Page 1

Del 18 al 25 de novembre de '11 · www.eltotdigital.com

Número 1505

Darreres hores de campanya per les eleccions generals d'aquest diumenge

PP i CIU acorden la nova estructura de la Guàrdia Urbana

Foto muntatge de la il·luminació a la plaça de la Vila

Més llum aquest Nadal

Grup d'aficionats de bici de Tiana de tornada de la Llana de Vied, 1935. Foto. Francisco Altimira

Portada.indd 1

WĂƌƟĐŝƉĂĂůƐĐŽŶĐƵƌƐŽƐĚĞůdKd d'aquest Nadal: La Gran Panera de Nadal >ĂĨŽƚŽŐƌĂĮĂĚĞƉŽƌƚĂĚĂ

15/11/2011 21:08:22


COMPRO.ORO(AurumQuatro).indd 1

20/10/2011 10:09:49


TOT Badalona i 15

PlantillaBase-Nova.indd 1

18/03/2011 10:15:56


LleĂł 11-13 2n 3a. 08911 Badalona 93 464 69 79 93 464 69 83 www.eltotdigital.com badalona@eltotdigital.com EDITA: Subirats&Subirats Editors S.L. NIF: B-63461594 DISSENY I MAQUETACIĂ“: M. Subirats, M. LĂłpez. REDACCIĂ“: C. Carvajal,Gina de Tera, Mertxe LaTorre ADMINISTRACIĂ“: X. Subirats, N. Ferrer DIPĂ’SIT LEGAL: B-3737-83 DistribuciĂł gratuĂŻta a: Les poblacions de Badalona, Montgat i Tiana. La redacciĂł no es fa necessĂ riament responsable del contingut dels articles, opinions, i missatges comercials en l'ediciĂł. Queda terminantment prohibida la reproducciĂł total o parcial d'aquesta publicaciĂł. L'empresa editora no actua com a mitjancera en les transaccions que puguin derivar-se d'aquesta publicaciĂł, ni es responsabilitza de la vericitat de les dades facilitades pels anunciants.

Actualitat Esports A fons Persones OpiniĂł Lectors Espai C Agenda Cinemes La Llar Salut Empresa

6 - 13 18 16 14 - 15 20 - 22 26 - 27 28 - 29 30 - 31 32 38 - 43 50 - 52 60

Consultori Legal Animà lia Badalonins al Món Immobiliària Gastronomia Guia Comercial Motor Passatemps/ Horòscops Classificats Tendències Tecnologia

59 78 62 - 67 46 - 49 77 53 - 55 56 - 57 68 - 75 36 - 37 79

$POTVMUBMhĂžMUJNBIPSBBXXXFMUPUEJHJUBMDPN

Grup de noies de Sant Josep. Entre elles, Maite ArquĂŠ, MercĂŠ Duran, Pepita Pala, NĂşria Noll, Rosa Aguilar, durant l’any 1958. Foto: LluĂ­s Tello t"TFTPSBNJFOUPFOEJTFĂ—PFEJUPSJBM t$SFBDJĂ˜OEFSFWJTUBTDPSQPSBUJWBT t&MBCPSBDJĂ˜OEFDPOUFOJEPT 4FSWFJT&EJUPSJBMTrr

{2VFUJQPEFSFWJTUBOFDFTJUB Revistas externas: Revistas internas: Institucionales:

Memorias:

Destinadas a pĂşblicos externosa su empresa. Potencia la proyecciĂłn de marca. En formato impreso o digital.

PublicaciĂłn anual destinada a informar de las actividades llevadas a cabo durante el aĂąo y del resultado logrado.

Canal de comunicaciĂłn interna destinado a informar de las novedades y comunicados. En formato impreso o digital.

Destinados a fomentar la informaciĂłn y el valor aĂąadido de las organizaciones. Federaciones, Asociaciones o Gremios.

4 i TOT Badalona

1505.pag.04.indd 1

15/11/2011 18:34:31


ASFA.indd 2

17/10/2011 11:47:49


Més llum als carrers i un gran arbre a la plaça de la Vila novetats del Nadal a Badalona

També és notícia Tanquen un bar de Sant Crist per diverses irregularitats L’Ajuntament de Badalona va precintar cautelarment dijous passat un bar situat al carrer d’Àngel Guimerà, al barri de Sant Crist, que presentava diverses irregularitats urbanístiques greus en matèria de seguretat. El bar va quedar tancat de manera cautelar fins que no s’adequïn les mesures correctores adients. D’altra banda, el consistori ha aixecat, durant els darrers dies, diverses actes a bars de Colll i Pujol i Sant Crist per diverses irregularitats.

Nadal Carles Carvajal

En temps de crisi, fora penes i més llums per animar les vendes de Nadal. Amb aquesta idea,l'Ajuntament de Badalona i el comerç de la ciutat estan dissenyant aquests dies un pla d'il·luminació per a la campanya nadalenca que incrementarà el nombre de carrers que estaran guarnits. El regidor de Via Pública, Daniel Gràcia, ha avançat al Tot, que aquest Nadal s’il·luminaran per primera vegada dos carrers principals de Badalona, d’una banda la Via Augusta i també la Rambla de Sant Joan. “Des del consistori volem complem e n t a r l ’e n l l u m e n a t q u e paga el comerç de la ciutat, i per aquest motiu hem triat dues arteries principals per il·luminar.”, ha explicat Gràcia. La gran novetat, la trobarem enguany a la plaça de la Vila, on s’instal·larà un gran arbre de 10 metres. El cost serà zero pel consistori perquè ha estat patrocinat per diverses empreses. L’encesa de tot l’enllumenat de Badalona tindrà lloc el proper divendres 25 de novembre a les 19h.

Comença la instal·lació de llums en alguns carrers comercials El carrer del Mar i el Passeig de la Salut ja tenen instal·lades les tradicionals llums de Nadal. Pel que fa al carrer del Mar i el carrer Canonge Baranera, l’encesa de llums serà el proper 25 de novembre. Per la seva banda, més d’una vintena de carrers de Badalona Centre Comerç s’il·luminaran aquest Nadal. Al Centre quedaran guarnits els carrers d’en Prim, el tram final de Martí Pujol, Francesc Layret o els carrers Arnús, Lleó, Arbres, Pietat o Passatge Maignon, entre d’altres. Al Progrés, la il·luminació nad alen c a lluirà al c arrer Fr a n c e s c M a c i à , G u i f r é , Providència, Baldomer Solà o Alfons XII, per posar alguns exemples. Una novetat impor tant, segons ha informat Badalona Centre Comerç, es que aquest any s’han comprat les llums de Nadal, i no s’hauran de llogar durant els propers Nadal. Des de l’entitat comercial s’ha informat que s’han estalviat diners amb aquesta operació.

La platja de Badalona podria empitjorar si tanca la depuradora del Besòs L’estat del riu Besòs podria retrocedir 20 anys.El Consorci per la Defensa del Riu Besòs ha demanat a l'Agència Catalana de l'Aigua que pagui els diners que els deuen per la feina de les 14 depuradores que gestionen. El Consorci amenaça de tancarles si l'ACA no paga el deute. Això suposaria que la desembocadura del riu Besòs tornès a ser un niu de brutícia i deixalles, i podria afectar, encara més, la qualitat sanitària de l'aigua de les platges badalonines.

Armand Basi s'expandeix amb el grup xinès Siu L’empresa Armand Basi, que té la seva seu principal a Badalona, s'encarregarà a partir d'ara només de la gestió de la marca, així com de l'autorització de la imatge i el vist-i-plau dels dissenys. I és que la firma Basi ha arribat a un acord amb el grup xinès Siu perquè s'encarregui de la fabricació i la distribució de la roba Basi. La nova secció de creació estarà a Barcelona però Badalona mantindrà la gestió de la nova societat,així com la producció i distribució de Lacoste.

6 i TOT Badalona

Actualitat6-7(H12).indd 2

15/11/2011 20:43:15


www.twitter.com/totbadalona www.facebook.com/tot.badalona

Badalona prepara la tercera Setmana del Comerç Just i Solidari Solidaritat Carles Carvajal

La ciutat celebrarà, a partir de dilluns, la Setmana del Comerç Just i Solidari. El dimarts, la Fundació Ateneu de Sant Roc, acollirà la taula

r o d o n a “ El t r e b a l l d e l e s cooperatives com instrument de desenvolupament just i sostenible a l’Amèrica Llatina”. La taula rodona començarà a les 20h. El dijous, 24 de novembre, tindrà lloc a l’edifici del Viver una jornada inter-

nacional sobre comerç just, mercats socials i finançament de l’economia solidària. Les ponències començaran a partir de les 17:30h. La Setmana esta organitzada per la Comissió Badalona amb el Comerç Just.

Imputades cinc persones al Maresme per simular delictes i estafar asseguradores

ƵƐƋƵĞŶĨŽƚŽŐƌĂĮĞƐ ĂŶƟŐƵĞƐĚĞůĂ^ĂůĂůďĠŶŝnj de Tiana

També és notícia

Els Mossos d'Esquadra han imputat la simulació de delictes i l'estafa a companyies asseguradores a cinc persones al Maresme. Les investigacions van començar quan una veïna de Montgat va denunciar un robatori comès al seu domicili uns dies abans. Els altres casos van tenir lloc a Vilassar, on una veïna va denunciar un assalt. L´últim cas d’estafa també es va produir a Montgat quan una veïna va denunciar un fals robatori.

Aquest any s’està celebrant el centenari de l’emblemàtica Sala Albéniz de Tiana. En concret, el passat mes de setembre va arribar als 100 anys. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Tiana, i en concret des de la Regidoria de Cultura, s’estan buscant documents gràfics d’aquesta sala. Aquestes imatges seran escanejades i arxivades per a futurs projectes de la Regidoria. Les persones que disposin d’imatges es poden posar en contacte amb l’Ajuntament.

Connexió telemàtica amb DGT

W

El Teatre Zorr illa ac ollirà una classe magistral d’Ángel Corella, ballarí principal de l’American Ballet Theatre de Nova York. La master class tindrà lloc aquest dissab te, a les 12.0 0 hores. Per poder assistir com a públic en aquesta classe magist r a l s ’h a u r a n d e c o m p r a r les entrades a traves de les taquilles del Teatre Zorrilla així com a la pàgina web del Telentrada. Ángel Corella és un dels màxims exponents de la dansa actual a nivell mundial.

W

El ballarí Ángel Corrella oferirà una classe magistral a Badalona

Tramitació instantània gratuïta Sense foto

W

HORARI De dilluns a divendres de 9 a 13 i de 16 a 19h.

93 176 20 12

C/ Francesc Macià 6 (plaça Pompeu Fabra) Badalona TOT Badalona i 7

Actualitat6-7(H12).indd 3

15/11/2011 20:43:24


PP i CIU acorden la nova estructura de la GuĂ rdia Urbana Seguretat Carles Carvajal

Els ag ents d e la Guà rdia Urbana de Badalona estren a r a n , a p a r t i r d e l ’1 d e gener, unes noves condicions laborals. El Partit Popular tÊ previst portar aquesta nova organització al ple de dimarts i des de CIU ja s’ha anunciat que hi donaran suport. El president de la federació nacionalista, Ferran Falcó, ha explicat al Tot, els motius d’aquest vot favorable.�Per primera vegada hem pogut seure amb el Govern, unes quatre vegades, per parlar d’aquests canvis a la Guàrdia Urbana i sense anuncis previs i contrastant totes les propostes amb les persones directament afectades, CIU ha dit la seva i ha demostrat una oposició útil�. Per la seva banda, el regidor de seguretat, Miguel Jurado, s’ha mostrat satisfet amb el suport de la federació nacionalista. De fet, segons Jurado, esta a l’espera que PSC i ICV tambÊ diguin la seva sobre aquests canvis laborals a la policia local, abans del proper dimarts.

140 agents de la Guà rdia Urbana cada dia al carrer La nova organització de la G u àr d i a Ur b a n a p e r m e t r à destinar, segons el regidor de seguretat, 140 agents al carrer. Els torns es dividiran en tres, matí, tarda i nit i a cada torn s’hi destinaran 6 patrulles, uns 20 agents en total, a par t de les unitats especifiques, com la policia de barri, les unitats Omega o les unitats ciclistes. Segons l’acord, entre el PP i CIU, gran part dels agents treballaran de cada cinc setmanes, tres de forma intensiva i dues de festa. Pel que fa als plusos que

cobraran els agents, aquests PTDJMtMFO FOUSF FMT J FMT 450 euros bruts mensuals i es cobraran per dia treballat, tal i com ha suggerit la federaciĂł nacionalista. Jurado ha explicat que la mesura tindrĂ VO DPTU EF   FVSPT però s’eliminaran les hores extra que l’any 2010 van costar mĂŠs d’un miliĂł d’euros. D’altra banda, el president de CIU a Badalona, Ferran FalcĂł, ha recordat que tots aquests canvis a la GuĂ rdia Urbana sĂłn possibles “grĂ cies a l’ampliaciĂł del nombre d’agents que vam fer quan nosaltres tenĂ­em la cartera de seguretatâ€?.

Dues nenes badalonines han estat mÊs d’un curs sense llibres de text i les escoles es neguen a ajudar-les Educació Carles Carvajal

%VFT OFOFT VOB EF BOZT i l’altra de 13, han estat mÊs d ’u n c u r s e s c o l a r s e n s e llibres. La mare, que s’ha volgut mantenir a l’anonimat, ha explicat al Tot que rep u n a p e n s i ó d e 2 0 0 e ur o s del seu ex marit i que ella esta actualment a l’atur. Amb aquests diner s no pot fer front al pagament dels llibres de text. La història, que es repeteix massa sovint, no seria notícia sinó fos perquè

les dues escoles on estan escolaritzades les seves filles s’han negat a ajudar-les. Es tracta de l’escola Alexandre GalĂ­ i l’institut Enric BorrĂ s. La mare, ha explicat que durant alguns dies no portava a les seves filles als centres escolars perquè no “tinguess i n ve r g o nya â€? d ava n t e l s altres alumnes pel fet que no tenien llibresâ€?. N i l ’e s c o l a n i l ’A m p a , d e l’escola i l’institut, segons el testimoni de la denunciant, van voler finançar els llibres de les seves filles.

Serveis socials ha finançat els llibres El regidor de Serveis Socials, David Gómez, que ha confirmat el cas, ha explicat que des de l’Ajuntament s’ha atès a la família i s’han pogut adquirir els llibres de text perquè les dues nenes puguin estudiar durant aquest curs. Aquest setmanari ha intentat, sense èxit, contactar amb les direccions dels dos centres, per poder recollir les seves opinions, però en el moment de tancar aquesta edició encara no havien atès la trucada d’aquesta publicació.

8 i TOT Badalona

Actualitat-10-11.indd 1

15/11/2011 11:13:44


BUFALĂ€

04557 Apartamento 50 m2, 1 dormitorio, cocina equipada, salon 18 m2, baĂąo completo, suelo gres, ascensor, calefaccion. EXTERIOR Y ORIENTADO AL MAR. 157.000 â‚Ź / 26.122.602 PTS

SANTO CRISTO

LA SALUD

03990 Piso SUPER-REFORMADO 70 m2, 3 dormitorios, salon 20 m2, suelo gres, aire acond. y calefaccion con bomba de calor, puertas haya, YHQWDQDVFOLPDOLWÂżQFDFRQDVFHQVRU 170.900 â‚Ź / 28.435.367 PTS

CENTRE

BUFALĂ€

04528 Ă tico 60 m2, preciosa terraza de 18 m2 con salida desde salon, baĂąo reformado, suelo gres, calefac., aire acond., MUY BUENAS VISTAS. 142.500 â‚Ź / 23.710.005 PTS.

04412 Piso LISTO PARA VIVIR, 3 hab., cocina y baĂąo semi nuevos, balcĂłn bien orientado, zona comunitaria deportiva e infantil, ÂżQFDFRQDVFHQVRU 196.500 â‚Ź / 32.694.849 PTS

BUFALĂ€

CENTRO

04549 Piso con electrodomesticos 75 m2, 3 hab.(2 dobles), salon 22 m2 con salida a balcon, aire acond., puertas roble, ventanas climalit. TOTALMENTE REFORMADO. 199.000 â‚Ź / 33.110.814 PTS.

TORTOSA/INDUSTRIA

04453 Piso JUNTO CAN SOLEI de 110 m2, 4 hab., baĂąo y aseo, cocina + galerĂ­a, gran salĂłn 30 m2 con balcĂłn, ÂżQFDFRQDVFHQVRUEXHQDRULHQWDFLyQ 199.000 â‚Ź / 33.110.814 PTS

03251 Piso OBRA NUEVA con 3 hab., 2 baĂąos, parket y cerĂĄmica, aire frĂ­ocalor, balcĂłn 7 m2 a la calle, orientado a mar, 2Âş piso con ascensor, parking opcional. 240.000 â‚Ź / 39.932.640 PTS

CENTRO

CENTRE

04356 Piso 77 m2, 3 hab., 1 baĂąo + 1 aseo, salon 20 m2, parket, calefaccion, aire acond., ventanas cliPDOLWÂżQFDFRQDVFHQVRU PARKING OPCIONALHQODPLVPDÂżQFD 242.000 â‚Ź / 40.265.412 PTS

BUFALĂ€

SANTO CRISTO

04565 Apartamento 50 m2+30 m2 terraza/patio,2 dormitorios, cocina RIÂżFFHHQOLQHDVDORQPVXHOR mĂĄrmol. FINCA NUEVA CON ASCENSOR. 200.000 â‚Ź / 33.277.200 PTS.

CENTRO/PRIM

04531 Piso TOTALMENTE REFORMADO, 3 hab., terraza 12 m2 orientada al mar, suelo parket, calefacc., aire acond., ascensor, ventanas climalit. MUY BUENA ZONA. 247.500 â‚Ź / 41.180.535 PTS.

MORERA

04317 Piso OBRA NUEVA con 3 hab. (1 suitte), 2 baĂąos, salĂłn 20 m2, TODO EXTERIOR, balcĂłn esquinado, parket, aire frĂ­o-calor, parking opcional, ascensor. 275.000 â‚Ź / 45.756.150 PTS

04509 DUPLEX 119 m2 CERCA ESTACION TRENÂżQFDFRQDVFHQsor, 4 hab., 2 baĂąos, calefac., aire acond., balcĂłn a la calle. ZONA IDEAL. 289.000 â‚Ź / 48.085.554 PTS

CENTRO- JTO. ALCALDE XIFRE

CENTRE

04511 BONITO Loft 100 m2 +18 m2 patio, 2 baĂąos, 2 dormitorios (1 doble + vestidor y baĂąo), calefaccion, aire acond., parket. 310.000 â‚Ź / 51.579.660 PTS.

04464 Local comercial situado en c/ GERMĂ€ JULI (junto Juzgados y Ayuntamiento), 60 m2, en perfecto estado, gran escaparate, climatizado (aire frĂ­o y caliente), parquet, centralita con adsl. IDEAL PARA TRABAJAR. 360.000 â‚Ź / 59.898.960 PTS

04493 Casa junto DALT LA VILA en PLANTA BAJA, 95 m2 + patio 25 m2, 3h dobles, baĂąo y cocina, salĂłn 20 m2 con salida a patio, calefac., aire acond., SRVLEOHHGLÂżFDURWUDSODQWDZONA MUY TRANQUILA. 369.000 â‚Ź / 61.396.434 PTS

PEP VENTURA

CENTRE

04370 DUPLEX 145 m2 const. + TERRAZA 20 m2, 3h (antes 4), salĂłn 35 m2 con balcĂłn, aire acond., calefc., parking doble y trastero opc., todo exterior, ascensor. POCOS AĂ‘OS. 399.658 â‚Ź / 66.500.000 PTS

CANYADĂ“

04540 Piso 60 m2, salon 2 ambientes (20 m2), 2 hab., cocina reformada, calefacc., aire acond., suelo parket. TODO NUEVO. 169.000 â‚Ź / 28.119.234 PTS.

04309 Piso EXTERIOR 100 m2, 4 hab. (1 suitte), 2 baĂąos, gran cocina, salon 30 m2 con salida a terraza 20 m2, calefaccion, aire acond, ascensor. PARKING OPCIONAL. 370.000 â‚Ź / 61.562.820 PTS.

EL MASNOU 04417 Piso TODO EXTERIOR con 3 hab., JUNTO MERCADO, salĂłn 17 m2, calefac., aire acond.,LISTO PARA VIVIR. 210.000 â‚Ź / 34.941.060 PTS. PARKING: 18.000 â‚Ź / 2.994.948 PTS.

CASAGEMES

04007 Casa JUNTO PLAYA en planta baja, sin vecinos, fachada 5 mts, actualmente pl.baja con 2 grandes VDODV\DVHR3RVLEOHHGLÂżFDUSOEDMD + piso y pequeĂąa buhardilla. 235.000 â‚Ź / 39.100.000 PTS

ELS CASTANYERS 04537 Casa 4 VIENTOS amueblada 360 m2 + 360 m2 jardin + terraza 50 m2, 4 hab. (3 dobles), salon 50 m2, 2 baĂąos completos, calefaccion, garage. 278.500 â‚Ź / 46.338.501 PTS.

PEP VENTURA

04228 Piso 100m2, 4hab., 2 baĂąos, patio 22m2 (2 niveles), salon 26 m2, suelo mĂĄrmol y parket, calefc., aire acond., puertas haya. PARKING OPCIONAL. FINCA OBRA VISTA. 305.000 â‚Ź / 50.747.730 PTS

04530 Piso A ESTRENAR, 70m2 + 32m2 terraza, 2 hab., baĂąo + aseo, salĂłn 26m2, calefcc., aire acond., gran cocina, suelo gres. MUY BUENA ZONA. PARA ENTRAR A VIVIR. 293.500 â‚Ź / 48.834.291 PTS.

BUFALĂ€

BUFALĂ€

PEP VENTURA

04501 DUPLEX OBRA NUEVA 120 m2 + 23 m2 terraza, 3hab + estudio, salĂłn-estar 25 m2, 2 baĂąos, aire frĂ­o-calor, ascensor, bien orientado, disponibilidad inmediata. PARKING INCLUIDO. 375.000 â‚Ź / 62.394.750 PTS

CASAGEMES

04517 Casa SUPER-REFORMADA 100m2 + jardin25m2 + terraza 15m2, 3hab.(2 dobles), gran cocina, calefac., aire acond., 2 baĂąos, parket y gres. PARKING INCLUIDO. 545.000 â‚Ź / 90.680.370 PTS.

04572 Piso PARA ENTRAR A VIVIR. 65m2, 3hab., salon 18m2 con precioso balcon, suelo parket, aire acondicionado. Finca con ascensor. MUY BUENA ZONA. 187.000 â‚Ź / 31.114.182 PTS.

MAS RAM

04197 Casa 190 m2, 4hab.+buardilla, 2 baĂąos+1 aseo, salon 38m2, terraza/ solarium, calefac. aire acond., suelo mĂĄrmol, ventanas climalit, trastero. 435.000 â‚Ź / 72.377.910 PTS.

04176 TORRE 330 m2, parcela de 590 m2, 4 dormitorios, 2 baĂąos + aseo, 2 salones ( 1 de 28 m2 y otro de 30 m2 con chimenea), garage 3 coches, EXTERIOR-SOLEADA. 620.000 â‚Ź / 103.327.720 PTS.

TOT Badalona i 9

1 pagina.indd 1

14/11/2011 11:37:11


ĞŶƚƌĞŽŵĞƌĕĂĚĂůŽŶĂĞƐƌĞĂĮƌŵĂĞŶĨƌŽŶƚĚĞůĂ nova associació de comerciants del Progrés Comerç Carles Carvajal

El comerç de Badalona no acaba d’estar unit. Un grup de comerciants del barri del Progrés han decidit crear una nova associació comercial. La tresorera de la nova entitat, Anna Ventura, ha explicat al Tot que hi havia un descontentament al barri del Progrés amb l’entitat Centre Comerç. “No ens sentíem prou recolzats i per aquest motiu hem decidit fer una nova entitat”. De moment, la nova associació de comerciants ja té més de 100 associats i esperen, segons han explicat, sumar més esforços. La nova entitat, tot i que té poques setmanes de vida, ja ha presentat la nova campanya de Nadal que estarà ambientada amb la màgia. “Volem tornar a SFDVQFSBSMBJMtMVTJØBMCBSSJ JQFS aquest motiu també comptarem amb la col·laboració del Mercat Torner”, ha explicat Ventura. Centre Comerç Badalona es defensa i aposta per la unió dels comerciants de la ciutat El president de Centre Comerç Badalona, que agrupa els

t Un grup de comerciants del Progrés han creat la seva pròpia associació

comerciants del Centre i del Progrés, Igor Ventura, ha volgut aclarir que cap membre de la nova entitat s’ha adreçat a Centre Comerç per explicar els motius principals que han portat al grup de comerciants del Progrés ha crear aquesta nova associació. Ventura, ha anat més enllà, quan ha explicat que algunes botigues emblemàtiques del Progrés, i associades a Centre Comerç, no han rebut cap visita ni informació de la nova entitat. “Trobem molt lleig que la carta

que han rebut els comerciants per associar-se a la nova entitat també portava una altra de baixa de Centre Comerç.” El president de l’associació de comerciants també ha volgut recordar que durant el mes de juliol es van celebrar eleccions a Centre Comerç i que cap integrant de la nova associació del Progrés va tenir “res a dir”. Des de Centre Comerç, que actualment té 225 socis, han volgut deixar clar que aposten per la unió dels comerciants i per “sumar esforços” en temps de crisi.

La fotonotícia

El documental suec "Tussilago", escollit millor curt del Filmets La 37a edició de Filmets ja té guanyadors. El curtmetratge suec "Tussilago" es va emportar, dissabte, el premi a la millor pel·lícula. És la primera vegada que un documental obté el guardó principal del Filmets. Un film de 15 minuts del director Jonas Odell que explica la història d'una detenció en el context d'un intent terrorista de segrestar una política sueca en l'Alemanya Occidental de 1977. Una altre curtmetratge, "La fugida", va ser considerat la millor producció catalana i “Intensitat” va guanyar el premi a la millor producció de Badalona. 10 i TOT Badalona

Actualitat-8.indd 2

15/11/2011 18:05:23


www.twitter.com/totbadalona www.facebook.com/tot.badalona

Detenen nou persones a Badalona per venda de ƐƵďƐƚăŶĐŝĞƐĞƐƚƵƉĞĨĂĞŶƚƐ Seguretat Carles Carvajal

Agents de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra van portar a terme la nit del passat divendres una operació conjunta en el decurs de la qual es van inspeccionar un total de vuit bars situats a diferents barris de la ciutat que havien estat objecte de diverses queixes relacionades amb el consum de begudes al carrer, el consum d’estupefaents, música a gran volum i excés de l’aforament, entre d'altres. Segons fonts de l'Ajuntament badaloní, l’operatiu va iniciar-se el divendres a les 19 hores. En total, els agents van

t Imatge de la identificació d'algunes de les 197 persones

inspeccionar dos bars situats al barri de Sant Roc, un bar de la Salut, un bar d’Artigues, dos bars de Llefià, un bar del Congrés i un altre del barri del Remei. Es van identificar 197 persones i es van produir nou detencions. Vuit de les detencions es van produir en un bar del carrer de

Detenen quatre persones d'un mateix clan ĨĂŵŝůŝĂƌƉĞƌƌĞŽĐƵƉĂƌƵŶŚĂďŝƚĂƚŐĞĚĞůĂ Salut després de ser desnonats Els Mossos d'Esquadra van detenir, la setmana passada, a tres dones i un home d'un mateix clan familiar per haver tornat a ocupar un habitatge a Badalona després de ser desnonats. El desnonament de l'immoble, situat al carrer Juan Valera es va dur a terme el passat 27 d'octubre sense cap mena d'incidència. Els ocupes van recollir les seves pertinences i van sortir comentant als mossos que no passava res i que quan marxés la comitiva judicial tornarien a entrar al pis "donant una puntada a la porta com altres vegades'. Els Mossos van detenir tres dones i un home, tots de nacionalitat romanesa, després que aquests haguessin tornat a

ocupar l'habitatge, on també hi havia un menor. Els Mossos van comentar que un dels detinguts va amenaçar als agents dient que "Som molts i no tenim res a perdre, us cansareu abans vosaltres que nosaltres", insinuant que seguiran intentant ocupar aquell habitatge fins que poguessin aconseguir-ho. Una vegada passats 10 dies dels fets, els Mossos han rebut tres o quatre avisos més per temptatives d'ocupació del pis però cap dels intents s'ha consumat i no s'han efectuat més detencions. Els cinc detinguts van passar a disposició judicial el passat 29 d'octubre. Tots van quedar en llibertat provisional amb càrrecs a espera de la celebració del judici.

La Volta a Catalunya tornarà a tenir un ĮŶĂůĚ͛ĞƚĂƉĂĂĂĚĂůŽŶĂϭϮĂŶLJƐĚĞƐƉƌĠƐ L a Vo l t a a Cat a l u nya d e l 2012, que se celebrarà del 19 a l 2 5 d e m a r ç , t i n d r à un final i un inici d’etapa a Badalona gràcies a l’acord al que han arribat el Govern de Badalona i l’organització de la cursa. La Volta a Catalun-

ya havia tingut finals d’etapa a Badalona els anys 1999 i 2000, i havia passat per la ciutat per darrera vegada l’any 2006, de manera que la cursa tornarà a tenir un final d’etapa a Badalona 12 anys després.

Pau Piferrer, al barri de la Salut. L’altra detenció es va produir en un bar de l’avinguda del Marquès de Mont-roig, a Sant Roc, per ordre judicial de recerca i detenció. També és van realitzar 18 denúncies als propietaris dels establiments per diverses infraccions administratives. La fotonotícia

Primer dos de set dels Castellers de Badalona Els Castellers de Badalona van tancar diumenge, a la plaça de la Vila, la seva catorzena temporada acompanyats dels Castellers de la Vila de Gràcia i els Matossers de Molins de Rei. Els badalonins van poder aconseguir una fita històrica, el dos de set, un castell que no havien aconseguit mai descarregar. La pluja va obligar a traslladar part de l’actuació al local dels castellers. Ara, els castellers de Badalona tanquen temporada fins el proper mes de febrer. TOT Badalona i 11

Actualitat-8.indd 3

15/11/2011 18:05:26


ŚĂĐſŶĂĐƵƐĂĞůWWΗĚΖĞƐƟŐŵĂƟƚnjĂƌĂĚĂůŽŶĂĂŵďĞůƐ ƉŝƚũŽƌƐǀĂůŽƌƐΗŝĂůĞƌƚĂƋƵĞƉŽƚƉĂƐƐĂƌĞůŵĂƚĞŝdžĂƚŽƚů͛ƐƚĂƚ ůĞĐĐŝŽŶƐŐĞŶĞƌĂůƐϮϬϭϭ La candidata del PSC al 20-N, Carme Chacón, va protagonitzar, dimecres passat, el míting del partit al pavelló de Llefià, davant d'unes 500 persones. Aprofitant l'auditori amfitrió i que Badalona està governada pel PP i Xavier García Albiol des de les passades municipals, la socialista va carregar contra els populars acusant-los "d'estigmatitzar amb els pitjors valors" tots aquells llocs on arriben al poder. En aquest sentit, va avisar que si els abstencionistes i els indecisos acaben anant a votar i opten pels socialistes, encara es pot "evitar" un govern del PP i que "passi a l’Estat com ha passat a Badalona, que s'ha convertit en referència de populisme, xenofòbia i anticatalanisme", segons Chacón. La candidata socialista va afegir que "No hi ha dret que

tCarme Chacón i Jordi Serra, al míting del PSC al pavelló de Llefià

tingueu un alcalde que estigmatitzi la ciutat amb els pitjors valors, quan no tenen res a veure amb vosaltres". Amb l'exemple de Badalona, Chacón va voler JMtMVTUSBSRVJOTTØOFMTFGFDUFTEF "tenir un govern de dretes". "Teniu un alcalde, al que CiU li va donar l'alcaldia, que fa el mateix que quan estava a l'oposició, repartir pamflets xenòfobs, culpar a la gent de la crisi i convertir la ciutat

en un valor nacional negatiu", ha criticat la candidata del PSC. El president local socialista, Jordi Serra, també va carregar contra Albiol i el Partit Popular. Serra va començar el seu discurs afirmant que “aquí no s’han regalat botifarres per escoltar-nos”, en resposta a l’acte convocat pels populars al Palau Olímpic. L'ex alcalde també va tenir retrets per CIU per aliar-se amb els populars.

ƵƌĂŶĚĞŵĂŶĂĂĂĚĂůŽŶĂĞůǀŽƚĞůǀŽƚƉĞƌĨĞƌĚĞ ĐŽŶƚƌĂƉğƐĚĞůΗŵŽŶŽƉŽůŝĚĞƉŽĚĞƌΗĚĞůWW ůĞĐĐŝŽŶƐŐĞŶĞƌĂůƐϮϬϭϭ El Teatre Principal va acollir, dijous passat, l’acte central de CIU a Badalona, on hi van assistir unes 300 persones. Josep Antoni Duran i Lleida es va dirigir al votant "desencisat" del PSC de nou i li va demanar el seu vot perquè només CiU, va dir, podrà fer de "contrapès" del "monopoli de poder" que els populars tindran a partir del 20 de novembre, ja que governarà ajuntaments, diputacions, comunitats i també l'Estat. El PP tindrà el poder a Espanya, ha dit, però no per mèrit propi, sinó per la incapacitat del PSOE a l'hora de gestionar la crisi. "El responsable principal de la onada blau és el PSOE", va constatar. És més, va opinar que molta gent no votaria PP si fos per Rajoy. "Molta gent votarà PP sent conscient que Rajoy no és el líder que necessita

tImatge de l’acte central de CIU al Teatre Principal

l'Estat, però el PSOE ha fet ja la campanya al PP", va argumentar. En aquest sentit, va cridar a concentrar el vot en CiU, perquè tot i que ERC pugui defensar els interessos de Catalunya, no tindrà grup propi com per fer-ho. "No ens enganyem, l'única força que tindrà un grup propi i que no quedarà diluïda com ERC en un grup mixt serà CiU", va subratllar Duran, que va afegir que el

vot el 20-N és un vot a favor de CiU, però també del Govern de la Generalitat, i és per això que va voler aparèixer en el cartell electoral juntament amb el president, Artur Mas. D’altra banda, el líder de la federació nacionalista a Badalona, Ferran Falcó, que va ser l’encarregat d’obrir l’acte, va mostrar-se convençut que només CIU podrà defensar els interessos de Catalunya a Madrid.

