__MAIN_TEXT__

Page 1


Amsterdam En av de vakreste små storbyer i verden

Fra kanaler til verdenskjente museum og historiske severdigheter, Amsterdam er blant de mest romantiske og vakreste byer i Europa. Amsterdam er en tolerant og variert by. Den har alle fordelene en storby tilbyr: kultur, underholdning, internasjonale restauranter og et livlig uteliv, men er samtidig en relativt liten by takket være kanalene og lite trafikk i det historiske sentrum. Det er nettopp denne miksen av kulturopplevelser i verdensklasse og pulserende byliv, både natt og dag, som gjør Amsterdam til en innertier for belønnings- og firmaturer. Den korte avstanden og det gode flytilbudet, gjør at Nederlands hovedstad alltid bør vurderes. Aktiviteter i Amsterdam: Fotballkamp med Ajax, sykkeltur på kryss og tvers av byen, båttur på Amsterdams kanaler, besøke Rijksmuseum og Van Gogh Museum, Amsterdams mangfoldige kjøkken og et mangfold av events, opplevelser og aktiviteter. Adventures har tilgang på unike opplevelser, temaer, ressurspersoner og fasiliteter for å gjøre din tur helt spesiell. Be om programforslag!

Fly: Direkterute fra Oslo Gardermoen, Torp, Stavanger, Bergen og Trondheim. Tilslutning alle flyplasser i Norge. Reiseperiode: Hele året Språk: Nederlandsk Valuta: Euro Visum: Nei Pass: Ja

Temareiser Fredrikstad as er medlem av Reisegarantifondet

For programforslag kontakt: Tor Rustad (Modul Event) / 928 55 956 / tor@modulevent.no


Berlin Byen blir ofte omtalt som Tysklands hjerte, og er blitt et av Europas mest populære reisemål. Berlin er lett tilgjengelig fra Norge og opplevelsene står nærmest i kø.

Berlin er det samlede Tysklands kraftsentrum. Som ingen annen by speiler Berlin Europas dramatiske historie de siste hundre år. Byen er også et kommersielt og kulturelt eldorado og byr på opplevelser, aktiviteter og underholdningstilbud av alle tenkelige og utenkelige slag. Mat- og vinopplevelser står ikke tilbake for noen by i Europa. Paradegatene Unter den Linden og Kurfürstendamm må oppleves. Det samme gjelder et av Europas flotteste varehus KaDeWe. Aktiviteter i Berlin: Trabant safari, "The wild, wild east”, gastro rally, bysightseeing med båt på elven Spree, kveldscruise med båt og treretters middag, Potsdam med Fredrik den stores sommerslott Sanssouci, Bundesliga-fotball, klassisk bysightseeing, urban arkitektur – spesialguidet tur til det gjenoppståtte Berlin, samt et enormt tilfang av gallerier og museer. Adventures har tilgang på unike opplevelser, temaer, ressurspersoner og fasiliteter for å gjøre din tur helt spesiell. Be om programforslag!

Fly: Direkterute fra Oslo Gardermoen og Rygge. Tilslutning alle flyplasser i Norge. Reiseperiode: Hele året Språk: Tysk Valuta: Euro Visum: Nei Pass: Ja

Temareiser Fredrikstad as er medlem av Reisegarantifondet

For programforslag kontakt: Tor Rustad (Modul Event) / 928 55 956 / tor@modulevent.no


Dubai Ut av en annen verden - først, størst, best! Sommer hele året, liten tidsforskjell og 7 timer unna med direktefly fra Oslo.

”Først, størst, best” er slagordet som har gjort Dubai verdensberømt. Her er verdens høyeste bygning, verdens største shoppingsenter, verdens største kunstige øyer (The World) og verdens beste hoteller. Da oljen tok slutt, trådte Dubai fram som Emiratenes kommersielle sentrum og en turistmagnet for hele verden. Dubai byr på fantastiske strender, bademuligheter, golfbaner i verdensklasse og alle tenkelige muligheter for aktiviteter på sjøen. Og rundt byen ligger sanddynene klare for en ørkensafari i solnedgangen. Aktiviteter i Dubai: Ørkensfari med Landcruisere, grillmiddag, magedans og falkeshow, svømming med delfiner, Ferrari World i Abu Dhabi, mottagelse i ”Athmosphere” verdens høyest beliggende restaurant i Burj Khalifa, middag i Burj Al Arab, verdens eneste syvstjerners hotell, middagscruise på Dubai Creek, golf, besøk i gull- og kryddermarkedet, kamelridning og kamelrace, båt- og helikopterturer. Adventures har tilgang på unike opplevelser, temaer, ressurspersoner og fasiliteter for å gjøre din tur helt spesiell. Be om et programforslag!

