Page 1

ON THE PYRENEES ADVENTURE CRÈDIT DE SÍNTESI DE 1R D’ESO INSTITUTBTRUIXES ORRENT DE LES Port del Comte del 18 al 20 de juny

ALBERG MIRADOR L’alberg “Mirador” està situat al municipi de La Coma i la Pedra, a la comarca del Solsonès, i a peu de pistes de l’estació d’esquí alpí del Port del Comte; enmig d’un paratge de gran bellesa i dins d’una comarca encara verge amb un entorn rural.

†ON THE PYRENEES ADVENTURE¢ És un treball de síntesi d’immersió en llengua anglesa. Una oportunitat per a pracNcar l’anglès tot diverNnt-se i pracNcant esports d’aventura i d’alta muntanya.

Al nord ens trobem el Cadí-Moixeró i la població de Tuixén, a l’est ens trobem la Serra del Verd i al seu darrera el Pedraforca, al sud podem observar el Montseny i les muntanyes de Montserrat i a l’oest tenim el Puig Sobirà. Un entorn de mitjà muntanya que, tant a l’hivern com a l’esNu, ens permet fer diverses rutes per poder contemplar la gran bellesa dels seus paratges.

Edifici Mirador Port del Comte,25284, Lleida T.: 973 48 40 38 hep://albergmirador.com/fotografies/

EL SOLSONÈS Solsona, passejant per Solsona us endinsareu en una ciutat plena d’història i de tradicions arrelades que es respiren per tots els racons del nucli anNc, en una població de gegants i besNari folkòric, de tradició i artesania alimentària. Sant Llorenç de Morunys, és el terme més peNt en extensió però el més poblat. Amb una església parroquial datada al S. XI digna de ser visitada. La vila conserva els cinc portals d’entrada a l’anNc clos murallat, i ofereix tota mena de serveis. La Coma i La Pedra, dos preciosos nuclis de població envoltats de boscos, on podem gaudir de les esplèndides fonts del riu Cardener.


On the Pyrenees Adventure

INSTITUT TORRENT DE LES BRUIXES

ACTIVITATS Circuit d’aventura. Els alumnes realitzen un circuit format per diferents « jocs » que uneixen les plataformes que es troben subjectes als arbres a una certa alçada. Per anar d’un arbre a un altre hauran de passar per ponts Nbetans, gronxadors, troncs, Nrolines... Tot això ancorats i protegits amb tots els elements de seguretat necessaris.

Rocòdrom. Al rocòdrom els nens aprendran alguns aspectes sobre l’escalada i les diferents tècniques de progressió en verNcal, les quals posaran en pràcNca pujant pel qualsevol de les dues vies del rocòdrom.

Dilluns, dia 18 de juny: Pel maj: Descoberta i entorn. Visita per Solsona i la LLosa del Cavall. Per la tarde: Visita per Sant Llorenç de Morunys i les Fonts del Cardener. Arribada a la casa i trobada amb els monitors. ReparNment d’habitacions. Dimarts, dia 19 de juny: Pel maj: AcNvitats esporNves: Nr amb arc, rocòdrom., orientació, tubbys… Per la tarde: Circuit d’aventura.

Taller d’orientació. Després d’una explicació explicació teòrica sobre les tècniques d’orientació, cal completar un recorregut amb l’ajut d’una brúixola i un mapa.

Per la nit: Gran concurs i discoteca.

Dimecres, dia 20 de juny:

Jocs de nit. Jocs d’exterior i interior, gimcanes.

Gran Concurs. Show-gimcana nocturna d’interior que pretén fer una críNca còmica dels concursos de televisió.

Pel maj: Tir amb arc, orientació amb brúixola i rocòdrom. Dinar, comiat i marxar cap a les 16:00 h.


DATES: SorRda: Dimecres dia 18 de juny a les 08:00 h, parada de metro Fondo. Arribada: Dimecres dia 20 de juny a les 18:30 h aproximadament, parada de metro Fondo.

PROFESSORAT ACOMPANYANT: - Iria González - CrisNna Marjn - CrisNna Minguez - Ricardo Pérez - Arnau Rodellar - Mº Camen Rodríguez

EL PREU INCLOU: • Règim de Pensió Completa (de BERENAR del primer dia fins DINAR del barrer dia). • Acomodació amb habitacions múlNples amb bany.

- Carnet d’idenNtat

• L’ús de les instal.lacions de la Residència (a comparNr): Sala Disco, equip de música, piscina, sala d’audiovisuals, etc….

- Targeta sanitària (www.seg-social.es)

• Menjador (el servei funciona amb safates).

DOCUMENTACIÓ:

• AcNvitats, visites, excursions detallades al programa.

ROBA: Caldrà portar roba i calçat còmode per caminar per la muntanya. Sabatilles esportives de recanvi. Portar lot, sac de dormir, gorro de piscina, xancletes, tovallola, crema solar, crema antimosquits, forro polar, roba d’abric, cantimplora, impermeable i motxilla petita. Si no tenen sac de dormir, no cal comprar-ho.

MATERIAL: Caldrà portar material d’escriptura.

MENJAR: Portar l’entrepà per esmorzar i per dinar del dilluns dia 18. La resta dels dies està inclòs: esmorzar, dinar, berenar i sopar.

• Material i equip necessari pel desenvolupament de les acNvitats. • Assistència per part de l’organització. • Monitors durant l’estada. • Assegurança d’assistència sanitària d’accidents. • Assegurança de Responsabilitat civil pels professors/ es i els monitors/es. • Autocar

On the pyrenees  
On the pyrenees  
Advertisement