12 i TOT Badalona

Politica-12-13-H9.indd 2

15/11/2011 10:58:37


www.twitter.com/totbadalona www.facebook.com/tot.badalona

ĹŻĹśĆˇĹľÄžĆŒĹ˝Ď°ĚĞůĆ?Ć‰Ĺ˝Ć‰ĆľĹŻÄ‚ĆŒĆ?Í•:Ĺ˝Ć?Ä >ĆľĹ?Ć?LJůůſŜ͕ĂŜƾŜÄ?Ĺ?Ä‚Ä‚ ĂĚĂůŽŜĂĹľÄƒÄšĆľĆŒÄ‚Ä‚ĹľÄ?ĞůĆ?ĹŻĹŻÄ‚ÄšĆŒÄžĆ?ĆŒÄžĹ?ĹśÄ?Ĺ?ĚĞŜƚĆ? ĹŻÄžÄ?Ä?Ĺ?ŽŜĆ?Ĺ?ÄžĹśÄžĆŒÄ‚ĹŻĆ?ĎŽĎŹĎ­Ď­ Millorar la seguretat als carrers i acabar amb els lladres reincidents. Aquesta ĂŠs una de les propostes del nĂşmero 4 del Partit Popular, JosĂŠ Luis AyllĂłn, que va explicar durant la seva visita als encants dels divendres al barri de MontigalĂ . AyllĂłn va estar acompanyat pel lĂ­der popular badalonĂ­, Garcia Albiol i diversos membres del PP local. AyllĂłn va afirmar que en cas d'una victòria del PP a l'Estat escoltaran els consells d'Albiol per tirar endavant el nou govern.

tEl popular JosĂŠ LuĂ­s AyllĂłn i Xavier Garcia Albiol als encants de MontigalĂ

Ď­ĎąĎąÍ˜Ď˛ĎłĎ´Ä?ĂĚĂůŽŜĹ?ĹśĆ?Ĺ?Ä?ĂĚĂůŽŜĹ?ŜĞĆ?Ć‰Ĺ˝ÄšĆŒÄ‚ĹśÇ€Ĺ˝ĆšÄ‚ĆŒĂƋƾĞĆ?Ćš ÄšĹ?ƾžĞŜĹ?Äž ĹŻÄžÄ?Ä?Ĺ?ŽŜĆ?Ĺ?ÄžĹśÄžĆŒÄ‚ĹŻĆ?ĎŽĎŹĎ­Ď­ Aquest diumenge, a partir de les 9 del matĂ­ i fins a les 8 del vespre, s’obriran 46 col¡legis electorals a Badalona on s’hi JOTUBMtMBSBONFTFTFMFDUP rals. En aquestes eleccions generals, estan cridats a les urnes 155.678 badalonins i

bad alonines. L a in c ògnita a Badalona es saber si els resultats, del proper diumenge, es poden extrapolar a les passades eleccions municipals, on els populars van ser la força mÊs votada a la ciutat. Mai en unes eleccions generals, del que portem de democrà cia, el PSC ha perdut com a força mÊs votada. Ara

fa 4 anys, van votar en aquestes eleccions el 68,44% dels electors badalonins. La jornada es podrà seguir en directe a travÊs del web www.mir.es. D’altra ban d a , la we b d el Tot i les xarxes socials del setmanari tambÊ faran un seguiment puntual durant tota la jornada.

TOT Badalona i 13

Politica-12-13-H9.indd 3

15/11/2011 10:58:46


persones

Entrevista a Joan Corominas, co-propietari de l'empresa patates Corominas

“Aquest hivern volem llançar una novetat” Les patates Corominas són tot un referent en el vermut badaloní, ja sigui en les caixes de llauna marró en que es distribuïen inicialment, o en les bosses actuals. Joan Corominas és co-propietari de l'empresa, juntament amb Josep Garcia, des de 1990. Parlem amb ell per conèixer quin és el secret d'aquest producte badaloní i com ha evolucionat amb els anys.

14 i TOT Badalona

Persones-14-15.indd 2

14/11/2011 10:25:25


Mertxe La Torre

Quan es va fer la primera patata Corominas? L'empresa va començar l'any 1940, quan va acabar la guerra. Un italià que ja marxava cap a casa va vendre una paella petita i quatre estris de cuina a l'oncle de la meva mare. A més, li va explicar quatre coses de com es feien les patates i ell va començar a vendre-les a una petita botiga de queviures que tenia a la Plaça del Sol. Es deia Sió, per això les patates es van conèixer inicialment com a patates Sió. Aquest senyor no tenia fills, i quan va tenir més feina va cridar als seus nebots, el meu pare i dos oncles, per a que l'ajudessin. A partir d'aquí ja van començar els tres germans Corominas a fer-se'n càrrec i els hi van donar l'impuls. Primer es van traslladar al carrer Santa Maria i al 67, al carrer Miquel Servet. L'any 1990 va arribar la tercera generació, en Josep i jo. I quan els hi arriba l'èxit? De mica en mica. On es va començar a estendre és a la zona de la Rambla. Es distribuïen en una llauna marró i es venien als bars de la Rambla. La gent les va trobar bones i van anar agafant èxit gradualment. Suposo que el procés de creació ha evolucionat molt... Clar! Els fogons eren de carbó i ara funcionen amb g a s natur al, p er exem p le. Sempre s'ha mirat de millorar la maquinària sense perdre la qualitat del producte. Quin és el secret de les patates? El s e c r et é s q u e n o h i h a secret. Només patates, oli i sal, cap més secret. No hi ha cap producte afegit ni res, i ho fem tot d'una manera molt casolana. Quantes patates podeu arribar a produir en un any? Unes 100 tones l'any.

Deu n'hi do. Quanta gent treballa a la fàbrica? 13 persones. A més tot ho fem des d'aquí, a Miquel Servet. Tenim aquesta botiga i la del carrer Santa Maria, però la producció es fa aquí. I a quines zones distribueixen patates? L' à m b i t d e c o b e r t u r a é s Barcelonès Nord i Maresme. Distribuïm a tots els bars i botigues que volen! (riu) Quines varietats de patates Corominas podem trobar? La normal, la ondulada, la palla i diferents tipus d'aperitiu com, per exemple, les rodes. Pe r ò l a p at at a n o r m a l , l a clàssica, és la que més fem. Aquest hivern, a més, volem llençar una novetat.

“El secret és que no hi ha secret. Només patates, oli i sal” Per nadal? No, de fet la volíem tenir per Tots Sants, però s'ha endarrerit una mica. És una sorpresa? Sí. Haurem d'esperar, doncs. Això vol dir que investiguen nous productes... Sí, fa anys que anem darrere d'aquest nou producte, però aquest no ha estat l'únic. Fa un temps vam provar a fregir moniatos, però no va anar b é, p e r q u è p o r t e n m a s s a sucre i quedaven negres (riu). Sempre estem d'inventiva! Vam fer les patates palla, per exemple. Quin tipus de públic tenen les patates Corominas? De tota classe i mena, no hi ha edat ni sexe. Agraden a tothom. A més, veiem créixer al públic perquè és una clientela molt fidel: gent que s'ha

“Al començament, es distribuïen en una llauna marró i es venien als bars de la Rambla” fet molt gran, nens que venien amb els seus pares i que ara ja són adults... Quin és el dia clau a la botiga? Els dies abans de Nadal és quan més es complica el te m a . L a v i gí l i a d e N ad a l és caòtica (riu). Bé, a veure aquest any... La crisi també afecta aquest negoci? Sí, ens ha vingut més tard que altres sectors i no ens ha afectat tant a les vendes, però sí s'ha notat. Altres llocs han baixat les vendes un 40% i nosaltres un 15%, aproximadament. Dintre de tot ens va funcionant. És un producte relativament assequible i bo. La gent s'estima més estalviar per una altra altra banda. I la competència de les grans marques? No ho hem considerat mai competència. Cadascú té el seu lloc, el seu mercat. Si no hi hagués ningú més, clar que vendríem més; però el producte industrial és molt diferent a l'artesanal. I en referència a d'altres artesanals, cadascú té el seu públic. Quina és la filosofia de l'empresa? El q u e vo l e m é s m ante nir la qualitat del producte. Les pat ate s q u e ar r i b e n ar a a la fàbrica no són tan bones com les que arribaven abans, perquè els productes de l'hort no són tan bons. El problema és d'origen. A més, abans hi havia diferents tipus de patates que ens funcionaven bé i ara no els trobem! TOT Badalona i 15

Persones-14-15.indd 3

14/11/2011 10:25:33


AFONS

www.twitter.com/totbadalona www.facebook.com/tot.badalona

El Pont del Petroli serveix d'escenari a una pel¡lícula sobre els mecanismes de persuasió del poder Carles Carvajal

La ciutat submergida en la crisi. Un advocat tĂŠ un pla per fer-la ressorgir, i demana ajuda a un vell amic periodista, ara enfrontat amb ell, per dur-lo a terme: vol construir una central nuclear al costat de la ciutat. És l'argument de 'RadiaciĂł', una QFMtMĂ“DVMBEJSJHJEBQFS+VEJUI Colell i inspirada en un guiĂł teatral dels badalonins Enric +VMJBOBJ+VMJĂ‹EF+Ă›EBS&TDFOBri i repartiment sĂłn senzills: FMGJMNTIBSPEBUĂ“OUFHSBNFOU a la platja del Pont del Petroli de Badalona i tĂŠ dos protagonistes, interpretats per Ferran RaùÊ i Francesc Orella, i un personatge secundari. Es tracta d'una coproducciĂł de TVC amb Els Quatre Gats Audiovisuals RVFIBDPTUBUVOT JFM SPEBUHFKBFTUĂ‹FOMMFTUJU &M QFSJPEJTUB &OSJD +VMJBOB J MhFTDSJQUPS+VMJĂ‹EF+Ă›EBSTĂ˜O personatges ben diferents amb un origen comĂş: ambdĂłs sĂłn fills de Badalona. Coneguts de fa anys, durant temps van compartir una idea que es pot resumir amb una frase i un lloc: tenien al cap la imatge d'un IPNFRVFBDVEFJYBVOBDJUB amb un amic al Pont del Petroli JMJQSFHVOUBQFSRVĂ’NhIBTDJUBU BRVĂ“ Trobada a la platja badalonina Aquesta imatge va aconseHVJSNBEVSBSBMDBQEF+VMJBOBJEF+Ă›EBSGJOTBFTEFWFOJS VOHVJĂ˜UFBUSBMHSĂ‹DJFTBVOB BOUJHBIJTUĂ›SJB&MQFSJPEJTUBWB recuperar fa uns mesos una BOĂ’DEPUBEFMTBOZTTFJYBOUB EFM TFHMF 99 MMBWPST +PTFQ Pla va defensar la construcciĂł de la segona central nuclear de l'Estat a la platja de Pals. Finalment el projecte no va prosperar per l'oposiciĂł dels FNQSFTBSJTUVSĂ“TUJDTJMBDFOUSBM

t Els actors Francesc Orella i Ferran RaùÊ amb la directora de 'Radiacions', +VEJUI$PMFMM BM1POUEFM1FUSPMJ

FT WB GFS B 7BOEFMMĂ˜T 1FSĂ› aquella aventura planiana va JOTQJSBS+VMJBOBJEF+Ă›EBS RVF WBO FTDSJVSF MB IJTUĂ›SJB EhVO BEWPDBU BNC WJODMFT QPMĂ“UJDT que intenta animar un vell amic seu periodista i especialitzat en MFTYBSYFTTPDJBMTQFSRVĂ’MhBKVEJ a defensar el projecte de fer una DFOUSBMBMMJUPSBMCBEBMPOĂ“ Els dos vells amics debaten els plans a la platja en un ambient gris i entre fantasmes del passat: FMTEPTIPNFTDPNQBSUFJYFOMB IJTUĂ›SJBEhVOBNPSDPNĂžRVFWBO QFSESFEFGPSNBUSĂ‹HJDB GuiĂł teatral que no ha pujat als escenaris "RVFTUBSHVNFOUUFBUSBMNBJThIB dut al teatre per ara: nomĂŠs se OhIBGFUVOBMFDUVSBESBNBUJU[BEB al teatre Romea de Barcelona. 1FSĂ›FTQPSUBSĂ‹BMFTQBOUBMMFT +VEJUI$PMFMMIBBQSPGJUBUVOB adaptaciĂł del guiĂł escrita per Mireia Ubero per rodar 'Radiacions'. Durant dues setmanes IBUSFCBMMBUBMBQMBUKBEFM1POU del Petroli de Badalona, amb MBGĂ‹CSJDBEhh"OĂ“TEFMNPOPJMFT USFTDBSBDUFSĂ“TUJRVFTYFNFOFJFT EF4BOU"ESJĂ‹EFGPOT"SBIB enllestit el rodatge. &TUSBDUBEhVOBQFMtMĂ“DVMBBVTUFSB/PNĂ?TIJIBVOB FTDFOB RVFOPQBTTBBMhFYUFSJPSEFMB

platja, sinĂł a l'interior d'un bar de la zona. I la protagonitzen tan sols dos personatges: l'advocat, encarnat per Francesc Orella, i el periodista, que interpreta 'FSSBO3BĂ—Ă?/PNĂ?TIJJOUFSWĂ? un personatge "molt secundari" en paraules de Colell, i alguns FYUSFT -hBNCJFOU Ă?T HSJT J QFS BJYĂ› $PMFMMThIBNPTUSBUDPOUFOUB QBSBEPYBMNFOU QFMNBMUFNQT RVFIBBDPNQBOZBUFMTUSFCBMMT DJOFNBUPHSĂ‹GJDT B MB QMBUKB badalonina. Ho va dir durant la sessiĂł de rodatge de dijous passat, a la qual tambĂŠ va BTTJTUJS+VMJBOB RVFWBQBSMBS de l'obra. TĂŠ dos elements, va SFTVNJS EhVOB CBOEB IJ IB "una discussiĂł no estrictament QPMĂ“UJDB TJOĂ˜ VO B EJTDVTTJĂ˜ sobre el moment, en la qual es parla molt dels mecanismes del poder i de la persuasiĂł de la TPDJFUBU%FMhBMUSB FYJTUFJYFO el guiĂł la "tensiĂł personal entre dos personatges masculins que IBO DPNQBSUJU NPMUFT DPTFT quan eren joves", i que tenen "comptes pendents del passat RVFIBOEFSFTPMESF La coproducciĂł de TelevisiĂł de Catalunya i dels Quatre Gats Audiovisuals, amb el suport de l'ICIC, encara no tĂŠ data d'apariciĂł a la televisiĂł.

16 i TOT Badalona

"'POTJOEE
LEVEL.indd 1

10/11/2011 12:15:54


esports

Segueix tota l'acutalitat: www.eltotdigital.com

La Penya encaixa la cinquena derrota de la temporada davant el Valladolid El Fiatc Joventut va encaixar dissabte la cinquena derrota de la temporada a la pista del Blancos de Rueda Valladolid, (86-67) que amb un inspirat HervÊ TourÊ (24 punts) va aconseguir un còmode triomf, ajudat per les imprecisions dels verd-i-negres. Tot i agafar les primeres regnes del partit, el conjunt de Salva Maldonado es va veure superat per un conjunt local liderat per un TourÊ que al primer quart va aconseguir sumar deu punts, i que va permetre als castellans marxar amb disset punts d'avantatge al primer quart (27-10). L'esperada relaxació

defensiva dels locals i dos triples d'Obasohan van apropar els badalonins a l'electrònic, però la reacció del Valladolid, novament amb TourÊ com a home clau, va impedir que la Penya encarÊs la segona meitat amb esperances. La reacció a verd-i-negre al darrer període, liderada per l'exjugador del Valladolod Eulis Båez, va aproximar al marcador a deu punts la Penya, obligant l'entrenador local desprÊs d'un parcial 0-8 favorable als badalonins a demanar temps mort. El treball col¡lectiu dels castellans, però, va frenar la remuntada

tImatge del partit Blancos de Rueda-Fiatc Joventut

visitant per a mantenir finalment el triomf a casa. La Penya rebrĂ , aquest diumenge a les 12:30h, el Blusens Monbus Obradoiro al Palau OlĂ­mpic.

ĹŻĂĚĂůŽŜĂĆ‰ÄžĆŒÄšĚĂǀĂŜƚĚĞůĹŻĹ&#x;ÄšÄžĆŒÍ•ĹŻÍ›ƚůÄ&#x;Ć&#x;Ä?Ä‚ĹŻÄžÄ‚ĆŒĆ?Í•Ć‰ÄžĆŒϯͲώ Futbol RedacciĂł

El Badalona no va poder vèncer el líder. Un enfrontament que va ser emocionant fins a l’últim segon. Tot i que l’Atlètic Balears va sortir amb mÊs empenta, el Badalona va ser l’encarregat de donar el primer ensurt a la porteria rival. Quan millor estaven jugant els homes de Manolo Mårquez, Perera va marcar el primer gol del partit al minut 16

desprÊs d’un rebot. Tot i anar per sota en el marcador, els escapulats van continuar dominant, però els balears van marcar al minut 41 mitjançant Mathias, desprÊs d’una assistència d’Antoùito. El Badalona va protestar molt, ja que el jugador de l’equip balear semblava estar en fora de joc. A la represa, al minut 59, Albert Manga, va retallar diferències i va posar al Badalona dins el partit amb un gol des del punt de penal. El domini badaloní va ser aclapa-

rador però, finalment, els escapulats no van poder aconseguir un empat que s’haurien merescut. Tot i així, durant els últims minuts, el partit va ser emocionant. Amb aquesta derrota, el Badalona tornava a casa amb la sensació de posar en dificultats al sòlid líder del grup i convençuts que havien merescut un empat buscat fins que l’à rbitre va xiular el final del matx. El Badalona rebrà aquest diumenge l’Olímpic al Camp del Centenari.

ĹŻĆ?ĆŒÄ‚Ä?Ć?Ä‚Ä?ŽŜĆ?ÄžĹ?ƾĞĹ?džĞŜƾŜÄ?Ĺ?ƚůůĞƚĆ‰ÄžĆŒĹŻÄžĆ?Ć?ĞžĹ?ĎŜĂůĆ?Ä‚ĹŻÄ‚ ŽƉĂĚ͛Ć?ƉĂŜLJĂ Futbol americĂ RedacciĂł

Els Badalona Dracs van guanyar dissabte els Bufals del Poblenou per 21- 6. El camp municipal de MontigalĂ va viure un partit intens, amb

molt moviment de cadenes on les defenses de les esquadres van treballar de valent per bloquejar al rival. L’equip visitant no va poder evitar que els Dracs anotessin en tres ocasions. DesprÊs del partit es va procedir al lliurament

dels trofeus del XVI Trofeu Ciutat de Badalona - Memorial Esteban PÊrez al MVP del partit, al subcampió, els Búfals del Poblenou i el campió, els Dracs de Badalona. D'aquí a dues setmanes la semifinal a València contra Firebats.

t5PUQFSBMBCJDJ t0GFSUFTBMBCPUJHB t'JOBODJBDJPOTBNJEB 1PNBS#BJY t5FMt#BEBMPOB 18 i TOT Badalona

H21-Esports-18.indd 1

14/11/2011 10:57:34


CIU.indd 1

15/11/2011 11:10:37


amb veu pròpia

Catalunya en juego Lorenzo Merchán lorenzomerchangonzalez.blogspot.com

Badalona tiene una oportunidad el domingo 20 de noviembre de 2011 de votar por Catalunya, toda vez que ni en el “cara a cara”, ni en las propuestas electorales, ni en los mítines, ni en sus comparecencias públicas durante la campaña, Rubalcaba y Rajoy han hecho referencia alguna ni se ha preocupado por hablar de nuestro futuro. Motor de España y referente de Europa, Catalunya no merece ser ignorada en programas y propuestas sino todo lo contrario, pues la fuerza, la firmeza, el esfuerzo, el trabajo y la capacidad histórica de afrontar las adversidades han sido siempre valores representativos de la sociedad catalana. Por eso Catalunya debe estar presente en las urnas porque España ya tiene quien la defienda: se llaman Rubalcaba y Rajoy. Pero ni el uno ni el otro han dicho ni “mu” de Catalunya, más bien se la han pasado por el forro porque saben que las preten-

siones catalanas para conseguir un acuerdo o pacto fiscal justo, aunque son más que coherentes, suponen un lastre y una incomodidad que prefieren silenciar. Sólo se han dedicado a criticar las “retalladas”, con todo el peso que la maquinaria publicitaria permite, ridiculizando la magnitud de la deuda dejada y mostrando al actual Govern de Catalunya como el único culpable de la situación, llegando a sacar en campaña a enfermos y a muertos como nunca antes se había hecho. Pero, a pesar de la irresponsabilidad partidista de los anteriores gestores, Catalunya ha respondido desde el diagnóstico de los problemas, explicando la crudeza de las soluciones y practicando “política real” con medidas dirigidas a curar la sangría que el despilfarro anterior había producido. Con todo, la herida es más grave de lo que el Tripartit había informado y se necesita dinero contante y sonante para paliarla. Ese dinero que los catalanes, con sueldos y cotas de paro igual o inferiores al resto, enviamos a

Madrid para que luego lo “maldistribuyan” por España, mientras que la vivienda, la hipoteca, la contribución, la luz, el agua y el gas sigue siendo mucho más caras en Catalunya.Nos jugamos mucho, por lo que conviene que reflexionemos y elijamos convenientemente a los que defenderán la dignidad, la supervivencia y la calidad de vida de los catalanes. El día 20 de noviembre se abre la posibilidad de fortalecer Catalunya para acabar con el déficit fiscal histórico y con la habitual gestión y visión centralista del Gobierno de Madrid, consiguiendo para los catalanes los recursos financieros, el impulso y el desarrollo económico y empresarial que necesitamos. Una mejor Sanidad y una mejor Educación catalana pasan por una representación en el Congreso que huya del partidismo centralizador y garantice la autogestión de los recursos de los catalanes. Rubalcaba y Rajoy están en otra órbita. Duran, en representación del Gobierno Catalán, en cambio, tiene mucho que decir en este terreno.

restar en una inversió segura”. La primera reflexió que em ve al cap després de llegir un parell de vegades la definició es que invertir en Espanya és un risc. Invertir en deute espanyol és arriscar-se a que l’administració no ens pugui retornar la quantitat invertida. Des de la perspectiva catalana doncs, si ens refiem d’aquesta explicació i les notícies que apareixen als mitjans, portem anys invertim en un projecte d’alt risc econòmic. Per altra banda m’és difícil d’entendre el perquè de tot plegat, i sobretot quan, personalitats del món acadèmic i social com Miren Etxezarreta, catedràtica emèrita d’Economia aplicada de la UAB, afirma molt contundentment que El poder econòmic fa servir la crisi per dominar la població. Sovint he estat bastant escèptic a aquests tipus de discursos que poden semblar una mica conspiradors,

però realment, avui, després de veure el que ha succeït a Gràcia i Itàlia, on per sobre de la voluntat popular reflectida a les urnes, Europa ha dictat sentència i ha nomenat a dit els nous membres del govern. Tot el que ens han explicat sobre Europa i la seva tradició democràtica on ha quedat? Tots aquells que ens deien que calia votar a favor de la Constitució Europea perquè Europa defensaria fermament la democràcia al nostre territori, ara que en diuen? Que en pensen de la democràcia de mercat? Per mi, el més sensat en aquests moments seria apostar per la nacionalització de la banca i anar més enllà en els canvis en el sector públic perquè s’afavoreixin noves vides de participació democràtica que condueixin per elles soles, a la transformació cap a una societat i una economia de mercat justa per als ciutadans i ciutadanes.

La prima de risc Jordi Crisol www.jordicrisol.com

Cada dia em desperto amb una nova locució d’en Basté sobre el increment de punts sobre la “prima de risc” espanyola a Rac1. Els telenotícies de Tv3, que són els que acostumem a mirar a casa, obren cada dia dient que ha estat una jornada negre pel deute espanyol. Avui; Prima de risc, deute, grups inversors com “Goldman Sachs”, agències de rating com “Fitch Rating” son paraules noves, el significat de les quals el desconeixem. He aprofitat que havia d’escriure aquesta quatre retalles per buscar del que vol dir “prima de risc”. Segons la Viquipèdia, “La prima de risc és la remuneració addicional que s'ha d'oferir a un inversor per tal induir-lo, premiar-lo, perquè inverteixi en un projecte arriscat en lloc de 20 i TOT Badalona

Opinio-20-21-22.indd 2

15/11/2011 14:44:55


L’aposta cultural Marcel Mauri Periodista

La dimissió en bloc de deu dels onze membres que conformaven el Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CONCA) – ens autònom de la Generalitat que té per objecte ‘assessorar el Govern en el conjunt de la política cultural i organitzar la política de suport i de promoció de la creació artística’, segons indica la seva llei de creacióha reobert el debat sobre com s’ha de gestionar la cultura en el nostre país. L’organisme, impulsat per l’exconseller Tresserras, anava en la línia del que ja es fa en diversos països europeus de permetre que sigui el propi sector cultural el que debati i prengui decisions sobre el model cultural d’un país. Les intencions eren bones: acostar la gestió cultural als experts i allunyar-la del debat polític; fer més participativa i transparent la participació pública en cultura; i implicar tots els agents culturals en la presa de decisions. La supressió per part de la Generalitat d’algunes de les

competències més significatives del Conca és el que ha provocat la dimissió dels seus membres. Potser sí que, com indica el conseller Mascarell, l’organisme no ha assolit els resultats esperats però tampoc s’ha deixat prou temps per avaluar-los. I acaba pesant més la sensació que en la decisió de treure atribucions hi ha una voluntat política de més control sobre la cultura i més en un context de crisi en què el pressupost en aquesta àrea acaba essent un dels més malparats. A Badalona, fa uns sis anys que ajuntament, entitats i el món de la cultura en general van formar part d’un interessant procés participatiu per elaborar un Pla Estratègic de Cultura que incloïa, entre d’altres propostes, la creació d’un Consell de Cultura. Sense anar tan enllà com el Conca, es pensava en un organisme independent i participatiu que ajudes a decidir i gestionar les polítiques culturals públiques. Sis anys després, el Pla Estratègic deu seguir en algun calaix i les seves propostes són més lluny que mai de fer-se realitat.

De tot i força Han sortit de sota les pedres i no són pas bolets no! que de bolets n’hi ha només un temporada a l’any i d’aquest n’és temporada contínuament! T’omplen la bústia amb una paperassa que em fa enyorar el braser per poder fer-ne foc. Poses la radio i sigui quina sigui l’emissora, ja són allà intentant vendre’t ideïes que saben del cert, que poc que les podran portar a terme. A la tele ,allò ja es l´acabose. Semblen la canalla: que si tu m’has dit això, que si tu m’has fet un lleig, que si... Ara, també com la canalla, qui ha

Ni les circumstàncies econòmiques ni les primeres manifestacions i decisions del nou govern local auguren bons temps per a unes polítiques culturals que siguin participatives i que tinguin en compte el teixit associatiu i creador existent. No es tracta d’un mal nou –fa massa que l’arrosseguem- però sí que sembla que s’anirà agreujant en aquesta legislatura. Mentrestant, són moltes les entitats i creadors de la ciutat que aposten per fer més espessa la trama de complicitats que poc a poc s’ha anat creant amb la voluntat de construir, si cal de forma substitutòria, unes polítiques culturals es compti o no amb el suport oficial. La Taula de Cultura o la Coordinadora Popular de les Festes de Maig són dos bons exemples d’una forma inclusiva, participativa, reivindicativa i transversal de fer i pensar la cultura de la ciutat. Una cultura que esdevé clau per construir una societat cohesionada i per projectar una imatge en positiu de Badalona que ajudi a contrarrestar aquell relat negatiu que alguns es van entestar a vendre.

Francisco Planas

trencat els plats? i no ho ha fet mai ningú. A casa quan els nanos eren petits vaig arribar a sospitar que vivia algú amb nosaltres perquè tot ho feia en ningú. I les paradetes? Allà a la Plaça de la Vila, pobre gent! Sota aquell toldo (que es diu tendal en català) blau, plogui o nevi. Vaja aquests sí que penso que estan fora de temps. Han quedat antics!! és com si el banc encara t’envies el cobrador a casa. A mi el que m’agrada és anar als mítings! Ara rai que tots passen per Badalona. Sí!

M’agrada sentir com s’esveren i veure qui la fa més grossa. He de reconèixer que també m’agrada anar-hi, per fer el tafaner. Quan arribo a casa fem l’anàlisi amb l´Enriqueta, has vist en Pepet? mai hauria dit que era d’aquests! i la Rosita ,ai! si el seu pare aixequés el cap!...I que si em vist envellit el Rubalcaba o que en Duran és elegant o que bé que s’explica en Junqueras o... el nostre patiment: les orelles d´en Rajoy! Fan patir!! Tenim por que de vermelles entrin en combustió espontània. TOT Badalona i 21

Opinio-20-21-22.indd 3

15/11/2011 14:44:58


Grans invents, grans bandes Albert Lloreta

En un top cinc de fites de la humanitat, d'èxits que sublimen la nostra condició de mortals i ens converteixen en una espècie especial, hi han de comptar la roda, l'electricitat, la democràcia, les butaques orelleres i, sense cap mena de dubte, l'Spotify. Què és l'Spotify? Pels qui no el coneguin, és una aplicació informàtica que et permet escoltar música de la majoria de músics d'arreu del món: els busques pel nom i l'Spotify posa a la teva disposició els seus discos i les seves cançons. Gratuïtament. Tenir a l'abast de dos clics una discoteca que podria omplir tot Barcelona et dóna una doble sensació de poder i descontrol. Què escolto? El millor de tot és que et permet descobrir grans bandes d'ara i de sempre, grans músics d'aquí i de fora i, si t'agrada una mica la música, pot acabar convertint-se en el teu millor amic. Avui dedicaré aquest espai a recomanar-vos quatre músics que he descobert gràcies al mai prou apreciat Spotify: Neutral Milk Hotel. Una banda americana, autoanomenada de fuzz-folk, que va néixer l'any 1989 i va morir el 2001. Per dir-ho d'alguna manera, la seva música gravita entre Sonic Youth i Pink

Floyd, amb lletres estranyes i provocatives però d'una addicció espectacular, de la mà d'un lletrista hereu directe del Bob Dylan, Jeff Mangum. El seu disc més rodó és "In the aeroplane over the sea" (Domino Recording, 1998), inspirat en un somni sobre una família jueva durant la segona guerra mundial. Jeff Mangum visitarà el proper Primavera Sound, a Barcelona. Mazoni. Un dels puntals del nostre panorama musical. N'hi ha que per parlar dels últims cinc anys de la música en català ja parla del "Domini de les tres M": Manel, Mishima i Mazoni. És una simplificació, però posa Mazoni al seu lloc: a dalt de tot. L'Spotify et permet seguir-lo des del seu primer disc, en anglès, i descobrir cançons com "Se'm moren les plantes" o "Perduts en la boira", dels seus primers discos. També s'hi pot trobar el fantàstic directe "13.31" o el seu darrer disc "Fins que la mort ens separi". Energia, rock, sensibilitat i bona perspectiva per un grup que ha de ser a tots els podis del nostre escenari musical. Youth Lagoon. Un noi de 22 anys que es tanca a l'habitació a gravar un disc que es diu "The Year of Hibernation" a casa seva a Idaho, als Estats Units, i que, gràcies a Spotify, l'escampa per tot el món. És un disc que de tan íntim et

sembla com si ja l'haguéssis escoltat, com si fós teu. Música familiar, delicada, feta a través de xiulets, teclats electrònics, guitarres suaus i una ambientació de somni. És d'aquells músics que potser no haguéssin arribat mai a les nostres orelles però que gràcies a l'estimat Spotify ha crescut com l'espuma i rep grans crítiques per totes bandes. Algun dia, ben segur, ens visitarà a Barcelona! Bigott. Un peculiar músic aragonès que està triomfant per l'estat espanyol i també a Catalunya. L'any passat va fer un concert a la sala petita de l'Apolo davant de no gaire més de 200 persones i, en canvi, fa pocs dies, va tornar per tocar a la sala gran davant de gairebé un miler de seguidors que ballaven i cantaven les cançons. Quin és el secret? Més enllà del seu folk divertit i extrovertit, fàcil d'escoltar però irònic i inteligent, ha ajudat que l'equip d'Spotify espanyol decidís de publicitar el seu nou disc des del programa. Molts dels assistents del concert van descobrir el grup gràcies a això. Si no sabeu què escoltar, ja teniu quatre recomanacions, però vaja, si no us interessen, la ràdio de l'Spotify també us permetrà fer un viatge musical per l'època i l'estil que vosaltres escolliu. Gràcies, humanitat, per fer-nos la vida més bonica!

Badalona ha d’apostar per més iniciatives de promoció econòmica i un bon exemple d’això ho trobem amb la tercera edició del BDN Moda. La setmana passada, el BCIN va acollir la tercera edició dels premis Joaquim Mercader. La desfilada del Badalona Moda, que per cert va ser tot un èxit, va fer entrega dels premis als millors dissenyadors.

El micaco madur

70 persones viuen als carrers de Badalona, segons dades de l’Ajuntament . Des del consistori s’ha començat a treballar, amb l’ajuda dels Serveis socials, per fer un seguiment personalitzat dels indigents que malviuen als carrers. Un altra tema, on l’Ajuntament s’emporta un gran suspens, es que Badalona encara no disposa d’un centre municipal on els sense sostre puguin dormir i siguin atesos durant les nits fredes d’hivern.