Fly: Direkterute fra Oslo Gardermoen. Tilslutning alle flyplasser i Norge Språk: Arabisk/ engelsk Valuta: Dirham Visum: 30 dagers turistvisum ordnes ved ankomst for norske statsborgere

Temareiser Fredrikstad as er medlem av Reisegarantifondet

For programforslag kontakt: Tor Rustad (Modul Event) / 928 55 956 / tor@modulevent.no


Edinburgh Edinburgh og Skottland, våre gode naboer på de britiske øyer, er en destinasjon svært mange nordmenn ennå ikke har opplevd. I dag er Skottlands hovedstad kun et direktefly unna Oslo Gardermoen.

Edinburgh er Skottlands flotte hovedstad, som står på UNESCOs verdensarvliste, tilbyr et mylder av attraksjoner og fasiliteter, med kort vei til kule Glasgow, golfsporten arnested St. Andrews, gedigne slott, whisky destillerier og mye mer. Paradegaten The Royal Mile, som strekker seg opp mot Edinburgh Castle, holder stengt for normal trafikk kun én dag i året – og det er på selveste 17. mai. Skottenes gjestfrihet er viden kjent og opplevelsestilbudet er unikt, som bidrar til at Skotland er en av våre favorittdestinasjoner for møter og events. Mulige aktiviteter og opplevelser: whisky-aften, middelalderaften i Edinburghs huler, matlaging med kjendiskokk, slottsmiddag, Highland Games, transport med dobbeltdekker, lag din egen whisky, helikopter tur eller sjøfly, sykkeltur i Edinburgh, golfkurs på en av verdens mest kjente golfbaner, Land Rover-safari med gourmet piknik, skotsk aften med kilt, haggis seremoni, Highland dansere og sekkepipe, kjøp et stykke land og bli Lord og/eller Lady, bryggeribesøk, m.fl. Adventures har adgang til unike opplevelser, temaer, ressurspersoner og fasiliteter for å gjøre din tur helt spesiell. Be om programforslag!

Fly: Direkterute fra Oslo Gardermoen. Tilslutning alle flyplasser i Norge. Reiseperiode: Hele året Språk: Engelsk Valuta: Pund Visum: Nei Pass: Viktig - Storbritannia er utenfor Schengen-området

Temareiser Fredrikstad as er medlem av Reisegarantifondet

For programforslag kontakt: Tor Rustad (Modul Event) / 928 55 956 / tor@modulevent.no


Hurtigruten Konferansesenter midt i verdens mest spektakulære eventarena

Hurtigruten seiler hver dag på sin 11 dagers rute mellom Bergen og Kirkenes, og man kan velge hvilken som helst distanse mellom 34 ulike havner på seilas nordover eller sørover. Vi tenker at en seilas på en utvalgt strekning kan utgjøre en attraktiv del av en konferanse eller annen samling med medarbeidere, kunder og/eller forretningsforbindelser. Seilasen kombineres gjerne med et opphold på land før, under eller etter båtturen, det være seg i Bergen, Ålesund, Trondheim, Lofoten, Tromsø, Kirkenes eller hvor vi blir enige om. Skipene har gode flotte fasiliteter for møter og konferanser, og vi har verdifull erfaring med å gjennomføre kreative events og møter om bord på skipene, kombinert med spennende aktiviteter i havn.

Fly: Rutefly til valgt ombordstigningshavn. Tilslutning alle flyplasser i Norge. Reiseperiode: Hele året

Eksempler på aktiviteter og opplevelser for events med Hurtigruten er; RIB-båt i Lofoten eller Saltstraumen, hundekjøring, hvalsafari, nordlyset, snøscooterkjøring i Lappland, elvebåt på grensen til Russland, fisking av kongekrabbe, snøhotell, kajakk padling, viking gilde, ATV-kjøring eller oppleve Tromsø by night. Adventures har tilgang på unike opplevelser, temaer, ressurspersoner og fasiliteter for å gjøre din tur helt spesiell. Be om programforslag!

