzási technológiával vannak felszerelve, amelynek segítségével szűkebben, kisebb fordulókörrel lehet kikerülni az akadályokat. Ez kisebb lenyíratlan területet, hatékonyabb fűnyírást és még jobb manőverezhetőséget jelent.

Pedállal működtetett hidro sztatikus erőátvitel A pedállal működtethető hidrosztatikus erőátvitellel könnyen szabályozható a sebesség és az irány. Külön előreés hátrameneti pedálok.

Elektromosan kapcsolható kések A kések könnyen kapcsolhatók a kezelőpanelen lévő kényelmes elektromos kapcsolónak köszönhetően.


HUSQVARNA 316 T AWD

HUSQVARNA R 216/R 216 AWD

ƒƒ Kawasaki FS V-Twin motor, ƒƒ választható Combi vágóasztalok (94, 103, 112 cm), ƒƒ hidrosztatikus összkerékhajtás.

ƒƒ Briggs&Stratton motor, ƒƒ hidrosztatikus erőátvitel/AWD modell összkerékhajtású, ƒƒ Combi vágóasztallal (103 cm).

Ajánlott fogyasztói ár

Ajánlott fogyasztói ár

1 999 800 Ft

1 258 900 Ft/ 1 499 800 Ft 1+1 évs jótállá

1+1 évs jótállá

7 riderek

1+1 évs jótállá

HUSQVARNA R 213C

ƒƒ Briggs & Stratton Intek motor, ƒƒ hidrosztatikus erőátvitel, ƒƒ vágási szélesség: 94 cm, hátsó kidobás vagy BioClip® (mulcsozás).

Ajánlott fogyasztói ár

1 099 900 Ft HUSQVARNA MZ 28T

ƒƒ Briggs&Stratton Endurance széria V-Twin motor, ƒƒ vágási szélesség 132 cm.

1+1 évs jótállá

Ajánlott fogyasztói ár

1 599 900 Ft

ULÓ N MEGFORD E B Y L E H Y EG ZÁS KORMÁNY

Különböző tartozékokkal átalakíthatja a Ridert és a traktort is sokoldalú géppé, mint pl. a pótkocsi, sószóró, vagy hótoló. Tájékozódjon weboldalunkon!

Ajánlott fogyasztói ár

99 900 Ft

Ajánlott fogyasztói ár

134 900 Ft

Ajánlott fogyasztói ár

129 900 Ft-tól

› A Husqvarna Ridereket a tökéletes fűnyírásra tervezték.

Törzscsuklós kormányzás

Előre szerelt vágóasztal

Combi vágóasztal

Az egyedülálló törzscsuklós kormánymű lehetővé teszi, hogy a hátsó pár kerék a gép alá forduljon. Az eredmény: kiváló manőverező-képesség minimális fordulókörrel.

Az előre szerelt vágóasztal kitűnő rálátást biztosít a munkaterületre, ami lehetővé teszi, hogy a széleket is precízen le tudja nyírni és könnyen elérje a bokrok alját.

A Combi vágóasztal a BioClip® rendszert kínálja a gyep trágyázásához, a hátsó fűkidobás pedig a magasabb és erősebb szálú fűvel benőtt területek lenyírásához alkalmas.


Kiváló eredmény minden terepen

A különféle munkák más-más felszerelést igényelnek. A Husqvarna széles választékából mindenki megtalálja a számára legalkalmasabb gépet. A szegélynyírók hatékonyan veszik fel a harcot a makacs gyepszegélyek ellen. Fűkaszával már a sűrű bozóttal is szembeszállhat. Ha többfunkciós gépre van szüksége, akkor a bozótvágó az ideális választás. Megbirkózik a fűvel, a sűrű bozóttal és a facsemetékkel is.

8

HUSQVARNA 533 RS/543 RS/553 RS

fűkaszák

Ajánlott fogyasztói ár

* 0% THM

119 900 Ft/ 144 900 Ft/ 169 900 Ft

ƒƒ Strapabíró bozótvágó, aszimmetrikus fogantyúval, ƒƒ dupla hevederrel, damilfejjel és fűvágó késsel szállítjuk, ƒƒ 29,5 m3, 1,0 kW / 1,34 LE, ƒƒ 40,1 m3, 1,5 kW / 2,01 LE, ƒƒ 50,6 m3, 2,3 kW / 3,1 LE.