El micaco podrit

Ho hem trobat al carrer Cada dia la mateixa història. Aquesta imatge de Francesc Layret, es repeteix a molts carrers de la ciutat. Pares i mares esperant, dins del cotxe, que els seus fills surtin de l’escola. A la cantonada del carrer Arnús, amb Francesc Layret, quatre cops al dia, hi ha un carril que desapareix. Hi ha conductors que haurien de ser més civilitzats i donar un bon exemple als seus fills. 22 i TOT Badalona

Opinio-20-21-22.indd 4

15/11/2011 14:45:11


IV CONCURS DE FOTOGRAFIA Per la portada de l'extra de Nadal d'EL TOT BADALONA Montgat - Tiana Com en darreres edicions el TOT BADALONA, EDUCA BORRAS, i HOTEL SPA VILASSAR DE MAR convoquen un concurs per buscar la ĨŽƚŽŐƌĂĮĂ de la nostra portada de Nadal. ^ŝƚĞŶƐƵŶĂĨŽƚŽŐƌĂĮĂŽƵŶĨŽƚŽŵƵŶƚĂƚŐĞ que relacioni el Nadal amb Badalona, Montgat o Tiana envia-la a la nostra redacció, i si surt escollida com a portada aconseguiràs un lot de ũŽĐƐŐĞŶƟůĞƐĂĚ͛ĚƵĐĂŽƌƌĂƐŝƵŶĐĂƉ de setmana per a dues persones a l'Hotel Spa Vilassar de Mar ŶǀŝĂ͛ŶƐůĂĨŽƚŽŐƌĂĮĂĂ͗ ZĞǀŝƐƚĂůdŽƚĂĚĂůŽŶĂ͕ concurs portada Nadal Carrer Lleó, 11-13, 2n 3a 08911 Badalona. dĂŵďĠůĂƉŽƚƐĨĞƌĂƌƌŝďĂƌĂ͗ badalona@eltotdigital.com ^^>KEhZ^͗ Participants: Qualsevol aficionat a la fotografia, ƐĞŶƐĞůşŵŝƚĚ͛ĞĚĂƚ͘ Tema:&ŽƚŽŐƌĂĮĂĚĞEĂĚĂů relacionada amb Badalona, Montgat o Tiana. Fotografies: Cada concurƐĂŶƚƉŽƚƉĂƌƟĐŝƉĂƌĂŵďĚƵĞƐ fotografies com a màxim, ĂƉŽƌƚĂŶƚ ƵďŝĐĂĐŝſ ŽŶ Ɛ͛ŚĂ captat la imatge en cas de no ser fotomuntatge, data de ůĂĨŽƚŽŐƌĂĮĂ͕ŶŽŵĚĞů͛ĂƵƚŽƌ͕ telèfon de contacte i direcció. ^͛ĂĐŽŶƐĞůůĂƋƵĞůĞƐŝŵĂƚŐĞƐƐŝŐƵŝŶ ĞŶǀĞƌƟĐĂůŝĂďŽŶĂƌĞƐŽůƵĐŝſƐŝƐſŶ digitals. Data límit per enviar-les: 7 de desembre del 2011 WƌĞŵŝ͗lot de Jocs i Cap de setmana.

2010 concurs portada nadal.indd 1

15/11/2011 18:51:22


lectors Els parcs són pels nens... Mama indignada

Sóc una veïna del barri del Congrés. Per les tardes quan la meva filla surt del col·legi li agrada anar al parc de la regalèssia. Des de fa uns mesos hem

hag ut d e c anv iar d e par c ja que un grup de joves es posen al parc (o prop d'ell) a fumar porros i beure alcohol. No m'agrada que la meva filla vegi certes coses, i de fet està prohibit fumar prop d'àrees de nens o sortides

d'escola. Espero que de tant en tant passi alguna patrulla de barri com el Sr. Albiol va dir en el seu dia. Hi ha molts més bancs lliures i no tenen, perquè estar a prop del parc i els nens veure aquestes situacions.

La agonía de vivir junto a la AAVV del barrio Sistrells Juan Sánchez

Dirigido al Sr. Alcalde y a los miembros de la junta de la AAVV del Barrio Sistrells. Es irritante e insoportable aguantar todos los días de la semana que se comporten como si estuviera adiestrando animales del circo, según ellos son las actividades de:

SEVILLANAS (hay tres personas y parece que son mas de cien, tiemblan las paredes que parece que se van a caer), PINTURA (vienen cuatro con dos caballetes para los lienzos y parece que los lienzos los clavan al suelo ha mazazos), YOGA. Ja, ja, ja (me río por que son cuatro y vaya yoga si en el aula hay sillas plegables y las arras-

tran como si fueran de mármol). Reduciendo, es insoportable aguantar el ruido que hacen diariamente, y encima si les dices algo se ríen de ti además que la mayoría ni son del Barrio y ni siquiera de Badalona. Por favor pongan remedio, mi hija no puede ni hacer los deberes ni estudiar, con tanto ruido no te escuchas ni los pensamientos.

avals creuats. El més greu de tot això és que l’entitat financera va prestar al meu amic una quantitat que, com ell reconeix, mai podria tornar. Van inflar el preu de l’habitatge i així va rebre una quantitat que li va permetre, no només comprar el pis, sinó també alguns mobles i a punt va estar de comprar un cotxe. El meu amic em diu que en un principi s’hi va resistir ja que era conscient de les dificultats però la temptació era gran i va pensar que per què ell i la seva família no se’n podrien sortir i viure una mica millor. Ara es troba a l’atur, com molts badalonins. La seva dona fa feines però no podem pagar el banc, ja que amb el que guanya amb prou feines tenen per menjar. A l’octubre a Catalunya s’han registrat 14.628 nous desocupats i ja són 615.000 persones les que no tenen feina. A Badalona tenim més de 22.000 aturats. Les possibilitats de trobar feina del meu amic cada dia són més escasses. Ara te por de que qualsevol dia es trobi amb una notificació

del jutjat. El meu amic no entén perquè la crisi la hem de pagar els més febles com tampoc que els governs donin a les entitats financeres ingents quantitats de diners si aquestes continuen guanyant diners: segons el mitjans de comunicació “quatre grans grups financers del nostre país guanyen cada dia 35’5 milions d’euros”. El meu amic es pregunta si hem de resignarnos davant d’aquesta situació i a sobre hem de callar per no molestar als poderosos i deixar que els partits qui governen, a Madrid i a Catalunya, continuïn amb les seves retallades a l’Estat de Benestar. Per això diu que anirà a votar i donarà el seu vot pels que volen ajudar a la gent i no els bancs, als que defensen una reforma fiscal més justa (qui pagui més qui més té), als que estan en contra de les retallades, als que proposen acollir-se a la dació en pagament del pis hipotecat, als que volen més democràcia, als que de debò són d’esquerres i ecologistes i defensen els interessos dels treballadors i treballadores.

Stop Desnonament Pedro Jesús Fernández

A Catalunya durant els dos primers trimestres de 2011 n’hi va haver cada dia més de vint desnonament. No tenim dades de quants d’aquests són de Badalona ja que els bancs van als jutjats per reclamar el deute i quan li donen la raó, el banc actua, al marge de l’Ajuntament i procedeix al desnonant sense tenir en compte si estàs a l’atur, si estàs malalt, si tens fills petits, si hi ha gent gran... No fa massa un amic meu em va explicar com va hipotecar-se. Vivia en un pis de lloguer amb la seva dona i un fill petit i algú li va proposar que amb el que pagava de lloguer podia comprar-se un pis. El meu amic va consultar a una entitat financera i, efectivament, aquesta el va animar i li va facilitar tot el procés. El sou del meu amic no arribava als mil euros i per això l’entitat li va proposar que busques algú que l’avalés i si aquest estava a l’atur o els seus ingressos també eren petits, la solució estava en presentar 24 i TOT Badalona

Lectors-24.indd 1

15/11/2011 9:45:00


9

"

DBSB DBSBT

DBSB DBSBT

å å

å å

å å

Ã¥

 å å å å å å

å å å å å å

å å å å å å

å å å å å å

'PSNBUP

" DBSBDBSBT

DBSBT

Ã¥

'PSNBUP

 Y 

"

Y

"Ã¥

Ã¥

Ã¥

Ã¥

 

å å å

å å å

å å å

å å å

'PSNBUP

 Y 

"

Y

"Ã¥

Ã¥

Ã¥

Ã¥

 

å å å

å å å

å å å

å å å

9

 Y 

DBSBT

DBSB DBSBT

DBSB DBSBT

DBSB

å å

å å

å å

å å

 å å å å å å

å å å å å å

å å å å å å

å å å å å å

'PSNBUP

" DBSB'PSNBUP

"

"

  

'PSNBUP

å å å

å å å

 Y DBSB

'PMMFUPTJOEE

" DBSB

DBSBT

"

"

"

"

DBSBT

Y

Ã¥

Ã¥

Ã¥

Ã¥

å å å

å å å

å å å

å å å

Y

 Y 

DBSB DBSBT

DBSB DBSBTå å

å å

å å

 

å å å å å å

å å å å å å

å å å å å å
La solitud d’un banc Mari Carmen Lozano

L’a v i s u r t d e s a n i m a t d e l’ambulatori del barri de La Salut. El doctor l’ha visitat a corre-cuita i, li ha dit que e l s ve r t í g e n s q u e p a t e i x són deguts a l’edat. Sense aixecar el cap de l’ordinador li ha estès una recepta. Per passar-se tanta retallada i tanta indiferència ha decidit descansar una estona en un dels bancs del Passeig de La Salut. Un banc qüestionat sota un ar b r e ve l l, u n a m i c a m é s amunt tres c ad ires noves

presideixen el regne de l ’o b lit. Solitu d i re p ò s. El banc per l’avi ha estat sempre aquell lloc des d’on ha pogut apropiar-se de la seva calma, una calma silenciosa que ho transforma tot, la forma de les coses, el color de les persones, el soroll de les veus. L’avi alça la cara envers el s o l, a m b l e s m a n s j u nte s damunt la camissa de llana descordada, es delecta en la contemplació dels records i, aprofita per evocar imatges de sa infància i de sa joventut. Al sortir de la seva abstracció mira amb atenció l’escenari

CURSOS GRATUÏTS a Badalona

Treballadors i Autònoms del Sector del Metall i Aturats - ANGLÈS INICIAL (40H) - INTEL.LIGÈNCIA EMOCIONAL (40h) -PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS(8H)

Inici : Desembre 2011 Més informació i inscripcions a: Federació Empresarial de Badalona

Telèfon: 93 464 80 24

que es mou al seu davant i, es converteix en testimoni invisible de petites històries quotidianes: la jove que escolta música a través dels auriculars; el nen que porta amb empenta la motxilla plena de llibres no gratuïts; la dona carregada amb bosses del supermercat; l’home, que s’ha quedat a l’atur i, compra una butlleta de loteria amb la il·lusió de què hi sigui premiada. D e s d e q u è l ’av i v i u s o l , el silenci i la solitud s’han c o nve r t i t e n e l s a l i m e n t s de la seva existència. Ara aquest temps de soledat li deixa posar sobre les coses del món una mirada pausada, és la lentitud amb la que els anys li han anat cobrint el seu esperit. L’avi s’aixeca del banc. L’avi no parla gaire, té prou amb c o n te m p l ar. D ar r e r a d ’e l l queda un petit univers que el permet mirar el rellotge cada segon, ullar el periòdic i, ser conscient de la precarietat i la fragilitat de la condició humana.

CARTES DELS LECTORS Vols comunicar quelcom? Escriu-nos i ho publicarem a la secció Cartes dels Lectors badalona@eltotdigital.com

Tota l’actualitat més immediata a Twitter

twitter.com/totbadalona www.eltotdigital.com facebook.com/totbadalona

26 i TOT Badalona

Lectors-26-27(-V8).indd 2

15/11/2011 9:43:45


cartes dels lectors

Pintura vial Eric Juan

Se a puesto en los inicios de las calles limitadas a 30km/h, una pintura color rojo llamativo y el símbolo de velocidad y el paso de peatones que hay en blanco y claro es una buena idea para llamar la atención, sin pararse a pensar en los motoristas, ya que al estar al inicio de las calles, es un grave riesgo para nosotros, en caso de que este mojado o simplemente húmedo, ... y no tan solo para los motoristas, y es que no se han molestado en utilizar pintura antideslizante, que existe!.

Pueden poner en peligro las vidas de los peatones o al menos su integridad fí¬sica ya que si un coche toma la curva a 30 km/h, se encuentra con estas condiciones y un peatón cruzando la misma, imaginad el final si el coche patina y alcanza al peatón. Claro que todo son suposiciones, pero puede pasar ya que circulo tanto en ambos tipos de transpor te y he tenido varias ocasiones en las que poniendo el pie no me he caído, pero he vivido la experiencia, años atrás, con pasos de peatones e intento no volverla a vivir.

Foto Denúncia

Senyal caiguda a Dalt la Vila Marta Llorens

El senyal apareix a terra del C/ Quintana Alta a la part del nº 2 cantonada amb Barcelona, just després que el camió de la recollida selectiva hagi passat (els altres cops també ha caigut en dimarts i desapareix misteriosament...) però aquest dimarts queda allà. Es truca per primer cop a la Guàrdia Urbana a les 15h. i se'ns contesta que ara vé la br ig ad a a re c ollir- la. A

les 16:30h. no la recullen i s'insisteix a la Guàrdia Urbana que torna repetir que tranquils, que la brigada ja vindrà. A les 20h. s'ha de renyar a diversos joves perquè no la facin servir per fer bretolades i es retira al costat dels contenidors de Martí Pujol, avisant a la Guàrdia Urbana del canvi d'ubicació per si la vénen a recollir a la nit. Dimecres a les 9h. seguia allà, i al vespre a les 20:30h. seguia allà, i tot això fins divendres.

En aquesta secció es publiquen les opinions rebudes a la secció de cartes dels lectors del TOT. La direcció no és fa responsable de les opinions expressades en aquesta secció. Aquestes han sigut expressades lliurament i de forma voluntària per les persones que signen cada escrit. Els comentaris referents a informació apareguda en aquesta secció són única i exclusivament responsabilitat de la persona o institució que la realitza, i en cap cas serà responsabilitat de la nostra publicació. El TOT agraeix les cartes dels seus lectors i escolleix per a la seva publicació aquelles que compleixen la normativa aquí explicada. Els texts d'aquesta secció: t/PQPEFOFYDFEJSMFTQBSBVles, en cas contrari seran resumides o no seran publicades. t-FTDBSUFTSFCVEFTWÓBXFCOP necessàriament seran publicades a la revista, per ser així hauran de complir la present normativa. t&TJNQSFTDJOEJCMFBQPSUBSFM OPN EBEFTEFDPOUBDUFJ%/*EF l’autor. El TOT no és fa responsaCMFEFMFTEBEFTOPTPMtMJDJUBEFT que siguin facilitats pels usuaris. t&M505FTSFTFSWBFMESFUEF publicar les cartes, així com de resumir-les quan ho consideri oportú, o eliminar part del text si és considera que vulnerin el següent punt de la normativa. t/PÏTQVCMJDBSBOMFTDBSUFT que continguin obscenitats, atacs personals i difamatoris evidents, així com qualsevol tipus de comportament antisocial que atemptin a les bones costums o escrits malintencionats o inadequats. t/PFTSFUPSOBSBOFMTPSJHJOBMT OJ és facilitarà la informació facilitada pels autors. t/PÏTNBOUJOESËDPSSFTQPOEÒOcia ni s’atendrà visites o trucades respecte els originals enviats o publicats. Poden enviar les seves cartes a través de: Fax: 93 464 69 79 Email: badalona@eltotdigital. com Assumpte: Cartes dels lectors web: eltotdigital.com/pagines/cartes Correu: C/Lleó, 11-13 2on. 3a. 08911 Badalona Per enviar la foto denuncia: Email: badalona@eltotdigital. com Assumpte: Foto Denúncia TOT Badalona i 27

Lectors-26-27(-V8).indd 3

15/11/2011 9:43:47


espai c

Gina de Tera redaccio@eltotdigital.com

t Imatge de R.I.P de Felipe Almendros

Badalona una ciutat de còmic Potser ha estat la imminent arribada del Museu del Còmic i la Il·lustració o que veritablement Badalona i el còmic van agafats de la mà però el cert és que la nostra ciutat viu un bon moment pel que fa el còmic. Grans autors de la ciutat publiquen, les entitats organitzen activitats i premis i el còmic obté el reconeixement que es mereix.

Felipe Almendros treu al mercat R.I.P Felipe Almendros acaba de publicar la seva terce ra novel·la gràfica "R.I.P", una història de superac ió personal amb un estil amb aires de David Lynch, cotxes, un pare mor t, una germana amb leucèmia a l'espera de medul·la i gossos. Tot és real o parteix d’allò real. Un

particular sentit de l’humor i la lluita dels diversos jos del protagonista fan d ’aquest còmic una autèntica joia. La mort del pare ( que a la portada surti com a l’autor del llibre) i la leucèmia de la germana marquen el fil argumental de RIP, on l’autor es veu obligat a superar un trastorn mental per acabar salvant a la seva germana.

Cursos gratuïts de català per a adults (nivells inicial i bàsic) a Badalona i Sant Adrià de Besòs Oberta la inscripció a cursos gratuïts per iniciar-se en l'aprenentatge de la llengua catalana. S'impartiran en diversos barris de Badalona (Llefià –escola Rafael Alberti-, Sant Roc, Artigues -Associació de Veïns d’Artigues-, Raval –institut Badalona VII-) i també a Sant Adrià de Besòs (institut Manuel Vázquez Montalbán). La matriculació en aquests nous cursos de català es podrà fer en les dues seus del CNL, en l’horari habitual d’atenció al públic. Tots els detalls i més informació a www.cpnl.cat/badalona i www.cpnl.cat/santadria. Els propers cursos, trimestrals, del CNL de Badalona i Sant Adrià s’iniciaran el mes de gener de 2012.

vxl.badalona@cpnl.cat www.cpnl.cat/badalona

I si us agrada el cinema, no us perdeu les pel·lícules en català a preu reduït del Màgic Badalona! (+info a www.cpnl.cat/badalona)

28 i TOT Badalona

1505.pag.28.29.indd 2

15/11/2011 11:01:46


gran ciutat (Barcelona) on hi troba tot allò que Badalona no li ofereix. Una situació que queda reflectida simbòlicament a RIP. Un còmic que no podem deixar escapar.

La mor t és la por ta cap a un viatge oníric per l’interior del protagonista. Una MENA d’autopsiconàlisi propi del Freud més popular i carregat d’un humor corrosiu que ens fa esclatar de riure. Costa de creure després de llegir aquest còmic que Felipe Almendros treballi a correus, darrere d’una finestreta, en comptes de poder dedicar les seves hores a seguir fent obres com RIP. És l’injust món de l’artista. Felipe Almendros és de Llefià, del Llefià més underground, aquell que troba en el metro la via d’escapament cap a la

Presentació del còmic “Yes, we camp” Dins dels actes del Badacòmic, aquest divendres 18 a les vuit del vespre al Centre Cívic Dalt la Vila es presenta el còmic “Yes, we camp. Trazos para una (r) evolución”. Es tracta de la visió d e l m ov i m e nt d e l 15 - M a través de l’obra de diversos JMtMVTUSBEPST J EJCVJYBOUT B més de textos de personat-

ges com ara Eduardo Punset o Federico Mayor Zarago za. La presentació comptarà ambla presència del dibuixant Carlos Azagra. Un llibre que mostra el comprimís d’artistes i intel·lectuals i que a més, l’editorial ha ajustat molt el preu per tal de fer accessible a tothom aquesta obra. La Nit del Còmic Dimecres 23 de novembre a d o s q u ar t s d e v u i t , el Teatre Principal acollirà la segona edició de la Nit del Còmic, on es donarà a conèixer el 2n Premi Internacional de Còmic Ciutat de Badalona- Caixa Laietana. Un premi que neix l’any 2010 amb l’objectiu de recupe r a r e l fo r m at d ’ex p r e s s i ó més primigeni del còmic: la tira còmica. Enguany la Nit del Còmic retrà homenatge al dibuixant, il·lustrador, fotògraf i publicista Enric Sió, destacant la seva singularitat artística amb la voluntat de restituir el seu llegat al món del còmic. A més de premiar al periodista Vicent Sanchis pels seus estudis sobre la censura franquista a la historieta recollits als llibres “Franco contra Flash Gordon” i “Tebeos Mutilados”

Cursos subvencionats pel servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu dirigits prioritàriament a treballadors/res desocupats/des - Atenció socio-sanitària a persones a domicili 9 - 14 h. - Atenció socio-sanitària a persones dependents en institucions socials 9 - 13 h. - Cuidador/a de discapacitats/des físics i psíquics 9 - 13 h. Informació i inscripcions a:

GID

C/ Rector, 91-95 BADALONA 93 464 45 83 - info@centregid.cat

Generalitat de Catalunya Departament d'Empresa i Ocupació

Unió Europea Fons social europeu L'FSE inverteix en el teu futur

TOT Badalona i 29

1505.pag.28.29.indd 3

15/11/2011 11:01:53


agenda Badalona

Dijous 17 Tertúlia literària

TERTÚLIA LITERÀRIA DEL LLIBRE ‘PETONS DE DIUMENGE DE SÍLͳ VIA SOLER’; amb la presència de l’autora, a les 18:30h, a la Biblioteca de Lloreda.

Hora del conte

A LA BIBLIOTECA CAN CASACUͳ BERTA, a les 18h, s'explica 'Un nen, un conte, un país' a càrrec de Mercè Rubí. A LA BIBLIOTECA DE SANT ROC,A LES 18H, s’explica “El Mussol que volia ser gall”.

Divendres 18 Teatre

TEATRE AMB L’OBRA “DELICAͳ DES”, a les 21h, al Teatre Zorrilla. Preu: 22 euros.

Concert

XIII Trobada d'intercanvi de plaques de cava i taps corona

A BADALONA DE 9,30 A 13,30H A LA COOPERATIVA LA MORAL C/ Guell i Ferrer, 86 per a més informacio sr lluis- 93 387 10 85 o Pilar 93 387 42 13

dĂůůĞƌ/ŶĨĂŶƟů

SI TENS ENTRE 3 I 12 ANYS, VINE AL TALLER D’ESPAI DE JOC DE L’ESPLAI DIPLODOCUS que realitzarem el proper 19 de novembre a l’A.VV Manresà. Comencem a les 10h i acabem a les 13h. Més informació al C/Eduard Marquina 18-20 local, dimarts, dijous i divendres de 17h a 20h. Telèfon de contacte : 93.384.26.36 Correu electrònic : splaidiplodocus@gmail.com

Els colors de la tardor

RUTES D’ENTITATS. Trobada davant el Centre Cívic de Torre Mena, a les 9:45h.

Una passejada amb contes

ESTRARAP, a les 21h, a la Sala Estraperlo.

A LES 12H, A LA BIBLIOTECA DE CAN CASACUBERTA, amb Èric Battut.

Dissabte 19

Concert

Quedem? d’Òmnium Badalona

19 DE NOVEMBRE DESCOBRINT ESPAIS DE LA CIUTAT amb una ruta per les entitats de Llefià i la Salut. Hi haurà dos itineraris i un d’ells serà accessible a totes les persones.Us recordem que cal fer la inscripció prèvia per tal de poder assistir a les activitats - com sempre, gratuïtes- enviant un correu a quedembadalona@ omnium.cat o trucant al telèfon 93 389 56 80.

El casal de la Morera

FEM BALL CADA DISSABTE A LA TARDA DE 17,30 A 20.00 HORES , berenar pica pica , cava C/ Torrent de la Font , 20 tel. 93 465 88 65

Que no se t'escapi!

CONCERT DE FLAMENC AMB MIGUEL FLORES, "El Capullo de Jerez", a les 21h, al Teatre Zorrilla. Preu: 20 euros.

Concert

CONCERT AMB ROCKABILLY NIGHT DEhͳE/>^нd,Z/K>^нd, ,/ͳ&/ >Z^͕ a les 22h, a la Sala Estraperlo.

Diumenge 20 Festa de Tardor

A 2/4 DE 12, A LA PLAÇA DE LA PLANA, Festa de Tardor de BadalonaSardanista.Cobla Marinada.

ŽŽƉĞƌĂƟǀĂůĂDŽƌĂů

A LES 18 HORES A LA SALA D’ACTESDEL’ENTITAT, ball amb

música en viu a la mitja part berenar, preu de l’entrada per a tothom 6 euros.

58è Caminada de la Regularitat

ORGANITZADA PEL CENTRE EXͳ CURSIONISTA DE BADALONA, amb sortida i arribada a Tiana, tot resseguint rieres, camins i corriols, aquest any, la caminada ens durà a banda i banda de la línea de carena. (+) www. cebadalona.org

Visita guiada a la fàbrica anís mono

DURANT EL MATÍ, ORGANITZADA PEL MUSEU BADALONA, a les 10 i a les 12h. (+) 93 384 17 50

Descobreix la Serradala de Marina

ITINERARI PER CONÈIXER LES FONTS DELS CAÇADORS I DELS AVELLANERS. ACTIVITAT GRAͳ TUÏTA. Cal inscripció prèvia, ja que les places són limitades. La inscripció es pot fer per telèfon al 93 395 01 05

Passejades ƚĞŵăƟƋƵĞƐ

PEL FRONT LITORAL DE BADALONA EN EL QUETX CIUTAT BADALONA,a les 11h, avistament i reconeixement d'aus marines del nostre litoral.

Espectacle familiar

LA BELLA I LA BESTIA, a les 18h, al Teatre Zorrilla. Preu 6 euros.

Dilluns 21 Exposició

L'INSTITUT LA LLAUNA ACULL L'EXPOSICIÓ 'Connecta't al còmic'.

Tertúlia literària

A LA BIBLIOTECA SANT ROC, A LES 17:30H, es fa una tertúlia “Socorro, perdón” de Frédérich Beigbeder

Dissabte 19 Els Colors de la Tardor: Ruta d'entitats. 9.45h. Centre Cívic Torre Mena. 93 399 03 11

30 i TOT Badalona

1505.pag.30.31.indd 2

14/11/2011 16:35:00


Dimarts 22 Conferència

"PETJADES ROMANES A DALT LA VILA" a les 18h, ens acompanyarà Pepita Padrós, cap d'arqueologia del Museu de Badalona, a la seu d'AnastàsiesSocietat Coral La Badalonense (c/Sant Anastasi 14).

Taller de ciència

PER INFANTS, A LES 18H, a Can Casacuberta.

Exposició

INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ “BADALONA I EL MAR”, a les 19:30h, al Museu de Badalona .

Dimecres 23 Quedem? d’Òmnium Badalona

CELEBRACIÓ DE SANTA CECÍLIA entrarem al Conservatori Municipal de Música a escoltar una audició del departament de Piano. Us recordem que cal fer la inscripció prèvia, enviant un correu a quedembadalona@ omnium.cat o trucant al telèfon 93 389 56 80

Dijous 24 Setmana de la ciència

ON ES FARÀ TEATRE: ‘EL PERͳ QUÈ DE LES COSES’, a càrrec d´Engruna teatre.A la Biblioteca Can Casacuberta, a les 19h.

Conferència

INTRODUCCIÓ AL FENG SHUI amb Montserrat Beltran de 19h a 20h, a Canonge Baranera, 75. Reserva 647 45 85 46

Pròxims actes Esplai els caps de setmana

L’ESPLAI DIPLODOCUS TORNA A OBRIR LES SEVES PORTES TOTS ELS DISSABTES de a la tarda de

16.30h a 18.30h. Si tens entre 3 i 12 anys i ganes de passart’ho bé, t’esperem dissabte 5 de novembre a les 16.30h. Més informació al C/Eduard Marquina 18-20 local, dimarts, dijous i divendres de 17h a 20h. Telèfon 93.384.26.36 o bé esplaidiplodocus@gmail.com

^ŽƌƟĚĞƐĐƵůƚƵƌĂůƐ

LA GLEVA PRENADAL DIA 03.12.2011 av. barri Progrés. Informació i reserva 93 383 41 11 de 18 a 20 h.

ĐƟǀŝƚĂƚƐ

'h/dZZͳ WhEd^ K/y1ͳ DEh>/dd^ͳWd,tKZ<ͳ informació- AV. Barri Progrés- 93 383 41 11 de 18 a 20 h.

Coral casal la Morera

EL CASAL DE LA MORERA VOL FER MES GRAN LA SEVA CORAL I PREͳ CISA tenors i baixos interessats dirigirse a Torrent de la Font ,20 Morera tel. 93 465 88 65 - 685 88 09 60

bre a les 18 hores preus nens 8€ ica inclos preu adult 10€ iva inclòs.

montgat

Dissabte 19 Mercat ecològic i artesanal

DURANT TOT EL MATÍ, a la plaça de les Mallorquines.

Dilluns 21 Setmana de Prevenció de Residus

DE 17:30 A 20H, tècniques de transformació de roba i complements al Centre cívic les Mallorquines.

tiana

Triuska Teatre

UNA ASSOCIACIÓ SENSE ÀNIM DE LUCRE QUE TREBALLA L'ÀMBIT DEL TEATRE INFANTIL, ORGAͳ NITZA: Tallers de teatre per a diferents grups d'edat al teatre del centre Sant Josep i a Can Cabanyes. Per més informació, horaris i grups, adreceu-vos a triuskateatre@gmail.com o truqueu als telèfons 654 76 88 42/ 637 87 70 95

El cicle de xerrades

“LLEGIR LA BIBLIA AMB ULLS DEL SEGLE XXI” 2 de desembre de 2011, coordinat pel biblista Agustí Borrell, tindrà lloc a les 22 en la Sala d’actes del convent dels Carmelites Descalços, c/ Sant Miquel, 44

Charlie Mag

“ MOMENTS MÀGICS” AL TEATRE EL CIRCOL SANT ANASTASI, 2 de Badalona el dia 27 de novem-

Diumenge 20 Avistament i reconeixement d'aus marines del nostre litoral. De 11 a 14h. Port Esportiu Marina de Badalona. 93 320 75 00

Dijous 17 L’hora del conte

LA CLARA MARISTANY EXPLICARÀ EL CONTE "A LA VORA DEL FOC", a les 17:30h, a la Biblioteca.

Diumenge 20 Teatre

“BAMBOLINES” AMB L’OBRA “EL SECRET DEL PIRATA”, a les 18h, a la Sala Albéniz.

Dijous 24 Conferència

ELS TEMPS MODERNS: LA DITA ESPANYA DELS NO GENS MENYS DITS "REIS CATÒLICS"a càrrec del Dr. José M. Sabaté, a les 18:30h, dins de l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran, a la Sala Albéniz.

Diumenge 20 Espectacle familiar: 'La bella i la bèstia'. 18h. Teatre Zorrilla.

TOT Badalona i 31

1505.pag.30.31.indd 3

14/11/2011 16:35:02


cinemes

Asesinos de élite Nos narrará la historia de un grupo de antiguos miembros de las fuerzas especiales británicas cuyos integrantes están siendo cazados por un equipo de asesinos De Niro interpretará a su mentor, mientras que Yvonne Strahvoski dará vida a su compañera sentimental. Clive Owen se pondrá en la piel de un agente de campo que intenta proteger a los ex soldados y a sus familias. Dir.: Gary McKendry. USA y Australia. 2011. Acción, thriller. Inter.: Jason Statham, Robert De Niro, Clive Owen.

La saga Crepúsculo: Un dios salvaje Amanecer – Parte 1 En este nuevo capítulo, los protagonistas Bella Swan y Edward Cullen tendrán que hacer frente junto a sus seres queridos a la cadena de acontecimientos ocasionados por sus elaborados esponsales, su romántica luna de miel y el tumultuoso nacimiento de su primera hija… que trae consigo una imprevista y sorprendente consecuencia para Jacob Black. Dir.: Bill Condon. USA. 2011. Drama, fantástico, romance. Inter.: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner.

Roman Polanski dirige esta película que lleva a la gran pantalla “Un dios salvaje”, obra de teatro de Yasmina Reza en la que dos parejas se reúnen después de que sus hijos se hayan peleado, intentando de esta forma buscar una solución al problema. Sin embargo, en el encuentro comienzan a reprocharse todo tipo de cosas entre ellos, incluso aspectos relacionados con sus propios matrimonios. Dir.: Roman Polanski. Francia, Alemania, Polonia y España. . 2011. Comedia dramática. Inter.: Jodie Foster, Kate Winslet, Christoph Waltz, John C. Reilly.

Informació i reserves 93 224 56 11 Horaris Cartellera 93 464 13 13 / 93 464 65 65 Des del 18 de novembre al 24 de novembre del 2011 20.11.11 Sala

Film

Pase 1 Pase 2 Pase 3 Pase 4

LAS AVENTURAS DE TINTIN FOOTLOOSE MIENTRAS DUERMES WINX, LA AVENTURA MÁGICA LA GUERRA DE LOS BOTONES LONDON BOULEVARD ASESINOS DE ELITE UN DIOS SALVAJE LAS AVENTURAS DE TINTIN 3D DISSABTE 19-11-2011 ENXANETA AMANECER EVA UN GOLPE DE ALTURA LA VOZ DORMIDA AMANECER PHINEAS AND FERB TIBURÓN 3D LA GRAN AVENTURA DE WINTER PARANORMAL ACTIVITY 3 LAS AVENTURAS DE TINTIN ( CAT ) DETRÁS DE LAS PAREDES CRIADAS Y SEÑORAS KIKA SUPERBRUJA 2 VERBO

16:30

PORTADA

ESTRENOS

19:30

22:00

20:15

22:15

Pase 5 Pase 6 Matinal 12:10

16:15 16:20

18:15

12:25 12:20

20:30 18:25 18:30 18:10

19:15 20:30 20:20

22:30 22:00 22:30 22:30

12:00 12:15 12:10

16:00

18:15

20:30 20:30

22:45

12:20

16:00

18:05

20:10

16:15 16:30 16:00

Golfa 0:15 0:30 0:15

0:30 0:15 0:30 0:40

1:00

17:00

19:30

16:15 16:00

18:15 18:20

16:15

18:15

20:15 20:30

12:20 22:15 22:00 22:15

0:30 0:20 12:30 12:15 12:10

22:45

0:30 12:15

20:20 19:45 16:10

0:15

18:00

22:15 22:20

0:15 12:25 0:50

EVENTOS

Bus: 3, 4, B25, B26, B29, B30, B31, N11 Metro: Línia 2 Gorg - TRAM: T5, T6

32 i TOT Badalona

1505.pag.32.indd 1

14/11/2011 17:09:35


La cartellera dubta de Shakespeare El repartiment està encapçalat per destacats actors de l'escola britànica com Rhys Ifans i Vanessa Redgrave.

30 minutos o menos Jesse Eisenberg, qui interpreta el fundador de Facebook a 'La red social', protagonitza aquesta comèdia de Ruben Fleischer. Encarna un repartidor de pizzes a qui dos criminals segresten per forçar-lo a robar un banc.

Anonymous

5 metros cuadrados

El realitzador alemany Roland Emmerich, deixa el cinema de ciència ficciĂł i catĂ strofes ('Independence Day') per debatre sobre l'autoria de les obres que s'atribueixen a a William Shakespeare. Ho fa amb l'Anglaterra d'Elisabet I com a escenari, enmig de les intrigues polĂ­tiques i de les SFMBDJPOT BNPSPTFT JMtMĂ&#x201C;DJUFT de la cort reial

DesprÊs d'estrenar-se amb èxit a l'últim Festival de Mà laga, arriba a les pantalles aquesta comèdia dramàtica dirigida per Max Lemcke i que compta entre els seus intèrprets amb Fernando Tejero i Malena Alterio. Narra les peripècies d'una parella afectada per la crisi immobiliària, que intenta que li entreguin el pis que va comprar sobre plànol.

Concurso

C I N E xL A K

La guerra de los botones Comèdia francesa de Christophe Barratier ('Els nois del c o r), q u e ve r s i o n a e l f i l m homònim que Yves Rober t va estrenar el 1961 amb èxit i que es basava amb la popular OPWFMtMBEF-PVJT1FSHBVE Parla sobre la batalla que inicien els nens de dos pobles veïns durant la Segona Guerra Mundial. Hi intervenen intèrprets com Guillaume Canet, Laetitia Casta o GÊrard Jugnot.

