Page 1

INSTITUT TORRENT DE LES BRUIXES D’ESO

Treball de Síntesi

TREBALL DE SÍNTESI 2n

El treball de síntesi és format per un conjunt d’activitats d ’ e n s e n y a m e n t aprenentatge que impliquen una feina interdisciplinària afavoridora de la integració de coneixements i del treball en equip. Durant aquests dies haureu de demostrar capacitat d’autonomia en l’organització del treball individual, i també de cooperació i col·laboració en el treball en equip. Durant les colònies i amb l'ajuda dels monitors realitzareu una sèrie d'activitats que us ajudaran a resoldre el crèdit de síntesi. L’última part del treball és una exposició oral en grup davant d'un tribunal on demostrareu tot allò que heu après. Estem segurs que valorareu aquest treball com una experiència positiva per al vostre aprenentatge.

El Parc Natural de la zona volcànica de La Garotxa

El Parc Natural és el millor exponent de paisatge volcànic de la península ibèrica. Dins el Parc es troben una quarantena de cons volcànics d’una edat compresa entre els 100.000 i els 700.000 anys, amb 10 cràters, 23 cons ben conservats i més de 20 colades de laves basàltiques. Té una superfície protegida de 15.000 Ha., que inclou 11 dels 21 municipis de la comarca.

Casa de Colònies La Cadamont

rrotxa La Ga e juny de d al 20 del 18 1 20 8

Sant Joan Les Fonts Garrotxa Telf: 972 29 00 67 h:p://www.corriolserveis.com/cases-decolonies/la-cadamont/

Treball de Síntesi La Garrotxa


La Garrotxa

INSTITUT TORRENT DE LES BRUIXES

Volcà Croscat. És un antic volcà de 800m de diàmetre de base. Té forma de ferradura. El seu con és el més gran de la península Ibèrica. Al cim hi ha les restes d’una antiga torre de defensa.

Besalú Dilluns, dia 18 de juny: Visita a la vila medieval de Besalú. Dinar de picnic que porten de casa.

La Fageda d'en Jordà, una de les 28 reserves naturals del Parc Natural, creix sobre una colada de lava del volcà Croscat que s'estén pels municipis de Santa Pau, Olot i les Preses.

Per la tarda: Excursió al Volcà Croscat. Arribada a la casa per a berenar, comentar les normes i instal.lació.

Colades basàltiques de Sant Joan les Fonts. Al Molí Fondo es poden veure fins a tres colades de lava que van baixar consecutivament per aquest tram de riu.

Per la nit: Joc de lots PROFESSORAT ACOMPANYANT: - Òscar, Marga, Ana, Làia

DOCUMENTACIÓ: - Carnet d’idenXtat - Targeta sanitària (www.seg-social.es)

Dimarts, dia 19 de juny:

DATES:

Pel maT: Orientació a les Colades de Sant Joan les Fonts.

SorGda: Dilluns dia 18 de juny a les 09:00 h, parada de metro Santa Coloma. Arribada: Dimecres dia 20 de juny a les 18:00 h, parada de metro Santa Coloma

Per la tarda: Esports d’aventura: Escalada, Xr amb arc, slackline i acXvitats d’orientació amb brújula. Volcà Croscat

Per la nit: Quan soni la música!!!

MENJAR: Portar l’entrepà per esmorzar i per dinar del dilluns dia 18. La resta dels dies està inclòs: esmorzar, dinar, berenar i sopar. Els entrepans l’heu de portar quan pugueu a l’autocar el primer dia, amb el dossier.

Dimecres, dia 20 de juny:

ROBA:

Pel maT, a les 11:00 h: Visita la CooperaXva de la Fageda.

Caldrà portar roba i calçat còmode per caminar per la muntanya. Sabatilles esportives de recanvi. Roba d’abric. Impermeable. Estris d’higiene. Sandàlies de plàstic per a la dutxa (aconsellable). Tovallola de dutxa i de piscina. Banyador. Gorra pel sol. Protector solar (filtre mínim 20). Portar lot (llanterna), sac de dormir, llençol de sota, cantimplora, impermeable i motxilla.

MATERIAL: Caldrà portar material d’escriptura i una llibreta petita.

Treball de Síntesi La Garrotxa

LTES u MO e t r o etot p ASSAR-HO I sobr P S DE GANE BÉ!!!!!

Dinar 16:00 h tornada cap a casa.

Treball de Síntesi La Garrotxa

La garrotxa  
La garrotxa  
Advertisement