1+1 évs jótállá

1+1 évs jótállá

HUSQVARNA 122C

ƒƒ Halk működésű, nagyon könnyű szegélyvágó, ƒƒ a munkát könnyítő funkciókkal, mint pl. SmartStart, ƒƒ 21,7 m3, 0,6 kW / 0,8 LE, 4,4 kg. Ajánlott fogyasztói ár

HUSQVARNA 323R-II

ƒƒ Hosszú, megerőltető és monoton munkára tervezve, ƒƒ 24,5 cm³, 0,9 kW, 5,1 kg, ƒƒ Smart Start, normál dupla heveder,állítható fogantyú és kombinált szórásvédő.

1+1 évs jótállá

39 900 Ft

Ajánlott fogyasztói ár

99 900 Ft

1+1 évs jótállá

1+1 évs jótállá

HUSQVARNA 545 RX

HUSQVARNA 555 RXT

ƒƒ Hatékony rezgéscsillapítású, professzionális fűkasza, ƒƒ Balance XT hevederrel, damilfejjel és fűvágó késsel szállítjuk, ƒƒ 53,5 m3, 2.8 kW / 3,75 LE.

Ajánlott fogyasztói ár

269 900 Ft

ƒƒ Nagy teljesítményű, professzionális fűkasza, ƒƒ Balance X hevederrel, damilfejjel és fűvágó késsel szállítjuk, ƒƒ 45,7 m3, 2,1 kW / 2.8 LE.

Ajánlott fogyasztói ár

199 900 Ft

VÁGÓKÉSEK

ƒƒ Többféle méretben

DAMILOK

DAMILFEJ

ƒƒ Hatékony damilfejek, mindenféle alkalmazáshoz ƒƒ Fix-, kézi, félautomata és automata damil-adagolással

ƒƒ Hosszú élettartamú damilok széles választékban ƒƒ Egyedülálló anyagból készült a lehető legjobb teljesítmény érdekében

Ajánlott fogyasztói ár

Ajánlott fogyasztói ár

8 190 Ft-tól

Ajánlott fogyasztói ár

4 580 Ft-tól

550 Ft-tól

› Milyen kiemelkedő tulajdonságai vannak a Husqvarna bozótnyíróknak, fűkaszáknak?

® X-Torq motor

Low Vib

Az X-Torq technológia akár 75%-kal csökkenti a károsanyag-kibocsátást és 20%-kal növeli az üzemanyag-takarékosságot. A mun­­ kavégzés nemcsak kényelmesebb, hanem gazdaságosabb is.

A motorokat nagyon hatékony rezgés­csil­ lapítóval szerelték fel, amelyek elnyelik a vibrációt, védik a felhasználó karját és kezét, így hosszabb ideig tartó, kényel­mesebb mun­kát tesznek lehetővé.

*Az ajánlat kizárólag az 533 RS modellre érvényes. A hitel részleteit a 12. oldalon találja.

Smart Start

®

A motort és az indító berendezést úgy tervezték, hogy a gép gyorsan, minimális erőfeszítéssel beinduljon, így gyorsabban lehet elkezdeni a munkát.


A Husqvarna megfelel a szakmai előírásoknak

Metszés, favágás, tűzifaaprítás – számos feladatra lehet a Husqvarna láncfűrészeket használni. Kialakításuknál a felhasználók elvárásait tartották szem előtt. HUSQVARNA 440e-SERIES

1+1 évs jótállá

ƒƒ Sokoldalú, könnyű láncfűrész, ƒƒ egyszerű indítás, szerszám nélküli láncfeszítés, ƒƒ 40,9 cm3, 1,8 kW / 2,4 LE, 38 cm, 4,4 kg.