La gran aventura de winter Basada en esdeveniments reals, aquest film del realitzador nord-americà Charles Martin Smith narra la història d'un nen que es fa amic d'un dofí ferit. Ashley Judd dóna vida a la mare del noi i Morgan Freeman encarna la persona capaç de salvar-lo.

RA

Badalona? acine MĂ gic g e M s lo n e o ltimo estren AKARA el Ăş L x r ve sorteo de 3 entrad e c te ÂżTe ape as InformaciĂłn sobre el concurso: Cada jueves sorteamos 3 entradas para acudir a ver cualquier pelĂ­cula en los cines Megacine MĂ gic Badalona. Si resultas ser uno de los ganadores podrĂĄs ver cualquier pelĂ­cula en cualquier sesiĂłn de lunes a jueves. (1 mes desde la fecha del sorteo). ÂżCĂłmo saber si has resultado ganador? Cada semana saldrĂĄn los ganadores de las entradas en el apartado de cines de la secciĂłn EspaiC donde publicaremos los nombres de los premiados.

badalona@eltotdigital

ÂżCĂłmo participar?

.com

lla de megacine esta Encuentra la estre cios aparecidos en sa un an los de o pre en un em la de re el nomb revista. EnvĂ­anos ro de e aparece, el nĂşme a anunciante dond ntacto co de tos da y revista, tus datos a@ ctrĂłnico badalon nuestro correo ele lunes escogeremos s Lo m. .co tal . eltotdigi la semana en curso los ganadores de

Ganadores del sorteo de 1 entrada de la revista 1504: Maribel Fornaguera Cutrillas, MÂŞ Dolores GutiĂŠrrez Santacana, Manuel J. Poxo de los Aires

TOT Badalona i 33

1505.pag.33.indd 1

14/11/2011 11:09:29


novetats

llibres

mĂşsica Per Gina de Tera

MIKE PATTON The Solitude of Prime Numbers Ă&#x2030;s un dels mĂşsics que val la pena seguir, sobretot perquè mai repeteix. Sempre tĂŠ noves mĂşsiques per oferir. El cinema sempre l'ha atret i ara ens proposa una banda sonora per "The Solitude of prime Numbers", que el MMJCSFFTUĂ&#x2039;CĂ?JMBQFMtMĂ&#x201C;DVMBĂ?T terrible, però Patton aconsegueix crear una atmosfera perfecte per endinsar-nos a la història.

ALBERT PLA PASCAL COMELADE Somiatruites Un disc de Pla sempre ĂŠs una bona OPUĂ&#x201C;DJBJTJ al darrere tambĂŠ hi ha Pascal Comelade encara mĂŠs. Somiatruites ĂŠs el doble cd del darrer espectacle de Pla. Un cd en catalĂ , l'altra en castellĂ  i un grapat de cançons extraordinĂ ries. Des de "Antònia Font" que enceta el disc fins a Insomni.

JOSH ROUSE & the long vacation Ă&#x2030;s un disc d'aquests que no arriba ni als 30 minuts... i segons qui encara va bĂŠ, però en aquest cas es fa curt. El mĂşsic ens ofereix nou temes pop, tranquils i amb aires del brasil. Un disc que ens connota estiu i que pot anar bĂŠ per als nostĂ lgics de l'agost, el sol i la platja.

Per SaltamartĂ­ Llibres

ROSA CANDIDA Augur Ava Ă&#x201C;lafsdĂłtir ALFAGUARA El joven ArnljĂłtur decide abandonar su casa, a su hermano gemelo autista, a su padre octogenario y los paisajes crepusculares de montaĂąas de lava cubiertas de MĂ&#x201C;RVFOFT4VNBESFBDBCBEF tener un accidente y, al borde de la muerte, aĂşn reĂşne fuerzas para llamarle y darle unos Ăşltimos consejos.

mĂşsica Llista d'Ă lbums 1

2

3

4

5

Llista de cançons 1

2

ANYS DE PROSPERITAT Chan koonchung LA CAMPANA EDICIONS 4 P N B 1F R VĂ&#x201C;O el 2013: un mes sencer s'ha esborrat estranyament del calendari. Ha desaparegut tota la informaciĂł, ningĂş en recorda res i a ningĂş li importa gens. Excepte a un petit cercle d'amics que no s'aturaran fins a descobrir el motiu d'aquesta amnèsia inquietant i de la felicitat general que s'ha apoderat de la societat xinesa.

3

4

5

El dia del concurs de caça dels joves camaleons ha arribat: guanyarà el primer que capturi un espiadimonis vermell. En Tami Ês un dels concursants, i ben aviat en troba un, però un gripau tambÊ ha clissat l'insecte, i tots dos es discuteixen.

Rain over me Pitbull + Marc Anthony #BJMBOEPQPSBIĂ&#x201C; Juan Magan PerdĂłname Pablo AlborĂĄn Moves like Jagger Maroon 5/C. Aguilera We found love Rihanna/Calvin Harris

Llistes facilitades per Promusicae

llibres Els mĂŠs venuts 1

El temor d'un home savi Patrick Rothfuss

2

TOTS ELS COLORS DEL CAMALEĂ&#x201C; Jordi Losantos CRUILLA EDITORIAL +.Ĺ&#x2013;.7564#%+ÂŚ Cristina Losantos

Los dias intactos Manolo GarcĂ­a Espejos El Barrio Mylo Xyloto Coldplay Under the mist... Justin Bieber Hacia lo salvaje Amaral

Steve Jobs, la biografia Walter Isaacson

3

El jardin olvidado Kate Morton

Llista facilitada per SaltamartĂ­ Llibres

Canonge Baranera, 78 08911, Badalona 93.384.00.71 www.saltamarti.com TBMUBNBSUJ!TBMUBNBSUĂ&#x201C;DPN

34 i TOT Badalona

1505.pag.34.indd 2

15/11/2011 8:53:47


badagrafia

ŶǀŝĂΖŶƐƵŶĂĨŽƚŽŐƌĂĮĂ͊

www.facebook.com/tot.badalona

Tot esperant el tren a l'estació de Badalona. Meritxell Marcè

Badagrafia és un espai dedicat exclusivament a la participació dels lectors a través dels seus telèfons mòbils. Podeu enviar-nos fotografies de tot tipus, des de personals, divertides, de crítiques socials o quotidianes. Cada setmana triarem les millors fotos i les publicarem a la revista, i al Facebook. Podeu enviar la vostra fotografia, realitzada per telèfon mòbil, al correu: badalona@eltotdigital.com IMPORTANT: El format no pot ser superior als 5 Mb. Les imatges han de ser captades a través del telèfon mòbil.

l'aparador Tendencias de decoración la cristalería o vajilla o bien objetos de decoración diversos, formando parte de esta combinación un cuadro floral de firma de autor .

Queremos ilusionaros con un nuevo escaparate, basado en un salón colonial con muebles macizos hechos a mano, totalmente ar tesanales con un control de calidad garantizado, mezclado con un toque de mueble afrancesado con tonos dorados suaves y platas . Lo forma un aparador de 2 metros, espectacular y bellisimo al que hemos mezclado decoración plata y dorados suaves, al lado una vitrina totalmente calada con un trabajo excepcional donde guardar

Fr o nt a l m e nte, te n e m o s l a cómoda afrancesada en tonos decapados negros y dorado suave con dos cabezas sensacionales que no te dejaran indiferente, acompañada con una lampara de cristal y una lampara en fibra de vidrio decorada ar tesanalmente, en la parte central una mesa de centro decorada con un camino de mesa en dorado y distintas cajas decapadas muy originales, en el lado izquierdo un sofá con chaise longe, con reposecabezas y asientos reclinables con viscoelastica para el confort total, para hacerlo mas acogedor le hemos puesto una alfombra de pelo en color

negro, y como colofon un gran surtido lamparas de lagrimas a cual mas bonita. No te lo pierdas, sólo lo tendremos unos días expuesto, nos gustaria que vieses los de las dos tiendas, siempre con la intención de haceros esbozar una sonrisa.

TIENDA AZAHAR (Azaharindia, S.L.) Av. Italia, 1 (Junto al mercado provisional de Fondo) 08917 Badalona (Barcelona) Telf. 93 388 65 83 Guifre, 237 08912 Badalona (Barcelona) Telf. 93 383 74 27 e-mail:azaharindia@hotmail.com www.azaharindia.com TOT Badalona i 35

1505.pag.35.indd 1

15/11/2011 15:51:58


tendències Marina Pujades guanya el tercer premi Joaquim Mercader del Bdn Moda Tendències Carles Carvajal

M ar i n a Pu j ad e s va s e r l a guanyadora, la setmana passada, de la terce ra ediciĂł del premis per a Joves dissenyadors Badalona Moda, Joaquim Mercader, amb el re c oneixement de Millor Dissenyadora Global. El jurat li va concedir el premi a la millor jove dissenyadora i la participaciĂł a Modatex, la fira alemanya d'alta costura. Pujades tindrĂ un espai per exposar les seves creacions a la botiga del dissenyador badalonĂ­, Toni Francesc, al barri del Born de Barcelona i es publicarĂ  una entrevista a la revista magazine â&#x20AC;&#x153; Yo donaâ&#x20AC;?. Dâ&#x20AC;&#x2122;altra banda, Aina AmigĂł i Mireia GinĂŠs van ser guardonades amb els premis als projectes amb millor viabilitat comercial i creativitat, respectivament. El jurat va valorar molt positivament la qualitat i el talent d e l s p ar t i c i p a nt s. Aq u e s ta tercera edic iĂł del BDN M o d a va c o m p t ar a m b l a participaciĂł de 25 finalistes procedents de les principals escoles catalanes de disseny de moda. La Fira alemanya d'alta costura Modatex, la Fira de moda de Barcelona â&#x20AC;&#x153;The Branderyâ&#x20AC;? o Talentiam sĂłn alguns dels patrocinadors dels Premis J o a q u i m M e r c a d e r, q u e tambĂŠ han ofert premis als guanyadors. L a d e s f i l a d a , q u e va s e r emesa en directe per primera vegada per internet, va tenir lloc al Badalona Centre Internacional de Negocis.

t Foto Pere GimĂŠnez

SI ESTĂ&#x20AC;S PENSANT EN DEPILAR-TE, PENSA-T'HO BĂ&#x2030; MILLORS MENYS RESULTATS SESSIONS

Â&#x2021;3ODWDIRUPDOjVHU Â&#x2021;)RWRGHSLODFLy/jVHU Â&#x2021;7HFQRORJLDPqGLFD Â&#x2021;3HUVRQDOHVSHFLDOLW]DW

Â&#x2021;6HVVLRQVFDGDPHVRV Â&#x2021;&RPSURPtVG HĂ&#x20AC;FjFLD Â&#x2021;7UDFWDPHQWV SHUVRQDOLW]DWV

20%entregant dte. PRIMERA SESSIĂ&#x201C; aquest anunci

DESCOBREIX TOTES LES AVANTATGES QUE T'OFEREIXIN ELS CENTRES Riera Matamoros, 79 bajos Tel. 93 464 21 08

riera@depilstore.com www.facebook.com/depilstore

36 i TOT Badalona

1505.pag.36.37.indd 2

15/11/2011 14:52:47


D

ise

ño

grá

fico

tallem e m p r ove m brodem

Diseño de: Logotipos, catálogos, folletos, revistas, imagen corporativa, flyers, trípticos, carteles, anuncios para prensa, tarjetas, señalética, etc.

tGRAN VARIEDAD DE TEJIDOS A METROS PARA EL HOGAR, PARA CONFECCIONAR PRENDAS DE VESTIR Y DISFRACES tTEJIDOS Y ACCESORIOS PARA PATCHWORK t.&3$&3¶" P R E S E NTA N DO E S TE A N U N C IO

C/ Roger de Flor, 89 -10% Dto . en teji dos Badalona (has ta 15/12/2011) Tel. 93 399 13 60 - www.tejidosnina.com

LA MÚSICA D'AHIR I D'AVUI ELS HI ESPERA!! EL BAGUL DELS RECORDS

659 08 74 59 info@singulars.es

LOCAL HISTÒRIC MUSEU DE LES ANTIGUITATS

DIVERTIU-VOS CADA DISSABTE JUNT AMB LA VOSTRA PARELLA, FAMÍLIA I AMICS Informació i reserves: 686 964 691 Camil Fabra, 9 (Cruïlla Ctra. d'Alella) - EL MASNOU

TOT Badalona i 37

1505.pag.36.37.indd 3

15/11/2011 14:52:52


llar Una il¡luminaciĂł meravellosament mĂ gica de Bocci Tot el que lâ&#x20AC;&#x2122;empresa Bocci dissenya ĂŠs admirable i les solucions d'il¡luminaciĂł que proporcionen parlen per si mateixos. SĂłn molt coneguts pels seus llums de boles de cristall, com els que apareixen a la imatge. MĂŠs concretament, aquestes sĂłn part de la col¡lecciĂł 28. Aquestes esferes de vidre bufat suspeses fan tota una declaraciĂł meravellosament mĂ gic a, elegant i moderna en qualsevol habitaciĂł que tingui la sort de tenir-les. Bocci combina el disseny i la fabricaciĂł, en conjunt amb una investigaciĂł de materials innovadors, a mĂŠs de portar l'artesania a un nivell superior. Amb la seva fĂ brica principal a Vancouver, CanadĂ , juntament amb una companyia satèl¡lit amb seu a BerlĂ­n, Alemanya. A causa que els dissenys sĂłn contemporanis, atemporals i de qualitat superior, els productes d e B o c c i e s t a n d e s t i n at s a mantenir-se de per vida.

Això en si mateix fomenta la consciència ambiental, però la idea tambÊ Ês present en els materials, la producció i les opcions d'embalatge - fent

EN PRENDAS FECARE ARREGLOS De vestir, napa y piel %/GTEĂ&#x201A;PĹ&#x2013;6GNH$ # & # . 1 0 #

PALETA LAMPISTA Realizo todo tipo de reformas. Cocinas. BaĂąos. Suelos. Techos de pladur. Pintura. Muebles de cocina. Puertas de interior. Armarios empotrados. Etc. Presupuestos sin compromiso.

Tel. 606 89 95 55

MANTENIMIENTO DE EDIFICIOS

ANUNCIA'T EN AQUEST DIRECTORI AMB MIG RECUADRE PER 7,50 â&#x201A;Ź

PINTOR PROFESIONAL ECONĂ&#x201C;MICO Hace todo tipo de pinturas, estucados, venecianos. Presupuestos sin compromiso. TEL. 93 398 59 98 - 669 33 63 48

- Muebles a medida - Armarios - diseĂąos propios - Puertas - Cocinas - Parquets, etc...

Impermeabilizaciones y vestĂ­bulos, escaleras, AndrĂŠs FernĂĄndez GimĂŠnez bajantes, desagĂźes, con ahorro de 1.000 aPARTICULARES/INDUSTRIALES 2.500 â&#x201A;Ź anualesREFORMAS en mantenimiento INTEGRALES DE SU VIVIENDA/COMERCIO

Tel.Tels. 656 93 63 397 36 25 52 71 - 610 39 01 62

que els seus productes siguin sostenibles. TambĂŠ ofereixen la possibilitat de dissenyar a mida per satisfer qualsevol projecte.

MANTENIMIENTO DE EDIFICIOS Impermeabilizaciones y vestĂ­bulos, escaleras, bajantes, desagĂźes, con ahorro de 1.000 a 2.500 â&#x201A;Ź anuales en mantenimiento

Tel. 656 63 36 25 PINTORES PROFESIONALES ECONĂ&#x201C;MICOS y de CONFIANZA. ALTA DECORACIĂ&#x201C;N Y PINTURA EN GENERAL. Pisos, escaleras, locales,...

OFERTA!!! Pintamos su piso por 800â&#x201A;Ź

TEL. 628 28 55 38

I N S T A L . L A C I O N S S . C . P.

EFICĂ&#x20AC;CIA I RAPIDESA Instal.lacions - Avaries Electricitat - Aigua Tels. 620 53 45 28 - 93 464 18 28 info@dcacinstall.com

38 i TOT Badalona

1505.pag.38.39.indd 2

15/11/2011 14:56:40


Banyeres il¡luminades de Antonio Lupi

La importĂ ncia de la innovaciĂł i la recerca en el disseny d'Antonio Lupi significa que poden crear impressionants objectes inspiradors com aquestes banyeres JMtMVNJOBEFT04* Aquestes banyeres transparents s'han presentat al certament Cersaie 2011. Han

estat dissenyades pel dissenyador belga Michel Boucquillon. Dirigit als clients mĂŠs moderns, i dinĂ mics, aquesta banyera estĂ  disponible en versions de diversos colors. Un disseny per fec te per a aquells que busquen un extra a l'atmosfera cromĂ tica de la seva llar.

La banyera està feta completament d'una sola peça de polietilè (que Ês reciclable, resistent i lleuger), a travÊs d'emmotllament rotacional. Per tant, aquesta banyera independent Ês igualment adequada tant pel seu ús en interiors com per a l'aire lliure.

 &GUCVCUEQU 8CEKCFQURQ\QU #PWNCEKĂ&#x17D;PHQUCU [OCNQUQNQTGU 4GRCTCEKĂ&#x17D;P[ OGLQTCFGCNECPVCTKNNCFQU

URGENCIAS Fuera de horario Laboral y Festivos 608 49 09 81 Calif. empresarial nĂşm. 3887

93 460 19 52

C/. Progres - Nave Industrial 238-240 08918 BADALONA

Veus aquest anunci? Doncs els teus clients tambÊ! Truca i informa't 93 464 69 79 ¡ 93 464 69 83 badalona@eltotdigital.com

TOT Badalona i 39

1505.pag.38.39.indd 3

15/11/2011 14:56:44


dÄ&#x17E;ĹľĆ&#x2030;Ä&#x201A;Ć&#x2030;Ä&#x17E;Ć&#x152;Í&#x2022;Ä&#x17E;ĹŻĆ&#x2030;Ä&#x201A;Ć&#x2030;Ä&#x17E;Ć&#x152;Ć&#x2030;Ä&#x17E;Ć&#x152;Ć?ŽŜÄ&#x201A;ĹŻĹ?Ć&#x161;Ç&#x152;Ä&#x201A;Ä?ĹŻÄ&#x17E;Ĺ?Ć&#x152;Ä&#x17E;ĆľĆ&#x;ĹŻĹ?Ć&#x161;Ç&#x152;Ä&#x201A;Ä?ĹŻÄ&#x17E;

Pintura Decorativa Rehabilitació de Façanes 933 891 678 657 971 450

2626jordan@gmail.com

Aluminios S

CUEN

TO

Alfons XII, 135 Interior

de manera molt simple, com si fos un adhesiu. Millor, perquè a demÊs Ês reposicionable, de manera que està permès qualsevol error! U n c o p p o s at , n o m Ê s e n s

DE

Als nostres fills els encanta dibuixar a les parets, per consternaciĂł nostra. Afortunadament, ha arribat Tempaper, el paper personalitzable. Com un full en blanc, el paper s'enganxa a la paret

15%

Toldos

q u e d a r à p e r s o n a l i t z a r- l o al nostre gust amb el que tinguem a mà: llapis, marcadors, etc., ... Els nens (i els pares...), per fi podran gaudir i ser capaços de donar ales a la nostra imaginació!

Persianas

Automatismos

ReparaciĂłn todo tipo de persianas

C/Pere Martell, 249 bjos. Badalona 93 399 88 11

toldosmobel@hotmail.com Tel.

ABĂ&#x201C;NATE Liga

+ Liga 2

Por solo

16,95 â&#x201A;Ź/mes iva no incluido

Toda la temporada partidos cada jornada

8

AbĂłnate en: Onda Digital Av. AmĂŠrica, 40 Badalona

tel. 93 397 30 54

COMUNIDAD DE PROPIETARIOS Â&#x2021;0DQWHQLPLHQWRGH(GLÂżFLRV Â&#x2021;&RPXQLGDGHV GH3URSLHWDULRV Â&#x2021;,PSHUPHDELOL]DFLRQHV GH&XELHUWDV

Â&#x2021;5HIRUPDVL3LQWXUDGH 9HVWtEXORV(VFDOHUDV )DFKDGDV3DWLRVGH/XFHV Â&#x2021;%DMDQWHV GHVDJÂ HV &ROHFWRUHV

PROYECTOS Y DIRECCIĂ&#x201C;N DE OBRA Av. MarquĂŠs de Montroig, 181 08918 BADALONA

Tel. // Fax. 93 399 84 56 - MĂłvil 610.89.39.64

servideco@auna.com

servidecobadalona@hotmail.com

40 i TOT Badalona

1505.pag.40.41.indd 2

15/11/2011 14:58:40


Kitchoo K1, una mini-cuina amagada

Els dissenys creats per a a f av o r i r e l s p i s o s p e t i t s , son una debilitat per nosaltres, perquè són, al nostre entendre, els llocs que necessiten tenir una bona dosi d'imaginació i enginy per treure tot el seu potencial. Hem trobat la solució ideal per a la cuina de petits

apartaments, una soluciĂł molt intel¡ligent, Kitchoo: Aquesta mini-cuina que tĂŠ lâ&#x20AC;&#x2122;habilitat de convertir-se quan no lâ&#x20AC;&#x2122;utilitzes en un moble mĂŠs dins del disseny del teu apartament. Q ui d iu que en una petit a cuina no tindrĂ s tots els estris necessaris per a cuinar?

Pel que fa a aquest model c o m pac te in c lou totes les comoditats d'una cuina de mida estĂ nd ard. L a petita cuina Kitchoo K1 es transforma en prĂ cticament un sol clic. Aquesta petita cuina va ser guardonada amb el premi al disseny a ParĂ­s i el Premi Red Dot a Alemanya.

NÂş AutorizaciĂłn Junta Residuos T-023

Alcantarillado Desatasco de tuberias en general ExtracciĂłn de pozos negros Fosas sĂŠpticas, lodos y barros Vaciados de pozos de parkings Transporte de residuos

Servicio 24 horas

Ponent, 80 / 08912 BADALONA Tels. 934 607 072 / 933 878 938 - Tel./Fax. 933 980 235 e/mail: limesa@limesa.com - www.limesa.com

Aluminios GALILEO, S.L. CarpinterĂ­a CarpinterĂ­a MetĂĄlico MetĂĄlica

5HSDUDFLyQGHODYDGRUDVIULJRULĂ&#x20AC;FRV calentadores, cocinas, hornos, encimeras, etc. Instalaciones de Aire Acondicionado. Avda. Marti Pujol, 444. Badalona

Tel. 93 399 82 18 www.badaweb.com/galileo galileo@baddaweb.com

sin E! Presupuesto o O MEerlTeIRĂştil ÂĄN is m ro s p o com pued

t Sistemas Europeos en ventana corredera, t Persianas en Aluminio tĂŠrmico y plĂĄstico t Vidrio de cĂĄmara Climalit (10 aĂąos garantĂ­a) practicable y perimetral. t Mamparas de baĂąo en todos los colores t Todo tipo de Lacados (colores, maderas)

C/Roger de Flor, nÂş 76 08915 BADALONA

Tels. 93 460 08 89- 606 59 20 48 Fax 93 460 75 49 Horario: Lun. a Viern. 8:00 a 13:30h. - 15:00 a 19:00h. TOT Badalona i 41

1505.pag.40.41.indd 3

15/11/2011 14:58:46


Lavabo amb forma de llum de ArtCeram

Portes t Finestres tTancaments

LIDERS EUROPEUS EN PVC I ALUMINI Delegació BCN: TIANA

Tels.: 93 384 20 76 - 600 57 62 86 www.finestram.cat mail: antoni@finestram.cat

Si, si, el títol és correcte, és un lavabo amb forma de llum presentat per l’empresa ArtCeram. Meneghello i Paolella ha estat els dissenyadors que han creat aquesta idea extravagant, però molt original, que ens ha sorprès molt gratament.

✓ Arquitectura ✓ Rehabilitación de edificios REHABILITACIÓN Y CONSTRUCCIÓN BONAVISTA, S.L.

✓ Fachadas ✓ Cubiertas

e D e sd 8 8 9 . 1

93 383 78 42 www.rcbonavista.com

Reparación de calderas Aire Acondicionado Calefacción, calentadores, placas solares.

De manera uniforme, blanc o negre brillant aquesta forma icònica es converteix en una peça de mobiliari de bany contemporani, aconseguint donar un aspecte alegre i modern al teu bany.

E PLAN R

NOVE SERVICIO TÉCNICO

PROGRAMAS DE MANTENIMIENTO

TODAS Y MARCAS S IA C N E G UR

proyserclima@proyserclima.com

93 278 18 67 - 676 02 81 76 ¡En tiempo de crisis, la reparación es su mejor inversión!

42 i TOT Badalona

1505.pag.42.43.indd 2

15/11/2011 15:00:42


Arquitectura Feng Shui Montserrat Beltran Miras Consultora i Instructora de l’Escola Europea de Feng Shui fengshuimb.com

Feng Shui és una ciència i un art. Més enllà de ser una simple llista de directrius per construir estructures adients o disposicions interiors per gaudir d’una bona fortuna, és l’art d’interpretar els patrons de l’Univers i viure en harmonia amb l’entorn. Durant segles, el poble xinès ha confiat en el Feng Shui per dissenyar ciutats, per construir els seus habitatges i per enterrar als seus d i funt s. N o s a l tres p o d e m utilitzar aquest coneixement ancestral als nostres habitatges i empreses. Podem llegir llibres, assistir a un curs o contractar a un professional, i gaudir d’una vida pròspera en el sentit més ampli. Només hem de reconèixer que som DPMtMBCPSBEPST EF MB OBUVSB en comptes dels seus amos i actuar en conseqüència. És una llàstima que moltes construccions siguin de “alt standing” i no incloguin el “alt living”. Aquesta paraula no existeix, però pensem en el que vol significar. Què passa quan els nostres habitatges, locals, empreses i negocis han estat construïts amb un disseny espectacular, amb

els materials de més alta qualitat, innovadors, i pràcticament tot és perfecte? Doncs que segurament és una meravella! Però que passa quan després de comprar aquesta casa o negoci no obtenim els resultats desitjats? Què passa quan no puc descansar al meu dormitori, o quan la família no es reuneix per compartir, o quan he invertit els meus estalvis i temps a la meva empresa i no aconsegueixo que funcioni bé ni tampoc tinc els beneficis esperats? Doncs que alguna cosa no està bé. -BDPMtMBCPSBDJØBNCMBOBUVSB JODMPVMBPCTFSWBDJØEFMTDJDMFT de la vida. Aquests cicles son de canvi i flux continus. En aquests canvis hi ha una sèrie de patrons constants, que podríem dir predicibles, que l’home ha d’observar. Quan

LIMPIEZAS IND. BADALONA INDUSTRIALES Y PARTICULARES

Cervantes, 79 08912 BADALONA

DESATASCOS DE TUBERÍAS POZOS, FOSAS SÉPTICAS E INUNDACIONES

els coneixem, podem dirigir les nostres obres d’acord amb ells. També hem de tenir cura de la sostenibilitat i que la interacDJØ J JOUFSEFQFOEÒODJB BNC l’ecosistema és ineludible Arquitectes respectats mundialment, com Norman Foster, tenen al seu equip de treball un consultor en Feng Shui, i escoles d’arquitectura de renom en importants universitats, com per exemple Harvard, han produït masters que han dut a terme estudis molt profunds en Feng Shui. -BSRVJUFDUFUÏVOBGVODJØNPMU important: ha de ser el servent de la societat. Ha de dedicar UPUFMTFVFTGPSÎBMBDSFBDJØ d’edificis que serveixin a les persones. I em consta que cada vegada més és una realitat. Però encara hi ha molt treball.

llaR

Troba els millors especialistes de la llar

Urgencias las 24 horas incluso Festivos. Tel. 93 399 28 70

93 397 29 36 - 93 387 45 84 y Fax. NO TIRE SU DINERO, CONSÚLTENOS TOT Badalona i 43

1505.pag.42.43.indd 3

15/11/2011 15:00:47


la gran panera Els regals acumulats aquesta setmana a La Gran Panera ja sumen un total de:

1.305 € YƵĂŶƟƚĂƚƋƵĞ seguirà creixent setmana rere setmana gràcies a les col·laboracions de les empreses Si teniu un negoci i voleu col·laborar amb La Gran Panera poseu-vos en contacte amb el TOT 93 464 69 79 93 464 69 83

Aquesta setmana 9 empreses més col·laboren amb La Gran Panera de Nadal 2011! Com cada any, com és tradició, El Pessebre Vivent de Sant Fost, regalarà cinc entrades per anar a veure aquest meravellós espec tacle. Per a la decoració de la nostra llar, la botiga M5 Idees i Mercats vol oferir al guanyador un regal de 6 copes "romàntic". I l'empresa de serveis BBS Serveis oferirà al guanyador del concurs un xec de serveis de tres hores d'ajuda domiciliaria. A la Gran Panera de Nadal no ens quedem amb gana, i la cafeteria del carrer Lleó, el Racó d'en Sisco, vol oferir al guanyador i a un acompanyant un esmorzar per a dos. I per a què tampoc tinguis que pensar en el dinar la Peixateria Puig - Patau, t'ofereix una safata de canelons de peix que et lleparàs els dits! I pels postres no et preocupis

la Pastisseria Forn Catalunya t'oferirà un magnífic lot del nueles i turrons! I per la nit pots aprofitar una de les set entrades dobles que t'ofereix Megacine per veure una bona pel·lícula. I per a treure't tota la tensió el Centre Àpex et regalarà una visita gratuïta més 2 sessions de 30 minuts. I per a què et segueixis cuidant Aparells Ortopèdics Cur to et farà entrega d'un tensiometre de canell. I per si tens la tensió alta, que millor que relaxar-te amb un cap de setmana per a dues persones a l'Hotel Spa de Vilassar de Mar. I recorda, si vols participar omple la butlleta a través del web: www.eltotdigital.com/ lagranpanera o bé, retalla i omple la butlleta d'aquesta pàgina i envia-la per correu o por ta-la a les nostres oficines.

[+] eltotdigital.com/lagranpanera

Butlleta de participació: Nom: Adreça: Ciutat:

Cognoms: C.P.: Telèfon de contacte:

Llocs d'entrega de la butlleta: Directament portant la butlleta omplerta a les nostres oficines o enviant-la per correu ordinari a CONCURS LA GRAN PANERA El TOT C/Lleó, 11-13 2on. 3a. 08911 Badalona o omplint el formulari que trobareu al web www.eltotdigital.com/lagranpanera Bases de participació: NOMÉS S'ADMETRÀ UNA BUTLLETA PER PERSONA Trobaràs la resta de bases de participació a la web: www.eltotdigital.com/lagranpanera. El concursant que no vulgui accedir a la web i sol·liciti una còpia de les bases El TOT Badalona, Montgat i Tiana, se li facilitara la mateixa perquè estigui informat de les bases que regeixen aquest concurs.

Plantilla.indd 2

14/11/2011 18:30:43


Empreses col¡laboradores:

Regals acumulats: t"CPOBNFOUEFTPM

muebles y decoraciĂłn

tNBSDEFGPUPT t5PSUFMMEFSFJTHSBO t/FUFKBEFDVUJTNĂ?T vitamines

BRICOINSA

Francesc Layret, 58

t1BDLEFTFSWFJTFTUĂ&#x2019;UJDT tRVBESF t1BDLEFMMJCSFT t-PUEFQSPEVDUFTGBDJBMT t4FTTJĂ&#x2DC;EF'MPUBSJVN en parella d'una hora tFOUSBEFTQFSBTTJTUJSBMB represetanciĂł al Pessebre 7JWFOUEF4BOU'PTU tDPQFT3PNBOUJD t9FDEFTFSWFJEFIPSFT d'ajuda domiciliaria t&TNPS[BSQFSBEVFT persones

PArticipa al concurs del TOT Un panera grossa, molt grossa! Les empreses col¡laboradores

tFOUSBEFTQFSBEVFT persones t7JTJUBHSBVJUBTFTTJPOT de 30 minuts

aniran afegint setmana rere setmana regals i obsequis, que aniran augmentant el total del premi final per al guanyador de la panera. El nom de l'afortunat guanyador del concurs es donarà a conèixer a la revista Especial de Nadal.

un Ăşnic guanyador s'emportarĂ la gran panera omple la butlleta i participa-hi Omple la butlleta i envia-la per correu, tambĂŠ pots portar-la a les nostres oficines

Plantilla.indd 3

t5FOTJPNFUSFEFDBOFMM t4BGBUBEFDBOFMPOT (12 unitats de peix) tMPUEFOFVMFTJUPSSPOT Regals que seguirà n creixent setmana rere setmana gràcies a les col¡laboracions de les empreses
gastronomia

Piruletes de xocolata Extret del Bloc badaloní: La Taula d'en Bernat http://taulabernat.blogspot.com

Aquesta setmana, per un projecte que tinc entre mans, he estat pensant en llaminadures de xocolata que es puguin fer amb nens. De seguida em van venir al cap les pirule-

tes de xocolata que ens van ensenyar a fer al Museu de la Xocolata de Barcelona, unes piruletes molt fàcils de fer, divertides i molt resultones. Només cal que tingueu una màniga pastissera i mooooolta inaginació! Ingredients: xocolata negra (70% de cacau) xocolata blancafruits secs o fruits vermells liofilitzats per decorar, 2 mànigues pastisseres d’un sol ús, paper sulfuritzat, pals de pinxo. Preparació: Temps estimat: 40 minuts Primer de tot foneu la xocolata

46 i TOT Badalona

1505.pag.46.47.indd 2

15/11/2011 15:03:17


negra al microones o al bany Maria. Jo sempre prefereixo fer-ho al bany Maria per evitar que la xocolata es cremi. Poseu una màniga pastissera d’un sol ús dins d’un got i arremangueu-la. Introduïu-hi la xocolata negra temperada i lligueu la màniga amb un nus abans de fer-hi un petit forat a l’extrem amb unes tisores. Per temperar la xocolata n’hi ha prou que la remeneu durant uns minuts després de treurela del foc. Si voleu fer-ho més profess i o n al p o d eu te m p er ar- l a estenent-la sobre el marbre amb una espàtula, la treballeu una mica i la torneu a ficar al recipient on l’heu escalfat. Si tempereu bé la xocolata abans de fer les piruletes veureu que prendran més ràpid, si no la tempereu prou l’únic inconvenient és que trigaran una mica més a prendre, la qual cosa es pot solucionar fàcilment amb un cop de nevera.