Temareiser Fredrikstad as er medlem av Reisegarantifondet

For programforslag kontakt: Tor Rustad (Modul Event) / 928 55 956 / tor@modulevent.no


Istanbul Bli med i Sigurd Jorsalfares fotspor til metropolen som i århundrer var verdens desidert viktigste by, den gang kalt Konstantinopel.

Her møtes østlige og vestlige kulturer og religioner i en by med utallige storslåtte historiske byggverk. Utrolig nok kan vi gå i Kong Sigurds fotspor og mye av byen er intakt fra den gang den unge kongen besøkte verdensmetropolen. Her kan vi se veddeløpsbanen, Hippodromen, hvor Sigurd sto og måpte, sultanens skatter i Topkapipalasset og den opprinnelige basilikaen Haga Sofia, knapt overgått av noe kirkebygg den dag i dag. Mellom moskeenes minareter, trange gater og brede avenyer er det et pulserende liv med alt som kan oppleves i en moderne storby. Vi befinner oss tross alt i en by med høyere innbyggertall enn noen annen storby i Europa. Aktiviteter i Istanbul: Skattejakt i Grand Basar, båttur på Bosphorus, seiling til Prinsesseøyene, motor racing, mat- og vinkurs, glassblåsing, tur til vindistriktene, tyrkisk bad, byvandring i det historiske sentrum: Blå moské, Haga Sofia, Hippodromen, Topkapipalasset med skattkammeret og haremet, shopping i basarene, varehusene og på boulevardene. Adventures har tilgang på unike opplevelser, temaer, ressurspersoner og fasiliteter for å gjøre din tur helt spesiell. Be om programforslag!

Fly: Direkterute fra Oslo Gardermoen. Tilslutning alle flyplasser i Norge. Reiseperiode: Hele året Språk: Tyrkisk/ engelsk Valuta: Tyrkiske lira Pass: Ja Visum: Søkes og betales på www.evisa.gov.tr/en/

Temareiser Fredrikstad as er medlem av Reisegarantifondet

For programforslag kontakt: Tor Rustad (Modul Event) / 928 55 956 / tor@modulevent.no


Ekspedisjon Kenya & Tanzania Afrikas hjerte - dyrene i Afrika og alt de har å gjøre……

En opplevelse for livet. Smak på ordene Masai Mara, Kilimanjaro, Serengeti og Zanzibar. Velkommen til Afrikas hjerte hvor naturen og dyrene vil stå i fokus. Dette er stedene man må besøke for å oppleve noe av det beste Afrika har av safari- og natur-opplevelser. Bestig Kilimanjaro eller slapp av på Zanzibars strender. Bli med på jakten på savannene hvor store dyreflokker venter oss. Opplev landene sammen eller hver for seg, og tro det eller ei, en fullverdig safaritur til Afrika kan ha en varighet på kun 5-6 dager - og selvfølgelig lengre hvis man har tid til det. Med kun én uke borte fra jobben, kommer man tilbake med opplevelser fra en bokstavelig talt annen verden og med minner for livet. Aktiviteter i Tanzania/Kenya: Safariopplevelser av de sjeldne, bestig Kilimanjaro, møt det afrikanske folk på hjemmebane og hør deres historier, late dager på strendene på Zanzibar eller i Mombasa. Adventures har tilgang på unike opplevelser, temaer, ressurspersoner og fasiliteter for å gjøre din tur helt spesiell. Be om programforslag!