Ajánlott fogyasztói ár

Ajánlott fogyasztói ár

54 900 Ft

119 900 Ft

9 fűrészek

HUSQVARNA 236

ƒƒ Kisebb fűrészelési feladatokhoz ideális, ƒƒ ergonómikus kialakítású, könnyen indítható, ƒƒ 38 cm3, 1,4 kW / 1,9 LE, 35 cm, 4,7 kg.

HUSQVARNA 135

ƒƒ Kisebb fűrészelési feladatokhoz ideális, ƒƒ könnyen indítható, sokoldalúan használható, ƒƒ 40,9 cm3, 1,5 kW / 1,9 LE, 35 cm, 4,4 kg.

1+1 évs jótállá

Ajánlott fogyasztói ár

67 900 Ft

ÚJ!

MEGÚJÚLT TERMÉKCSALÁD! A VALAHA KÉSZÜLT LEGJOBB KÉTÜTEMŰ OLAJOK A HUSQVARNATÓL

ƒƒ Rendkívül jó kenés. ƒƒ Kevesebb károsanyag-kibocsátás. ƒƒ Biológiailag lebomló (64% acc OESD301B). ƒƒ 2 ütemű motorolaj.

Professzionális védőruházat

Ajánlott fogyasztói ár

9 900 Ft

A szakemberek bíznak a Husqvarna védőruházatában, Ön is bízhat benne. KABÁT FŰKASZÁLÁSHOZ ÉS BOZÓTVÁGÁSHOZ

Félhosszú kabát, kifejezetten a tisztítási és kerti munkákhoz, négy elülső zsebbel és mobiltelefon tartóval. A vállrészben hőre lágyuló betéttel. Cipzáras, magas gallérral, kézelői patenttel záródnak.

Ajánlott fogyasztói ár

9 900 Ft

MUNKANADRÁG FŰKASZÁLÁSHOZ ÉS BOZÓTVÁGÁSHOZ Tisztítási és kerti munkához alkalmas nadrág, tárolózsebekkel. Jól szellőző, hálós béléssel és cipzáras szárral. A csípő és a térd részekbe hőre lágyuló betéteket helyezhetők.

X VÉDŐSZEMÜVEG

Karcálló szemüveg kihajtható kerettel és szögben állítható lencsékkel. A sárgára festett lencsék sötétben jobb látást biztosítanak. Ajánlott fogyasztói ár

4 990 Ft

CLASSIC KESZTYŰ

Kényelmes, jól illeszkedő kesztyűk. Kecske bőrből ÚJ! készült tenyér rész, véd a nedvesség ellen. A legtöbb igényes munkához megfelelő. Ajánlott fogyasztói ár

2 590 Ft

HALLÁSVÉDŐ ARCVÉDŐVEL

Kényelmes hallásvédő, amelynél a nyomás 20 %-ban állítható. Ideális a terület fűtől való megtisztításához és szegélynyíráshoz. Ajánlott fogyasztói ár

14 990 Ft


Bizonyított minőség

Amikor Husqvarna terméket vásárol, biztos lehet benne, hogy ugyan az a minőség és alapgondolat áll a készülék teljesítménye mögött, amire mindannyian büszkék lehetünk.

EGYÉB GÉPEK

10

1+1 évs jótállá

HUSQVARNA TF324

ƒƒ Erőteljes rotációs kapa Subaru EP16 motorral, ƒƒ előre- és hátramenet, ƒƒ 60 cm munkaszélesség (bővíthető), ƒƒ 30 cm munkamélység.

HUSQVARNA 125BVX

Ajánlott fogyasztói ár

ƒƒ Hatékony lombfúvó szívó és fúvó funkcióval, ƒƒ Smart Start®, gyűjtőzsák, vállszíj, ƒƒ 28 cm³, 12,03 m³/perc, 4,35 kg.

149 900 Ft

Ajánlott fogyasztói ár

99 900 Ft

1+1 évs jótállá

HUSQVARNA 122HD60

ƒƒ Intelligens sövényvágó alacsony zajszinttel és vibrációval (Low Vib), ƒƒ Smart Start a motor gyors és könnyű beindításához, állítható fogantyú, ƒƒ 21,7 m3, 0,6 KW/0,8 LE, vágókés hossza 60 cm, 4,9 kg.