Dibuixeu les piruletes sobre un paper sulfuritzat deixant anar la imaginació, però procureu que la part central –on posarem el pal- sigui prou sòlida. Jo us aconsello començar amb una esfera prou compacta i, a partir d’aquí anar dibuixant diferents figures: una estrella, una floreta, un espiral… A continuació repetiu el mateix procediment amb la xocolata blanca. Acabeu de decorar les piruletes de base negra i feu-ne d’altres de base blanca. Tingueu en compte, però, que la xocolata blanca triga més a prendre que la negra. Abans que la xocolata prengui, col·loqueu-hi els pals a la part central fent-los rodar una mica per tal que quedin ben coberts de xocolata. Podeu ac abar de decorar les piruletes amb fruits secs o fruits vermells liofilitzats. En aquesta ocasió, jo he fet servir festuc granulat, ametlla granulada, panses i una perleta de xocolata amb llet.

També podeu emprar fruits vermells liofilitzats que donen un toc de color molt bonic, quicos sencers o trossejats, espècies, pipes de gira-sol o de carabassa. Tot és qüestió d’imaginació… Al taller del Museu de la Xocolata també vam fer servir fruits vermells frescos, però aquests acaben deixant anar suc que malmet la xocolata i, a més, es fan malbé de seguida. També podeu experimentar amb xocolates de colors que trobareu fàcilment en tendes especialitzades. Per fer que la xocolata prengui més de pressa, podeu posar les piruletes a la nevera. En 10 minuts les tindreu llestes. Traieu-les del paper sulfuritzat amb molta cura i claveu els pals dins d’un got ple de sucre. Ja veureu com fan molt de goig! Ja veieu que es tracta d’una recepta moooolt llaminera i ideal per fer amb els més petits de casa.

MENJARS CUINATS? PIZZERIES? VULL ANAR A UN RESTAURANT, A QUIN?

Veus aquest anunci?

ARA ES EL MOMENT!! RESERVA EL TEU ESPAI PUBLICITARI AL TOT BADALONA desde 12,95€

Si no et coneixen no et poden trucar!

Doncs els teus clients també! Truca i informa't

93 464 69 79 93 464 69 83 badalona@eltotdigital.com

Tel. 93 464 69 79 93 464 69 83 tEspecialistas

en carnes a la brasa t50 variedades de pizzas tPastas italianas artesanas tMenús especiales para grupos

VENGA A COMER UNA PIZZA A NUESTRO RESTAURANTE Y LE REGALAMOS OTRA,PARA USTED O SU ACOMPAÑANTE Válido todos los días. No para llevar. Caduca 12/12/11

WIFI y Patio fumadores

C/Conquista, 139 Badalona t Pàrquing La Plana www.restaurantecambalache.com TOT Badalona i 47

1505.pag.46.47.indd 3

15/11/2011 15:03:24


La cuina del fesol del ganxet arriba a 9 municipis del Maresme El fesol del ganxet no té rival al plat. El seu gust suau, fi i persistent, i la seva finor al paladar el fan exquisit i únic. Durant un mes i mig el Maresme promociona el tast d'aquest llegum, que té Denominació d'Origen Protegida (DOP), a través dels plats especials que ofereixen una quarentena de restaurants de 9 municipis de la comarca.

F i n s e l 15 d e n o ve m b r e , Dosrius, Cabrils, Caldes d ' E s t r a c , Pi n e d a d e M a r, Sant Vicenç de Montalt, Tordera i Vilassar de Mar, els restaurants de Palafolls ja han començat a oferir plats especials amb mongetes del ganxet. El fesol del ganxet, o mongeta del ganxet, es conrea a nombroses comarques de

Les teves receptes Si vols compartir les teves millors receptes de cuina ara ho podràs fer amb milers de lectors i lectores del TOT. Envia’ns la teva recepta i una fotografia teva i del teu plat. La publicarem a la nova secció de Gastronomia. Si vols participar en aquesta nova secció del TOT envia’ns la teva recepta i les fotografies a: TOT Receptes, carrer Lleó 11-13, 2on 3a. 08911 Badalona o bé per correu electrònic a: badalona@eltotdigital.com

Restaurant Celebra con nosotros tu banquete, con baile, karaoke o espectáculo Alquilamos salón para cumpleaños u otros eventos Menú desde 18 € con barra libre

Tel. 93 162 73 65 t Mv. 601 204 544

ELABORACIÓ PRÒPIA Botifarres - Hamburgueses Salsitxes - Pizzes, Bombes de la Barceloneta

TENIM DE TOT PERNIL IBÈRIC, EMBOTITS, VARIETAT DE FORMATGES, PASTES, PRODUCTES ESPINALER, VINS I CAVES

"TAMBÉ VENEM A BARS I RESTAURANTS"

VINE VINE A A CONÈIXE'NS CONÈIXE'NS C/ Providència, 156 Tel. 93 388 36 48 08912 BADALONA (Mercat Torner)

CUINA CASOLANA t "Novillo Argentino". DILLUNS t Xató de Sitges. TANCAT t "Secreto Ibérico". t Filet d'Estruç a la brasa. t Carns a la brasa amb llenya d'alzina t Cargols a la llauna a l'estil de Lleida

P

CLIENTS

C/ Conquista, 87 BADALONA Tel. 93 383 53 07

48 i TOT Badalona

1505.pag.48.49.indd 2

15/11/2011 15:06:18


Catalunya, però nomÊs el que es produeix al Maresme, al Vallès Oriental i al Vallès Occidental tÊ Denominació d'Origen Protegida (DPO), un segell que l'acredita com a producte de mà xima qualitat. La mongeta del ganxet es caracteritza per tenir forma de ronyó, ser aplanada i tenir una grandària mitjana. El gust Ês suau i la pell molt fina. Aquestes peculiaritats fan que sigui un dels llegums mÊs apreciats de Catalunya. Les Jornades Gastronòmiques del Fesol del Ganxet c o nviuran durante quinze dies amb les del bolet que es perllongaran fins a finals de novembre. El C o n s o r c i d e Pr o m o c i ó Turística i el Consell Comarcal del Maresme, a travÊs del projecte Productes de la Terra Maresme, han editat el fulletó promocional de les Jornades on, a mÊs de les

activitats programades per cada municipi i dels restaurants que han incorporat plats especials amb fesols del ganxet a les seves cartes, informa sobre els pagesos del Maresme que produeixen aquest llegum. I perquè el fesol del ganxet sigui un producte fix a totes les cuines, restaurants de Malgrat de Mar i de Tordera ofereixen sis exquisides receptes per preparar a casa: ous estrellats amb foie i fesols del ganxet de Malgrat, cassoulette de fesols del ganxet i "callos", fesols del gnxet amb peus de porc, bacallà amb cloïsses i fesols del ganxet gratinat amb allioli de mel, sopa de fesol del ganxet amb bacallà i fesol del ganxet amb carn picada macerada. A mÊs, la sommelier Rosa Vila explica amb quins vins i caves de la DO Alella harmonitza cada plat.

RESTAURANTE MASIA

CAL DIMONI

Celebra con nosotros las fiestas, dia dia dia dia dia

25, NAVIDAD 26, SANT ESTEVE 31, NOCHEVIEJA 1, AĂ&#x2018;O NUEVO 6, REYES

ABIERTO!!! Disponemos de salones privados de 150 a 300 comensales para comuniones, etc...cenas de empresa Navidad con baile t0GFSUB.FOĂ&#x17E;%FTBZVOP DBSOFTCSBTB IBTUBMBTI MBCPSBCMFTZGFTUJWPT EFTEF8,5 â&#x201A;Ź t.FOĂ&#x17E;TFTQFDJBMFTQBSBHSVQPT DFMFCSBDJPOFT FNQSFTBTZNFOĂ&#x17E;EJBSJP EFMVOFTBWJFSOFT NBSUFTDFSSBEP QPS12 â&#x201A;Ź

3&4&37"45&-t www.masia-caldimoni.com tinfo@masia-caldimoni.com Carretera de la Vallesana km. 3,3 t 08916 Badalona (BCN)

R E S T A U R A N T

MENĂ&#x161; DIARIO

¡ Servicio a la carta y banquetes ¡ Salones individuales de 25 a 200 personas CENA BAILE 16 y 17 de diciembre

MENĂ&#x161;S NAVIDEĂ&#x2018;OS YA DISPONIBLES

Bodas, Comuniones, Bautizos y menĂşs para grupos a partir de

25â&#x201A;Ź JA TENIM CALĂ&#x2021;OTS

calçotada 30 â&#x201A;Ź

Ctra. Badalona Montcada Km. 6 (Canyet)

Reservas

Tel. 93 564 75 94 TOT Badalona i 49

1505.pag.48.49.indd 3

15/11/2011 15:06:24


salut La tos En persones sanes, la tos es pot considerar com a exercici d'higiene del cos per mantenir netes la tràquea i els bronquis. Tots hem tossit alguna vegada. El 23% de la gent sana, no fumadora, té tos, amb expectoració o sense, quan es lleva al matí. Tot i així, quan es té tos durant el dia, repetidament, quan es té tos molesta, no només per netejar les vies aèries, cal consultar el farmacèutic o visitar el metge. Què és? Clínicament, la tos es defineix com una maniobra respiratòria brusca i explosiva que vol eliminar el material present a les vies respiratòries. Consta de tres fases: obertura de la glotis amb inspiració, tancament de la glotis amb contracció dels músculs respiratoris, i obertura brusca de la glotis amb expulsió de l'aire retingut als pulmons. Els receptors de la tos es concentren especialment a la gola i als punts de ramificació més importants de les vies respiratòries, però també n’hi pot haver als sinus, als canals auditius, a l’esòfag, a l’abdomen i als revestiments del cor i dels pulmons. Per què tossim? La tos, com els badalls o el parpelleig, és un mecanisme

reflex, que es pot provocar o bé inhibir. És un fet tan freqüent que, moltes vegades, les persones no són conscients que tussen. La tos es produeix per estimulació de la mucosa dels bronquis, la tràquea o la laringe, ja sigui per acumulació excessiva de moc a la superfície, sequedat, refredament o substàncies químiques. El reflex de la tos provoca un impuls que comença amb l'excitació dels receptors per irritants químics o físics, i puja pel vague al bulb raquidi i la protuberància. Després, aquest impuls se'n va cap al diafragma i els músculs intercostals i abdominals. Quans tipus de tos hi ha? Hi ha diferents tipus de tos, i no totes són preocupants o motiu de tractament. Tos seca o no productiva: no produeix expectoració. Tos productiva: la que produeix expectoració. Tos seca falsa: no s'aconsegueix expectorar i es produeix la deglució de la mucositat (es dóna sobretot en dones i nens). Tos crònica o aguda: més de tres setmanes de durada. Quan la tos és més o menys permanent, tendeix a perpetuar-se perquè l'expulsió violenta de l'aire irrita la tràquea i la laringe. La tos crònica pot ser per una

50 i TOT Badalona

1505.pag.50.51.52.indd 2

15/11/2011 12:01:05


malaltia latent que supera els mecanismes de defensa. Tos psicògena (tics): tots coneixem persones que tenen el costum de tossir abans de parlar, i quan estan molt nervioses (tos psicosomàtica). Quines són les causes de la tos? Les causes de la tos són diverses, però cal destacar: Malalties d’origen otorinolaringològic (nas, coll i oïda). Afecció del conducte auditiu extern o del timpà (on hi ha receptors per a la tos). Malalties com la sinusitis, la rinitis i les amigdalitis. Malalties cardíaques. Irritació de les vies aèries superiors. Afeccions pulmonars agudes o cròniques. Altres causes accidentals: cossos estranys, aliments a la tràquea, fum, etc. Com es tracta la tos? Com que la tos és un símptoma i no una malaltia, la teràpia s’ha d’estudiar bé, per tractar-ne la causa. En general les normes a seguir són: Calmar la tos seca no productiva. Facilitar la tos productiva amb expectorants i/o mucolítics. En tots dos casos, cal proporcionar al tracte respiratori la humitat necessària, tant per ingestió de líquids com per humidificació de l’aire respirat. Si la tos és seca, no productiva, no sols produeix malestar sinó que tendeix a autoperpetuarse, a causa de la irritació de la tràquea i de la mucosa faríngia. En aquests casos està indicat el tractament amb fàrmacs antitussígens. Si la tos és productiva, pot estar indicada l’administració de fàrmacs expectorants i/o mucolítics, per facilitar l’extracció de les flegmes. Els medicaments antitussígens poden ser de dos tipus: D’acció central, que suprimeixen MªDOLORS MAS DELBLANCH

PSICÓLOGA Niños y adolescentes t"EVMUPTt Terapia de Pareja t1TJDPUFSBQJB Horas convenidas. Tel.

687 81 40 56

e: dolors.mas@gmail.com C/Coll i Pujol, 95 3r 3a · Badalona

o inhibeixen el reflex de la tos deprimint el centre de la tos. Els més utilitzats són la codeïna i el dextrometorfà. D’acció perifèrica, que poden actuar sobre les terminacions nervioses bronquials on s'inicia el reflex de la tos. Els medicaments mucolítics fan disminuir la viscositat de la secreció bronquial; per tant, faciliten l’expulsió de l’esput. Els medicaments expectorants estimulen el mecanisme d’eliminació, per exemple, amb el moviment ciliar que impulsa la secreció cap a la faringe per ser eliminada per expectoració o deglució. El tipus de medicament que cal prendre en cada cas dependrà de l'edat del pacient, del tipus de tos, dels símptomes associats, de si es prenen altres medicaments al mateix temps i de si existeixen antecedents de malalties com bronquitis, diabetis, cardiopaties, etc. Els medicaments per a la tos no s'han de prendre durant períodes llargs (3 setmanes o més); cal anar al metge perquè en porti el control. L'aire sec i la sequedat de la gola agreugen la tos.

farmàcies guàrdia diürna (9h a 22h) Dissabte 19 de novembre - GONZALEZ-JIM Canonge Baranera, 60 - AGUILAR Francesc Layret, 83 - SERENTILL Mar, 23 - FERRE-CLAPES Av. Martí Pujol, 133 - GAY Av. Marti Pujol, 6-8 - VIVES Joan Valera, 197(Cant. Àfrica) - VIAYNA Av. President Companys, 45 - BOIX Av. Catalunya, 60-62 - PUCHOL Ctra. Antiga de València, 31 - CONDON Ptge. Riu Ter, 18-20 - BELENGUER CC MÀGIC BDN. Concòrdia, 1 B-41

Diumenge 20 de novembre - GONZALEZ-JIM Canonge Baranera, 60 - AGUILAR Francesc Layret, 83 - FERRE-CLAPES Av. Martí Pujol, 133 - VIAYNA Av. President Companys, 45 - BOIX Av. Catalunya, 60-62 - PUCHOL Ctra. Antiga de València, 31 - CONDON Ptge. Riu Ter, 18-20

Del Dilluns 21 al divendres 25 de nov.. - GONZALEZ-JIM Canonge Baranera, 60 - AGUILAR Francesc Layret, 83 - SERENTILL Mar, 23 - FERRE-CLAPES Av. Martí Pujol, 133 - GAY Av. Marti Pujol, 6-8 - VIVES Joan Valera, 197(Cant. Àfrica) - VIAYNA Av. President Companys, 45 - BOIX Av. Catalunya, 60-62 - PUCHOL Ctra. Antiga de València, 31 - CONDON Ptge. Riu Ter, 18-20 - BELENGUER CC MÀGIC BDN. Concòrdia, 1 B-41

guàrdia nocturna (22h a 9h del dia següent)

Dissabte 19 de novembre - GONZALEZ-JIM Canonge Baranera, 60 - VIAYNA Av. President Companys, 45

Diumenge 20 de novembre - SEGARRA Av. Alfons XIII, 555 - VIAYNA Av. President Companys, 45

'SBODJT.BSU• OF[ SANESGISTA Licencia nº 159

CAMBIA TODO: Tu vibración, tu actitud, tu bienestar, tu carisma y la confianza en ti mismo

Dilluns 21 de novembre - SERENTILL Mar, 23 - VIAYNA Av. President Companys, 45

Dimarts 22 de novembre - SALLA Salvador Seguí, 4 - VIAYNA Av. President Companys, 45

Dimecres 23 de novembre - PASCUAL Santiago Russinyol, 131 - VIAYNA Av. President Companys, 45

CUERPO - MENTE – ESPÍRITU

Dijous 24 de novembre

TERAPEUTA DE REIKI

- VIVES Joan Valera, 197(Cant. Àfrica) - VIAYNA Av. President Companys, 45

Visitas concertadas

669 086 493

Divendres 25 de novembre - XIRAU Independència, 18 - VIAYNA Av. President Companys, 45 TOT Badalona i 51

1505.pag.50.51.52.indd 3

15/11/2011 12:01:38


>Ä&#x201A;Ć&#x2039;ĆľĹ?Ć&#x152;Ĺ˝Ć&#x2030;Ć&#x152;Ä&#x201E;Ä?Ć&#x;Ä?Ä&#x201A;Ć&#x2030;Ä&#x201A;Ć&#x152;Ä&#x201A;Ć&#x2030;Ć&#x152;Ĺ˝Ä?ĹŻÄ&#x17E;ĹľÄ&#x201A;Ć?Ä&#x161;Ä&#x17E;Ä&#x17E;Ć?Ć&#x2030;Ä&#x201A;ĹŻÄ&#x161;Ä&#x201A;Ç&#x2021;Ä?ĆľÄ&#x17E;ĹŻĹŻĹ˝Í&#x2014; Ĺ&#x161;Ä&#x17E;Ä?Ĺ&#x161;Ĺ˝Ć?Ä?Ĺ?Ä&#x17E;ŜƥÄŽÄ?Ĺ˝Ć? El dolor de espalda es, junto con la gripe, la primera causa de baja laboral en EspaĂąa. SegĂşn un informe de la agencia Europea para la seguridad y la salud en el trabajo, los problemas de espalda afectarĂĄn entre el 60 y 90% de personas durante su vida laboral. AdemĂĄs, la tasa de recaĂ­das es muy alta, del 20 al 44%. Hay que recordar que las malas posturas de la infancia adelantan la apariciĂłn de dolencias lumbares en el 90% de los casos, segĂşn estudio de la Sociedad EspaĂąola de CirugĂ­a TraumatolĂłgica. Cada aĂąo se dan dos millones de consultas por dolor lumbar. "En Espa a, el dolor crĂłnico afecta a casi el 20% de la poblaciĂłn". MĂĄs de 6 millones de espaĂąoles consumen antiinflamatorios. De ellos, uno de cada 4, o lo que es lo mismo un millĂłn y medio, acaba sufriendo efectos gĂĄstricos adversos debido a los efectos secundarios de estos fĂĄrmacos. Se calcula que la ingesta de antiinflamatorios provoca unas 120 mil Ăşlceras y unas 40 mil hemorragias digestivas. Estas cifras las recoge el informe Episer 2000, realizado por la Sociedad EspaĂąola de ReumatologĂ­a (SER). AdemĂĄs, el mismo informe afirma que mĂĄs de 55 mil trabajadores se ausentan de su puesto de trabajo al menos un dĂ­a por problemas gastrointestina-

les, estos mismos trastornos provocan mĂĄs de 40 mil ingresos hospitalarios. Si comparamos los costes sanitarios que cada aĂąo genera la medicina tradicional con los derivados del cuidado quiroprĂĄctico, se observa un ahorro considerable ademĂĄs de un aumento en las tasas de salud y calidad de vida. La universidad de OlĂąand, en el estado de Michigan, realizĂł un estudio que destaca que los pacientes que recibieron exclusivamente cuidado QuiroprĂĄctico o los combinados con tratamiento mĂŠdico, generaron un coste inferior en mil dĂłlares a los que solo se sometieron a tratamiento alopĂĄtico. En 1985 en la Universidad de Saskatchevan (CanadĂĄ), un estudio demostrĂł que el 81% de un grupo de 283 pacientes declarados como casos de incapacidad total, al ser ajustados quiroprĂĄcticamente, quedaba liberado de sus sĂ­ntomas despuĂŠs de una sesiĂłn diaria de ajustes QuiroprĂĄcticos. Por su parte, el Doctor Richard Wolf cuantificĂł los costes derivados de la medicina tradicional y los generados por la QuiroprĂĄctica. En el estudio, tratĂł a dos grupos con la misma preocupaciĂłn: su incapacidad para acudir a su lugar de trabajo debido a su estado de salud. Al primer grupo se lo tratĂł alopĂĄticamente y al segundo QuiroprĂĄcticamente.

RESIDĂ&#x2C6;NCIA GERIĂ&#x20AC;TRICA

GAUDI $FOUSFDPMMBCPSBEPSEFMB(FOFSBMJUBU

Tel. 93.593.86.56

Residencia Tercera Edad C/. Juan XXIII, 18 - Tel. 93 570 14 80 Sant Fost de Campsentelles (Barcelona)

Los resultados fueron espectaculares a favor de la quiroprĂĄctica en porcentajes superiores al 50%, en cuanto a bienestar y ahorro. Los pacientes del grupo mĂŠdico perdieron 32 dĂ­as de trabajo, mientras que los cuidados con QuiroprĂĄctica se ausentaron de su puesto laboral 15.6 dĂ­as. Bajo cuidado QuiroprĂĄctico los trabajadores acudieron a su puesto de trabajo en el 47.8% de los casos, mientras que solo lo hizo un 21% de los tratados mĂŠdicamente. Cogieron bajas superiores a los 2 meses un 13.2% de los casos frente al 6.7% de los cuidados con la QuiroprĂĄctica. El coste mensual de los primeros ascendiĂł a los 2600 dĂłlares mientras que el del grupo cuidado con QuiroprĂĄctica fue de 1370 dĂłlares, es decir 1230 dĂłlares menos. A la vista de estas cifras la QuiroprĂĄctica resulta ser efectiva en el mantenimiento y potenciaciĂłn de la salud y la calidad de vida con costes inferiores en un 50% a los generados por la medicina tradicional. "En caso de enfermedad, estudie la columna primero." HipĂłctrates Dra Laurence Goxes Centro QuiroprĂĄctico Badalona - Ambient familiar i tranquil en mig de la natura - Casa amb jardĂ­ i terrasses - Cuina propia

C/. Antoni GaudĂ­, 90 (poble) SANT FOST DE CAMPSENTELLES

EMI - ROSA t1&/4*/$0.1-&5" .&%*"1&/4*/:)03"4$0/7&/*%"4 t4&37*$*0.²%*$0:."4"+*45" t5&33";":(3"/+"3%œ/ t1-";"4-*.*5"%"4

52 i TOT Badalona

1505.pag.50.51.52.indd 4

15/11/2011 12:01:43


motor El primer cotxe híbrid de SEAT, el 2015

SEAT llançarà al mercat el 2 015 e l s e u p r i m e r c ot xe hí b r i d , e l L e ó n Twi n D r i ve Ecomotive, i el 2016 el seu primer cotxe elèctric, l'Altea XL Electric Ecomotive, tots dos fabricats a la planta de Martorell. El president de l'automo-bilítica, James Muir, ha augurat aquest dimecres en roda de premsa que SEAT "farà un pas de gegant cap a la mobilitat més mediambientalment sostenible" i ha assegurat

que l'estratègia diversificada en aquest sector donarà a la companyia "la millor posició del mercat" a Espanya. Malgrat que altres companyies ja venen els seus vehicles elèctrics a Espanya, Muir s'ha mostrat segur de no llançar al mercat el cotxe fins al 2016, ja que considera que les vendes d'aquesta tecnologia són encara mínimes i es necessita donar "una solució viable industrialitzada", per aquest motiu primer es distribuiran prototips de prova des

del 2012. La multinacional espera que el cotxe elèctric arribi el 2018 entre el 3 i el 5% de la seva quota de mercat, mentre que l'hí brid podria arribar al 10%. El primer a saltar al mercat, l'híbrid, serà entre 2. 5 0 0 i 3.0 0 0 euro s més car que els vehicles de combustió. La fàbrica de Martorell estarà adaptada per produir els models León i Altea, independentment del motor amb el qual funcionaran.

TOT Badalona i 53

1505.pag.53.54.55.indd 1

15/11/2011 14:43:04


Lancia Thema Fruit de la compra del grup Chrysler per Fiat neix el nou Lancia Thema, una berlina elegant i imponent que transmet distinció. Es tracta d’un gran vehicle, amb les mateixes mides que el Chrysler 300: 5,06 metres de llarg, 1,90 metres d’ample i 1,50 metres d’alt. El disseny, però, difereix del Chrysler en detalls com la reixa central cromada característica de Lancia. Disponible en tres acabats: Gold, Platinium i Executive, el Lancia Thema, alguns dels elements del confort del vehicle són l’accés i l’engegada sense clau, els seients davanters amb ajustament elèctric i amb calefacció, el climatitzador de dues zones i l’engegada dels

fars automàtica. El vehicle estarà disponible amb dos propulsors dièsel de 190 o 240 cavalls de potència i un de benzina, de 3,6 litres i 286 cavalls. Aquest últim motor va associat a una caixa de canvis automàtica de vuit relacions; mentre que les opcions dièsel incorporen una transmissió automàtica de cinc marxes. Aquestes són les qualitats d’aquests motors: Dièsel: 3.0 V6 - CRD -190 cv Velocitat màxima de 232 km/h Acceleració de 0 a 100 en 10,1 segons. Consum mixt: 7,1 litres 3.0 V6 CRD - 239 cv Velocitat màxima de 232 km/h Acceleració de 0 a 100 en 9

segons. Consum mixt: 7,1 litres. Benzina: 3.6 V6 Wt - 286 cavalls Velocitat màxima de 240 km/h Acceleració de 0 a 11 en 8 segons. Consum mixt: 9,5 litres Alguns dels elements de la seguretat del Lancia Thema comuns a tots els models són el coixí de seguretat per al conductor, el frontal per al conductor i el passatger, els de cap davanters i posteriors, els laterals davanters. A més també cal parlar de l’antibloquejament de frens ABS i del capó actiu de protecció de peatons. El vehicle incorpora control de distància per a l’estacionament al davant i al darrere, a més del control d’estabilitat ESP i control de pressió dels neumàtics.

Desguaces Estalvia fins a un 75% en els teus recanvis Venda de recanvis i pneumàtics nous i d'ocasió Compra de vehicles per desballastament Servei de grua i tramitació de baixa GRATUIT Tel. 93.387.43.55 Fax. 93.387.43.50 www.elrecanvi.com

Pge. Rodó 1 i 3 Rambla San Juan 254 089 BADALONA

54 i TOT Badalona

1505.pag.53.54.55.indd 2

15/11/2011 14:43:07


ŵǁĐƟǀĞ,LJďƌŝĚϱ Potència, prestacions, l'elegància típica de tot un BMW Sèrie 5 i baixos nivells de consum i emissió, barreja tots aquests ingredients en un còctel, agita-ho i el resultat és el... BMW ActiveHybrid 5. Aquí van alguns dels seus principals números: 3 40 c b, u n a d e s p e s a m i t j a n a de 6,4 l/100 km i un nivell d'emissions de 149 g/km de CO2. Compte també amb el mode EC O PR O, a m b e l q u e e l sistema ActiveHybrid 5 pot desactivar el motor de gasolina a velocitats de fins a 160 km/h, de forma que el cotxe es desplaçaria per inèrcia mentre no tornem a trepitjar l'accelerador de nou.

En moments en els que el vehicle necessita una aportació extra d'energia -com els avançaments, per exemple-, els dos motors -tant el de gasolina com l'elèctric funcionen a ple rendiment. En la major par t de les ocasions, però, és el motor de gasolina l'autèntic protagonista. Si les bateries compten amb suficient càrrega i en circumstàncies de conducció urbana, el motor elèctric podrà impulsar al BMW ActiveHybrid 5 uns quatre quilòmetres a una velocitat mitjana de 35 km/h. Per aprofitar al mà xim l 'e n e r g i a , a q u e s t a ve r s i ó compta amb el dispositiu de parada i arrencada automàti-

ca del motor Auto Start/Stop Com a forma d'estalviar ener g ia , B MW ha inte gr at en la gestió del seu sistema híbrid la planificació de la ruta gràcies al navegador, que ve de sèrie. Per exemple, si té la previsió que anem a pujar una rampa, però després anem a baixar-la, pot variar l'estratègia de combinació de motors per ser més eficient. D'altra banda, el nou BMW ActiveHybrid 5 és pràcticament idèntic a qualsevol altre model de la Sèrie 5 i la seva conducció és idèntica. Només varia en alguns matisos com el disseny de les llandes (de 17 polzades amb pneumàtics 225/55) i els emblemes ActiveHybrid.

TOT Badalona i 55

1505.pag.53.54.55.indd 3

15/11/2011 14:43:10


horÒscops ÀRIES (21/3 al 20/4)

CRANC (22/6 al 21/7) Les paraules romàntiques fan efecte quan el que parla és el teu cor, i d’això en saps molt quan t’inspires.

BALANÇA (24/9 al 23/10) Venus en el teu

Treball: la dispersió serà el teu proble ma aquests dies. Et proposaran coses molt interessants, que no podràs assumir.

Treball:És una bona setmana per fer contactes lluny de la teva ciutat. Seran d’ajuda per als teus projectes professionals.

Treball: és possible que un desplaçament generi noves possibilitats laborals en sectors que no havies valorat fins ara, arrisca't una mica.

TAURE (21/4 al 20/5)

LLEÓ (23/7 al 23/8)

Un amic et pot influir a l’hora de prendre una d e c i s i ó q u e afe c t a als teus sentiments. Procura seguir el seu consell.

De què et serveix la raó si obtenirla suposa enfrontar-te a una discussió q u e p ot a c a b ar e n conflicte, no siguis tan tossut/da. Treball: si no veus massa clar un projecte, estudia’l abans de rebutjar-lo, té possibilitats, anirà be, no et preocupis.

BESSONS (22/5 al 21/6) Estar a la disposició dels altres serà la teva consigna aquesta setmana. Et demanaran més favors dels que puguis realitzar, tingues paciència. Treball: demana ajuda, no esperis a l’últim moment, aprèn a delegar i tot anirà bé.

signe, has de viure al màxim l’activitat planetària que et permet valorarte molt més a tu mateix.

CAPRICORN (22/12 al 20/1) La teva manera de fer les coses difereix del de la teva parella i això pot portar-te a viure una situació tibant, que el final de setmana s’aclarirà. Treball: estàs en un moment molt creatiu; aprofita-ho, tindràs el suport del teu entorn.

ESCORPÍ (24/10 al 22/11)

AQUARI (21/1 al 19/2)

Abans de jutjar u n a s i t u a c i ó, informa’t-en a fons. Sovint les aparences enganyen. Un refredat pot fer malbé els teus plans, cuida’t.

Se nt ir à s q u e tot flueix més h ar m o n i o s a ment al teu al voltant, pot ser perquè estàs començant a canviar certs aspectes de la teva personalitat.

Bon moment p e r p ar l ar, per buscar la manera d’apropar-te als interessos dels que tens més a prop.

Tr e b a l l : s i l a t e v a situac ió laboral no és estable, projecta positivisme i tot anirà millor.

Treball: Si no hi ha manera de rebre més ajuda no desesperis, aviat se solucionarà.

VERGE (24/8 al 23/9) Cerca el suport de la teva parella i els teus fills, perquè ells t’ajudaran a veure les coses de manera molt més optimista. Treball: els problemes no es resolen sols, hauràs d’inter venir, però no per pressionar aconseguiràs millors resultats.

tarot

SAGITARI (23/11 al 21/12)

Treball: has d’alternar els moments d’activitat frenètica amb els de descans, serà convenient per al teu sistema nerviós, per al teu cos.

PEIXOS (20/2 al 20/3)

Deixa’t sorprendre. Aquesta és u n a s et m a n a de moments entranyables, de vivències que t’entendreixen i emocionen.

Hauràs viure l ’e x p e r i è n c i a que tana por et fa, si no deixes de projectar-la, la por infiltrada en el teu cor pot ser un potent verí.

Treball: és temps de revisió d ’objec tius. Fi d’una etapa i bon moment per prendre un altre rumb.

Tr e b a l l : s e t m a n a d’alts i baixos en el teu rendiment. Medita sobre com t’afecten les coses.

anuncia’t

anuncia’ten enaquesta aquestasecció secció 93 464 69 79 - 93 464 69 83 www.eltotdigital.com badalona@eltotdigital.com

56 i TOT Badalona

1505.pag.56.57.indd 2

15/11/2011 16:08:39


Ompliu les caselles buides del requadre de 9x9 quadrats amb xifres de l'1 al 9. No s'ha de repetir cap número en una mateixa fila - horitzontal o vertical- ni subquadricula de 3x3.

Nivell fàcil

EMBRUJADA CENTRO ESOTÉRICO

Consultas privadas Horas a convenir TAROT TELEFÓNICO

Tel. 93 387 57 24 NUEVO LINEA SERVICIO

TAROT 2 h 4

806 405 105

ora

Solo mayores 18 años. Precio máximo red fija 1,18 €/min..Red móvil 1,53 €/min.(IVA incl.)

s

CARTAS ASTRALES Tarot, Ángeles, Amuletos Rúnicos HORARIO CONVENIDO

619 73 15 35

1ª visita Ángeles de regalo Isabel

luzdeangel.8@gmail.com Veus aquest anunci? Doncs els teus clients també! Truca i informa't 93 464 69 79 · 93 464 69 83 badalona@eltotdigital.com

Nivell difícil

TAROT NURIA ¿Tienes dudas en el amor? Negocio y salud ¿Eres sensible?