Fly: Flyruter fra Oslo Gardermoen via Europa. Tilslutning alle flyplasser i Norge. Reiseperiode: Hele året Språk Kenya: Swahili/engelsk Språk Tanzania: Kiswahili/ engelsk Valuta: Kenyanske/ Tanzania Shilling/USD Visum: Ja Pass: Ja

Temareiser Fredrikstad as er medlem av Reisegarantifondet

For programforslag kontakt: Petter Bjørge (Storm Event Syd) / 920 55 283 / petter@bjorge.no


Krakow Den levende kulturhovedstaden

Krakow er kulturbyen hvor det syder av liv fra tidlig vår fram til langt utpå høsten. I sentrum av begivenhetene ligger Rynek Glowny, det enorme torget som må være ett av om ikke det fineste i Europa. Her kan man nyte og se på livet i time etter time. Krakow har aldri blitt ødelagt av krig, og den fantastiske gamlebyen ser derfor nesten lik ut som da den ble planlagt på 1200-tallet. Her finner vi det fantastiske Wavelslottet med sine historiske monumenter. Her hadde de polske konger sete i over 500 år. Krakow er blitt en yndlingsby for nordmenn. Det er fortsatt meget billig å handle, og utmerket mat og drikke koster ikke mye. I de trange gatene i kvartalene rundt Rynek Glowny pulserer nattelivet på utesteder, barer og i jazzklubbene.

Fly: Direkterute fra Oslo Gardermoen og Rygge. Tilslutning alle flyplasser i Norge. Reiseperiode: Hele året Språk: Polsk/ engelsk Valuta: Euro Visum: Nei Pass: Ja

Aktiviteter i Krakow: Byvandring, utflukt til de underjordiske saltgruvene, stort utvalg av museer og gallerier, flott uteliv og natteliv med levende musikk og konserter, utflukt til Auswitch og Birkenau, utflukt til Zakopane med fantastiske naturopplevelser Adventures har tilgang på unike opplevelser, temaer, ressurspersoner og fasiliteter for å gjøre din tur helt spesiell. Be om programforslag!

Temareiser Fredrikstad as er medlem av Reisegarantifondet

For programforslag kontakt: Tor Rustad (Modul Event) / 928 55 956 / tor@modulevent.no


Seiling i Kroatia Vi stiller med seilflåte til fantastiske opplevelser på egen kjøl i Adriaterhavet

Kroatia har seilt opp til å bli en av nordmenns mest populære feriemål, lett tilgjengelig med gode flyforbindelser, attraktive byer, øyer, strender, klima og et gunstig prisnivå. Vår lokale samarbeidspartner i Kroatia er kåret som landets beste operatør av seil charter. Vi har direkte tilgang til en stor flåte av nyere Dufour havseilere fra 33 til 50 fot til ditt neste event, enten det er til en konferanse, samling eller premieringstur. Seilbåtene har hjemmehavn i Marina Frapa i landsbyen Rogoznica, 5 mil nord for Split, og kun en halvtime med bil fra flyplassene i Split og Zadar. Å seile mellom øyene i Kroatia er ansett for å være blant de aller beste seilopplevelsene i Europa. Fasiliteter, havner og opplevelser er godt tilrettelagt, og kysten innbyr til uforglemmelig opplevelser for deltagerne. Adventures kan stille med skippere og erfaren reiseleder. Vi setter sammen et komplett programforslag hvor seiling, landopphold, konferanser og events kan inngå. Vi har tilgang på unike opplevelser, temaer, ressurspersoner og fasiliteter for å gjøre din tur helt spesiell.

Fly: Direkterute fra Oslo Gardermoen til Split og fra Rygge til Zadar. Tilslutning alle flyplasser i Norge. Reiseperiode: April til oktober Språk: Kroatisk/ engelsk Valuta: Kroatisk kuna Visum: Nei Pass: Ja

Temareiser Fredrikstad as er medlem av Reisegarantifondet

For programforslag kontakt: Tor Rustad (Modul Event) / 928 55 956 / tor@modulevent.no


Las Vegas Destinasjonen som byr på absolutt alt - The American Way. Kombinér gjerne med Los Angeles eller Deer Valley

Las Vegas i staten Nevada er noe helt for seg selv, enten du liker å gamble eller ikke. Det som skjer i Las Vegas forlater ikke Las Vegas, men sannheten er at byen kan by på det meste. Casino, gambling og show, Pinball Hall of Fame med gamle flipperspill, hopp på Sky Zone, berg- og dalbanen New York New York, whiskyutvalget på Craftsteak. Bo på Cosmopolitan, et kult hotell med restauranter, casino og utesteder midt på The Strip, rett ved siden av Bellagio og fonteneshowet – eller bo på hippe Encore at Wynn. Spis på Golden Steer, klassiker med svære biffer, hvor Sinatra & co hang i gamle dager. Andre eksempler på aktiviteter: helikoptertur til Grand Canyon, kjør Ferrari F430GT på Racing Dream eller test ut en Shooting Range.