Ajánlott fogyasztói ár

89 900 Ft

1+1 évs jótállá

1+1 évs jótállá

HUSQVARNA WP 4T SAL30

ƒƒ Kiemelkedően magas minőségű olaj 4 ütemű fűnyírókhoz, ƒƒ kiváló védelmet nyújt a motornak, ƒƒ 0,6 l-es és 1,4 l-es kiszerelésben.

HUSQVARNA 543AE15*

ƒƒ Robusztus és nagy teljesítményű gödörfúró, X-Torq® motor, ƒƒ többféle fúrószárral kombinálható (furószár nélkül), ƒƒ 40,1 m3, 1,5 kW, 9,2 kg.

Ajánlott fogyasztói ár

1 199 Ft (1998 Ft/l) 2 499 Ft (1785 Ft/l)

Ajánlott fogyasztói ár

239 900 Ft Fúrószár

ƒƒ A 543AE15 gödörfúróhoz, ƒƒ 30–300 mm átmérő között elérhető.

Ajánlott fogyasztói ár

49 900 Ft-tól *A termék 2013. májustól elérhető.

MULTIFUNKCIÓS SZÖGHAJTÁS ZSÍR

ƒƒ Hajtómű kenéséhez, ƒƒ térfogata 225 g. Ajánlott fogyasztói ár

1 690 Ft (7 511 Ft/kg)


Akkumulátoros fűnyíró PowerMax™ 36 A Li* Elektromos fűnyíró PowerMax™ 36 E Nagy teljesítményű, erőteljes elektromos fűnyíró, számos praktikus funkcióval. Bárki számára használható.

Erőteljes, nagy teljesítményű fűnyíró lítium-ion akkumulátorral. Modern és megbízható technológia, számos hasznos funkcióval. 36 V / 3,0 Ah, 36 cm vágási szélesség, központi magasságállítás, 40 l-es fűgyűjtő. Nyírási teljesítmény egy feltöltéssel: kb. 150-300 m2 Ajánlott fogyasztói ár

99 900 Ft

1 500 W, 36 cm vágási szélesség, központi magasságállítás, 40 l-es fűgyűjtő.

ÉV G

A RA N

CI

ÉV G

A RA N

N T I E * Y EA

Ajánlott fogyasztói ár

9 490 Ft

800 W, 350 mm vágási átmérő, 2 szálas vágórendszer, 2 mm-es szálkeresztmetszet, vállpánttal.

A RR A N T Y

RW

A RA N

CI

A

A

RA

A RR A N T Y

ÉV G

A HRE G

A HRE G

RW

*

RW

18 490 Ft

J A*

J A*

CI

N T I E * Y EA

A RA N

CI

Ajánlott fogyasztói ár

Ajánlott fogyasztói ár

RA

ÉV G

A RA N

400 W, 42 cm-es késhossz, 16 mm-es késnyílás.

30 990 Ft *

ÉV G

N T I E * Y EA

300 W, 230 mm vágókör, 1,5 mm szálkeresztmetszet, 10 m-es szálhossz.

A RR A N T Y

Könnyű elektromos sövénynyíró, ergonómikusan kialakított fogantyúval, nagy bekapcsológombbal.

RA

N T I E * Y EA

Erőteljes fűszegélynyíró erős füvű, gazos, nagyméretű felületekhez. Ideális választás hobbi kertekbe.

Akkumulátoros fű- és bokornyíró olló készlet ComfortCut*

N T I E * Y EA

Többfunkciós gép, fűszegélynyíráshoz vagy kisebb bokrok, bukszusok formára nyírásához. A 2 kés egyszerűen, gombnyomásra, szerszám nélkül cserélhető. Lítium-ion akkumulátorral. Kerekekkel, élvédővel és töltővel. Ajánlott fogyasztói ár

22 900 Ft

A

RA

A RR A N T Y

RW

CI

A RR A N T Y

RW

N T I E * Y EA

A RA N

CI

A

ÉV G

A HRE G

29 900 Ft

*

J A*

Ajánlott fogyasztói ár

A RA N

A HRE G

3 000 W, 310 km/h fújási sebesség, 170 l/s szívási teljesítmény, 16:01 térfogat­csökkentés, 45 l-es gyűjtőzsák.