¡¡Llámame!! 806 40 25 77 Mayores de 18 años. Coste llamada red fija 1.18€. Móvil 1.54€. AP. Correos 1126 08203 Sabadell BCN-NCS

TAROT Y VIDENCIA TU LUZ BLANCA te daré respuestas claras y rápidas sin fallos 806 40 56 53 VISA 902 73 74 76 / 93 122 00 96 atiendo personalmente siempre la verdad

MAYTE VILADRAU

806514059 CONSULTAS TAROT VISA

93 113 54 52 - 674 08 08 38

TAROT MAYTE 806 51 40 59 Profesora de Tarot y Vidente

VISA 93 113 54 52 674 08 08 38

TAROT ANA

TAROT - REIKI RITUALES VELAS

20 AÑOS NOS AVALAN Tel. 607 51 08 50 (Marta)

MARIA ROSA TAROT

a TUS DUDAS…… a TUS PREGUNTAS….. RESPUESTAS SINCERAS SOLO LA VERDAD

- Rituales de velas - Alta magia - Maestra de Reiki

T.F :1,18€. TM: 1,53€ Apd:57204 CP 28223+18a

Horas convenidas

806 433 694 (las 24 horas)

93 389 28 91 620 26 96 81 TOT Badalona i 57

1505.pag.56.57.indd 3

15/11/2011 16:08:44


TVB_1505.indd 1

15/11/2011 9:07:34


consultori legal La sociedad de gananciales: ĹŻĹ˝Ć?Ä?Ĺ?Ä&#x17E;ĹśÄ&#x17E;Ć?Ć&#x2030;Ć&#x152;Ĺ?Ç&#x20AC;Ä&#x201A;Ć&#x;Ç&#x20AC;Ĺ˝Ć?Ä&#x161;Ä&#x17E;Ä?Ä&#x201A;Ä&#x161;Ä&#x201A;Ä?ſŜÇ&#x2021;ĆľĹ?Ä&#x17E; Gabinete JurĂ­dico HernĂĄndez Vicente hv@gabinete.net

La sociedad de gananciales es uno de los regĂ­menes econĂłmicos del matrimonio que establece el CĂłdigo Civil. Mediante la sociedad de gananciales se hacen comunes para el marido y la mujer las ganancias o los beneficios obtenidos por cualquiera de ellos, despuĂŠs de contraer matrimonio. En el caso de disoluciĂłn de la sociedad de gananciales se atribuirĂĄ la mitad de los bienes gananciales a cada uno de los cĂłnyuges. Por lo tanto en la sociedad de gananciales coexisten tres patrimonios: los bienes privativos de cada cĂłnyuge y los bienes gananciales. El CĂłdigo Civil considera que son bienes privativos de cada cĂłnyuge los siguientes: t"RVFMMPTCJFOFTZEFSFDIPT que le pertenecieran al empezar

la sociedad de gananciales. t-PTCJFOFTRVFDPOQPTUFSJP ridad adquiera a tĂ­tulo gratuito. t"RVFMMPTCJFOFTBERVJSJEPTB costa o en sustituciĂłn de bienes privativos. t"RVFMMPTCJFOFTZEFSFDIPT patrimoniales que son inherentes a la persona y tambiĂŠn los que no son transmisibles inter vivos. t&MSFTBSDJNJFOUPRVFSFDJCF uno de los cĂłnyuges por los daĂąos sufridos en su persona o en sus bienes privativos. t-PTPCKFUPTEFVTPQFSTPOBM que no tengan un extraordinario valor.

t "RVFMMPT JOTUSVNFOUPT RVF se consideran necesarios para el ejercicio de la actividad profesional de cada cĂłnyuge, exceptuando los casos en los que estos instrumentos formen parte de un establecimiento o explotaciĂłn comĂşn. t-PTCJFOFTRVFIBOTJEPBERVJ ridos por derecho de retracto perteneciente solamente a uno de los cĂłnyuges. Los bienes mencionados en estos dos Ăşltimos puntos no pierden el carĂĄcter de privativos aunque su adquisiciĂłn se haya realizado con fondos comunes.

Abogados $FFLGHQWHV7UiÂżFRÄ /DERUDOHV AdministraciĂłn Comunidades Oficinas: DelegaciĂłn Badalona: c/ Coll i Pujol, 101 08912 Badalona Tel 93 399 54 96 Fax 93 460 77 84 DelegaciĂłn PremiĂ : Gran VĂ­a 157, 1Âş 4ÂŞ, 08330 Premia de Mar Tel 93 752 90 84 Fax 93 752 90 95 www.gabinete.net

*HVWLyQGHDOTXLOHUHV El Gabinete JurĂ­dico HernĂĄndez Vicente es un desp ac ho profesional fund ado en el aĂąo 19 9 2. Contamos con un equipo completo de profesionales especializados en cada una de las disciplinas con el objetivo de ofrecer un servicio integral de calidad y satisfacer todas las necesidades legales y fiscales de nuestros clientes. Nuestro trabajo se basa en premisas de compromiso y seriedad con el cliente. Por ello, tratamos cada caso de forma individual y con una atenciĂłn personalizada.

TOT Badalona i 59

1505.pag.59.indd 3

15/11/2011 9:03:35


economia Emprendre a Espanya, l'esperanรงa per frenar la desocupaciรณ -hFNQSFTB*."45&RVFEFTFO WPMVQB GJSFT WJS UVBMT J RVF GPSNB QBSU EhBRVFTUB YBSYB E hFNQSFOFE PS T FOT FOWJB VOBOPUBEFQSFNTBRVFIFN DSFHVUDVSJPTBJJOUFSFTTBOUEF QVCMJDBS &TQBOZB IB EF SFDVQFSBS FM DBNร“EFMDSFJYFNFOUJMBDSFBDJร˜ EhPDVQBDJร˜ JQFSBDPOTFHVJS IP DBM QSPNPVSF MhFTQFSJU FNQSFOFEPSDPNBNPUPSEF OPVT MMPDT EF USFCBMM J GPOU JOFTHPUBCMFEhJOOPWBDJร˜ &M HSBO QPUFODJBM FOUSF FMT KPWFTJMBDBQBDJUBUEhFTGPSรŽEFMT FNQSFOFEPST Tร˜O SFDVSTPT NPMUWBMVPTPTQFSDPNFOรŽBS VOB ร’QPDB EF DSFJYFNFOU J QSPTQFSJUBU&MDBNร“OPรTGร‹DJM QFSRVร’ FM QBOPSBNB รT QPD FODPSBUKBEPS QFSร›QSFDJTBNFOU QFSBJYร›DBMRVFFTDPNFODJO BDSFBSMFTDPOEJDJPOTOFDFT Tร‹SJFTQFSRVร’NรTQFSTPOFT ThJMrMVTJPOJO QFS FNQSFOESF OFHPDJTFOJEFTEh&TQBOZB &OFMNBSDEhBRVFTUDPOUFYU EhJODFSUFTB $IBNCFSร“7BMMFZ VOB JOJDJBUJWB DSFBEB QFS VO HSVQEhFNQSFOFEPSTEFCBTF UFDOPMร›HJDB QSFUรO QSFOESF VOQBQFSBDUJVJDPOTUSVDUJVB DBVTBEFMBTJUVBDJร˜BDUVBM&O DPNQUFTEhJNQPSUBSTPMVDJPOT EFT4JMJDPO7BMMFZ FMDPMrMFDUJV DSFVRVF&TQBOZBIBEFNJSBS FO MB TFWB IFSร’ODJB FNQSF

OFEPSBJMFTTFWFTDBQBDJUBUT BDUVBMT QFS USPCBS TPMVDJPOT BMBDSJTJ 1FS BJYร› MMBOรŽB FM .BOJGFTU &TQBOZB&NQSร’O VOBEFDMB SBDJร˜EFDPOGJBOรŽBFOFMGVUVS Eh&TQBOZB J VOB QSPQPTUB EhBDDJร˜PCFSUBBUPUBMBDPNVOJ UBU FNQSFOFEPSB J B UPUB MB TPDJFUBU QFSDPOTDJFODJBSEF MFTOFDFTTJUBUTJDPNQSPNJTPT EFMTFNQSFOFEPSTEFUPUUJQVT JTJUVBDJร˜ %POBEB MB GSBHJMJUBU EF MFT FNQSFTFTFOFMTTFVTQSJNFST BOZT EF WJEB รT OFDFTTBSJ DSFBS VO FOUPSO RVF GBDJMJUJ MB TFWB TVQFSWJWร’ODJB %FT

EhBRVFTUHSVQEhFNQSFOFEPST ThIBO JEFOUJGJDBU USFT Mร“OJFT EhBDUVBDJร˜ RVF DSFVFO Tร˜O GPOBNFOUBMT QFS QPUFODJBS MB DSFBDJร˜ EhFNQSFTFT J MB EJOBNJU[BDJร˜ EF MhFDPOPNJB -BQSPQPTUBEhBDDJร˜FTCBTB FOFMGPNFOUJDBOBMJU[BDJร˜EFMB JOWFSTJร˜ MBHFTUJร˜EFMUBMFOUJMB DSFBDJร˜EhVONFSDBURVFBGBWP SFJYJFMOBJYFNFOUJEFTFOWPMV QBNFOUEFOPWFTFNQSFTFT &TQFSFOTVNBSTVQPSUT BM NBOJGFTU EVSBOU FM QSPQFS NFTยฒTQPTTJCMFBEIFSJSTFBM NBOJGFTUBRVร“IUUQBDUVBCMF FTSFUPTNBOJGJFTUPFTQBOB FNQSFOEF

Aviso al Ciudadano 5SBTVOBDDJEFOUFFTQSFDJTP t$POUBSDPOFMNFKPSTFSWJDJPQBSBMBSFDVQFSBDJร˜ONรˆYJNBQPTJCMF EFMBsaludZPCUFOFSMBmรกximaindemnizaciรณn econรณmica. t1BSBFMMPTFQSFDJTBEFMPTmejoresFRVJQPTEFQSPGFTJPOBMFT NรEJDPT BCPHBEPT JOHFOJFSPT BDUVBSJPT QFSJUPT BTJTUFOUFTTPDJBMFT Se lo recomienda "para consulta gratuita" SEGURIDAD Y DERECHO, S.L. (cobro a 0% sin gastos) Especialistas en indemnizaciones por Responsabilidad Civil

7JB"VHVTUB QJTP #"%"-0/" #BSDFMPOB

Tel. 902 363 994 - Mรณvil 629 71 06 06 - FAX 93 285 15 57

t'*4$"t$0.15"#-& t-"#03"t+63ยถ%*$ t"44&(63"/$&4

4BOU+PTFQEhFO3PTรT CYT DBOUPOBEB.FTUSF/JDPMBV 5FM#BEBMPOB PUFTB!PUFTBFTXXXPUFTBFT

60 i TOT Badalona

QBHJOEE
>ůĞŐĂƌĂƟĞŵƉŽ Joaquim Padros Simón President de la FEB

Pienso que si en vez de escondernos, hace cuatro o cinco años, se hubiera afrontado lo que claramente se nos venia encima, la situación no hubiera llegado a un momento tan difícil como la actual. Es cierto que en este proceder próximo a la teoría del “di que todo va bien y así seguramente que por lo menos no ira tan mal”, no ha dado en este caso buen resultado. El proceder de unos es más criticable que el de otros y así gobierno, bancos etc. Pero no se trata de buscar culpables pues en este momento seria, creo, de poca u tilidad y ahor a deb emos buscar soluciones prácticas. Pronto tendremos nuevo gobierno y sea cual f uere deberá, a mi entender, aplicar medidas rápidas, dolorosas, pero, contundentes. Si no fuera así volveríamos a caer en algo que después pagaríamos de una forma mucho mas dura. Así, pienso a modo enunciativo, que para que las empresas puedan volver a crear puestos de trabajo y riqueza propondría lo siguiente: ͻůĂũƵƐƚĞĚĞůŐĂƐƚŽƉƷďůŝĐŽ debe hacerse en el gasto corriente y no en la inversión. ͻZĞĨŽƌŵĂĚĞůƐŝƐƚĞŵĂĨŝŶĂŶciero de forma que el crédito vuelva a fluir a las empresas. ͻZĞĨŽƌŵĂĚĞůŵĞƌĐĂĚŽ laboral que permita la creación de empleo. ͻ^ŝŵƉůŝĨŝĐĂĐŝſŶLJƌĞĚƵĐĐŝſŶ del impuesto de sociedades.

ͻZĞĨŽƌŵĂĚĞů/sƋƵĞƉĞƌŵŝta a las empresas diferir el pago hasta haberlo cobrado. ͻƐƚĂďůĞĐĞƌůĂ͞ĐƵĞŶƚĂƷŶŝĐĂ fiscal” que permita compensar deudas tributarias de las empresas con deudas pendientes de la administración publica. ͻWĂĐƚŽĚĞŵŽĚĞƌĂĐŝſŶ salarial 2012-2015. ͻ^ŝŵƉůŝĨŝĐĂĐŝſŶĚĞůĂĐŽŶƚƌĂtación pasando de los 43 tipos existentes a un máximo de 6 o 7. ͻ^ŝƚƵĂƌůĂŝŶĚĞŵŶŝnjĂĐŝſŶƉŽƌ despido improcedente en la media europea. ͻ>ƵĐŚĂĞĨĞĐƚŝǀĂĐŽŶƚƌĂĞů absentismo laboral injustificado. ͻƵŵƉůŝŵŝĞŶƚŽĞƐƚƌŝĐƚŽ de la ley de morosidad por parte de las Administraciones publicas.

ͻŽŵƉĞŶƐĂĐŝſŶĚĞĚĞƵĚĂƐ tributarias y de la S.S. con deudas de las administraciones publicas con las empresas. ͻ,ŽŵŽŐĞŶĞŝnjĂƌ͕ƐŝŵƉůŝĨŝĐĂƌ y reducir la normativa que afecta a la actividad empresarial. ͻDĞũŽƌĂƌůĂĞĨŝĐŝĞŶĐŝĂĚĞů sistema educativo a todos los niveles. ͻDĂŶƚĞŶĞƌƵŶĞƋƵŝůŝďƌŝŽ entre las políticas medioambientales y la necesidad de competitividad de la economía española. ͻWƌŝŽƌŝnjĂƌůĂƉŽůşƚŝĐĂĚĞ internacionalización de las empresas en el ámbito presupuestario. Podríamos seguir, aunque creo que aplicando estas medidas y con valentía se pondría un serio “puntal” a la economía española.

Pàgina d'informació empresarial de la Federació Empresarial de Badalona 1- MAQUETA.indd 1

14/11/2011 16:55:26


immobiliària La venda de pisos va caure un 28,2% interanual al setembre La baixada no és tan acusada com al juliol o l’agost, però suposa set mesos seguits de caigudes ACPG

D u r a n t e l p a s s at m e s d e setembre es van realit zar a Espanya 25.881 compravendes d’habitatges, és a d ir, u n 28 , 2 % m e nys q u e un any abans, segons les últimes estadístiques publicades per l’Institut Nacional d’Estadística. Aquest percentatge de caiguda interanual n o é s t a n e l evat c o m e l s que es van registrar els dos mesos precedents, però suposa el setè mes consecutiu de resultats negatius. En comparació amb els resultats d’agost, al setembre es va vendre un 4,3% menys

d’habitatges. Es tracta d’un percentatge de descens intermensual similar al registrat el mes anterior, però molt més suau que els corresponents a l’abril i al maig. Per tipus d’habitatge, tant l’obra nova (que va representar un 50,5% d el total d’habitatges venuts al setembre) com la segona mà (49,5%) van experimentar caigudes al voltant del 28% respecte al mateix període del 2010. Quant a la ta xa intermensual, la baixada va ser lleugerament més petita per als habitatges nous (-3%) que per als usats (-5,6%). A Catalunya es van realitzar

3.344 operacions de compravenda durant el període analitzat, pràcticament un 13% de les operacions registrades a Espanya. Això va suposar variacions del -23,1% en la ta xa interanual i del -9,7% en la taxa intermensual. Del total de compravendes a terres catalanes, el 65% va correspondre a Barcelona (amb variacions del -28,1% interanual i del -1,8% intermensual); el 15,7%, a Tarragona (-5,5% interanual i -20,7% intermensual); el 13,5%, a Girona (-19,4% interanual i -20% intermensual); i el 5,8%, a Lleida (-9,3% interanual i -20,2% intermensual). Jaume Montserrat i Vives Gestor Administratiu Col.legiat Assessor Fiscal Agent de la Propietat Immobiliària Administrador de Finques

ASSESSOREM LES OPERACIONS IMMOBILIÀRIES EN TOTS ELS ASPECTES ✓ FISCAL ✓ LEGAL ✓ FINANCER ✓ ADMINISTRATIU

★ COMPRA ★ VENDA ★ LLOGUER ★ TRASPASSOS

★ ADMINISTRACIONS ★ ASSESSORAMENT ★ i GESTIÓ IMMOBILIÀRIA

LOCALS EN LLOGUER

PISOS I CASES EN LLOGUER

ZONA MERCAT TORNER, 71m2 aprox., planta baixa + 71m2 aprox. de sótan500e C/FRANCESC DE PAULA (jto C/Mar) 1ªplanta, 200m2 (140m2+60m2) aprox. Molta lluminositat ............................................................. Consultar C/ARNÚS-SOLEDAD entresol comercial, 50m2 aprox., molta lluminositat, en perf. estat ......................................................................................... 550 e ZONA MERCAT TORNER. 135m2 aprox. en planta baixa + 135m2 aprox. de sòtan..1180 e OFICINA. 90m2 aprox., 2ª planta, ascensor, al costat autopista. A 10 min. del centre en perfecte estat........................................ Precio total: 750 e OFICINES LLOGUER. Avda. Bufalà, entresol, 150m2 aprox., varis despatxos, A/A, asc......................................................................................1.400 e C/ ÀNGEL GUIMERÀ. 95m2 aprox., entresol .................................. 480 e RBLA. ST. JOAN/GUIXERES. 36m2 aprox., zona de pas.............. 550 e SISTRELLS 60 m2 aprox. ................................................................... 300 e 100m2 aprox., zona sant Crist, taller-magatzem ............................. 475 e BARRI BONAVISTA, 25m2 aprox., en perfecte estat ..................... 350 e C/HAVANA, 30m2 aprox. ................................................................... 480 e REPÚBLICA PORTUGUESA, 100m2 aprox. ...................................500 e C/ GIRONA, BUFALÀ, 190m2 aprox., almacén o similar ...............800 e C/ SELVA (SANT CRIST), 100m2 aprox........................................... 550 e C/ CARLES I (SANT CRIST), 50m2 aprox.. ..................................... 325 e C/ ALFONSO XII/GÜELL I FERRER, zona muy comercial, 43 m2 aprox...750 e C/ FRANCESC LAYRET local oficina, de 40 m2, 3ª planta ........................... 475 e AV. MARTÍ PUJOL 90m2 .....................................................................................800 e LOCAL C/ SAGUNT 75 m2 + 60m2 sòtan 700 e, opcional 1er pis local 55m2 + terrassa 35 m2.Tot 900 e., ..............................................Preu de venda 290.000 e ZONA SANT CRIST 100m2 ......................................500 € - 65m2 395 € . VADO

C/ PORVENIR, 3er sense ascensor, 3 hab., exterior, reformat. ....... 685 e C/ INDEPENDÈNCIA, 3 hab., parquet, reformat, ascensor............ 690 e PL. LA PLANA, 3 hab., terraza, 4º sin asc.. Armarios empotrados 650 e ZONA LA MORERA, semiamueblado, 2 hab., cocina, baño, pequeña terraza, 1º sin ascensor ..................................... 550 € VENTA 125.000 e RAMBLA ST. JOAN (Zona Mercadona) 4 hab., calefacció, ascensor, a prop Metro. Tot inclòs ...........................................................................650 € C/ SAGUNT 2 hab., sense ascensor, a prop Metro ..........................550 €

PARKINGS I TRASTERS EN LLOGUER PARKINGS I TRASTERS EN LLOGUER, PLAÇA LA PLANA .. 150 e TRASTER, 3m2 aprox. ...........................................................................60 e PARKING PL. LA PLANA, plaça gran ..............................................110 e

NAUS EN LLOGUER POLÍGON BONAVISTA, costat autopista, 741 m2, 3 plantes + pati + 10 places de aparcament ...................................................................... 3.600 e NAU 420m2, 2 plantes + 4 places de aparcament .......................1.950 e ZONA ITV, 1000m2 + 100m2 de pati ............................................. 4.000 e

VENDA OPORTUNITAT! SOBREÀTIC, 96 m2, 3-4 hab., 2 banys, C/ Àngel Guimerà (Sant Crist) , terraza de 12 m2, ascensor ....................................182.000 e

HORARIO: 9 a 13 HORAS - 15 a 19 HORAS - Plaça Baró de Maldà nº 3 - Tels. 93 387 66 45 - 93 399 49 11 - 650 17 61 04 Apartat 190 - 08915 BADALONA (Barcelona) - FAX 93 399 48 15 · www.gestoriamontserrat.com

62 i TOT Badalona

1505.pag.62.indd 1

14/11/2011 12:49:09


COL.LEGIAT

AGENTE DE LA PROPIEDAD INMOBILIARIA

COLEG. Nº 1851

F I N Q U E S

BA DA LO NA

VENDES

PIS (CENTRE) EDUARD MARISTANY/SANT JOSEP nou per estrenar, 75 m2, 2 habitacions, 2 banys, cuina, sala menjador, terrassa, A/A, calefacció, amb pàrquing inclòs, vistes al mar................................................................................................................................................................. 412.000 € PIS A "LA PLANA" 172m2 és balcó, gran sala-menjador, cuina gran reformada, 4 habitacions totes dobles, 2 banys complets i aseo, tot exterior, plaça de garatge i traster ........................................................................................................................................................................................ 695.000 € PIS P.COMPANYS (CENTRE) 85m2, 3 hab., b.complet, cuina office-safareig, reformat, exterior ......................................................... 349.000 € PIS C/. MOLÍ DE LA TORRE pis 90 m2., 3 habitacions, 2 banys, menjador gran, cuina equipada, calefacció. Tot exterior .................. 371.426 € PIS C/NOVA CANÇÓ (BUFALÀ) pis de disseny, suitte amb vestidor, 2 hab., 2on bany, saló-menjador, traster, calef + a/a, perfecte ...... 320.000 € PIS CANYADÓ SANT JORDI, 3 hab., bany c., menjadro, cuina, balcó, tot exterior, pis alt, vistes al mar desde tot el pis...................... 180.000 € PIS E. MARQUINA (CANYADÓ), OPORTUNITAT 92 m2, 3 hab., sala menjador, 1 bany complet, 1 lavabo, cuina, pati, bon estat ........... 247.000 € PIS AV. PRES. COMPANYS, 100 m2 + traster, 4 hab., 2 banys complets, cuina, sala menjador gran, bon estat, tot exterior ................. 260.000 € PIS C/ SEU D'URGELL (CAN SOLEI), 110m2, 4 hab., sala menjador amb balcó, 2 banys, cuina, bon estat .......................................... 270.000 € PISOS OBRA NOVA C/ EDUARD MARISTANY (pocs veins), construcció tradicional i qualitat, sup. 89 m2, 2 hab. dobles, bany, hab., suite amb bany, cuina, menjador amb plaça parquing, traster i terrat privat ..................................................................................................... 390.000 € TORRE MAS RAM 620 m2 en parcela i 350 m2 construits, 5 dormitoris amb terrassa, 3 banys, menjador a 3 nivells, cuina, cuarto de planxa, garatge 4 cotxes, calef., A/A. Tot ajardinat amb piscina .................................................................................................................... 725.000 € DÚPLEX C/BRUC (BUFALÀ) planta 1ª, sala-menajdor gran, cuina amb office, aseo, planta 2ª 2 hab. dobles, 1 individual, bany complet, planta 3ª terrassa de 40m2 amb traster, tot exterior, parquet, calefacció, reformat total .................................................................................. 290.000 € TRIPLEX STA MADRONA - M.JULIA obra nova, 190m2, 5 dormitorios (2 tipus suitte), 2 banys complets amb jacuzzi, 1 lavabo, sala-menjador 35m2, cuina office, terrasses, calef. + a/a, Tot exterior, vistes al mar ............................................................................................ CONSULTAR TORRE MAS RAM nova, molt ben situada, 6 hab. dobles-suittes, saló menjador gran, cuina equipada total, garatge gran, bodega, zona de màquines, acabats 1ª qualitat, ajardinat i piscina ........................................................................................................................... 1.200.000 € TORRE MAS RAM 280 mts. construïts, parcel.la 600 mts2. nova, 4 dorm. (2 suittes), saló-menjador, cuina gran, sala, garatge, jocs, bodega, fantàstiques vistes 871.468 € TORRE (MAS RAM) 1062 m2., vivenda 360 m2., 4 plantes, saló-menj. amb xemeneia, 1 bany, 5 hab., 2 hab. suitte, golfes de 25 m2 ... 901.500 € TORRE MAS RAM sup. parcel.la 620m2, 325 m2 edificats, té 2 vivendes indep., amplies, garatge, bodega, en perf. estat, calef., bones vistes . 960.000 € TORRE MAS RAM parcela 590 m2, 300 m de construcció, amb 2 plantes, 5 habitacions, 2 banys, 1 aseo, molt bon estat.................................. 685.000 € CASA C/ MAGATZEM (CENTRE) garatge 2 cotxes, pati, 4 dormitoris dobles, 3 banys, estudi, sala menjador ...................................... 660.000 € CASA A TIANA molt nova, de disseny, garatge 2 places, safareig, sala-menjador, cuina gran, 4 habitacions (1 suitte), 2 banys complets, aseo, estudi, solarium, jardí, calefacció i aire condicionat .......................................................................................................................... 842.000 € CASA C/JOHNN LENNON (BUFALA) 250m2 + pati 40m2, 1 suite amb bany, 3 hab., bany c., aseo, estudio, bodega i garatge .............. 571.000 € CASA C/MIQUEL SERVET (PEP VENTURA) 184m2, saló-menjador gran, cuina equipada amb office, terrassa ajardinada de 38m2, hab. suite, 3-4 hab., 2 banys, solarium, perfecte estat, acabats qualitat, molt assoleiada, a/a, calefacció ........................................................... 600.000 € CASA (MORERA) C/ Pirineos, pl. baixa, menjador, hab, doble, bany, menjador d'hivern i d'estiu, pati al davant i al darrere, planta pis 3 hab. i bany complet, en bon estat ....................................................................................................................................................................... 397.000 € PARCELA MAS RAM 1.120 m2, molt bona ubicació, plana, bones vistes ............................................................................................ 480.000 € PARKING AV. PRESIDENT COMPANYS Cotxe gran ............................................................................................................................. 26.000 € PIS TIANA CENTRE 100m2, 3 hab., 2 banys, menjador ,gran, cuina, balcó, tot exterior, garatge, traster i zona comunitària amb piscina 300.000 € 3 PLACES GARATGE C/ JULI GARRETA (AMBULATORI) es ven el "lot" ................................................................................................... 48.000 € C/ LAIETANIA ( CENTRE) 140m2, 5 hab., 1 suite amb bany, 1 doble gran i 3 de individuals, sala menjador 38 m2, balcó, cuina gran, reformat, exterior, parquet, calefacció, ascensor ................................................................................................................................................................. 420.000 € PARCELA MAS RAM. 1.500m2, ben ubicada, amb vistes úniques ........................................................................................................... 400.000 €

LLOGUERS

ÀTIC S. JOAQUIM (COSTAT ESTACIÓ) 3 hab., menjador, cuina equipada, bany complet i terrassa, no ascensor ............................... 750 €/MES AV. MARTÍ PUJOL (ESTACIÓ)55 m2, 1 hab. doble, 2 individuals, menjador, cuina i galeria, molt bon estat, moblat, electrod., calef., A/A 750 €/MES C/ SANT PERE (CENTRE) 70 m2, 1 hab. gran, 2 individuals, menjador, bany, cuina, molt de sol ........................................................ 600 €/MES C/ ROGER DE FLOR (PEP VENTURA) 35 m2, 3 hab., 1 bany complet, cuina, menjador gran, tot exterior ........................................... 700 €/MES C/ RUBEN DARIO ( LA MORERA) 90m2, 1 suite amb bany, 2 habitacions, 2º bany, sala menjador, cuina equipada i terrassa superior de 80 m2, tot moblat i electrodom. Pàrquing opc., es lloga per temporades ..................................................................................................... 900 €/MES C/ MESTRE NICOLAU (CENTRE) 105m2, 4 hab., 2 banys, cuina, sala menjador gran, parquet, calefacció. Bon estat ................................800 € MES TORRE MAS RAM molt bé situada. 4 hab. dobles (2 suittes), estudi, bodega, sala menjador 2 nivells 50m2, cuina office, garatge 3 cotxes, en una parcel.la de 1.000m2, piscina ............................................................................................................................................ 3.000 €/MES TORRE MAS RAM 2.500, terreny pla amb piscina: jardí tropical, vivenda moblada, 4 dormitoris,estudi, estudi, 3 banys, sala menjador, sala de jocs, garatge. Per temporades o per anys ..................................................................................................................................... 3.000 €/MES OFICINES TORRE GUIXERES 213m2 per estrenar, fantástiques vistes, demaneu inform .......................................POSIBILITAT DE DIVISIONS LOCAL C/SAN MARCOS 40m2, comercial ........................................................................................................................................ 400 €/MES LOCAL F.MACIA (TOCANT ILLA FRADERA) Sup. planta 217m2 + 110m2 altell i 240m2 pati, acces vehicles, zona molt comercial . 2.800 €/MES LOCAL C/LLEDA 420m2 amb 2 plantes......................................................................................................................................... 1.500 €/MES LOCAL COMERCIAL, ALFONS XIII 150m2, diàfan, molt comercial ................................................................................................ 1.300 €/MES LOCAL C/TORTOSA diáfan 150m2, bomba alor i fred........................................................................................................................900€/MES LOCAL C/GIRONA (BUFALA) 190m2, diáfan, entrada de furgonetes amb serveis d'alta .................................................................... 800 €/MES LOCAL C/ P. I CASALS/PRIM 50m2, nou per estrenar........................................................................................................................ 600 €/MES LOCAL C/ SANT BRÚ comercial, 80m2, fa cantonada....................................................................................................................... 800 €/MES LOCAL INDUSTRIAL C/ SAN VICENS (LA MORERA) 300 m2, diàfan, entrada camions amb serveis ............................................... 1.200 €/MES OFICINES C/ LAIETANIA Pl. baixa, 40 m2, 3 despatxos..................................................................................................................... 375 €/MES C/ MUSEU (TOCANT M. PUJOL) Baixos amb pati, hab. matrimoni amb vestidor, hab. individual completa, bany complet, sala-menjador molt gran, cuina equip., calefacció, pati amb gespa i arbres de 100 m2 ............................................................................................................. 850 €/MES C/ ALFONS XIII (P. VENTURA) Loft nou de 60m2, amb cuina equipada, bany, exterior, asc. amb plaça parquing i zona comunitària amb piscina ......780 €/MES TIANA. RIERA D'EN FONT, 80m2, 3 hab., 2 banys, sala-menjador, cuina, calefacció, nou de 3 anys .................................................... 850 €/MES

Telèfon: 93 384 00 00 badalona.Nou definitiu.indd 1

C/. Laietania, 17 - 21 - BADALONA

31/10/2011 15:06:01


(

"ENJOJTUSBEPST"TTPDJBUT "HFOUEFMB1SPQJFUBU*NNPCJMJËSJB"1* Vol llogar el seu pis? Faci-ho sense por. Li garantim el cobrament del lloguer cada mes. Màxima eficacia i serietat. Tenim una amplia borsa de llogaters. Professionals des de 1967

VENDA

450.000,00 € C/ Prim, cantonada Llibertat, per reformar

IMMOBILIàRIA

tel. 620 94 20 64

Troba el teu immoble o anuncia't en aquesta secció

93 464 69 79 93 464 69 83 badalona@eltotdigital.com

TERRENY PER EDIFICAR Varis-urb.mas ram 600m ..............................450.760 € MAS RAM: MAGNIFICA TORRE, VISTES EXCEL.LENTS P.B menjador a 2 nivells, sala d’estar, cuina 15m, despatx, lavabo, gran terrassa, pis 4 hab, 2 banys complets, terrassa, garatje i celler .......................................................................1.060.000 € PISOS AL CARRER LLIBERTAT, primer pis i segon 2 hab 1 bany, 1 aseo,cuina americana, nou a estrenar ideal parelles també en lloguer amb opcio a compra. ........340.000 € LOCAL, en venda 78m2 en planta, planta baixa 52 m2+sotan de 50 m2, 2 aseos i dutxa.Ideal per consultori,centre d’estetica etc .....................................300.000 € PIS AL CENTRE: prop de metro, 2 hab, a.a, calefacción, perfet per entrar a viure. . .............................................................................................................. 250.000.€ PIS 80M2 4hab, menjador, cuina 1 bany 1aseo, terra de 12m2 vistes al mar i muntanya, zona CAN MERCADER. ................................................................ 420.000€ ALELLA, CASA EN VENTA, 270m2 edidicats,1000m2 parcel-la,4hab, menjador, cuina, 2banys, pisicina, golfes................................................................. 900.000€ CASA AL CENTRE pati molt gran, necesita reformas, .......................... 270.000€

PISOS

LLOGUER

PIS AL CENTRE: 2 habitacions, cuina office, menjador gran, dos balcons, ascensor, amoblat, molt asoleixat ................................................................................ 850€ PIS A SANTA COLOMA, carrer Ciutadella Baixa 3hab. 1bany, ascensor, cuina,menjador i habitació matrimoni exterior,ben conservat ......... 700.€+gtos de escalera i Ibi. PIS C/ SAN BRU: 2 habitacions, un bany, cuina office, terrasa, bien conservado600€ PIS CARRER SANT FRANCESC D’ASSIS 70m2, 2hab,pintat, ben conservat,per entrar a viure ........................................................800.€+despeses d’escala i ibi. PIS A MONGAT 3hab, 1bany, 1aseo, menjador amb balco, tot exterior ...... 790€

LOCALS I GARATGES GARATGE: C/ PONENT plaza mediana ......................................................... 85€ LOCAL: S. GONÇAL, 100m, bany, magatzem, molt lluminós.. 500€ negociables LOCAL:78m2 en planta, planta baixa 52 m2+ sòtan de 50m2, 2 aseos i dutxa.ideal per consultori, centre d’estetica, etc .......................................................... 1.200€ LOCAL (CENTRE D’ESTÈTICA Y PERRUQUERIA A LLOREDA),saló de perruqueria, 2hab.per estetica, 1hab de UVA,recepcion,(inclou màquinaria) .................... 800€

Via Augusta 8, Lletra B1r (Galeries Victòria) Tel. 93 384 64 14 'BYt#BEBMPOB

Oficinas: Delegación Badalona: c/ Coll i Pujol, 101 - 08912 Badalona Tel 93 399 54 96 - Fax 93 460 77 84 Delegación Premià: Gran Vía 157, 1º 4ª - 08330 Premia de Mar Tel 93 752 90 84 Fax 93 752 90 95 www.gabinete.net

TRAMITAMOS LA GARANTÍA GRATUITA DEL COBRO POR IMPAGO DE ALQUILERES Sr. Propietario: CONSÚLTENOS SOBRE LA COBERTURA DE DEFENSA JURÍDICA PARA LA PROTECCIÓN EN CASO DE IMPAGO DE ALQUILERES

URGENTE

precisamos ampliar la cartera de inmuebles para cubrir

la demanda de nuestros clientes 64 i TOT Badalona

1505.pag.64.indd 2

15/11/2011 14:45:55


ROVIROSA GESTOR

FRANCESC LAYRET, 119 baixos Tels. 93 384 64 53 - Fax. 93 384 23 65 - BADALONA www.rovirosagestor.com HORARI de 10h a 13h i de 16h a 19h dilluns, dimarts i dijous (dimecres tancat tot el dรญa) i divendres de 9h a 14 h ( tardes tancat )

DESITJA LLOGAR LA SEVA PROPIETAT ?