Fly: Rutefly fra Oslo Gardermoen via London eller New York. Tilslutning alle flyplasser i Norge. Reiseperiode: Hele året Språk: Engelsk Valuta: Amerikanske dollar Pass: Ja Visum: Innreiseregistrering på https://esta.cbp.dhs.gov/

Kombiner Las Vegas med å cruise med Mustang’er til Los Angeles, eller nyt en skiferie i Stein Eriksens rike i Deer Valley, Utah. Adventures har tilgang på unike opplevelser, temaer, ressurspersoner og fasiliteter for å gjøre din tur helt spesiell. Be om programforslag

Temareiser Fredrikstad as er medlem av Reisegarantifondet

For programforslag kontakt: Tor Rustad (Modul Event) / 928 55 956 / tor@modulevent.no


Ekspedisjon Lofoten Verdens vakreste øyrike inviterer til et event stappfult av nye opplevelser

Det hviler en mystikk over Lofotøyene. Vi har hørt og lest om dem, men få har opplevd øyriket på nært hold. Nå har dere sjansen! Lofoten er en av Norges mest storslåtte naturperler. På vei over Vestfjorden mot Lofoten ser man Lofotøyene som perler på en snor, med fjell som rager mer enn tusen meter over havet. Det er naturen som lokker folk til Lofoten. Året rundt kan man fiske, og her biter fisken. Store deler av året kan man gå på fjellturer, prøve kajakkpadling eller ta en fartsfylt RIB-tur. Dykking i Lofoten er både eksotisk og noe helt for seg selv. Aktivitetstilbudene er mange, det er bare fantasien som setter grenser. Fra Svolvær i øst til Reine og Å i vest, ligger øyriket og venter med sine naturopplevelser.

Fly: Rutefly fra Oslo Gardermoen via Bodø til Svolvær og Leknes. Tilslutning alle flyplasser i Norge. Reiseperiode: Hele året Språk: Frodig

Aktiviteter i Lofoten: Fisketurer, sykkelturer, kajakkpadling, dykketurer og fjellvandring. Bo i gamle rorbuer med dagens krav til standard, eller moderne hotell. Nyt roen og stillheten som finnes rundt neste fjord og fjell og vik. Adventures har tilgang på unike opplevelser, temaer, ressurspersoner og fasiliteter for å gjøre din tur helt spesiell. Be om programforslag!

Temareiser Fredrikstad as er medlem av Reisegarantifondet

For programforslag kontakt: Petter Bjørge (Storm Event Syd) / 920 55 283 / petter@bjorge.no


Malta En perle av et lite øyrike mellom Sør-Europa, Nord-Afrika og Midt-Østen, så populær at ulike stormakter gjennom historien nærmest har stått i kø for å erobre øyene og legge igjen sine spor

Malta består av tre bebodde øyer – Malta, Gozo og Comino – og er en utrolig hyggelig og spennende destinasjon for en firmatur eller konferanse. På tross av sitt beskjedne omfang er Malta stappfull av historie, kultur, opplevelser, aktiviteter og flotte hotell- og konferansefasiliteter. Øyriket er lett tilgjengelig fra Norge med direkteruter fra både Oslo Gardermoen og Moss Rygge flyplass. Befolkningen er både vennlige og engelsktalende, som bidrar til at det er enkelt for deltagere å klare seg på egenhånd. Med sin beliggenhet mellom Europa og Afrika er klimaet på Malta meget behagelig, fra tidlig vår til sen høst.