ÉV G

J A*

Nagy teljesítményű, fém ventillátorkerekes lombszívó/-fújó optimalizált súlyelosztással és kezelhetőséggel. Egyszerű, szerszámmentes váltás a szívó és fújó funkció között.

*

RA

Lombszívó/-fújó ErgoJet 3000

N T I E * Y EA

*Az akkumulátorra 1 év jótállást vállalunk.

A

Könnyű, kézreálló fűszegélynyíró kerti tisztítási munkákhoz.

A HRE G

Elektromos sövénynyíró EasyCut 42 J A*

Damilos fűszegélynyíró ProCut 800

A

RW

A HRE G

Damilos fűszegélynyíró SmallCut 300*

*

CI

RA

*

J A*

A RR A N T Y

A

RW

A HRE G RA

*

42 990 Ft

J A*

A RR A N T Y

Ajánlott fogyasztói ár


Nyereményszelvény Név . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cím . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Telefon . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

E-mail . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Kérjük jól olvashatóan, nyomtatott nagybetűvel kitölteni és a blokk másolatával egy zárt borítékban a szakkereskedőnek átadni vagy címünkre postázni. Címünk: Husqvarna Magyarország Kft. 1044 Budapest, Ezred u. 1-3.

0% THM

Rögzített éves ügyleti kamat: 0%. Kezelési költség: 0 Ft. Futamidő: 6 hónap. Igényelhető hitelösszeg: 25 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet. Szükséges önrész, a vételár függvényében: 200 000 Ft-ig önrész nélkül, 200 001 Ft-tól 300 000 Ft-ig min. a vételár 10%-a, 300 001 Ft-tól min. a vételár 20%-a. A Husqvarna Kft. franchise üzletei a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítői, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálatnak a jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát. Referencia THM: 0% (500 000 Ft, illetve 2 000 000 Ft; 6 hó). Érvényes: 2013. áprili 1-től 2013. május 31-ig, kizárólag a szórólapban megjelölt termékekre.

KERESSE TERMÉKEINKET ALÁBBI SZAKKERESKEDŐINKNÉL: BARANYA MEGYE 7300 Komló, Gesztenyési út 7. T.: 72/482-958 7700 Mohács, Pécsi út 41. T.: 69/322-603 7700 Mohács, Szent Háromság út. 1–3. T.: 69/311-333 7626 Pécs, Lánc u. 8. T.: 72/324-604; 72/534-465 0630/620-4005 7624 Pécs, Szigeti út 94–96. T.: 72/532-282; 30/620-4005 7800 Siklós, Felszabadulás út 89. T.: 72/579-440 BÁCS-KISKUN MEGYE 6500 Baja, Keleti Krt. 49-51 T.: 20/230-4585 6500 Baja, Szegedi út 27. T.: 79/325-119; 30/239-2833 6328 Dunapataj, Kalocsai út 61. T.: 78/425-604; 20/448-9676 6070 Izsák, Szabadság tér 28. T.: 76/375-570; 20/311-3182 6000 Kecskemét, Halasi út 29. T.: 76/506-100 6000 Kecskemét, Zsinór u. 95. T.: 76/485-830; 20/250-6766 6100 Kiskunfélegyháza, Kecskeméti út 173/a. T.: 76/466-105 6400 Kiskunhalas, Széchenyi út 100. T.: 77/738-601; 70/266-6401 6090 Kunszentmiklós, Rákóczi u. 59. T.: 76/352-515 6521 Vaskút, Kossuth u. 93. T.: 79/472-838 BÉKÉS MEGYE 5600 Békéscsaba, Mogyoró u. 1. T.: 66/454-787; 30/249-3389 5525 Füzesgyarmat, Petőfi u. 1. T.: 66/490-671 5700 Gyula, K. Schriffert u. 5/4. T.: 66/630-833; 70/541-2458 5948 Kaszaper, Mikszáth u. 2. T.: 68/534-510; 30/945-8188 5900  Orosháza, Ady E. u. 1. T.: 68/412-265 5900 Orosháza, Kossuth u. 19. (Fehér kígyó üzletházban) T.: 68/410-093 5520 Szeghalom, Szabadság tér 2/2. T.: 66/371-997 5540 Szarvas, Szabadság u. 18. (Postával szemben) T.: 66/215-408

BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYE 3860 Encs, Mérai út 1. T.: 46/306-847; 30/625-0581 3664 Járdánháza,Vasút út 16. T.: 48/466-038; 20/316-2412 3700 Kazincbarcika,Vasvári Pál tér 12. T.: 48/413-781; 30/307-8814 3400 Mezőkövesd, Szomolyai út 92. T.: 49/414-580; 70/339-5470 3530 Miskolc,Vörösmarty u. 136. T.: 46/357-369; 30/773-2864 3600 Ózd, Malom u. 6. T.: 48/471-674; 20/316-2412 3950 Sárospatak, Kossuth L. út 32. T.: 47/311-834; 20/450-2527 3900 Szerencs, Nyár út 5. T.: 47/364-438 BUDAPEST 1148 Budapest, Fogarasi út 43. T.: 30/949-6017 1039 Budapest, Rákóczi út 38. T.: 250-3672 1097 Budapest,Táblás u. 29. T.: 264-4383 1116 Budapest, Barázda út1. T.: 204-5040 1139 Budapest, Röppentyű u. 42. T.: 320-3631; 30/618-2306 1165 Budapest,Veres P. u. 149. T.: 407-4764 1184 Budapest, Jegenyefasor út 15. T.: 291-3072 1239 Budapest, Haraszti út 149. T.: 289-0440 CSONGRÁD MEGYE 6800 Hódmezővásárhely, Táncsics M. u. 19. T.: 62/244-836 6800 Hódmezővásárhely, Dr. Rapcsák A. út 34. T.: 62/534-973 6760 Kistelek, Árpád út 10. T.: 62/259-214; 70/319-3635 6762 Sándorfalva, Jókai út 12. T.: 30/953-5443 6724 Szeged, Kálvária sgt. 40. T.: 62/542-875; 30/945-1480 6725 Szeged, Cserzy Mihály u. 6. T.: 62/322-149 6600 Szentes, Mátyás Király u. 3. T.: 63/444-342

FEJÉR MEGYE 2400 Dunaújváros, Hosszú sor 45. T.: 25/786-480; 30/395-4545 8060 Mór, Deák F. u. 28. T.: 30/373-9052; 22/400-9627000 Sárbogárd,Tompa M. u. 32. T.: 25/460-275 8000 Székesfehérvár, Balatoni úti üzletsor. T.: 22/339-228; 30/336-6899 GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYE 9300 Csorna, Soproni út 44. T.: 30/337-0951; 96/263-400 9024 Győr, Pápai u. 22. T.: 96/430-151; 30/543-1437 9024 Győr, Szent Imre u. 88. T.: 96/523-787; 30/927-2867 9330 Kapuvár, Jókai u. 2 T.: 96/244-974 9200 Mosonmagyaróvár, Szent István Kir. út 185. T.: 96/204-365; 20/967-2226 9400 Sopron, Ötvös u. 9. T.: 99/505-255 9099 Pér, Fehérvári u. 133. T.: 96/476-197 HAJDÚ-BIHAR MEGYE 4100 Berettyóújfalu, Millennium út 6. T.: 54/401-500 4026 Debrecen, Pesti út 23. T.: 52/414-454 4033 Debrecen, Sámsoni út 125. T.: 52/449-185 4220 Hajdúböszörmény, Petőfi Sándor u. 33. T.: 52/227-538; 70/502-5546 HEVES MEGYE 3300 Eger, Barkóczy út 13-15. T.: 36/312-133; 30/985-3218 3300 Eger, Cifrakapu u. 162. T.: 36/311-232; 30/693-2082 3000 Hatvan, Horváth M. u. 53. T.: 37/342-792; 30/693-2087 3360 Heves, Fő út 19. T.: 36/345-825; 30/693-2097 3200 Gyöngyös, Mátrai út 8. T.: 37/302-198; 30/693-2076 JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYE 5123 Jászárokszállás, Piac tér 5. T.: 57/433-259 5100 Jászberény, Szövetkezet út 7/a. T.: 57/404-030; 30/693-2092