Necessitem pisos de lloguer per a clients solvents en llista d'espera PISOS EN LLOGUER

ARTIGAS: RIUS I TAULET 3 Hab, menjador cuina 1 bany terrassa de 20 m2 ASCENSOR ..................................................................... 550,00 โ‚ฌ ARTIGAS: RIUS I TAULET 3 Hab, menjador cuina 1 balcรณ ASC.PIS DE 60 m2 600,00 โ‚ฌ BARCELONA; FREDERIC RAHOLA 3 Hab, menj,cuina 1 bany balcรณ 4 m2 hi ha ascensor aire acond.BON ESTAT PARK,OPC ...... 550,00 โ‚ฌ BUFALA: GIRONA FINCA NOVA 75 m2 3 hab, menj,cuina 1 bany terrassa calefacciรณ , ascensor .................................................. 760,00 โ‚ฌ BUFALA: GIRONA ร€QFDQRYDPGXSOH[KDEKDEHQDOWHOO , terrassa de 30 m2 ................................................................... 760,00 โ‚ฌ BUFALA: INDEPEN. 50 m2 2 Hab, menj,cuina 1 bany mobles n/ascensor 430,00 โ‚ฌ BUFALA : INDEPENDENCIA 50 m2 2 hab, menj,cuina 1 bany BON ESTAT N/ ASCENSOR .............................................................. 450,00 โ‚ฌ BUFALA: PTGE SOLER I BIOSCA ..3 Hab, menj,cuina 1 bany 1 aseo WHUUDVVDEDOFyร€QFDYHwQVP........................................ 870,00 โ‚ฌ CENTRE: AVGDA MARTI I PUJOL Atic de 3 hab, menj,cuina 1 bany terrassa, lluminรณs exterior bon estat ....................................... 650,00 โ‚ฌ CENTRE: AVGDA MARTI I PUJOL 55 m2 2 Hab, menj,cuina 1 bany EDOFySDUN,WUDVWHUKLKDDVFHQVRUร€QFDQRYD ..................... 750,00 โ‚ฌ CENTRE: AVGDA MARTI I PUJOL 55 m2 2 Hab, menj,cuina 1 bany EDOFySDUN,WUDVWHUKLKDDVFHQVRUร€QFDQRYD ..................... 750,00 โ‚ฌ CENTRE: AVGDA MARTI I PUJOL 55 m2 2 Hab, menj,cuina 1 bany EDOFySDUN,WUDVWHUKLKDDVFHQVRUร€QFDQRYD ..................... 750,00 โ‚ฌ CENTRE: COLON 0+DEPHQMFXLQDEDQ\QDVFHQVRU SLV sencill ) ......................................................................................... 500,00 โ‚ฌ CENTRE: COLON 60 M2 3 Hab, menj,cuina 1 bany n/ ascensor 500,00 โ‚ฌ CENTRE: F,PLANAS I CASALS 70 M2 3 Hab, menj,cuina 1 bany balcรณ FDOHIDFFLyQDVFHQVRUFRPSWDGRUV%21(67$7 ................... 600,00 โ‚ฌ CENTRE: LAIETANIAPKDEPHQMFXLQDEDQ\DVHRSDUTXHW EDOFy]RQDWUDQTXLOD ................................................................. 600,00 โ‚ฌ CENTRE: MARTI I JULIA/2)7GHPWHUUDVVDYLVWHVDOPDUย linea EXTERIOR LLUMINOS ambient juvenil. ........................... 700,00 โ‚ฌ CENTRE: MARTI I JULIA/2)7GHPWHUUDVVDYLVWHVDOPDUย linea EXTERIOR LLUMINOS ambient juvenil.FINCA NOVA ... 700,00 โ‚ฌ CENTRE: PRIM FINCA NOVA de 2 Hab,menj,cuina 1 bany balcรณ WHUUDVVDSRFVYHwQV(;7(5,25................................................... 800,00 โ‚ฌ CENTRE: PRIM  P +DE PHQMFXLQD EDQ\ DVHR EDOFy FDOHIDFFยOLQHDPDU ................................................................ 800,00 โ‚ฌ CENTRE SANT FELIP I ROSES 105 M2 totalment reformat 4 hab 1 bany tot exterior asc., aire condicionat ................................... 800,00 โ‚ฌ CENTRE: Rยช MATAMOROSEDL[RVSDWLPKDEPHQMFXLQD bany reformada bon estat soterrani ....................................... 780,00 โ‚ฌ CENTRE: SANTA MADRONA Passeig Maritim BXS PIS 1er i 2on 9,(67(6$/0$5P(;7(5,25%21(67$7...............1.300,00 โ‚ฌ CENTRE: SANT JOAQUIM 4 Hab, menj,cuina 1 bany n/ascen.balcรณ DURSHVWDFLyIHUURFDUULOVP ............................................. 650,00 โ‚ฌ CENTRE SANT PERE 70 m2 2 hab mnej,cuina NOVA 1 bany 1 aseo SRFVYHwQVQDVFFDUSH[WDOXPLQL ......................................... 700,00 โ‚ฌ COLL I PUJOL : AGUEDA MOMPEL TOTALMENT REFORMAT 60 m2 QRDVFHQVRUKDEPHQMFXLQDEDQ\SRFVYHwQV ................. 480,00 โ‚ฌ GORG TORTOSA, 55 m2 3 hab menj,cuina 1 bany cuina reformada SLVSLQWDWQDVF .......................................................................... 500,00 โ‚ฌ PEP VENTURA BALDOMERO SOLA, 0+DEPHQMFXLQDEDQ\ galeria menjador cuina . Balcรณ ................................................ 700,00 โ‚ฌ PEP VENTURA GRAL WEYLER , 3 Hab, menj,cuina 1 bany TOT REFORMAT hi ha mobles n/asc. ................................................ 550,00 โ‚ฌ PEP VENTURA GRAL WEYLER , 2 Hab menj,cuina 1 bany TOT REFORMAT COMPLET MOBLAT 65 m2 N/asc........................ 600,00 โ‚ฌ PEP VENTURA : ROGER DE FLOR 3 Hab menj,cuina 1 bany n/ DVFHQVRUFRPSWDGRUVSRFVYHwQV ............................................. 700,00 โ‚ฌ PROGRES: GUIFRE PIS UNIC VHQVHYHwQVPREODWKDELWPHQMFXLQD 1 bany .......................................................................................... 500,00 โ‚ฌ RBLA S.JOAN . CAMELIA , 65 M2 3 Hab, menj,cuina 1 bany n/ascensor ร€QFDIDPLOLDUSRFVYHwQV]RQDWUDQTXLOD ................................. 600,00 โ‚ฌ SALUT Pยบ SALUT .3 Hab, menj,cuina 1 bany balcรณ, n/ ascensor 70 PQRPHVYHwQVร€QFDWUDQTXLOD ............................................ 800,00 โ‚ฌ SALUT Pยบ SALUT ...007(55$66$7275()250$7 KDEEDQ\V3,6~QLFVHQVDYHwQV............................................ 800,00 โ‚ฌ TIANA CASTELLAR Torre 4 hab, menj,cuina 2 banys calefacc.ximeneia jardi 100 m2 garatge 3 cotxes ............................................1.400,00 โ‚ฌ TIANA MERCE , .. 60 m2 2 hab, menj,cuina 1 bany, exterior FINCA NOVA asc. Piscina i PK. ............................................................ 800,00 โ‚ฌ

LOCALS PER LLOGAR

ARTIGAS VICTOR BALAGUER  P FRPHUFLDO R PDJDW]HP VENDA 126.000 โ‚ฌ ..................................................................... 500,00 โ‚ฌ BUFALA SANT JORDIPPDJDW]HPRร€FLQHV ...... 800,00 โ‚ฌ CENTRE: ARNUS E[V P VRWDQR P FRPHUFLDO 7UDVSiV .......................................................................... 30.000 โ‚ฌ 1.200โ‚ฌ C E N T R E A V G D A P . C O M P A N Y S   P  F R P H U F L D O Venda ...................................................................... 120.000 โ‚ฌ 600,00 โ‚ฌ CENTRE CANONGE BARANERA COMERCIAL 11 M2 X 16 M2 = 176 M2 ............................................................................................... 3.250,00 โ‚ฌ CENTRE FRANCESC LAYET , P2),&,1$&2168/725,(7&$SURS Ajuntament HI HA ASCENSOR .................................................... 450,00 โ‚ฌ CENTRE FRANCESC LAYRET 0 03/$17$%$,;$ M2 PIS) COMERCIAL ................................................................. 4.500,00 โ‚ฌ CENTRE GUIFRE , 5'50 X 30 = 165 M2 COMERCIAL ............. 800,00 โ‚ฌ CENTRE MARTI I JULIA ..................40 M2 CADA LOCAL ( HI HA DOS ) MAGATZEM O SIMILAR ............................................................... 200,00 โ‚ฌ CENTRE MARTI I JULIA 200 M2 COMERCIAL O MAGATZEM 1.500,00 โ‚ฌ CENTRE MOSEN ANTON ROMEU 0  0 '( 3$7, 6 +$ D'ACONDICIONAR ) .................................................................... 800,00 โ‚ฌ CENTRE PRIM , 0QRYD&RQVWUXFFLySHUIHFWHHVWDWDVHRYHVWLGRU DSURS-87-$76 ......................................................................... 1.200,00 โ‚ฌ CENTRE RIBAS I PERDIGO , &20(&,$/03,602.000,00 โ‚ฌ CENTRE SANT ANASTASI ,  0 $/7(// &20(5&,$/ ACONDICIONAT PER BOTIGA INSTL.ELECTRIC ..................... 1.800,00 โ‚ฌ CENTRE SAN BRU/ MARTI I JULIA LOCAL 8 240 M2 COMERCIAL .....700,00 โ‚ฌ &(175(6$17-26(3PRร€FLQDFRPHUFLDO ................ 600,00 โ‚ฌ CENTRE SANT JOSEP ORIOL , 100 M2 MAGATZEM GARATGE 450,00 โ‚ฌ CENTRE SANT PERE , BAIXOS de 100 m2 comercial ACONDICIONAT .700,00 โ‚ฌ CENTRE. SOLETAT 30 M2 CIAL ACONDICIONAT ...................700,00 โ‚ฌ GORG PROGRES /PONENT 100 M2 10x10 BON ESTAT LOCAL CANTONERA .............................................................................. 1.100,00 โ‚ฌ GUIXERES PL. DEL VAPOR , NAU INDUST. DE 374 M2 4 m d'alรงada 2 DVHRVRร€FLQHVDODUPDOOXPSyWHQFLD ................................... 1.700,00 โ‚ฌ LA PLANA PJE VENTOS MIR 0DOWHOOPDJDW]HPRILFLQDHWF........ 360,00 โ‚ฌ LLEFIA PL. DR FLEMING PRร€FLQDFRQVXOWRULD GLVSRQLEOHORFDOV 415,00โ‚ฌ LLOREDA PJE RIU NOGUERA 25 M2 MAGATZEM O SIMILIAR ....280,00 โ‚ฌ PEP VENTURA TORRAS I BAGES , 121 local ..%;60VRWDQR 30 M2 .......................................................................................... 600,00 โ‚ฌ SALUT GRAL MORAGAS %;63,6 0,'($/2ร€FLQHVQRWLJD cial etc. .......................................................................................1.500,00 โ‚ฌ SANTA COLOMA Pยบ LLORENร‡ SERRA 0HQWUHVSODQWHVGH P ........................................................................................1.200,00 โ‚ฌ SANT ADRIA BESOS DY0DUHVPH SMH QDXLQGXVWULDOPSDUN FOLHQWV]RQDSULYDGDFDUUHJDLGHVFDUUHJD ......................1.900,00 โ‚ฌ SANT CRIST AVGDA CARITG 0Rร€FLQDPDJDW]HPHWF................330,00 โ‚ฌ SANT CRIST AVGDA CARITG 550 m2 comercial cantoner 900,00 โ‚ฌ SANT CRIST COLL I PUJOL 300 m2 dividit en diferents estancies ,cantoner BON ESTAT tot EXTERIOR .....................................1.800,00 โ‚ฌ SANT CRIST CUBA 50 M2 ...................................................... 330,00 โ‚ฌ SANT CRIST S.HILARI SACALM 100 M2 comercial , magatzem botiga etc450,00 โ‚ฌ

PLACES D'APARCAMENT PER LLOGAR

CENTRE LAIETANIA SODoDPRWR ................................................30,00 โ‚ฌ CENTRE RIERA MATAMOROSSODoDPLWMDQD ........................70,00 โ‚ฌ CENTRE RIERA MATAMOROS SODoDPRWR ..............................25,00 โ‚ฌ

INFORMACIO DE VENDES

BUFALA NOU CASES PPSDWLJDUDWJHFRW[HV 3EDL[D SLVVRWHUUDQLWHUUDVVMDUGL ........................................................ 545.000 โ‚ฌ PEP.VENTURA R.ARGENTINA3,63(55()250$50+$% ... ................................................................................................ 160.000,00 โ‚ฌ STA COLOMA GRA. CAMPRODON 2 sta coloma gram. local de 144 M2 .............................................................................................. 250.000 โ‚ฌ MORERA BAILEN 60 m2 , 3 Hab, mej,cuina 1 bany reformat 1 balcรณ ASCENSOR ................................................................................ 186.000 โ‚ฌ MORERA BAILEN 65 m2 , 3 HAB, menj,.cuina 1 bany reformat, balcรณ 6 m2 ASCENSOR ...................................................................... 205.000 โ‚ฌ SALUT G.MORAGAS ...... ORFDOFRPHUFLDOEDL[RVLSLVGHPSHU Rร€FLQHVERWLJDHWF ................................................................... 480.000 โ‚ฌ POMAR TEIA 70 M2 3 Hab, menj,cuina 1 bany calefacc.conserv n/ ascensor ..................................................................................... 144.000 โ‚ฌ

TOT Badalona i 65

rovirosa NNNN.indd 1

14/11/2011 13:53:18


CONSULTING Y GESTIÓN INTEGRAL 87, S.L. PRESIDENT COMPANYS, 124, 1º 5ª - BADALONA / FAX 93 384 75 31 HORARIO DE OFICINA DE 8 A 15,30 HORAS JORGE FILELLA MAS

93 384 75 30

PISOS EN ALQUILER PISOS EN ALQUILER DESDE 600 EUROS PISO EN ALQUILER EN BARCELONA ZONA SARRIÀ SAN GERVASIO CALLE FERRAN PUIG. PISO PRECIOSO TODO EXTERIOR, PATIO. 900.00 EUROS PISO EN ALQUILER EN BADALONA, ZONA BUFALA CALLE SARDANA, 3 HABITACIONES, 1 BAÑO, COCINA EQUIPADA, BALCON, GALERIA Y ASCENSOR MUY BUEN ESTADO, 600.00.- EUROS. PISO EN ALQUILER EN BADALONA ZONA CENTRO CALLE CRITAT JUNTO C/ PRIM, 85 MTS, 3 HABITACIONES GRANDES, BAÑO NUEVO, COCINA, COMEDOR, PISO 1º SIN ASCENSOR, TODO EXTERIOR, 700.00.- EUROS.

PISOS EN VENTA PISO EN VENTA EN BARCELONA RBLA GUIPUZCOA, DE 65 MTS, 3 HABITACIONES, 1 BAÑO, TODO EXTERIOR, REFORMADO, CON ASCENSOR, 175.000 € PISO O LOCAL EN VENTA EN BADALONA, PLAZA DE LA VILA, 87 MTS, 4 HABITACIONES, NO HAY BAÑO NI COCINA, ASCENSOR, VENTA 370.000 €. ANTES CONSULTORIO MEDICO, NECESITA REFORMAS. EN VENTA CASA EN BADALONA, BUENAVISTA, AVD ROS I GUELL, VIVIENDA DE DOS PLANTAS 115 MTS MAS 43 MTS DE JARDIN, 3 HABITACIONES, 3 BAÑOS, CON PISCINA, 409.000 € (68.200.000 PTS). PEP VENTURA, C/ GUIFREDO, PISO EN VENTA DE 3 HAB, ASCENSOR, A/A. CONSERVADO. 126.000 € CASA EN VENTA EN EL CENTRO, JTO ESTACION, PB+2, ACTUALMENTE PB+1, MAS PATIO DE 25 MT, CONSERVADA, PRECIO 280.000 € FRONT MARITIM, PISO EN VENTA, FINCA SEMINUEVA, 2ª LINEA DE MAR, 60 M2, 2 HAB, PARKET, CALEF. A/A, PRECIOSO Y PISCINA COMUNITARIA, PRECIO 237.000 € PEP VENTURA, Mª AUXILIADORA, PISO EN VENTA EN FINCA DE OBRA VISTA, 135 M2, 4 HAB, 2 BAÑOS, TODO EXTERIOR, ASC. PARKING OPCIONAL EN LA MISMA FINCA. PRECIO 347.000 € SISTRELLS, C/ ESTADIO, DUPLEX EN FINCA DE 5 AÑOS, 90 M2, 3 HAB, MUY LUMINOSO Y MUY BONITO, PARKING. PRECIO 253.000.00€ EN VENTA VIVIENDA BADALONA C/ MURILLO, PLANTA BAJA, 125 MTS DIAFONO, TERRAZA, SOTANO DE 125 MTS, DIAFONO, OBRA PENDIENTE TERMINAR 253.000 €. TERMINADA, 330.000 €. MARTI PUJOL, EN VENTA, POR DEBAJO DE LA AUTOPISTA, PISO REFORMADO, 80 M2, 3 HAB, TZA DE 70 M2. PRECIO: 283.500 E

LOCALES Y NAVES VENTA Y ALQUILER SISTRELLS, C/ ESTADIO, DUPLEXEN EN FINCA DE 5 AÑOS, 90 M2, 3 HAB, OFERTA NAVE INDUSTRIAL EN ALQUILER EN POLÍGONO LES GUIXERES, PLAZA DEL VAPOR, 374 MTS, ENTRADA DE CAMIONES, OFICINAS, TODAS LAS INSTALACIONES, 2.000 € AL MES. OFERTA SOLAR EN VENTA, EN BADALONA CARRETERA DE MATARÓ, BARIO MANRESÁ INMEJORABLE ZONA FRANTE AL MAR, FINCA EDIFICABLE 1.487.5 MTS DE TECHO, 550 MTS PARKING, 937.50 VIVIENDAS. 1.500.000.00 € LOCAL EN ALQUILER EN CARDEDEU, PJE PAU PICASO, 180 MTS, 50 MTS PLANTA BAJA CON 4 DESPACHOS, 1 LAVABO Y SOTANO DE 130 MTS, CON 7 DESPACHOS, LAVABOS Y DUCHAS. TODOS LOS SUMINISTROS, ALQUILER 1.000 € AL MES EN ALQUILER LOCAL EN BADALONA, AV. PRESIDENT COMPANYS, DESTINADO OFICINAS, CONSULTORIO U OTRO NEGOCIO, 70 MTS, 480 € AL MES, MAS IVA.

CONSULTAR PRECIOS 66 i TOT Badalona

1505.pag.66.67.indd 2

15/11/2011 17:40:30


CHALETS DE CATALUNYA S.L. Tlf.: 687 746 931 www.chaletsdecatalunya.com ¡¡CASAS OBRA NUEVA!! a 2 Km. Campo Golf Sant Esteve de Sesrovires

2 CASAS A 4 VIENTOS. OBRA VISTA. 400m2 PARCELA, 4 HAB. (1 suitte), 3 BAÑOS, PARKING PRIVADO, FRENTE F.F.C.C., A 25 MIN. BCN Infórmese sin compromiso

PISAZO EN BADALONA

OBRA NUEVA A 2 min. PEP VENTURA

FINCA ESQUINERA OBRA VISTA CON ASCENSOR TODO EXTERIOR 140M2 + BALCÓN 4 HAB. (3 DOBLES) PARKING INCLUIDO

2 DÚPLEX EXTERIORES, OBRA VISTA. 3 HAB, 2 BAÑOS, PARKING PRIVADO PATIO 47 M², 2 TZAS ORIENT. MAR SOLO 2 VECINOS!

¡¡IDEAL POR PRECIO!! PREGUNTE SIN COMPROMISO

ÚNICO EN LA ZONA

V I V I E N DA S D E O B R A N U E VA D E 1 ª C A L I DA D A P R E C I O D E C O S T E , C O N S Ú LT E N O S . (En Badalona y otras poblaciones)

Sr. Propietario: Precisamos pisos de alquiler para dar salida a la gran demanda de clientes que tenemos en cartera seleccionados y solventes.

Tel. 93 460 06 96 ¡¡ INFÓRMESE!!

C/ Guifré, 211 Badalona Tel. 93 383 28 06 - 93 383 04 68

www.promocat.es PEP VENTURA PART ALTA Ref B-2251:Pis de 65m², 3hab, bany i cuina conservats, menjador ext, parquet, alumini, sapeli i ascensor. 24.1Mpts (145.000€)

PISOS EN LLOGUER GORG-CONGRES:75m², 3hab, cuina i bany conservats, balcó gran i asc.630€ PEP VENTURA:3hab, bany i cuina reformats, calefacció, gres i alumini.625€ BUFALÀ:Pis nou de 3hab, 2 banys, balcó i ascensor.850€ CENTRE:80m², 3hab, terrat de 80m², pis conservat.670€ GORG:75m²,3hab,tot reformat i exterior.750€ ST. ANDREU DE LLAVANERES:95m², 3hab, terrassa, 2banys, asc.1.200€ (pis +pk +traster) MORERA:90m², 4hab,bany conservat, cuina nova, balcó, semimoblat, asc.750€ pk opcional

CANYADÓ Ref B-2244:Pis de 65m² amb 3hab, bany i cuina per reformar, menjador de 20m² ext a balcó,gres i ascensor. 25MPts (150.000€) oportunitat

LLOREDA A PROP AMBULATORI Ref B-2217: 85m²,3 hab dobles, bany i aseo, menjador de 23m² ext a balcó, parquet, alumini i faig, pis alt amb asc, tot reformat i exterior per entrar a viure. 39.8Mptes (239.000€)

OPORTUNITAT- PEP VENTURA- PLÇ BADALONA Ref B-2186: Pis de 3hab, cuina i bany d’origen, menjador ext a balcó, terres de ceràmica, portes de sapeli, finca amb ascensor. Oferta. 18.6Mptes (112.000€) PLAÇA PEP CASA A PEP VENVENTURA:70m², TURA Ref B-1807: 3hab, cuina i Casa amb terreny de 113m² i façana bany d’origen, de 5,15m, pati de menjador de 35m² i terrasssa de 20m² ext a balcó, 75m², orientació orientació BCN, mar, té sol tot el ascensor. Ideal dia. Es pot edificar PB+2+GOLFES. parelles. 39.5MPts 33Mpts (237.000 €) (198.000€)

CASA AL MERCAT TORNER Ref B-2226: Casa de 230m² en PB+1+ sótan, terrat de 2m² i pati de 13m², 4hab, 2 banys , cuina, menjador d’estiu i d’hivern, es pot edificar PB+2+ golfes. 81.5Mpts (490.000€)

PEP VENTURA PROGRÉS A PROP GORG Ref B-2239:95m², 3hab, 2 banys complerts i reformats, cuina office reformada, menjador de 25m² ext a balcó gran de 9m², gres, embero, alumini, a/c i calef, ascensor. 48.5Mpts(292.000€) PK opcional

OBRA SEMINOVA LA PLANA – CENTRE Ref B-2195: - FRON MARITIM Pis de 100m² amb Ref B-2228:Pis de 2hab, menjador amb 4hab, bany i aseo cuina americana conservats, cuina exterior, bany comoffice conservada, plert, asc, parquet, menjador de 22m² faig i alumini, a/c i ext a terrassa de calef, zona comuni70m², 2 balcons, tària amb piscina. finca de pocs veïns. 38.6Mpts 50Mptes (232.000€) (300.000€)

MONTGAT A PROP AJUNTAMENT Ref B2190:Pis de 74m², 2hab/abans 3, cuina i bany en bon estat, menjador de 25m² ext a balcó, parquet, sapeli, calef i a/a. Per entrar a viure. 36.6Mptes (220.000€)

MERCAT TORNER Ref B-2246:Pis de 70m², cuina i bany conservats, menjador de 22m² ext a terrassa de 40m², balcó, finca d’un sol veí. 25Mpts (150.000€)

TOT Badalona i 67

1505.pag.66.67.indd 3

15/11/2011 17:40:37


CLASSIFICATS Immobiliaris

Treball

Immobiliaris Compra - Venta SE VENDE CASA de 400 m 2 e n g i r o n e l l a (B e r g a) a pie salida autopista. OCASIÓN 150.000 € reformado. + INFO TEL . 601 204 544 L O C A L E N V E N TA E N C / Q U E V E D O (barr i o L a Salud), de 110m2, diáfano, con vado. 210.000 TEL. 615 669 048 REF. 481- NOVA LLOREDA - O P O R T U N I DAD!!!!! plaza parking en avd. salvador espriu coche grande 13.000 € TEL . 93 460 06 96 REF.2472 CENTRE piso 85 m2 4 habitaciones reformado ascensor todo exterior 2 balcones muy luminoso estupendas vistas al lado metro pompeu fabra. 255.400 € TEL. 93 460 06 96

Motor

Varis

Amistats

Classes

REF 439 CENTRE piso estudio 50 m2 reformado aacc 1 habitacion independiente co c ina americ ana amplio salon patio comunitario al lado metro pompeu fabra 141.000 € TEL . 93 460 06 96 REF.4 47 PEP VENTUR A piso 70 m2 3 habitaciones balcon exterior conservado calefaccion gas natural al lado metro y cerca playa 147.000 € TEL. 93 460 06 96 REF.478 LLOREDA piso 3 habitaciones 86 m2 ascensor aacc balcon reformado todo exterior muy luminoso estupendas vistas 225.000 € TEL. 93 460 06 96 OCASIÓN PISO EN VENTA CALLE LISZT Nº 47 ENT. 1ª Su p. 8 5 m ², 4 habit aciones, cocina y baño reformados, carp. exterior aluminio con mosquiteras y rejas, suelo terrazo, terraza y galería. PRECIO: 203.600 € TEL. 93 399 54 96 FRANCESC

Centre de Gestió d'Immobles Administració de Comunitats LLOGUER BUFALÁ Pis 70m2, 2 habitacions, tot exterior .................... 500 € SANT CRIST Pis 3 habitacions, cuina, lavabo, balcó ......... 390 € CANYADÓ Loft seminou 35m2, cuina americana, lavabo500 € MORERA Pis 2 habitacions, 2 lavabos, cuina americana ..650 € MATARÓ Pis a estrenar, 2 hab, cuina americana, tot moblat, traster independent ...................................................................... 600 € CTRA. ANTIGA VALENCIA Pis 2 hab., reformat, cuina, lavabo......600 € CENTRE Pis 2 habitacions, cuina americana, lavabo ........ 690 € PROGRÉS Pis 3 hab. reformat, cuina, lavabo, balcó, moblat ....700 €

VENTA GORG,M.MONTROIG Local96m2,cantoner,moltallum,a/a 342.000 € PL. TRAFALGAR Local60m2.............................................102.000 € MONTGAT Casa unifamiliar, 250m2 en 3 plantes, 3 hab, 3 lavabos, jardí, piscina....................................................................570.000 €

PARKING CENTRE, c/ Soledat Places cotxe mitja/groç.......................... 70 € C/ GUIFRÈ nº 100 – Plaça cotxe mitja/groç ................. 75 €

email:fincas@navarrocatalan.com C/Roger de Flor, 127, baixos · 08912 BADALONA (Barcelona)

Tels. 93 387 56 66 - 93 387 52 50 Fax 93 387 53 44

PISO VENTA C/ CUBA, 16 BADALONA Domicilio de 49m² aprox. con 3 hab. 1 doble y 2 sencillas, salón comedor con salida a balcón, baño reformado, cocina, ascensor. PRECIO VENTA: 95.000€ TEL. 93 399 54 96 FRANCESC MAS RAM SE VENDE TORRE de 300m2 cuatro dormitotios dos baños un aseo cocina office salón comedor zona de servio garaje vivienda en una sola planta 780.000 € TEL. 616 55 96 92 SE VENDE PLAZA DE PARKING General Weyler / Alfonso XII , 21.000 € 3 a la vez po 52.500€ TEL. 619 75 30 19 CASA EN VENTA zona Sto. Cristo , a reformar precio 150.253€ ( 25 M) TELS. 666 05 59 80 - 667 98 57 19 SE VENDE NEGOCIO DE PESCA SALADA, en pleno fun c ionamiento.g al.alim. Bufalà. TEL. 691 21 14 07 TIANA DÚPLEX SEMINOU REF B-2192:141m², 4hab, aseo i bany compler t, cuina office ext, menjador de 30m² ext a terrassa de 36m², parquet, alumini, portes de cirerer, calef i a/c. Zona comunitaria amb piscina. 72.8Mpts(438.000€)Pk opcional TELS. 93 383 28 06 - 93 383 04 68

68 i TOT Badalona

Economics_Nou.indd 68

15/11/2011 17:31:08


Com insertar un anunci classificat? · A través d'Internet: Inserteixi els seus anuncis a través del nostre web www.eltotdigital.com/classificats · A les nostres oficines: C/Lleó, 11-13 2n. 3a. 08911 Badalona · Tel. 93 464 69 79 · 93 464 69 83 No es poden vendre o regalar animals si no es disposa i es fa constar a l'anunci el número de Nucli Zoològic. DOGC NÚM. 3926 de 16/7/2003 No es publicaran aquells anuncis que tinguin contingut inapropiat, ni de contactes · Les abreviatures seran comptabilitzades com una paraula. Tots aquells anuncis rebuts abans de diumenge al vespre es publicaran a l'edició del dijous següent, en cas de dies festius les dates poden variar.

O F E R TA - P E P V E N T U RA- PLÇ BADALON A R E F B - 218 6: Pi s d e 3habitacions, cuina i bany d ’origen, menjad or ex t a b a l c ó, ter re s d e c er à m i ca, por tes de sapeli. Asc . 1 8 . 6 M p t s ( 11 2 . 0 0 0 € ) TELS. 93 383 28 06 - 93 383 04 68 SA N T C R I S T – S O L A R PER EDIFICAR REF B-2049: Solar de 140m², es pot edificar PB + 1 + golfes, la planta baixa es pot edificar tota; actualment es un magatzem de construcció. 22.6Mpts(136.000€) TELS. 93 383 28 06 - 93 383 04 68 LLOREDA A PROP AMBULATORI REF B-2217: 85m²,3 hab dobles, bany i aseo, menjador de 23m² ext a balcó, parquet, alumini i faig, pis alt amb asc, tot reformat i exterior per entrar a viure.39.8Mpts(239.000€) TELS. 93 383 28 06 - 93 383 04 68 PEP VENTURA /GORG REF B-2098: Pis de 65m² amb 3habitacions, cuina i bany conservats, menjador ext, a/a amb bomba calor, gres i alumini. Ascensor . 23.6 M pt s(142.0 0 0 €) TELS. 93 383 28 06 - 93 383 04 68

GORG PAVELLÓ OLÍMPIC Ref B-2241: Pis de 4hab (2 dobles), 2 banys complerts, cuina ext a terrassa de 70m², menjador de 24m² ext a balcó gran, terrazo, embero, alumini, calef, ascensor. Per entrar a viure. 46.6Mpts(280.000€) PK opcional TELS. 93 383 28 06 - 93 383 04 68 LA SALUD PART BAIXA REF B-2231: Pis de 2hab, cuina i bany en bon estat, menjador exterior, gres, sapeli i alumini, orientat a mar. Pis econòmic.16.6Mpts (99.768€) TELS. 93 383 28 06 - 93 383 04 68 MORERA- A PROP GASOLINERA REF B-2188 -B-2189: Pisos de 55m², 3hab, cuina i bany per reformar, menjador de 16m², ideal per posar al teu gust.17.6Mptes(106.000€) i 13.3Mptes (80.000€) TELS. 93 383 28 06 - 93 383 04 68 GORG A PROP C/TORTOS A R E F B - 2 2 13 : P i s d e 3hab, tot reformat, calef, gres, roure, alumini i ascensor, per entrar a viure.Pis alt amb magnifiques vistes .33.1Mpts (199.000€) TELS. 93 383 28 06 - 93 383 04 68

BUFALÀ - OPORTUNITAT REF B-1888: Pis de 2hab ext, bany complert i reformat, cuina conservada, menjador, pis per entrar a viure.Ideal parelles.18.4Mpts(111.000€) TELS. 93 383 28 06 - 93 383 04 68 SANT CRIST A PROP AV/ PUIGFRED Ref B-2250:Pis de 4hab, bany i cuina conservats en bon estat, menjador ext a balcó, terrazo, alumini i roure, finca amb ascensor.31Mpts(186.000€) TELS. 93 383 28 06 - 93 383 04 68 PEP VENTURA- PROGRÉS REF B-2163: 105 m², 3hab(2 dobles)totes ext, cuina americana, bany complert dutxa i banyera, menjador ampli ext a balcó, terrasseta de 10m², calef i a/c, parquet, alumi, tot reformat de diseny.40.7Mpts(245.000€) TELS. 93 383 28 06 - 93 383 04 68

OCASIÓN CASA EN VENTA AV. MARTÍ PUJOL ANTON ROMEU 250 m2. + 62 m2 patio-jardín. Finca señorial para reformar. Precio venta: 500.000 Euros. Entrada: 100.000 Euros. Resto 5 años sin intereses. Financiación directa de la propiedad.