Fly: Direkterute fra Oslo Gardermoen og Moss Rygge. Tilslutning alle flyplasser i Norge. Reiseperiode: April - november Språk: Engelsk/maltetisk/ italiensk Valuta: Euro Visum: Nei Pass: Ja

Eksempler på aktiviteter og opplevelser på Malta: Dykkere serverer champagne fra havet, flashmob, middagsopplevelser i historiske bygninger, interaktiv iPad challenge i Valetta, bygg en maltetisk buss, Jeep Rally, pedalkraft for eget event, veteran limousiner, grotte snorkling, regattaseiling, speedbåter og mye mer. Adventures har tilgang på unike opplevelser, temaer, ressurspersoner og fasiliteter for å gjøre din tur helt spesiell. Be om programforslag!

Temareiser Fredrikstad as er medlem av Reisegarantifondet

For programforslag kontakt: Tor Rustad (Modul Event) / 928 55 956 / tor@modulevent.no


Nord-Italia Italia er “det gode livs” hjemland og dufter av kultur, historie, mat, vin og stemning!

Nord-Italia er noe undervurdert av oss nordmenn, men ikke av italienerne selv. Historien spiller stadig opp sine tablåer i vår hverdag, og mat- og vinkultur har hatt like gode vekstvilkår som kunstlivet. Med utgangspunkt i regionene Veneto og Lombardia i Nord-Italia, tilbyr vi opplevelser av natur, aktiviteter, mat og vin. Mat, vin og operabyen Verona er verdt et besøk. Det samme med vindistriktene Valpolicella, Veneto og Soave. Nord-Italia er perfekt for aktiviteter som sykling, vandreturer, båt og vannsport på de mange innsjøene. ”Våre” vingårder har mange gøyale aktiviteter knyttet til mat og vin, fra å delta i innhøstingen til matkurs og vinsmakingskonkurranser. Dette blir en reise gjennom den nord-italienske kulturen hvor mat og drikke er viktige ingredienser.

Fly: Direkterute fra Oslo Gardermoen og Rygge til Milano, Bergamo eller Verona. Tilslutning alle flyplasser i Norge. Reiseperiode: Hele året Språk: Italiensk Valuta: Euro Visum: Nei Pass: Ja

Eksempler på aktiviteter i Nord-Italia: Mat og vinkurs, bli med på vinhøsten, fotball på San Siro, utendørs opera i Verona, kjøring med Ferrari, sykling og mye mer. Adventures har tilgang på unike opplevelser, temaer, ressurspersoner og fasiliteter for å gjøre din tur helt spesiell. Be om programforslag!

Temareiser Fredrikstad as er medlem av Reisegarantifondet

For programforslag kontakt: Tor Rustad (Modul Event) / 928 55 956 / tor@modulevent.no


Sea Cloud & Sea Cloud II Ultimate yacht opplevelser under seil – simply the best!

Sea Cloud Cruises troner øverst på fleste internasjonale kåringer i cruiseindustrien med sine 2 fantastiske seilskip, Sea Cloud og Sea Cloud II. Begrepet «Yachting» benyttes framfor «Cruising», da skipene er små nok til å kunne seile rett inn i de små, eksotiske havnene hvor de store skipene ikke slipper til. Kapasitetsmessig så har Sea Cloud og Sea Cloud II henholdsvis 32 og 47 doble lugarer/ suiter. Atmosfæren om bord preges av diskret eksklusivitet, rikelig med serviceminded og hyggelig personale og seilmannskap, utsøkte måltider med utvalgte viner inkludert. Skipene seiler det meste av tiden, og går sjeldent for motor. En seilas med Sea Cloud egner seg som topp premiering, for mindre grupper evt. firma charter. Et Sea Cloud cruise kan vare fra 3 til 14 netter, og følger værkartet for sine seilinger i Nord- og Vest-Europa, Middelhavet, Kanariøyene, Madeira, Karibia, Cuba og MellomAmerika, samt transatlantisk. Adventures kjenner Sea Cloud godt og har tilgang på unike opplevelser, temaer, ressurspersoner og fasiliteter for å gjøre din tur helt spesiell. Be om programforslag!