5300 Karcag, Jókai út 28/B T.: 70/409-7131 5310 Kisújszállás; Széchenyi út 27. T.: 59/324-609, 30/925-7778 5000 Szolnok, Mátyás király út 18. T.: 56/515-515; 30/529-5436 5420 Túrkeve, Kossuth L. u. 18. T.: 20/354-0647 KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYE 2500 Esztergom, Dobogókői u. 78. T.: 33/401-756; 20/476-7734 2870 Kisbér, Batthyány tér 2. T.: 34/352-933 2942 Nagyigmánd, IKR RT. Ácsi út T.: 34/557-177; 30/969-1958 2896 Szomód, Alma u. 16. T.: 34/491-096 2890 Tata, Bajcsy Zs. út 1. T.: 34/383-669 2800 Tatabánya, Köztársaság útja 44/a T.: 20/258-2692 NÓGRÁD MEGYE 2660 Balassagyarmat, Rákóczi út 39. T.: 35/301-174 2643 Diósjenő, Szabadság út 25. T.: 35/364-153. 2659 Érsekvadkert, Hősök tere 1. T.: 35/340-141; 20/935-1587 3060 Pásztó,Vasút út 18. T.: 32/460-848; 30/363-9184 3100 Salgótarján, Füleki út 56. T.: 32/423-413; 30/411-3156 3100 Salgótarján, Zemlinszky út 7– 13. T.: 32/311-250 PEST MEGYE 2170 Aszód, Pesti u. 19. T.: 28/402-230; 20/333-4283 2040 Budaörs, Szabadság út 77. T.: 23/789-320; 20/355-4031 2030 Érd, Fehérvári út 65. T.: 23/365-727; 30/871-5469 2030 Érd, Lőcsei út 4–8. T.: 23/520-762 2117 Isaszeg, Rákóczi út 22. T.: 28/494-646; 30/992-7330 2151 Fót, Károlyi I. u. 44. T.: 27/363-517

2132 Göd, Pesti út 238. T.: 20/585-3140 2377 Örkény, Fő út 1. T.: 29/311-714 2085 Pilisvörösvár,Arany János u. 2. (Budai út sarok) T.: 26/330-990; 20/523-8396 2440 Százhalombatta, Damjanich út 44. T.: 23/357-911 2251 Tápiószecső, Pesti út 60. T.: 29/446-615; 30/632-5720 2711 Tápiószentmárton, Kossuth út 24. T.: 29/423-082 2600 Vác, Rákóczi u. 14. T.: 27/300-279 SOMOGY MEGYE 8638 Balatonlelle, Rákoczi út 184. T.: 85/554-254; 30/334-8883 7570 Barcs, Köztársaság út 55. T.: 82/461-282 7400 Kaposvár, Fő u. 90. T.: 82/310-613; 30/439-3958 8700 Marcali, Rákóczi u. 20/A T.: 85/310-190; 30/217-5457 7500 Nagyatád, Piactér 3/4. T.: 82/452-061; 30/957-7793 8600 Siófok,Vak Bottyán u. 28. T.: 84/311-881; 30/993-2893 SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYE 4600 Kisvárda, Diner út 1. T.: 45/403-761; 20/450-2527 4700 Mátészalka, Szalkai L. út 13. T.: 44/314-135; 20/583-1418 4361 Nyírbogát, Kossuth u. 34. T.: 42/286-288; 20/583-1418 4564 Nyírmada, 41-es sz. főút, Pusztadobosi elágazás T.: 45/710-180; 30/529-4332 4400 Nyíregyháza, Kállói út 16/D T.: 42/500-225 4400 Nyíregyháza,Vasgyár u. 2/f. T.: 42/504-082; 30/938-9089 TOLNA MEGYE 7095 Iregszemcse, Kossuth tér 26. T.: 74/480-019 7030 Paks, Dózsa Gy. út 43. T.: 75/510-626; 30/377-3075 7100 Szekszárd, Rákóczi u. 21. T.: 74/510-026; 74/510-027 7090 Tamási, Deák F. út 15. T.: 74/472-098; 30/631-2892