" Una firma de prestigi " www.finquesbellavista.com Avinguda Martí Pujol, núm. 174, 3r 1a

Tel. 93 389 33 66

TOT Badalona i 69

Economics_Nou.indd 69

15/11/2011 17:31:09


LA MORERA. Piso en finca semi-nueva. 3 habitaciones, 75m2, 2 baños, totalmente reformado, calefacción, exterior a calle, finca con ascensor. PRECIO: 196.000€ (32.600.000.-) REF.: MR-432. TEL. 93 460 93 21 OPORTUN I TAT ÚN ICA M E R CAT T O R N E R R E F B - 2 2 3 8 0 : E s ve n e n d o s pisos amb possibilitats de fer un de sol tipus dúplex, 1er pis de 65m² + 40m² de terrassa i 2n pis de 50m² + 10m² de terrassa.31Mpts(186.000€) TELS. 93 383 28 06 - 93 383 04 68

JTO. AV. MARTI PUJOL . (CENTRO) Ático muy luminoso y bien ubicado ( jto. a todos los ser vicios <m>, autobuses, hospital, renfe...) ¡IMPECABLE! 2 terrazas de 10m2 cada una, calefacción y a /a, orientad o a mar y montaña. PRECIO: 106.000€ (17.635.000.-) REF.: CE-454. TEL. 93 460 93 21

SOLAR - GORG / TORTOSA REFB - 2242: Solar de 50m²;es pot edificar PB + 1 + golfes.16.6Mpts(100.000€) TELS. 93 383 28 06 - 93 383 04 68 POMAR A PROP DE L'ESGLÈSIA REF B-2247: Pis de 65m², 3hab, bany reformat, cuina en bon estat, menjador de 18m² ext a balcó, gres, alunimi, a/c amb bomba calor, per entrar a viure.25.2Mpts(151.500€) TELS. 93 383 28 06 - 93 383 04 68

JUNTO AL <M> SANT ADRIA. Piso de 4 habitaciones en zona muy bien comunicada. Finca con ascensor. Comedor con salida a balcón exterior a C/. Vistas despejadas. PRECIO: 199.000€ (33.100.000.-) REF.: AR-611. TEL. 93 460 93 21

fàcil

SOLUCIONS PASSATEMPS

SUDOKU

PISO EN POMAR, en perfecto estado. 70 metros, 3 habitaciones. para entrar a vivir. un 4º con excelentes vistas y luz. cerca de la iglesia. precio 144.000 € TEL . 60 0 78 68 35 NO AGENCIAS VENDO PARKING PLAZA CARME GUASCH (Badalona), propiedad, no concesión. 30000 euros TEL. 609 31 60 37 ÀTIC EN LLOGUER A LA PLANA 2hab, tot exterior, 2 grans terrasses, parquet, calefacc ió, aire.ac ond. Equipat: nevera, rentadora, assecadora. Pis per planta TEL. 609 46 98 51

dificil

LA SALUD. Próximo al <M> LA SALUD. Piso de 70m2 con 3 habitaciones. Baño y cocina en perfecto estado. Cerca de todos los servicios. PRECIO: 80.000€ (13.310.000.-) REF.: LFC-122. (VIVIENDA PROCEDENTE DE ENTIDAD BANCARIA FINANCIADA AL 100% + GASTOS). TEL. 93 460 93 21

C/ COLL I PUJOL. Piso de 2 habitaciones (antes 3), finca con ascensor. En muy buen estado, cocina con lavadero. Zona muy bien comunicada y próxima al <M> POMPEU FABRA. PRECIO: 122.000€ ( 2 0 . 3 0 0 . 0 0 0 . - ) R E F. : SC-1645. TEL. 93 460 93 21

70 i TOT Badalona

Economics_Nou.indd 70

15/11/2011 17:31:12


VENDA DE PISOS I CASES DIRECTE DE PROPIETAT TIANA TORRE EN ALQUILER, con jardín, piscina, garaje 2 coches. Amueblado con electrodomésticos. A dos minutos entrada y salida B-20. TEL . 639 20 92 11

Promoció de Vivendes NARIEDA. Organyà (Fígols). Les millors vistes del Alt Urgell. Sol tot el dia, tot exterior, acabats d'alta qualitat; granet, parquet, ascensor, finestres i portes interiors de fusta seleccionada, disponibilitat d'aparcament i trasters, etc...

Pisos 1 i 2 habitacions, bany, cuina, estar-menjador i balcó des de 75.000 € Cases Unifamiliars amb cuina, estar-menjador, safareig, bany, 2 habitacions i terrassa des de 130.000 €

JORNADA DE PORTES OBERTES. VISITI LA PROMOCIÓ SENSE COMPROMÍS

Més informació al Telf.: +34 687 98 52 56 o al mail: pisosfigols@gmail.com R E F. 4 5 4 SA N T C R I S T piso 60 m2 3 habitaciones balcon exterior amueblado con electrodomesticos 600 € TEL. 93 460 06 96

Immobiliaris Lloguer REF. 2572 PEP VENTURA piso 4 habitaciones ascensor 2 baños completos balcon todo exterior muy luminoso tiene electrodomesticos calefacción gas natural al lado metro 850 € TEL. 93 460 06 96 REF. L A PAU (BADALO NA) apar tamento 35 m2 reformado planta baja sin muebles 425 € TEL. 93 460 06 96 REF- 466 MONTIGALApiso 4 habitaciones 100 m2 todo exterior muy luminoso c o n s er vad o s i n m u e b l e s 650 € TEL. 93 460 06 96 R E F. 4 8 3 S I S T R E L L S piso 70 m2 2 habitaciones dobles reformado terraza todo ex terior algunos muebles 5 50 € TEL . 9 3 460 06 96

LOCAL EN ALQUILER C/ COLL I PUJOL, 182 ESQUIN A SA N T J OA N D E L A CREU Local de dos plantas de unos 70m² aprox. Una de las plantas es un sótano. Tiene posibilidad de juntar otro local. En total una sup. de 100m² aprox. PRECIO: 600€ TEL. 93 399 54 96 FRANCESC ALQUILER EN PREMIA DE MAR CONJUNTO RESIDENCIAL NOU PREMIA Piso 90m² aprox., 3 habitaciones, 2 baños completos, cocina office, salón comedor muy luminoso con terraza hermosas vista al mar y pisc ina. PRECIO ALQUILER: 850€ TEL . 93 399 54 9 6 FRANCESC ALQUILER PARKING PARA MOTOS C/ TORRENT BATLLORIA Parking para motos. PRECIO ALQUILER: 30€ TEL. 93 399 54 96 FRANCESC PISO ALQUILER C/ CUBA, BADALONA Vivienda 60m² aprox. con 3 hab. 1 doble y 2 sencillas, salón comedor con salida a balcón, baño reformado, cocina, ascensor. TEL. 93 399 54 96 FRANCESC ALQUILER EN BADALONA C/ ANGEL GUIMERÀ Piso 90m² aprox., 3 hab.,2 baños completos, cocina comedor, salón comedor muy luminoso. 2 Terrazas con inmejora-

bles vistas al mar y montaña, una de ellas de más de 50m2, lavadero con trastero, carpintería de aluminio. PRECIO ALQUILER: 780€ TEL. 93 399 54 96 FRANCESC ALQUILER EN BADALO NA C/ SELVA Magnifico Piso 120m², 4 habitaciones, 2 baños completos, cocina reformada, salón comedor muy luminoso, 2 terrazas de amplias dimensiones, para entrar a vivir PRECIO ALQUILER: 800€ TEL. 93 399 54 96 FRANCESC ALQUILER EN BADALO NA SISTRELLS Piso 70m², 2 habitaciones dobles, 1 baños completos, cocina reformada, salón comedor muy luminoso con balcón, calefacción Para entrar a vivir PRECIO ALQUILER: 680€ TEL . 93 39 9 54 9 6 FRANCESC ES BUSCA PERSONA JOVE PER COPMPARTIR P I S c e nt r e c o s t at m et r o Pompeu Fabra, amb internet a tot el pis TEL. 647 60 90 14 TOT Badalona i 71

Economics_Nou.indd 71

15/11/2011 17:31:16


DINERO 24 HORAS ¿Necesita dinero urgente? No importa RAI, ASNEF, ni embargos. Solo con escritura. Seriedad y discrecion. Sra. Ana López

Tel. 697 70 79 94 ALQUILO PISO EN BUFALA, 3habitacuiones, cocina, baño, reformado, precio 620€/mes TEL. 677 84 39 74 CENTRE:60m², 3hab, terrat de 80m², pis conservat.670€ TELS. 93 383 28 06 - 93 383 04 68 BUFALÀ: Pis nou de 3hab, 2 banys, balcó i asc.850€ TELS. 93 383 28 06 - 93 383 04 68 ST. ANDREU DE LLAVANERES: 95m², 3hab, terrassa, 2banys, asc.1.200€ (pis +pk +traster) TELS. 93 383 28 06 - 93 383 04 68 GORG: 75m²,3hab,tot reformat i exterior.750€ TELS. 93 383 28 06 - 93 383 04 68 MORERA: 90m², 4hab,bany conservat, cuina nova, balcó, semimoblat, asc.750€ pk opcional TELS. 93 383 28 06 - 93 383 04 68 GORG- CONGRES: 75m², 3hab, cuina i bany conservats, balcó gran i asc.630€ TELS. 93 383 28 06 - 93 383 04 68

PEP VENTURA:3hab, bany i cuina reformats, calefacc i ó, g r e s i a l u m i n i . 6 2 5 € TELS. 93 383 28 06 - 93 383 04 68 SA N T O C R I S TO. J u nto a la C/ Coll i Pujol. Piso muy acogedor de 2 habitaciones, amplia cocina con salida a lavadero. Amueblado y equipado. Gastos d e c o munid ad in c luid os. ALQUILER: 6 0 0 € / MES. REF.: SC-204. TEL. 93 460 93 21 PREMIA DE MAR. GRAN VIA. Piso de 85m2 + balcón ex terior a la Gran Vía. 3 habitaciones, amplio comedor de 20m2, finca con ascensor. Gastos de comunidad incluidos. ALQUILER: 650€/MES. TEL. 93 460 93 21 PROXIMO AL C.C. MAGIC. Piso totalmente exterior a C/. Amplia cocina. 3 habitaciones, en perfecto estado. Gastos de comunidad incluidos. ALQUILER: 600€/MES. REF.: SL-261 TEL. 93 388 02 16

LLOREDA . Junto a la Avinguda. Catalunya. Piso esquinero de 3 habitaciones en finca con ascensor. Semi-amueblado y equipado. Todo exterior. Gastos d e c omunid ad in c luid os. ALQUILER: 70 0 € / MES. REF.: LO-143. TEL. 93 388 02 16 BUFALA. C/ Independencia. Piso de 3 habitaciones en finca con ascensor. Amueblado y reformado. Exterior a calle. Gastos de comunidad incluidos. ALQUILER: 740€/ MES. REF.: BU-170.. TEL. 93 388 02 16 SE ALQUILA PLAZA D E PA R K I N G d e p a r t a par tentrada calle dos de mayo/ marina precio 110€ iva incluido Llamar de 14.0 0 A 16.30H TEL 6 39 59 30 74

NÚMEROS PREMIADOS Novembre ’11 Lunes, 07/11 ........................... 81.851 Martes, 08/11 ......................... 75.657 Miércoles, 09/11 ...................... 98.613 Jueves, 10/11 .......................... 65.514 Viernes, 11/11 ........ 26.516 Serie: 135 Sábado, 12/11 ....... 82.209 Serie: 003 Domingo, 13/11 ....................... 85.037 72 i TOT Badalona

Economics_Nou.indd 72

15/11/2011 17:31:19


SE TRASPASA BAR CALLE PRIM, reformado, traspaso a convenir TEL.665 68 48 57

SE ALQUILA HABITACION hombre solo al lada Metro pep Ventura, derecho a a todo el piso 300€/MES TEL 659 50 09 41 ES LLOGUEN PLAÇES DE PARKING A PL. Pep Ventura,10 TEL. 93 387 17 95

ES TRASPASA PARADA DE CONGELATS MERCAT DE LA SALUD , totalment equipada , clientela fixe, TEL .660 67 79 25

URGENTE, BUSCO PERSONA RESPONSABLE para compartir piso, 350,- euros gastos incluidos, ambiente agradable, TEL. 682 48 94 83 Preguntar por Vicky

Treball

S E A L Q U I L A H A B I TA CION GRANDE a sr solvente economicamnente TEL. 625 14 88 25 Preguntar por Alicia SE ALQUILA HABITACIÓN e n b a r r i o C a nya d ó, c o n derecho a baño y cocina, precio 300 €/mes TEL. 651 74 01 89

SE PREC I SA CH ICA DE ACADEMIA para prácticas en peluqueria. Rambla San Juan, 99, D. Lloreda. BUSCAMOS OFICIALAS Y AYUDANTAS DE PELUQUERIA PARA BADALONA, se precisa buena imagen, ser muy activa y dinamica con don de gentes, y se ofrece jornada completa en cotnrato minimo de un año con sueldo desde 12000 euros netos año, interesadas enviar curriculum vitae a estilistasbadalona@yahoo.es SEÑOR DE 47 AÑOS CON E XPERIENCIA CUIDA PERSONAS 3º edad en hospital o domicilio TEL . 627 38 44 17

Immobiliaris Traspassos SE TR ASPASA QU I SCO EN TIANA. Negocio de revistas, periodicos, tabaco, helados y otros. TEL. 653 94 36 08/ 93 465 68 51(horario laboral)

SE OFRECE SEÑOA PARA LIMPIEZA por horas TEL. 600 37 86 02 JOVEN RESPONSABLE SE OFRECE PAR A TR ABAJAR CON NIÑOS, LIMPIEZA, cuidado de personas mayores, u otros , disponibilidad , con alta experiencia y buenas referencias TEL. 678 93 48 93

SEÑORA SE OFRECE PARA CUIDAR PERSONA MAYOR, niños, interina o limpieza por horas TEL. 678 34 89 79 SEÑORA RESPONSABLE BUSCA TRABAJO LIMPIEZA por horas cuidar personas mayores con 10 años de experiencia y referencias , disponabilitrat inmediata y total TEL. 632 54 73 18 ES LLOGA CABINA D'ESTÈTICA. Vent's perruqueria C/Barcelona 28, Badalona. TEL. 93 182 40 96 CH ICA JOVEN BUSCA TRABAJO DE LIMPIEZA, cuidado de niños , llevar una casa. buenas referencias TEL. 660 29 18 90 SE OFRECE CAMARERA para fines de semana con experincia TEL. 608 73 86 50 SEÑORA BUSCA TRABAJO limpieza mañanas, tardes, noches, buenas referencias , cuidado personas mayores TEL. 619 50 21 93 SE OFRECE SEÑORA ESPAÑOLA PARA LIMPIEZ A , con experiencia y referencias con coche propio TEL. 691 09 38 23 BUFAL À ME URGE VENDER piso de 130 m2 TELS. 93 460 75 68 - 645 45 03 56 CHICA BUSCA TRABAJO DE CAN GURO, limpieza, por las mañanas de lunes a viernes TELS. 608 01 38 09 - 93 185 47 80 TOT Badalona i 73

Economics_Nou.indd 73

15/11/2011 17:31:20


SEÑORA SE OFRECE PARA CUIDAR PERSONAS MAYORES, o quehaceres domesticos, con papeles y referéncias TEL. 600 68 47 38 SEÑORA DE 55 AÑOS CON EXPERIENCIA SE OFRECE PAR A CU IDAR per sonas mayores. TEL . 636 37 47 66 SEÑORA SE OFRECE PARA CUIDAR PERSONAS MAYORES, o quehaceres domesticos, con papeles y referéncias TEL .677 69 38 03 SEÑORA CON EXPERIENCIA Y BUENAS REFERENCIAS busca trabajo de limpieza por horas TEL 690 14 48 58

SEÑORA BUSCA TRABAJO, con experiencia y referencias de limpieza, cuidado de personas mayores, por horas, media jornada, fines de semana. TEL. 619 85 75 82 - 663 76 58 56 SEÑORA ESPAÑOLA SE OFRECE PARA LIMPIEZA DE HOGAR, bares, restaurantes, etc por horas TEL. 669 71 03 54

SE OFRECE SR A PAR A CUIDAR personas mayores, canguro, limpieza por horas TEL. 629 75 26 40

SE OFRECE SR A PAR A CUIDAR personas mayores, fija o interina TEL. 600 05 80 47

SRA RESPONSABLE BUSCA TRABAJO de lunes a vierens de interina o por horas TEL. 617 22 70 33

SI ET UNA DONA AMB GANES DE TREBALLAR I PARLES CATALÀ , t´oferim una feina de futur i molt rentable TEL. 93 399 18 37 de 13.00 a 17.00 hores

S R A B U S CA T R A BA J O POR HORAS Y NOCHES con persona mayor , limpieza y canguro llamar TEL. 686 81 27 52

SE OFRECE SR A PAR A TRABAJAR de limpieza o cuidadora con experiencia TEL. 663 48 74 71 SEÑORA 42 AÑOS EFICIENTE RESPONSABLE , 4 años experiencia ser vicio doméstico, busca trabajo para cuidad o p e r s o n a s m ay o r e s o niños, por defunción persona cuidada. 610 01 67 11 Referéncias catalanas: Teresa Font 629 56 67 38 i Francisco La Plana TEL . 671 32 40 90 S R A B U S CA T R A BA J O CON REFEENCIAS , cuidando persona mayor, limpieza y por hora de media jornada a jornada completa TEL. 664 08 42 91

SE PRECISA SRA INTERINA PARA PRIMEROS DE DICIEMBRE, para cuidar a persona mayor en Badlona , interesadas llamar al TEL. 633 48 06 00

SE PRECISA CHICA E S PA Ñ O L A d e 2 5 a 3 5 años para parada de ropa en mercados ambulantes ( mercadillos) TEL. 647 77 82 72 SR JUAN ANTONIO ÚLTIMO PARKING EN LA CA S E R N A d e C a nya d ó, 24.000 € TEL. 93 397 79 82 - 665 38 90 42

SE NECESITA DEPENDIENTA DE FRUTERIA en Badalona centro 15 horas semanales, de lunes a jueves tarde con experiencia TEL. 699 02 35 11 Preguntar por Mari BUSCO TRABAJO , SOLDADOR, pintor, TEL. 636 33 27 86 SEÑORA BUSCA TRABAJO de limpieza, por horas TEL. 667 99 15 80

SE OFRECE SR A PAR A CANGURO, cuidar personas mayores opción pot horas TEL. 673 94 63 89

Líders gràcies a tu! A Badalona, Montgat i Tiana som el setmanari gratuït més llegit i, des de fa 28 anys, t’apropem tot allò que t’interessa. Som líders en paper i també a internet amb descarregues al web, amics al Facebook i seguidors al Twitter. Perquè entre tots fem que el TOT sigui més que una revista! *Dades de la darrera onada del Baròmetre de la Comunicació. 74 i TOT Badalona

Economics_Nou.indd 74

15/11/2011 17:31:22


Varis SE VENDE COFRE MASCOTAS Dogpack de Carrypack ex tensible con vaca de 100x60x50 cm. Homologado. No limita la velocidad. De 1 a 7 perros 600 € + INFO TEL. 601 204 544 SE VENDE CAMA articulada TEL. 93 464 23 76 SE VENDE MOBILIARIO DE OFICINA DE OCASIÓN y antigüedades TEL . 601 204 544 SE VENDE CAMA ARTICULADA completa 500€ TEL. 606 54 46 41 SE ALQUILA HABITACIÓN TEL. 657 69 79 03 G R AC I A S A S a n J u d a s Tadeo por los favores recibidos C.R

NOVENA A SAN JUDAS TAD EO , e l s ac r ad i s m o, corazón de Jesús, sea amado, glorificado, adorado y preservado en todo el mundo, ahora y siempre, salvado corazon de Jesús, reugao por nosotros, San J u d a s q u e ay u d a s a l o s d e s e p er ad o s , r u e g a p o r nosotros, diga esta oración durante nueve dias, prometiendo publicarla es efectivisima, ten fe y verás milagors C.F.V GRACIAS San Judas Tadeo y sagrado corazón por losdeseos recibidos A.C.V. VENDO HABITACIÓN DE BEBÉ marca MI CUNA sinfonier (cambiador) 72,5 ancho, alto 88cm, cuna 1,20x 60 armario o 1,00 x 1,75 alto , regalo colchón y carrusel ( vtech) precio 500€ TEL. 627 33 88 93

tREPARACIÓ tINSTAL·LACIÓ t4&37&*5µ$/*$ tMANTENIMENT t505&4-&4."326&4

SERVEI TÈCNIC

93 185 58 60 699 60 35 69

MÒBIL PREUS ECONÒMICS www.informatica-badalona.com

"44*45µ/$*""%0.*$*-*t%&41-"±".&/54(3"56¸54

Classes ANGLÈS, CLASSES PARTICU L AR S I N D I V I D UAL S , petits grups, horari flexible, conversa, Business. Mètodes personalitzats. TEL. 678 33 59 81 PROFESORA TITUL ADA DA CLASES particulares y grupo, primaria, secundaria, bachillerato, módulos, francés, selectividad, formación habitos de estudio. TEL. 93 461 09 24 - 677 35 89 67 PROFESORA TITUL ADA DA CL ASES par ticulares y grupo,primaria, secundaria, bachillerato, módulos, francés, selectividad, formación habitos de estudio. TEL. 93 461 09 24 - 677 35 89 67 ANGLÈS, CLASSES PARTICULARS individuals, petits grups, horari flexible, conversa, Business. Mètodes personalitzats. TEL. 678 33 59 81

Motor MOTOS SE VENDEN : Kymko 250 cc grand dink 1000 € Kymko 125 cc 500 € Yamaha XT 600 cc 1200 € TEL. 601 204 544 OPEL COMBO para trabajar a horas TEL. 645 61 39 29 YA M A H A X M A X 2 5 0 c c 2.000 € TEL. 615 50 34 13

Amistats ENCUENTRA TU PAREJA CON GARANTÍA . Somos éticos y diferentes.Confía en nosotros.Enamórate. Carme TEL. 93 459 08 95 - 667 95 94 31 www.comoconocerte.com TOT Badalona i 75

Economics_Nou.indd 75

15/11/2011 17:31:27


RUTES guiades amb BTT CICLOTURISME o SENDERISME Descobreix el Maresme com mai l'has vist. ET PORTEM PER: t$PSSJPMT t-MPDTFNCMFNร‹UJDT t-MPDTBNCIJTUร›SJB t.POVNFOUT EPMNFOT GPOUT FUD

RUTES: t*OJDJBDJร˜ t'BNJMJBST t(BTUSPOร›NJRVFT t&TQPSUJWFT t$VMUVSBMT t&YUSFNFT

SORTIDES: t%FNBUร“ UBSEB EJFT TFODFSTPNรTEhVOEJB

t/PDUVSOFTTFUNBOBMT t(SBOTSVUFT t3VUFTBMBDBSUB

...descobreix un entorn al costat de casa que no t'imagines

PREUS ESPECIALS PER A GRUPS Informaciรณ i reserves als telรจfons

606 96 03 78 - 629 34 21 84 รณ info@pedals.cat PEDALS.indd 2

www.pedals.cat

04/10/2011 19:27:06


guia comercial ESTÈTICA BADALONA SOL Sol uva, depilació laser C/ Francesc Layret, 30 DECORACIÓ LASPEGATINAS.NET vinilos decorativos, decoracion www.laspegatinas.net

DISSENY SINGULARS Logotips, maquetació, publicitat TEL. 659 08 74 59

IMPREMTA SERVEIS EDITORIALS Creació revistes, catàlegs, etc. 93 464 69 79 · 93 464 69 83

WEBNALIA Creació de pàgines web www.webnalia.com

ÓPTIMA IMPRESIÓN Flyers, díptics, tríptics TEL. 676 06 32 53

MODA 08302 COMPLEMENTS Complements de moda TEL. 676 06 32 53 MOTOR VENTA NEUMÁTICOS Juegos de 4 neumáticos www.ventadeneumaticos.com

CLIC DISSENY Disseny pàgines webs www.clicdisseny.com

LLANTAS Llantas adaptables online www.llantasreplica.com

ANUNCIA'T A LA SECCIÓ GUIA COMERCIAL

PER NOMÉS 3,5 € / SETMANA *

( )

INFORMA'T AL 93 464 69 79 · 93 464 69 83 (*) Contractació mínima

TELÈFONS BADALONA AJUNTAMENT BADALONA www.badalona.cat 93 483 26 00 GUÀRDIA URBANA 092 COMISSARIA GUÀRDIA URBANA 93 483 29 01 MOSSOS D'ESQUADRA 088 COMISSARIA MOSSOS 93 497 72 00 BOMBERS GENERALITAT 112 POLICIA NACIONAL 93 497 24 60 ATENCIÓ VIOLÈNCIA DOMÈSTICA 016 HOSPITAL MUNICIPAL BSA.CAT 93 464 83 00

HOSPITAL CAN RUTI gencat.cat/ics/germanstrias 93 465 12 00 TAXIS BÉTULO 93 460 10 20 RADIO TAXI CATALANA 93 399 37 37

POLICIA LOCAL 93 395 15 15 CAP TIANA 93 469 49 30 RÀDIO TIANA 93 465 33 99 PORTALS LOCALS

FUNERÀRIA BADALONA funerariabadalona.com 93 497 04 97 TELÈFONS MONTGAT AJUNTAMENT MONTGAT www.montgat.cat 93 469 49 00 POLICIA LOCAL 93 469 07 07

EL TOT eltotdigital.com VILAWEB vilaweb.cat/badalona EL BADIU elbadiu.net BADAWEB badaweb.com TV BADALONA tvbadalona.cat BADABIT badabit.org FÒRUM BÉTULO betulo.cat INFO MONTGAT montgat.cat EL DIAL LOCAL

CAP MONTGAT 93 469 49 30

RÀDIO CIUTAT BADALONA 94.4 FM RÀDIO TIANA 107.2 FM RÀDIO POMAR 101.2 FM ONA MAR 99,7 FM

TELÈFONS TIANA

TELEVISIÓ

AJUNTAMENT TIANA www.tiana.cat 93 395 50 11

TELEVISIÓ BADALONA Canal 26 TDT

El Tot Badalona més a prop teu!

Cada setmana troba EL TOT BADALONA, MONTGAT i TIANA en els teus punts de distribució habitual

Ara, A MÉS A MÉS, si vols el pots rebre AL TEU CORREU ELECTRÒNIC! Envia'ns les teves dades personals i el teu correu electrònic a badalona@eltotdigital.com*. Rebràs còmodament i cada setmana el TOT DIGITAL amb tota l'actualitat, notícies i publicitat en format PDF al teu correu

* no s'atendran sol·licituds que no estiguin degudament complimentades amb nom, adreça i correu electrònic. TOT Badalona i 77

1505.pag.77.indd 1

10/11/2011 13:53:13


Badalonins al món

José Rodríguez des de Malabo Guinea Equatorial Això s'ha de veure i viure-ho. Per molt bé que ho intentem explicar els que estem o hem estat aquí, farem curt. No està tan malament com pensava, almenys Malabo, la capital. Hi ha molts cotxes, molta gent, nens que van i vénen a l'escola amb els seus uniformes multicolors, taxis, molts taxis. Si fossin grocs podríem pensar que estem a Nova York. El cop de calor i d'humitat és impressionant. Però una vegada t'acostumes, no és més que a prop del mar que qualsevol ciutat de la costa Mediterrània. És la primera vegada que em sento en minoria. És a dir, aquí els rars som nosaltres, els blancs. Això sí, no tinc queixa de la gent, molt amables, molt hospitalaris, només necessiten ser tractats amb respecte, la qual cosa és lògic. Aquí un se sent gairebé com a Espanya perquè tots parlen espanyol, xoca en un primer moment. A i xò sí, e nt r e e l l s p ar l e n la seva llengua nativa, però com hi ha tantes, quan hi ha persones de més d'una ètnia, usen l'espanyol com a llengua

vehicular per entendre. La meva casa té totes les comoditats, per on estem, amb aire condicionat, aigua corrent, diversos banys i habitacions, garatge, porxo, barbacoa i piscina. Aquí a Guinea, a part de dos arquitectes i un encarregat, que són espanyols, tenim també dos caps d'obra i uns 17 o 18 treballadors en les dues obres que estem fent en aquest moment. Aquest és el personal espanyol. Però en veure l'"exèrcit" de nadius que hi havia a la casa, vaig quedar-me a quadres. 2 xofers per moure'ns per la ciutat, fins que arribin els cotxes i ens convalidin els permisos de conduir; dos vigilants de la casa, que fan torns dia i nit; una cuinera i una noia de la neteja. Impressionant desplegament veritat? Cal tenir en compte que un funcionari aquí cobra uns 200 euros al canvi, i aquest petit exèrcit, exceptuant el que està al comandament de tots, un dels xofers, cobren 150 euros al mes cada un. Espero explicar més coses per aquí. Gràcies per seguir el relat.

José Rodríguez (Malabo Guinea Equatorial)

ŽŶĞŝdžĞƐďĂĚĂůŽŶŝŶƐ͕ŵŽŶƚŐĂƟŶƐŽƟĂŶĞŶĐƐƋƵĞǀŝƵĞŶĂůΖĞƐƚƌĂŶŐĞƌŝǀƵůŐƵŝŶ ĞdžƉůŝĐĂƌůĂƐĞǀĂĞdžƉĞƌŝğŶĐŝĂ͍ŶǀŝĂΖŶƐƵŶĐŽƌƌĞƵĂ͗ďĂĚĂůŽŶĂΛĞůƚŽƚĚŝŐŝƚĂů͘ĐŽŵ 78 i TOT Badalona

BadaloninsAlMón-78.indd 1

14/11/2011 16:29:23


tecnologia No hi ha Nadal per les NNTT

Badalona en tweets <<El c/de mar de #Badalona...una barreja entre Nadalenca i xinesa... També em recorden als bombons #Lindt les boles ornamentals vermelles...>> @Jordi Fernández <<Inscrits a la Marxa Regular per la Serralada de Marina #badalona16km, la primera que fem! >> @Susana Soldado

El Nadal s'apropa i com cada any, aquest promet ser un any mogut pel que fa a novetats del sector tecnològic es refereix. Els mercats escalfen motors per a l'època més freda del curs i cap empresa vol quedar-se fora del joc impulsat per els grans centres

lekk ker

informática REPARACIÓN Y DIAGNÓSTICO TODO TIPO DE ORDENADORES APPROX VENTA DIAGNÓSTICO ASUSTEX PRECIO IDEAL MOUSE NVIDIA AVERÍAS DISCO DURO REBALLING ASROCK PORTÁTILES VERBATIM CONCEPTRONIC KINGSTON CONFIGURACIONES PERSONALIZADAS AL DETALLERAM FORMATEOS PANTALLA USB HARDWARE LIMPIEZA DE VIRUS PERIFÉRICOS PROMOCIONES INTERNET RECUPERACIÓN DE DATOS AURICULARES DETALLE INFORMÁTICA LOGITECH A MEDIDA MONTAJE SOFTWARE TONER RECAMBIOS COMPUTER TECLADOS REPARACIÓN PC DIAGNÓSTICO Y REPARACIÓN DE: PORTATIL: Pantallas, Discos duros, Teclados, Ampliación memorias RAM, Reballing PC: Todo tipo de reparación, ampliación, instalación... CONSOLAS: Recambios, Reballing luz amarilla, PSP, Wii, PS3... CONFIGURACIONES PERSONALIZADAS: En Lekkernet Informática configuramos el PC a tu medida con los componentes que tú eliges. No dudes en visitarnos e informarte en la tienda.

comercials. La crisi demana solucions i sembla ser que l'únic mètode que trobem de sortir d'aquest embolic econòmic és mantenint els ritmes de consum. És per aquest motiu que aquest Nadal el sector que va a rugir més pel que fa a vendes serà possiblement el de les NNTT. Apple ja va anunciar la nova estratègia comercial. L'iPhone 4S, l'últim de l'era Jobs, provarà de reconquistar els mercats. Si ho aconsegueix serà sens dubte un èxit del departament de màrqueting de la companyia de la poma. Vendre una cosa a cavall entre l'existent i l'ideal iPhone 5 és una genialitat que dóna vida a aquest producte per a un parell d'anys més. De tota manera les coses no estan tan fàcils en aquesta ocasió. La competència ha carregat les piles i anem a veure probablement en el mercat dels smartphones una de les competicions més renyides dels últims temps. Motorola acompanyat per Google i Samsung amb el seu Galaxy Nexus també de la mà de l'empresa de les dues "o" i amb el

S. I. A D.

24 h

<<A veure Tintín en català, que estrany això a #Badalona! (@ Megacine Badalona)>> @Jofre Béjar <<Les llums de l'Ajuntament de #Badalona enceses a mitjanit. Total, després no paguen les factures a Endesa >> @Josep Palau <<Quan no roden un clip, roden una pel·li... això sembla NY! Si no fos perquè tot el focus dóna a la finestra, seria divertit i tot #Badalona>> @Sandra Márquez <<Una nova biografia diu q Cristòfol Colon era de #Badalona, concretament del barri de Llefià.>> @Toni Cano <<Baixar Marti Pujol des de la B20 a #Badalona es com fer slalom a la #Molina. Ara volem circuit!!>> @Marc Esteve

nou sistema operatiu Android 4.0 prometen ser durs competidors. En conclusió, el Nadal és moment de felicitat, alegria i germanor. Per a les empreses de les NT aquests tres sinònims no tindran cabuda en la campanya comercial dels seus productes.

SERVEI TÈCNIC INFORMÀTIC

- Assistència a domicili - Pressupost sense compromís C/ Coll i Pujol, 192 Badalona (BCN) www.lekkernet.es Tels. 93 460 17 09 - 620 984 325

Tel.www.integer.cat 93 460 31 10 TOT Badalona i 79

1505.pag.79.indd 1

15/11/2011 18:24:21


S ยกMUCHA RA S PA E N O Z A R VENIR A ! TAL N E D I N U

ESPECIALISTAS EN IMPLANTOLOGรA, ORTODONCIA Y ODONTOLOGรA GENERAL

AHORA MรS CERCA DE Tร!!!

.FOPT.PMFTUJBT .รˆT3BQJEF[ .รˆT4FHVSJEBE .FOPT$PTUF

1ยช Consulta y Radiografรญa

GRATUITA IMPLANTES

ORTODONCIA "TENER UNA Dr. Roberto Koenig 0EPOUร˜MPHPtOยDPMFHJBEP 1SPQJFUBSJPEFMB$Mร“OJDBEF#BEBMPOB - Mรกster en Implantologรญa y Rehabilitaciรณn oral por: European School of Oral Rehabilitation Implantology and Biomaterials. New York University College of Dentistry. - Tรญtulo nivel Europeo en Implantologรญa.

Dra. Fรกtima Dominici OยDPMFHJBEP 1SPQJFUBSJBEFMB$Mร“OJDBEF#BEBMPOB - Mรกster en Odontologรญa conservadora y restauradora por la Universidad de Barcelona. - Mรกster en Implantaciรณn Bti. t.JFNCSPTEFMB"TPDJBDJร˜O&TQBร—PMBEF*NQMBOUFT 4&*

t.JFNCSPTEFMB"TPDJBDJร˜O&TQBร—PMB&OEPEPODJB

SONRISA BONITA, ME ABRE MUCHAS PUERTAS"

t3รˆQJEBF *OWJTJCMF t3FDPOTUSVDDJร˜O EFQJF[BT t#MBORVFBNJFOUP 3รˆQJEPZ %VSBEFSP

$"MGPOTP9*** #BEBMPOB( frente antiguo pabellรณn Juventud) Tel. 93 387 58 02

TODOS NUESTROS SERVICIOS EN:

WWW.UNIDENTALBADALONA.ES 6OJ%FOUBMJOEEtot badalona, montgat i tiana. revista num. 1505  

revista d'informacio local i comercial de les poblacions de badalona, montgat i tiana. revista numero 1505

tot badalona, montgat i tiana. revista num. 1505  

revista d'informacio local i comercial de les poblacions de badalona, montgat i tiana. revista numero 1505

Advertisement