Fly: Rutefly fra Oslo Gardermoen avhengig av havn for ombordstigning. Tilslutning alle flyplasser i Norge. Reiseperiode: Hele året - skipene følger værkartet Språk: Engelsk Valuta ombord: Euro Visum: Avhengig av reisemål Pass: Ja

Temareiser Fredrikstad as er medlem av Reisegarantifondet

For programforslag kontakt: Tor Rustad (Modul Event) / 928 55 956 / tor@modulevent.no


Ekspedisjon Svalbard Bli med på ekspedisjon i pelsjegernes fotspor

Svalbard, en av Norges siste utposter, er en fantastisk naturopplevelse som går utenpå det aller meste, hvor som helst i verden. Vi setter sammen et komplett program basert på ønsket antall dager, og tar gruppen med på en ekspedisjon deltagerne aldri vil glemme. Vi kan overnatte i den nedlagte russiske byen Pyramiden, på Isfjord Radio, i en båt innfrosset i isen eller i en snøhule, vi kan besøke fangsthytter, og kan oppleve isbjørn, hvalross, sel, fjellrev og Svalbardrypa. Våre reiseledere Andreas og Petter guider og ivaretar sikkerheten hele veien. Det legges opp til lange dager ute, til tider med ekstreme temperaturer, uten mulighet til å komme innomhus. Et minimum av fysisk form er påkrevet, da vi ofte er langt unna sivilisasjonen. Eksempler på aktiviteter/ opplevelser: fuglefjell, isbreer, scooterkjøring i urørt natur, hundespann, kullgruvene, isgrotter, topptur, Barentsburg, Longyearbyen, nordlys, fangstmenn og stasjoner, polarheltenes historie og majestisk natur. Adventures har tilgang på unike opplevelser, temaer, ressurspersoner og fasiliteter for å gjøre din tur helt spesiell. Be om programforslag!

Fly: Direkterute fra Oslo Gardermoen og Tromsø. Tilslutning alle flyplasser i Norge. Reiseperiode: Februar til mai Ant. deltagere: 10 - 50 personer Valuta: Norske kroner Svalbard er mva fritt område Helseattest: Ja Egenerklæring: Ja Forsikring: Ja Pakkeliste: Ja

Temareiser Fredrikstad as er medlem av Reisegarantifondet

For programforslag kontakt: Petter Bjørge (Storm Event Syd) / 920 55 283 / petter@bjorge.no


Cape Town i Sør-Afrika Verdens vakreste by og Mandelas Land

Sør-Afrika er regnbuelandet som byr på den ypperste naturskjønnhet. Cape Town er kåret til en av verdens vakreste byer. Det gode liv med måltider og viner som setter smaksløkene på prøve, venter de som reiser dit. Gode råvarer fra det afrikanske kontinent, krydret med urter fra Asia, tilberedt av kokker med inspirasjon fra Europa, må bli en vinner. Klimaet er meget behagelig, og landet er et av de mest fantastiske land hvis man vil oppleve Afrikas natur og dyreliv. En reise ut i det berømte vindistriktet med vingårdsbesøk og vinsmaking hører med. Sør-Afrika og Cape Town byr på absolutt alt av sportsaktiviteter både på land og til vanns, med og uten motor.

Fly: Rutefly fra Oslo Gardermoen via Europa. Tilslutning alle flyplasser i Norge. Reiseperiode: Oktober - mars Språk: Engelsk Valuta: Rand Visum: Nei Pass: Ja

Aktiviteter i Cape Town og Sør-Afrika: Opplevelsesreise gjennom byen og landets historie, besøk på fangeøya Robben Island, bestige Table Mountain til fots eller med kabelbane, mat og vinturer i vindistriktene rundt Cape Town, safari, aktive seilturer, dykking og havfisketurer, sykkel- og vandreturer i fantastisk natur. Adventures har tilgang på unike opplevelser, temaer, ressurspersoner og fasiliteter for å gjøre din tur helt spesiell. Be om programforslag!

Temareiser Fredrikstad as er medlem av Reisegarantifondet

For programforslag kontakt: Tor Rustad (Modul Event) / 928 55 956 / tor@modulevent.no

Profile for Tor Rustad

ADVENTURES 2018  

Spennende reisemål og skreddersydd program for firmaturer og ekspedisjoner, levert av Modul Event & Conference og Storm Event Syd i reisetek...

ADVENTURES 2018  

Spennende reisemål og skreddersydd program for firmaturer og ekspedisjoner, levert av Modul Event & Conference og Storm Event Syd i reisetek...

Profile for torrustad