VAS MEGYE 9500 Celldömölk, Széchenyi u. 19. T.: 95/424-018 9900 Körmend, Németh Mária út 2. T.: 94/410-133 9900 Körmend, Szabadság tér 11. T.: 94/594-346 9730 Kőszeg, Várkör 33. T.: 94/563-107 9941 Őriszentpéter, Városszer 100. T.: 94/548-015 9937 Pankasz, Fő u. 54. T.: 94/428-134 9653 Répcelak, Petőfi S. u. 9. T.: 95/370-237 9600 Sárvár, Széchenyi u. 35. T.: 30/334-7172; 95/323-615 9970 Szentgotthárd, Széll K. tér 14. T.: 94/380-053 9700 Szombathely, Hunyadi u. 5–7. T.: 94/510-061 9700 Szombathely, Semmelweis u. 28. T.: 94/511-055; 94/342-456 9800 Vasvár, Kossuth Lajos u. 1. T.: 94/370-159 VESZPRÉM MEGYE 8400 Ajka,Alkotmány út 3. T.: 88/200-036 8164 Balatonfőkajár, József Attila u. 32. T.: 88/483-400; 30/336-6899 8500 Pápa, Külső Veszprémi út 64. T.: 89/320-872 8330 Sümeg, Kossuth L. u. 5. T.: 30/561-3563; 87/350-989 8300 Tapolca, Ipar u. 5. T.: 87/323-326 8200 Veszprém, Házgyári út 20. T.: 88/404 594 8420 Zirc, Petőfi S. u. 22. T.: 88/585-205 8100 Várpalota, Árpád út 41. T.: 88/471-151 ZALA MEGYE 8360 Keszthely, Bercsényi. M. 72. T.: 83/511-432 8360 Keszthely, Rákóczi u. 2. T.: 83/313-324 8960 Lenti, Dózsa György út 1. T.: 30/342-2876; 92/952-815 8800 Nagykanizsa,Vásár út 23. T.: 93/789-810; 30/516-0139 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi D. 26/F. T.: 92/328-609 8790 Zalaszentgrót, Széchenyi út 64. T.: 83/360-948

A Cetelem Bank Zrt. szerződött partnerei.

KEDVEZŐ HITELLEHETŐSÉGEKRŐL ÉRDEKLŐDJÖN SZAKKERESKEDŐINKNÉL!

A kiadványban szereplő árak az Áfa-t tartalmazzák és nem minősülnek közvetlen ajánlattételnek. A katalógusban szereplő képek illusztrációk, az adatok tájékoztató jellegűek. Az alaki, műszaki felszereltség és ár változtatásának jogát fenntartjuk. A katalógusban esetlegesen előforduló nyomtatási hibáért nem vállalunk felelősséget. Mozgó részeket tartalmazó valamennyi termékünk veszélyt jelenthet, ha nem az előírásoknak megfelelően használják őket. Ebből az okból mindenképpen gondosan el kell olvasni a használati utasítást.

Az akció ideje 2013. április 1-től május 31-ig, illetve a készlet erejéig tart. A Husqvarna termékeknél érvényes +1 év garancia feltételeiről érdeklődjön Szakkereskedőinknél.

www.husqvarna.hu Copyright ®2013 Husqvarna AB (publ). Minden jog fenntartva. A Husqvarna márkanév, egyéb termék és tulajdonság nevek a Husqvarna csoport védjegyei, melyek a www.international.husqvarna.com honlapon tekinthetők meg.

Husqvarna Tavaszi Akció 2013  

Husqvarna katalógus, 2013 tavasz. Magyar nyelvű.